2015. július 15., szerda

Harmadik Évad: Tizenkettedik Rész


- Azt a rohadt - nyög fel Dave körbe fordulva.
- Zayn, ez durva - suttogom orrom alatt, ahogy körbe fordulok a szigeten.
- Örülök, hogy tetszik - kuncog a fülembe, míg átölel hátulról.
- Le akarok pakolni, utána nézelődhetünk - morogja Luke, míg elindul egy random irányba.
- A házak erre vannak - kiállt utána Zayn. Luke úgy pördül meg, mintha mi sem történt volna, majd halkan elsétál mellettünk. Fejemet megcsóválom, míg elengedek egy halk nevetést. Ujjaimat össze fűzöm Zaynéval, majd a homokos talajon kezdek lépkedni mellette. Pár pillanat alatt törünk a csapat élére lévén, hogy mindig mindenki rossz irányba akar menni. Felpillantok rá és elmosolyodom, ahogy észre veszem, hogy a szája neki is felfelé görbül. Végre boldog, és nem hisztizik. Csoda...
- Mindenkinek lesz külön háza? - kérdi Darren előre kiabálva nekünk.
- Két percet nem bírsz ki, míg meglátod? - kérdez vissza Zayn röhögve. Elfordulok tőlük és inkább a tengert kezdem szemlélni. Kicsit ijesztő érzés ez az egész. Nem látok máshol partot, csak vizet. Mintha valami hajótörés áldozatai lennénk, vagy repülőgép balesetéé.
- A harmadik ház a mienk, a negyedik Stanéké, a hatodik pedig Harryéké. Több kikötésem nincs. Mindenki azt választja, amelyiket akarja - mondja hangosan Zayn hogy tutira mindenki hallja.
- Miért? - kérdi értetlenül Niall elhaladva mellettünk.
- Mert ezek a nászlakosztályos házak - villant rá egy mosolyt, míg elkezd behúzni a hófehér épületbe. Hatalmas tolós üvegajtón lépünk be, mire mosolyogva és ámuldozva nézek körbe. Egy kisebb nappaliban találom magam, négy fotel, egy kanapé és egy kis fa asztal. A falak krémszínűek és szinte mindenhol tájképek vannak vagy óriási, padlótól-plafonig érő ablakok. A kanapéval szemben, a falon pedig egy tévé tekint rám. Elindulok a másik irányba és rögtön egy márványpult szúr szemet. Annak a takarásában pedig ott van a mosogató, tűzhely és a pult. Míg a másik oldalát a székek foglalják el. Elsétálok a pult mellett és belépek a konyhába. Megmerem kockáztatni, hogy jobb ez a konyha, mint az otthoni! Ámuldozva nézem, hogy az egész helyiség ablakokból van szinte. Látom a fákat, a bokrokat és a tengert. Az egész ház szinte úszik a fényben!
- Amíg itt vagyunk, csak főzni fogok! - lehelem magam elé, ahogy neki támaszkodom a mikró előtt a pultnak és kifele kezdek bámészkodni.
- Azért azt ne - nevet fel valahonnan a ház másik részéből. Előttem feltűnik Zoe, mármint a másik házban, szintén a konyhából. Vad integetésbe kezd, mire viszonozom neki én is mosolyogva és nevetve. Kábultan lépkedem ki a konyhából és indulok el arra amerről Zayn hangja jött. A padló fából van, ami igazán passzol az egész ház stílusához.
- Uhm, Zayn? - kérdem félve, mikor csak egy lépcsőt találok a folyosó végén. Lefelé vezet, a félhomályba. Nem vagyok az a félős alkat, de minden horror film így kezdődik.
- Gyere le! - kiállt fel mire szemöldököm felvonom.
- Ez ijesztő! - kiálltok vissza neki mire hallom, ahogy felnevet - Mi van, ha valami gonosz szellem kislány megöl lent?! Lehet, hogy téged már megölt és így akar lehívni! Kösz kihagynám! - kiáltok le neki újra, míg habozva állok az első lépcsőfokon.
- Ne csináld már Babe - kuncog fel, ahogy felfelé kezd jönni hozzám a lépcsőn.
- Ha megöl valami odalent, az a te lelkeden szárad - fenyegetem meg, míg felkap ölébe. Kezeimet nyaka köré fonom csak, hogy könnyebben tudjon tartani.
- Nem engedem, hogy bántson akármi is. Még egy halott szellem kislány sem - nevet rám fejét rázva, míg leérünk. Kissé lesett állal nézek körbe - Na, hogy tetszik? - kérdi mosolyogva, míg tovább lépked velem, egyenesen a fürdőbe. Egy hatalmas sarokkád foglalja el szinte a fürdő felét. A másikat pedig egy üvegfal, amibe egy üvegajtó van. Bámészkodva szemlélem meg az óriási zuhanyzót.
- Ez óriási - lehelem magam elé, ahogy tovább szemlélem.
- Van hely mindenre - húzza perverz mosolyra a száját, míg kihátrál velem.
- Ott mi van? - kérdem kíváncsian, mikor elhaladunk egy másik ajtó mellett.
- Mosdó, vécé, tükör - rántja meg a vállát unottan.
- És most hova viszel? - kérdezősködöm tovább kíváncsian.
- Hálószoba - mosolyog rám, míg hátát az ajtónak nyomja és egy könnyed fordulással visz be engem a kör alakú helyiségbe.
- Oh, te jó ég - suttogom magam elé, mikor óvatosan lerak a földre. Az ágy a szoba közepén van, hatalmas méreteket öltve. Fából készült kerete lenyűgöző. Ám maguk a "falak" azok, amik miatt el kell, hogy tátsam a számat. Ugyanis az egész egy nagy akvárium. Mintha csak a tengerben lenne a szobánk. Mindenféle tengeri hal úszkál körbe-körbe.
- Szeretlek - kuncog a fülembe, míg átölel hátulról és magához húz. Még a szekrények is az akváriumba vannak építve, vagyis csak abból vannak kialakítva. Üveg, de benne az akváriumban, Így ha ruhákat fogok oda tenni, még akkor is látszódni fognak a halak.
- Én is Szeretlek, de úristen Zayn. Ez elképesztő – mondom, még mindig csodálkozva, amíg körbe fordulok ölelésében.
- Legalább tetszik, megérdemled a sok szar után - súgja az ajkaimra.
- Nem csak én mentem át sok szaron Zayn - hajolok el tőle fancsalian - Te is.
- Azért vagyunk itt, nem? Feltöltődünk - súgja a nyakamba, mire elmosolyodom - pihenünk - lehel apró puszit fülem alá, mire szemeimet lehunyom és felsóhajtok.
- De - mondom neki egyetértően, míg kezeimet nyaka köré fonom.
- Egyelőre, még fel kéne mennünk hozzájuk - mosolyog rám, ahogy csípőmre csúsztatja kezeit és úgy tart magánál szorosan.
- Kéne - mosolygok rá féloldalasan, míg karjaimmal lehúzom magamhoz. Ajkai ajkamhoz érnek és nyomok rájuk egy puszit majd hanyagolva a játszadozást rögtön meg is csókolom. Szorosabban húz magához pont úgy, mint én őt magamhoz. Ő az, aki elhúzódik, mire fancsalian, ámbár mosolyogva fejemet a mellkasára hajtom.
- Régen öleltél meg csak így - motyogom halkan, míg beszippantok friss illatát. Szívének üteme átjárja a testemet, ahogy a nyugodtság érzése is, míg ő tart a karjaiban.
- Régen voltunk ilyen nyugodt körülmények között - motyogja a hajamba, míg arcát a hajamba fúrja.
- Jogos - kuncogok fel.
- Mit szólnál egy csobbanáshoz? A tengerben - teszi hozzá, míg magára varázsol egy féloldalas mosolyt.
- Szíves örömest - kuncogok fel, míg a még ki nem pakolt bőröndökhöz lépkedem.
- Eltudnék tölteni itt egy életet is - sóhajt fel lehuppanva az ágyra, míg én kiráncigálom a bikinimet a bőröndömből. Egyszerű világos kék szinte már-már neon kék. Brazil tangás alsó résszel és egy sima egyszerű felsőrésszel. Fejemen áthúzom a pólót, mire szembe találom magam a vigyorgó Zaynnal - Kapok még egy sztriptízt? - kérdi felvont szemöldökkel, mire szememet megforgatom, de elmosolyodom. Kikapcsolom a melltartómat is majd a bőröndre dobom. A bikini felsőjéért nyúlok és magamra kapom. Kicsit megigazítgatom, majd letolom magamról a rövid gatyát a rajtam lévő francia bugyival együtt. Kezem már nyúl az alsó részéért mikor Zayn teste nekem csapódik. Ajka megtépi ajkamat, mire kissé megrökönyödve hátra esek, de ő vissza is húz.
- Zayn! - nevetek fel ellökve őt, míg ő a nyakamat kezdi csókolgatni.
- Hm? - kérdi kuncogva, mire magához húz fenekemnél fogva.
- Fürdeni megyünk - nevetek rá, míg ellépek tőle és felveszem a fürdőruha alsó részét is.
- Tudod, ha félig meztelenül mászkálsz előttem, akkor hajlamos vagyok a program változtatásra - mosolyog rám, míg lekapja magáról a pólóját.
- Fent megvárlak - kuncogok fel, míg vállára nyomok egy gyors puszit. Kissé tétován és lassan, de felfedezem a házból a kijáratot. Megtorpanok, ahogy fülemet megcsapja az ordítást. Értetlenül kapom oldalra fejemet és meglátom, hogy Dervish rohan ordítva a tenger felé, már a fürdőgatyájában. Mögötte viszont Ben fut szintén ordítva. Bár míg Dervish a félelemtől ordít addig Ben inkább olyan mérgesen üvölt.
- Bírom a kölyköt - áll meg mellettem Luke röhögve. Értetlenül nézek fel rá, felocsúdva a kezdeti sokkból. Szintén fürdőgatyában áll mellettem, összefont kezekkel. És mit mondjak... ahhoz képest, hogy a szakmában az ő negyvenesük Bennel már öregnek számít, igazán jól néz ki. Persze mint az apám... de jól néz ki! Kocka hasak, izmos kezek és lábak. Nagyon remélem, hogy Zaynie is így fog festeni ennyi idősen mellettem.
- Mit csinált? - kérdem értetlenül.
- Mögé settenkedett és egy szép rántással lehúzta a gatyáját - röhög fel Luke és látom, ahogy eszébe jut az iménti jelenet ezek szerint és csak még inkább röhögni kezd. Az ordítás megszűnik, mire az örült páros felé nézek. Ben éppen csendben áll és a vizet figyeli. Mögötte halkan, mint egy hidegvérű gyilkos (hiszen az is) felemelkedik Dervish. Egy apró másodperc és Ben már ki is fordul felemelt lábbal. Dervisht telibe találja, aki csak nyögve eldől. Ben, mint ha mi sem történt volna, kisétál felénk.
- Van egy szikla, ahonnan lehet ugrálni, megnézzük? - kiállt ide nekünk Darren.
- Igen! - vágom rá rögtön és már meg is indulok.
- A menyasszonyom és már itt is hagyna - hördül fel Zayn míg befut mellém.
- A feleségem és már itt is hagy - legyint fejét rázva Stan míg Zoe elől sétál boldogan Emsel.
- Átérzem - röhög fel mellettünk Harry.
- Nincs nő, nincs probléma - rázza meg a fejét Niall. Louis felnevet, majd lepacsiznak, mire megforgatom a szememet.
- Szex sincs - veti oda Zayn mire most Harry röhög fel. Mosolyogva pillantok fel a társaságra, de mosolyom le is hervad.
- Baj van? - kérdem értetlenül Stant aki a hangomra össze rezdül.
- A repülés, nem igazán vagyok oda érte és csak az imént szálltunk le a gépről - mondja fintorogva, mire felnevetek. Lemaradok egy lépéssel majd Zayn hátára ugrok. Mosolyogva tart meg a combjaimnál én pedig a fejemet a vállára rakom. Élvezem, hogy a bőre szinte éget, míg ő velem lépked felfele a többiekkel együtt. Ahogy néztem mindenki itt van. Még Dave is, pedig belőle nem néztem volna ki, hogy kijön azelőtt a házából, hogy ne rakta volna rendbe a gépeit. Számára az az első hogy megbizonyosodik arról, hogy rendben van minden velük.
- Ez nagyon durván néz ki! - kiállt nekünk Darren lenézve a szikla pereménél.
- Ez biztonságos? - kérdi homlok ráncolva Ems.
- Szerintem igen - nevet fel Niall. Zayn lerak, én pedig a többiek felé kezdek kíváncsian sétálni. A peremhez állok és lenézek.
- Deja Vu - suttogom magam elé, ahogy lenézek. A szikla mintha csak beleszakadna a vízbe, függőlegesen magasodik ki. Alul a hullámok kegyetlen erővel csapkodják a falát ám, ahogy látom, ki van vájva egy kis járat a sziklában. Gondolom az itt nyaralóknak csinálták, hogy könnyebben kijussanak a vízből.
- Meglátszik kik a főnökök - röhög fel Ben míg öklözik egyet Lukeal majd nekifutásból egyszerre ugranak. Darren, Dervish, Niall és Lou üvöltve és röhögve tapsolnak nekik. Hatalmasat csobbannak, ahogy leérnek, mire felröhögök. Luke felmutatja a hüvelykujját majd Ben után kezd úszni a kis mélyedésbe. Dervsih minden szó nélkül megindul és elugrik a szikláról egy harci üvöltéssel, amit csak röhögve figyelek.
- Mutassuk meg, hogy kell! - nevet fel Liam mire Lou és Niall és oda áll mellé. Kis késéssel, de egyszerre ugranak el, míg nyomnak mind a hárman egy szaltót. Fejemet csóválva tapsolom meg őket, míg megbizonyosodunk arról, hogy normálisan beleestek a vízbe.
- Hát én annyira nem vagyok benne biztos, hogy akarom ezt - mondja hezitálva Ems.
- Szívem tudod, hogy én itt vagyok veled - mondja mosolyogva Harry míg átöleli.
- Szerintem én inkább lent megvárlak titeket - mondja mosolyogva Harrynek.
- Ahogy akarod drágám - biztosítja Harry. Ems már lépne el, mikor elkapja a derekát Harry és ledől a mélybe ezzel ő röhögve magával rántja Emset is.
- A barom - nyög fel Dave hitetlenkedve ám hangját Ems sikolya nyomja el. Fejét megrázza majd sóhajtva elkezd a perem felé sétálni és minden ugrás nélkül egyszerűen csak lesétál.
- Néha úgy érzem, hogy a baráti körünk nem normális - szólal meg csendesen mögöttem Zayn.
- Csak néha? - röhög fel Zoe mire elmosolyodom. Stan felkapja az ölébe, mire ő sikkant egy aprót majd megindul vele futva és így ugrik le a mélybe.
- Mi maradtunk - kuncog a fülembe Zayn.
- Rossz emlékek - húzom fintorra a számat. Kezemet megfogja, majd oda húz a széléhez. Lábujjaim lelógnak szinte a széléről. Felemelő érzés itt állni, hiszen úgyis tudom, hogyha leesek sem lesz semmi bajom. Zayn beáll mögém, mire megfordulok és felnézek barna szemeibe - Szeretlek - csúszik ki csak úgy a számon, ahogy őt nézem.
- Mindennél jobban - sóhajt fel, ahogy puszit nyom az ajkaimra. Kissé hátra dőlök, de megragadja a derekamat és magához szorít. Kezemet hajába vezetem és keményebben kezdem csókolni - Babe, leesünk - nevet rám, ahogy felemelem lábaimat és már csak ő tart.
- Akkor tegyél le - kuncogok ajkaira, míg puszit nyomok nyakára. Ujjainkat össze kulcsolja, majd hátrább húz.
- Háromra? - kérdi mosolyogva, mire bólintok - Egy... Kettő... Három! - kiállt fel és már futni is kezdünk a szikla széle felé. Az adrenalin egy pillanat alatt robban bennem, mikor elrugaszkodunk. A szél belekap a hajamba, míg mi zuhanni kezdünk. Elengedjük egymás kezét, én pedig mély levegőt veszek, majd erősen belecsapódom a vízbe. Jó pár métert süllyedek, és csak azután lassulok le teljesen a vízben. Elmosolyodom és szemeimet kinyitom. Zayn szintén egy hatalmas mosollyal az arcán felém úszik. Magához ránt majd gyors puszit nyom a számra. Szinte csak össze érinti ajkainkat igazából, de az én mosolyom akkor is csak szélesebb lesz...

Kukucs! Íme itt a rész! Kérlek szavazzatok rám ITT ha gondoljátok. Köszönöm szépen! <3

27 megjegyzés:

  1. Elso komizo. Baromi jo lett a resz remelem hamar jon a kovi mar kivancsian varom hogy mit fogsz kitalalni. Remelem nem tamadnak rajuk meg ott lesznek a szigeten.

    VálaszTörlés
  2. Hali!
    Nagyon vártam már! Mint megláttam, hogy kijött,látnod kellett volna az arcomat ,ugyanis olyan széles lett a mosolyom, hogy a fülemig is elért. ;)
    Na a részről annyit,hogy örültem a nyugizásnak.Tetszett a Ben-Darren páros ökörködése. Szakadtam a röhögéstől. A házat nagyon szuperül körül írtad, amikor olvastam fel is tűnt, hogy milyen sokat és részletesen írtál. Legalábbis nekem soknak tűnt.(Persze nem túl soknak) Tehát összefoglalva annyit,hogy csodálatos lett. Élveztem :) :*

    VálaszTörlés
  3. Ahhhh megőrjítesz te nő fogalmam sincs higy hogyan tudod ilyen nyugodt szívvel abba hagyni a részt azt pedig maga a csoda mondjuk mindig az nem is csodálom hiszen a legjobb író írja a világon!:)
    Ui:bocsi hogy igy eltüntem csak gondok voltak a telefonommal laptoprol pedig nem nagyon szeretek olvasni és valószínűleg jövő héten sem tudom majd olvasni mert szerdárol táborba leszwl:/ na mind1 sok sok puszi és jó nyarat!:)❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    By:Annau Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, örülök hogy most írtál! :) Köszönöm szépen és imádás van! <3

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Jajj, annyira jó lett!! *0* gyorsan a kövit. :) xx

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szuper és aranyos rész lett :)
    Nem bánnám ha én is egy olyan szobába aludhatnék ami jó formán egy akvárium. Mondjuk azt se ha egy olyan pasim lenne, mint Zayn...
    Siess a kövivel
    xoxo Princess

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. HAhahahhaa:D Na igen. Örülök, hogy tetszett! <3

      Törlés
  7. Hello! Ismét egy jó részt hoztál. Jó volt, hogy ilyen nyugis; meg a végén a sziklaugrás. Nagyon tetszett!
    Szép napot.
    N xx.

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Hát, drága, No.1 Írónőm! Most erre a részre mit mondjak? Most őszintén? Na ná, hogy őszintén. Tudod, hogy megmondom, ha valami szar. Na de.. Kibasssszotttul büszke vagyok rád! Ez szuper rész lett, ami nem újdonság, de végre megmutatod azt az oldalad, amikor nem a gyilkolással, akció jelenetekkel kötsz le, hanem gyönyörű helyszínleírással és egy tök jó, nyugis résszel. Röhögtem Benéken, imádtam Harry ökörségét, És Zayn - Jade páros? Na most mondhatom rájuk, hogy cukik! :)) Engem nem akarsz egy ilyen szigetre, azon belül is egy ilyen szobába összezárni Zaynnel? Elhiheted, hogy nem tiltakoznék. Tényleg kimondottan jól sikerült a szoba leírásod! Ötletes is, és szépen kidolgozott. :)
    De azt mond meg, hogy miért van olyan érzésem, hogy ez az idill nem fog kitartani a nyaralás végéig. Két hét gyilkolás nélkül, úgy, hogy Te írod? Tartok tőle, hogy kivitelezhetetlen. Mondd, hogy félre ismertelek! Kérlek! Olyan jó volt most ezt a nyugis részt olvasni! :)
    Imádlak, Te Nő! <3<3<3
    Puszi: Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, nagyon szépen köszönöm! *-* Örülök hogy tetszett és hidd el én sem ellenkeznék egy ilyen helyre bezárva akárkivel is:'D Egyébként most mit mondjak neked spoiler nélkül?!:D Nem jön senki sem a szigetre gyilkolni. Sőt kijelentem, nem fogja őket senki sem megtámadni!:D Ez csak egy nyaralás. Jade és Zayn..nyugiban:3 Na ez így pont tökéletes megnyugtatás ugyanis nem lőttem le semmit sem hogy miket tervezek. De egyébként lesz kéét ember aki majd még megy a szigetre:3 De nem fognak gyilkolni:D Imádás van! <3

      Törlés
  9. Na jó. Szerintem soha a rohad életbe (bocsi a szóhasználatért) nem fogok rájönni, hogy hogy írhat valaki ilyen jól. Komolyan! Egyszerűen ez olyan jó, hogy, hogy az már nem igaz. Imádom! Lehet valaki szerelmes egy blogba? Mert akkor én az vagyok <3
    Jót nevettem azon, hogy Dervish megviccelte Ben-t. Ez a kölyök tuti kihúzza még a gyufát, amúgy meg a második évad utolsó részénél, hogy meg mondta a két "öregnek", hogy be kéne csajozniuk, mert azt hiszik róluk, hogy melegek:'D Harry még biztos kap Ems-től, de nagyon édesek voltak:3 Meg, ahogy leugráltak az valami nagyon jó volt:) Zayn és Jade. Nos örülök, hogy boldogok és, hogy minden rendben, bár bevallom sokszor lennék Jade helyében:3 Engem is elvihetne Zaynie a Bahamákra^^ Teljesen lázba hoztál. Már nagyon várom a kövi részt.
    További szép nyarat! ♥
    Imádás van! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. JAj nagyon szépen köszönöm és örülök hogy ennyire nagyon tetszik a blog!:3 <3 Neked is és imádás van!:3 <3

      Törlés
  10. Wíííí. De jóó lett. Zayn olyan aranyooos *-* Imádáás ♥
    P.S. Várom a köviit :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett és igyekszem! Imádás van! :3 <3

      Törlés
  11. Jaj istenkém lehet ezt nem imádni?
    Nagyszerű rész lett. Komolyan ez a rész feldobott. Nagyon tetszett ez a lazítós rész hiányzott hogy csak így boldogan szórakozzanak. Jaj és komcsi annyit röhögtem az egészen. Dervish és Ben, Harry és Ems és az hogy Dave lesétált:DDD
    Imádlak te nő!
    Várom a kövit!
    Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello, örülök hogy ennyire tetszett! Imádás van:3 <3

      Törlés
  12. Szia! Lenne egy kérdésem. Az ilyen bérgyilkos, verekedős gifek mibe vannak?
    Imádom ezt a blogot!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello, örülök hogy tetszik! Nos, fogalmam sincs mibe vannak. Mindig csak úgy keresgélek és ha találok azt beteszem. Oldalakról innen-onnan (magyarokról, angolokról is) És a jól ismert Google:'D Sajnálom nekem is sokszor meggyűlik a bajom a képekkel így már egyre kevesebbet is rakok bele:) Remélem azért valamelyest tudtam segíteni:/ Nekem ez az oldal pl sokat segített: http://picture-for-everything.blogspot.hu/p/egyeb.html
      Remél valamennyire használható választ adtam:)

      Törlés
  13. Szia. Szerintem ez a világ legjobb blogja. Alig várom már a kövi részt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy így gondolod és tetszik. Igyekszem sietni de melózok és fesztivál is van:D

      Törlés
  14. nagyon tetszik :) kövit!!

    VálaszTörlés