2015. április 24., péntek

Második Évad: Ötvenegyedik Rész

-Kiraklak, oké?- kérdi Cid a kormány mögött ülve.
-Oké- adom a tömör válaszomat míg próbálom magam össze húzni. Túl véres vagyok, mindent össze kenek.
-Figyelj, ha Ben megkérde...
-Az igazat mond- vonom meg a vállam közbe vágva.
-Szerinted hogy reagálna ha közölném hogy egy száll késsel kisétáltál közéjük?!- mordul fel.
-Tudja hogy ilyen vagyok- nézek ki az ablakon.
-A sebeidet kösd majd be- sóhajt fel.
-Oké- sóhajtok fel újra.
-Remélem tudod hogy ez így nincs rendjén. Nem veszélyeztetheted az életed csak Zayn miatt- néz rám a vissza pillantó tükörben.
-Az én életem- nézek rá komoran.
-Családod van akik szeretnek. Nem teheted meg velük- rázza meg a fejét Jim mellettem.
-Inkább foglalkozz a törött lábaddal- vetem neki oda.
-Láttad már a kezeidet?! Van rajta ép felület?!- néz rám mérgesen Jim.
-Semmi közötök semmihez- szállok ki a kocsiból amint megáll.
-Jade ez akkor se...-az ajtót becsapom ezzel pedig a mondat félbe marad. Mérgesen rontok be a házba, semmire nem vágyok csak arra hogy lezuhanyozhassak. Leülök az előszobába és lassan kezdem kifűzni a cipőmet. Lassan...lévén hogy a kezem totál roncs. Lehet nem a legjobb dolog kézzel védeni a késes támadásokat. Mintha nem szarnám telibe. Halkan nézem hogy buggyannak ki a vércseppek szétnyílt bőröm alól. Csendben tűrőm a csípő, zsibbadó érzést a sebek körül. Gyors léptek hangja mire felnézek. Zayn szeme elnyílik lenézve rám.
-Ő az- szól hátra mire rögtön megjelenik mellette Ben.
-Mi az bús faszomat csináltál?!- üvölt rám fejét fogva.
-Banda há...
-Nem azt kérdeztem hol voltál. Hanem, hogy mi a faszt csináltál!- ránt fel a földről. 
-Zayn!- kiállt fel Louis mikor az ajtó nyitódik. Zayn keze meg akad a kilincsen majd szomorúan rám néz, vagy talán a mögöttem állókra.
-Sajnálom Lou- nyög fel és már kis is viharzik. Dermedten állok és nézem az ajtót.
-Komolyan azért ment el mert én haza értem?- kérdem halkan. Ben keze elengedi az enyémet és senki nem szól. És ez egy kimondatlan igennek felel meg- Komolyan ezt csinálja?!- dörrenek fel a hallgatag nép felé fordulva.
-Figyelj ő csak a szünetet teljes szünetnek érti. Nem szeretne találkozni veled és...
-Most állj le Liam- teszek felé kezemmel egy mozdulatot mire egy apró vércsepp a falon köt ki.
-Tudod hogy hülye!- nyög fel Louis.
-Lehet hogy hülye de fel kell hívni. Nem sokára fotózásunk van és lelépett- nyög fel Niall. Látom a kétségbe esett arcukat és lehajtóm a fejem. Miattam nincs itthon a legjobb barátjuk.
-Ben, beszélnünk kell- ragadom meg a karját és a volt közös szobánk felé kezdem húzni. Volt...ízlelgetnem kell még ezt a szót ha róla van szó.
-Mi történt Jade?- kérdi halkan. Hangja túlcsordul a szomorúságtól mire a gombóc megjelenik a torkomban.
-Jelenlegi helyzetemben sok mindenre értheted- mordulok fel becsukva az ajtót. Nem fordulok meg, előbb a jellegzetes illatot kell megszoknom. Amit többször nem fogok érezni mikor magához ölel. És többet már sehol sem fogom érezni. Mert ennyi volt.
-A kezed- szól halkan.
-Banda háború, elborult az agyam. Kimentem egy késsel. A pengék még mindig nem pattanok le a bőrömről- emelem fel két karomat és megszemlélem. Csúnyák.
-Miről kell beszélnünk?
-Adj egy szobát a főhadiszálláson. Elköltözöm- jelentem ki míg előszedem minden táskámat.
-Jade ez kissé elhamarkodott- ül le az ágyra.
-Elmegy ha hazaérek. Kettőnk közül pedig neki van karriere. Akaratlanul is felállt a vagy ő vagy én szituáció. És a srácoknak szükségük van rá. A táncban már jó ideje nem veszek részt. Ennyi volt- rántom meg a vállamat míg a ruháimat kezdem gyorsan pakolni.
-Te is a családjuk része vagy- szólal meg halkan míg a táskákat nézi.
-Egyikőjükkel sem beszélek annyit és úgy mint régen. Louis is csak szenved miattam. Zayn szakított velem. Ems-et lekötik a próbák és Harry. Valljuk be. Nekem már nincs keresni valóm itt- rázom meg a fejemet- És nem. Ez nem egy hiszti hogy rám figyeljetek. Komolyan elmegyek. Akkor Zaynnak nem kell ezt csinálnia. Én dolgozom, teljes figyelmem a rendszeren. Mindenki jobban jár- sóhajtok fel behúzva az egyik táskát. Felkapom a másikat és a fürdőbe sietek.
-Csak szünetet kért- támaszkodik meg az ajtóban.
-Ami felér egy 80%-os szakítással- biccentek neki míg minden apró kis fürdő szobai dolgomat a táskába szórom.
-Ti nem végezhetitek így- nyög fel míg kiviharzok a fürdőből és az asztalról is kuszán kezdem bedobálni a cuccaimat.
-Nagyon úgy tűnik hogy de. Szeretem őt Ben, de ha ő nem akkor aztán meg is dögölhetek felőle- tárom szét a karomat párás tekintettel.
-Ti kiegészítitek egymást!- csattan fel.
-Én így gondolom, ő nem- felelem halkan.
-Nézz körül, ez a szoba így üres!- tárja szét a karját.
-Mit vársz erre mit mondjak?!- nézek rá fájó szemekkel- Komolyan nem akarnám ezt. De lássuk be, nincs nagyon más választásom- rántom meg a vállamat- Csak kérlek, gondolj bele!
-Csak egy szobásak vannak- feleli halkan felkapva mind a két táskámat.
-Nem is kell más- rázom meg a fejemet szomorúan körbe fordulva a szobában. Legalább ő megérti még ha nem is teljesen. Örülök hogy nem vitatkozik velem jobban. Pedig tudom hogy akarna.
-Semmit nem hagytál itt. Szó szerint semmit Jade- nyög fel.
-Nem hiszem hogy kellene- nézek fel rá könnyes szemekkel.
-Rendbe fo....
-Ne mond ezt!- csattanok rá fel emelve már alvadt véres kezemet- Csak ne- nyögök fel kilépve az ajtón.
-Mi a fasz?- kerekedik el Louis szeme- Nem! Nem és nem! Ezt már nem bírom!- túr a hajába- Ezt nem gondoljátok komolyan. Valaki mondja meg nekik hogy ők ezt így nem! Nem!- ordít fel Louis.
-Zayn kerül, akkor jön haza mikor nem vagyok itt. Híresek vagytok, kötelességekkel. Nem teheti meg hogy ezt csinálja. Elhanyagollak titeket, Zayn kidobott- rántom meg a vállamat míg szemeimet törölgetem- Nem maradhatok itt- rázom meg a fejem keservesen. Lou pedig rögtön magához ölel.
-Ne legyél hülye, menj vissza abba a szobába, elintézitek majd csak idő kell és...
-Louis- sóhajt fel Niall- Mind tudjuk hogy igaza van. Zayn kiprovokálta ezt még ha nem is direkt és tudatosan- teszi kezét a kétségbe esett Louis vállaira.
-Én tényleg sajnálom- szipogóm magamhoz húzva.
-Ugye tudod hogy van másik szobánk ahova mehetnél?- kérdi Harry komoran.
-Zayn akkor sem jönne haza- dörzsölöm meg arcomat.
-Ígérd meg hogy sűrűn látogatsz minket- ölel magához Niall.
-Persze- nyögöm ki neki halkan. Pedig tudom hogy hazugság. Ritkán fogom őket látni. Túl ritkán. Pedig ők a családom.
-Jaj te- sóhajt fel szomorúan Liam míg mindenki megölel. Halkan sírom el magam majd elengednek.
-Most szögezem le hogy én leszek aki elmondja Zaynnak!- morog Lou amikor lehajtott fejjel további szavak nélkül indulok meg az ajtó felé Bennel együtt.
-Ki fog akadni- szól halkan Harry de már be is csukom magam mögött az ajtót. Örökre...
-Biztos ezt akarod?- néz rám Ben bedobva a cuccaimat a hátsó ülésre.
-Eddig egész könnyen ment, ne kérdezgess ilyeneket- kérem halkan kifelé bámulva- Még nem igazán akarok bele gondolni hogy elhagytam azokat akik szeretnek és mától csonka családom lesz- nézek a ház felé szomorúan.
-Ahogy akarod- sóhajt fel majd elindítja a motort. A kocsi lassan indul meg én pedig mindenre gondolok csak a tényekre nem. Mihez kezdek ez után? Az idő majd elrendezi, reményeim szerint. Talán egyszer nem pusztulok majd bele Zayn hiányába. Egyszer normális leszek, és nem szomorú. De ha Zayn nincs akkor hogy leszek boldog? Miért tettem tönkre a kapcsolatunkat?! Miért kellett ennyire hisztisnek lennem? Mert bukó volt velem. De el kellett volna neki néznem. Igaza van. Ha nem lennék ennyire makacs és tiszta szívből szeretném akkor elnézném neki. De én tényleg tiszta szívből szeretem őt!
-Jössz?- kérdi a kocsi ajtónak támaszkodva Ben. Kissé elnyílt szemekkel szállok ki míg tartja nekem az ajtót.
-Hát ti?- kérdi Luke izzadtan.
-Ide költözik- feleli Ben helyettem.
-Mi?- kérdik egyszerre Dervishel.
-Zayn kerül- felem halkan.
-Hogy érted?- vonja fel szemöldökét Luke.
-Ha haza érek lelép. Ha nem vagyok otthon haza megy- felelem a legnemtörődömebben.
-Ezért ide költözöl?- kérdi értetlenül Dervish. Nem válaszolok csak küldök neki egy mindent mondó nézést míg elveszem Bentől a cuccaimat.
-Ja- felelem tömören mikor továbbra is csak értetlenül bámul majd elhúzok mellettük. Egyenesen be az ajtón. A táskák az oldalamhoz ütődnek, a lábam fáj, a kezem fáj, a fejem fáj. Fáradt vagyok de semmi kedvem aludni.
-Jade!- rohan mellém Ben kissé lihegve.
-Hm?- nézek fel rá értetlenül.
-Hol szeretnél szobát?- kérdi felvéve séta tempómat.
-Mindegy- húzom fintorra a számat. Ha nem basztam volna szét a lakásomat Zayn miatt akkor most nem itt kellene csöveznem.
-Közép tájt jó lesz?- kérdi lenézve rám.
-Persze- rántom meg a vállam. Utálom a közép tájas szobákat. Mindenkivel mindig találkozol hiszen középen van. Az épület lelkében. Akaratlanul is elhaladsz ott ha át akarsz valahova jutni, épp ezért eléggé zajos. Persze csak tompán ha becsukod az ajtót, viszont tény hogy ezek a legjobbak.
-Tessék- dobja nekem a kulcsot én pedig egyik kezemmel elkapom majd biccentek neki. Remegő kezekkel nyitom ki a szobám ajtaját majd belépek a szimpla szürke apró kis helyiségbe. Lábbal rúgom be magam mögött az ajtót, hagyom hogy a táskák lecsússzanak vállaimról és hangosan puffanjanak a földön. Meg törve kezdek az ágy felé sétálni míg érzem hogy a könnyek feltörnek. Tehetetlenül kapom kezem arcom elé míg küzdök önmagam ellen. Hát akkor valóban ennyi volt...

~Zayn Malik~


Lábam erősen lendítem és csupasz bőröm csattan a box zsákon. A zsák arrébb mozdul jó öt métert de csak mérgesen megyek utána. Komolyan szét kellett szabdalnia a kezét? Kételkedem abban hogy tényleg a banda háború volt az oka a kezeinek. De nem vagdoshatja magát! Megígérte. Ahogy én is hogy semmi nem állhat közénk. Mérgesen ütök bele zsákba, újra. Azt hiszi nem szeretem! Mégis mit kéne tennem?! Rossz neki velem, akkor legyen szünet! Talán rá jön hogy szeretem őt és én is őt. Hogy hiheti hogy nem szeretem?! Újabbat rúgok a zsákba mire kicsúszik felül a sínből és hangon puffanással ér földet. Halk rezgés mire megfordulok és telefonom felé kezdek lépkedni.
-Azonnal gyere haza!- mordul a telefonba Louis mire a törülközőt felkapom a padról és megtörlöm vele arcomat majd tarkómat is.
-Ha Jade ott van akkor inká...
-Jadel kapcsolatban van egy kurva meglepetésem te barom arc!- csattan fel mire megdermedek.
-Történt vele valami?- kérdem rögtön kifele véve az irányt.
-Szakítottál vele, szerinted?- nevet a telefonba Louis- Oh, bocs! Szünetet kértél. Szerintem ne érdekeljen mi van vele. De ez azért tetszeni fog- köpi undorral a szavakat a telefonba mire értetlenül és sietősen kezdek most már a kijárat felé sietni. Milyen meglepetés?! Nem értem. Minek fogok örülni, főleg ha nincs ott ő?! Akkor mi a meglepetés? Remélem nincs baja. Bár a kezét irtó csúnyán elintézték. Gyomrom görcsbe rándul a sok lehetőségre. Nincs olyan ami vele ne történhetne meg.
-Elvigyelek?- néz rám Ben szomorkásan.
-Aha- mondom értetlenül. Miért van itt Ben? Feszengve ülök be mellé és idegesen kezdek dobolni lábammal. Alsó ajkamat harapdálva gondolkozom el Louis szavain. Tudom hogy haragszik rám de ennyire durva még nem volt velem.
-Mi van?- néz rám értetlenül.
-Louis valami meglepetésről pofázott Jadeyvel kapcsolatban- nézek fel rá- Tudsz valami?- kérdem rögtön.
-Sejtem- feleli szárazon. Szemöldököm felszalad.
-Figyelj, é...
-Bele se kezdj- dörren rám- Szereted?- néz rám fintorogva.
-Esküszöm hogy igen!- dörrenek fel- De ha ő azt hiszi, hogy nem, akkor ennek nincs értelme- rántom meg vállaimat.
-Talán tenni kéne érte hogy érezze, erre nem gondoltál?- néz rám és szemei tisztán tükrözik, hogy idiótának néz.
-Már mindegy- fordulok az ablak fele.
-Hogy lehetsz te ennyire bántóan ?!- ordít rám.
-Ben- sóhajtok fel megdörzsölve arcomat.
-Mit Ben?! Zayn! Szakítottál vele mert te nem vagy képes normálisan viselkedni vele!- csap a kormányra dühtől tajtékozva- Nem te láttad mindazt mint mi miután kiviharoztál! Kurvára nem te!- üvölt rám.
-Miért, mi volt?- kérdem halkan.
-Ha szakítottál vele akkor nem mindegy?- kérdi értetlenül de csak fájó szemekkel rá nézek- Csak majd viseld a következményeket- bólint magának mire megint értetlenül rá nézek.
-Következmények?- kérdek vissza mikor nem kapok választ.
-Azt hiszem mind ketten tudjuk hogy Jade szerelmes beléd. Te meg belé- néz rám hülye fejjel.
-Ben ez nem következmény- nézek rá értetlenül.
-Ne akadj ki ha majd mással lesz. Mert sokan lennének vele! Viseld el majd azt. Viseld el azt is ami majd otthon vár téged. Hogy sebekkel lesz tele rengeteg ideig ha netán meglátod őt. Annyit remélek hogy nem öli meg magát az ilyen kirohanásainál mint amit ma csinált a banda háborúnál. Egy szünet nem tart örökké. Szeret téged és felemészti saját magát. Csak ezekbe majd törődj bele- villant rám egy mosolyt míg lefékez. Jadeyt mással látni? Meg fogom ölni a a faszit. Ez nem kérdés- Az első hogy meghalt belül. A második a keze. Hajrá, ott a harmadik következményed bent- int a ház felé. Értetlenül, heves szívveréssel szállok ki is futok a házba. A srácok csak kábán ülnek a nappaliba. Komor tekintetüktől csak elkap az idegesség. Nem történhetett vele semmi rossz! Dervisht viszont nem látom. Pedig már haza jöttek egy ideje Lukeal.
-Hello- néz fel rám Louis mérgesen hangja mégis érzelem mentes, persze a dühöt nem rejtegeti.
-Hello- köszönök félve. Nem akartam mindezt. Én csak...istenem miért hiszi hogy nem szeretem?! Miért jutottunk idáig? Egyszerűen már vissza sem szívhatom amiket mondtam, hogy állhatnék elé?
-Menj a szobádba- int a fejével szomorúan Harry- Gyerünk Zayn. Ezt akartad- emeli fel a hangját. 
-Mi az isten baja van itt mindenkinek?!- tárom szét a karomat.
-Csak menj- legyint Liam. Idegesen indulok meg a szobám fele. Nagy hévvel nyitok be de rögtön meg is torpanok mikor a látkép elém tárul.
-Ne- nyögöm magam elé a félig üres szobát nézve. Pontosabban a szobát ahol nincs ott Jade. Sőt, semmilyen cucca nincs. Remegő kezekkel, elnyílt ajkakkal lépek beljebb. Fej rázva fordulok körbe- Ne- túrok a hajamba míg vissza tartom az üvöltést ami feltörne belőlem. Ez egy szar vicc! Ijedten lépek a szekrényhez és tépem fel az ajtaját ami a kezemben marad. Csak a ruháim. Ellökve magam onnan máris a fürdőben kutakodom. Semmit nem hagyott. Érzem hogy már a lábaim is remegni kezdenek. Vissza lépkedem a szoba közepére és lassan körbe vezetem a tekintetem, hányinger tőr rám mire ökölbe szorított kezemet kétségbe esetten kapom szám elé.
-Azért akartál szünetet hogy rájöjjetek mind ketten mit akartok, nem?- áll meg az ajtóm előtt Liam.
-És ő elköltözött?!- nézek rá. Hangom remeg, a szívem zsibbad, a fejem lüktet- És ti hagytátok?!- ordítok rá.
-Elmentél ha itthon volt. Haza jöttél ha nem. Mit vártál mit fog csinálni?- tárja szét a karját Liam.
-Hát nem ezt!- mutatok a szoba egy random pontjára.
-Gondolkozz Zayn- néz rám fejcsóválva.
-Takarodjatok a picsába!- dörrenek fel míg teljes erőmből bevágom az ajtót. A lámpa búra mozogni kezd, a ceruzák le esnek az asztalról. Beleremeg az egész ház ahogy az én egész lelkem is a szoba látványába.
-Ha ezt csinálod mert elköltözött akkor minek akartál szünetet?- kérdi az ajtómon keresztül halkan, szomorúan Liam.
-Hagyj már békén- csúszok le az ajtón háttal míg a szobát nézem remegő ajkakkal. Ez csak egy szar vicc. Hajamba vezetem mind a két kezem mintha ezzel megállíthatnám a folytonos remegésüket.
-Nem Zayn!- üvölt fel mire fejemet a térdemre hajtom- Ő kikészül, te kikészülsz! Miért nem kérsz bocsánatot?!- üt az ajtóra.
-Mert azt hiszi nem szeretem!- üvöltök vissza az ajtón keresztül.
-Ember!- röhög fel- Tudod te hogy viselkedsz vele?!- kérdi értetlenül.
-Liam, hagyj békén. Komolyan- felelem zordan. Elköltözött. Hallom hogy beszél Liam de nem fogom fel mit. Képtelen vagyok rá. Nem törlöm le azt a könnycseppet ami kibuggyan. Nem ezt akartam. Nekünk nem így kellett volna végezni. Én szeretem őt...ő miért nem?! Miért jutottunk ide? Mihez kezdek nélküle? Hogy fogok aludni? Jobb kezemmel megdörzsölöm az arcomat és csak nézem a csupasz szobát. Így is tele van cuccal de üres. És azért üres mert ő nincs itt. Remegő kezemet zsebembe süllyesztem majd ki is húzom mikor megtalálom amit kerestem. A kis dobozkát nézem és beszívom alsó ajkamat a keserű érzésre. Felpattintom és szemem elé kerül a kis tárgy. Az a tárgy amit már azóta nézegetek hogy Jade vissza jött Londonba a szüleimtől. Minden percben mikor ő nincs mellettem ezt nézegetem, azt ahogy a zöld kis kavicson megtörik a fény. Erre alapoztam a jövőmet, az életemet. Egy zöld kőre.
-Meg akartad kérni a kezét és nézd meg most hol tartotok!- csap az ajtóra Louis én pedig tehetetlenül, gyengén sírom el magam míg ujjaim közé szorítom a gyönyörű zöld jáde köves gyűrűt.


Kukucs! Íme a rész. És a várva várt gyűrű. Kövi rész, ehh jó kérdés. Nem tudom mikor tudom majd hozni. Ezt is most eléggé nehéz volt felrakni:/ Nagyon drágák voltatok az előző résznél, sokat jelentett! Imádlak titeket és ti vagytok a világ legjobb olvasói! <3

37 megjegyzés:

  1. ó istenem. félek hogy így most már nem lehet megmenteni a kapcsolatukat. Jade elköltözött és Zayn semmit sem tesz hogy helyrehozza a dolgokat. miért nem veszi észre,hogy most ő a hibás?? és csak úgy véresen otthagyja Jade-t? .. félek,hogy nyomulni kezdenek majd Jadere.. vagyis inkább Roger-től félek.. xd és a gyűrű. sejteni lehetett előre. miért nem szedi össze magát és megy Jade után hogy megkérje a kezét?? istenem remélem,hogy megjön mindkettőnek az esze és újra együtt lesznek. Lou-t imádom. mindig ott van ha baj van Jade mellett,de sajnos a többiekkel eléggé elhidegültek.. :s Remek rész lett . már nagyon vártam a folytatást és örülök,hogy kaphattunk ez kis ízelítőt Zayn szemszögéből,hogy mi jár a fejében. Alig várom a következő részt. remélem,hogy újra megjön a kedved és te is belátod hogy a blog így jó ahogy van és nem rontottál el benne semmit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett a rész:) Imádás van! <3

      Törlés
  2. A picsába mááár! Ne igaz! Miért ilyen hüléyk mind a ketten? Zayn meg mi a faszért ül otthon? Miért nem megy utána? Miért nem hallgat a többiekre?! Kiidegel! Áhh..! Egyébként imádtam ♥

    VálaszTörlés
  3. Hat igen.Ide is eljutottunk.Szet bogtem a fejem ezen a reszen.Annyira szomoru...SZERETIK EGYMAST BASZKI.Akkor miert?miert nncsenek egyutt?Zayn egy hulye fasz, de azert sajnalom.:cNeki is ugyanolyan szar, mint Jade-nek.:cEs...megakarta kerni a kezet, en tudtaaam!Es...nemar:c Bekitsd ki oket plíz.:cAnnyira osszeillenek:(
    Azon kivul, hogy megsirattal nagyon imadtam, es kerleeeek nagyon siess a kovetkezovel.Hianyzik Zayn es Jadey boldog pillanatai.:c
    UI:Ha jol emlekszem, most lesz/van a szulinapod, So Happy birthday draga!:)<3
    Lavol, Aurora.<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj köszönöm szépen és imádlak! Igen mostanság lesz, vagyis holnap. Nagyon szépen köszönöm:$Imádás van! <3

      Törlés
  4. Ohh édes istenem! :c Megsirattál :/ jó értelembe :) Olyannyira áttudod adni az érzéseket hogy az már fáj! ;) Mért hiszik mindketten hogy a másik nem szereti őket??! O.o Olyan hülyék! Nos,amit Ben mondott Zaynnek tutira igaz lesz! Van egy olyan érzésem hogy Roger bepróbálkozik Jadenél Jade meg amilyen összetört lelkiállapotban van belemegy.Összejönnek, Zayn féltékeny lesz,megfenyegeti a pasit hogy megöli csak úgy vagy azért ha megbántja Jadet :D Jáde kő :3 Jól emlékszem hogy Jade anyukájának is jáde köves gyűrűje volt vagy ez a gyűrű az?? Tudtam hogy megakarta kérni a kezét!! :D Most örülök hogy milyen okos vagyok XD Örülök hogy tudtál hozni részt!! Most feldobtad a napomat!! :D Louis annyira cuki :3 de ha kell komoly is tud lenni és ez látszik is a részből! ;) Jade elköltözött amit szívből sajnálok de megértem...Zayn egy fasz mert nem bírja felfogni hogy Jade mért volt '''hisztis'''...Mert Zayn egy paraszt volt Jadedel amit már Jade nem bírt lenyelni :/ Remélem minél hamarabb tudod hozni a részt!! Ohh hogy el ne felejtsem....BOLDOG SZÜLINAPOT előre is!! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki hogy szerinted ennyire jó:3 Ez ugyan az a gyűrű, szóval igen jól emlékszel hogy az anyukájáé volt. Örülök hogy feldobhattam ezzel a napod:D És neked is nagyon szépen köszönöm:$<3 Imádlak! <3

      Törlés
  5. OMG!!!!!! De rég írtam... nagyon sajnálom csak most sok minden összejött.... de nem ez a lényeg!!!!! Nenenenenenene......NEEEEE!!!! Miért,miért,miért????? Ajjjjjj..... olyan könnyen megtudod sirattatni az embert, főleg mikor alap pocsék a hangulata!!!! Ajjjj ne.... nem az anyukájának is jáde köves gyűrűje volt????Vagy csak rosszul emlékszem! Volt egy megérzésem a titkolózással kapcsolatban..... és JÓ volt a megérzés!!!! Na de akkor is.... miért kell mind a kettőjüknek ilyen makacsnak és önfejűnek -és még sorolhatnám- lenniük????? Nem értem hogy Zayn-nek miért nem tűnik fel hogy mennyire bunkó Jade-el?! És az, hogy Jade elköltözött.... már bocs hogy ezt írom de megértem.. teljesen! Így én sem tudnám elviselni azt, hogy akit teljes szívemből szeretek, talán már nem szeret, mert nem mutatja jelét!!!!! :O Ez annyira nem fair... Jaj... Huh... nem lehet megnyugodni..... NAGYON-NAGYON várom a kövi részt és még hacsak nem is tudok majd minden bejegyzésedhez írni azért a hétvégiekhez igyekszem!!!! Ja... és BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi gond, legalább most írtál:3 És de igen az anyukájának is Jáde köves gyűrűje volt. Történetesen ez az anyja gyűrűje:D Nagyon szépen köszönöm bár csak holnap lesz:3 Igyekszem részt hozni, talán hétfőn sikerül:3 Imádlak!

      Törlés
  6. Betartom az ígéretemet, miszerint próbálok többet kommentelni. A rész FANTASZTIKUS. De mi mást várjunk egy FANTASZTIKUS írótól?! Zayn még mindig egy f*sz, amit szegény Jade szív meg és végre feltűnt A GYŰRŰ (a várva várt gyűrű) . "-Ne akadj ki ha majd mással lesz."....Ha tippelnem kéne, hogy kivel jön össze (ha összejön valakivel) az Roger lenne. A srácok még mindig aranyosak, hogy így kiállnak Jade mellett. Ha az emlékezetem nem csal említetted, hogy vasárnap van a szülinapod.....szóval előre is BOLDOG SZÜLINPAOT A VILÁG LEGJOBB ÍRÓJÁNAK
    YourBestFan

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy a rész tetszett:3 És nagyon szépen köszönöm^^ És ismételten nagyon szépen köszönöm:$ Imádlak! <3

      Törlés
  7. Uristen. sirok. sirok sirok. n enevess, tenyleg elsirtam magamat. Basszus. kerlek jojjenek ossze ujra, kerlek szepen. nagyon szeretem a jade/Zayn parost, es ennek uy kellett volna lennie, hogy a hetvegen Zayn megkeri a kezet. kerlek szepen. :( <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de drága vagy <3 Hétfőn szerintem rakok fel részt. Imádlak! :3

      Törlés
  8. Boldog szulinapot elore is!! Tudom eddig soha nem kommenteltem es nagyon nagyon sajnalom!!!! Sok blogot olvastam mar de a tied nagyon nagyon kibaszottul tettszik imadom!!!! Es en oszinten bavalom szoktam sirni rajta! Most is sirtam! En nagyon szeretlek teged es a blogod! A mostani reszrol csak annyit hogy
    1. Ezen is sirtam
    2. Imadom Louis-t es a tobbieket hogy kialnak Jade mellet
    3. Valiki az egyik reszben azt mondta hogy Zayn es Jade kapcsolata ismetli onmagat" ugyhogy most remelem igaza van es ujra osszejonnek!


    U.i.: En tenyleg nagyon sajnalom hogy eddig nem kommenteltem es nagyon szeretlek es boldog szulinapot!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm:3 És örülök hogy most megtetted szóval ne kérj elnézést:D És ismét örülök hogy ennyire tetszik a blogom^^ Plusz ismét köszönöm. Jaj te:'D Imádlak! :3

      Törlés
  9. A gyűrű! A gyűrű! A gyűrű!!!!!!!!!! :O
    Álmomba se gondoltam volna, hogy az Zayn-nel van!!!! *.* <3
    Valaki üsse már pofán Zayn-t egy palacsintasütővel! Komolyan! Emelje fel a hájas seggét és húzzon Jade után, mert őket egymásnak teremtették! <3
    Ben <3 De imádom! <3 Luke <3 Louis, Liam, Harry, Niall de imádom őket is :'D Komolyan szerezzenek már be egy palacsintasütőt :'D <3
    Kérlek! Hozd Őket össze <3 Kibőgtem az összes könnyem ennél a részné és, ha akarnák, se tudnák sírni. :'C Kérem vissza őket! NOW! <3
    Nem is tudod mennyire imádlak te! <3
    Várom a kövit *o*
    XxEmy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A gyűrű! A gyűrű!:D Pedig nála van:D Hájas segg?:D Hájas?!:D De persze megértem:3 Nagyon imádlak!!! <3

      Törlés
    2. Boldogságos szülinapot drága!!! <3 :3

      Törlés
    3. Nagyon szépen köszönöm:$ <3

      Törlés
  10. Hetfo? Hetfo? Nem ez csak egy szar vicc lehet nem teheted ezt :-/ addig szetvasz a kivancsisag hetfo? Iristen meg kicsit sokkba vagyok azthiszem hozd minel hamarabb kerlek egyebkent most elkezdtem ujra olvasni az egeszet es mar a 34resznel tartok pedig ma kezdtem es biztosan megallapithatom hogy gy kicsit sem olyan szar mitn ahogy te azt kepzeled mar felek milesz ha vege lesz a blognak es a napjaim ujra egyhanguva valnak majd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Írni fogom a következő blogomat. Esetleg olvashatod majd azt, ez helyett. Nem tudom milyen lesz a holnapi napom. Igyekszem majd:)

      Törlés
  11. Szia!
    Csak ide jutok komizni is, nem csak olvasni!
    Most erre a részre mit mondjak? Most őszintén! Természetesen nem hazudtoltad meg magad, hiper-szuper jó rész lett! De na! Ha így folytatod vehetek új telefont!
    Most komolyan! Hogy lehetnek ennyire h*lyék???? Oké, Jede-t megértem, hogy elköltözött, bár ez nem megoldás, de ott maradnia sem lett volna értelme. Na de Zayn?!?!?!? Ez akkora vadbarom, hogy ennek 1 nyamvadt palacsintasütő kevés! Hogy lehet ekkora f*sz? Harcolnia kellene Jade-ért, vagy legalább megmozdulnia! Ehelyett mit csinál? Bőg! A nagy bérgyilkos! (Tényleg kell lassan egy paróka, mert nem marad hajam!) Remélem Jade idióta exe elkezd nyomulni, ez a ... -nem is tudok már rá jelzőt-Zayn meg észhez tér végre, és tesz is valamit, nem csak sajnálja magát! Legalább belátná, hogy Ő a hibás, elismerné, hogy bunkó volt! De csak a magáét hajtja!
    Siess nekem azzal a kövi résszel, mert kész vagyok! Lehet még jó, hogy nem tudtam olvasás után rögtön komizni, mert az azt hiszem durva véleményt tartalmazott volna Zayn.ről. Akarom vissza a normális Zaynt! Akarom a kövi részt máris! Nem sajnálni akarom ezt a két szerencsétrlent, hanem imádni, hogy milyen szerelmesek!
    De basszus! Megint szép adag érzelmet kiváltottál belőlünk (ahogy az előző komikat olvasom, nem csak belőlem), még ha mind csak Zayn-t akarjuk lincselni is!
    Louis-t imádom, na Őt sajnáltam, szegény kiborult. Ben végre kezdi kinyitni a száját! Végre az elmúlt pár részben azt érzem, hogy még igenis fontos neki Jade! Megint kezdem szeretni.
    Siess a kövivel! Idegsokk van! :)))
    Előre is: Nagyon-nagyon-nagyon Boldog Születésnapot kívánok Neked! Millió puszi!!! :))))
    Puszi: Klau
    Ui.: Remélem már jobb kedved van! Imádás van! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen mindenki eléggé kiborult:D Igyekszem sietni a következő résszel. És nagyon szépen köszönöm:3 Millió puszi! <3 Imádás van!

      Törlés
  12. Ugye nem??!! Könyörgön mond azt hogy minden jó lesz mert ahhw nagyon jó rész❤ imádás

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye de:D A részek majd mondanak helyettem dolgokat:D Örülök hogy tetszett, imádás van! <3

      Törlés
  13. Te jo istenem! A rész hiperszuper jo lett de mondjuk mindig az sajnálom Zaynt a vége olyan cuki volt jo mondjuk nem kellet volna szünetet tartania! Siess a kövi résszel remélem már jobban vagy és a kedved is ujra a régi jah igen és ha nem csal az emlékezetem ami nem szokott ma neked szülinapod van tehát nagyon nagyon Boldog Születésnapot sok sok puszi és imádás!:)❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett a rész, hétfőn szerintem tudom hozni a kövit:) És igen ma van szóval nagyon szépen köszönöm! <3 A kedvem már nem olyan pocsék de az írás még nem igazán megy:D Imádlak! <3

      Törlés
  14. Boldog szülinapot drága Des Tiny!♥♥
    A rész nagyon jo volt bár a végén bekönyeztem. Komolyan tényleg olyan hülyék szeretik egymást de azért külön vannak ahj minden féle marha indokkal mind ketten túl makacsak. Örültem Zayn szemszögének mert így legalább bele láthatunk a hülye kis fejébe.
    Még egyszer boldog szülinapot!
    És remélem már a kedved is jobb.
    Imád Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, örülök hogy tetszett a rész:3 Imádás van! <3

      Törlés
  15. Nagyon de nagyon boldog szulinapoooot!
    Sajnalom hogy az utobbi reszrkhez nem irtam (megint) de itt vagyok
    Az elozo vagy nem tudom melyil reszhrz irtad hogy elrontottad a blogot most hulyeskedsz? Vannak olyanok akil mar a 888. blogjukat irjak de a te blogod igy is siman lekorozi azokat persze lehetett volna jobb de oszinten minden a vilagon lehetett volna jobb de ez a blog igy tokeletes es fantasztikusan irsz
    A reszrol:
    Hogy lehet zayn ekkpra barom? Persze lathattuk az o szemszoget is de akkpr sem ertem meg hogy lehet ekkora ertelmi fogyatekos??? Ahh mindegy majd csak eszhez ter remelem hisz ok egyutt tokeletesek ♥
    Louist nagyon imadom sajnalom hogy jade annyira eltavolodott toluk :((
    Bent is nagyon megszerettem (ujra)
    Es uristen itt A gyuruuu uhh kerlek zaynie menjen jade utan es kerje meg a kezet ne a szoba padlojan bogjon
    Attol hogy ilyen szomi resz volt imadtaaam
    Varom a kovit
    xxManka

    VálaszTörlés
  16. Ejj te lány, csodás rész volt de megint megsírattál. Komolyan. Az az érdekes, hogy már nem is amiatt sírok hogy szét mentek. Vagyis amiatt is. Zayn és Jade szenvedős párkapcsolatáról mindig az jut eszembe, hogy mi mennyit szenvedünk. Komolyan már 1 és fél éve és semmi. Nem is lesz semmi. Sajnálom, hogy nem kommenteltem eddig de nem volt lelki erőm most a szenvedésről olvasni. Így is a hegek már tarkítják rendesen a csuklóm... hát eléggé szar napokat élek. Viszont örültem neki hogy van rész.
    Nézzük a napos oldalt:
    Szerencsére ők nem mi vagyunk ezért össze fognak jönni. Biztos. Nem lehetnek külön. Szeretik egymást. Kicsit nagyon összezavartál a résszel és nem értek jelen pillanatban semmit mert így is egy kiadós sírás és 8 perces agyfagyás után tudtam csak írni. Mindegy. Szóval megint nagyszerű rész lett, remélem hamarost ki fognak békülni. Vagy legalább akkor Jade jöjjön össze Louis-val hogy boldog legyen. Lou valahogy most szimpibb. A blogodon meg a való életben is.
    Na elég az értelmetlen locsogásból. Bocsi h mindent összezagyváltam.
    sziaa szeriiiiii <33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drágám, írjál rám. Vagy add meg az e-mail címed. Ez parancs! <3

      Törlés
  17. Utólag is nagyon boldog születésnapot drága!<3
    Nagyon sajnálom hogy mostanában nem írtam, elég sok minden összejött. Na mindegy is. Ezt nem részletezem.
    A rész megint nagyon jó lett(melyik nem az?!), és éppen ezért nem értettem az előző részhez írottakat. Mégis hogy érted azt hogy elrontottad a blogot? Hát megfejellek. Ne legyenek már ilyen negatív gondolataid, mert szerintünk igen is jó. Sőt.. A LEGJOBB! Szóval ha rossz kedved van, vagy bármi egyéb, gondolj arra, hogy mi szeretünk és támogatunk.c: És nyugodtan írhatsz nekem, és zargathatsz, vagy bármi.
    A részről.. hát nem a legboldogabb. Emlékszem, hogy egyszer írtad válaszként, hogy rossz kedved van, és ez majd érződni fog a részeken, és reméled nem ölünk meg. Nos. Boldogan jelentem be, hogy eszembe sem jutott semmi ilyen. Igen..nyilván én is szeretném, hogy minden rendben legyen köztük, de Zayn egy paraszt. Szóval most így állunk. Louis viszont valami elképesztő.^^ Remélem ver egy kis eszet Zaynbe. Akár szavakkal, akár tettekkel.:D Éssssss.. *dobpergés* Tudtaaaam. Baszki. Úgy tudtam hogy meg akarja kérni a kezét. És fogalmam sincs hogy egyáltalán miért, de azt hiszem valamelyik előző résznél írtad hogy a gyűrű még fel fog tűnni. Én meg pont azon filóztam, hogy mi van hogy ha Zayn azzal kéri meg majd Jade kezét. Nyaaaa. Ilyenkor büszke vagyok magamra.:DD Mondjuk.. az igaz hogy úgy tippeltem, hogy majd csak az 'össznépi csődületen' fogod felfedni ezt a titkot, de te mindig meglepsz minket. Pont ezért nem unalmas, és pont ezért NEM SABLON a blogod.
    Még egyszer nagyonnagyonnagyon sajnálom hogy nem írtam már jó pár részhez, de hidd el hogy mindig elolvastam. Minden részt.
    Remélem most már minden oké veled, ha pedig nem, nyugodtan írhatsz ha gondolod. (kaaamiii.97@gmail.com)
    Millió puszi, nagy ölelés, és imádás van.♥xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel ma van a szülinapom ezért nem utólag de nagyon szépen köszönöm:3 Örülök hogy most volt időd írni és hogy tetszett a rész:3 Nos, én még mindig így gondolom:D De ennek meg van az oka! Komolyan, érveim vannak rá!:D Nos igen, ezeket a részeket írtam a "nagyon rossz kedvem" van időszakban:) Millió puszi és ölelés! Imádlak:3

      Törlés
  18. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EGEK!!!!!! Uristen, wáááááá, juuuuujjjj. Urisssteennn. Na jó. NEEEE. Jujjj.
    Most nem tudok erre mit reagálni.
    Oké :O Megleptél :D
    Uristen! Najóó! :DDD
    Először is:
    - nem gondoltam volna, hogy így bukkan fel a gyűrű
    - másodszor Zayn miért ekkora fasz?!
    - Jade miért ilyen hülye?
    - miért hagyták elmenni?
    ……… No commmeeenttttt………………
    Egyszerűen lesokkolódtam.. :D
    Erre nincsenek szavak..
    Imádlak <3
    Xx Amber

    VálaszTörlés