2015. május 17., vasárnap

Második Évad: Hatvannyolcadik Rész

-Szóval, mik a "szabályok"?- kérdi felém fordulva miután már leparkolt.
-Táncolhatunk mással. És közbe se szólj, rád fognak akadni- nevetek rá. Sunyi mosolyra húzza a száját mire én is elmosolyodom- Ki mit engedhet?- nézek rá kérdőn.
-Ne fogdossanak téged- fintorodik el.
-Téged fognak és te is fogsz másokat, szóval?- kérdem őt felhúzott szemöldökkel.
-Csípő, derék, oldalad esetleg, nagyon esetleg fenék- mondja ki nagy nehezen- De azokat már lehet hogy leverem- vágja rá rögtön- Nem érhetnek a melleidhez. A melltartódhoz sem. A combjaidhoz és nyakadhoz sem. A feneked mégis tabu! A kezeid azok okék. Ha megpuszil halott. Akárhol teszi- szögezi le.
-Oké az inged foghatják, átölelhetnek alatta a pólód alá nem nyúlhatnak. A nyakadhoz nem érhetnek. Ha megpuszilnak szintén halottak. A hajadhoz sem érhetnek. És természetesen farok izgatás sincs- fintorodom el.
-Kézzel nincs- nevet rám.
-Akkor én is dörgölőzhetek- fonom össze karjaimat mellem alatt.
-Ezt ne csináld bent- nyög fel elhúzva onnan a kezem. Szemem megforgatom de teszem amit kér.
-Mi mennyire messze mehetünk el?- kérdem lábaimat kinyújtva. A kocsiban is hallatszik a bentről kiszűrődő zene.
-Semmi csók, puszi, harapás- szögezi le rögtön.
-Tartsd magad hozzá- fintorgok rá nyakára nézve. Kezével rögtön megdörzsöli a nyomot egy apró fintorral.
-Lehet kissé belsőségesebb tánc de azért ne nyomj nekik olyant nekem a szobámba- villant felém egy féloldalas mosolyt- De a Jay szintűt se érje el.
-Akkor neked ne nyomjanak olyant mint Cassie- szállok ki mosolyogva. A hidegtől rögtön libabőrős leszek- Ha nem tartod be a sza...
-Megverem a pasikat akik rád másznak- vág közbe- Legalábbis ha tovább mennek a megengedettnél. Addig vissza fogom magam, valahogy- nyög fel magához húzva. Meleg teste felüdülés és csak jobban hozzá bújok- Kár hogy ott bent máshoz akarsz bújni- suttogja a fülembe fájdalmas hangján. Int az őrnek és minden kérdés nélkül bent vagyunk míg én felfelé meredek rá. Nekem is szarul esett Perrie. Amint beérünk a zene ütemére kezd dobogni a szívem. Vérem felpezsdül, már nem is fázok. Az izzadt örült tömeget nézem és már most tudom hogy jó buli lesz. Zayn keze lecsúszik a derekamról és értetlenül nézek felé. Vagyis néznék, lévén hogy őt már sehol nem látom. Mérgesen fújom ki a levegőt és indulok meg a bár felé.
-Ja, szuper- hallom meg fásult hangját amint leülök egy bárszékre.
-Mit adhatok a szép hölgynek?- kérdi letörölve előttem a pultot egy srác.
-Üssön ki- mosolygok vissza rá. Zayn felém fordul és látom hogy elmosolyodik majd vissza fordul a lány felé.
-Tequila- rakja elém a kis poharat. Meglötyögtetem benne az italt majd feltekintek a srácra.
-Köszönöm- villantok rá egy mosolyt majd Zaynék felé fordulok. A fekete hajú lány már a haját csavargatva fekszik el a pulton míg vihog. Az italt felhajtóm és lehunyom szemeimet ahogy végig marja a nyelőcsövemet. Öt perce se vagyunk itt de már rá másztak.
-Igazi főnyeremény- suttogom oda neki rekedtes hangomon hála az alkoholnak mikor leszállok a székről és a tömeg felé kezdek sétálni. Egy dolog van ami zavar a lányban. Hogy fekete a haja. Tudom hogy szereti a fekete hajú lányokat. És nekem nincs fekete hajam.
-Hello- lép elém egy szőke hajú srác kék szemekkel.
-Viszlát- villantok rá egy csábos mosolyt mire az ő mosolya rögtön el is tűnik. Tovább sétálok míg vissza fordulok Zaynék fele. Látom hogy a csaj beszél Zayn pedig egy féloldalas mosollyal nevet.
-Szia- ragadja meg valaki a csípőmet. Ijedten kapom oda tekintetem.
-Bocsánat- dadogom miközben végig nézek a srácon. Éj fekete tüsi haj, széles váll, kissé kidolgozott kar. Fehér pólója szinte rikít. Zöld halászgatyáját nem igen tudom hova tenni. Lábain fehér vans cipő ékeskedik.
-Örülök az ilyen baleseteknek- nevet rám végig nézve rajtam. Szeme sima barna színű, semmi extra nincs benne. Nincs tetkója, legalábbis nem látszik ha van is.
-Hogy hívnak?- kérdezem rámosolyogva.
-Laren de csak Lar- mosolyog rám- És téged?
-Jade, de csak Jade- rántom meg a vállam.
-Csak Jade, dögös vagy- villant rám egy mosolyt míg beljebb húz a tömegbe.
-Köszönöm- motyogom míg fejemet a padló felé fordítom. Rossz ezt hallani mástól. Nem olyan nagy élvezet mint tőle...
-Iszol velem valamit?- kérdi máris oldalra lépve hogy megindulhasson a bár felé. Elpillantok a pult fele de Zaynék még mindig ott ülnek- Meghívlak- rakja kezét a derekamra.
-Uhm, oké- mondom zavartan. Rögtön húzni kezd. Szerencsétlenségemre ő ül le Zayn mellé míg én Lar mellé.
-Csá, két bloody mary-t- int a srácnak mire az felhúzott szemöldökkel rám néz. Látom hogy kissé értetlenül áll a dolgok előtt de csak megrántom a vállam- Mesélj magadról- néz rám mosolyogva.
-Kétlem hogy érdekelne valójában- felelem hetykén mire Zayn rögtön felénk fordul. Felvont szemöldökkel méri végig Lart majd rám pillant és végül mérgesen előre.
-Még okos is vagy- nevet fel végig simítva karomon. Szememet megforgatom és elnézek a tánctér felé. Nem is látom innen hogy meddig vannak emberek vagy hogy milyen hosszú is ez a terem. Rohadt nagy ez a hely. Vissza fordulok és már szólnék Larnek mikor csak a mérges Zaynt látom a srác helyett. Nyögés alulról mire lenézek a földre és ott megtalálom az vérző orrát fogó Lart.
-Hord el magad- mordul rá Zayn mire a srác feláll és már fut is. Vállaimat leeresztem felnyögve míg a kikért alkoholért nyúlok- Tedd le!- üvölt rám Zayn mire az ajkaimhoz illesztett pohárral megmerevedek. Mérgesen kapja ki a kezemből- Mi a faszért hagyod a pulton?!- vonja kérdőre a pultost aki csak habogva elveszi és a mosogatóba önti.
-A kikért piámat?- kérdezem halkan értetlenül.
-Nem azért törtem el az orrát mert piát kért neked hanem mert drogot rakott bele- morogja egy gúnyos fintort felém küldve.
-Olyan aranyos vagy hogy így megvédsz egy idegen lány- kezd áradozni a fekete csaj mögüle mire felvonom a szemöldökömet. Idegen lány? Mérgesen pattanok fel és vetem magam a tömeg felé.
-Meghívhatlak valamire?- lép elém egy barna hajú kissé hosszabb hajú srác zöld szemekkel.
-Nem- rázom meg a fejemet a mosolygós srácot nézve. Én akartam ezt, viseljem is el!- Inkább táncoljunk- mosolygok fel rá. Drog az italomba?! Hát kurva jól indul az este...
-Oh, oké- nevet rám míg rögtön megragadja kezemet és fordít rajtam egyet. Keze megállapodik derekamon és könnyedén kezdi mozgatni a csípőmet. Hagyom neki hogy úgy irányítson ahogy akar. Ágyékát feltűnően nekem nyomódik de nem zavar. Hajam megrázom és kezem a magasba emelem ahogy a tömeg sikít az új zenére. Mosolyogva kezdek úgy táncolni hogy mindent beleadjak. Felső testem köröz ahogy csípőm is. Csípőmmel tovább is körözve guggolok le majd amint leértem térdeimet hirtelen nyitom szét és vissza is zárom ahogy felállok. Mozdulatom alatt végig Zayn szemébe nézve. Nézése sok mindent elárul. Tetszik neki és utálja is. Látja, és ezért tetszik neki de utálja hogy nem ő van mögöttem. Bár a fekete hajú csajjal is eléggé el van. Kezeimet felemelve mosolyogva hajamat körbe dobva mellkasom kitolva fordulok a srác felé. Félmosollyal vizslat mikor kezeimet nyakába fonom. Tovább táncolok minden kötöttség és feszengés nélkül. Kezével feljebb simít ami miatt keze már a csupasz bőrömön pihen. Azon kívül hogy meleg a keze más érzést nem igazán kelt bennem. Hüvelykujja végig simít melltartóm oldalsó részén mire megdermedek a mozgásban. A melltartó már tabu. Nem zavartatja magát hogy én le álltam ő már hajol nyakamhoz.
-Csá- lököm el magamtól mérgesen. Miért kell rögtön rám mászni?! Mérgesen huppanok vissza a bárszékre.
-Még egyet?- kérdi nevetve a pultos.
-Léci- támasztom meg könyökeimet a pulton unottan. A pohár alkohol elém csusszan én pedig ujjaim közé zárom. Remélem ebbe nem akart senki party drogot rakni.
-Táncolsz velem végre Zaynie?- kérdi vinnyogva a lány mire székestül fordulok a táncparkett felé kíváncsian kezemben a pohár italommal. Fél szemmel látom hogy a lány már fel is áll és vonszolja maga után Zaynt. A kezénél fogva.
-Zaynie- tátogóm neki amíg ajkamhoz emelem a poharat. Aprót kortyolok belőle és kiélvezem az édes fájdalmat amíg gyomromba ér. A lány megfogja Zayn két kezét míg beáll neki háttal és így kezd táncolni. Egész teste Zaynnak feszül én pedig megtámaszkodom a pulton kezemben játszva a tequilamal. A lány nagyon bele éli magát a táncba és nem kevésbé Zayn is. Mosolyogva figyelem őket, keserű mosollyal. Talán csak tesztelni akarom őt. Ugyan annyira akarom tesztelni mint ő engem, különben nem ment volna bele ebbe. Érdekes egy kapcsolat a miénk. Komolyan szakítottam volna vele ha nem teper le szó szerint. Nos, bárki bármit mond a szex igenis megoldás sok mindenre. A lány elmosolyodik ahogy Zayn keze végig simít oldalán. A hideg kiráz a látványra hogy ezt mással csinálja. A pohár újra megtalálja ajkaimat és az egész pohár tartalmát legurítom míg azt szemlélem hogy a lány megfordulva Zayn nyaka köré tekeri a kezeit. Oh, akárcsak én az imént. Most jön hogy Zaynnak kéne oda hajolnia. Lehet túlságosan megbízok benne az elmúlt időkhöz képest de fel kell nevessek ha a lány azt hiszi ez majd nála bejön. A lány keze elindulj tarkójára én pedig nagyot nyelek. Nos, most vagy soha. Tudja vajon hogy nézem? Sejtheti. Látom amint Zayn arcba grimaszba torul ahogy elemeli a lány kezét. Motyog valamit majd lehajtott fejjel felém sétál végül pedig leül mellém.
-Hol bukott el?- kérdem halkan.
-A hajam tabu. Még akkor is ha te nem mondod- néz rám kissé elkínzottan. Ezek szerint lehet tényleg bejött neki a lány.
-Jössz táncolni?- kérdi egy rövid kék hajú lány Zaynt fürkészve. Fejét megrázza feláll. A lány rögtön beharapja alsó ajkát és megragadva a kezét a magasba emelve elhúzza a tömegbe. Látom amint cél irányosan megindul felém egy srác. Barna haj, kék szem. De lehet csak a fény miatt kék a szeme. Fogalmam sincs. Rám mosolyog én pedig nemlegesen megrázom a fejem egy fintorral. Látom amint mosolya rögtön lehervad és elballag. Mögötte pedig rögtön feltűnik Zayn kérdő tekintete amit felém intéz. Vállamat megrántom és vissza fordulok a pult felé lévén hogy nem akarom végig nézni ahogy a kék hajú lány le emeli fejéről a sapkát és sajátjára illeszti.
-Ütősebb?- kérdem a pultos srácra mosolyogva.
-Vodka- sóhajt fel míg már tölti is. Megfogom a poharat, fejemet hátra hajtom míg ajkaimhoz illesztem a kis feles pohárt. Végig marja nyelőcsövemet. Fintorogva csapom le a pultra- Szép volt- nevet rám a pultos. Rá mosolygok majd elkínzottan de vissza fordulok a tömeg felé. Kopasz, kigyúrt férfi indul meg felém amit csak értetlenül szemlélek. Nem ilyen kaliberek szoktak kiszúrni maguknak.
-Nem- rázom meg újra a fejemet de nem törődik vele és leül mellém.
-Hello- mosolyog rám.
-Mondtam hogy nem- nézek rá értetlenül.
-Ezért sem?- kérdi leszállva a székről mire össze zavarodva nézek fel rá. Elém áll míg zsebéből elővarázsol egy kis tasakot. A szám kiszárad ahogy meglátom a füvet. Nagyot nyelek és egy csapásra leizzadok.
-Takarodj- förmedek rá idegesen felállva az ülésről ellökve őt előlem. Érzem a kísértést. Rossz, nehéz türtőztetni magam, hisz már szálltam amiatt a szar miatt. Most pedig még itt is van, sőt ingyen kínálják! Nem kellett volna még egy ütősebbet meginni. Nem kellett volna ide jönnöm. Haza kell mennem!
-Oh kérlek- nevet rám vissza rántva csuklómnál amitől majdnem elesek. A tasakot farmergatyám hátsó zsebébe csúsztatja míg magához ránt ezzel szinte átölelve- Roger küldi- suttogja a fülembe majd meg is megharapja azt. Elsétál majd vissza nézve még kacsint egyet. Megdermedve nézem az előttem lévő széket.
-Mi a fasz volt ez? Azt mondtuk...-áll be elém idegesen Zayn sötétedő szemekkel.
-Szedd ki a zsebemből- nyögök fel tovább is előre meredve pólójára.
-Mi?- kérdi értetlenül.
-Jobb hátsó farzseb. Szedd már ki az istenért- kérem össze préselt szemekkel felcsattanva. Értetlenül néz rám majd megérzem kezét ahogy rátapint a kis tasakra. Látom amint szeme elnyílik. Kezét kihúzza de nincs benne az a szar.
-Nyugi- suttogja fülembe majd elkezd húzni valamerre. A légzésem gyorsul, jó lenne elszívni azt a szart. Zayn szokott az lenni ami miatt ilyent érzék. Azt a bizonyos ha nem kapom meg akkor meghalok érzés. Gyorsan lök be a férfi mosdóba és rögtön behúz egy fülkébe. Elölről ölel át de keze rögtön hátsó zsebembe téved és kihúzza a füvet. Értetlenül mered a tasakra majd rám mint aki csalódott és értetlenül áll a dolgok előtt.
-Én nem! A srác volt. Csak jött, de mondtam hogy ne de ő leült. Aztán meg felállt és közöltem újra hogy nem. Aztán kérdezte hogy ezért se? De akkor nem tudtam mi az az ez. De nem mondtam semmit. Aztán elővette én meg leblokkoltam és akkor becsúsztatta én csak...-hadarásomat értelmetlennek látom és csak hajamba túrva elfordulok- Húzd már le vagy dobd ki csak tüntesd már el a picsába!- kérem halkan kipréselve a szavakat ajkaimon. Meghallom a kis csobbanást majd a víz csobogását.
-Az én Perries történetem is ilyen hihetetlenül sablonos szarnak hallatszót?- kérdi rekedtesen.
-Eléggé- fordulok vissza felé de nem nézek a szemébe. Hátam a wc falának csapódik és csak megdörzsölöm az arcomat- Kívánom- nyögök fel tenyereimet jobban arcomhoz szorítva.
-Miért adta?- kérdi felemelve arcomat míg kezeimet lefejtegeti rólam. Felnézek félő és kétségbe esett szemeibe. Ha elmondom hogy Roger miatt akkor tuti megöli. Nem tenne jót az üzletnek. De ha hazudok akkor nekünk lesz rosszabb. Viszont Roger bárhogy is nézzük elég nagy kutya a maga területén- Jade, az igazat- szorítja meg kezeimet idegesen arcomat szemlélve.
-Roger küldte. Ennyit mondott- nyögöm ki nagy nehezen.
-Roger?!- kérdezi sokkal feszültebb hangszínen- Küldte?- kérdi meg lejjebb hajolva csak hogy szemembe nézhessen. Légzésem gyorsul és fejemet a falnak csapom hátra. Elegem van ebből a szarból! Nehéz megállni. Szememet össze préselem és próbálom rendezni az indulataimat- Megfenyegetett a múltkor, igaz? Ez a bosszúja?- kérdi mérgesen.
-Igaz és gondolom- felelem halkan.
-Tízes skálán mennyire akarsz elszívni egyet?- kérdi szemeimet kutatva.
-Tizenhárom- villantok rá egy fintort- Menj ki, majd én is megyek csak...-nem jutok tovább. Teste neki nyom a vékony és valószínűleg eléggé mocskos wc falnak. Rögtön mélyen csókol meg és hajamba túr míg másik kezével lenge trikóm alá nyúl és hasamat kezdi simogatni. Lábam megremeg és nyaka köré fonom a kezeimet. Egy pillanatra szakad el tőlem míg lenéz a wcre és rá hajtja a fedelét. Lehuppan és ölébe húz. Nem tétlenkedem, rögtön beleülök ölébe és átkarolom hogy magamhoz húzhassam míg ő gerincemen simít végig óvatosan a trikó alatt. Kezeimet arcához húzom és úgy irányítom hogy a csók még vadabb lehessen. Muszáj különben úgy érzem össze roppanok.
-Tízes skálán most mennyi?- kérdi lihegve elválva tőlem.
-Hat és fél- nyögök fel vállára hajtva a fejem- Nem mehetnénk haza megnézni egy filmet, vagy valami?- kérdem remegő hangon.
-Dehogynem Babe- mosolyog rám.
-Ha akarsz maradhatsz, hívok magamnak taxit. A csaj szerintem még vár- motyogom míg kimászok öléből.
-Filmezünk- karolja át derekamat.
-Szeretlek- nézek fel rá könnyes szemekkel.
-Én is Jadey- sóhajt fel jobban magához húzva amint kilépünk. A buli megy tovább, ők semmit nem érzékeltek az előbbiekből. Csak én, nekem muszáj megállni hogy ne szívjak. Nem tehetem meg ezt Zaynnal.
-Zayn, jössz vissza táncolni?- lép elém a kék hajú lány Zayn sapkájában.
-Barátnőm van, kopj le- legyint a lánynak mire az sértetten rám néz majd vissza Zaynra. Örülök hogy csak sértetten ellépked tőlünk. Túl sok lenne ha most még elkezdene szidni amiért velem van.
-Szeretem ezt hallani- mondom mikor átvergődünk a tömegen.
-Mit?- néz le rám amint kinyitja az ajtót én pedig kilépek rajta.
-Hogy a barátnőd vagyok- motyogom.
-Nyugi- simít végig karomon. Kinyitja nekem a kocsi ajtaját én pedig még mindig a fűn járó ésszel szállok be. Látom hogy át sétál a másik oldalra majd hogy telefonját kihúzza zsebéből és a kocsi tetejére támaszkodik. Azt hiszem Rogert megverik. Lábaimat felhúzom az ülésre és rá hajtom a fejemet térdeimre. Szar érzés. Főleg hogy tudom lett volna rá esélyem most szívni. És jó szívni de...azok a tekintetek amikkel akkor rám néztek. Zayn arca. Nagyot nyelek és jobban össze szorítom kezeimet lábaim körül. Rosszabb ez mindennél. Mint amikor nagyon kívánsz egy szál cigit, mikor nem bírod csoki nélkül. Olyan hogy a fél lábad oda adnád csak egy slukkért. Zayn idegesen száll be én pedig félve nézek fel rá.
-Ne haragudj- motyogom térdeimre hajtva a fejem.
-Te ne haragudj- sóhajt fel elkínzottan míg végig simít hátamon. Meleg tenyere megnyugvás és azt hiszem az egyetlen ami vissza tart attól hogy ne fussak és vegyek magamnak valahol füvet az csakis Ő és a rohadt boci szemei.
-Neked is ilyen nehéz volt?- kérdem leengedve lábaimat.
-Nem- sóhajt fel el fancsali mosollyal- De nekem nem is toltak az orrom alá füvet- komorodik el.
-Tényleg nem akartam venni, én nem kértem- kezdek félve hadarni.
-Elhiszem- mosolyog rám majd kezét vissza húzza és elindítja a kocsit. Amint kikanyarodik kezét máris vissza rakja combomra. Oda simítom kezemet és össze fonom ujjainkat. Felnézek rá és látom ahogy egy apró mosoly jelenik meg arcán- Köszönöm hogy nem hazudtál- néz rám egy piros lámpánál.
-Azért nem hazudtam mivel én is szakítottam volna azért mert te hazudtál- rántom meg a vállamat.
-Örülök hogy te vagy a nőm- nevet fel ahogy elindul újra a kocsival.
-Azt hittem jól meg vagy a fekete hajú csajjal- nevetek fel keservesen.
-Jézus, vinnyogó hangja volt- rázza meg a fejét- még a székről is le esett egyszer. Nem bírtam ki hogy ne röhögjem ki- nevet fel újra- És te a másik barna hajú sráccal? A feketét majdnem megöltem...hogy lehet olyan barom hogy...Jézusom! Még a kurva pultos is leszarta!- szorítja meg a kezemet mérgesen.
-Csak meg akart dugni- rántom meg a vállam.
-Igazából még vissza fordulhatnék megverni sokkal jobban- gondolkodik el fej rázva míg ujjaival dobolni kezd a kormányon. Egyértelműen ideges.
-Akkor mentem vissza a barna hajútól mikor megszegte az egyik szabályt. Melltartó- sóhajtok fel.
-Ja, vissza kéne mennem megverni azt is- szorítja meg a kormányt.
-Mondom hogy leállítottam. Amúgy a te fekete hajú ribancod meg nagyon dörgölőzött- fintorodom el.
-Oh tényleg- lelkesül fel mire értetlenül rá kapom tekintetem- Én is akarok olyan táncot mint amit az a fasz kapott- bólogat mosolyogva.
-Jobbat is kaptál- rázom meg a fejem nevetve. Megszorítom kezét és érzem hogy ő is rögtön vissza szorít. Elmosolyodom, egyszerűen ez csak jó.
-Az a csípős le, láb szét aztán vissza nagyon kibaszta nálam a biztosítékot most is.
-Örülök neki- hajtom hátra a fejem.
-Figyelj, ha legközelebb is csinál valamit Roger. Akár ilyesmit, vagy csak hozzád szól akkor mond el. Elintézem- suttogja míg hüvelykujjával simogatni kezdi kezemet.
-Okés- mondom egyszerűen míg kinézek az ablakon. Éjszaka van. Sötétség, ez még jobban lenyugtat. A kocsi viszont megáll majd Zayn elengedi a kezem és kiszáll. Követem példáját és kipattanok. Rögtön mellé bújok ő pedig készségesen ölel át. Belépünk és meg sem lepődőm a nyüzsgésen. Itt éjszaka mindig nagyobb az élet mint nappal. Bár akkor sem nevezném picinek a forgást. Az embereket kerülgetjük míg végül elérünk az ő szobájáig. Őszintén nem is figyeltem az utat. Belépünk és megkönnyebbülve csukja be magunk után az ajtót.
-Itt nem szilánkos a fürdő- fordul felém mosolyogva.
-Jogos- biccentek neki lehuppanva az ágyra. A polcra dobja a telefonját míg elindít valami zenét. Könnyedén ül le mellém és emel ölébe. Fejemet nyakába fúrom és beszívom jellegzetes illatát- Szeretlek- motyogom jobban hozzá bújva.
-Én is babe- válaszol halkan, hátamat simogatva és ez most mindennél többet ér. Egyszerűen nem tehetem tönkre a kapcsolatunkat pár óra gondtalan tudattalan állapot miatt. Nem tudom vele megtenni...


Kukucs! Íme a rész remélem tetszik. Szeretnék megkérni mindenkit hogy szavazzon rám ha még tud ITT. Mint eddig is mondtam sokat jelentene:)

Ui.: Nem jövök azzal hogy akkor hozom a részt ha megnyertem. Este felrakom a sztori következő részét és a következő blogom linkjét is ahogy annak a prológusát is. De még nem fog indulni a blog.

Ui2.: Rengeteg szavazatot kaptam eddig is amiért nagyon hálás vagyok. Ti vagytok a legjobbak, mindent nagyon szépen köszönök nektek! Imádlak titeket:3 <3

23 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Szóval most jön a lényeges rész... Nagyon imádtam ezt a részt! Amikor megbeszélték a szabályokat alig bírtam ki röhögés nélkül... Komolyan nem lehetne egy olyat csinálni, hogy "véletlen" autóbalesetben meghal Perrie és Roger? Vagy felőlem egyszerűen le is puffanthatnák őket. Nem muszáj mind a kettőt de az egyiket öld meg légyszi! :) Nagyon szeretem ahogy írsz és biztos megyek veled a kövi blogodra is! ;) Már szavaztam és szorítok, hogy te nyerj! Nem akarom, hogy vége legyen annyira szeretem ezt a sztoriiit!!! :) Valószínű, hogy amikor felteszed az utolsó részt előlről végigolvasom az egészet első és második évadot is!! :) Várom a kövit! Puszi <3

      Törlés
    2. Örülök hogy ennyire tetszett a rész és maga a blog is ennyire bejön:3 Örömmel olvasom hogy te is érdeklődsz a következő blog után és hogy oda is felnézel majd:3 Remélem tényleg tetszeni fog:3 Imádás van! <3

      Törlés
  2. Szia!
    Nagyon jó lett.
    Az elején amikor megbeszélték a szabályokat nagyon cuki volt. De komolyan ezek egy őrült párost alkotnak. Húzzák egymás agyát amikor járnak.:D nagyon különleges egy párkapcsolat. Azt hittem hogy Zayn lefogja smárolni azt a fekete hajú lányt.de szerencsére nem.
    Nagyon cuksi volt az amikor Zayne azt mondta a kocsiban hogy ő is akar olyan táncot azon kuncogtam egy sort.
    Rogert kérlek nyírd már ki. Figyi nem nehéz.
    Pl: Roger ment az utcán de egyszer csak fejbe lőtték. Holtan terült el a hideg aszfalton.
    :D
    Remélem Perrie pedig már nem kerül elő.
    Imádtam!
    Puszil Kira

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett és a tanácsot is hogyan nyírjam ki Rogert:'DDD Látom nagyon nem szívlelitek szegény srácot:DD Imádás van! <3

      Törlés
  3. Te jó ég!:) Annyira de annyira jo lett a rész hogy az már hihetetlen viszont valaki már megölhetné Rogert kis buzi!!!! Várom nagyon a kövi részt!!:)❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett a rész:3 Imádás van! <3

      Törlés
  4. Nagyon jó lett mint mindig <3 Végre Jade rájött hogy nem kéne magukat tönkre tenni <3 siess a kövivel <3 puszi<3

    VálaszTörlés
  5. Drága Imádtam! <3
    Olyan aranyos lett^^
    Fúú azt a Roger-t igazán kibelezhetné valaki;) Ja és Perrie! Wáááh! Tudtam:( Szegény Zayn és Jade :(Amúgy Zayn sapkája a kék hajú csajnál maradt :'DDD na nem baj, emlék mondván "táncolt egy helyes pasival, de annak a pasinak volt egy csaja" Ennyi:DDD
    Nagyon-nagyon szurkolok a versenyhez!:) :3
    Imádás van! <3
    XxEmy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett:) Igen tudom hogy a csajnál maradt de nem is terveztem bele írni h vissza vennék vagy valami. A versenyen nem nyerhetek már szóval kár drukkolni:D Imádás van! <3

      Törlés
  6. Te jó ég! Ez eszméletlen aranyos volt:3
    Kezdeném Roger-rel. Üsse már le valaki! Palacsintasütő is jó nekem tök mindegy, tüntessék már el láb alól! (Tudom kedves vagyok:DD) Aztán kíváncsi vagyok mit talál még ki, hogy borsot törjön Jade orra alá pff...
    Jesus! Most néztem mindjárt vége:((( Nehehehm! Nem akarom! Zayn-t pedig be kéne fújni valami permettel, hogy amikor egy csaj hozzá ér (Jade-t leszámítva) megperzselődjön:DDD A kék hajú csaj, pedig sapka gyanánt szuvenírt vihetett haza. :'D Jadey-ék nagyon aranyosak:3
    Gyorsan a kövit! :3
    Szurkolok a versenyhez!<3 Neked kell megnyerni! :D
    Imádás van!<3
    XxHo~Pe

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett:3 Nos a versenyt nem nyerhetem már meg szóval erről ennyit:D Imádás van! <3

      Törlés
  7. Úristen. Most jutott el a tudatomig,hogy még 3 rész és vége. Mindennek. Ó te jóég. Nagyon nem akarom ezt. De közben meg az új blogot is várom. Nagyon remélem,hogy a későbbiekben lesz még folytatása ennek a blognak. Amúgy remek részlet. Roger egy hülye paraszt. Remélem,hogy Zayn még így az utolsó 3 részben egyszer nagyon elveri.Én Jade helyében tuti,hogy megharagudtam volna Zaynre amiért így engedte hogy hozzáérjenek. Hiába állapodtunk meg XD De amúgy remek rész lett. Remélem azért megnyered a versenyt :) Siess a következővel:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos igen, még három rész:D Örülök hogy tetszett és mint mondtam fogalmam sincs hogy fogom-e még folytatni vagy sem. A versenyt nem én nyerem meg szóval mindegy. Sietek a kövivel:)

      Törlés
  8. Wowww...*.* Elképesztő.... Szabályosan félek.. Mi lesz velem ha vége lesz a blognak?!:O Ez a kedvenc blogom annak ellenére is hogy az utóbbi időben sajnos nem tudtam kommentelni..:3:( (Tudom önzőnek hangzik:/) Zayn és Jade olyan cuki együtt..:3 Főleg mikor féltékenykednek:D Nem tudok semmi értelmeset írni..;D Isteni rész lett siess a kövivel pls..:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm:3 Örülök hogy tetszett, és reményeim szerint olvasod majd a következőt:D Imádás van!

      Törlés
  9. Szia! Nagyon tetszett ez a rész is, meg az előző is. Remélem zayn valamelyik apucit hívta, és kinyírhatnák végre rogert.
    Mondd, hogy nem jol számolok, és nem csak 3 rész van már! Nem akarom, hogy vége legyen!
    Remélem megnyered a versenyt! Ha nem, akkor se keseredj el, mert most ezzel is láthattad, hogy mennyire szeretünk, szeretjük amit csinálsz!
    Várom a következö részt! Siess!!!
    Puszi: Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett:3 Sajnos pedig már csak három rész:D A verseny miatt már nem kesergek, tudom hogy veszíteni fogok de szerintem elképesztő hogy több mint 300 szavazatot kaptam. Neki ennyi is elég már:3 Imádás van, ma még új rész! <3

      Törlés
  10. Sziaszia
    nagyon jó lett ismét. De egyszerűen elképzelésem sincs. Mi lesz a vége? Együtt maradnak? Kiderül hogy Jade még is szülhet? Lesz ilyan 15 év múlvás rész? télleg jó lett pusszaa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett. Epilógus nem lesz és majd kiderül mi lesz a vége:D <3

      Törlés
  11. Édesek.:3 szuper rész lett. Durva, hogy milyen egyszerűen megy, hogy drogot rakjanak az italodba. Mindenkinek el kellene egy Zayn az oldalára, aki ennyire vigyáz rá. Na meg persze egy Zayn az mindig jól jön:33
    Kíváncsi vagyok milyen lesz a kövi blogod, bár szerintem nekem ez a blogod örök kedvencem marad, remélem azt is szeretni fogom. A fülszöveg nem árul el sok mindent, szóval eléggé kíváncsi vagyok milyen lesz a blog:)
    Imádás van drága
    Xx Amber

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A prológus már kint van az új blogon:3 Örülök hogy tetszett a blog:3 Imádás van!

      Törlés