2015. május 16., szombat

Második Évad: Hatvanhetedik Rész

-Ne csináld- mordulok fel újra a box zsákba rúgva.
-Mit?- kérdi értetlenül felemelve a fejét a padon ülve.
-Hogy így nézel- fordulok hátra hozzá mérgesen. Rohadt nehéz úgy koncentrálni ha ő szomorú kiskutya szemekkel nézi minden apró mozzanatomat.
-Szakítani akartál, mégis hogy nézzek?! Szar érzés- dől hátra felvonva szemöldökét míg megajándékoz egy komor és szomorú pillantással ismét. Felsóhajtok és erősebbet rúgok a zsákba.
-Hazudtál, szar érzés. Képzeld, te szakítottál is velem. Szar érzés volt. Főleg hogy utána...ah cseszd meg- dörrenek rá majd az ajtó felé igyekszem tehetetlenül.
-Elcsesztem, felfogtam!- ordít utánam.
-Te kurvára soha nem fogod felfogni!- mutatok rá megpördülve. Tényleg nem fogja. Nem érti. Annyi mindent nem ért. Fejemet meg rázom feladva a további vitát és az ajtót meglökve kilépek.
-De igen- jön utánam.
-Megnézném hogy reagálnál ha Roger harapdálná a nyakamat!- csattanok rá.
-Én is- nevet fel az említett míg felém emeli üdvözlés képen a kávés poharát.
-Takarodj- mordul rá Zayn.
-Szóval tényleg össze vesztetek. Megcsaltad?!- nevet fel. Élesen kanyarodom felé. Egyik szemöldökét felhúzza kérdően míg orromon szívom be a levegőt.
-Figyelmeztettelek- mosolygok rá ahogy megfogom a kávés poharát és arcába öntöm. Felordít és hátrább ugrik. Kezem lendül és orra újra vérezni kezd. Rögtön oda kapja a kezét. Újra ütök de azt már megfogja. Öklömet hátra feszíti, térde kényszerülök de szabad kezemmel ököllel sújtok becsességére. Össze görnyed míg arca eltorzul- Hord el magad- morgom neki.
-Én is figyelmeztettelek- nevet fel rám vérző orral.
-Te most megfenyegetted?- kérdi Zayn feszülten.
-Ő tudja miről beszélek, és ennyi elég- komorodik el. Igen, megfenyegetett de ezt Zaynnak most nem kell tudnia. Talán ha nem lennék rá még mindig mérges akkor elmondanám neki.
-Jade?- néz rám kérdőn Zayn.
-Jadey- gügyögi Roger mikor mögém áll. Fülemhez hajol míg én Zayn szemébe nézek- Nem viselek el mindent. Ezeknek is meg lesz a következménye kislány- suttogja majd apró csókot hagy nyakamon és tovább áll. Zayn arca egy pillanat alatt komorul el ahogy szeme átvált sötétebbe. Kezei ökölbe szorulnak, állkapcsa megfeszül. Szemét lehunyja ahogy kifújja száján a levegőt. Szóval ő így reagálna ha egy exem hozzám érne.
-Bulizni akarok- mordulok fel mire értetlenül kinyitja a szemeit.
-Mármint?- kérdi rekedtes hangon amitől elmosolyodom. Szenvedjen is, nem érdekel.
-Nos, milyen egy buli? Zene, alkohol- biccentek neki.
-Csak te meg én- lép mellém ahogy szobám felé kezdek igyekezni.
-Úgyis rád másznak ott- rántom meg a vállamat.
-Ahogy rád is- hördül fel.
-Hány óra van?- kérdem belépve a szobámba.
-Kettő fele, azt hiszem.
-Szuper- dőlök el az ágyamon.
-Az- fekszik el mellettem hason. Felé fordulok de ő arcát a párnámba fúrja. Annyira rossz. Csak úgy, ott megjelent Perrie?! Olyan érzést kelt bennem ez a történet mintha hazudna. De mikor mondja akkor látom hogy nem hazudik. Paradoxon! Hallgatom egyenletes légzését és megnyugtat. Végig nézek kiterült testén és elmosolyodom. Annyira tökéletes még ha haragszom is rá. Felülök mire látom hogy fejét kiemeli párnámból kérdően de én csak könnyedén fenekére ülök. Nehézkesen húzom le róla a felsőjét amitől ő nevetni kezd. Érzem hogy fordulna de vissza nyomom a hasára. Végig simítok hátán és ezzel együtt a sebeken is. A karmolás nyomok amiket én okoztam neki. Elmosolyodom majd elkezdem masszírozni őt- Oh- nyög fel és érzem ahogy rögtön ellazul. Izmai tökéletesen kirajzolódnak még a hátán is. Vállaiban és kezeiben megfeszül az izom ahogy a párna alá teszi a kezeit majd a párnába fúrja a fejét. Haja kissé kócos de kétség kívül jól áll neki. Kezeimmel lesimítok egészen derekáig majd erősebben vissza fel. Ráhajolok hátára és apró puszit adok lapockái közé. Érzem ahogy kirázza a hideg és elmosolyodom. Tovább masszírozom vállait míg hajamat át dobom jobb oldalamra. Nyakába puszilok és hallom ahogy a párnába morog. Füle mögé is adok egy apró puszit amíg kezeimmel végig simítok az ő kezein és vissza. Fülcimpáját meghúzom és látom hogy libabőrős lesz. Akaratlanul is feltör belőlem a nevetés. Alig csinálok vele valamit és még is kikészül. Azt hiszem ez az egyik dolog ami mindig biztosít arról hogy szeret. Vagy legalábbis hogy van közöttünk valami különleges- Ne nevess- dörmögi a párnán keresztül. Alsó ajkamat beharapom csak hogy vissza fojtsam a nevetést. Vissza ülök rendesen a fenekére majd tovább kezdem masszírozni- Nem azt mondtam hogy hagyd abba itt fent- nevet fel most ő.
-Oh, bocs főnök- forgatom meg a szemeimet ahogy vissza hajolok hozzá. Fejemet nyakába fúrom és lassan csípek fogaim közé egy kis bőrt. Kissé meghúzom majd elengedem- Perrie csinálta ilyen jól?- kérdem halkan, mérgesen és mégis szomorúan.
-Van aki csinálja jobban nálad?- fordítja oldalra a fejét ezzel kissé felnézve rám. Elhajolok nyakától és legurulok mellé fintorogva.
-Gondolom- rántom meg a vállam.
-Barom- nevet rám ahogy magához húz. Meleg bőrétől lehunyom szemeimet és csak jobban hozzá bújok. Nem bánom hogy szinte elveszek ölelésében és teste alatt. Szeretem ezt.
-Tiszta karmolás a hátad, amúgy- nevetek rá.
-Hát emiatt magadat okold- hördül fel.
-Megérdemelted- motyogom.
-Élveztem- nevet fel- Szeretem mikor olyan kis vad vagy- motyogja míg megpuszilja arcomat.
-Mérges és csalódott voltam, nem vad- fintorgok rá.
-A számat is véresre haraptad- nevet rám. Fejem vissza fúrom mellkasába mire ő felnevet- Igazából ha csak ennyi kellett ahhoz hogy ne szakíts velem akkor még annál is inkább megérte- hajol felém ahogy engem hátamra lök.
-Jó taktika volt, ezt el kell ismernem- mosolygok rá.
-Igazán köszönöm- nevet fel- De azért tudom hogy még szenvedni fogok- fintorodik el.
-Okos vagy te- nevetek rá ahogy kezemet tarkójára csúsztatom és lehúzom magamhoz. Puszit nyomok szájára és már el is húzódik. Mérgesen nézek rá míg ő mosolyog.
-Oh ha én szenvedek akkor te is drágám- nevet rám.
-Aljas vagy- nézek fel rá boci szemeimet bevetve.
-Te meg szép- mosolyodik el lágyan. Szemem elnyílik de addigra már ajkaimra hajol. Automatikusan hunyom le szemeimet ahogy ajkaimmal kezd játszani. Mély levegőt veszek ahogy végül elmélyíti a csókot. Megérzem kezét hasamon majd ahogy feljebb simít. Szívverésem már ettől megduplázódik. Megáll mellem alatt a keze és érzem ahogy elmosolyodik a csókba. Még az sem tud érdekelni hogy szórakoztatja ez. Jól tudom hogy csak azért rakja oda mindig a kezét hogy érezze a szívverésemet. Nyelve erősen simít végig én nyelvemen mire felnyögök és egyik lábamat felhúzom. Kezeimet muszáj nyaka köré fonnom. Szinte remegek és jól tudom hogy ezt ő is érzi. De nem hagyja abba a csókot, és ezért hálás vagyok. Kezével végig simít oldalamon majd vissza csúsztatja mellem alá kezét. Elhúzódik tőlem de már emelem is a fejemet és megharapva ajkát vissza rántom magamhoz- Utálom ezt a szobát- morogja ajkaimra mikor kint elmennek az ajtóm előtt nevetve.
-Be lehet csukni- nevetek rá.
-És hallgassam hogy beszélgetnek míg kinyallak?- néz rám felhúzott szemöldökkel.
-Zaynie!- förmedek rá nevetve. Alsó ajkát beharapja majd megrázza a fejét és vissza hajol ajkaimra.
-Kikészülök tőled- morogja mikor fejét nyakamba fúrja.
-Sokszor hallottam már tőled- nevetek fel ahogy ajkaival végig súrolja nyakam vonalát.
-Sok értelemben készülök ki tőled- kuncog fel.
-Ahogy én is tőled- nyögök fel mikor megharapja nyakamat.
-Szeretem ha nyögsz- motyogja végig csókolva a nyakamat.
-Sűrűn előfordul- nevetek fel. Testével lábaim közé férkőzik és szinte rám fekszik de még sem nehéz. Tartja magát, bár kétlem hogy ha nem tartaná magát nehéz lenne. Mosolyogva nézek fel az ő mosolygós arcára.
-Sűrűn teszek érte.
-Észre se vettem- forgatom meg szememet.
-Hát kösz- nevet fel mikor újra nyakamba fúrja a fejét. Érzem ahogy szuszog és szívem már ettől gyorsul újra. Kezével végig simít felhúzott lábamon és érzem hogy rekedtesen a fülembe nevet- Nem veszed észre, mi?- néz arcomra egy féloldalas mosollyal.
-Néha- fintorodom el.
-Néha?- kérdez vissza mikor felsimít oldalalom, át a melleimen. Szám össze préselem ő pedig csak érdeklődve figyel. Rég nem érzem kellemetlenül magam vele az ilyen helyzetekben. Ujjai érintik nyakamat majd megfogja államat.
-Oh ezt ismerem- nevetek rá.
-Mit?- kérdi értetlenül.
-Az áll fogást- húzom el onnan kezét.
-Képzelődsz- nevet rám.
-Hogyne- bólogatok egyetértően.
-Kíváncsi vagyok most mikor veszted el az eszed- mosolygok rám míg kezével benyúl pólóm alá.
-Nem fogom- nézek rá eltökélten.
-Erre vártam- nevet rám és máris lefogja a kezeimet.
-Hülye- förmedek rá elnyílt ajkakkal.
-A te hülyéd- morogja nyakamba mikor nedves csíkot hagy rajta egészen a kulcscsontomtól. Szaggatottan fújom ki a levegőt ahogy szívni kezdi a nyakamat.
-Ennyi alapozó már a világon nincs- nyögök fel mikor erősebben is megszívja.
-Nem is kell eltakarni Babe- suttogja. Szemem lehunyom és kezeimet elengedem. Nem küzdök a szorítása ellen.
-Miért van az az érzésem hogy csak meg akarsz jelölni az este miatt?- nyögök fel ahogy áttér nyakam másik oldalára és ott is bőrömet kezdi szívogatni.
-Így is rád fognak mászni- kuncog fel arcomhoz hajolva. Szám sarkába nyom egy hosszú csókot én pedig felé fordítom arcomat hogy igazi csókot varázsoljak belőle. Nyelve végig szánt alsó ajkamon én pedig magatehetetlenül kapok ajkaiért de elhajol. Viszont szorítása nem enged feljebb emelkedni. Nyögve esek vissza a párnák közé elkínzottan felnézve rá.
-Ma este nem lesz hiszti- nézek fel rá bosszúra éhezvén.
-Nem hisztizve fogom beverni a képüket- mosolyog rám.
-Én meg rángassam le rólad a ribancokat?- nézek fel rá kérődön.
-Elvárom- suttogja ajkaimra de nem mozdulok hiszen amint megmozdulnék tudom hogy elhajolna.
-Miért te kínzol, és miért nem én téged?- kérdem felhúzott szemöldökkel.
-Mert én vagy az erősebb- nevet fel mire szemöldökömet felhúzom. Kezeimet megfeszítem, lábamat derekára fonva oldalra rántom mire hátára huppan. Gyorsan fogom le kezeit feje mellé nyomva.
-Hogyne- mosolygok rá.
-Hagyom magam- nyög fel.
-Aranyos- kuncogok fel nyakához hajolva.
-Jézusom- motyogja mire nyakába nevetek. Bal oldalán megharapom a nyakát. Ez az érzékenyebb oldala. Tudom, tudok róla mindent. Orrommal végig súrolom nyakának vonalát és élvezem egyre hevesebb szívverését. Keze megrándul én pedig fel se kapva a fejem jobban az ágyhoz szorítom kezét. Felnézek arcára és látom hogy szemét lehunyva tartja. Gyors puszit nyomok szájára- Ez szar- nyög fel mikor nem engedem neki hogy megcsókoljon.
-Bizony az- nevetek rá míg én is szájának sarkába nyomok egy hosszúkás puszit. Akárcsak én, fejét felém fordítja hogy csók lehessen belőle. Én viszont ott tartom ajkaimat és meghúzom alsó ajkát és csak ezek után hajolok el tőle- Gonosz vagy- morogja.
-Gonosz legyek?- kérdem felhúzott szemöldökkel.
-Ne!- kér rögtön de már erősen szívom meg legérzékenyebb pontját a nyakán míg csípőmet neki nyomom. Felnyög és szinte rögtön felül. Hiába akarnám vissza nyomni, esélyem sincs ellene. Megragadja a csípőmet és jobban magához ránt ahogy ajkaimra tapad.
-Sose unom meg hogy húzzam az agyad- nevetek a vad csókba. Kezem fekete hajába siklik ahogy ő átöleli derekamat ezzel még jobban magához szorítva. Végigfut rajtam a remegés ahogy elhajol tőlem. Fejemet vállára hajtom és csak könnyedén átölelem.
-Biztos menni akarunk bulizni?- kérdi halkan- Máshogy is kínozhatnál- motyogja.
-Szeretnék menni- nézek szemébe míg karjaim megtámasztom vállain ahogy köré fonom karjaimat.
-Iszogatósba? Táncolósba? Elegánsba?- kérdi míg az utolsó lehetőségnél remény csillan hangjában.
-Alpári, iszogatós, táncolósba- mosolygok rá míg fejemet kissé oldalra biccentem.
-Ne legyél túl kegyetlen- sóhajt fel míg fejét vállamra hajtja. Felkuncogok hiszen jól tudja hogy nem csak vele fogok táncolni. De megérdemli. Amúgy is, tudom hogy nem fog belőle vitát csinálni. Ahogy én sem abból ha mással kezd majd táncolni.
-Készülődjünk- pattanok fel az öléből türelmetlenül.
-Előbb akkor én- áll fel fintorogva míg magára húzza a pólóját és már meg is ragadja a kezemet majd húzni kezd.
-És ahhoz én is kellek?- kérdem nevetve a folyóson lépegetve utána míg ujjainkat össze fűzi.
-Hát, igen- rántja meg a vállát kissé bizonytalanul.
-De cuki- gügyögök neki nevetve mikor beránt a szobájába.
-Igen, tudom- forgatja meg a szemét mikor becsukja utánam az ajtót majd azzal a lendülettel le is kapja magáról a felsőt.
-Woaw- nevetek fel míg lehuppanok az ágyára és félre billentett fejjel kezdem nézni. Értetlenül rám kapja a fejét majd sértődötten elfordul- Ugyan már soha nem sztriptízéltél nekem- mondom nyafogva mire felém fordul és hozzám vágja a pólóját- Nem pont így képzeltem el- mondom le emelve arcomról az anyagot egy fintor kíséretében.
-Másszak az öledbe és mozgassam a nemlétező csípőmet mint te anno Mattnek? Vagy Jaynek?- kérdi felém pillantva.
-Nem, csak gyere és vetkőzz- felelem egyszerűen.
-Emlékeim szerint te tartozol nekem egy sztriptízzel- nevet rám ahogy gatyáját lerángatja magáról. Béna, de az én pasim és ő még így is szexi.
-Az több mint öt éve volt- legyintek.
-De tartozol- nevet rám ahogy belép a fürdőbe.
-Jó- nevetek fel utána lépve kirántva onnan őt.
-Jó?- néz rám értetlenül.
-Jó- nyomom le az ágyra míg lehajolok hozzá és megcsókolom. Vagy tíz másodpercbe bele telik míg vissza csókol és hajamba túr. Kezeimet csupasz combjára rakom hogy megtámaszkodjak rajta majd elhúzódom tőle és a telefonomon bekapcsolok valami zenét.
-Főnyeremény- néz rám alsó ajkát beharapva ahogy felé lépkedem- Választhatok zenét?- kérdi felvont szemöldökkel. Telefonomat oda dobom neki de ő arrébb rakja majd sajátjáról indít valamit. Az egyetlen széket az ágy elé húzom és átültetem őt abba. Megbabonázna néz fel rám majd a szoba legtávolabbi pontjára sétálok. Hajamba túrok ahogy csípőmet kinyomom majd beharapott ajkakkal felé fordulok. Izgatottan rám mosolyog én pedig megteszem a köztünk lévő távolság felét csípőmet rázva. Kezeimet combomra rakom és ahogy gyorsan leguggolok és térdeimet szét nyitom úgy simítok végig lábaimon. Ajkába harap míg csípőmet tekerve felállok. Lábamat magasba emelve fordulok meg és állok be neki háttal. Fejemet körbe fordítom hogy hajam megrázhassam. Két kezemet össze kulcsolom magam fölé emelve majd csípőmet jobbra kitolom és bal lábamat behajlítom. Aztán jobbra tolom és ki és a balt hajlítom be, végül leírok vele egy egész kőrt. Ismét leguggolok kitolva fenekemet majd térdeimre ülök és magam mellé engedve a kezeimet kezdem tovább rázni a fenekemet.
Innen hallom mekkorát nyel. Mosolyogva ugrok fel terpeszbe. Előre hajolva simítok végig kezemmel belső combomon majd hajolok fel hajamat hátra csapva. Felé fordulok és szembe találom magam elnyílt ajkával. Kezeimmel megfogom pólóm szegélyét és lehúzom magamról míg felé lépkedem. Átvetem nyakán az anyagot és így húzom közelebb magamhoz ahogy ölébe ülök. Hajolna hogy megcsókoljon de csak megragadom a tarkóját és hátra hajolok nem törődve azzal hogy a pólóm le esik mögé. Hajam súrolja a földet ahogy leírok felsőtestemmel egy kört. Megérzem ajkát köldököm felett mire hasam akaratlanul is megfeszül. Kecsesen szállok le róla és állok meg szétterpesztet lábai között háttal neki. Könnyedén gombolom ki gatyámat majd tolom le míg nyolcasokat írok le csípőmmel. Arrébb rúgom lábammal és így az ajtó előtt landol az anyag. Kezeimet rá rakom combjára még mindig háttal állva neki. Fenekemet alsógatyájához nyomom míg körözök vele egyet. Hallom ahogy felnyög és kezei rögtön kezeimre csúsznak. Gyorsan állok fel öléből és lépek egyet előre. Vissza fordulok felé és látom hogy mellkasa gyorsan emelkedik. Csípőm kitolom majd utána mozdítom hasamat is ezzel kissé oldalra hullámozva. Öklét felemeli és rá harap mire akaratlanul is felnevetek. Mellé lépkedem majd jobb lábamat szépen lassan kinyújtva lábai közé emelem. Ráülök jobb combjára majd előre mozdulok. Gyorsan fordulok úgy hogy bal lábamat előre fele kinyújtva át lendítem másik oldalára. Jobb lábammal kilépek lábai közül és oldalra rakom. Ölébe huppanok majd előre hajolok le. Kezét megérzem fenekemen ahogy megmarkolja tangám anyagát. Jobban hozzá dörgölőzöm és hallom ahogy felnyög.
-Bad Girl do it well
A rossz lányok jól csinálják ezt- morogja a zenével együtt míg kiegyenesedem és hullámozni kezdek felső testemmel. Keze végig simít csípőmön majd előre húzza hasamra és végül felfelé meg markolja melleimet. Amint keze le esik maga mellé hajamba túrok és újra elkezdem rázni a fenekemet míg hátra nézek rá. Látom hogy arcát fogja száját takarva míg fenekemet nézi. Az biztos hogy tetszik neki mivel azt érzem és alsó nadrágja is eléggé mutatja. Felállok és újra beleülök ölébe előröl. Kezét megérzem hátamon majd a melltartóm csatja pattan is szét. Kezeit a hát széke mögé fogom viszont a melltartó így még nem esik le rólam. Már nyöszörög ami nekem eléggé új. Azt hiszem aligha hallottam még őt nyöszörögni. Kezeit elengedem de ő nem húzza el onnan, maga mellett lógnak ökölbe szorítva. Lassan húzom le magamról a melltartót majd ejtem el magam mellé tartva. Ajkait beharapja ahogy lenéz melleimre és le se veszi róla szemeit. Kezemet hajába vezetem és fejét hátra rántom. Felnyög és légzése még gyorsabb lesz. Felső testemet neki nyomom mire újra felnyög. Nedves csíkot hagyok nyakán majd a legérzékenyebb pontjára hajolva megharapom a bőrt. Teste kissé felemelkedik ültébe de szorosan tartom hajánál fogva fejét- Cseszd meg Jade- hörgi mély hangon mikor kegyetlenül megszívom neki azt a bizonyos pontot. Körmeimet végig húzom felső testén egészen le boxerének vonaláig mire megremeg. Keze megragadja a csípőmet és felém hajol mire én újra tehetetlenül homorítva hátra hajolok míg szinte fejem leér a földre. Lassan hajolok vissza ahogy az ő szája végig súrolja testemet köldökömtől egészen kulcscsontomig.
-Itt én kényeztetlek téged, nem te engem- tolóm el őt magamtól míg csípőmet újra mozgatni kezdem.
-Baszok én rá! Mindjárt szétrobbanok- markol hajamba idegesen míg magához húz. Vadul csókolom meg nem hagyva abba a mozgást. Érzem hogy felnyög ahogy heves szívverését is. Alsó ajkamat megharapja és megtépi morogva.
-Nyugi- suttogom neki elrántva magamtól fejét. Kiszállok az öléből ő pedig elkínzottan rám néz.
-Nyugi?- kérdi feszülten rekedtes hangján. Kezemmel lesimítok boxerére és megmarkolom a már elég nagy dudort- Baszdmeg- dönti hátra fejét majd letérdelek elé és lehúzom combjairól a boxert- Oh azt a rohadt- nyög fel ahogy lenéz rám. Kezemmel rászorítok meredező farkára mire felszisszen. Kezem lejjebb mozdítom és látom ahogy lába megremeg. Számba veszem majd magamba engedek annyit amennyit tudok. Hallom ahogy felnyög és látom ahogy kezeivel megszorítja a széket. Felsimítok combjain míg fejemet mozgatni kezdem felnézve rám. Alsó ajkába harap ahogy rám néz lihegve és látom hogy kiserken a vére alsó ajkán. Megfogom egyik kezét majd hajamba vezetem- Nem hiszem hogy ez jó ötlet lenne- nyög fel míg remegő kezeit továbbra is hajam felé húzom. Szememmel továbbra is fogságban tartom az övét míg végül bele markol hajamba. Nem mondom hogy nem fáj kissé ahogy belemarkol de megéri látni az arcát. Diktálni kezdi a szinte örült tempót. Szememet lehunyom ahogy fejemet jobban magára nyomja de igyekszem teljesíteni amit akar. Megmarkolom combjait míg nyelvemmel elkezdek körözni farka körül- Babe- nyög fel még jobban megszorítva hajamat. Felnézek rá és látom ahogy liheg és még így sem bír magával- Azt a kurva- nyög fel rekedtesen hátra hajtva fejét míg megremeg számban. Szinte rögtön elmegy én pedig tovább szopom míg nyelek. Keze elernyed hajamba és maga mellé ejti. Combjain megtámaszkodva állok fel és nézem végig elernyedt testét, szemeit lehunyva szívja élesen be a levegőt.
-Remélem tetszett- mosolyodom el bár ő ezt nem látja lévén hogy jelenleg úgy ül ott mint aki halott. Felkapom a melltartómat majd felveszem és gatyámért is elsétálok. Könnyedén lépek bele majd körül nézek. Hova dobtam a pólómat?! Megtalálom a szék mögött majd azt is magamra kapom és beletúrva a hajamba vissza sétálok hozzá- Minden oké?- kérdezem halkan és félve mikor még mindig ugyan úgy ül. Fejét megrázza nemlegesen majd kezeit felemeli arcához és megdörzsöli két oldalt borostáját.
-Hát ez...te...- felnyög és szemeit újra lehunyja- Zuhany- nyög fel majd nagy nehezen feláll és minden szó nélkül be esik a nyitott fürdőszoba ajtaján. Nyitva is hagyja és csak a víz csobogását hallom meg. Értetlenül nézek utána. Most akkor...még se tetszett neki? Vagy mi a baja? Legalább mondta volna hogy jó volt vagy hogy szar. Vagy akármit. Értetlenül viszem vissza a széket a sarokba majd huppanok le az ágyra. Most mi az isten van?! Magam elé meredve gondolom végig tetteimet. Talán tényleg nem tetszett neki. Vagy csak sokkolódott? Ő akart sztriptízt. Pedig nem érdemelné meg... Magamhoz húzom a kispárnáját és átölelem ahogy felhúzóm a lábaimat. A párnán alig lehet érezni az illatát. Látszik hogy nem sokat aludt itt. A víz hangja megszűnik és hallom ahogy kilép. Pár perc kell és megjelenik az ajtóban, csupaszon. Tetőtől talpig végig mérem és csak végig nyalók felső ajkamon elfelejtve minden gondolatomat.
-Szerencsésnek érzem magam- sóhajtok fel újra végig nézve rajta.
-Te érzed magad szerencsésnek?! Tudod te én mit érzek?!- hördül fel rám nézve kétségbe esetten míg magára ránt egy alsó gatyát. Tekintetem így is V vonalán időzik és kockáin. Ahogy mellkasán és karjain is, vagy az izmos hosszú lábain. A tetkóin.
-Mióta vagy ennyire fekete mániás?- kérdem értetlenül mikor tudatomig alsó gatyájának színe is eljut.
-Egy ideje- néz rám fancsalian- De csak ma, csak most, csak a te kedvedért- mutatja fel mutatóujját majd kiránt a szekrényből egy sötét kék inget és hozzá egy szürke felsőt.
-Had találjam ki, fekete cső gatya?- nevetek rá mire kihúzza azt is. Gyorsan kapkodja magára öltözékét míg haját kissé megrázza majd zsebre dugja a kezeit- Szexi- nézek végig rajta.
-Sőt- motyogja az egyik fiókjában turkálva- Többet nem vagyok hajlandó foglalkozni a kinézetemmel- nevet fel ahogy fejébe húz egy baseball sapkát. Szürke, egy kis fekete és kék mintával díszítve.
-Micsoda ízlés- nevetek rá.
-Mond hogy nem csorgatnád értem a nyálad- fordul körbe előttem sértetten.
-Én most is csorgatom- rántom meg a vállamat felállva az ágyról.
-Hízelgő- húz vissza kissé magához derekamnál fogva míg arcomra nyom egy puszit. Nevetve nyitom ki az ajtaját. Csípőmnél fogva húz magához ahogy végig vonulunk a fél épületen újra- Tudod, ez amit ott bent lejte...
-Ne a folyóson- rekesztem belé a szót mire ajkait össze préseli.
-Okés- sóhajt fel pár másodperc múlva,
-Közelebb kellene szoba hozzád- nyögök fel az utolsó sarkon is befordulva.
-Vagy vissza költözhetnél hozzám- jegyzi meg halkan.
-Majd- vágom rá egy kis gondolkozás után. Nem tudnám elképzelni jelenleg azt hogy újra vissza cuccoljak oda, hogy mindig együtt legyünk és hogy minden este vele aludjak. Jelenleg, úgy hogy heteket voltunk külön ez furcsa. Hallom ahogy felsóhajt de nem mond többet. Szinte bemenekülök a fürdőbe de meg is torpanok az ajtóban. Vannak dolgok amikről elfeledkezem. Például ha szét verem a saját fürdőmet.
-Szerintem nem zuhanyzol- motyogja mögötte halkan lassan kihúzva a szilánkok közül.
-Lehet nem rossz ötlet- húzom fintorra a számat.
-Muszáj volt?- kérdi becsukva a fürdőm ajtaját.
-Bocs, épp azt hittem megcsaltál- horkantok fel ahogy a szekrényemben kezdek kutakodni.
-Mintha lenne okod ezt hinni. Soha nem csalnálak meg- sóhajt fel keservesen míg most ő dől el az én ágyamon.
-Soha nem is szakítottál volna- emlékezetem csípősen.
-Egy életen át fogom bánni- morogja a párnám mögé rejtőzve.
-Helyes- nevetek fel.
-Szóval, itt már beszélhetek?- kérdi ölébe húzva engem így eldőlve vele az ágyon.
-Igen- bólintok neki fancsalian.
-Életemben nem volt még ilyenben részem- csókol nyakamba mire elmosolyodom és felsóhajtok.
-Azt hittem nem tetszett- mondom szemeibe nézve.
-De, rohadtuk. Csak ezt nehéz elmondani. Jelenleg is, meg amúgy is. Nem én vagyok aki sokat beszél az érzésiről- nevet fel végig simítva arcomon.
-Azért ha már lenyomtam egy sztriptízt jutalmul hogy azt hittem megcsaltál kijárna- morgom neki durcásan.
-A mély torkozást is csapd hozzá- mosolyog rám míg ad egy puszit számra. Szememet megforgatom és inkább felülök de ő vissza ránt- Azt hittem hogy megdöglök a látványtól mert rohadt szexi voltál. Nem tudtam hogy tudsz ilyeneket és alig bírtam kivárni hogy hozzám érj. Elképesztően gyönyörű vagy főleg ha táncolsz. És szexi. Én...baszki nekem ez nem megy- röhög fel fejét a párnámba fúrva. Mosolyogva figyelem öt míg államat hátára rakom és így megtámasztom fejemet- Soha nem akartam még senkit sem annyira megcsókolni mint akkor téged. Vagy csak megérinteni. Jó volt. Több mint jó. Tökéletes. Komolyan! Nem számítottam arra hogy még le is szopsz, az csak plusz rátett arra hogy mennyire jó volt. Fogalmad sincs róla mekkora főnyere...
-Elég- motyogom nyakába teljesen vörösen.
-Mikor már épp belejönnék?- nevet fel hátára fordulva míg én ezért fejemet mellkasára rakom.
-Ühüm- mondom halkan. Nem szeretem azokat hallgatni hogy mennyire tökéletes vagyok neki, vagy hogy szerencsés velem. Ezek abszurdok és hihetetlenek. Nagy nehezen felállok mellőle majd a szekrényhez sétálva kiveszek egy szaggatott végű sötét kék rövid gatyát. Legalább Zaynhoz öltözöm kicsit. Lazán dobom az ágyra majd kutakodom tovább. Kiveszek egy fekete csipkés melltartót és azt is az ágyra dobom. Kiválasztom még az egyik kedvenc felsőmet is amit még Ems sózott rám. Trikó, vagyis az a megnevezése. Bár nem túl sok minden takar ha felveszem. Hosszított a hónaljrésze ahogy a nyak és hát kivágása is. Tehát tökéletesen megmutat mindent a felső testemből és oldalamból. De azért a hasamat takarja egy kicsit. Na már persze ha nem hajolok előre, akkor oda is belátni. Mosolyogva dobom az ágyra majd csukom be a szekrényem ajtaját.
-Te se gondoltad komolyan- emeli fel a trikót kétkedő tekintettel méregetve.
-Oh, dehogynem- villantok rá egy mosolyt míg felé lépkedve meg szabadulok gatyámtól és magamra rángatom a kis farmert.
-Jézus- nyög fel engem nézve egy fájdalmas fintorral mégis vággyal telt szemekkel.
-Úgyis te vagy a pasim. Legalább neked tetszek majd- villantok rá egy mosolyt ahogy áthúzom fejemen a pólót majd a földre dobom.
-Nekem melegítőben is tetszel- motyogja engem nézve.
-Hízelgő- nevetek rá kikapcsolva melltartómat.
-Fél sztriptíz- nevet fel engem bámulva mosolyogva.
-Az előbb volt egy egész!- förmedek rá magamra kapva a csipke csodát.
-Ezt még nem is láttam- biggyeszti le ajkait ahogy ölébe húz.
-Előfordul az ilyen- rántom meg a vállamat a trikóért nyúlva. Fintorogva keresem a lyukat ahova fejemet kéne dugni és ahova karjaimat.
-Tetszik- motyogja mikor nagy nehezen magamra kapom a felső részemet de még ezzel együtt is sokat lehet látni.
-Örülök neki- nyomok puszit a szájára.
-Az a baj hogy feláll tőled a farkam tehát másoknak is felfog- néz rám komoran mire hitetlenkedve megrázom a fejemet.
-Hülye- nevetek rá ahogy újra ajkaihoz hajolok.
-És még meg is csókolsz. Ha már felöltöztél ne akard hogy leszedjem rólad. Bár nincs rajtad túl sok minden- húzza el fintorogva a száját.
-Lázadó kamasz koromat élem- biggyesztem le ajkaimat.
-Huszonkét évesen?- nevet rám.
-Kihagytam négy évet!- hördülök fel.
-Mintha nem emlékeznék rá- forgatja meg a szemeit.
-Na most azt a négy évet pótlom. Szakítottunk már másfélszer. Majdnem megcsaltál. Te drogoztál én drogoztam. Elraboltak szintén másfélszer. Lett egy öcsém. Most pedig ribanc szerkóban járok az oldaladon hogy húzhassam az agyad- mosolygok rá.
-Hát ez remekül hangzik- bólogat fintorogva maga elé meredve- Lehetőleg ne másokkal húzd az agyam- néz rám kérlelőlen.
-Tisztázzuk majd a szabályokat oda fele- pattanok fel az öléből és a szobában lévő tükörhöz lépek- Füstös vagy cica szemeim legyenek?- kérdezem hátra fordulva míg a smink táskámba kutakodom.
-Ne sminkelj, legalább azt ne- lép mögém a tükörbe fintorogva.
-Nyakat se?- kérdem megszemlélve a lila és kék foltos nyakamat amit néhol harapás nyomok is díszítenek.
-Azt főleg ne- nevet rám nyakamra adva egy puszit.
-Szempillaspirál?- kérdezem elővéve a kis táskából az ehhez szükséges kelléket.
-Az még okés- mosolyog rám majd elenged és neki támaszkodik az ajtónak. Könnyedén emelem ki szempillámat és fordulok Zayn felé mikor késznek érzem magam.
-Szexi, már ha csak én látom. Keserves ha kilépünk- mér végig áthatóan.
-Én is szeretlek- mosolygok rá szájára nyomva egy puszit. Kezeinket össze kulcsolja és kihúz az ajtón. Izgatott vagyok. Remélem jó lesz, vele csak úgy kettesben még nem is voltam bulizni. Mindig voltak mások is. Luke feltűnik előttünk majd elkerekedett szemekkel mér végig minket. Jobban mondva inkább engem.
-Hát én ezt nem!- fordul vissza felhördülve ezzel Benbe ütközve- Oda se nézz! Csak fuss amíg él az elmédben a kislány aki rég volt!- feleli keserű hangon.
-Hát ez már nem hercegnő- néz rám felhúzott szemöldökkel Ben. Mosolyogva pördülök meg előttük míg Luke eltakarja a szemeit és épp hogy kikukucskál.
-Kérdem én, te ezt miért engeded?!- fordul Zayn felé síró hangon.
-Mert ő Jade. Én sem rajongok azért hogy mások is lássák így- mutat végig rajtam míg hangja csüggedt ám arcán büszke mosoly látszik.
-Ja, hogy te így ki akartál menni?- nevet fel kínosan Ben- Felejtsd el- hagyja abba fokozatosan a nevetés majd komoran rám mered és még a fejét is megrázza csak hogy biztos legyen abban hogy felfogtam.
-Márpedig én ebben a szerkóban kimegyek azon az ajtón- mutatok a hátuk mögé- Elmegyek bulizni és reményem szerint seggrészegre iszom magam- villantok rájuk egy mosolyt majd elsietek mellettük magam után húzva Zaynt.
-Mi történt már megint?!- kérdi Luke értetlenül.
-Majdnem szakítottunk- nevet fel Zayn de már ki is rántom az ajtón majd becsukom mögötte- Szexi vagy, csak rossz hogy már most bámulnak téged- szorít magához ahogy elnéz felettem egy igazán gyilkos pillantással.
-Nos ha így nézel és közbe magadhoz húzol akkor nem lesz gond ilyenekre- nevetek rá ahogy elslisszanok ölelő karjaiból és bevágódok a kocsiba. Hideg van kint. Hidegebb mint amire számítottam.
-Még vissza mehetünk hogy átöltözz ha fázol- villant rám egy elég gyatra és hamis mosolyt.
-Megvagyok- nevetek rá míg bekötöm magam.
-Előre rettegek- csóválja meg a fejét míg a kocsi halkan felduruzsol...



Kukucs! Remélem tetszik a rész. Sajnálom hogy tegnap nem volt csak kissé ideges voltam és kedvem se volt átnézni a részt hogy felrakjam. Tehát csak az én lustaságom miatt nem volt. De most itt van és talán terveim szerint ma este fel is rakok emiatt még egyet. Ha esetleg nem akkor holnap hozom a részt.

Ui.: Az miatt voltam kissé ideges miszerint a versenyen egészen eddig vezettem és tegnap hirtelen már nem. Amit nem igazán tudtam hogy tenni. Szóval még vissza van a versenyből huszonhárom óra, nagyon szépen kérlek titeket szavazzatok rám hogy megnyerhessem:/ Katt ide(aki telefonról szavaz menjen az internetes verzióra a lap alján és ki adja jobb oldalt a szavazást.)

30 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Na szóval ez után a rendkívül érdekes első komi után szeretném elmondani hogy megahiperszuperkirályistencsászár vaaaaagy :O imádom ahogy írsz komolyan :)
      Nehogy már megint elkezdjék a cicaharcot oan kis aranyosak együtt :$ :33
      Csak így tovább és bocsi de nem tok kétszer szavazni. Pussszaaaa :*** szerii <33

      Törlés
    2. Köszönöm szépen, örülök hogy akkor tényleg tetszett:)

      Törlés
  2. Végre rész! El sem hiszed mennyire vártam már.nagyon nagyon imádom!
    Jade milyen kis vad lett. Komolyan azzal a sztriptízzel engem is meglepett. Nagyon perverz és aranyos volt. És tényleg ilyen kis lázadó lány lett ezekkel a ruhákkal mé mindennel nagyon vad....
    Zaynee pedig végre nem hagyta hogy szakítsanak.nagyon aranyosak így együtt.
    Luke és Ben pedig a két apa. Cukiik
    Remélem a bulin nem jelenik meg perrie vagy valaki.
    És egyre csak közeleg a bűvös 71-es rész. Erről inkább nem nyilatkozom.
    Nem baj hogy nem hoztál tegnap részt mert így is majdnem minden nap hozol részt neked is kijár egy kis pihenő.
    Várom a kövit.
    Puszil Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom hogy sokat kellet rá várni, ezúton is bocsánat:/ És igen, Jadey vad lett:D A hetvenegyedik rész... fura még nekem is. Imádás van! <3

      Törlés
    2. Ne kérj bocsánatot mondtam/ írtam hogy nem baj:D

      Törlés
  3. Uuuuu yes uj rész!!!:)
    Hmm Zayn milyen szókimondó lett jot kacarásztam azon amiket mondott tetszik hogy Jade ilyen ''vad'' lett.......:)❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
  4. IMÁDTAM ! ❤❤❤
    Uhhh ez aztán vad részt lett... De még így is aranyosak és szexik egyutt...Kiegészítik egymást..A kislányból nagylány lett az "apucik nagy örömére" :D
    Várom :)
    Xx.
    Ui: TE FOGSZ GYőZNI !! ✌❤❤

    VálaszTörlés
  5. Siess a kövivel! Nagyon jó lett! :) <3

    VálaszTörlés
  6. Imadom annyira edesek egyutt meg mikor epp oltogatjak is egymast imadom. 😃 ha jol lattam 40szavazattal vezetsz most ez igaz megerdemel eg mai plusz reszt nem? Bar en is kicsit felek attol a bizonyos hetvenegyediktol de ugyanakkor izgatott is vagyok miatta hogy vajon hogy zarul le a mostmar biztosan mondhatom kedvenc blogom puszillak es inad van <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett, nos reggel még tizenkettővel le voltam maradva szóval igen ez bizony megérdemel egy plusz részt:D Imádás van:3

      Törlés
  7. Miért? Miért érzem, hogy valami gáz lesz? Oh my good! Why?
    Egyébként IMÁDTAM! <3 És ne legyél elkeseredve behozod te még azt a kis lemaradást! ;) Neked kell nyerned! Muszáj neked! Mert megérdemled:) És a plusz rész nem is hangzik olyan rosszul... hmmm <3
    Luke és Ben :'D Olyan aranyosak:3 (persze itt most nem rosszra gondoltam, hanem arra, hogy féltik Jade-t meg ilyenek, de... :'DD na jó nem leszek ilyen kegyetlen) Jó nevettem mikor Luke felszólalt idézem: "-Hát én ezt nem!- fordul vissza felhördülve ezzel Benbe ütközve- Oda se nézz! Csak fuss amíg él az elmédben a kislány aki rég volt!- feleli keserű hangon." :'DD Ez jó volt <3
    Remélem lesz még ma rész!
    Imádás van te oscar-díjas írónő <3
    XxEmy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! Örülök hogy tetszett:3 <3

      Törlés
  8. Nem. Jutok. Szóhoz. De komolyan. Hát ez.. Úristen. :D Tökéletes lett. Oda meg vissza voltam érte *-* Imádlak ♥♥

    VálaszTörlés
  9. Kár, hogy már a végéhez közeledik a történet. Észveszejtően jó a cselekmény és az is ahogyan írsz. Remélem te nyersz igazán megérdemelnéd.
    Puszcsi :-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök hogy tetszik:3 <3

      Törlés
  10. Drága! Észvesztően jó lett! <3
    Jadey bevadult, Zayn szenvedett - amit ugye meg is érdemelt... - ráadásul kiélvezhette a pillanatot. :DD
    Luke :DD Ben... :DD A két apuci <3
    Szavaztam rád, bár szerintem már "mondtam", de nem baj:DD Neked kell nyerned és, ahogy néztem az állást most te vezetsz! ;) Megérdemled, hogy nyerj! <3
    És várható dupla rész?:)
    Imádás van:D <3
    XxHo~Pe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy ennyire tetszett:3 Nos, úgy hiszem ma nem. De holnap igen:) Imádás van! <3

      Törlés
  11. Szia te drága, egyetlen!
    Nos, a részhez csak azt tudom hozzáfűzni, hogy: Te jóságos... bocsi, de több nem megy. Nem jön. Nem én egyszerűen nem ezt így soha nem, nem. Szavak, DesTiny. SZAVAK. SZA-VAK. Ezek azok, amiket nem találok.
    Renélem nyersz ;) szavaztam rád és a saját olvasóimnak is megosztottam a linket, hogy szavazzanak rád ;)
    Ölelés
    Lulu ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon drága vagy köszönöm szépen! Örülök hogy ennyire tetszett a rész! Imádás van <3

      Törlés
  12. Istenem ilyen részt fantasztikus <3 Nem probléma hogy nem hoztál tegnap részt így is szinte minden nap hozol neked is kell egy kis pihi néha <3 Hát az "apukák" írtó cukik voltak Lukenak az a beszólás "Oda se nézz! Csak fuss amíg él az elmédben a kislány aki rég volt!" ez nagyon nagy <3 De megjöhetne már a kis tubicáink esze hogy imádják egymást minek ez a sok hajcihő jajj komolyan bele fájdul a fejem <3 ;) siess a kövivel <3 ;)
    Ui.: No para, biztos hogy te fogsz nyerni !! ;) De ha netán még se van baseball ütöm szóval..... ;) <3 puszi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett:3 Nos, nem én fogok nyerni ez szinte biztos. Túl sokkal vezetnek már:) De azért köszönöm szépen édes vagy:D Puszi:)

      Törlés
  13. Huh.Remek rész lett. Örülök,hogy nem harapják le egymást fejét és amiatt nem hoznak őrült döntéseket. A sztriptíz khm hüm nos nagyon komoly volt. Tetszik,hogy így húzzák egymás agyát.Alig várom,hogy olvashassam hogy mi lesz a buliba. Szavaztam ahányszor csak tudtam. Csodálkoztam,hogy ennyire elhúztak.Ha nem is te fogsz nyerni nekünk akkor is te vagy a legjobb író. Emiatt ne szomorkodj.:) Siess a következő résszel:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett a rész és nagyon szépen köszönöm! Nos én is meglepődtem mivel eddig vezettem de akárhányszor én állok nyerésre percenként mennek nekik a szavazatok:D Imádás van! <3

      Törlés
  14. Juj, olyan jó lett. Ben és Luke :DD édesek, hogy ennyire kiakadtak Jade ruháján :D Kíváncsi vagyok mi lesz a kövi részben. Annyira fura, hogy már csak pár rész van hátra az utolsó részig. Rossz belegondolni, hogy hamarosan nem lesz mit délután suli után olvasnom:/ De szerintem majd a nyári szünetben, amikor úgyis lesz időm, elolvasom megint teljesen az elejétől. :D Ami a szavazást illeti, már szavaztam, szóval sajnos nem tudok segíteni már, de eléggé sajnálom, hogy hirtelen megváltozott az állás.
    Imádás van:3
    Xx Amber

    VálaszTörlés