2015. június 20., szombat

Harmadik Évad: Negyedik Rész

-Támadjunk?- kérdem halkan de nem kell senkinek sem meghoznia a döntést mivel mellettünk golyók kezdenek pattogni- Cseszd meg- morgom míg felsimulok az oszlopra. Muszáj támadnunk.
-Mindenki jusson ki és haza- hadarja Ben.
-Szóval nem csak titeket kerítettek be- nevet fel kínosan Dervish.
-Mindenki jól van egyenlőre?- kérdi Stan halkan.
-Igen- feleljük ismét egyszerre kisebb késésekkel.
-Tiéd a bal enyém a jobb oldal. Pontosan célozz ha ne vagy benne biztos ne pazarold a töltényt- hadarom Dervishnek mire csak bólint. Nem kell számolnom, egyszerre fordulunk ki. Kettesével lövöm az embereket de szinte rögtön lőnek minket is.
-Oké új terv- szólal meg Dervish feszülten- Ott egy ajtó, próba szerencse?- néz rám fintorogva.
-Fedezlek- sóhajtok fel fáradtan kizárva a többiek taktikai megbeszélését is. Ellöki magát a faltól és futva indul meg. Hátra fele futva követem őt míg mindenkit lelövök aki fegyvert merne emelni ránk. Bár lévén hogy túlerőben vannak így is elég közel pattannak a golyók egészen addig míg be nem esek az ajtón majd be nem csapja mögöttem Dervish azt.
-Én nem tennék hirtelen mozdulatot- hallok meg egy mély rekedtes hangot mögöttünk. Szinte rögtön megdermedek és lassan hátra fordulok. Szemem elkerekedik mikor felfogom hogy mennyien állnak a szoba végében. Fegyverrel. Amit ránk szegeznek. Mögöttük húzódik egy lépcső ám még azon is fegyveresek állnak.
-Dave törd fel!- ordít fel Stan a fülemben mire még inkább megdermedek.
-Ha ráérsz akkor nálunk is elcseszhetnéd a füleseiket mint Benéknél- morogja Zayn.
-Egy percet kérek mindenkitől- hadarja Dave mire szívem össze szorul. Mindenhol csapda várt minket.
-Mit szólnátok ha csak lelépnénk? Itt sem jártunk- felelem halkan és feszengve.
-Mi van nálatok?!- kérdi Zayn rögtön de nem válaszolok neki. Nem akarom hogy tudják hogy össze vagyunk kötve a többiekkel. Talán még nem tudják és ez később előny lehet- Jadey- hangja feszült és kétségbe esett mire nyelek egy nagyot.
-Tudod mit? A lépcsőn felfuthattok és kaptok fél percet. Ez elég korrekt- nevet fel ugyan az a férfi.
-Oké- vágja rá rögtön Dervish.
-Dervish...ez csapda lesz- súgom oda neki.
-Dave, az ajtót de kurva gyorsan!- morogja Zoe mire megkönnyebbülten felsóhajtok. Ők kijutnak az már tuti.
-Egy perc és beugrunk Luke- hadarja Ben mire újabb kő esik le a szívemről.
-Oké, srácok le a lépcsőről. Amint azt mondod mehet onnantól van harminc másodpercetek- nevet rám a férfi. A lépcsőről el kezdenek leözönleni az emberek mire nyelek egyet. Ezek rohadt sokan vannak. Nem fogunk kijutni...ez esélytelen- Mehet!- ordít fel a férfi mire meglököm a ledermedt Dervisht és rögtön rohanni kezd a lépcsőn.
-Ki fogunk jutni- hadarom neki még ha nem is hiszem el amint elkanyarodunk az egyetlen irányba fent. Hiszen a másik irány el volt barikádozva. Rohanunk míg magamban számolom a másodperceket. Marad még jó tíz másodpercünk mikor felérünk a tetőre....
-Ne- nyögök fel körbe fordulva- Cseszd meg ne már!- ordítom el magamat idegességemben. A tető szélein fegyveresek állnak. Vagy százan...akik mind ránk fogják a fegyvereiket. Le se látok a tetőről szinte!
-Jade- nyög fel Dervish míg felfelé mutogat fegyverével. Felkapom a tekintetem és meglátok egy helikoptert. Ez most csak valami rossz vicc ugye?!
-Gáz van, kurva nagy gáz van- hadarom el arra várva hogy valaki segítsen nekünk is.
-Mit segítsek?- kérdi meg elsőnek Dave.
-Egy helikoptert letudsz szedni?! Vagy egy másik hadsereget ide küldeni hogy túléljük ezt szart?!- kérdem sipítva. Egyre frusztráltabb érzés hogy ennyi töltött fegyver szegeződik rám.
-Babe, jussatok ki- lihegi Zayn mire felhördülök. A lépcső felé nézek ahonnan jöttünk.
-Lépcső- súgom oda Dervishnek- Fuss- adom az utasítást mire ijedten néz rám.
-Együtt cseszd meg ne külön- hadarja Zayn de most valahogy nem tud érdekelni- Jadey!
-Zayn sze...-hangom elhal mikor egy sípolást hallok a fülemben. Dervish értetlenül néz rám míg én fájdalmasan tépem ki a fülemből a kis fülest. Tenyeremet rátapasztom a még mindig sajgó fülemre míg felnézek Dervishre.
-Az enyém jó- guggol le hozzám míg úgy súgja a szavakat hogy senki ne hallja.
-Fuss már!- lököm a lépcső felé. Megindul bár kissé bizonytalanul. Felsóhajtok mikor feje eltűnik és mégsem lövik le.
-Kötél- hallom meg amint valaki ezt harsogja majd öten megindulnak felém.
-Kötél?- kérdem értetlenül míg máris felpattanok.
-Dobd el a fegyvereket- feleli egy másik hang míg a fegyvereket sokkal érezhetőbben rám szegezik. Mérgesen rakom le a földre két kedvenc pisztolyomat- Rúgd őket el- feleli könnyedén ugyan az a fazon. Szemöldökömet felhúzom míg értetlenül nézek rá. Ez már nekem megalázó, mióta hagyom én magam?! Az öt srác épp hogy oda ér hozzám mire elrúgom az első fegyvert amivel sikeresen fejbe is találom az egyiket. Lábam lendül és már egy másik össze is esik. Hátulról lefogja valamelyik a bal karomat mire jobb könyökömmel az arcába csapok majd hátra rúgok. Másik fegyveremet is elrúgom ami térden talál egy másik férfit. Előre lendülök és térdemet ágyékába döföm. Nyögve esik össze mire még sarokkal rásegítek egyet tarkóján. Felém üt valamelyik mire lehajolok. Valaki viszont hátba rúg ezt kihasználva. Előre bukok de rögtön felállok. Újra felém üt de megragadom a csuklóját és magam felé rántom amivel kibillen egyensúlyából. Tenyeremet könyökére rakom majd a régi de jól bevált mozdulattal eltöröm a karját.
-Állj le vagy megölöm- hallok meg unott hangot mire arra kapom a fejemet majd meglátom Dervisht amint halántékába szúrják a fegyver csövét. Idegesen hunyom le szemeimet majd emelem fel mind két kezemet megadóan. Az életét nem fogom veszélyeztetni- Kötözzétek már meg!- szól oda a többi idiótának mire hátra feszítik kezeimet. Előrébb hajolok akaratlanul is ahogy csuklom köré kötelet tekernek. Legalább eddig még nem öltek meg. Arrébb rángatnak Dervish mellé aki bocsánatkérően néz rám. Fejemet megrázom mintha nem is történt semmi olyan fontos dolog amin az életünk múlt volna. Észreveszem hogy már az ő keze is megvan kötözve. Ám vádlijánál ahol eddig egy kés pihent most nem látok semmit. Engem viszont nem kutattak át. Ez a remény, van nálam két kést! Oké, még megmenekülhetünk. A reményem akkor apad a felére mikor rájövök miért is húztak oldalra. A helikopter leszáll a tetőn és a pilóta biccent mikor oldalt kinyílik az ajtaja.
-Remélem nem vagytok tériszonyosak- nevet fel a férfi aki engem fog.
-Ami azt illeti de- morgom oda neki mintha ezzel megúszhatnám azt hogy oda betuszkoljanak. Erőset taszít rajtam mire elindulok a gép felé. Copfba kötött hajamat még így is csapkodja a propeller keltette szél és érzem hogy néha arcon vágja a mögöttem lépkedőket is. Helyes, ez a minimum. Annak örülnék a legjobban ha a hajam halálra verné őket, vagy legalább nyeljenek be egy két szálat. Dervisht belökik a helikopterbe ahol rögtön mögé áll két alak- Attól hogy jelenleg jobban álltok még simán kitépem a szíveteket ha bántjátok- morgok rájuk szinte fogcsikorgatva.
-Kíváncsian várom- forgatja meg a szemét a férfi aki eddig mögöttem lépkedett majd most engem löknek be és az ajtó ránk zárul. Szívem kihagy egy ütemet ahogy emelkedni kezdünk. Fejemet erőtlenül ejtem a koszom fém padlóra és hunyom le a szemeimet. Valami ki kell találnom. Muszáj! Nyögve ülök fel és még ezt is négyen nézik végig teljesen megfeszülve. Ökölbe szorítom a kezeimet hátul majd hagyom elernyedni kezemet. Megnézem az ajtót amit ránk zártak, elég könnyű lenne kinyitni. Egy rántás. Felkukucskálok és látom hogy Dervish engem bámul félve és szégyenkezve. Bólintok neki egy nagyon aprót mire értetlenül felhúzza a szemöldökét. Kinéz az üveg ajtón és én is így teszek. Szemöldökömet ugyan úgy ráncolom ahogy ő is.
-Hova az istenbe megyünk?!- kérdi Dervish megfeszülve az ajtó felé araszolva hogy jobban kinézhessen de nem állatják meg. És nem is tudja senki sem hogy egy mennyire jót jelent nekem- Franciaország felé tartunk- feleli halkan mire rám néz riadtan.
-Maradj ott- tátogóm neki halkan. Én is közelebb kúszok az ajtóhoz és lenézek. Fél perc és a Temze felé érünk. Felsóhajtok majd gyorsan guggolásba ugrok amíg megkötözött kezeimet áthúzom magam alatt. Egyszerre húzom ki a késeket a cipőmből. És egyszerre is dobom el őket mire Dervish őrei vértől bugyogó hanggal és szörcsögve esnek össze. A másik két őr már emeli fegyvereit mire az egyiket megrúgom míg a másikat össze kötözött kezeimmel vágom nyakon amitől hörögve esik össze. Kitépem az egyik kést az egyik őr nyakából és elvágom Dervish kötelét majd felrántom az ajtót kissé nehézkesen az össze kötözött kezeim miatt- Remélem tudsz úszni, keresd meg Benéket. Old meg, nagy fiú vagy. Bízok benned nem haragszom. Vegas- hadarom neki gyorsan egy nagy gombóccal a torkomban majd kilököm őt a gépből. Szinte még zuhanni sem kezd engem már vissza ránt valaki a hajamnál fogva. Hátra fele elterülök majd behúzzák előttem az ajtót. Csak essen vízbe, csak tudjon úszni és találják őt meg a többiek. Könyörgöm. Szememet lehunyom és mély levegőt veszek hogy lenyugtassam remegő végtagjaimat. Gondoljuk át mi történt. Csapda volt mindenkinek. Mikor beértünk direkt úgy tereltek minket hogy a tetőre jussunk ki. Ezért voltak elbarikádozva a helyek. Csak egy fele mehettünk mindig! Jézusom de hülye vagyok....direkt így alakították ki. Az egyetlen meglepetés talán Dervish volt hogy vissza futott. De őt elkapták. Oké...most pedig helikopterrel visznek valahova. Franciaország felé...ez nem jó. Ez több mint nem jó. Ez egyenes kurva szar. Ráadásul a fülesem szarrá ment, vagy elbaszták direkt. Átgondolva ez egyre rosszabb! Kinyitom a szemeimet a szél hangjára. Az ajtó újra nyitva és most dobják ki a három halott férfit. Érzem ahogy lefehéredek mikor meglátom hogy már a tenger felett vagyok.
-Oh cseszd meg- nyögöm magam elé míg a pánik elönti az agyamat egy pillanatra. Nem hogy ismeretlen helyre visznek, vagy másik városba. Másik kontinensre! Hogy találnak meg itt a srácok?! Sehogy...
-Üzeni a főnök hogy kezdődik a móka. Altassátok el- int felém egy férfi.
-Móka?- kérdem értetlenül míg hátrább lököm magam a már jól ismert kendőtől amit az arcomhoz akarnak szorítani.
-Móka- nevet rám a férfi míg egy másik lefog. A kendőt a számhoz illeszti én pedig rögtön álmosodni kezdek. Ez nem jó! Nekem holnap Vegasba kéne lennem...Zaynnal. Nem itt, nem kloroformot kéne belélegeznem! Alig telik el pár másodperc és már nem érzékelek semmit sem saját vérem zubogásán és szívem lassú ütemén kívül...


Kukucs! Íme itt a beígért rész:) Remélem tetszik:3 Komizzatok és Pipáljatok! Imádás van! <3

16 megjegyzés:

  1. Nem tudok már mit kezdeni veled baszki. Megint agyfaszt kaptam. Ahh. A normális komi írás sem megy. Mindenesetre, köszönöm hogy nem halt meg senki. Még._. Remélem ezután se fog. És... SZABADÍTSÁK KI JADEY-T. Megverlek, te nő. Minél hamarabb kövit, mert az infarktus kerülget.<3 xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén sajnálom:D Tudd hogy én szeretlek és mindegyik másik olvasómat is szeretem:D <3 Majd minden szép lassan kiderül:3 Imádás van! <3

      Törlés
  2. NEM TEHED EZT!!!!! Bazd meeeg! Ilyen nincs! Nem hiszem el! áh. Kiakadtam. Csapkodok, mint egy idióta. Áhh. Úristen. Felbaszódtam. Hova viszik Jadey-t? Remélem kiszabadítják. Áhh. De egyébként imádás ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jézus:'DDD Örülök hogy tetszett és csak nyugi. Minden kiderül, lassan:D Imádás van! <3

      Törlés
  3. Atyaúristen. Hát ez haláli. nem hiszem el. hogy cseszhették el ennyire ? basszus .bele se merek gondolni,hogy mit fognak tenni majd Jade-del és számomra reménytelen a helyzet,hogy megtalálják majd Franciaországban. ó te jó ég. nagyon jó rész lett végig izgalommal. siess a következővel:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohohooh sietek a következővel:D Próbáltam kreatív lenni ezzel a szállal kapcsolatban. Remélem mindenki örömmel és ámítással plusz agyfasszal veszi majd őket:D Örülök hogy tetszett azért, imádás van! <3

      Törlés
  4. Szia!
    Te mit csinálsz? A részt örömmel vettem, a rész ámulatos volt, de agyfasz? Na az már nem kifejezés! Te most ezt komolyan gondoltad? Meg akarsz ölni? Vagy mi van? Ennyire még Te sem utálhatsz! Oké, hogy mindig hisztizek neked a következő részért, de ezért ennyire nem utálhattál meg! Te, Te, Te kis... nem tudom mi vagy. Erre már nincsenek szavak! De most komolyan? Lehet igazad volt, és arról kéne írnos, hogy megöregedtek, és élik minden napjaikat egy nyugdíjas otthonban. Nem, ez sem jó, mert Te még ott is kitalálnál valami olyat, amitől idegrohamot kapok.
    Nem lesz esküvő. Dervish ugye túléli? Ugye Te sem vagy olyan gonosz, hogy a főszereplőket kinyírd? Ugye nem? Nem a francokat... Ha mi szegény olvasók agyfaszt kapunk tőle, akkor megteszed. Ne bántsd már szegény srácot! Na jó! Pár törés belefér. De halál nem. A halálozási statisztikádat az ellenséggel javítsd, ne velük. :)))
    Zaynnél előjön a fekete szem? Vagy mit reagál? Jadet hová viszik? Te nő! Még van vagy ezer kérdésem, úgyhogy ne lassan derüljenek ki a dolgok, hanem a csinos kis hátsódat pillanat ragasztózd a székhez, aztán írás van. Sok írás! Sok fejezet!
    A rész egyébként hihetetlenül, fenomenálisan, elmondhatatlanul jó lett, végig izgultam az egészet. Brutális vagy! :))) Attól eltekintve, hogy minden nap sokkolsz, (bocsi a következő kifejezésért) kibaszott jó részeket hozol. Imádás van!
    Ja igen! Kérném a címed, küldök egy kamion pillanat ragasztót, csak hogy muszáj legyél írni!
    SIESS!!!!
    Puszi: Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én tényleg szeretlek:'D <3 Ezen jót kacarásztam:DD Imádásvan!

      Törlés
  5. Miért? Miért mindig itt? Ez komoly? Ne csináld már?Mond hogy Jadenek nem lesz semmi baja és megmentik a srácok de ez felbasz hogy itt hagytad abba siess naygin nagyon nagyon a kövi résszel pls!:)❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem mondok semmit és igen komoly:D Talán holnap után felrakok egy részt de nem ígérek semmit. Imádás van! <3

      Törlés
  6. Szerintem te direkt kínzol minket ezt csak is direkt teheted. Ne légy ilyen goni. Ez az... Egy kérdés csak egytlen egy Miért??? Miért???
    Nem lehetsz ilyen kegyetlen! Szerintem te élvezed hogy halálra ítélsz minket. Annyira jó helyeken tudod befejezni a részeket. Remélem érzed a szarkazmust. -_-
    Dervish remélem tényleg vizbe esett és nem a betonra. Komolyan baromi jól csavaró a szálakat. Ilyen hogy juthat a fejedbe? Hatalmas fantáziával rendelkezel csak tudd.
    Kérlek ne kínozz minket, de mit tagadjuk ezekért imádjuk a történetet. A kedvencem és ez is marad örökre.
    De ne gondold, hogy nem haragszom mert nagyon haragszom most rád. Szegény Jade mindig szenved amikor neki most Vegasba kéne lennie Zaynnal. Amikor megláttam a harmadik évadot tudtam hogy nem egy megházasodunk és boldogan élünk még meg nem halunk.
    Kérlek nagyon siess a mert nem fogom bírni. Ne kínozz te kárörvendő.
    De imádlak puszi Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan jókat nevetek a komikon hogy mennyire kiakadtok:D Szeretem a BOOM lezárásokat egy-egy résznél. Bár szerintem észre vettétek:'D Oké, holnap hozok részt! Imádás van! :3

      Törlés
  7. Kukucs!:)
    Szóval ez így most mi a picsa? Ezt így, hogyan gondoltad? Tényleg nagyon utálhatsz minket. Aah bazd meg. Reggel felkelek (na jó délben:D) feljövök ide, írod, hogy ott az ajtó, én meg már kezdek örülni, és aztán pedig bámulom a telefonom afféle 'mi a fasz?' fejjel. Kérdem én ez így oké? Mert szerintem nem. beszéljünk máskor pedig hosszú het
    Eddig még nem írtam ilyet, de ajánlom, hogy holnap minimum hozz egy részt, de ha ma szeretnél az sem baj.:D Ha nem lesz rész akkor..kiborulok. Jobban mint most.:D
    Amúgy hihetetlen jó rész lett mindegyik ahova nem tudtam komizni, még az is ahova komiztam. Azt hittem, hogy azt a kiborulásomat, mikor Zaynie megverte Jade-t már nem lehet fokozni, erre itt van ez a rész és bumm.
    Azért ennyire nem kéne túlzásba vinni az ütős befejezéseket, mert itt ütős befejezése lesz az életemnek is, mert ideg összeomlást kapok. :'D
    Remélem, hogy mindenki kijut, még Dervish is tud úszni. Bár mondjuk biztosan tud hiszen az előző évadban volt a vizes gyakorlat vagy mi amikor Jadey és Zaynie khm.. Szóval tudjuk mit csináltak.. Na szóval a lényeg, hogy ott is úszott.
    Aztán pedig keressék meg Jade-t. Ez parancs.:D
    Ááá jézusom nagyon várom a kövit.
    Imádás van.
    Xoxo.:)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett:'DDD Én imádlak titeket és egyszerűen annyira jók ezek az ütős végek, bevallom imádom olvasni a kiborulásotokat:D Hozom holnap a kövi részt:) Kitartás addig és ne kapj ideg összeomlást:D Ez csak egy blog nem pedig valami sokkoló dolog:D <3

      Törlés
  8. Jézusom, te lány!!!! Ennyire nem szívathatsz meg minket!!! Remélem nagyon gyorsan hozod a kövi részt!!! Imádtam <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Holnap hozom a részt és én nem szívatok senkit:D Imádás van! <3

      Törlés