2015. szeptember 6., vasárnap

Harmadik Évad: Tizenhetedik Rész

- Shark! - üvölt Luke, miközben engem ismét Zayn cipel. Luke hangját vissza verik a falak, félelmetesen cseng. Minden ember megdermed és már keresik is Sharkot.
- Szeretlek! - súgja fülembe Zayn már sokadjára. Mióta kiderült, hogy megmérgeztek, szinte óránként közli velem. Édes, és jól esik. De egyenlőre azt akarom, hogy újra uralhassam a testemet.
- Meglepő, hogy Jade Wyne ismét nálam köt ki! - hördül fel Shark.
- Méreg. - hadarja Ben. Zayn lerak a hideg fémasztalra és már most olyan érzésem van, mintha a boncolásomhoz készülnének.
- Ki is mehettek. - motyogja Shark, míg a pulzusomat kezdi mérni, majd vért vesz.
- Nem hagyom itt! - hördül fel Zayn. A tűt kihúzza a kezemből, majd apró zümmögő hang. Gondolom meg is vizsgálja.
- Azt mondtam kimész vagy, ha legközelebb bekerülsz ide, el is patkolhatsz felőlem! - veti oda flegmán Shark.
- Gyorsan beletanultál! - villantok rá egy elkínzott fintort.
- Csak, mert átvettem a stílusod kislány! - nevet fel jóízűen, míg az ajtó csapódik - Mesélj, már ha tudsz! - áll meg mellettem.
- Tea, méreg. Rosszullét, majd bénultság. A repülőn a fél lelkemet kihánytam. - fintorodom el, míg igyekszem a szavakat érthetően megformálni, de még nem igazán megy.
- Ahogy látom, elég sok felszívódott előtte. - szemeimet nehézkesen nyitom ki és látom fintorgó arcát. Apró csilingelő hang és már el is tűnik tőlem. - Na, megtudjuk, mivel mérgeztek meg. - motyogja halkan - Hát kislány, nem sajnálták rád a pénzt, az tuti! - horkan fel. Kapkodva kezd dolgozni, sok mindent fel is lök, rajtam pedig úrrá lesz az idegesség.
- Nyugi. - súgom neki halkan.
- Mindjárt feldobod a bakancsot, annyi méreg van benned! - hadarja gyorsan, majd a telefonhoz rohan.
- Desztillált vizet, kurva gyorsan! - parancsolja, majd elengedi a telefont és már vissza is lép az asztalához. A telefonon a zsinóron lóg lefelé, kissé rugózik, majd össze vissza kezd himbálózni. Egy srác jön be és már oda is adja neki a palackot. Mögötte viszont Zayn is besétál. Hófehér az arca, ami amúgy enyhe kreol színben szokott pompázni. Szeme fakó, karikás és csak aggódva néz távolról. Biztos vagyok benne, hogy hallott mindent. Kezei ökölbe szorítva lógnak teste mellett. A düh csak úgy ömlik belőle, de a félelem is. Sajnálom őt, megölelném. De képtelennek érzem magam a mozgásra.
- Ne halj meg! - nyögi ki könnyes szemekkel, mire a szívem össze szorul. Ajkait össze préseli és meg sem mozdul. Mintha félne, hogyha közelebb jön, akkor tényleg meghalok.
- Nem fog! - szól hátra Shark feszülten. Jelenlegi érzésem szerint viszont megfogok. Képtelen vagyok megmozdulni, agyam kiadja a parancsot, de a testem nem reagál. Megrémít a tudat. Ordítanék, de képtelen vagyok rá.
- Babe! - nyög fel Zayn. Ellökné magát a faltól, de megdermed félúton.
- Bent maradhatsz, de ha meghalna, nem hiszem, hogy így akarod látni! - hadarja Shark, míg a karomba nyom egy tűt.
- Mi az isten van vele? - kérdi halkan Zayn, közelebb lépkedve felém.
- Megbénult. - súgja halkan Shark, mintha így elkerülhetné, hogy elmondja neki. Megbénultam... na jó, ez már a szívás kategória legnagyobb foka.
- Magánál van? - kérdi Zayn nagyot nyelve, míg engem pásztáz.
- Kétlem, de meglehet. - felel neki Shark rögtön. Látom, hogy a combomba is nyom egy tűt, de nem érzem... csak látom. Mintha ott se lenne, mintha más lába lenne.
- A picsába! - nyög fel Zayn, míg szája vonallá préselődik. Remegő keze a hajába túr és látom, hogy minden izmát megfeszíti. - Veszekedtem vele! - nyögi ki rekedtes hangon.
- Miért? - kérdi Shark értetlenül, míg a hasamba is beledöf még egy adag valamit.
- Mert azt akarta, hogy lépjek ki a Maffiából. - mondja csendesen, míg ujjai végig simítanak csupasz hasamon, lévén, hogy Shark felhúzta a pólómat. De nem érzem meleg bőrének érintését... és ettől még inkább kétségbe esek.
- Csak félt téged. - néz rá értetlenül Shark.
- Én meg őt, és több okom van nekem. Nézz rá! - int felém elcsukló hangon.
- Erős lány, túléli. - biccent neki Shark.
- Mindenre ezt mondják, hogy túléli! Mi van, ha egyszer nem?! - kérdi, míg leül mellém egy székre.
- Nincs olyan, hogy nem! - hallom meg Shark hangját valahonnan messzebbről.
- Most mi lesz? - kérdi Zayn, míg pár kósza szálat kisimít az arcomból.
- Várunk. - sóhajt fel Shark.
- Vagy felépül, vagy nem? - horkan fel mérgesen Zayn.
- Valahogy úgy.
- Olyan, mintha halott lenne. - jegyzi meg nagyot nyelve Zayn.
- Mert lebénult és nyitva a szeme - rázza meg a fejét Shark és lehajtja szemhéjaimat ujjaival. Remek... így legalább már nem is látok. Kezdek félni... így még rosszabb az egész. A rettegés átveszi a hatalmat felettem. A szemem lecsukásával mintha a hangokat is elvágták volna tőlem. Zayn utolsó szavai pedig visszhangoznak az elmémben. "Olyan, mintha halott lenne". Egy méregtől? Ennyitől halnék meg?! Lelőttek már többször is, megkéseltek, megkínoztak és pont egy kis méregtől fogok meghalni?!


~~~~


Szemeimet kinyitom, a világ forog velem. Minden túl fényes, számon kicsúszik egy nyögés. Hasamba fájdalom szúr és már össze is görnyedek. Végtagjaimat úgy érzem, mintha plusz súlyokat kötöttek volna rá. Miközben zsibbadnak és hangyáznak is egyszerre.
- Babe! - ugrik mellém rögtön Zayn, mire szemeimet össze préselem. Fejemben mintha visszhang lenne, folyton újra ismétlődik kissé elmosódva, hol halkan és hol erősebben. Máskor még élvezném is a helyzetet, de ez most túlságosan is fáj.
- Ne legyél már kezdő! - mordul fel Shark, majd kifeszíti a kezemet és a tűt máris belém böki - Drágám, mire emlékszel? - kérdi kedvesen mosolyogva, míg szemhéjaimat felhúzza és kis lámpájával belevilágít a szemembe. Mintha a fény az agyamig jutna, ott pedig péppé verné a kis tekervényeket.
- Minde... - hangom elakad és köhögni kezdek. Emlékszem én mindenre, csak a testem nem úgy viselkedik, mint ahogy én akarom.
- A méreg lebénított, a tüdődnek fel kell dolgoznia, mint ahogy a tested többi részének is - sóhajt fel fáradtan, míg leül mellém.
- Tökéletesen vagyok - sóhajtok fel. Kezeimet lassan tudom felemelni. Mintha a csontjaimat és az izmaimat kimerevítették volna... nehéz behajlítanom a kezeimet. Nem is túl fájdalom mentes, de arcomat megtudom dörzsölni és minthogyha a vérem jobban elkezdene száguldani ereimben.
- Többet nem teázhatsz be! - nyög fel Zayn, arcomon végig simítva - Ne haragudj a vita miatt - motyogja fülembe fájdalmasan, rekedtes és csüggedt hangon.
- Csak lépj ki! - sóhajtok fel fáradtan.
- Jade! - nyög fel szomorúan - Kérlek, ne csináld ezt! - szorítja meg a kezemet. Szájához húzza és tenyerembe puszil, míg szemembe néz. Barna szemei csillognak, mint egy édes kiskutya. Megsajnálom, de tudom, hogy ki kell lépnie.
- Lépj ki! - hunyom le a szemeimet, hogy ne kelljen rá néznem.
- Majdnem meghaltál, hogy lépjek így ki? - kérdi elcsukló hangon.
- Kimegyek - szólal meg Shark és már ki is viharzik.
- Eddig is majdnem meghaltam. Ezzel jár a meló. De azt mondtad, kilépsz! Itt az idő. Lépj ki! - kérem őt halkan. Szomorúan vizslat engem, én pedig állom a tekintetét. Ez így egyszerűen nem mehet tovább!
- Nem! - Rázza meg a fejét, mire felsóhajtok. Ujjaimmal saját orrnyergemet kezdem masszírozni. Ülő helyzetbe tornázom magam, míg ő tovább vizslat csalódott tekintetével.
- Miért nem? - kérdem halkan, mire gúnyosan felnevet.
- Nem elég egyértelmű, baszki?! Miattad! Jade, te nem halhatsz meg! Négy évet voltam nélküled. Többet nem vagyok hajlandó elviselni! - csóválja meg a fejét makacsul - Egyszer vedd figyelembe, mit akarok én! - mordul fel, míg hátra löki a székét és feláll - Nem azért akarok benne maradni ebben a szarban, mert különösebben élvezném! Téged akarlak megvédeni, az isten szerelmére! - nyög fel felém mutatva. Igyekszem nem elsírni magam, ahogy dühös, mégis megviselt alakját figyelem.
- Zayn, össze fogsz omlani, a vége pedig megint az lesz, hogy elveszted a saját kontrollodat! - nézek rá kérlelően. Hangom a mondanom végén elcsuklik, de tudomást sem veszek róla. És ő sem...
- Baszd meg Jade! Szeretlek! Hát ennyire nehéz felfognod?! - kérdi mérgesen, fenyegetően. A kilincset megfogja és egyszerűen kitépi az ajtót majd kiviharzik. Nagyot nyelek, hogy eltüntessem a gombócot a torkomból. Gyorsan pattanok fel. Lábam össze csuklik a hirtelen súly alatt, de rögtön felállok és kifutok a folyosóra. Ezt most nem itt hagyjuk abba!
- Állj meg, vagy esküszöm, szarrá verlek! - ordítok utána. Shark félig felvont szemöldökkel néz rám, míg az újságát lapozgatja. Mélyen felsóhajt, majd tekintetét vissza vezeti a cikkhez.
- Nem tudod magad megvédeni, de szerinted megtudnál verni?! - ordít rám Zayn, míg megfordul és dühös szemekkel rám mered.
- Baszd meg, Zayn! Szeretlek! Hát ennyire nehéz felfognod?! - kérdem ironikusan, míg közelebb lépkedek felé.
- Meg fognak ölni! És örülnöm kéne neki, hogyha csak megölnek és nem gyalázzák meg a hulládat. Vagy nem gyaláznak meg előtte... esetleg közben! - nyög fel az idegösszeomlás szélén állva.
- Így meg majd te fogsz meghalni végkimerültségben, alig huszonhét évesen! - tárom szét karjaimat.
- Remek, mindegyikőtök meghal, mi a fasz van már megint? - kérdi értetlenül Ben mellénk toppanva.
- Kussolj Ben! - mordulunk fel egyszerre.
- Legalább az összhang megvan még! - kuncog fel Dave.
- Gyerünk, próbálj megütni! Ha sikerül, elhiszem, hogy képes vagy egyedül bevásárolni! - mosolyog rám Zayn gúnyosan.
- Én meg elhiszem, hogyha benne maradsz a maffiába, akkor elveszted a kontrollt és újra agyonversz kis híján! - fintorodom el. Arca elkomorul, kezei ökölbe szorulnak, állkapcsa megfeszül, nyakán az erek kidagadnak, de nem érdekel. Ki kell lépnie!
- Oké! - szűri ki fogai között - Kiléptem... elmegyek turnéra is. Hányingerem van attól, hogy itt legyek - förmed rám, majd megfordul és zsebre tett kezekkel megindul az egyik kijárat felé - Kiléptem! - ordít hátra, mikor becsapja maga mögött az ajtót. A már csukott fém darabkára meredek amin az előbb távozott... túl dühösen. Pár percig még nézem az ajtót és próbálok túllendülni a tényen, hogy már megint össze vesztünk azok után, hogy majdnem meghaltam... Senki nem szól semmit a folyóson, én pedig ezért nagyon hálás vagyok. Mély levegőt veszek, majd elindulok a folyosó felé, amelyiken Benék állnak feszülten.
- Kilépett - felelem nekik, mikor aggódva néznek rám.
- Hallottuk - tájékoztat félénken Dave.
- Jól vagyok - mordulok rájuk, míg elsétálok mellettük. Gyorsan találom meg régi szobámat és már be is zárkózom. Mint egy hulla, úgy lépdelek el az ágyamig és dőlök bele. Nem is értem néha, minek vagyunk együtt, mikor folyton csak veszekszünk... azért mert én szeretem őt. Ő meg engem! Csak közbe a pokolba taszítjuk egymást... Édes a kapcsolatunk az tuti... de jobb így. Ő kilépett, nyugodtabb élete lehet. De fáj, amit mondott. Még ha tudom is, hogy nem gondolta komolyan. Bár én is bunkó voltam... Szörnyen bunkó.. Uram Atyám, hogy mondhattam neki ilyet?! Kapkodva ülök fel és kutatom át zsebeimet. Isten ez egyszer meghallgatja imáimat, ugyanis a telefonom a kezembe akad. Gyorsan nyomok rá Zayn nevére, hogy felhívjam. Félve borulok vissza a párnák közé, míg hallgatom, ahogy kicseng. Ám pár próbálkozás után csak a hangpostát kapom ő helyette. Kinyomom és számat rágcsálva kezdem a plafont szemlélni. Hogy hozhattam fel neki pont azt, hogy megütött?! Újra tárcsázom és idegesen várom, hogy felvegye végre azt a rohadt telefont! Utálok vele veszekedni. Három csörgés és... kinyomja. Szemeimet lehunyom és orromon kifújom a levegőt. Kinyomott... újra. Egyszer megígérte, hogy nem teszi soha többé! Az eddigi bűntudatot most átveszi a harag. Kinyomott! Pont ő nyomott ki?! Mikor.... minek ígérte meg akkor, hogy nem teszi?! Mérgesen meredek a telefonra, mintha az ő hibája lenne. Vagy legalábbis ezen keresztül Zaynre is így nézhetnék. Dühösen szorítom meg, majd vágom oda a falhoz... pontosan akkor csattan a fém ajtón, mikor a csengőhangom első másodperce megszólal... Kinyomott! Nem érdekel! A fal felé fordulok, tüntetőleg háttal a törött telefonnak. Szemeimet lehunyom és tudomást sem veszek a könnyeimről. Nem érdekel... Kinyomott. Zayn újra kinyomott...


Kukuucs! Nézzetek be a másik blogomra ITT! Egy kattintást megér, hátha tetszik nektek!:) Imádás van!

Ui.: Yep, yep. Happy three weeks my young friends!:3 I hope you enjoy this little part:) Because that was a really painfully event to write this shit...:'D

27 megjegyzés:

  1. Your YOUNG Friend? Really? OMG. This part is also PER-FECT ok? and this is not Shit.... You are stupiid :DD
    So.. A rész nagyon jó lett,és észleltem benne a hisztidet :DD De nembaj,szeretem a hisztiket:D És,kitudja mikorra szedlek rá,de az 1 hónapra is hozhatsz rész,szóval van rá egy heted:D Veszekednek állandóan de ez így tökélete ahogy van. Szóóóval igen. Banánturmixos imádás van <33

    VálaszTörlés
  2. Huuu...nagyon jó lett! Várom a kövit!

    VálaszTörlés
  3. Szia
    Per-fect,ahogy Leeroy mondaná.Siess a kövivel!
    xoxo Meli

    VálaszTörlés
  4. Végreee :D
    Zayn nagyon aranyos volt,hogy így aggódott Jade-ért és most nem tudom eldönteni ,hogy ki mellett is álljak.Hisz ha belegondolunk Zayn felől szemétség volt,hogy megszegte az ígéretét Jade felől pedig az hogy nem értette meg,hogy biztonságban akarja tudni.Oké fáradt és kimerült Zayn,de normálisan is meglehetne ezt beszélni.Miért nem tudnak végre nyugodtan megbeszélni valamit anélkül hogy összevesznének..?Lehet mégis eltudom dönteni hogy kinek a pártját fogjam. Ugyanis Zayn szépen otthagyta Jade-t azok után,hogy ott lebegett élet és halál között.remek rész lett. a másik blogodat is imádom.a baj csak annyi hogy hiába tanulok 2. nyelvként angolt semmit nem értek abból amit leírtál a végére. :DSiess a következővel.

    VálaszTörlés
  5. Mi van? Az oké h veszekednek mert hát attól érdekes a blog, meg mindenki veszekszik. De mi az h KINYOMJA? Ilyenkor szét verném zaynt... és még jade érzi rosszul magát h beolvasott neki... pedig teljesen igaza van, inkább ölje meg más mint zayn! Most a helyében párnapra elrejtőznék had marja csak a bűntudat azt a kis szemetet.... bocsi de most nagyon mérges vagyok és jelenleg ez a legszebb szó amit mondhatok rá... a másik blogodon viszont nagyon jó lett a rész (mármint ez is jó csak ez máshogy!) Lenyalhatta volna a combját is.. :D
    Nagyon szeretem a blogjaidat, remélem még sokáig írni fogsz! Neked muszály ezen a pályán maradnod a késöbbiekben is! Puszi!

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Ez ismét kegyetlen volt. Itt abbahagyni? Kezdem azt érezni, hogy az ilyen befejezésektől amit nem csak itt, de a másik blogodnál is és más blogoknál is kapok kikészítenek és a végén diliházban, fehér fallal körülvéve fogok röhögni, mint egy idióta. Nos térjünk a lényegre. Talán nem sokszor van ilyen, de most Zayn pártját fogom. Tény, hogy sokszor bunkó és seggfej és pöcs, de ez azért durva volt, majdnem elsírtam magam amikor elviharzott. Szóval remélem Jade fogja a fenekét és Zayn után tolja majd megkéri, hogy lépjen vissza. Inkább a bandából lépjen ki, csak maradjon a maffiában! Amúgy ők az álompáros, veszekednek, de szeretik egymást, mondjuk azért kibékülhetnének, de tegyük hozzá ők így tökéletesek <3 Egyszerűen tökéletes rész volt <3
    Imádás van <3
    Puszil és ölel: Emy

    VálaszTörlés
  7. Ugye Zayn nem gondolta hogy kilép mond hogy nem ugye nem????
    Nagyon nagyon jo rész lett és ahhh annyira izgi volt siess a kövi résszel!:)❤❤❤❤

    VálaszTörlés
  8. Ez után a hét után megváltás ez a rész. De már megint összevesznek. És Zayn kinyomja. Nem hiszem el. Rosszabbak, mint az öreg házasok. És még csak nem is házasok.. :D Szegényeket mindig összeugrasztod. Ejnye :D Jó kis rész lett. Jade túlélte.. Bár Jade mindent túl él. Kemény csaj. :D Zayn meg kapja be. Ennyit tudok csak mondani. :D Jó kis rész lett. Várom a kövit! Imádás ♥

    VálaszTörlés
  9. Úúúú.. Imádtam.. Elképesztő rész lett:) A leges legjobb szülinapi ajándék volt ez a rész:* siess a kövivel pls

    VálaszTörlés
  10. Awwwhhh megint elképesztő lett édesem. Olyan csodásan írsz, hogy elmondani nem tudom. Kicsit így most sokkot kaptam. Jade meghal? Neeeeeee. Ő nem halhat meg. Remélem nem lesznek má rilyen bajok. A vitával kicsit bajban vagyok, mert hogy kivételesen nem tudom eldönteni melyikőlyüknek van igaza és ez zavar. Mert Zayn-nek igaza van, hogy meg akarja védeni Jade-et. Jadenek meg igaza van, mert Zaynnel nem akar összeverekedni, mert Zayn olyan mint egy féligélő(ez egy új kifejezés a zombira. Mostantól :D), mert Zaynnek fel kellett volna vennie a kicseszett telefont. Így átgondolva........JADE PÁRTJÁRA ÁLLOK. #teamjade
    Na de mindegy is. Buke-ékról alig írtál szed emoji. Pedig olyan kis cukkereeeek(na meg már majdnem nyuggerek is :D)
    Oh....basszakiarohadtélet..
    mennem kell elkéstem. De hát a részt el kellett olvasni :D (basszus fel sem öltöztem, meg reggeli ohhh nemáár)
    xoxo, Anna White

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Btw édesem meg ne haragudj, de baj van? Mostanában sosem válaszolgatsz. Pedig egy egy válaszoddal úgy feldobod a szarabbnál szarabb hétköznepokat. Térj vissza:C de bármi baj van, írj g-mail-en. (darkness4936@gmail.com) tényleg. Imádás van nagyon❤❤
      (Továbbra is #teambuke)

      Törlés
    2. Elnézést, kissé lehangol már ez a blog. Sok kedvem nincs ide részt írni, de tudom hogy kéne. Így viszont a komikra már időm sem volt mostanában. Ezt tényleg sajnálom, mostantól igyekszem majd válaszolni de például tudom hogy sokan meg se nézik a válaszokat...kissé kedvtelen voltam az elmúlt időszakban:) Imádás van és ha akarsz bármikor írj rám! Szívesen beszélgetek akárkivel:)

      Törlés
  11. Imádom :D Most leltem rá a blogodra és folyamatosan csak olvastam :D Nagyon jól írsz :D Szegény Jade, Zayn megint nem tartotta be az ígéretét. Igazából már néha nem értem, hogy miért bocsát meg olyan hamar Zaynnek. Oké, hogy szereti, de akkor is... Ez nem kritika akart lenni, mint írtam imádom a történetet és ahogy fűzöd a szálakat :D Remélem hamar hozod a kövi részt :)

    VálaszTörlés
  12. Wíí ez valsmi nyagggyon jo rész lett. De itt abbahagyni...hát nemár...először nem tudtam kinek adjak igazat...de a végén Zayn kinyomta.....KINYOMTA hát mégis hogy képzeli? Ugyhogy most Team Jade. De folytiiiit gyorsan mert eszméletlen jó lett..mint mindig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi meg ne haragudj kérdésemért. De ZSÓFI???? (Ha nem vagy Zsófi kérlek hagyj figyelmen kívül.

      Törlés
  13. Hey!
    Ez a történet egyre izgalmasabb. A rengeteg forduló pont még inkább azzá teszi. Hihetetlen!
    Borzalmas napom volt, de mikor láttam, hogy van rész, akkor mosolyogtam. Megéri olvasni a blogodat.
    Csodálatos vagy! Csak így tovább, kitartás.
    N xx.

    VálaszTörlés
  14. Szia. Mikor lesz következő rész? ❤❤❤❤
    Amugy egyszeruen fantasztikus

    VálaszTörlés
  15. Szia dragam gondoltam itt us hagyok magam utan nyomot xD bocsi draga h nem irtam de a suli meg most itthon a csalad is basszus tiszta drama xD na de kezdjuk mi az h Stan megcsalja Zoet ????? Es miaz h Zoe terhes volt es elvetelt ?????? Istennem infarktusom volt ketszer is te az elettemmel jatszol babam :* es Zayn miert ilyen qurva makacs es miert nem lep ki a maffiabol!!!! Fuu basszus leutnem Jade helyebe ( am nem mert o az en mindenem kis ferjecskem puszo ) meg a tobbiek is basszus az egesz torteneted sokadjara olvasom el es tokre depis voltam h nem tudtam komizni irni NEKED h tudd itt vagyok de a telom is bemondta az unalmast most kaptam vissza akkor a suli csalad sajnalom draga ezenrul mindig komizok legalabb annyit h lattam a reszt jelentem neked h jo gyerek voltam es elolvastam amit kelletg XD basszus mar nagyon keso van XD na megyek babam :* sok ihletet a blogokhoz imadom mind2 <3 meg teged is kedvenc bloggerinam :3 <3 pusszo <3 :*

    VálaszTörlés
  16. Mikor lesz következő rész????

    VálaszTörlés
  17. Nagyon jó lett!! Kövit!!!

    VálaszTörlés
  18. Helló! Új vagyok a blogon, de elolvastam ezt a részt, és naggggyon tetszett. Várom a következő részt, és valószínűleg legalább addig, de lehet, hogy tovább itt is maradok, és a továbbiakban is olvasni fogom. Imádom! <3
    Puszi, Lia

    VálaszTörlés
  19. Per-fect rész ez is :D
    Imádom mind a két blogod :D siess a kövi résszel ;)

    VálaszTörlés
  20. Szia! Most jöjjön egy kisebb novella. Csak hogy tudd már az elejétől fogva olvasom aztán abba hagytam. Újra elkezdtem és végig olvastam és a reakcióm: WTF??? Pont most kellett abba hagyni?? 4 év kóma?? Zayn megcsalja?? Zoe és Stan :O Imádom őket de ez durva volt. Zayn megígérte hogy nem nyomja ki többet a telefont Jadenek!! És ahogy megkérték "egymás" kezét! Harry és Ems!! A Bahamák! Dervish! Imádom azt a kölyköt :D Jadet elrabolták! Majdnem agyon verte őt Zayn és úristen!! Az a méreg!! Nagyon csúnya méreg! Najó imádlak! De gyorsan hozd a kövu részt vagy nyekk!!!! :/ és az senkinek nem lesz jó :/ A zenék!! I'm angel with a sutgun!! Louis, a répa tesó!! Úszkálás a tengerben!! :))) Liam, Niall, Harry, Louis, Zayn <3 Imádom!! Zayn kirohanása!! Jó megértem mért volt de naaa!! :(( Halad a kis novella! Zoe elvetélt! Tudom minden össze-vissza de naaa!! Ahogy eszembe jut úgy írom! Jadey kivégzi a fél nyugatit!! Meg a "Buuu"!! :D Azon besírtam! De, hogy elrabolták... Zayniee a kis megmentő! Meg Jadey is kilöki Dervisht a gépből...
    Najó az agyam itt pont leált szóval nem jut eszembe több :((( Jajj dehogynem a deszkázás én magam tervezem hogy elkezdek gördeszkázni csak nincs deszkám :(( de most nagyobb kedvet kaptam hozzá!! :))) köszönöm hogy-e csodás blog olvasója lehetek :,)) Volt hogy földön fetrengve nevettem volt hogy izgultem meg a többi!
    Najó itt télleg kifuladtam és elfáradt a kezem. Kicsit elmúlt a fej fájásom ennek az írása közben de ez nem lényeges.
    Gyorsan kövit vagy mint mondtam neked nyekk! Megkereslek!! :)) Na akkor szióka és puszóka!! :)))
    Puszi: Panni*

    VálaszTörlés
  21. Par hete kezdtem el olvasni a blogod, kb hajnalokig fent voltam es csak olvastam:D egyszeruen imadooom. Csodalatosan irsz es mar varom a kovi reszt!! 😍 ez lett a kedvenc blogom❤

    VálaszTörlés
  22. Haliiii. Mikor lesz uj resz? egyszeruen imadom a blogot. epekedve varom a kovetkezo reszt.

    VálaszTörlés
  23. Wow! Én nagyon imádom a blogodat jelenleg a 2. évad 60 nál tartok! De láttam hogy már rég nincs új rész és azert írok hogy remélem nem hagyod abba ezt a blogot mert azt nem élnem túl! Imádom azt ahogyan írsz és a történet is nagyon jó szóval könyörgök ne hagyd abba!
    :( <3

    VálaszTörlés