2015. május 19., kedd

Második Évad: Hetvenegyedik Rész

-Szerintem ez rövid- rázom meg a fejemet magam elé emelve a sötétkék egybe ruhát.
-Hát én nem bánom- nevet rám Zayn míg ő a szmokingját szemléli ami a szekrényen lóg.
-Csak bennem kelt fura érzést hogy össze házasodnak?- kérdezem fintorogva míg felnézek rá nem zavartava magam hogy csak egy sima matt fekete melltartó és francia bugyi van rajtam.
-Nekem is fura ez, de megértem. És Harry az egyik legjobb barátom, örülök nekik- mosolyog rám váll rántva leülve mellém egy fekete alsóban.
-Fel kéne öltöznöd- lök meg gyengéden testével.
-Ja, neked is- mosolygok rá majd fejemet vállára hajtom.
-Zayn!- ront be kétségbe esve Harry talpig öltönyben tökéletesen beállított hajjal.
-Te miért vagy máris kész? Egy óra múlva kell indulnotok- kérdezem értetlenül nem zavartatva magam eléggé hiányos öltözékem miatt.
-Ideges vagyok!- förmed rám- Most a feleségem lesz. Ez egy életre szól! Én...fiatal vagyok még!- néz ránk megsemmisülve.
-Sajnáljuk, kész ideg. Teljesen kivan- támaszkodik meg mögötte mosolyogva Louis szintén egy alsógatyában.
-Még jó hogy ki vagyok! Oda a legény életem- nyüszít fel kétségbe esetten. Keze megindul haja felé de rögtön meg is áll mielőtt beletúrhatna ráeszmélvén hogy ha beletúr oda a csodás munka! Zavartan engedi le kezét és vágja inkább zsebre kezeit.
-Megcsaltad a négy év alatt?- kérdi értetlenül Zayn.
-Mi?! Jó hogy nem!- dörmögi orra alatt míg látom hogy előre mered és kirázza hideg.
-Akkor már négy éve oda a legény életed és nem nagyon zavart. Egyel több gyűrűd lesz, örülj neki- rántja meg a vállát Zayn felnevetve.
-És ha elválunk?!- kérdi félve.
-Hozzatok neki piát- intek Louisnak és Niallnek fejcsóválva.
-Miért válnátok el? Harry ne legyél hülye- nyög fel Zayn.
-Mit tudom én Zayn!- rázza meg göndör fürtjeit.
-Mindenki jöjjön egy lazító körre!- rikkant fel Louis beállva a szobánk közepére egy tálcával amin körbe helyezkednek el a poharak. Tippem szerint Tequila van benne. Felállok, Zayn pedig rögtön átöleli derekamat. Mind az öt srác és pluszba még én is leveszek egy poharat.
-Egy..kettő...házasság!- rikkant Niall majd lehajtja mindegyikünk. Hát ez nem Tequila volt... Könnyek szöknek a szemebe ahogy köhögni kezdek mindenki mással együtt.
-Mi a szar volt ez?- kérdi hörögve Harry.
-A szekrény hátuljába volt- hápogja Louis nagyokat pislogva torkát köszörülve.
-Ez erős- felei rekedtes hanggal Zayn míg nyel egy nagyot. Kitör belőlem a nevetés még ha épp fuldoklom is.
-Na jó, nekem öltöznöm kell- nyögök fel rekedtes hanggal még mindig a maró alkohol miatt.
-Kifele- morogja Zayn- Amint elment átbeszéljük- veregeti meg Harry vállát.
-Van még ebből a szarból?- kérdi kilépve az ajtón Louisra nézve. Zayn becsukja az ajtót én pedig leakasztom a vállfáról a sötét kék ruhát. Nagyot sóhajtva lépek bele majd húzom fel magamra. Vállaimra akasztom a pántját majd Zaynra nézek.
-Felhúzod a cipzárt?- kérdem fintorogva. Mosolyogva lépked mögém, megérzem kezét a derekam aljánál majd ahogy a cipzár könnyedén felsiklik gerincem mentén. Megigazítom melleimnél majd eligazgatóm a könnyen libbenő alját is. A fekete tűsarkukra nézve elfintorodom de végül felhúzom őket lábaimra- Nos?- kérdem Zaynt körbe fordulva előtte.
-Észveszejtő- mosolyog rám bágyadtan míg magához húz derekamnál fogva.
-Köszönöm- mosolygok rá míg felnézek rá. Magassarkúban is nagyobb nálam és ezen még inkább elmosolyodom. Ajkaira nyomom enyémet és ő felnevet- Sok sikert Harryhez- húzódom el tőle kezembe véve a kis táskámat.
-Neked meg Emshez, ott találkozunk- mosolyodik el míg gyorsan vissza húz még egy puszira. Nevetve harapom meg alsó ajkát majd ott hagyva őt a féloldalas mosolyával kilépek a folyósora.
-Hello- int nekem Zoe- Csini- nevet rám.
-Inkább lennék farmerba és bőrkabátba mint te- villantok rá egy fintort.
-Esetleg holnap- nevet rám- Ems síkideg, muszáj volt eljöjjek érted. Így volt indokom lelépni tőle- rázza meg a fejét.
-Miért ideges?!- csap le Zoera rögtön Harry.
-Amiért te- forgatja meg a szemét.
-Válni akar?!- kérdi ijedten eltátva száját és most már beletúr hajába ami már így is borzos.
-Össze se házasodtatok még- rázza meg a fejét értetlenül Zoe- Te jézus isten!- ragadja meg a kezem felnyögve és kirángat a házból. Őszintén hálás vagyok, eléggé kaotikus az állapot ott bent.
-Reggel óta ilyen a helyzet- legyintek neki felsóhajtva.
-Ems sem könnyebb. Még sírt is- rázza ki a hideg ahogy beül a kormány mögé én pedig mellé.
-Sírt?! Miért?- nevetek fel feszengve ahogy belegondolok hogy ezek szerint Harry volt a könnyebbik eset.
-Először azért mert rájött hogy ma férjhez megy. Aztán hogy Harry már biztos nem akarja. Végül pedig mikor eljöttem akkor azért sírt mert a virágok egyel világosabb árnyalatú kékek mint tervezte.
-Egy esküvő ennyire labilis kedélyállapotot okoz?- nyögök fel ránézve választ várva.
-Nem tudom, én nyugodt voltam és Stan is. Azért izgultam hogy csak a papot ne lőjék le mert tévesztett a szövegben- nevet fel.
-Jól hangzik- nevetek fel.
-Én azóta sem bántam meg hogy hozzá mentem- rántja meg a vállát- Semmi nem változott azon kívül hogy lett egy gyűrűnk és úgy mutatom be hogy a férjem- mosolyog rám.
-Biztató- szállok ki nevetve. Mosolyogva nézek végig a nagy kastélyon. Háromszor voltam már itt. Először kiválasztani terepnek Emsel, aztán egy főpróba miatt majd díszíteni. Bár nem értettem mit kell itt díszíteni. A kastély már magában is eléggé fényűző és díszes. A hátsó részen, rejtve az utcai szemlélőktől van egy gyönyörű kert. Ott lesz a ceremónia és a buli is szóval duplán jól jön hogy a nagy kastély takarja az ott történő dolgokat. A vendégek pedig mind a kastélyban aludhatnak ha messziről jöttek vagy túl részegek lennének, Harryék gondoltak mindenre! Illetve mi ott készülhetünk el. Kíváncsi vagyok Ems-re. De Zaynra is öltönyben! Emlékeim szerint nem igen volt alkalmam őt öltönyben látni. Óvatosan lépkedem fel a lépcsőn amit vörös bársony szőnyeg borít. Nagy és fényűző esküvőt akartak. Hát nekem fogalmam sincs mi lehetne még ennél is nagyobb és fényűzőbb.
-Neked még nincs kész a sminked és a hajad!- ordít fel Ems szinte futva az óriási menyasszonnyi ruhájában.
-Ne fuss mert még elesel!- emelem fel félve a kezemet- És most érkeztem, jó hogy nincs kész. De van még több mint fél óránk a kezdésig. Nyugi drágám- ölelem át őt jó szorosan.
-Mond hogy minden rendben lesz- kéri szinte toporzékolva. Félve nézem gyönyörű kissé puffos kontyát ami az ugrálása miatt mozogni kezd. Porcelán virágos csatok vannak bele szúrva ami össze tartja de azért még ne ugráljon. Igazán nagy hisztéria lenne ha egy tincs is elszabadulna eredeti helyéről.
-Minden rendben lesz. Elvégre mi baj lehet ha itt van egy csapat bérgyilkos?!- kérdezem felnevetve.
-Pont ez az, túl sok- néz rám fintorogva.
-Elmenjek inkább?- kérdem felvont szemöldökkel mire látom hogy lesápad.
-Itt maradsz!- csattan rám kétségbe esetten.
-Csináljuk meg a haját és a sminkjét inkább- rikkant fel Zoe megelőzve az újabb kétségbe esési rohamot.
-Irtó csinos és szexi vagy amúgy- nézek Emsre mire hálásan rám mosolyog és látom ahogy megkönnyebbül. Ő lép be először a hotelszobának tűnő terembe. Valószínűleg ez itt az átlagos szoba méret én mégis is elnyílt szemekkel lépek be. Ezt a szobát még nem is láttam.
-Mona! Csináld meg a haját és a sminkjét- ordítja el magát Ems mire rögtön feltűnik egy eléggé csapzott lány és sietve rám néz.
-Neked?- kérdi hadarva.
-Igen- mondom mosolyogva mire lenyom egy székbe és már nekem is lát.
-Megyek, elintézem a vendégeket. Vagyis elintézem hogy elintézzék- mondja kifújva a levegőt idegesen majd kiront a szobából.
-Nem értem hogy tud mozogni egy akkor ruhában- nézek utána a tükörből értetlenül.
-Meg sem próbálom megérteni- rázza meg a fejét Mona- Remélem te vagy mára az utolsó már bocsánat- nevet rám hajamat gördítve amitől lassan kezdenek benne megjelenni a természetesnek tűnő lágy hullámok. Sokkal dúsabbnak tűnik a hajam és eléggé tetszik is.
-Ne vidd túlzásba a sminkem- fintorodom el mikor végez hajammal.
-Ha tudnád mennyire hálás vagyok ezért a mondatért- nevet fel keservesen mag felé fordítva- Nézz felfele- sóhajt fel majd elkezd sminkelni. Nehéz megállni hogy ne pislogjak de inkább tartom magam. Hallottak alapján eléggé nehéz napja volt már eddig is.
-A srácok mikor jönnek?- kérdi Zoe az asztalnak dőlve amin szinte minden smink és haj cuccból megtalálható vagy kettő.
-Körülbelül most indulnak. Harry részeg lesz, vagy már most az- mosolyodom el míg azért próbálok egy helyben maradni hogy sminkem tökéletes legyen.
-Akkor szerintem már kocsiba is vannak- nevet fel.
-Megeshet, igazából Harry már kész volt mikor eljöttünk- nézek fel rá mikor Mona elhajol előlem.
-Igen, láttam- forgatja meg a szemeit- nem értem mitől paráznak- rázza meg a fejét értetlenül.
-Csak addig kell kihúzni amíg egymás mellé nem állnak, csukd be a szemed és ne vegyél levegőt- áll mögém Mona míg rám néz. Teljesítem kérését majd elkezdi befújni hajlakkal az egész fejem. De szerintem még az arcomat is. Fintorogva nyitom ki szemeimet míg a rossz ízt ízlelgetem a számban.
-Köszönöm- nézek fel rá hálásan míg felnyomom magam a székből.
-Nincs mit- villant rám egy gyors mosolyt és már ki is vágtat.
-Tessék- nyújt nekem át két combfixet Zoe. Vissza huppanok a székbe majd lekapom a cipőimet és a lábamra varázsolom őket- Szexi- nevet rám mikor vissza veszem a cipőimet.
-Inkább a fegyvert add- nevetek rá mire rögtön a kezembe nyomja a gatyájából elővarázsolt fegyvert.
-Hardballe? Honnan van neked Hardballe fegyvered?- nevetek rá beleszúrva a combfixem felső részébe.
-Jobb célzás a hosszabb cső miatt- rántja meg a vállát- Ráadásul rozsdamentes és könnyített acél- mondja csillogó szemekkel. Hümmögve igazítom meg lenge szoknyámat hogy ezzel is takarjam a fegyvert. Tudom hogy ez Emsék esküvője de elég sokan össze gyűlünk. A srácok mind ismerik egymás barátait tehát Zayn barátait is ismerik. Akiket meghívtak csak mert ők óriás esküvőt akartak. Itt leszünk mi is és Benék is. Ahogy Stanék is. A násznép jó egyötöde fegyverrel jön.
-Szerinted lesz balhé?- nézek rá a tükörből mikor megszemlélem sminkemet. Egész jó lett, sőt kifejezetten jól nézek ki.
-Minden apró ismerős aki kicsit is benne van a maffiába itt lesz. Szerinted?- néz rám felvont szemöldökkel- Azért jöttem kényelmesbe- mutat végig magán.
-Biztató- sóhajtok fel mellé lépkedve.
-Ugyan mi lehet a legrosszabb ami történhet?- néz rám mosolyogva.
-Meghalnak, lelövik őket, megverik őket, elrabolják őket, oda az esküvő- nézek rá fáradtan.
-Van pap, lesz aki feladja az utolsó kenetet legalább- nevet rám magához ölelve.
-Frank atya? Ő lelövi őket- hördülök fel.
-Ő vezeti a templomot az anyagokkal nem?- néz rám kérdően- Őt hívták papnak?!- tör ki belőle a röhögés.
-Kezdem komédiának érezni az életemet- rázom meg a fejemet felsóhajtva. Karjába kapaszkodva indulok meg a hatalmas ajtó felé. Épp pár kicsiny lépés hiányzik hogy kitárjam mikor kicsapódik magától. Fegyver az arcomba mire értetlenül cselekszem és ütöm ki a kopasz öltönyös férfi kezéből. Zoe ránt rajtam egyet az ajtó felé mikor a férfi előrendül de én csak a fegyvert nézem ahogy becsúszik az egyik szekrény alá. A férfi Zoe felé üt mire én adok neki vissza kézből egy ideges pofont. Előre görnyed mire Zoe könyökkel üt a  hátára és rögtön meg ragadja a kezét míg mögé lép. Magassarkúba bujtatott jobb lábamra teszem a testsúlyomat míg bal lábbal hasába rúgok miközben Zoe lefogja kissé hátul. Rögtön felé lépek és megragadva a másik kezét együtt fordítjuk át. Hassal eléggé nagy robajjal esik rá a kis kávézóasztalra.
-Mi a fasz?- kérdi Zoe megtámaszkodva térdein az ájult férfit nézve míg ő maga hevesen lélegzik.
-Épp szólni akartam- nyög fel Zayn mögöttünk.
-Ez mi volt?!- fordulok hátra idegesen. Oké hogy számítottam gikszerekre de már most ennyire az elején ilyen nagyra nem! Hátra hőkölök mikor végig mérem Zaynt. Látom ahogy ő is végig mér engem. Tökéletesen fekete öltönye testére simul mikor ránt egyet a felső részén hogy igazítson csapzott kinézetén. Haja kissé borzos amiben tudom hogy sok munka volt. A csokornyakkendő megkötetlenül lóg a nyakába. A fehér ing alól kissé átsejlenek tetoválásai. Öltönyének felső részének zsebébe pedig zöld kis selyem kendő van bedugva. Elmosolyodom az összhatáson. Nos igen, Malik ismételten viking félistent játszik.
-Gyönyörű vagy- lépked felém míg derekamnál fogva magához húz.
-Dögös vagy- felelem rekedtesen még egyszer végig vezetve tekintetemet rajta.
-Tök örülök hogy szerelmesek vagytok de ezzel mit csináljunk?- szakít meg minket Zoe feszengve. Elfintorodom míg Zayn elenged és ellép tőlem kissé.
-Vigyük ki, Dave itt van a furgonnal- rántja meg a vállát Zayn.
-Átviszed a násznépen az ájult férfit?- kérdezem felvont szemöldökkel.
-Igen, kettőt már kivittem, ahogy Ben és Luke is fogott egyet. Sajnos még a kérdések feltétele előtt vagy elájultak vagy meghaltak. Mint a tiétek- forgatja meg a szemét míg lehajol a nagy darab férfiért és a vállára dobja.
-Hát ez remek- nyögök fel mögötte lépkedve Zoeval.
-Mi a fasz van Malik?!- üvölt ránk Ems tajtékozva a még mindig patyolat fehér ruhájában.
-Nahát Ems! Csodásan nézel ki! Harry eldobja majd az agyát tőled- szólal fel rögtön kedveskedő hangon mire a tajtékzó lány csak kifújja a levegőt.
-Köszönöm- motyogja míg látom hogy pír szökik arcára.
-Mint mondtuk, nem lesz gáz- veregeti meg a vállát Zoe.
-Persze, ez abszolút nem gáz- motyogom mikor mellém ér.
-Még egy részeg?!- hördül fel Ems anyukája elénk toppanva.
-A legénybúcsú maradékai- villantok rá egy feszengő mosolyt.
-Rakjátok ki!- rikkant fel majd tovább is indul.
-Hosszú nap lesz- nevet fel Zayn kilépve a kapunk a kocsi felé haladva.
-Nem jók ezek a nagy események!- morogja Dave mikor kinyitom a kocsi ajtaját és Zayn bedobja az ájult fickót- Ennyi kötelem kurvára nincs!- csattan fel.
-Megöljem?- kérdem felvont szemöldökkel.
-Nem fogják jobban össze vérezni a kocsimat!- hördül fel a kisebb ember kupacra dobva ezt az ember is majd rátérdelve kezdi megkötözni.
-Hello!- hallok meg oldalról egy hangot mire Zoe felsikolt és rögtön Stan nyakába veti magát- Látom ti is arattatok ezek szerint- néz be a furgonba- A környéken pár bokorba raktam néhány hullát- villant egy keserű mosolyt ránk.
-Ez nem lesz jó- fogom meg homlokomat kétségbe esve.
-Ott leszünk Harry és Ems mellett. A többiek a násznép között. Mi baj lehet?- kérdi Zayn feszengve felnevetve. Ő maga se hiszi el hogy nem lehet baj.
-Ne kérdezgessétek már hogy mi baj lehet! Minden baj lehet!- dörrenek fel. Dave morogva száll ki a kocsiból és csapja be az ajtaját. Zayn átölel és elindulunk vissza öten.
-Léptem Emshez- sóhajtok fel a folyóson állva.
-Én Harryhez- mosolyog rám.
-Többet lehetnél öltönyben- suttogom nyakába mikor magához húzva megölel. Hallom ahogy rekedtesen felemel majd nyakamra nyom egy apró puszit. Jóleső melegség önti el gyomromat, szemeimet lehunyva élvezem ki ezt az érzést.
-Jade!- ordít fel Ems mögöttem mire csak mérgesen kifújom a levegőt.
-Siess- nevet rám Zayn majd elengedve elindul a másik iránya én pedig Ems felé.
-Azért nem rendeltünk biztonságiakat mert ti majd elintézitek ezek de...
-El is intézzük. Egy tucat fegyveres hever ájultan kint a kocsiba. Nem lesz senkinek sem baja- mosolygok rá míg mellé sétálok.
-Fegyveresek?!- sápad le- Nem ronthatják el az esküvőmet!- kezd el hüppögni nekem.
-Senki sem is fogja- vágom rá rögtön- Te csodás vagy, Harry is tuti dögös lesz. Te kisétálsz és szépen igent mondtok aztán csók és feleség leszel. Ennyi- nevetek rá elé állva.
-Kezdés van!- rikkant fel egy női hang mire Ems lesápad.
-Jézusom, jézusom, jézusom- kezdi hajtogatni míg elkezdi kapkodni a levegőt és legyezni magát.
-Ems!- szólók rá esélyesen mire rám kapja riadt tekintetét- Szereted őt, ő is szeret téged nyugi- mosolygok rá kedvesen míg szavaimat halkra fogom. Nagyot nyel majd magához ölel. Nagy ruhájától alig birok hozzá férni de azért megölelem.
-Köszönöm- suttogja fülembe majd elenged és emelet fővel kezd a nagy két szárnyas ajtó felé lépkedni. Elé beállnak ketten a kis kosarakkal amikben friss szirmok vannak. Az apja mellé lép mire Ems félve karol a karjába szinte rögtön. Beállok mögé, mint már oly sokszor elpróbáltuk, kezembe nyomják a csokrot és felsóhajtok.
-Figyelj, még lefújhatjuk. Kint áll a kocsi. Elviszlek ha akarod. Nem kell igent mondanod- kezd hadarni az apja félve lenézve rá. Ems és én is felnevetek kétségbe esett hangja miatt.
-Szeretem őt apa- suttogja Ems felnézve rá mire büszkén elmosolyodom.
-Az egyetlen lányom férjhez megy- fordul hátra hozzám- Hogy kéne viselnem?!- hördül fel míg egy zsepivel megtörli homlokát ami verejtékezik.
-Harry jó ember. Jó kezekben lesz a lánya- biccentek neki egy fél mosollyal.
-Apa így is félek, ne tetézd- nyüszít fel Ems. Szívem hevesen kezd dobogni.
-Én hoztalak titeket össze, plusz egy torta szelet- suttogom fülébe mikor a jellegzetes zene felszólal. Az ajtót kitárják előttünk ő pedig ekkor felnevet hála nekem. Mosolyogva kezdek lépkedni mögötte át a sorok között. Harry reakcióját figyelem míg mindenki más a menyasszonytól kezd ámuldozni. Harry felnéz az égre míg kezeit össze kulcsolja maga előtt. Ugyan olyan fess mint Zayn. De az ő csokornyakkendője meg van kötve. A zöld selyem a kis zsebbe tűrve zakóján majdnem annyira rikít mint szeme. Alsó ajkát beharapja Emset nézve. Hajába túr míg lehajtja fejét. Pár másodperc kell neki míg felnéz csillogó szemeivel. Ems apja nagy nehezen de végül elengedi saját lányát egy lassú puszi után. Mosolyogva lép fel az emelvényre Harry mellé szintén csillogó tekintettel. Beállok mögé és mosolyogva Zaynra nézek. Félmosollyal vizslat és nyugodtan bólint nekem egyet. Nem leplezem mosolyomat míg végig nézek a nász népen.
-Azért gyűltünk ma össze isten színe előtt hogy eme fiatal párt össze eskessük- Kezdi el Frank. Meglepődöm hivatalos szövegén. Soha nem hallottam még káromkodás nélkül beszélni vagy akár úgy hogy ne röhögne. Zayn látom hogy vissza fogja a nevetését míg rám néz. Megrázom a fejem miszerint ne tegye. Ha kitör belőle emiatt a nevetés akkor Ems megveri. Képes lesz agyon verni puszta kézzel!- Az élet csodája mikor két fiatal szív csodákon átívelve egymásra talál. Vannak bizony rossz időszakok de mindig eljön a boldogság ideje is- harsogja kifele a násznépnek. Fejem lehajtom és elmosolyodom orrom alatt. Hiába volt barátnője, és én hiába voltam a maffiába. Hiába kerültem kómába és lőtték őt meg idegméreggel. Annyi minden hiába történt mivel ő és én még mindig együtt vagyunk. Szakítottunk de kitartunk egymás mellett- Azért jöttetek ma el ide mivel isten színe előtt össze kötitek életeteket- nehezen jut el tudatomig Frank beszéde mire kissé megrázom a fejem csak hogy vissza térjek az esküvőre. Zayn egy szomorú mosollyal szemlél én pedig csak biztatóan rámosolygok. Alsó ajkába harapva most ő hajtja le a fejét.
-Harold Edward Styles, akarod-e feleségedül Emili Rewonhatot gazdagságban, szegénységben betegségben és egészségben?- kérdi Frank Harry felé fordulva. Alsó ajkát beharapja és száját kinyitja de a hang nem jön rajta. Fejem oldalra biccentem ledermedve. Na ne hogy nekem itt blokkoljon le! Zayn a hátára üt feszülten pár perc néma csend után mikor már a násznép motyogni kezd. Szinte mindenki izzad már a választól, szemmel látom ahogy Ems remeg.
-Igen!- nyögi ki nagy nehezen mire felsóhajtok és kifújom a levegőt remegve. Zayn kihúzza a zöld selymet és megtöri vele homlokát míg látom hogy motyog orra alatt. Pötty. Piros pötty. Piros pötty Zayn hajában?! Látom hogy rám mered és ahogy ő gatyájának hátsó részéhez nyúl rögtön úgy ahogy én a combomtól kapom elő a fegyvert. Más irányba tartjuk a fegyvereinket ahogy célzunk de jelenleg az a legfontosabb hogy ne lőhessék le őt! Kibiztosítom és szinte rögtön lövök. Hangosan dördül a fegyverem az övével egyszerre. A násznépből sikítás jön mire oda kapom fejemet amint végig nézem hogy esik le a mesterlövész a tetőről. Szinte mindenki ülve húzza össze magát kivéve mi. Szinte az összes közelibb ismerősünk feláll és rögtön fegyvert kapva a kezébe néz körbe célzásra készen. Heves légzéssel engedem le magam előtt a fegyvert és nézek Zaynra. Elképedve hőkölök hátra mikor így a papot is meglátom. Frank lába előtt hever a biblia míg két marokra fogja a fegyverét lövésre készen. Stan, Zoe, Ben, Luke, Danny, Ant sőt még Yaser és Dervish is fegyverrel a kezében áll megfeszülve. Trisha látom hogy meglepődve rá néz majd ránk. Szeme elkerekedik.
-Meglepetés!- kiállt fel Harry egy hamiska mosollyal. Ledermedve húzom magam elé a fegyvert és nézek Zaynra. Idegesen tekint körbe majd szemeimbe néz.
-Jól vagy?- olvasom le szájáról mire aprót bólintok. Vissza nézek az óriási ülő tömegre akik most nevetnek vagy éppen morgolódnak a "tréfán". Ha azt kérdik meg kik ismernek igazából akkor közölném hogy azok akik jelenleg állnak. Sápadtan fegyverrel a kezükben. Frank felnevet majd elrakja a fegyvert és felveszi a földről a bibliát.
-Mindig is untam a hagyományos esküvőket- nevet fel míg lapozgat a fekete könyvben. A mi külön kis társaságunk ami eléggé elszórtan ült most lassan vissza huppan saját székeikre és dermedten fogadják a dorgáló szavakat és a vállveregetéseket az isteni alakításért- Na szóval, Emili Rewonhat. Akarod férjedül Harry Edward Stylest gazdagságban, szegénységben, bete...
-Igen!- vágja rá mire Frank horkant egyet amiért közbe vágott szerencsétlen lány.
-Akinek ellenvetése van eme két szíve szerelmes beteljesülésében most szóljon vagy kussoljon örökké!
-Kussoljon mindenki- morran fel Harry majd megragadja Ems vékonyka derekát és magához rántja. Soha nem voltak szemérmesek és ez most is igaz ahogy életük első hitvesi csókja megtörténik.
-Akkor csókoljátok meg egymást- legyint Frank- Ezennel kapcsolatotokat megáldom...- motyogja majd belenéz a bibliába szemöldök ráncolva- Ettől a perctől kezdve, Férj és Feleség vagytok!- rikkant fel majd becsapja a kemény fedelű könyvet. Harry a magasba emeli öklét mint aki győzött de nem hagyja abba csókjukat. Idősek állnak fel szemüket törölgetve, míg mi csak nevetve tapsolunk és páran fütyülnek is. Ems mosolyogva húzódik el Harrytől és rögtön fel nevetnek mind ketten.
-Jön a party- lelkesül fel Harry oda súgva nekünk hogy csak mi  halljuk.
-Remélem alkohol van- nyög fel Frank elsétálva tőlünk.
-Gratulálok- mosolygok rájuk míg magamhoz húzom őket.
-Köszönjük neked hogy most együtt vagyunk- suttogja a fülembe Harry mire csak biccentek neki egyet.
-Házas vagy!- ordít fel Louis míg Harry nyakába ugrik. Alig bírja megtartani Louist aki rajta csimpaszkodik.
-Minden elismerésem haver- veregeti meg a vállát Zayn mosolyogva.
-Nektek is az akcióért közben- röhög fel Harry. Zayn csak elfintorodik majd megöleli Emset is végül pedig magához húzva elkezdünk arrébb sétálni mikor az egész násznép megindul hogy gratulálhassanak.
-Ez szép volt- lép mellénk a mi kis társaságunk pár perc elteltével. Zoe az aki először szólal még, és ő is ennyit tud csak mondani hogy szép volt?!
-Majdnem szívrohamot kaptam- förmedek rá.
-Szintúgy- sóhajt fel Zayn közelebb húzva magához.
-Vicces volt. Úgy érzetem magam mint egy filmben- nevet fel Dervish.
-Ha lelőnek az is nagyon mókás lett volna- mordul fel Ben.
-Add hogy anyád bevegye- morogja Yaser végig simítva hátra zselézett haján.
-Ben vagyok, Jade fél apja- nyújtja a kezét az én kis szigorú apám.
-Yaser, Zayn teljes apja- néz rá értetlenül.
-Luke, én vagyok a másik apja- nevet fel Luke is míg kezet ráz vele.
-Oh, értem- nevet fel.
-Nem vagyunk melegek!- sápad le Ben mikor meglátja Yaser tipikus kedvesebb mosolyát.
-Jade már mesélte az élete történet. Úgy gondoltam hogy értem- feleli komoran mire belőlem kitör a röhögés ahogy mindenkiből.
-Be kéne csajoznotok. Én mondtam hogy melegeknek hisznek titeket- röhög fel Dervsih. Két tenyér csattan szerencsétlen kölyök nyakán egyszerre. Mosolyogva nézek fel Zaynra fejemet rázva.
-Tetszik ez az élet- motyogja fülembe.
-Úgyszintén- biccentek neki egy aprót.
-Keleti- harsogja Dave mosolyogva.
-Töröld le az arcodról a vért- motyogja Zoe elfintorodva.
-Kivittem a hullákat, az én kurva anyám!- emeli fel a kezeit szem forgatva.
-Ügyes vagy te- nevetek rá mire küld felém egy fintort.
-Miért nem szóltatok mire készültök?! Majdnem szívrohamot kaptam!- lép elénk nevetve Trisha.
-Akkor nem sikerült volna ilyen jól- nevetek rá váll rántva. Zayn keze görcsösen markolja meg ruhámat ezzel együtt derekamat is.
-Igazi rémület volt az arcotokon- nevet fel jókedvűen míg ő Yaserbe karol.
-Köszönjük- nevet rá Yaser míg gyors puszit nyom hajába és nevetve elballagnak.
-Egész jó kis szertartás volt. Azt hittem unalmas és csöpögős lesz- mélázik el mellettünk Stan.
-Hát eléggé gyorsra sikerült- rántom meg a vállam.
-Fél óráig prédikált Frank a szerelmes fiatal szívekről. Te akkor hol voltál?- néz rám értetlenül Danny.
-Valahol az elmém mélyén- nyögök fel.
-Hagyd, csoda hogy még itt vannak- legyint Ant nevetve.
-Jézus, el is felejtettem- mér végig minket egy perverz mosollyal.
-Szálljatok le erről- mordul fel Zayn szem forgatva. Azt hiszem az esküvői szexünkről beszélnek. Tény hogy érdekes lenne de túl sok izgalom volt már, nem kell még egy meztelen Zayn is. Az már tényleg szívroham gyanújába kergetne.
-Megkeressük az asztalt- sóhajt fel Ben előre lépkedve. Mindenki megindul de Zayn jól érezhetően le akar maradni. Értetlenül pillantok fel rá de felveszem lassú tempóját.
-Te is tudod hogy lesznek még dolgok- motyogja maga elé meredve- Ha baja lesz valakinek azt nem bocsájtom meg magamnak. Ez Harry és Ems esküvője. Nem akarom hogy úgy emlékezzenek rá hogy sírniuk kelljen- rázza meg a fejét jobban megszorítva a kezemet.
-Tudom, figyelünk majd. Elég sokakat megöltünk vagy hatástalanítottunk már. Kéltem hogy most támadnának ha erre kerülne a sor. Esetleg a buli alatt- nézek fel rá nyugtatólag.
-Szeretlek- mosolyodik el szomorkásan majd maga elé fordít és lehajol hozzám. Karomat könnyedén fonom nyaka köré hogy azzal is magamhoz húzzam. Rögtön mélyen csókol meg míg ujjai simogatják oldalamat a ruhán keresztül.
-Én is szeretlek- mosolygok rá mikor elhúzódik tőlem.
-Megtalálták az asztalt, gyere- nyom gyors puszit még ajkaimra míg maga után ránt.
-Magassarkúba még inkább nem tudok olyan gyorsan menni mint te- szólók rá nevetve mikor már kapkodom a lábaimat. Egy pillanat alatt cövekel le és néz le rám mire akaratlanul is neki megyek.
-Édes- nevet rám.
-Édes- nyomok puszit nyakába míg hátára ugrok. Nevetve kezd tovább lépkedni az asztal felé. Nem törődöm az azzal hogy megbámulnak minket. Szeretek vele hülyéskedni, miért is ne szeretnék?! Szeretem mikor csak így elvagyunk, mint az átlagosak. Fejemet vállára hajtom és rá nevetek.
-Igen?- kérdi felém fordítva a fejét. Rámosolygok és megrázom a fejem. Tudja mit gondolok, tudja mit érzek. Nem kell kimondanom. Elmosolyodik én pedig megcsókolom. Nem tart sokáig de élvezem- Nem akarok elesni, kétlem hogy élveznéd- suttogja hátra.
-Szép kifogás- motyogom nyakába kuncogva.
-Te is tudod hogy akár az asztal alatt neked esnék- rántja meg a vállát.
-Jól hangzik- nevetek fel fejemet rázva míg karjaimmal átölelem őt.
-Annyira nőies vagy erre...tiszta gyerekessé válasz- rázza meg nem helyeslően a fejét Ben.
-Hagyd, csak boldogok- rántja meg a vállát Luke.
-Miért ne cipelhetne a hátán?- kérdezem értetlenül.
-Szoknyába és magassarkúba vagy- emlékeztet Ben.
-Úgy rakj le hogy csak a fél násznépnek villantsak- nevetek fel. Lassan engedi el combjaimat amiket eddig tartott. Végül pedig villantás nélkül állok meg a lábaimon. Leülök a nagy kör alakú asztalhoz mellém pedig rögtön lehuppan Zayn is. Az asztalok fehér és zöld színben pompáznak. Fehér a terítő ahogy a szék nagy része is. De zöld a szék masnija, a szalvéta, a tányér és az asztal dísz is közepén. Úgy tűnik itt minden Harry szemeire alapult. A közvetlen mellettünk lévő asztal a friss házasoké. Az az egyetlen asztal ami a többi ellentéte. Méregzöldben pompázik a szék és az asztal terítője is. A szék masnija fehér míg a tányér és a szalvéta is az. Jól néz ki, szépen megcsinálták.
-Hát ez rohadt fura- rázza meg a fejét szomorúan Louis.
-Egyetértek- nyög fel Niall- Még étvágyam sincs- néz ránk kedvtelenül.
-Nekik lett kapuzárási pánikjuk Harry házassága miatt- nevet fel Luke.
-Nem csak...jézusom nézz már rá! Házas. Ezt fura kimondani- rázza meg a fejét Louis.
-Boldog- rántom meg a vállam- attól hogy a gyűrű a kezén van még mindig barom és hülye- nevetek fel.
-Legalább van ami sosem változik- rántja meg a vállát Liam.
-Mi volt a kis incidens a ceremónia közben? Majdnem beszartam- hördül fel Lou felém nézve.
-Maffia- legyintek neki hátra dőlve. Kéz ér a kezemhez mire halványan elmosolyodom. Ölembe húzom kezét és össze kulcsolom ujjainkat.
-Remek- nyög fel Liam- Újra.
-Ha láttok valami furát szóljatok- sóhajt fel Zayn.
-Tehát lesz még szarság- húzza fintorra a száját Lou.
-Több mint valószínű- dől hátra Danny is.
-Jobb mint egy unalmas esküvő- rántja meg a vállát Niall- Csak azért ne hagyjátok hogy lelőjenek vagy kitépjék a gerincem. Meg hasonló dolgokat sem.
-Igazából szinte lehetetlen egy embernek hogy ki tudna fejteni akkora erőt amivel kitéphetnék a gerincedet szépen és egybe- rázza meg a fejét Zayn.
-Kösz, megnyugodtam- röhög fel szőke fejét megrázva.
-Nektek nem fura hogy próbálkoznak megölni titeket?- kérdi Liam értetlenül.
-Hozzá szoktam pár év alatt hogy egy boltban is késsel támadnak rám- rántom meg a vállamat.
-Az a fura hogy még mernek velünk baszakodni- mered maga elé Zayn.
-Ez mondjuk tényleg fura- sóhajtok fel.
-Elég sokszor szétbasztuk már őket. Ráadásul Jadey egyedül intézett el egy egész területet körülbelül- mosolyog rám Zayn.
-És büszke rá emiatt. Leszopom magam- röhög fel Lou.
-Már csak a keleti van és az abból menekültek- szól közbe Luke.
-Épp elég- villant rá egy fintort Ben míg idegesen körbe néz.
-Lehet nem velünk kellett volna egy asztalhoz ültetni őket- nézek végig a védteleneken.
-Tök jól érzem magam- dől hátra Liam.
-Én is, rendelésnek lehet kérni golyót a vállba szerintetek?- hördül fel Niall.
-Áld az eget ha csak vállba kapsz golyót- adja a jó tanácsot Ant röhögve.
-Ti...jaj ne mondjátok már hogy ti is- nyög fel Niall.
-Az szép- bólogat Liam.
-Zayn haverjai vagyunk, együtt kerültünk bele- rántja meg a vállát Danny.
-Én is!- dörren fel Louis értetlenül.
-Te meg a világsztár részére hasonlítasz. Badumm- forgatom meg a szemeimet.
-Tök jó nekem- nevet fel Zayn mellettem.
-Szerintetek itt vannak valahol tőrök?- kérdezem pár perc néma magunk elé bámulás után.
-Miért lennének?- néz rám értetlenül Lou.
-Csak fegyver van nálam- sóhajt fel Ben.
-Szintúgy- szólal meg rögtön Danny, Ant és Luke is.
-Kenő kés van- emeli fel fintorogva Zayn.
-Azzal hogy vágjam el valaki torkát?- kérdezem felnézve rám nagyra nyitva a szemeit.
-Ilyen kis finoman- nevet fel Lou- Letepered majd szólsz neki hogy várjon és elkezded húzogatni a torkán a kést. A kisujjad azért tarts fel hogy tökéletes legyen a munka- adja a bölcs tanácsot Louis.
-Poén volt- mosolygok rá unottan.
-Unatkozom- rántja meg a vállát.
-Kaja- legyint a háta mögé Niall mire mindenki oda kapja a tekintetét. A pincérek özönleni kezdenek tálcákkal a kezükben.
-Szerinted...?- nézek félve Zaynra.
-Kétlem- rázza meg a fejét.
-Ha azt mondod hogy mikor kihozza a kajámat akkor le is akar lőni akkor tényleg tökön szúrom most már magam- csattan fel Niall. A társaság felnevet mire mindenki felénk kapja a tekintetét lévén hogy csend és apró sutyorgás a maximum zaj amit meg engednek maguknak az emberek, kivéve mi.
-Állj!- emeli fel a kezét Louis a pincérnek aki felénk tart. A srác megdermed majd úgy néz rá félve- Meg akarsz ölni? Ha nem akkor ide jöhetsz, ha igen akkor húzz el- int a kapu felé. Az értetlen srác körbe néz a társaságunkon választ várva össze zavarodva.
-Szép kezdés Lou- veregeti meg a vállát Stan majd lehuppannak a maradék két üres székre Zoeval.
-Nem akarom tudni hol voltatok- röhög fel Ant.
-Szerintem se- mosolyog rá Zoe. A pincér minket szúrt ki magának, lévén egyedüli női személyek.
-Miért néz?- hajol oda fülemhez Zoe könnyedén lévén hogy ő mellém ült.
-Louis- mutatok a dühös fiú felé.
-Csak válaszoljon!- csattan fel- Ha nem teszi elvágom a torkát a kenő késemmel!- emeli fel fenyegetően. Kirobban belőlünk a nevetés míg a srác ledermed.
-Hozza- sóhajtok fel kimentve ezzel őt.
-És ha meg akar ölni?!- kérdi visítva Niall.
-Ne törődjön vele- legyint Zoe nyugtatólag a srácra mikor a kis tányérokat kezdi nekünk lerakni de amint elfogy tálcájáról már fut is el.
-Szép volt Louis- nevet fel Zayn.
-Én miért nem kaptam levest?!- dünnyög mérgesen.
-Mert el akartad vágni a torkát a kenő késsel?!- hördül fel Liam értetlenül.
-Nem válaszolt hogy meg akar-e ölni!- csattan fel mintha ezzel védhetné magát. Újabb pincér és mosolyogva nézem ahogy lerakja még elénk is a levest amit Louis árgus szemekkel figyel.
-Régen könnyebbek voltak a maffiás ügyeitek- sóhajt fel Niall míg elkezd enni. Én is elengedem Zayn kezét hogy enni tudjak.
-Mikor még csak be kellett jutni ide vagy oda- nevet rám Zoe.
-Annyira könnyűek voltak- sóhajtok fel vágyakozóan. Jó lenne abba az időbe vissza menni.
-Nekem is be kell majd?- kérdi felhúzott szemöldökkel Dervish.
-Neked honnan van fegyvered amúgy?- kérdi Zayn rá eszmélvén. Néha annyira eltud vegyülni a kölyök hogy az már félelmetes.
-Eddig is itt voltál?- kérdi Danny felhúzott szemöldökkel.
-Azt hiszem meg van mi lesz a fő képessége- nevet fel Luke.
-Igen neked is be kell majd- bólintok neki mosolyogva.
-Senki sem zavar hogy fegyvere van?- néz körbe Zayn lerakva a kanalat.
-Nem foglak lábon lőni- rántja meg a vállát egyszerűen Dervish.
-Meg is ölnélek- hördül fel mellettem Zayn mire nyugtatólag végig simítok gyorsan combján majd újra kezembe veszem a kanalat.
-Cid adta- rántja meg a vállát.
-Ki veszi át a drog bizniszt most hogy Roger lent poshad?- kérdi Ben feltekintve.
-Cid- nevetek fel.
-Nem tudom, nincs annyira otthon ezekben- rázzam meg a fejét Luke.
-Tényleg könnyebb volt régen- sóhajt fel Ben.
-Te indítottad el a Threet- vetek rá jelentőség teljes pillantást.
-Ja, meg te is- forgatja meg szemeit unottan.
-Kihoztam a húgod- förmedek rá.
-Kihoztalak téged- vág vissza.
-Kómába is került- nevet fel Luke.
-Kurva viccesek vagytok- dünnyögi Zayn míg eltolja maga elől az üres tányért.
-Emlékszem mikor először megjelentél nálunk- nevet fel Louis Benre nézve- durva volt- rázza meg a fejét mosolyogva.
-Főleg hogy meg akartad ölni- mosolyodik el Zayn.
-Már akkor is tudtam hogy rossz hatással leszel rá- vet ránk egy győztes mosolyt.
-Valaki meséljen már normálisan. Nem voltunk ott- dördül fel Stan.
-Zaynékhoz költöztem mint koreográfus- kezdem el én is el tolva a tányéromat és hátra dőlve.
-Értem jött a drága- nevet fel Dave felnézve a telefonjából.
-Igen, nos első beépülés volt. Így sikerült- emelem fel a Zaynnal össze kulcsolt kezeinket mire rám mosolyog.
-Bezzeg te csak eltörted a bordám- néz fel Stanra Zoe.
-Romantikus- fintorodik el Liam.
-Az volt- nevet fel Stan míg gyors puszit nyom Zoe szájára.
-Tovább- fordul felém Zoe.
-Kimentem a házzal szemben lévő erőbe ahol megláttam egy alakot. Na ő engem nem- bólintok mosolyogva.
-Szegény párának oda is lettek a kezei- mélázik el Zayn.
-Nos igen, követtem. Felmászott a tetőre majd az ablakokon kezdett bekukucskálni én meg a fejéhez fogtam a fegyveremet. A mellesleg üres fegyveremet mivel elfejetettem megtölteni- nevetek fel.
-És még meg voltál sértődve hogy nem valami profit küldtem csak egy csicskát- mordul fel Ben.
-A lényeg hogy Zaynt akarta megölni. Na egy pillanatra bambultam csak el mikor a drágát is megláttam a tetőn. Kisebb idegösszeomlás két másodperc alatt- nevetek fel- Aztán mikor kinyögte ugye hogy őt akarja megölni- biccentek a fejemmel Zayn felé- Akkor kissé eldurvultam.
-A tetőhöz baszta és eltörte a bal kezét. De minden csontot. Közbe pedig fojtogatta. Aztán végül kinyögte a nevet. Ben Isgar- mutat Zayn Benre.
-Azt hittem nem veszed észre, nem törekedtem sokat költeni ilyenre- rántja meg a vállát Ben.
-Igen, ezek után intéztem pár hívást. Persze Zayn Malik úgy nézett rám mint egy szörnyre én meg a maffiából kilépést terveztem meg hogy felmondok- sóhajtok fel.
-Aztán egyik este be szívattuk őt, ha jól emlékszem- mélázik el Niall.
-Igen, én pedig lefutottam. Elsikítottam magam aztán vissza az emeltre és elbújtam gondolván majd én is ki ijesztem belőlük a szart. Végig néztem ahogy lefutnak majd ők ordítottak- nevetek fel.
-Kés a falba. Nem nyerő- rázza meg a fejét Louis.
-Erre lementem hozzájuk mivel semmi olyant nem csináltam én amitől lent sikítani kéne. Akkor megint ordítottak mivel csak úgy megjelentem mellettük. A kést viszont ismertem. Volt főnökömé volt- húzom fintorra a számat.
-Erre felküldött minket- nevet fel Zayn- De hát mit lehet tenni. Jó hogy vissza mentem a hangok miatt.
-Igen, Bennel kissé össze kaptunk- bólintok mosolyogva.
-Kicsit?!- förmed rám Niall.
-Oda lett a nappalink- tájékoztatja a nevető Stant és Zoet Liam.
-Végül bemutatkoztam Zaynnak- mosolyodik el Ben.
-Aztán el akarta törni a nyakamat- vet gyilkos pillantást Louis Benre.
-Nekem meg a torkom akartad elvágni- nevet fel Zayn.
-Aztán végül a combjába állítottam egy üveg darabot. Kissé verekedtünk még majd Zayn leosztotta és elment- rántom meg a vállamat.
-Ennyi- nevet fel Zayn.
-Az első benyomás a legfontosabb- nevet fel Stan míg elviszik előlünk a tányérokat majd elénk rakják a főételt.
-Én meg együtt voltam velük bezárva a Three alatt- sóhajt fel Luke.
-Azon gondolkoztam hogy FélJacket próbáljam megölni vagy őt. Aztán FélJack hívogatóbb volt végül is. Jézusom az nagyon kemény menet volt- ráz ki a hideg.
-Azt még végig is néztem. Jó trükk volt a tetős- biccent Luke- És megtiszteltetés hogy egy rakéta vetős örültet választasz ahelyett hogy megverekedj velem- nevet fel.
-Ha tudtam volna akkor hogy ilyen kis puhány vagy inkább téged választalak- nevetek fel mire az asztal is nevetni kezd. Mosolyogva forgatja meg a szemeit. Pedig tudom hogy nem ilyen volt. Miattunk puhult meg. A társaság semmiségekről kezd csevegni én pedig hátra dőlve nézem azt hogy ők nevetnek. Annyira jó érzés. Úgy érzem már majdnem teljes minden. Oldalra pillantok, Zayn pont nevet mire még inkább elmosolyodom.
-Húha, Jade mindjárt elérzékenyül- sápad le Liam.
-Vannak érzései?!- nevet fel Niall.
-Kapjátok be- nevetek fel míg megtörlöm valóban párás szemeimet.
-Csak nem terhes vagy?- kérdi Louis vissza tartva a nevetést mire érzem hogy páran lefagynak.
-Nem, Louis. Csak megjött- forgatom meg szemeimet felnevetve. Zayn az aki elsőnek kezd el nevetni majd mindenki elenged egy megkönnyebbült kacajt. Zayn a karjaiba von és úgy ölel át.
-Minden okés?- kérdi suttogva.
-Szeretlek- nyögöm ki neki mire érzem hogy elmosolyodik.
-Én is Babe- motyogja majd meghúzza füleimet fogával.
-Mi is elvonultunk. Ti is eltudtok- hördül fel Stan.
-Kösz az infot- fintorodik el Dervish.
-Nem akarlak megsérteni titeket de vannak kamerák minden fele- nevet fel Dave újra felpillantva a telefonjából.
-Azt hittem csak simán kockulsz- nevet fel Ben.
-Perverz- nyög fel Zoe.
-Elővigyázatos- villant rá egy mosolyt.
-Torta vágás!- harsogja valaki mire hátra fordulok míg az előttem ülök csak mögém merednek. Ems és Harry vigyorogva fogja meg a kést.
-Gyerünk Haver!- kezd el szurkolni Louis mire a násznép megrökönyödik.
-Ems, irányíts te!- kiabálom most én oda mire végre felnevetnek.
-Te vagy a nő!- rikkantja Zoe is.
-A férfiasságba vetett hitem Harold!- nyög fel Zayn mikor Harry fogja a két és arra rakja rá kezeit Ems. A kés beleszalad a tortába és mi elkezdünk tapsolni és fütyülni. A tányérra ügyeskedik a szeletet majd kapnak két villát.
-Arcba told Ems!- kiállt oda Liam.
-Nyomd az arcába Harry az egészet, ne érdekeljen semmi!- ordít Louis mire felnevetek. végül pedig egyszerre kenik össze egymást tortával.
-Cukik- mosolyodik el Dave.
-Valóban- értek vele egyet egy biccentéssel. Pár percbe telik mire megkapjuk a tortánkat mi is.
-Ezért megérte hogy megkérje a kezét- csámcsogja Niall.
-Csak ezért- nevet fel Liam. Mosolyogva szedek egy kicsit a villámra és emelem fel. Fej, fekete haj, újra mindent látok, a tortám hiányos.
-Most komolyan?!- förmedek rá nevetve mikor végig nézem hogy eszi meg a tortám kis falatkáját. Villámmal tortája felé nyúlok de ő ki védi az ő villájával- Ne akard- szűkítem össze szemeimet fenyegetően. Fél oldalasan elmosolyodik és tudom hogy akarja. Villámmal újra lecsapok de ő megint félre üti. Felnyögök és egész testemmel felé fordulok. Szemeimet az övébe mélyesztem.
-Szerintem nem kap a tortából- jegyzi meg Dave.
-Tuti hogy szerez magának belőle- nevet fel Louis.
-Esélytelen- rázza meg a fejét Zayn.
-Tényleg?- kérdezem mérgesen.
-Tényleg- rántja meg a vállát. Könyököm arca felé száll mire ijedten dől hátrább míg szabad kezével arrébb üti. Villám szúr a cél felé de keze csuklómat ragadja meg. A villát feldobom, el kapom a másik kezemmel. Újra arca felé sújtok, ő újra hátra hajol de másik kezemet nem engedi el ezért én is hajolok vele. Villám a tortába ér.
-Ez az!- kiálltok fel mikor elhúzom onnan.
-Nem!- nyög fel és nyúlna hogy lekapja a tortát de addigra számba veszem.
-Hát az már nem lesz a tied- nevet fel Stan. Zayn rá tekint mint aki elfogadta a kihívást. Ez a krém rohadt édes. Gondolatom sem ér véget Zayn már a hajamba túr és maga felé ránt. Kissé hátrább dőlök pont úgy ahogy ő mozdít. Nyelve át csap számba mire felnyögök és szívem zsibbadva kezd verni. Vissza csókolok és az édes íz csak még édesebb lesz. Kezeim erőtlenül lógnak míg osztozom vele ezen a bizonyos kis falaton. Mégis. Hiába tűnt már el minden ő még csókol én pedig egyáltalán nem bánom. Kezemmel megtalálom combját és megszorítom. Érzem hogy elmosolyodik majd keze kicsusszan hajamból. és elhajol tőlem. Alsó ajkamat beharapva helyezkedem el normálisan míg próbálom visszafogni az idióta vigyort.
-A húgom- nyög fel Luke és Ben egyszerre.
-Hát ez...szép volt Zayn- röhög fel Zoe. Érzem hogy elpirulok és nem tudok magammal mit kezdeni, tenyereimbe temetem az arcomat és felnevetek ahogy érzem hogy még jobban elvörösödöm. A társaság felkacag én pedig csak csendben takarom magam míg figyelem hogy próbál lenyugodni a szívem. Felsóhajtok majd elhúzom a kezeimet arcom elől. Szembe találom magam egy villával amint ott egyensúlyoz Zayn egy kis torta darabot. Készségesen eszem le a villáról büszkén.
-Még eteti is. Hát elolvadok- nevet fel Louis.
-Mit csinálunk ha ezeknek esküvőjük lesz?- kérdi szomorúan Ben.
-Sírunk- feleli Luke- Aztán megfenyegetjük- feleli komolyan bólogatva.
-Nem hiszem hogy van még valami fenyegetés vagy kritérium amit mondani tudnátok- nevet fel Zayn.
-Ti megfenyegettétek?- döbbenek le.
-Hát...-dörzsölik meg tarkójukat egyszerre.
-Ti megfenyegettétek- döbbenek le- Barmok!- dörrenek rájuk.
-Jaj ne csináld már- nevet fel Zayn.
-De ha...- számba landol egy újabb falat torta. Mérgesen eszem meg míg szúrós pillantásokat küldök feléjük. Miért fenyegették?! Ez annyira...ah!
-Kaja után mi a program?- kérdezi Dervish unottan.
-Buli- rántja meg a vállát Lou.
-Bővebben?- kérdi értetlenül.
-Alkohol kis adagokban hogy a nép leépüljön. Amint ez megtörtént Harryék csatlakoznak hozzánk. Ems átvedlik. Dj és zene. A kertben. Most állítják a színpadot. Mikor a társaság még józan akkor lehet hogy énekelnünk is kell- rántja meg a vállát Liam unottan.
-Alkohol, zene, tánc, szex, röviden ennyi!- rántja meg a vállát Lou.
-Énekelnünk kell? Nekem erről nagyon elfelejtettek szólni- sápad le Niall.
-Ja, Harry üzeni hogy lehet énekelnünk kell- nevet fel Louis.
-Cseszd meg Louis- modul fel Zayn.
-Szóval te se tudtál róla. Így nyugtatóbb- nevet fel a szőke.
-És mit kéne énekelnünk? Mert arról még én sem tudok- nevet fel Liam.
-Jó műsor lesz- nevet fel Zoe mire én is felkacagok.
-Uhm...-vakargatja meg a tarkóját Louis.
-Nem is értem miért neked szólt erről- sóhajt fel Liam míg fejét csóválja.
-Igazából szerintem csak négyünknek kell- folytatja tovább Lou.
-Harry nélkül?- kérdi felvont szemöldökkel Zayn.
-Ja, ő épp táncolni fog a feleségével- húzza széles mosolyra a száját.
-Hát ez remek lesz- rázza meg a fejét Liam.
-Egyenlőre még nem érdekel- nevet fel Niall.
-Uhm, Hello- lép mellénk egy harmincas éveiben járó lány.
-Hello- köszön neki szinte mindenki kisebb késéssel.
-Luke és Ben ki?- kérdi egy halovány mosollyal.
-Mi- mondják ki egyszerre a keresettek.
-Várnak titeket a kapunál- feleli tovább mosolyogva. Érzem hogy Zayn megszorítja a combomat én pedig rá simítom kezeimet kezére.
-Kik?- kérdi Ben értetlenül.
-Hát olyan ügyek miatt- dadogja a lány zavartan.
-Olyan?- kérdi Luke.
-Sötét- rántja meg a vállát.
-Hát jó- sóhajt fel Ben majd felállnak Lukeal együtt. Látom hogy Louis már mondana valamit de azt is hogy Stan alig láthatóan oldalba böki.
-Melyik kapunál?- kérdi Luke.
-A főbejárat- mosolyog rá a lány megkönnyebbülve.
-Na szóval ott tartottam hogy a csaj irtó jó volt az ágyban. Még egy fán is csináltuk mikor...mi a faszom volt ez?- kérdi Dave amint hallótávolságon kívülre ér a lány- Egy kocsi a főbejárat előtt. Fekete, furgon- hadarja.
-Mögöttük- vágom rá és már fel is állok.
-Vele megyek- feleli Zayn.
-Eléjük megyünk- pattannak fel Stanék is.
-Maradjatok háta ez az átbaszás- szól hátra Zayn majd mellém lép. Lépteimet megszaporázom még a magassarkúban is.
-Rossz előérzet- mondom neki míg görcsösen nézek körbe.
-Ki fognak szúrni minket- harap alsó ajkába.
-Most mit kezdjek vele?!- csattanok fel.
-Gyere- kap fel ölébe.
-Zayn- mordulok rá ahogy kénytelen vagyok lábaimat köré fonni.
-Nem akarok semmit jelenleg, vagyis de csak hát. Ah tegyél úgy mint aki már rohadtul nem bír magával- morogja a nyakamba.
-Az nem nehéz- kuncogok fel míg szemembe néz. Arcomat nyakába fúrom.
-Elmegyünk Benék előtt és a kocsi között. Jeleld le nekik hogy ott vagyunk. Az egyik kocsinak foglak dönteni majd, okés?- kérdi feszengve.
-Okés- suttogom neki.
-Ne adj bele mindent csak látszatra- figyelmeztet mire értetlenül tekintek fel rá.
-Miért?- kérdem felvont szemöldökkel.
-Túl gáz lenne ezt mos kinyögni- rázza meg a fejét.
-Akkor mindent bele fogok adni- rántom meg a vállamat és máris nyakára tapadok. Érzem ahogy kezeivel combomba markol.
-Jade- morogja mérgesen mire újra feltekintek rá- Ha ezt csinálod míg nekem lőni kéne majd és előkapni a fegyvert...- elröhögöm magam. Amint le esik neki megforgatja a szemeit mire csak nevetve a nyakába borulok- baszki ha csókolgatsz akkor nehéz vissza fogni magam. Meg ilyesmi- motyogja.
-Mi az hogy meg ilyesmi? Azért mert megcsókolom a nyakad célozni még tudsz. Hogy kéne azt csinálom hogy úgy látszódjon mintha pedig nem?!- akadok ki rá értetlenül.
-Cseszd meg kurvára remegek ha ezt elkezded- förmed rám mire szemem elnyílik. Elkezd attól remegni ha csókolgatom?- A lábam, a kezem, bukfencezik a gyomrom de mégsem hányinger. A szívem meg úgy ver hogy csak lihegni tudok. Szóval csak ne!- nyög fel míg mögém néz- Ne...ne csináld ezt- morogja lenézve rám. Érzem hogy szívem most nekem kezd örülten verni de nem tudom ő mire gondol- Érzem- motyogja nyakamba míg oda nyom egy puszit- Ne mond hogy ezt eddig nem tudtad és azért kalapál a szíved. Kimondani is gázos volt, főleg ha eddig nem vetted észre- dörmögi míg kelletlenül a szemembe néz. Én tényleg nem tudtam. Mármint, persze hallottam hogy liheg de...soha nem vettem volna észre hogy remeg. Mindig tudatosnak hittem azt amit csinál erre most...totál belezúgtam még jobban. Kezeimet nyakáról arcára vezetem és magamhoz húzom. Erősen csókolom meg és könyörtelenül. Nem érdekelve hogy talán ettől is elveszti maga felett a kontrollt. Nem ellenkezik. Jobban húz magához combomnál fogva. Hirtelen tépi el magát tőlem és temeti arcát a nyakamba.
-Bal oldalt, Benék- motyogja rekedtes hangon. Meglátom őket míg ők inkább lesápadva néznek minket. Kacsintok nekik mire látom hogy mérges pillantást vetnek felénk- Kocsi-  motyogja és látom hogy valóban megkerül valamilyen kocsit- Ne haragudj ha fáj- hadarja majd neki csapja hátamat eléggé vadul. Felnyögök de rögtön hajába vezetem kezemet.
-Az fáj hogy most nem eshetek úgy rendesen neked- morgom fülébe- Apró puszik mehetnek?- kérdezem míg megmarkolom haját.
-Nagyon aprók- dünnyögi míg még jobban neki nyom- Azt hiszem ez egy szar álca volt- nevet fel rekedtes hangjával amíg ajkaim végig szántanak nyakának ívén.
-Egyetértünk- felelem nehezedő légzéssel.
-Baszki, inkább állj le- nyög fel majd hátrább hajol. Arcát nyakamba fúrja így esélytelen hogy vissza hajoljak.
-Szerinted kiszállnak belőle még ma?- kérdi hangosan Luke.
-Nem- nevet fel Ben. Zayn ajkai közben elismétlik én mutatványomat a nyakamon. Lábaimat jobban köré fonom és oldalra billentve a fejem, ezzel több teret adva neki.
-A legszarabb hogy még ettől is én érzem jól magam- morogja a fülembe míg meghúzza azt fogival.
-Ha vigasztal a tudat nekem is jó- nyögök fel míg megszívja nyakamat.
-Ha legközelebb azt találnám ki újra hogy kamuból essünk egymásnak lőj le- suttogja fülembe karcos hangján.
-Nem gondoltam volna hogy ilyen nehéz kamuból csinálni. Másokkal mindig olyan könnyen ment- motyogom csukott szemmel.
-Később, most készülj- dörmögi és érzem hogy combomon végig húzza kezeit- Ne bassz ki velem Babe- nyög fel elmélyül hanggal- soha nem hordasz combfixet- néz rám elkínzottan.
-Hova raknám a fegyvert akkor?!- kérdezem ráförmedve.
-Jézus- lihegi nyakamba míg kihúzza onnan a fegyvert. Légzésem tagadhatatlanul gyorsul ahogy a keze és a hideg fém végig csusszan combomon.
-Lődd le őket vagy valami csak menjünk már valami eldugott helyre!- nyafogok ahogy vissza hajol nyakamhoz.
-Ne nehezítsd meg legalább- dörmögi és érzem hogy továbbra is lábamhoz szorítja a fegyvert. Mellkasom gyorsan emelkedik fel és le.
-Jó, hát én ezt meguntam!- dörren fel Luke. Érzem hogy Zayn megáll és felnéz. Szemem lehunyom és csak bízom benne míg kezemet hátához vezetem.
-Előbb is eszedbe juthatott volna- dörmögi míg kezemet a fegyverre fonom ami hátánál van elrejtve.
-Mással voltam elfoglalva- villantok rá egy szelíd mosolyt.
-Luke nyitja a kocsi ajtót- hadarja. Érzem hogy megfeszül, lövés hang, nyögés. Keze eltűnik combomtól és lő. Hátra fordulok, kitámasztom a kocsi tetején a kezemet és én is lövők. Ijedten rak le Zayn és futunk oda hozzájuk míg Ben még egy utolsót a kocsi után lő.
-Oh miért nem mentem eladónak?!- nyög fel Luke míg liheg hiába támasztja őt meg hátulról Ben átkarolva szintén nehéz légzéssel. Esküszöm olyanok mint a testvérek.
-Cseszd meg- dörrenek rá mikor elhúzom hasa elől a zakót és csak egy lyukat látok az ingén.
-Ja, védő mellény- röhög rám Luke.
-Oh rohadjatok meg- túr a hajába Zayn- Én meg már...cseszd meg- dörren rá ő is míg az én fegyveremet ő teszi el. Én pedig az övét vissza szúrom combfixembe.
-Ti is- hördül fel Luke míg nagyokat nyögve feltápászkodik.
-Mert azt hittük itt döglesz meg?!- kérdi Zayn idegesen.
-Mert végig néztem hogy egymásnak estek. Így- nyög fel- Még hasba is lőttek!- mutat magára.
-Menjünk vissza- nyögök fel.
-Támogatom- fut ide hozzánk Zoe és Stan- És cseszd meg, szólhattatok volna hogy rajtatok van ilyen szar- förmed rájuk Stan.
-Legközelebb nem lesz, hát az én kurva anyámat- dörren fel Luke.
-Menjünk vissza- mordul fel Zayn magához húzva.
-Mi jöhet még?- kérdi Ben megigazítva magán az öltönyét.
-Nem akarom tudni- röhög fel Zoe- De legalább nem kényelmesedünk el- rántja meg a vállát.
-Mi nem arra megyünk- súgja a fülembe Zayn mire alsó ajkamat beharapva felnézek rá- Gyere- nekem ennyi elég is. Szó nélkül követem ahogy lelépünk tőlük csendben.
-Nem tudtam hogy te is voltál már itt- mosolygok rá ahogy behúz egy vészkijáraton.
-Harryvel- rántja meg a vállát.
-És most hova?- kérdezem a szobákat nézve.
-Második emelet- kacsint rám.
-Azt nem is bérelték ki- nézek rá értetlenül.
-De, vagyis hát nem mondják el lévén hogy akkor oda is felmennének. Pont erre az esetekre lett kitalálva, baráti társaságnak- kap fel ölébe már a lépcsőn felfelé sietve.
-Én miért nem tudtam róla?- kérdezem értetlenül nyakához hajolva.
-Mert én nem mondta. Itt felőlem aztán sikíthatsz is- nyög fel ahogy megharapom a nyakát.
-Észre fogják venni hogy leléptünk- nézek szemeibe míg azt figyelem merre lépked. Tudatosnak tűnik, de tetteire is azt hittem mikor már eléggé túlfűtöttek vagyunk- Szóval remegsz tőlem- jut eszembe ajkamba harapva.
-Ahogy te tőlem- bólint egy aprót.
-Soha nem tagadtam- mosolygok rá míg szája sarkába nyomok egy puszit.
-És mi az hogy mással könnyen megy a kamu majdnem dugás?- néz rám nevetve.
-Hát régebben volt pár meló aminél kellett. De az semmi extra volt. Veled meg- nyögök fel fejemet rázva.
-Velem meg..?- mosolyog rám.
-Más- nézek bele csoki barna szemeibe.
-Más?- kérdez vissza újra mire fejemet hátra hajtom felnyögve. Hogy lehet ilyen?! Ajkai nyakamra tapadnak mire kissé megugrok majd felnyögök- Szóval?- kérdi fülemhez hajolva.
-Eleve ha rád nézek már berángatnálak valahova. Na már most te ha az öledbe veszel és olyan cukiságokat mondasz akkor hogy ne essek neked?- nézek rá értetlenül.
-Imádlak- nevet rám majd egy nagy ajtó nyílik és belép rajta. Lábbal csukja be a fa ajtót majd rögtön neki is ütődik a hátam- Ezért is imádlak- csókol bele nyakamba mire szaggatottan beszívom a levegőt.
-Miért?- kérdezem értetlenül ahogy áttér mellkasomra.
-Szereted ha durva vagyok- suttogja a bőrömre- Nyögsz olyanokért és bevadulsz azoktól amiktől más sírva ront ki a szobámból- dörmögi míg szoknyámat feltűri- Hordj többet combfixet- nevet fel ahogy ellöki magunkat az ajtótól és beljebb sétál a szobába.
-Nem akarom tudni kik mentek ki sírva a szobádból- rázom meg a fejemet ahogy lehuppan egy kanapéra.
-Egy lánnyal feküdtem le a négy év alatt. Az első után sírt. A második előtt sírt. A harmadiknál ivott- nevet fel. Értetlenül hajolok el tőle és nézek le rá.
-Miért sírt Pezz?- kérdezem értetlenül. Nem fogom a hülyét játszani, gondolom hogy őt dugta.
-Először véletlen a te neved mondtam. Másodjára már inkább nem beszéltem viszont megszoktalak és hozzá nyomtam a falhoz- néz rám fintorogva míg a fegyvert kihúzza combomtól és arrébb dobja ahogy az övét is.
-Édes- mosolygok rá újra majd végre az ajkaihoz hajolok- Most már nem kell vissza fogni magam, ugye?- kérdezem alsó ajkát megtépve.
-Nem- nevet fel míg keze felcsúszik combomon. Szemérmeskedés nélkül smárolom le ahogy ölébe ülök. Keze fenekemre csúszik és megmarkolja bugyim anyagát- Már most vissza fogom magam- dörmögi mikor áttérek nyakára.
-Mivel?- kérdezem lihegve, nem is próbálom irányítani légzésemet, nem menne.
-Letépném rólad ha tehetném- suttogja újra meghúzva a fekete anyagot.
-Most ne tedd- nevetek fel.
-Vetkőzés bele fér az időbe?- kérdi elkínzottan.
-Kétlem- húzom fancsali mosolyra a számat.
-Remek- rázza meg a fejét. Kezemet ingéhez vezetem és elkezdem kigombolni. Kezét megérzem ahogy simogatni kezd anyagon keresztül mire kibuggyan belőlem egy nyögés. Most sem zavaró hogy néz, sőt- Ha nem fér bele miért vetkőztetsz?- kérdezi felnevetve rekedtesen.
-Mert szeretem nézni a tetkóid- nézek rá értetlenül.
-Édes- mosolyodik el arrébb húzva bugyim anyagát.
-Az- nyögök fel ahogy megérzem magamban egy ujját. Kezeimet mellkasára rakom és úgy támaszkodom meg. Csípőmet előre mozdítom többért könyörögve, hallom hogy halkan felmordul de nem hagyja abba tevékenységét. Másik keze csípőmet markolja míg én oda hajolok hozzá és megcsókolom.
-Nem bírom- nyög fel és kihúzza ujjait belőlem.
-Már én se- nyögök fel ahogy hátrébb csusszanok és kapkodva kezdem lejeb húzni gatyáját boxerével együtt.
-Ki kellene egyszer már próbálni milyen az mikor elmegyünk egy szállodába és rendesen van időnk mindenre- morogja ahogy feljebb húzza rajtam a kék szoknyát- Bár a magassarkú ott is maradhatna- néz végig lábaimon- Meg a combfix- nyel egy nagyot ahogy felnéz rám.
-Támogatom- motyogom ahogy megérzem alul őt lent.
-Jézus- hatja hátra a fejét felnyögve ahogy beleülök. Légzésem kapkodósa szinte pánik szerűvé válik. Csípőmet felemelem majd vissza ejtem magamat. Szinte felnyársal de jó értelemben. Az ő válasza csak egy mélyről jövő nyögés még mindig csukott szemekkel. Körmeim végig szántanak felső testén mire kinyitja szemeit és fenekemre teszi kezeit. Diktálni kezdi az ütemet én pedig vállába kapaszkodva élvezem. Akaratlanul is felnyögök hangosabban mikor még mélyebbre tolja bennem magát. Érzem hogy elmosolyodik de jelenleg túlságosan is szét vagyok csúszva ahhoz hogy vissza tudjak küldeni egy apró mosolyt is. Nyakába lihegek hiába forró már így is a teste. Lökései elébe megyek mire csak belemarkol fenekembe. Azt hiszem nekem is tenni kellene már valamit a jó érdekében. Körözök egyet csípőmmel mire hallom ahogy élesen beszívja a levegőt. Mellkasa olyan vehemenciával süllyed és emelkedik mint az enyém. Keze felcsusszan hátamhoz, lágyan simít végig gerincemen mire megremegek. Közelebb húz magához átölelve én pedig ajkaira tapasztom ajkaimat. Egy méregdrága kastély, valamelyik szobájában, egy kanapén dugunk csak mert le akarták lőni Lukeot. Hát nem rossz eredmény. Keze hajamba túr és megrántja mire elmosolyodom. Legalább már értheti én miért csinálom neki mindig ezt. Alhasam össze rándul bennem pedig robban a bizonyos érzés. Levegőt kapkodva és nyöszörögve feszül hátam ívbe. Bár arra rá segít az is hogy fejemet hátra feszíti. Nyakamhoz hajol és végig csókolja mire tehetetlenül kapaszkodom a vállába míg tovább nyögök. Pár másodperc és érzem ahogy megremeg bennem. A nevemet nyögve hajol hátra én pedig lustán borulok vállára.
-Esküvő kipipálva- suttogom nyakába de nem mozdulok róla. Nem megy.
-Szeretlek- nevet fel fáradtan.
-Nem vagyok hajlandó megmozdulni- motyogom nyakába.
-Miért?- kérdezi nyúzottan- Mármint nem zavar, kifejezetten élvezem hogy még mindig rászorítasz a farkamra csak fura- nevet rám.
-Fáradt vagyok- motyogom kuncogva megjegyzése miatt.
-Tegyek róla hogy ne legyél?- kérdi rekedtes hangján.
-Mármint?- nézek rá értetlenül. Derekamat megfogja majd le emel magáról és elfektet a kanapén. Gatyáját felhúzza és ingét is elrendezi- Itt hagysz aludni? Nekem megfelel- dörmögöm máris befelé fordulva és lehunyva szemeimet.
-Mikor hagytalak valaha is ott szex után?- kérdi értetlenül mire szememet kinyitom.
-Soha- mondom elgondolkozva. És tényleg soha. Elmosolyodom mikor mögém mászik és hátamra fordít.
-Most se foglak- néz rám egyszerűen. Kezemet tarkójára vezetem és lehúzom magamhoz. Lazán csókol meg de szenvedélyesen. Kezét megérzem combomon majd ahogy egyre feljebb húzza kezét.
-Mit csinálsz?- válok el tőle értetlenül.
-Hát, ettől nem leszel fáradt- villantja rám féloldalas mosolyát- Közben legalább is.
-De...-eddig jutok és ujjai megint bugyim alá jutnak. Felnyögök ahogy egyszerre dugja fel három ujját.
-De?- kérdezi nyakamat csókolgatva míg felvesz egy lassú tempót.
-Semmi- rázom meg a fejemet felnyögve.
-Akkor jó- kuncog fel másik kezével feljebb tűrve szoknyámat. Légzésem épp hogy csillapodott most máris lihegek- Gyönyörű vagy- suttogja fülembe mire csak még egyszer felnyögök. Gyorsít a tempón mire hátam ívbe hajlik. Szabad kezét mellem alá rakja mire kinyitom szemeimet. Látom ahogy alsó ajkát beharapva néz le rám mosolyogva- Fáradt vagy még?- kérdezi kuncogva.
-Nem- rázom meg a fejemet mire abba hagy mindent.
-Akkor jó- rántja meg a vállait és fel áll.
-Ezt te se gondoltad komolyan- mordulok rá kétségbe esetten. Kérdőn néz vissza rám, tudom hogy húzza az agyam de ha már elkezdte fejezze is be!
-Mit is?- kérdi míg lehuppan a kanapé végébe.
-Zayn- nézek rá könyörgően.
-Emlékszem hogy tudtál magadon segíteni ilyen helyzetben. Nem kellek én ide- nevet rám.
-Könyörgöm- nézek rá kétségbe esetten- Zaynie- nyögök fel utolsó próbálkozással.
-A rohadt boci szemeid- mordul fel végig simítva lábaimon. Megkönnyebbülve vetem hátra a fejemet. Érzem hogy szoknyám megemelkedik majd bugyimat lehúzza. Már csak forró leheletétől is felnyögök. Nyelve kegyetlenül és minden figyelmeztetés nélkül csap le.  Kezemet hajába vezetem és meghúzom. Hallom hogy felmordul míg combjaimat átöleli. Csukott szemmel lihegek nyelve miatt. Erősebben kezd nyalni mire hangosan kezdek nyöszörögni. Lábaimat felhúzom és érzem ahogy végig simít rajtuk kissé.
-Úristen Zayn- nyögök fel míg csípőmet jobban neki nyomom. Végig fut egész testemen a remegés. Magassarkúba bujtatott lábamat húzom végig hátán és hallom ahogy felnyög. Érzem is ahogy felnyög. Az érzés újra hatalmába kerít. Légzésem fokozatosan válik egyre hangosabbá. Felnyögök ahogy hátam felemelkedik, tehetetlenül tépem tovább a haját míg nyomom magam felé tehetetlenségemben hála az elképesztő érzésnek. Jóindulattal sem lehet halknak nevezni de nem is érdekel. Lihegve bámulom a plafont míg mér rám pár nyelv csapást még ott lent. Érzem hogy bugyimat helyére igazítja majd felegyenesedik. Tökéletesen látszik rajta hogy szexelt. Haja csapzott, arca kipirosodott és ruhája gyűrött. Fölém mászik majd megcsókol. Saját ízemet érzem még rajta de nem zavar. Rövid csók mivel még mindig kapkodom a levegőt.
-Fáradt vagy?- kérdezi rekedtes hanggal mire elmosolyodom.
-Ha csinálsz még egy ilyent akkor igen- nevetek fel.
-Tetszik a combfix és magassarkú párosítás- dörmögi a nyakamba- Igazán szexi- mosolyog rám.
-Akkor feltétlen alkalmazni fogom- nevetek rá.
-Le kéne menni- simít végig arcomon.
-Látszik rajtad hogy szexeltél. Ha anyád kérdezi akkor nem velem- nevetek rá míg kissé remegő lábakkal felállok.
-Ez tetszik- néz rajtam végig.
-Mi?- nézek rá értetlenül míg kissé megmozgatom lábaimat hogy biztosan álljak.
-Az hogy remeg a lábad miután velem voltál- húzza magához derekamat.
-Ja, általában ez van- forgatom meg a szememet.
-Egyébként, mindig látszódik rajtam ha veled szexelek. De csak mert olyan kis vad vagy- nevet rám számra nyomva egy puszit. Mosolyogva igazítom meg haját és ruházatát- Egyébként mi az hogy nem veled ha anyám kérdi?! Azt akarod hogy nagyközönség előtt heréljen ki?- néz rám értetlenül de mosolyogva.
-Azt azért nem- vetek rá egy eléggé sokat mondó pillantást. Feját megrázza míg ő is megigazítja az én hajamat.
-Esküszöm még örülni is fog neki hogy ennyire szenvedélyesek vagyunk- rántja meg a vállát.
-Édes- nevetek fel a combfixemhez rakva a fegyvert. A hideg fém rögtön hűteni kezdi forró bőrömet. Kezeinket én fűzöm össze majd kezdek utána lépkedni.
-Viccesen mész- nevet rám.
-A te hibád- rántom meg a vállamat.
-Bóknak veszek- kacsint rám.
-Annak szántam- nevetek fel.
-Vannak azok a pillanatok mikor csak érzem hogy egy élet is túl kevés veled- mosolyodik el maga elé meredve. Számat eltátva nézek fel rá- Ne nézz így- nevet fel.
-Soha nem mondasz ilyeneket, fura- motyogom lehajtva fejemet. Én mindig is így gondoltam ezeket és valahogy tudtam hogy ő is. De hallani őket...szívmelengető.
-Hát, azóta rájöttem hogy mindennél jobban szeretlek és nem akarlak még egyszer elveszíteni- rántja meg a vállát.
-Klisésebben?- nevetek fel.
-Mindig ezeket gondolom de soha sem mondtam. Hát most mondom, főleg miután járni is alig bírsz azért mert kinyaltalak. Vagy csak hogy lássam ahogy elmosolyodsz vagy elpirulsz. Szeretem ezeket a dolgokat- áll be elém ezzel meg akadályozva a tovább menetelt. Elpirulva hajtom le fejemet mire rögtön felemeli államnál fogva- Szeretem hogy még mindig zavarba jössz tőlem. Hogy úgy nézel rám mint öt évvel ezelőtt ha nem több szeretettel- mosolyog rám furán. Fura mivel ezt a mosolyt még nem láttam. Beletörődött, szomorkás, szeretetteljes, imádni való és zavarodott. Ezt a mosolyt eddig csak magamon érzékeltem. Beletörődtem hogy nekem csak ő kell és más soha nem lesz elég jó. Szomorkás mert úgy is hiányzik hogy előtted áll, mert bármikor baja eshet. Szeretetteljes mert nem tudsz nélküle levegőt venni. A imádni valóság mert egyszerűen meg akarod őt zabálni. Zavarodott vagy hogy mennyi mindent vált ki belőled egyetlen egy tekintet- A szeretlek ide már túl kevés- nyom apró puszit számra. Kissé sokkosan csókolom vissza. Kezeimet össze fűzi övével és tovább kezd húzni- Észre fogják venni, mindegy mit csinálsz- nevet rám mikor szoknyámat húzkodom.
-Eltűntünk. Így elég egyértelmű- nézek fel rá nevetve.
-Nem a csapzottság miatt- rázza meg a fejét- A bugyuta mosolytól- néz rám mosolyogva. Felnevetek majd meglátom az asztalunkat.
-Drágáim! Kipipálva?- ordít oda hozzánk Danny.
-Ki- villantok felé én egy mosolyt. Felröhög míg leülünk a székeinkbe.
-Nem akarom tudni- masszírozza meg arcát Ben.
-Nem is akartuk hogy tudd- nevet fel Zayn.
-Az esküvők már csak ilyenek- nevet fel Stan.
-Kezdődik a party rész. Bár nektek már rég elkezdődött- mosolyog rám egy mindentudó vigyorral Louis.
-Három óra még csak, máris party?- kérdezi értetlenül Niall.
-Másnap estig- röhög fel Liam.
-Kiderítette valaki mit kell énekelnünk és hogy?- kérdezi Zayn míg kezét combomra rakja.
-Természetesen nem- biccent neki Liam.
-Jól hangzik- nevet fel Zayn fejét rázva míg körbe kémlel- Harryék?- kérdi értetlenül vissza fordulva.
-Segít átöltözni Emsnek. Azt hittem ti találkoztatok velük, vagy hallottátok őket vagy valami- nevet fel Louis.
-Nem- rázom meg a fejemet.
-Aggódni kéne vagy simán dugnak valahol?- sóhajt fel Zoe.
-Kikészülök az esküvőktől- nyög Ben.
-Szint úgy- biccent neki Dave. Mosolyogva hajtóm fejemet Zayn vállára míg a kert hátsó részét kezdem bámulni ahol már a színpadon csinálják az erősítést.
-Egész eddig azt terveztem hogy az én esküvőmön lesz Paintball. De így hogy már ti is képbe vagytok inkább nem- sóhajt fel Lou megtörten.
-És a feleséged menyasszonyi ruhában fog futkározni?- nevet fel Zoe.
-Miért ne?- rántja meg a vállát- De már letettem róla mivel szarrá lőnétek- legyint fintorogva.
-A mi esküvőnkről elkéstünk. Meló volt. A ruhám véres lett ezért rá kellett rakni egy szalagot amiből végül masni lett. Az ő ingén meg apró vér foltok voltak amit a pap megdicsért mondván hogy milyen modern- nevet fel Zoe.
-Az igen. Nekem annyi a lényeg hogy sok kaja legyen. Na meg ti, és az ír rokonok. Nagy esküvő lenne- nevet fel Niall.
-Attól függ a nő mit akarna- rántja meg a vállát Stan.
-Nem akarok házasodni- vágja rá szinte egyszerre Dave, Dervish, Ben és Luke. Kitör belőlünk a röhögés ahogy belőjük is.
-És ti?- kérdi Liam felénk fordulva. Megrökönyödöm...erre mit kéne mondanom?! Ő nem akarja meg kérni a kezem én meg szívesen hozzá mennék. De ez...ah cseszd meg Liam! Zayn rám pillant majd vissza rájuk.
-Szerintem a miénk először nagy lenne, mármint a szertartás része. De aztán a buli és ilyen kaja dolgok már kicsi- kezdi el Zayn.
-Hát igen, a tiétekre az egész Londoni maffia elmenne- nevet fel Ben.
-Meg is halnának jó páran- bólint Luke helyeslően.
-Az se biztos hogy össze házasodunk- mondom halkan. Értetlen szempárok szegeződnek rám de a legfurább mégis Zayné. Még keze is megrándul combomon de amint észreveszi újra uralni kezdi testét- Mármint...ah ez bonyolult. Szerintem ő érti és ennyi elég- mutatok Zaynra váll rántva.
-Én sem értem- leheli felém idegesen.
-Nem itt fogom kifejteni- sóhajtok fel.
-Ok- vágja rá és már fel is áll.
-Bassza meg- mordulok fel majd én is felállok és utána lépkedem. Érzem az együtt érző de értetlen pillantásokat a hátamon- Állj már meg!- kiálltok utána de meg se hall. Megy tovább én pedig lassan futok utána magassarkúban. Nem érzem magam hibásnak. Ő mondta hogy nem fogja megkérni a kezemet! Most az után minden esküvőről szőtt álmom elégett- Malik!- állok meg idegesen egy utolsó próbálkozást bevetve.
-Mi az hogy nem biztos hogy összeházasodunk?!- fordul vissza felém idegesen. Áldom az eget hogy csak most hajlandó vissza fordulni mivel itt már üvölthet nyugodtan. Nem igazán látnak és hallhatnak minket. A kastély melletti kissé parkos rész. Ami mellett alig ötszáz méterre már ott az út.
-Te mondtad!- dörrenek rá míg próbálok a göröngyös földön egyensúlyozni a cipőkben. Nem elég hogy a sarka el akar süllyedni de még a föld sem egyenes!
-Mit mondtam én?!- kérdi értetlenül elém állva.
-Azt mondtad nem kéred meg a kezemet! Akkor mit tervezgessek hülye esküvőket?!- kelek ki magamból. Még ő van felháborodva?!
-Hülye esküvő? Esetleg most az jön hogy a kapcsoltunk is hülyeség?- néz végig rajtam mérgesen.
-Mondtam én valaha ilyent?- hőkölök hátra értetlenül.
-Más szavakkal már meg volt- villant felém egy szomorú mosolyt.
-Most mi bajod?!- kérdem számomra a legfontosabb kérdését- Az előbb még...
-Dugtunk? Ja- vágja rá nyersen. Vállaimat megtörten le engedem és mérgesen rá nézek de fagyosan állja a tekintetem. Mérgesen fordulok el míg kifújom a levegőt. Mindjárt megverem! Úristen de megverem!
-Elbaszod, megint- nyögök fel hajamba túrva- Mindig ezt csinálod- rázom meg a fejemet de nem akarok megfordulni. Leszarom mit csinál. Leszarom hogy néz, leszarom mit érez!
-Mit?! Hogy kiakadok azon hogy te nem akarsz velem össze házasodni?! Hát bocs- förmed rám.
-Nem ezen akadok ki te barom!- fordulok mégis csak vissza hozzá- Az előbb még jók voltunk. Normálisak..sőt megmerem kockáztatni a szerelmesek jelzőt. De nem, szerinted az előbb csak...dugtunk. Hát ja- nevetek fel míg elnézek oldalra. Próbálom magam lenyugtatni a fák zöldjével, a jó meleg levegővel. A nappal, a fénnyel, az éggel- Miért csinálod mindig ezt? Miért akarsz mindig ellökni?- kérdezem halkan tovább nézve a fákat- Én szeretlek te meg...tudja a halál mit akarsz most. Dugni akarsz és ennyi? Szólj ha erre kellek, mert akkor leszek máshogy boldog- nézek rá szomorúan- Az mondtad szóljak ha hülye vagy. Szólok. Rohadt hülye vagy- csuklik el a hangom- Mit kéne hinnem és terveznem ha azt mondod nem kéred meg kezemet?! Azért mert  hogy számítok rá. Cseszd meg Zayn minden nap számítok rá!- nyögök fel megtörölve szemeimet- És most hagyj békén. Szólj ha dugni akarsz- motyogom majd a kastély eleje felé kezdek sétálni.
-Nem arra van a party- szól utánam halkan mire megdermedek. Ennyit tud kinyögni?! Ez minden amit utánam tud szólni?! Hogy nem arra van a party?! Idegesen fordulok vissza és indulok meg felé.
-Hogy lehetsz ennyire bunkó paraszt néha?!- förmedek rá meglökve mellkasát. Csendben néz és lép hátrább hogy ne essen el- Ez minden?- nézek fel rá értetlenül- Hogy nem arra van a party?! Úgy nézek ki mint akinek kedve van partyzni?! Hát kurvára nincs kedvem!- ordítok rá kikelve magamból.
-Most verekedni akarsz velem vagy mi?- néz rám értetlenül és lekezelően. Mérgesen feltekintek rá és kezem csattan az arcán. Semmi gyors mozdulat, semmi betanult mozdulat. Csak egy női meggyalázott pofon. Feje a kastély fele néz hála ütésem erejének. A levegő is meg akad bennem ahogy benne is. Azt hiszem ez még ha fizikailag nem is de lelkileg jobban fájhatott neki mint ha verekedni kezdtem volna vele. Számat össze préselem ahogy lenéz rám szomorúan. Száját szólásra nyitja de be is csukja. Ez a pofon még nekem is fájt. Oldalra tekintek és megfeszítem állkapcsom ahogy kifolyik egy könnycsepp. Hányszor ígértem meg magamnak hogy nem fogok miatta sírni?! Látom ahogy kezét arcára simítja, oda ahol megütöttem. Szívem zakatol míg a fát szuggerálom. Nagyot nyelek hátha ezzel megakadályozom a többi könny folyását. Megpofoztam. Félve nézek fel rá de ő csak a távolba mered. Kezével magához húz és átölel. Félve rakom köré kezeimet és bújok hozzá. Szívverése félelmetesen gyors. Remegő kezekkel simít végig hajamon majd puszil pele. Érzem hogy remeg. Szorosabban bújok hozzá lehunyt szemekkel.
-Menjünk vissza- feleli remegő hanggal mire szavak nélkül indulok meg mellette szemeimet gyorsan megtörölve. Én az asztalhoz ülök ő viszont bemegy a kastélyba.
-Mi történt?- kérdi Ben félve- Ugye nem szakítottatok?- kérdi félve. Fejemet nemlegesen megrázom.
-Akkor miért sírtál?- néz rám kérdőn Lou de csak újra megrázom a fejem. Semmi kedvem erről beszélni. Én...mi verekedtünk már de...soha nem ütöttem meg őt így. Haraggal, csalódottsággal és megalázottan.
-Jade- szól halkan Zoe.
-Megpofoztam- motyogom míg a kastélyra meredek. Annyira feldühített! Az egyik pillanatban zabálni való a másikban pedig úgy beszél rólam mintha csak azért lenne velem mert dughat. De tudom hogy nem és épp ezért idegesít!
-És?- néz rám Lou.
-Verekedtetek már párszor- néz rám értetlenül Luke.
-Nem verekedtünk. Megpofoztam- ismétlem el halkan.
-Várj...az a bizonyoson csalódott női pofon ami romba dönt minden férfit?!- néz rám félve Stan. Aprót bólintok ő pedig rögtön feláll Lukal és Bennel együtt és már a kastély felé mennek.
-Értenem kéne?- néz ránk Louis.
-Egyszer kapott olyant Stan- mosolyodik el szomorúan Zoe- Látszik hogy nem volt még benne részed- rázza meg a fejét.
-Szóval nekik volt- mélázik el Liam- de ha tényleg amúgy is mindig verekedtek?- néz rám értetlenül.
-Liam az olyan mint egy...játék. Élvezitek. Lehet hogy fáj de jó vele edzeni. És épp ezért duplán furcsa mind kettőtöknek mikor úgy ütöd meg hogy nem kellene. Mikor szabad akartból, edzésen kívül csalódottan és megalázottan, dühösen pofozod meg. Az..szar- nyög fel Zoe maga elé meredve.
-Miért pofoztad meg?- néz rám értetlenül Dervish. Fejemet csak újra megrázom majd felállok. Lassú de biztos léptekkel indulok el a kastély felé. Nem gondolkozom merre megyek, követem a hangokat. Kopogás nélkül nyitok be és még pont láthatom ahogy Zayn beleüt a tapétázott falba, hangok alapján még egyszer. A srácok körülötte állnak, szomorúan és vigasztalóan. Rém néznek én pedig intek fejemmel az ajtó felé. Ben villant rám egy keserű mosolyt majd hallom hogy az ajtó csukódik.
-Sajnálom- vágjuk rá egyszerre mire elmosolyodom még ha a könnyeim újra elkezdenek szemembe szökni akkor is. Nem fordul hátra én viszont oda lépkedem. A szobát az én szipogásom, az ő gyors légzése és cipőm kopogása tölti be. Mögé lépek és átölelem őt. Szavak nélkül fordul felém és ölel vissza.
-Sajnálom- motyogja fülembe- igazad van. Tényleg- motyogja míg hátamat kezdi simogatni. Jobban bújok hozzá míg kezeim ökölbe szorulnak, szememet lehunyom és számat össze préselem- nem csak dugásra kellesz. Sőt az se érdekel ha többet le se fekszünk. Szeretlek Babe- suttogja halkan ringatva engem. Bár ezt szerintem csak inkább önmaga megnyugvásért teszi.
-Én is szeretlek Zaynie- szipogóm ingébe.
-Ez az egy szerencsém van- dörmögi hajamba. Kezeimmel végigsimítok kezén és végül össze fűzöm az ő remegő kezét az én remegő kezemmel.
-Nyugi- suttogom neki míg húzni kezdem egy fotel felé. Lehuppan én pedig ölébe ülök. Fejét nyakamba fúrja míg kezeit tovább szorongatom. Remegve fújja ki a levegőt én pedig egy csapásra még rosszabbul érzem magam- Ne haragudj- suttogom félve. Most ő néz ki úgy mint én amikor szakított velem. És ezt szar látni.
-Nem haragszom- feleli halkan- Csak..fura- ejti ki lassan a szót amibe a szívem belesajdul- De jogosan kaptam Babe- villant rám egy eléggé kamu mosolyt.
-Szeretlek- suttogom míg arcára nyomok egy puszit.
-Én is téged- mosolyodik el de most úgy őszintén- Én...szeretném ha majd össze házasodnánk- néz rám szomorúan.
-Én is- mosolyodom el féloldalasan még mindig szomorkásan.
-Megcsókolhatlak?- kérdi félve engem nézve.
-A tied vagyok- suttogom ajkaira. Kezeimet megszorítja szavaim után majd lágyan kezdi őket simogatni mikor ugyan ilyen lágyan meg is csókolom őt. Egyik kezemet elhúzom karajtól és végig simítok arcának vonalán alig érintve őt. Kezét megérzem kezemen és nyugodtan arcához nyomja. Félve simítok rajta végig ott ahol nem rég még megütöttem. Ő mélyíti el a csókunkat amiért hálása vagyok. Lassan húzódik el tőlem de én nem akarom hogy ezt tegye. Utána hajolok és újra megcsókolom. Akarom hogy tudja hogy sajnálom és szeretem. Halk kopogás mire elhúzódik tőlem.
-Fel kéne lépni- jön a gyenge hang az ajtó mögül- Nem akarok zavarni. Ha kell idő akkor mondjátok mennyi. Addig falazok- folytatja tovább.
-Mindjárt megyek Lou- szólal meg Zayn még mindig rekedtes hangszínen.
-Tényleg ne haragudj- szólalok meg újra.
-Nem haragszom tényle...
-Hallom a hangodon Zayn- vágok közbe.
-De nem haragszom- tűr ki egy tincset arcomból. Előre lendülök. Mocskosan. értékeket elvesztve csókolom meg. Lábai mellé térdelek és úgy csókolom míg ő felfelé hajol hogy megkönnyítse dolgomat. Bizonytalan kezekkel simít végig oldalamon majd le a combomon. Kezemet arcára rakom és jobban felfeszítem hogy sokkal jobban tudjam csókolni. Fenekemet megfogja és közelebb húz magához. Csípőm hasának feszül amiért jobban le kell hajolnom hogy ne szakítsam meg a csókot. Keze erőszakosan markolja meg fenekemet mire felnyögök ő pedig leránt ölébe- Komolyan nem haragszom. Csak szar mert tudom hogy elveszíthetlek érted?- néz szemeimbe vöröslő ajkakkal. Aprót bólintok majd kimászok öléből. Rögtön megfogja kezemet és úgy sétál ki velem- Nem akarok távol lenni tőled- húz mellkasához mire elmosolyodom.
-Én se tőled- nézek fel rá.
-No Controlt kellene énekelni aztán egy Kiss Yout és végül Last First Kisst- hadarják a srácok Zayn mellé lépve.
-Ennyi?- kérdi rájuk nézve.
-Fogjuk rá- vakargatja meg a tarkóját Niall.
-Csak mondjátok- legyint unottan.
-Nekem meg Lounak a Little Black Dresset hozzá kéne csapni neked meg Liamnek meg valami választottat- mondja Niall.
-Liam?- néz Zayn kérdően a srácra.
-Tudja a halál mit kéne nekik énekelni- rántja meg a vállát.
-Little Things. Az Ems kedvenc száma- szólók közbe halkan.
-Az jó?- kérdi Zayn Liamre nézve.
-Felőlem fasza- rántja meg a vállát- Ne kapcsold még be, talán botrány lenne- adja oda Zaynnak a mikrofont.
-A No Controlra fognak először táncolni?- kérdem kíváncsian.
-Ez itt Harry és Ems- emlékeztet Lou.
-Ha ez a kívánságuk- rántja meg a vállát Zayn.
-És ti? Minden...oké?- kérdezi Niall próbálva minél diszkrétebb lenni.
-Igen- válaszolunk egyszerre mire ő a hajamba nyom egy puszit én pedig elmosolyodom.
-Gyors volt- mosolyog ránk Zoe. Stan biccent Zayn aki szintén biccent neki egyet. Én pedig nem vagyok kíváncsi a beszélgetésre mielőtt bementek.
-Harry toporzékol- sóhajt fel Liam. Amint a mondatnak vége máris Zaynak feszülök ahogy magához húz.
-Szeretlek- suttogja szinte számba mire megcsókolom. Érzem hogy elmosolyodik amitől nekem is mosolyoghatnékom támad.
-Én is- lehelem ajkaira majd a következő pillanatban már el is rángatják előlem. Mosolyogva, lassan lépkedem a nagy tér felé. Jobb oldalt állok meg a színpadtól. Bal oldalt van a lépcső, nézem hogy mennek fel rajta és ülnek le a négy székre. Lassú zene indul el mire Harry rögtön megfogja Ems karját és középre vezeti. A lány tündököl a boldogságtól, szinte ragyog. De ez Harryről is elmondható. Könnyedén kezdenek keringőzni. Látom hogy a srácok értetlenül néznek majd hogy Louist sorjában csapják tarkón. Lazán sétál le Zayn míg gatyájának zsebébe rakj a mikrofont. Az emberek körülöttem elindulnak táncolni én pedig mosolyogva nézem hogy sétál lazán felém.
-Szabad egy táncra?- nyújtja felém a kezét mire izgatottan fogom meg azt és ő máris magához húz.
-Mióta tudsz te keringőzni?- kérdem csodálkozva mikor egyik keze derekamra csúszik a másikkal pedig kezemet tartja.
-Középsuli- nevet rám- Louis elfelejtette hogy Harryék mégis táncolnak és utána jövünk mi- rázza meg a fejét szörnyülködve. Kezét kinyújtja ezzel pedig megforgat engem majd vissza húz magához derekamnál fogva. Szája találkozik enyémmel mire még inkább elmosolyodom és nyakába fonom karjaimat. Lassan mozog velem én pedig élvezem az idilli pillantott.
-Malik, színpad- nevet fel Niall mire az égre meredve elmorog egy káromkodást. Elengedném de ő vissza ránt. Szemembe néz de nem mond semmit. Nem is igazán tudom mit is mondhatna. Rám mosolyog majd ellépked tőlem. Újra kisétálok a szélére. Amint ellépett tőlem a zene már indult is. No control. Lazán sétál fel a színpadra és ült le a maradék üres székre míg Niall már nagyban énekel. Számomra csak két pislogás és máris Zayn mosolygós arca tekint rám fentről míg elkezdi énekelni a részét.
-Lost my senses
Elvesztettem az érzékeimet

I’m defenceless
Védtelen vagyok

Her perfume's holding me ransom
Parfümének illata fogva tart

Sweet and sour
Édes és keserű

I devour
Belepusztulok

Lying here I count the hours
Fekszem itt és számolom az órákat- hangja tisztán cseng, mint mindig. Érzem hogy elpirulok mint mindig mikor nekem énekel. Mosolyogva hallgatom végig az összes számot amit elénekelnek együtt majd kettesével. Végig engem néz, én pedig végig élvezem hogy mindet nekem énekli. Akarom hogy vége legyen és mégsem. Akarom mert tök vörös vagyok és mindenki csak kuncog rajtam míg mosolyogva nézem az önelégült Zaynt. De mégsem akarom hogy vége legyen mert élvezem hogy nekem énekel. A mikrofonját egy pöccintéssel kapcsolja kis és rakja le a színpad elejére majd leugrik. Látom hogy Harry oda megy hozzájuk majd megölelgetik egymást.
-Látom tetszett- ölel át rögtön szorosan.
-Mikor nem tetszett ha énekeltél?- nézek rá értetlenül.
-Nem tudom- rántja meg a vállát beharapva alsó ajkát.
-Fura vagy ma- nézek fel rá míg arcát figyelem. Szája sarka megrándul majd értetlenül rám néz.
-Fura?- kérdez vissza mikor nem válaszolok neki.
-Cuki aztán pöcs aztán szívtipró dögös aztán megint cuki- mondom neki oldalra billentve a fejemet.
-Eléggé feszült ez a nap- húzza fintorra a száját.
-Észre se vettem- nevetek fel iróniával átitatva mondandómat.
-Van mikor észre veszel valamit?- nevet rám mire megforgatom a szememet.
-Hát például hogy hol kell megszívnom a nyakad ahhoz hogy ne tudd uralni magad- motyogom nyakába puszit nyomva a bizonyos pontra.
-Legalább biztos hogy élvezed velem a szexet- nevet fel.
-Azt hittem elég egyértelmű- húzódom el tőle.
-Mikor a nevemet nyögöd vagy éppen sikítod és vonaglasz? Elég egyértelmű- villant rám egy pimasz vigyort.
-Te is szépeket szoktál nyögni, vagy motyogni- nézek fel rá leutánozva arcát.
-Mikor leírsz a csípőddel egy nyolcast hogy ne nyögnék?- nevet fel fejét rázva.
-És mikor te épp a lábaim között vagy hogy ne nyögnék? Hülye- röhögök fel karjába boxolva.
-Zayn!- jön mögüle egy kétségbe esett hang mikor már épp megcsókolnám őt újra. Fel sóhajtva fordul meg még egy utolsó pillantást vetve ajkaimra.
-Igen Harold drágám?- kérdezi élete legkedvesebb hangján.
-Menj fel, énekelj. A Dj cuccban össze szarta valami magát és tíz perc míg a srác haverja hozza az újat- hadarja el neki gyorsan.
-Hello Harry- intek neki mire rám néz és villant egy gyors mosolyt.
-Miért én? És tíz percig mindenki ki bírja zene nélkül- nyög fel Zayn- Egyedül még is mit énekelhetnék?!- förmed rá.
-Konkrétan mert most téged láttalak meg. Lou és Liam pedig elfutottak. És azért nem bírják ki tíz percig zene nélkül kedves Zayn Javaad Malik mert a feleségem zenét akar. És ha a feleségem zenét akar akkor felmész és csinálsz- nyög fel kelletlenül.
-Nem az én feleségem, csinálj neki zenét te- hördül fel.
-Ha Jade akarna zenét én megtenném értetek- próbálkozik tovább Harry mire felnevetek látva a kétségbe esést az arcán.
-Ma van az esküvője. Ki tudja, lehet a milyeneken neki kell énekelnie- suttogom Zayn fülébe mire érzem hogy megmerevedik.
-Hívd nekem Niallt, gitárral- morogja- De ezt neki köszönd és ne nekem- mutat a háta mögé azaz rám. Felnevetek míg hátulról átölelem és hasánál össze fonom kezemet.
-Imádlak Jade- küld felém egy gyors puszit és már el is rohan Niall nevét ordítozva.
-Mit fogsz énekelni?- kérdezem átbújva keze alatt mikor valaki oda adja neki újra a mikrofont.
-Meglepetés- mosolyog rám.
-Ne már- biggyesztem le ajkaimat.
-Remélem tetszeni fognak- puszil meg gyorsan majd fellépked a színpadra a gitáros Niall mellé aki csak rá mosolyog. Körülöttem fél pillanat alatt jelennek meg a barátaink.
-Harry még mindig ideges hogy tökéletes legyen a napja- nevet fel mellettem Lou.
-Tudom- bólintok neki míg azt nézem hogy Zayn magyaráz Niallnek.
-Azt- nevet a mikrofonba Zayn mikor belerakja azt az állványba és bekapcsolja.
-Harold drágám ezek nem neked fognak menni- nevet fel újra Zayn mikor Niall is nagy nehezen leül a gitárral ami elé oda raktak egy másik mikrofont. Zaynra néz aki bólint és elkezdi a számot.
-Well you done done me and you bet I felt it
Teljesen megőrjítettél, fogadok, hogy te is észrevetted

I tried to be chill but you're so hot that I melted
Megpróbáltam jéggé dermedni, de olyan forró vagy, hogy felolvasztottál- alig énekelt valamit de máris vörösödöm míg rám kacsint és kezét rárakja a mikrofonra hogy közelebb hajolva tovább énekeljen.
-I fell right through the cracks
Pofára estem

Now I'm trying to get back
Most próbálok feltápászkodni


Before the cool done run out
Még mielőtt a jég felolvad

I'll be giving it my bestest
Megpróbálok bele adni mindent

And nothing's going to stop me but divine intervention
És semmi sem állíthat meg ebben csak egy isteni közbeavatkozás

I reckon it's again my turn to win some or learn some
Újra döntenem kell hogy nyerek vagy inkább tanulok valamit

I won't hesitate no more, no more
De nem fogok hezitálni többet, soha többé

It cannot wait, I'm yours
Ez nem várhat, én a tied vagyok- szám elnyílik és értetlenül rá nézek. Alsó ajkát beharapja majd el is engedi hogy tovább tudjon énekelni. Ő az enyém?! Nem éppen ezt mondtam neki mikor az ölében voltam a pofon után?! Ez megmagyarázza a reakcióját azért.

Well open up your mind and see like me
Nos, nyisd ki az elméd és láss úgy mint én

Open up your plans and damn you're free
Fedd fel a terveidet és a francba is szabad leszel

Look into your heart and you'll find love love love love
Nézz a szívedbe és meg fogod találni a szerelmet

Listen to the music of the moment babe sing with me
Hallgasd a pillanat zenéjét Babe és énekelj velem- a megnevezésre még így is kiráz a hideg ahogy őt nézem hitetlenkedő pillantással.

I love peace for melody
Szeretem ezt a békés dallamot

And It's our God-forsaken right to be loved loved loved loved loved
És ez a mi isten verte szerelmünk

So I won't hesitate no more, no more
Szóval nem fogok tovább hezitálni, soha többé

It cannot wait I'm sure
Ez nem várhat, biztos vagyok benne

There's no need to complicate
Nincs mit ezen túl komplikálni

Our time is short
A mi időnk túl rövid- szinte látom ahogy elszomorodik míg rám villant egy szomorú pillantást. Fejemet megrázom és lehajtom a fejemet zavaromban.

This is our fate, I'm yours
Ez a mi végzetünk, én a tiéd vagyok

Scooch on over closer dear
Gyere közelebb drágám

And i will nibble your ear
És meg harapdálom a füledet- akaratlanul is belenevet saját énekébe míg én saját karomat markolászom tehetetlen izgatottságomban de vele nevetek. Hát igen, ilyen a mi kapcsolatunk.

I've been spending way too long checking my tongue in the mirror
Túl sokáig töltöttem azzal az időt, hogy nézegettem a nyelvem a tükörben

And bending over backwards just to try to see it clearer
És hátra hajlítottam csak hogy megpróbáljam tisztábban látni

But my breath fogged up the glass
De a leheletem bepárásította az üveget.

And so I drew a new face and laughed
Így hát rajzoltam magamnak egy új arcot és csak nevettem

I guess what I'm be saying is there ain't no better reason
Azt hiszem, ezzel azt akarom mondani, hogy ez jó ok arra

To rid yourself of vanity and just go with the seasons
Hogy hagyd el a hiúságod, és tarts az évszakokkal

It's what we aim to do
Ez az amit mi csinálunk

Our name is our virtue
A nevünk az erényünk

But I won't hesitate no more, no more
De nem hezitálok többé, soha többé

It cannot wait I'm Yours
Ez nem várhat tovább a Tiéd vagyok

Well open up your mind and see like me
Nos, nyisd ki az elmés és láss úgy mint én

Open up your plans and damn you're free
Tárd fel a terveidet a francba is te szabad vagy

Look into your heart and you'll find that the sky is yours
Néz a szívedbe és rá fogsz jönni hogy tiéd az ég

Please don't, please don't, please don't
Kérlek ne, kérlek ne, kérlek ne

There's no need to complicate
Ezen nincs mit túl bonyolítani

Cause our time is short
Mert a mi időnk túl rövid

This oh this this is out fate, I'm yours!
Ez oh, ez ez a mi sorsunk, a tiéd vagyok!- Hangja végig tisztán cseng, libabőrös leszek de ez nem a hidegebb szellőtől van ami a hajamat dobálja. Ez az ő hangjától és a szövegtől.
-Ezt ő írta neked- suttogja a fülembe Louis mire arcomon még szélesebb lesz a mosoly. Legszívesebben ugrálva sikítoznék de jelenleg annyi telik a tőlem hogy a tömeggel együtt tapsolok nevetve.
-Azt hittem az enyém vagy Malik!- ordít fel szomorkásan Danny.
-Csak ha Jadey nem tud róla- küld felé egy nevetést rögtön kiszúrva a srácot. Nevetés tör ki a násznépben míg én küldök egy fenyegető pillantást Danny felé.
-A következő már nekem lesz?- kérdi Harry felnevetve.
-Álmodban Harold drágám- kacsint rám majd kikapcsolja a mikrofont és hátra fordul Niallhez aki csak mosolyogva követi példáját.
-Oh ti is tudjátok most mi fog jönni?!- kérdezi izgatottan Ant.
-Nem- vágom rá míg a többiek egyértelmű igent mondanak. Értetlenül fordulok körbe.
-Két dalt írt- veregeti meg a hátamat Lou mire lesápadok.
-Maximum sírni fog- kezdi el Danny.
-Szerintem felmegy és a nyakába ugrik- licitál tovább Liam.
-Szerintem egy helyben marad könnyes szemekkel és megvárja míg Zaynie jön le hozzá- nevet fel mögöttünk Ems.
-Mi történt a ruháddal?- kérdezem értetlenül végig mérve a nevető lányt akin most egy fehér libegős az én szoknyámhoz hasonló szoknya van.
-Ebben tudok táncolni- rántja meg a vállát- a másik kurva nehéz volt- sóhajt fel.
-Kikészültem a többiektől. Soha ne akarjatok nagy esküvőt- öleli át hátulról Harry Emst.
-Megfogadjuk- nevet fel Louis. A színpad felé fordulok mikor meghallom Niall nevetését majd Zaynét is ahogy ő is bekapcsolja újra a mikrofont.
-Zaynie szerelmes- nevet bele a mikrofonba Niall míg végig húzza ujjait a húrokon csak hogy jobb hangzást adjon ennek a kis mondatnak.
-Basszátok meg ne nézzetek- mordulok fel ellökve Louist az arcomtól.
-Te ne hívj Zayninak- mordul hátra Zayn.
-Az csak Jade kiváltsága- nevet fel Liam mire Zayn megrázza a fejét és rám néz. Látom hogy idegesen kifújja a levegőt én pedig csak kérdően nézek rá. Fejét megrázva lehajtja és ránéz cipőire.
-Szerintem kezdem mert különben Zayn itt hagy minket idegességében- szólal meg halkan Niall majd elkezdi pengetni a húrokat újra. Fintorogva emeli fel a fejét Zayn és néz az égre. Látom ahogy szaggatottan kifújja a levegőt majd magához húzza a mikronos állványt mielőtt elkezdené énekelni a számot.
-Your lipstick stains on the front lobe of my left side brains
A rúzsfoltjaid az agyam bal felének elülső lebenyében rögzültek

I knew I wouldn't forget you, and so I went and let you blow my mind
Tudtam hogy nem felejthetlek el ezért hagytam hogy elcsavard a fejemet- orra alatt elmosolyodik míg lehunyja szemeit én nekem beugrik az erdő. Ahogy a fához préselt, akkor már tudtam hogy ő kell nekem. Minden kis játékunk az önmagunk megerősítése volt.

Your sweet moon beam, the smell of you in every single dream I dream
Az édes holdsugarad, az illatod amit minden egyes álmomban érzek

I knew when we collided, you're the one I have decided who's one of my kind
Mikor találkoztunk tudtam hogy te olyan vagy mint én

Hey soul sister, ain't that Mr. Mister on the radio, stereo
Hey lelki társ, Nem egy Mr.Mister szám megy a rádióban?

the way you move ain't fair, you know!
Az ahogy táncolsz nem fair ezt te is tudod!- rám pillant egy izgatott sokat mondó pillantással.

Hey soul sister, I don't want to miss a single thing you do...tonight
Hey lelki társ, egy pillanatot sem akarok ki hagyni abból amit csinálsz..ma éjjel- hangja megremeg és mindenki felkuncog én pedig csak felhúzom jobb szemöldökömet. Vállát megrántja ahogy a színpadon felkapja az állványt és jobba a szélére sétál ezzel pedig még ha messzebb is de velem szembe áll meg ahogy lerakja és végre megáll.

Hey, hey,hey
Hey, Hey, Hey


Just in time, I'm so glad you have a one-track mind like me
Épp időben, úgy örülök hogy egyforma a gondolkodásunk

You gave my life direction, a game show love
Irányt mutatsz az életemben, mintha egy párkereső showban találtunk volna egymásra

connection we can't deny
És ezt a kötödés nem tagadhatjuk le

I'm so obsessed, my heart is bound to beat right out 
Teljesen megszállott letten, a szívem úgy ver mintha ki akarna ugrani

my untrimmed chest
a meztelen felső testemből- alsó ajkamat beharapom mire látom hogy megforgatja a szemeit.

I believe in you, like a virgin, you're Madonna, and I'm always gonna wanna blow your mind!
Hiszek benned, int egy szűz, te vagy Madonna, és én mindig el akarom majd csavarni a fejed!- elkínzottan mutat rám egy reménytelennek tűnő pillantással mire felnevetek és megtörlöm szemeimet, valóba könnyezek.

Hey soul sister, ain't that Mr. Mister on the radio, stereo
Hey lelki társ, Nem egy Mr.Mister szám megy a rádióban?

the way you move ain't fair, you know!
Az ahogy táncolsz nem fair ezt te is tudod!

Hey soul sister, I don't want to miss a single thing you do...tonight
Hey lelki társ, egy pillanatot sem akarok ki hagyni abból amit csinálsz..ma éjjel.

Hey, hey,hey
Hey, Hey, Hey

The way you can cut a rug,
Az ahogy felszántod a táncparkettet,

 watching you's the only drug I need
 az egyetlen drog amire szükségem van az hogy nézhesselek- elmosolyodom és biccentek neki.

You're so gangsta, I'm so thug,
Olyan vagy mint egy gengszter és én nem különb- körülöttem lévő társaság felnevet és jó pár nevetést meg hallok innen onnan, ezek azok akik ismernek minket. Ezt az életünket is. Gengszterek vagyunk, és boldogok.

you're the only one I'm dreaming of
Te vagy az egyetlen akiről álmodom

You see, I can be myself now finally, in fact there's nothing I can't be
Látod, végre önmagam lehetek, valójában nem is tudnék más lenni

I want the world to see you be with me
Azt akarom hogy a világ lássa Te Velem Vagy!- hangjától kiráz a hideg és nekem végem van. Louis hátsó zsebéből kiveszem a mikrofont mire értetlenül rám néz míg Zayn újra kezdi a refrént. Bekapcsolom majd remegve kifújom a levegőt. Baszok én a szabályokra! Soha nem voltak olyan lány aki becsben tartotta őket, nem voltam hagyomány őrző!
-Malik, leszel a férjem?- szakítom félbe őt mire hangja rögtön meg akad és mindenki más is körülöttem. Oké, így belegondolva lehet hogy ezt nem így kellett volna. Talán túl jól tudom biztatni magam...érzem hogy lábaim remegni kezdenek ahogy mindenki tátott szájjal felém fordul. Még Niall és engem néz értetlenül míg abba hagyja a gitározást. Látom hogy lesápad és fejét kissé oldalra fordítja- Nem ez kurvára nem egy kicseszett vicc- nyögök fel szemébe nézve mire apró féloldalas mosoly kúszik az arcára. Harry morgolódva indul el a színpad felé ahol Zayn csak mosolyogva figyel engem míg én mindjárt elájulok. Most....megkértem a kezét?! Tuti mérges...jézus mit gondolnak rólam most?!
-Vissza kamatoztatom az esküvőn nyújtott bátorítást- tájékoztat minket majd keze Zayn tarkóján csattan- Haver, válaszolj ha már megkérik a kezed- nevet fel. Könnyedén veti le magát a színpadról mire többen felsikítanak de ha ismernék tudnák hogy semmi veszély nem volt ebben a mozdulatban számára.
-Adjanak már helyet neki!- csattan fel Louis ahogy Zayn mérgesen löködi a dermedt embereket.
-Ezt kérem- veszi ki kezemből Liam a mikrofont és csak félve leejtem magam mellé kezimet. Mi a faszt gondoltam mikor kinyögtem hogy legyen a férjem?!
-Szeretlek- suttogja ajkaimra és már derekamat fogva csókol meg míg hátra dönt. Kezeimet félve fonom nyakába és túrok hajába ahogy rögtön vissza csókolok remegve.
-Zayn, hidd el hogy nem tudja hogy ez most igen-e vagy sem, tapasztalatból mondom- nevet fel Harry.
-Leszel a feleségem?- kérdi vissza állítva a talpaimra.
-Én kérdeztem előbb- förmedek rá mire mindenkiből kitör a nevetés hála annak hogy Liam bekapcsolva hagyta azt a szart.
-Cseszd meg Wyne- nevet rám míg letérdel elém én pedig értetlenül nézek fel rá míg ő átkutatja zsebeit végül pedig zakója belső zsebéből előhúz egy kis dobozt. Oh nane! Erre nem vagyok így felkészülve. El fogok ájulni. Jézusom!- Leszel a feleségem Babe?- pillant fel rám míg kinyitja a kis dobozt én pedig lesápadok. A gyűrűm. Anyám gyűrűje. A gyűrűm végig nála volt?!
-Kikészülök- nyög fel Harry majd megérzem tenyerét tarkómon.
-Ha még egyszer megütöd eltöröm a karod hiába vagy friss férj- hajol arrébb Zayn hogy Harryre nézhessen eléggé csúnyán.
-Igen- suttogom mire rám kapja félős tekintetét.
-Igen?- kérdez vissza hitetlenkedve Zayn lesápadva nagyot nyelve.
-Igen- mondom felnevetve mire feláll és lassan gyűrűsujjamra húzza a bizonyos zöld köves gyűrűt. Kétségbe esetten ölelem át és húzom magamhoz nem érdekelve a taps vihar és az éljenzés körülöttünk.
-Annyira szeretlek- suttogja remegő hangon fülembe.
-Én is- mondom szipogva.
-Nyugi- nevet fel de érzem heves szívverését.
-Soha nem nyugszom meg melletted- morgom nyakába ahogy felemel magához. Nem érdekel hogy a lában nem éri a földet és csak lógok a nyakába. Annyira nem érdekel semmi sem rajta kívül.
-Azt hiszem most már tényleg minden rendben lesz- motyogja nyakamba majd fülemet kissé megharapja mire felnevetek. Ez az a pillanat mikor kitör a sikítozás ő pedig rögtön lerak. A pillanat töredék alatt varázsolódik mindegyikünk kezébe újra fegyver míg a kisebb füst felhőt nézzük amitől a násznép rohan el. Könnygáz.
-Komolyan, soha többé senki nem mondhatja hogy minden rendben lesz!- csattanok fel felemelve a fegyvert és lelőve valakit idegesen.
-A menyasszonyom vagy- nevet rám Zayn beharapva alsó ajkát míg minden ismerősünk már fut hogy védje a többieket.
-A vőlegényem vagy- ejtem ki lassacskán míg ízlelgetem a szavakat hogy milyen is ezt kimondani.
-Meg tennétek hogy kissé gyilkolásztok úgy arra?- kérdi Lou elénk állva teljesen nyugodtan.
-A kastélyba- int fejével Zayn- Danny, Ant ti is befele- harsogja Zayn én pedig elmosolyodva nézem hogy futnak felénk a fekete ruhás emberek.
-Tényleg minden rendben lesz- fonom össze ujjainkat.
-Szeretlek Babe- sóhajt fel magához húzva míg puszit nyom a hajamba én pedig elmosolyodom még mindig heves zakatoló szívvel- Együtt Jadey?- néz rám mosolyogva kibiztosítva fegyverét egy laza, könnyed és megszokott mozdulattal.
-Együtt Zaynie....



Kukucs! És hát igen íme az utolsó rész. Be kell valljam most könnyezem. Ez...szerettem ezt a sztorit írni. Egyenesen imádtam. Olyan dolgokat adott nekem ez a blog ami elképesztő. Köszönöm nektek hogy megadtátok nekem mindezt. Az összes komit amit valaha kaptam ide. Minden feliratkozót és csak nyomtalanul olvasót is köszönök. Köszönöm hogy itt voltatok velem a blog alatt! Ti vagytok a legjobbak és legcsodásabbak! Annyi köszönettel tartozom nektek amit le se tudok írni. Remélem velem tartotok a következő blogomban is. Remélem ez valamelyest kárpótol titeket amiatt hogy vége a blognak. Úgyszintén remélem hogy a hosszúsága a résznek is valamelyest enyhít az űrön. Imádlak titeket drágáim! <3

64 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Hát. Én erre nem tudok mit mondani csak azt hogy sírok. Nem bírom abbahagyni. ;( A vége annyira de annyira jó lett, hogy el sem bírom mondani ez idő alatt amíg olvastalak mindenki a szívemhez nőtt. Ha valaki haragudott Jadere úgy éreztem rám haragudnak. Louisban én is egy legjobb barára tettem szert. Eddig is imádtam táncolni de ezután már az életemet el nem tudom képzelni nélküle. Ennek hatására döntöttem úgy, hogy beiratkozom táncolni és már lázasan keresgélem ezeket a helyeket. Önvédelemre is járni szeretnék mert annyira jo hogy Jade nem szorul más védelmére. Ericet nagyon sajnáltam amikor átállt a másik oldalra mert nagyon szerettem. Zayn kezdettől fogva nagy szerelem volt számomra. A romantikus és egyéb jeleneteket annyira de annyira jól írod hogy azt nem tudom hogy elmondani. :) Mindig vártam a kövi részt és nem tudom elképzelni hogy nem ezt teszem, de remélem hogy kövi blogodnál is csinálhatom ezt. Niall Liam Harry őlet is nagyon megszerettem. Már a családom részei pedig nem is ismerem őket... Ems lett a legjobb barátnőm kétség kívül. Átéreztem a fájdalmat amikor Ben elárulta Jadet. A zavartságot amikor felébredt a kómából. A fajdalmat és ketségbeesést amikor átszakadt a gát és megölte azt a férfit. Féltem amikor félni kellett. Szenvedtem amikor szenvedett. Volt olyan rész is amikor nem tudtam abbahagyni a nevetést mert egyszerűen nem ment. Ez a blog annyiféle érzést valtott ki belőlem amit még semmi és senki soha. Sírtam nevettem izgultam féltem volt amioor álmatlanul forgolódtaM azon agyalva hogy mi lesz a kövi részben. Tökèletes befejezést írtál. Köszönöm neked ezt a sok élményt!

      Törlés
    2. Örülök hogy ennyire magával ragadott a blog és hogy ilyen sok mindent jelentett neked. Én is csak reménykedni tudok benne hogy a következő blogommal is ilyen érzelmeket váltok ki belőled és hogy legalább ennyire fog tetszeni mint ez a blog. Örülök hogy olvastad, köszönöm a kommentett. Imádás van drágám! <3

      Törlés
  2. Ez ez valami hihetezlen ez több mint csodás szavak nincsenek rá tehát most annyira sokk alatt vagyok hogy huuu soha nem voltam az a síros lány de most valami megtört bennem és mégis sírok ezen a csodán hiszen annyira jó ezt olvasni és hihetetlenül boldog vagyok hogy megkérte Zayn Jade kezét és ez valami hihetetlen most amit írok ez annyira össze visszaság de most ugy fogalmam sincs hogy mit írhatnák szoval "ami a szívemen az a számon" !!
    Köszönöm neked hogy először is most már imádok olvasni ami régen nem igen volt rolam elmondható hiszen utáltam de a blog óta imádok ami neked köszönhető hogy ilyen csodásan írsz tele élettel és áhhh alig látok valamit a könnyeimtől!!Szóval nagy nagy köszönet.
    Képzeld ma fizika órán beszélgettünk nem is tudom már miről is de a tanárom mondta hogy ő neki van egy ismerőse aki Németországba volt bérgyilkos és ott képzett ki embereket egyből a blog jutott eszembe momdtam is neki hogy mutasson már be neki hogy képezzen már ki engem isXD
    Istenem de fog hiányozni ez a blog hiszen már annyira a szívemhez nőtt már rutinból kattintottam szerdán suliba az uj részre és olvastam is nagy nagy szeretettel hogy én akkor mennyi osztálytársamat vertem meg mert nem hagytak olvasni!!! Na jó befejezem már mert ténleg csak össze vissza írok!:) Nagyon nagyon jo volt olvasni ezt a blogok és imádlak a másik blogod is nagyon nagyon jooo habár nem csoda egy ilyen tökéletes írótól!!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    sok sok szívecske!:)❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy ennyire magával ragadott a blog és hogy ennyire szeretted és vártad a részeket. Külön öröm hogy olvasni is megszerettél emiatt az iromány miatt. Édes vagy:3 Imádás van! <3

      Törlés
  3. Bazdmeg neee....
    Destiny sírok nem zokogok. El sem hiszed mennyire imádtam a részt egyszerűen le nyűgöztél mint minig de.most komolyan nőgők.Zaynee megkérte a mi Jadeynk kezét de komolyan ennél szebb begejezesést nemadhattál volna a blognak a kedvenc blogomnak. Itt ülök és meredek a képernyőre VÉGE amikor megtaláltam a blogot nem gondoltam volna hogy Ennyire a szívembe lopódzik e csodás vlog.A 2. Évadtól kapcsolódtam a történethez de nem tudom mikor kezdtem komoizni sajnálom hogy au elején nem komizgam
    Elsem hiszed mennyire fog hiányozni Ben Lulke Dave Jde Zayn Zoe Stan Dervish Ant Danny Yaser TrisHA Lou Niall Harry Ems Liam és még sokan. Az elejétől fogva imádtam olyan jól írod le a holarcos a perverz az összes részt IMÁDOM AHOGY TÉGED IS!
    A részről:
    Amikor megláttam milyen hosszú a rész ugráltam az örömömben próbáltam lassan olvasni fe egyszer Mindennek vége nem de bár? Zayn nagyon cuki volt ja és azon hogy az esküvő kipipálva nagyot röhögtem Hazz és Ems esküvője pedig nem egy egyszerű volt hanem esemény dús imádtam. Frank atya nagy kedvem. Ja és amikor luket lelőtték azt hittem szívrohamot kapok.:D
    Ben és Luke azt a meleged dolog pedig nagyon tetszett. Azt hittem Jade és Zaynee szakítanak de szerencsére nem. Ja és amikor volt valami olyan hogy zayn fején valami piros folt volt azt hittem fejbe lőtték de szerencsére nem . Nagyon tezszetek a dalok amiket választottál. A végén az hogy megkérte Jady kezét nagyon elérzékenyített. És az utolsó mondaton komolyan bőgtem Csodás!
    A remény el bennem a harmadik évadra és élni is fog remélem egy hónap pihi után remélem geljövök a blogra és az vár hogy 3. Évad első rész ( ügye reménykedni szabad) nagyon fog hiányozni a történet nem tudom ismételni mennyire . Az új blogodon is ott leszek feliratkoztam. Bíztatlak mindenben és eddig nagyon tetszik.
    Ez a blog örökre beféstkelte magát a kedvenc vlogom címe alá ennél jobb már ne lehet.
    Imádtam az egszet ne m győuöm mondani . Annyira szépen lezártad. Gratulálok ha jól tufoma z első vlogod és ilyen híre lett büszke lehetsz magadra.
    Puszi csókol ölel és még ezer dolgot csinál legnagyobb rajomgód Kira!
    Igazi nevemen Ojsa:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ojsa? woaw hát nem hétköznapi név:'D Örülök hogy ennyire tetszett és hogy még könnyek is szöktek a szemedbe. Imádom ezeket olvasni hogy mennyi mindent vált ki belőletek az én pötyögésem. Nekem is nehéz lezárni a blogot, sőt öt percig hezitáltam hogy kirakjam-e a részt vagy ne. Hiszen ezzel vége lett úgymond. Ha folytatom is a blogot addig nem ameddig megy a másik de örülök hogy azon is nyomon fogsz követni:3 Köszönök mindent, imádás van! <3

      Törlés
    2. Bezony a szüleim nem magyarok és így a nevem se magyaros. Na igen ezért sok ember másnak néz meg minden de most ezen nem fogok papolni:D

      Törlés
    3. És úgy is kell kimondani ahogy írják? Illetve akkor miért a kirá-t használod?:D Blogger világban nincs ítélkezés:)

      Törlés
    4. Igen úgy kell mondani Ojsa simán és csak úgy kedvtelésből használom a Kirát. Így senki sem tudja ki vagyok vagyis Mostmár igyen:D

      Törlés
  4. Jöjjön az a várva várt búcsúbeszéd (nem szabadultál meg tőlem:D)
    Nem volt blog amit ennyire szerettem volna. Egy blog sem hatolt át azon az érzelmi burkon, de te minden egyes résznél áthatoltál (könnyezés,félelem, szomorúság és ezek társai).....valamit nagyon tudsz !!! Sosem gondoltam volna, hogy egy bloghoz ennyire kötődni fogok majd, de TE (kimás ha nem te) ezt megcáfoltad. Jobb befejezése nem is lehetett volna. Valahol érzem a lezárást, de még a folytatás lehetőségét is. Ezt a jó hosszú részt olvasva könnyeztem....elsőnek azt hittem a betegség vagy a képernyő miatt:D , de nem, hanem a tudat hogy ezzel lezársz emberek sokaságában egy szakaszt. Egy szakaszt ahol mindenki boldog volt MIATTAD. Egy szakaszt, amit sokan reméltek, hogy örökké fog tartani. De valahol legbelül mindig is tudtuk, hogy ez lefog zárulni egy nap, de a remény, hogy van esély arra, hogy ezeket a "sorompókat" felnyisd a szakasz kinyitása érdekében ott fog égni. A láng amit a kezdetekben gyújtottál örökre bennünk fog élni. Most még egy lángot lobbantasz bennünk. Egy másik szakaszt társz elénk, ami ugyanígy boldogsággal teli lesz. Próbálok hosszú kommentet írni búcsúnak, (nem utolsónak szánt kommentem neked) de nehéz így összeszedni a goldolataimat. Most már nem tudok dönteni: folytassam nyálasan vagy "viccesebben" a kommentet. Szerintem ezt az utóbbi pár mondattal elrontottam szóval jöjjön a nem tervezett nyálas rész. Remélem nem csak én fogok írni ilyen nyálas búcsút (100%, hogy nem), mert én szempontomból furán nézne ki, hisz nem vagyok egy érzelgős fajta:D. Új történet és szereplők....ez vár most ránk. További sok sikert és hasonló dolgokat kívánok neked a másik bloghoz. (ugyan úgy olvasód leszek:D) A mútkori válaszodra válaszolva az a MINIMUM, hogy megnyerted a legjobb fogalmazási versenyt !!! Ha más nem az én véleményemet támogatja azt leütöm. Szerintem mindenről beszéltem. Amúgy a rész írtóhipermegabegacsúcskirály volt. Mi más? A kezeid közül csak ilyen részek kerülnek ki. Imádás van <3 :D
    YourBestFan

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj te:'D Örülök hogy ennyire megszeretted a blogod és hogy ilyen mély nyomokat hagyott benned. Úgy akartam ennek véget vetni hogy ha mégsem térnék vissza egy harmadik évaddal akkor azért le legyen zárva rendesen. Annyira jó ilyeneket olvasni hogy mennyire jól írok meg ilyenek, én nem veszem észre. Bár a válaszaimon sem látszik mondjuk az hogy én írnám. Itt még inkább nem érdekel a fogalmazás:D Jaj tök felpörögtem a komiktól:'D Örülök hogy a másik blogomon is követni fogsz, reménykedem hogy az is tetszik mindenkinek hisz már iratkoztak fel de ehhez a bloghoz képest kevesen. Jaj na most én jelentem ki hogy abba hagyom az össze-vissza beszélést:D Imádás van! <3

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Felőlem akár spanyolul is válaszolhatsz :D
      Már most mindenki imádja, pedig csak egy prológus van fent.....hűha....mit lesznek itt később...a feliratkozokkal csak úgy szárnyalni fogsz:D
      YourBestFan

      Törlés
  5. Nos. Ez lett a leghosszabb rész amit eddig hoztál nekünk.Istenem fel sem tudom fogni.Bassza meg VÉGE .VÉGE VAN.. ennyi volt nem fogunk többet olvasni Jadey-ről és Zaynie-ről.Nem fogom soha sem azt olvasni,hogy hogyan harcolnak egymás mellett mindig minden körülmények között.Soha nem fogom magam elé képzelni ahogy Zayn visszarántja magához Jade-t vagy hogy megvédi.Nem elsz többé az hogy húzzák egymás agyát vagy hogy Ben és Luka felnyög mert Jade a húgok és olyat látnak amit nem akarnak:D. Nem lesz több édes , romantikus,vicces pillanat a 1D-vel és Ems-sel.Nagyon-nagyon-nagyon sírok.Komolyan annyira meghatott.Nehéz kezdet remek befejezéssel.Istenem megértük azt a pillanatot mikor megkérték egymás kezét.Zaynék kapcsolatába soha semmi sem volt átlagos.És ez volt a legjobb benne.Kiegészítették egymást.Imádtam olvasni minden sorát a részeknek.Hol sírtam,hol nevettem.Ennél a résznél mind a kettő volt.Olyan hangulatingadozások folytak le nálam hogy csak na.Remek rész lett.Komolyan én is Ems-sel együtt izgultam. Jade-del nevettem irultam pirultam majd sírtam.ha nem is raksz be zenét anélkül is remek lett volna,de neked dobnod kellett egy pluszt rá. ó istenem hú.mindig is a megfelelő zenét raktad be a részbe.Örülök,hogy nem hagytad abba a blogot mikor magánéleti zűrök jelentek meg nálad.Hogy akármilyen nehéz is volt neked de hoztál és írtál nekünk.Úgy érzem hogy nekünk is viszont meg kell köszönni azt hogy egy ilyen világba vezettél be minket.Tanítottál is hogy érdemes kitartani mindig legyen akármilyen nehéz is a helyzet.Ki kell tartani mert lesz jobb és mert elmúlik.És hogy sosem vagyunk egyedül.rettentően nagyon fog hiányozni,hogy minden egyes nap várjam,hogy hozz részt és olvashassam hogy mi van a maffiával és Jade-kel.komolyan szerintem elkezdem újra olvasni az egészet. mit gondolsz? lesz folytatást ? hogy pár éve múlva mi lesz velük? család,gyerekek? számomra maradt egy zavaró tényező.Perrie.. de nem sokat lovagoltál rajta .Volt egy aggasztó rész ahol Zayn egy igazi p*csként viselkedett mielőtt Jade pofonvágta. A csajszi jól tette megérdemelte.huh. nem tudom mit mondani.Remek befejezés lett és még egyszer köszönöm hogy létrehoztad ezt a blogot aztán meg siess a másik blogod 1.részével :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy ennyire tetszett a rész és maga az egész blog is. Elképzelni se tudtam akkor mikor megírtam a bénácska prológust hogy ide jutok, ennyi emberrel, ilyen értékkel és hogy netán még egynél több érzelmet is ki tudok belőletek váltani majd. Holnap fogok felrakni a következő blog első részét. Bár ott egyenlőre az iskola miatt hetente lesz egy rész vagy talán kettő:/ És a harmadik évad már hogy úgy mondjam meg is fogalmazódott bennem. Elég részletesen. Szóval szerintem vissza fogok térni még egy harmadik évaddal de nem közel jövőben:) Imádás van! <3

      Törlés
    2. ó tejó ég .felgyulladt bennem a remény. tök mindegy,hogy nem a közel jövőben de lesz folytatás. el sem tudod képzelni,hogy számomra ez milyen nagyon öröm :D nagyon hálás vagyok érte. és csak így tovább az írással !

      Törlés
    3. ó egy kérdésem lenne. az első mozgó kép a csajokról.. az nem tudod hogy miből van ?

      Törlés
  6. Szia!
    Az első alkalom, amikor nincs kedvem komit írni! A rész szuper lett, ezerszer jobb, mint amire számítottam, pedig elhiheted, hogy nem kis "elvárásom" volt tőled. A hossza előtt le a kalappal. Imádtam a fiú/lánykérést. Olyan igazán a mi párosunkra vallott. A veszekedés sem maradhatott el. De nem akarom megírni ezt a komit, mert így vége. Nem várhatom többet a részeket, nem izgulhatok az imádott szereplőkért! Nem akarom, hogy befejezd. Hónapok óta a napi rutinomba tartozott, hogy többször is felnéztem, hogy van-e rész. Néha ( na jó, sokszor) az őrületbe kergettél a fejezetek befejezéseivel. Szét tudtam volna törni valamit, amikor idióták voltak, izgultam értük, hol imádtam, hol utáltam a szereplőket. Ez az első blog, amit ténylegesen folyamatosan követtem. Imádom a végét, de utálom, hogy vége! Miért nem írsz neki egy harmadik évadot? Most úgy letörtem, mint a bili füle. Vártam ezt a részt, kíváncsi voltam. Szuper is volt, de le is lomboztál vele. Nem lesz több.
    Érdekesnek ígérkezik a másik blogod, kíváncsi vagyok mit hozol ki belőle, de én ezt a történetet IS akarom!
    Szerintem írtam már Neked, de most furcsa visszagondolni rá, hogy milyen nehezen kezdtem olvasni ezt a blogot. Valahogy mindig továbblapoztam. Aztán egyszer nekiálltam, és úgy elvarázsoltál, hogy ez lett a kedvencem. Fel kéne oldanom a netes kezdőoldalon ennek az oldalnak a rögzítését, mert nem lesz több rész. Ez van az első helyen, de nem megy. Nem tudom, nem akarom elengedni ezt a történetet! Mennyi az esélye, hogy folytatod? Nem tudom elképzelni, neked most ez milyen lehet, mert nekem mint olvasónak pocsék.
    De szeretném megköszönni neked az a sok felejthetetlen órát, amit ennek a blognak az olvasásával tölthettem! Köszönöm, hogy izgulhattam veled, hogy aggódhattam a szereplők miatt. Köszönöm, hogy ilyen jól írsz, és hogy ezt meg is osztottad velem! Kívánom, hogy a másik blogod is legalább ilyen sikeres legyen! Remélem ott is ennyire megszeretteted velünk a szereplőket! De amit jelenleg a legjobban remélek, hogy ez a blog hiányozni fog neked is annyira, hogy nekikezdj egy harmadik évadnak.
    Még (remélem nem) utoljára itt: Imádáááás van!
    Nem rizsázok neked többet, gondolom unod.
    Puszi: Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Soha nem unom a komikat. Mint már említettem jó párszor én bármiről olvasok amit írtok:D Örülök hogy tetszett a rész és hogy végül a blog is magával ragadott. Jól esik ezeket olvasni, nagyon szépen köszönöm! Esélyt látok hogy folytatni fogom ezt hiszen a fejemben már létre jött a harmadik évad viszont nem a közel jövőben fogom folytatni:) Remélem azért a másik blog is tetszeni fog nektek ennyire:D Imádás van(nagy eséllyel nem utoljára <3)!

      Törlés
  7. ÉDES ISTENEM TE NŐ KOMOLYAN MEGÖLSZ BASZOD !!! Huh nyugi no para!! Akkor ez a HIPERSZUPERMEGAFANTASZTIKUSPÓNIS HERCEGNŐS ~ na az nem volt de akkor is basszus kulcs lefagytam Jade megkérte a kezét aztán Zayn is mikor elmentek khm öhm oda az sem volt semmi Hát az " apukáktól " a beszólás Ben vagyok Jade fél apja Yaser hülye fejet vág Én meg Luke a másik fél istenem / bocsi h nem szó szerint idéztem de azt vissza keresni lusta vagyok :P/
    A vége fele a pofon ott azt hittem karóba húzom mindketőt de megoldották
    A pap istenem az is nagy volt Harry elkiáltotta magát Meglepetés
    Előtte azt hittem úgy fogod meg oldani * lövöldözés közbe Trisha feláll elordítja magát közbe megáll mindenki meg se mer mozdulni hogy Zayn Jawadd Malik te és az apád meg a barátnőd ezt mégis mikor akartátok közölni velem * az is nagyon nagy lett volna de így meg jobb lett ;)
    Ide még kikövetelem a harnadik évadot is!!! Nincs apelláta ide kell azbis persze csak a másik fergeteges blog befejezése után :p
    Nagyon sajnálpm h vége lett de ott a másil blpgod amin majd kikészítelek mert az imádás kölcsönös <3 szóval...
    De én érzem h ide kell még a harmadik évad szóval nem bútsúzom a blogodzól siess a másikra is a r3sszekkel hogy utánna folytathasd ezt mert ha nem folytatod akkor akkor azt még van időm kitatálni szóval... Vigyázz magadra <3 pusszo<3
    Ui.: asszem első <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy ennyire tetszett a rész:'D Harmadik évad mint írtam előbbi részekben és előbbi komikba is nagy valószínűséggel lesz csak nem éppen a közeljövőben. Tehát az új blogomat tuti befejezem még:D Imádás van! <3

      Törlés
    2. Még szép hogy lesz :) Meg hogy be is fejezed a másik blogot ;) <3 pusszo <3

      Törlés
  8. Szerintem sokkot kaptam. Szóval majd ha magamhoz térek megkapod a rendes komimat.<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na hát itt vagyok.
      Igaz hogy kicsit megkésve, de azt hiszem most már sikerül összehoznom egy normális kommentet. Akkor vágjunk bele.
      Nem tudom elhinni hogy vége. Miután elolvastam, azt hiszem csak meredtem magam elé, és nem tudtam elhinni hogy tényleg vége. Hogy nem olvashatom többék Jade és Zayn kalandos életét, nem 'vehetek részt' a veszekedéseikben..és úgy általában semmiben. Azt hiszem egyáltalán nem túlzok, ha azt mondom, hogy ez volt a legeslegjobb blog amit valaha olvastam. Imádtam minden részt, minden mondatot, minden szót. Még most is nehéz belegondolni, hogy vége. De ugyebár semmi sem tart örökké, de garantálhatom neked, hogy még jó párszor vissza fogom olvasni.
      A befejező rész.. Nagyon örülök hogy végre Jadey menyasszony. Igaz, hogy nem a megszokott módon zajlott a 'leánykérés', de hát náluk mi zajlik a megszokott módon?:D Elképesztő aranyosak voltak, annak ellenére is, hogy Zayn előtt elég bunkó volt. Megint. Gorombaság vagy nem, de szerintem kellett az pofon neki, hogy most már tényleg minden rendben legyen. De.. ez az egy elég volt. Soha többé ilyet. Ez az esküvő sem zajlott zökkenő mentesen, de hát mit várunk a bérgyilkosoktól.. Ez a rész is tele volt elejtett poénokkal, amin megint sírva nevettem.:D Ant-et és Danny-t nagyon gyorsan sikerült megkedvelnem. Olyan személyiségek, akiket nagyon szívesen megismernék. Dave sohasem okozott még nekem csalódást, ahogy ebben a részben sem tette, mindent bekamerázott, és hát remélem semmit nem látott Zayn és Jade akciójából. Khm.. Khm.. Nagyon imádom őt is. Ő az én kis hackerem.<3 Loius.. A drága Louis.. Aki megfenyeget egy pincért egy kenőkéssel..:D Elfogadnám bátyónak:D Vagy másnak..:DD Na mindegy. Eltértem a tárgytól. Örülök hogy Jaddel ennyire jóban lettek, és hogy ilyen szoros lett a kapcsolatuk. Niall és Liam karaktere is elengedhetetlen. Nélkülük nem lett volna igazi ez a történet. Ahogy a később 'megjelenő' Zoe, Stan és Dervish nélkül sem. Kis drágák. Hahh.:D Ems és Harry irdatlanul aranyos páros, örülök hogy viszonylag "normálisra" sikerült az esküvő.. Vagyis.. Leginkább hogy sikerült összeházasodniuk:D Ben és Luke. A két apafigura.. Vagy bátyó. Vagy mindkettő egyszerre. Nagyon sok mindent köszönhet nekik Jade, és azt hiszem Zayn is. Meg is fenyegették a drágák:D De jól tették. Én is kinyírnám Zaynt ha megint valami faszságot követne el. Zayn felé azt hiszem így a végére minden haragom elszállt, amik Perrie, a Jade-del való szakítása, és az eszméletlen hülye viselkedése miatt alakultak ki. Nagyon örülök hogy sikerült a végére észhez térnie. Jade pedig a mi kis hősünk. Nagyon sok mindenen keresztül ment, és most már remélem hogy felhőtlen boldogok lesznek. Már amennyire ez a bérgyilkosoknál megvalósulhat:D Örülök hogy senki nem halt meg, bár talán Perrie-t, esetleg Rogert is kinyírhattuk volna. De nem leszek gonosz. Ben a kis szemetet elintézte, Perrie meg remélem soha nem tér már vissza.
      Annyi szép percet okoztál nekem ezzel a bloggal. Amikor rossz kedvem volt, csak elolvastam egy részt és jobb lett. Nagyon sok erőt adott nekem egy-egy rész. Tudom, hogy egy blogról beszélünk, de akkor is. Nagyon-nagyon imádlak Drága, és biztosíthatlak, hogy a következő blogodat is olvasom.<3xx

      Törlés
    2. Jaj nagyon szépen köszönöm és örülök hogy ennyire elnyerte a blog a tetszésedet illetve hogy ennyire a kedvenced lett és megszeretted. Örülök hogy feldobhattam a kedvedet pár résszel, imádlak drágám! <3

      Törlés
  9. Őszintén szólva annyira meghatódtam a végétől hogy egy normális gondolatom se van. Mond valakinek valamit hogy Orbán Viktor női ruhába beszélget egy papagájjal?:D
    Egyébként felkészülhetsz mert nem tudsz levakarni magadról, olyan vagyok mint egy pióca.:D a másik blogodat is követni fogom.
    szereplőkröl:
    Jadet karakterével már a kezdetektől azonosúltam. Tetszett hogy nem fél kimondani amit gondol. Hogy nem az a fajta lány aki sípítozik amikor letörik a körme. És hogy ha kell az életét áldozza a szeretteiért.
    És hát hol is lenne a történet a kedves paraszt hülye és dögös Zaynee nélkül. Olyan hangulatingadozásai vannak mint egy terhes nőnek. Pl amikor szakított Jaddel ott téptem a hajam pedig igazából az övét akartam. Vagy amikor a three vége elött kibérelte a lakosztályt, akkor speciál elolvadtam a cukiságától. És mint Jade ő is kiáll a szeretteiért. Imádom<3
    Perri....kitépem a haját, láncfűrésszel felvágom az ereit, kiskanállal kikanalazom a szemgoszólyát, levágom a lábújjait, összevarrom a száját, letépem a körmeit és összetöröm a csontjait. Majd a belső szerveit eladományozom rászoruló kisgyerekeknek. Ja és bebizonyítom hogy Zaynee téved. Simán egybe kiszedem a gerincét egy rántással*-*
    Ben....volt rész amikor ki akartam nyírni. Pl amikor megkínozta Jadet. De iszonyatosan megkedveltem a végére. Úgy mint Lukeot. Chh...veteránok:DDD
    Imádtam hogy úgy félti jadet mint a húgát. Ja és hogy kiakarta csinálni Zayneet.
    Luke...iszonyatosan bírom. Az elején amikor leírtad hogy ő a világ legjobb bérgyilkosa és hogy mit tett a feleségével, azt hittem hogy majd negatív karakter lesz. De kellemeset csalódtam. Szinte már olyan mintha Jade pót apja lenne. Bírom a poénjait és hogy mindíg próbál higgadt maradni.:)
    Dervish: imádom a kissrácot. Őszintén szólva az ő telefonszáma is jöhet:DÉs hát igen a settenkedés az megy neki. Remélem nem szökik meg éjszaka:D kinyírom ha megcsal:D ő a 4. férjem:)
    Zoe olyan mintha Jade nővére lenne. És ahogy Zaynee mondta felér egy nővérrel. Bírom a csajt. És az esküvőjük....:) Remélem én nem fogok késni az enyémről!:D
    Stan: Úgy szimpi ahogy van. Most hogy így belegondolok lehetett volna a blog címe bérgyílkosék:D a design lehetne olyan hogy egy kupacba vannak pisztollyal a kezükbe lövésre készen komoly arcal :DD
    Louis:imádom a répás fiút. Úgy érzem mintha a legjobb barátom lenne pedig nem is ismerem. MÉG:DDDD ja és szegény pincér.
    Liam, Niall. Szingli vagyok drágáim:)))*csábító vigyor*
    Ems. Örülök hogy összejöttek Harryvel. És annak még inkább hogy összeházasodtak. Bár az unokatesóm már annyira nem mivel fel van háborodva hogy Harry megcsalta:'DD
    Harry. Az elején úgy éreztem nem nagyon bírja Jadet a munkája miatt. De ismét kellemeset csalódtam. Imádom. Főleg amikor bepánikolt az esküvő miatt:)
    "Ems drágám beszélnünk kéne....vagy valami olyasmi"
    "Válni akar?"
    Látszik hogy teljes szívéből szereti Emset és hogy nem akarja elveszíteni.
    Dave. A mi kis heckerünk. Mondhatni miatta ismerték meg egymást Zaneeék, miatta veszett össze jade és ben,és ezáltal indult el a free stb..
    Kulcs szereplője a sztorinak.
    Anthony és Danny. Hát igen nem felejtették el az esküvős khmt. Iszonyat jó fejek. Nem lehet öket nem szeretni.
    Most sajnos csak ennyi szerplőt írtam le mert már nem érzem az újjamat:D
    Iszonytosan örülök hogy elolvashattam a történetedet. El sem tudod képzelni mennyi érzelmet hoztál ki belőlem eggyetlen egy sorral akár. Sok átgondolkodott éjszaka. Sok sok tábla csoki:"D
    És az a sok érzelem. Utálat Perry iránt, megértés Jade helyzete miatt, értetlenség Zaynee hülyesége miatt, vidámság Lou eggyik vicce miatt. És ezeket csakis neked köszönhetem. Nem tudom elégszer elmondani hogy imálak és köszönöm. Egy egész élet nem lenne elég rá. Ezeket az érzéseket gondolatok amik most a felyembe vannak a blog miatt el nem cserélném a világ összes kincséért sem. Vannak akik nem szertnek olvani. Én inkább azt mondom hogy nem mernek álmodni. És ennek a bolgnak köszönhetően előjöttek az új álmaim. Köszönök neked mindent. Tényleg. El se tudod hinni hogy mennyire tisztellek becsüllek és imádlak.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként ki hozta azt a hülye szabályt hogy 4096 karakteres szöveget irhatok csak?? A mondandóm felét ki kellett törölnöm. Bár lehet hogy több mint a felét mivel félórán kersztül törölgettem ki a mondatokat mert folyton kiírta hogy a szöveg nem lehet több mint 4096 karakteres. Bár lehet hogy még jövő karácsonykor is a kommentemet olvasnád....
      Na mindegy. Pontosabban nem mindegy de..akkor is.

      Törlés
    2. Sajnos nem én hoztam a szabályt:/ sajnálom a kellemetlenséget. Viszont irtó jó volt olvasni a komit és hogy ennyi mindenkit megszerettél vagy éppen megutáltál. Egyszerűen hihetetlen hogy ennyit jelent egyeseknek ez a blog és hogy ekkora dolgokat tudtam nektek adni. Hálás vagyok nektek és nagyon szépen köszönöm! Imádlak! <3

      Törlés
  10. Te jóságos ég! Áhhhh!
    Majdnem szívinfarktust kaptam amikor Luke-ot lelőtték! Akkor már sikítoztam... Ez eszméletlen cuki rész volt, minden volt benne... Én már sírtam, nevettem, mosolyogtam, elpirultam, kuncogtam rajta a végén meg ordítva sírtam... :'D Egyszerűen nem tudok betelni ezzel a bloggal, az már tuti, hogy életem fontos meghatározó eseménye volt, depiztem akkor pont Jade is depizett :DD Összhang. Na mindegy. Szóval én még életemben nem sirattam meg blogot, ez az egyetlen. Komolyan. Aztán! Akkorát nevettem a Ben&Luke&Yaser résznél, hogy az eszméletlen:
    "-Ben vagyok, Jade fél apja- nyújtja a kezét az én kis szigorú apám.
    -Yaser, Zayn teljes apja- néz rá értetlenül.
    -Luke, én vagyok a másik apja- nevet fel Luke is míg kezet ráz vele.
    -Oh, értem- nevet fel.
    -Nem vagyunk melegek!- sápad le Ben mikor meglátja Yaser tipikus kedvesebb mosolyát.
    -Jade már mesélte az élete történet. Úgy gondoltam hogy értem- feleli komoran mire belőlem kitör a röhögés ahogy mindenkiből."
    Nem ismerős valahonnan? Netán nem én említettem? :'DDD Jesus amikor Ben kijelenti, hogy "nem vagyunk melegek" Síroook :'D. Úgy örülök Harry-nek és Ems-nek, és amikor össze-vissza csapkodták nyakon egymást, hát az nagy volt:DD Jade és Zayn meg jól nyomják... erotikusan (lágyítok) együtt vannak, veszekednek, pofon, csók, zene, tánc, éneklés... és férfikérés... Várj mi?! Jade megkérte Zayn kezét!!! Az agyam eldobom, hát az nagyon aranyos volt! <3 Annyira reménykedtem, hogy az utolsó részben lesz valami ilyesmi csak én Zayn-től vártam volna, de Jade megelőzte :'D.
    Uram teremtőm... Még most is sírok. Nem akarok búcsúzni. Nem akarok búcsúzni ettől a blogtól, a Jade-Zayn párostól, a Harry-Ems párostól, a srácoktól (Louis, Liam, Niall, Ant, Danny, Dervish, Stan, Zoe, Dave), Luke és Ben <3 (bocsi ezt utoljára muszáj volt még ellőnöm:'DD Aztán ott a Malik család... Kérlek! Mond, hogy lesz még tovább, ha nem is most, de majd a közel jövőben! Kérlek!
    Ez a legeslegeslegjobb blog amit valaha életemben olvastam <3
    Borzasztóan hiányozni fog:((((
    Megyek álomba sírom magam.
    Imádás van!
    UI.: Te vagy a kedvenc bloggerinám és örökre az is maradsz! <3
    XxEmy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy ennyire tetszett. Úgy gondoltam az utolsó részben azért tisztázom hogy nem melegek:'D Örülök hogy ennyire tetszett a blog és nagyon szépen köszönöm! Nos, talán folytatni fogom. De ha ez be is következik akkor nem a közeljövőben:) Remélem a másik blogom is ennyi mindent tud majd adni neked:3 Imádás van! <3

      Törlés
  11. OMG te lány!!! Meg akarsz ölni?! :o *o*
    Csodálatos rész lett ez is, mint a többi. :) Azt hittem, hogy Zaynie fogja megkérni Jadey kezét először, de te mindig tudsz meglepetéseket okozni. :D
    Imádom, ahogy írsz,és bár nem ismerlek, de téged is imádlak. :)<3
    Imádtam ezt a blogot, már az első évad óta olvasom ezt a blogot és bár nem írtam sokszor megjegyzést, minden egyes részt a szereplőkkel éltem meg és minden egyes részt imádtam. :33 Egyszer tudtam, hogy vége lesz, most mégis olyan hiányérzetem van, viszont a másik blogodban is rendszeres olvasó leszek. :D Ezt garantálom. ;) :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, hogy azt írtad, hogy lesz 3. évad is, csak még nem most, de most akkor is olyan érzésem van, mintha vége lenne. :/ :)

      Törlés
    2. Bennem is megvolt ez az érzés mikor az egyik kedd reggel fél négykor lepötyögtem az utolsó karaktert is anno. De most már úgy vagyok vele hogy ott a másik blog, engem is kárpótol az egy kicsit:D Örülök hogy olvastad és tetszett a blog, köszönöm! <3

      Törlés
  12. Még sosem irtam kommentet. És nem véletlen , mert az első megjegyzésemet olyannak akkartam írni aki meg érdemli. És te nagyon megérdemled . De tényleg nem tudom felefogni hogy lehet így kötődni egy bloghoz de most hogy nem lessznek részek itt zokogok az àgyamon . Mert nekem ez a blog tökéletes . Nem akarok màsikat keresni. Persze a màsik blogodat us olvasni fogom ( és ha fele ennyire jó lessz akkor van egy plussz olvasód) de ennél jobb blog nem lessz. Hihetetlenül jól írsz . Vàlrom a 3.évadott. Remélem minnél elöbb jön . Addig is olvasom a màsik blogodatt .puszi: Zoé

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy ezek szerint én vagyok az első akinek írsz kommentet. Nagyon megtisztelő, köszönöm!:D Hát én is remélem hogy tetszeni fog a másik blog is :) Imádás van! <3

      Törlés
  13. Please please please legyen 3. évad *-*
    Volt benne minden,izgalom,szerelem,szex,vita,békulés MINDEN :d
    Nem akarom ,hogy vége legyen ... Nekem ez nem egy sima blog..Nekem ez egy kikapcsolódás... Itt megszabadulok a való életemtől és mintha csak álmodnék beleélem magam a történésekbe..
    Olvasni fogom a másik blogodat is ,mivel IMÁDLAK ! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    Xx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy ennyire tetszett. Harmadik évad ha lesz is akkor nem a közel jövőben. Remélem a másik blog kissé kárpótol majd:) Imádás van! <3

      Törlés
  14. Tudtaaaaaam :) Olyan jó rész lett. Sírtam is. :( Nem akarom, hogy vége legyen. Imádtam ezt a történetet. A másik blogodra is be fogok majd nézni ígérem csak most nagyon nagy az évvégi hajtás. Imádlak ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett és remélem hogy be fogsz nézni:) Imádás van! <3

      Törlés
  15. Woaaaww.. Ez valami elképesztő lett...Sajnálom hogy csak most tudom agyon dicsérni de nem nagyon voltam itthon.. De már nyál csorgatva vártam mikor olvashatom el végre..:D Majdnem szívrohamot kaptam amikor Luke-ot lelőtték aztán mikor kiderült hogy volt rajta védőmellény.. Egyszerre sírtam és röhögtem a reakciókon.. Az egész esküvő poénos volt.. És Zayn barátai.. Besírok rajtuk..:D Mikor Jade felszólalt és megkérte Zayn kezét azt hittem dobok egy hátast a röhögéstől..:DD Végeredményben imádom a blogod és sajnálom hogy vége..:/ De már kétszer végig olvastam.. Semmi sem akadályoz meg hogy harmadszorra is megtegyem..;D Olyan rossz érzés hogy már nem írhatom ide "pls siess a kövi résszel" Na de mindegy is IMÁDTAM és ennyi..:33♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem a másik blogot is olvasni illetve szeretni fogod <3 Köszönöm szépen, imádás van! <3

      Törlés
  16. Ez a kedvenc blogom. Valami elképesztő, úgy a szívemhez nőtt ez a történet, hogy egyszerűen nem akarom elengedni....
    És igen. Most hosszabb regényt tudnék írni, mint az Egri csillagok.
    DE! Azt hiszem, ha csak annyit mondok, hogy ez az első Happy End-es blog, amit sírással fejeztem be, mert annyira örülök a szereplők boldogságának a maga tökéletességével, profizmusával, karakterformálásával, és szerethetőségével, szerintem ezzel mindent megmagyarázok. És még valami. A történet tanulsága? Hogy tudjunk határtalanul, minden akadályt leküzdve, szeretni. És még valami, ami ezt a történetet jellemzi: Forever Young.
    Köszönöm, hogy elvarázsoltál ezzel a bloggal. Köszönöm.♥ ~S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy ennyire tetszett. Remélem a következő blogomat is olvasni illetve szeretni fogod. Én köszönöm hogy olvastad a blogot. Imádás van! <3

      Törlés
  17. Most összetörtem. Kérek egy kis időt. Holnap írok rendes komit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádás van ne feledd, és ott a másik blog engesztelésnek! <3

      Törlés
    2. Szívem! Imádtam ezt a blogod is és már imádom a másikat. De... fáj h nem kérdezhetem itt többet hogy mikor lesz új rész meg hogy siess. Egy epilógust esetleg nem szeretnél írni nekünk? imádlak és nem búcsúzom mert ott van a másik blog.
      Imádtam ezt a blogot.

      Törlés
    3. Szívem nem írok epilógust. Harmadik évadot fogok írni később :*

      Törlés
  18. Szia, először bocsi, hogy eddig nem írtam komit csak rengeteg tanulnivalóm volt. :/ Csodálatosan írsz, mindegyik részt nagyon imádtam. A befejezése nagyon jó lett. Más blogokat is olvasok és olvastam, de ezt imádtam a legjobban. A másik blogod is nagyon jó! :D Hiányozni fog ez a blog! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett illetve hogy a másikat is olvasni fogod. És nem fogom törölni:) Imádás van! <3

      Törlés
  19. A blogot nem fogod törölni ugye? Sokszor fogom majd újra olvasni.

    VálaszTörlés
  20. Kukucs!:)
    Szóval most nem tudok regényt írni nem jönnek a szavak.:D Viszont úgy érzem muszáj valamit írnom.
    Csodálatos rész lett,csodálatos befejezéssel. Nagyon jól megírtad ezt a részt,nekem mind közül ez tetszett a legjobban,még akkor is,ha ez az utolsó rész.
    Én őszintén remélem,hogy lesz harmadik évad,mert biztosan csodálatos lenne az is. Remélem,hogy ha lesz,akkor lesz benne kicsi Jadey meg kicsi Zaynie. Még akkor is,ha nem vér szerinti lesz.
    A lány kérést imádtam,még akkor is,ha előbb Jadey kérte meg Zayn kezét,vagy mi.
    Imádtam ezt a történetet,kedvenc blog,kedvenc íróval.
    Nagyon hiányozni fog ez a blog. A tanárok nagyon sokszor imádtak mikor órán olvastam,és elkapott a röhögőgörcs. Imádtam olvasni ezt az egész történetet.:)
    Olyan rossz,hogy nem írhatom ide,hogy várom a kövit.:(
    Várom,hogy bejelentsd,hogy mikor rakod fel a harmadik évad első fejezetét,bizom benne, hogy lesz egy ilyen bejegyzés a közel jövőben.:)
    A másik blogot is természetesen olvasni fogom még olvasom is.:D
    Xoxo.<3:)

    VálaszTörlés
  21. Amikor megláttam, hogy felraktad a hetvenegyedik részt, nem hittem a szememnek. Majd elkezdtem olvasni. Nem viccelek, de még aznap, elkezdtem olvasni, hogy felraktad. És ma fejeztem be. Nem volt időm egybe olvasni a részt, viszont így még inkább hosszúnak tűnt. Még is most amikor lapoztam lefele és megláttam már a fehér szöveg elejét, elfogott a szomorúság. Megtudom érteni, milyen érzés lehetett neked ezt a blogot vezetni. Olvasni is leírhatatlan volt. Sose gondoltam volna, hogy eljön az a nap, amikor az utolsó részhez írok kommentet. Egyszerűen annyira megimádtam a szereplőket. Jade, Zayn, Louis, Niall, Harry, Ems, Dave, Liam, Danny, Ant, Dervish, Ben:)), Luke, Stan, Zoe, Yaser, Trisha..
    Na meg persze téged is:D Nagyon tehetséges vagy, ahogy azt már sokszor mondtam. Szomorú vagyok, hogy vége van. Viszont remélem, hogy egyik nap majd kinyitom, és új rész lesz fent. Minden estere, így is eléggé kiadtál magadért. Nagyon sok részt hoztál nekünk. Jó volt az olvasódnak lenni.
    Imádás van Destiny:3
    Xx Amber

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos nekem is fura hogy vége:) Örülök hogy tetszett és nagyon szépen köszönöm! Imádás van! <3

      Törlés
  22. Neeee! Nem akarom, hogy vége legyen! Tudom, hogy nem minden részhez írtam valamit de az csak azért volt mert nem jutottam szóhoz! Mindig annyira sokkoltál! Istennőm te olyan fantasztikus vagy!
    Nem hiszem el, hogy vége, pedig most jönne a jó rész! Olyan cuki volt Jade ahogy megkérte Zayn kezét! Pedig olyan jó lenne a folytatás! Nem csinálnál 3.évadot? Tudom, hogy szeretnél új blogot de nem lehetne előbb megint ezt folytatni? Úgy hiányzik a történet! Nagyon imádlak Istennőm, ez a legjobb blog amit eddig olvastam! Millió cuppanós puszi:papnődtől! <3

    VálaszTörlés
  23. Neeee! Nem akarom, hogy vége legyen! Tudom, hogy nem minden részhez írtam valamit de az csak azért volt mert nem jutottam szóhoz! Mindig annyira sokkoltál! Istennőm te olyan fantasztikus vagy!
    Nem hiszem el, hogy vége, pedig most jönne a jó rész! Olyan cuki volt Jade ahogy megkérte Zayn kezét! Pedig olyan jó lenne a folytatás! Nem csinálnál 3.évadot? Tudom, hogy szeretnél új blogot de nem lehetne előbb megint ezt folytatni? Úgy hiányzik a történet! Nagyon imádlak Istennőm, ez a legjobb blog amit eddig olvastam! Millió cuppanós puszi:papnődtől! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos már egy ideje befejeztem ezt a blogot. De van új bejegyzés, a traileres. Az elég sok mindent elmond. Már elkezdtem az a blogot. Azért örülök hogy legalább ez a blogom tetszett.

      Törlés
  24. az első gif mibe van?

    VálaszTörlés
  25. Szia. mar nagyon regota keresem hogy az elso mozgokep milyen sorozatba van? Orok halam ha megtudod nekem mondani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs! Kutakodtam mindenfele, amit kitudtam deríteni, hogy lindsy fonseca van a kék ruhában:D Illetve a Nikita sorozatból van, annak is az "All tha way" című részéből. Remélem jók az információim és tudtam segíteni:)

      Törlés