2015. április 20., hétfő

Második Évad: Negyvenhetedik Rész

-Jade!- ordít valaki és azt sem tudva mit csinálok ülök fel gyorsan majd szemem is kipattan és meglátom az ajtónkban lihegő Dervisht.
-Igen?- kérdem fáradtabb hangon mint ahogy tervezem. Zayn szeme is egy pillanat alatt kipattan én pedig már ki is szállok nem zavartava magam hogy csak egy francia bugyi és póló az öltözékem.
-A nővérem, hívott! Követték hazáig- hadarja kétségbe esetten.
-Villany- szólók rá mire felkapcsolja. Zayn felnyög én pedig már egy melegítőt húzok magamra- Szólj Bennek és Lukenak. A nappaliba várj!- utasítom és már ki is veszek egy fegyvert és szokásomhoz híven két kést. Kapkodva veszek be két szem gyógyszer lábaimra majd kifele rohanva le csukom a villanyt és már sietek is a nappaliba. Ugyan úgy állnak ott ők is mint én. Fáradtan, fegyverrel, feszülten de legfőképp értetlenül és félve.
-Zayn?- kérdi feszülten Luke míg kifele tartunk ám ő még csak most tölti a fegyverét.
-Egy két napig le is fagyhat, elájulhat, megszédülhet. Nem fogom engedni hogy jöjjön- hördülök fel bevágva a kocsi ajtót.
-Akarsz fegyvert?- kérdi Ben míg már padló gázzal megyünk. A kérdést egyértelműen Dervishnek szánja ami miatt még én is felkapom a fejem. Hogy lehet ilyen hülye?
-Én...én....- kezd dadogni Dervish nem tudván mit válaszoljon.
-Nem kell neki- válaszolok helyette. Épp hogy ma lőtt le egy embert életében először. Vagy tegnap..-Hány óra van?- kérdem megdörzsölve szememet.
-Fél kettő- vágja rá Luke.
-Ott lakik ahova téged kellett vinni igaz?- kérdi Ben míg száguld és farral a kocsival a városban ami hála az égnek eléggé kihalt.
-Igen- leheli maga elé lefehéredve.
-Elől kell futnod hogy mutasd az utat. Mögötted leszek, nem lesz bajod- hadarom mikor már felismerem a környéket.
-Cseszek én rá! Neki ne legyen baja- dörren fel és már ki is száll. Követem egy kis csodálattal és már futok is utána kibiztosítva a fegyvert. Könnyedén ugrál fel a lépcsőkön.
-Biztosítom a házat- feleli Luke mikor már Dervish szarakodik a kulccsal.
-Állj arrébb!- dörrennek rá mire teszi amit mondok. Lazán lövök a zárra majd berúgom az ajtót ami könnyedén meg is adja magát nekem.
-Bal- feleli Ben én pedig máris jobbra indulok. Egy embert lövők le kapásból és hallom ahogy Ben fegyvere is dördül. Észbe kapva futok vissza ki indulási pontomhoz hogy védjem Dervisht. A bejárati ajtó felé nézek de nem áll ott, gyorsan indulok befele de meg is torpanok. Ott térdel egy vérző lány mellett. Észhez térve futok gyorsan oda és mérem fel az állapotát. Gondolkozás nélkül dobom arrébb a fegyvert és húzom fel a lány pólóját hogy megnézhessem hasán a lőtt sebet. Hallom Dervish kétségbe esett hangját amivel csak annyit motyog hogy sajnálom. De ezt folyamatosan.
-Higgadj le, azzal segíthetsz rajta- felelem lágyan- Ha koncentrálsz hatékonyabban mentheted meg- felelem és máris a sebre nyomom kezemet hogy elszorítsam a vérzést. Ujjaim között felbuggyan a vér és ez már engem is a pánikba taszít. A lány felnyög én pedig szomorúan lehajtom a fejem de ott tartom a kezem. Oldalra nyúlok és azt sem nézem milyen ruhadarabot húzok le a fotelról de már nyomom is a sebbe. Túl gyorsan itatja át a ruhát...Lövések hangja mögülem de nem érek rá aggódni Benért. Látom hogy a lány egyre inkább vacog, hogy elfehéredik és hirtelen még ha egy kis másodpercre is de agyam elkalandozik. Arra a bizonyos napra mikor én feküdtem a földön ilyen helyzetben életem legfontosabb férfijával.
-Jade- nyög fel Dervish nővére kezét szorongatva míg a vért nézi.
-Az arcát nézd- szólók rá erőteljesen míg mind két kezemmel a sebre nehezedem mikor az anyag kibuggyan a sebből és vele jönne pár szerv is. A hasi lövések vele járója... Nem engedem hogy így lássa a nővérét. Ő neki nem szabad ezt át élnie.
-Szeretlek- hallok meg a meggyötört hangot mire én is felkapom a tekintetem. Ismerem ezt a szeretlek-et....meg fog halni.
-Ne Gret!- nyög fel Dervish míg zokogva nővérére borul. A halott nővérére- Annyira sajnálom!- nyüszít fel nővére hajába temetve arcát. Véres kezeimet ölembe ejtem és csak nézem a testvérpárt. Elmém azon a bizonyos napon jár még is valamelyest itt van és érzem ahogy mélyen belém ég minden amit most látok és hallok, a keserves sírása, a kétségbe esett szorítása amivel átöleli a lányt.
"Örökké elraboltad a szívemet hercegnőm..." 
-Még egyet nem...- hallok meg felhördülni sírással vegyülve egy hangot mire felkapom elrévült tekintetemet. Dervish szürke szemekkel néz mögém, saját fegyveremet tartva maga előtt és meghúzza a ravaszt. Rögtön kitépem kezéből a fegyvert és hátra fordulok. A férfi a földön hörög én pedig megadom neki a kegyelem lövést. Újra együtt ölünk meg egy embert.
-Ne- nyög fel Ben is amikor kiér hozzánk kissé izzadtan- A bús picsába!- üt a falba. Dervish csak a sarkán ül és kezei közt simogatja nővére kezét. Tudom hogy csupa vér vagyok még sem tudok mit mondani. Mély levegőt veszek majd vissza sétálok Dervishez. Le guggolok vele szembe és mélyen szemébe nézek.
-Szedd össze minden cuccod és az emlékeidet. Le kell lépnünk- felelem halkan.
-Nem akarok itt hagyni- sírja el magát.
-Megértem- mondom elcsukló hanggal- Komolyan- szorítom meg szintén véres kezét- Ígérem idővel jobb lesz de ne kövesd el azt a hibát hogy nem hozol magaddal emlékeket- mondom neki halkan meggyötörten könnyes szemekkel.
-Ezt akartam elkerülni!- zokog fel- Ő annyira nem érdemelte ezt meg- kezd hüppögni mire szívem össze szorul.
-Annyira sajnálom- mondom szomorúan engedve hogy a könnyek végig folyjanak arcomon. Annyi embert láttam gyászolni de ezt most más. Ez nem én vagyok, ez egy barátom. A nővére felé görnyed és zokogok. Annyira kétségbe esetten zokog ami nekem fáj.
-Haver- hallom meg hátulról halkan Luke hangját.
-Nem nézem még egyszer végig, nem tudom még egyszer végig nézni!- hallom meg Ben hangját ami rekedtes mégis éles.
-Hogy tudtad te ott hagyni őket?- kérdi felnézve rám beszívva alsó ajkait hátha nem tör fel belőle újra.
-Nehezen- rázom meg a fejemet sűrűn pislogva- órák múlva.
-A zsaruk nem sokára ki érnek- nyög fel Luke.
-Szedd össze minden cuccát, minden képet és apró tárgyat- fordulok hozzá hátra erélyesen.
-Öt perces költözést akarsz?- nyög fel.
-Luke csináld!- ordítok rá és már el is tűnik a szobákban. Át lépem a lány testét és hátamat a falnak támasztva kezdem simogatni Dervish hátát.
-Nem akarom itt hagyni, rendes temetést kell neki adnom- zokog fel míg a lány haját simogatja remegő kezeivel- Nem ezt akartam..- szipog mérgesen.
-Ki derítem hova temetik, ígérem- ölelem át. Kétségbe esetten húz magához és zokog mellkasomra. Nem az a tizenhat éves aki még Zayntól sem fél és megvéd vele szembe. Csak egy össze tört fiú akinek tönkre tettem az életét.
-Miért ölték meg?- kérdi zokogva míg azt nézem hogy Luke fut egy dobozzal kifele.
-A maffia ilyen- suttogom halkan míg hagyom hogy magához szorítson és szipogva nyugtassa magát velem.
-Tudod kik voltak?!- kérdi mérgesen szemeim közé nézve.
-Kiderítjük- bólintok komoran.
-Belépek. Bosszút állok- feleli erőteljes hangján de ajkait újra lebiggyeszti mikor nővérére néz.
-Nem lesz annyira rossz- simítok végig a hátán míg vissza tartom könnyeimet.
-Azt hittem lebeszélsz majd a bosszúról- néz rám komoran mégis könnytől csillogó szemekkel.
-Át beszéljük ezt majd jó?- kérdem keserűen elmosolyodva.
-Ugye ezek után nem hagytok magamra?- kérdi újra felzokogva.
-Soha- mondom komolyan míg szívem hevesen kezd verni. Annyira kétségbe esett mint én voltam.
-Segíts az emlékekkel- szól oda hozzánk Luke Dervishre nézve.
-Menj- tolom el magamtól.
-Nem akarom itt hagyni- zokog fel újra nővérére nézve.
-Én itt maradok, kiderítem hol temetik el, rendben?- kérdem megremegő hanggal.
-Gyere kis haver- húzza fel Luke. Átöleli vállát és magához húzza míg belépnek egy szobába. Hallom a szipogását. A halott lányra réved a tekintetem és rögtön meg tudom állapítani hogy testvérek voltak ha nem tudnám akkor is. Ugyan az az erős szálú vöröses barna haj. Kissé fehérebb bőr és zöld szemek. Amik a plafonra merednek. Vére teljesen beterít mindent, engem is.
-Gyere- szól rám Luke mikor kilépnek. Dervish egy kis dobozt szorongat zokogva.
-Megvárom a rendőröket. Ki derítem hol lesz a temetése- biccentek fejemmel a lány felé.
-Be akarod vitetni magad?!- kérdik egyszerre. Dervish hüppögve és értetlenül míg Luke mérgesen.
-Ha öt órán belül nem vagyok otthon akkor majd gyertek- legyintek- Siessetek és ne hagyjátok magára! Ha minden jól megy, hajnalban már beszélünk oké?- kérdezem a remegő srácot míg felállva gyorsan magamhoz húzom. Elengedem és rögtön Luke kezébe nyomom két késemet és egy fegyveremet amit egy apró bólintással elrak.
-Vigyázz magadra- zokog fel újra Dervish én pedig bólintok egyet szomorúan mosolyogva.
-Hát remélem ki tudsz szabadulni vagy a srácok ketté tépnek- rázza meg a fejét Luke majd a szobát betölti a kék és piros fény mire rögtön elindulnak lefele. Lehuppanok a fotelba míg kezeim közé temetem az arcomat. Nem így akartam, nem tudtam hogy ez lesz a vége annak hogy berontok abba a kórterembe. Ha tudom akkor inkább a másik irányba indulok el. Nem akartam bele rángatni, nem akartam hogy átélje ezt. Nem szabadott volna átélnie ezt!
-Fel a kezekkel!- üvölt rám egy erős hang mire szomorúan elmosolyodva fel emelem véres kezeimet.
-Lassan álljon fel!- ordít rám egy másik valaki mire valóban lassan felállok és hátat is fordítva nekik kezemet a tarkómra rakom.
-Nem kérek bilincset- mondom halkan mikor meghallom a lépteket felém.
-Megölt egy lányt! A bilincs a legjobb dolog ami történni fog magával a következő években!- Nevet rám az első hang mikor a bilincs egyik végét jobb kezemre kattintja. Lehúzza az egyik majd a másik kezemet és rá rakja a másik karperecet is.
-Erős kijelentés hogy megöltem. Át se vizsgáltak semmit- mordulok fel megforgatva a szemem.
-Tiszta vér vagy- néz rám az egyik értetlenül.
-Micsoda logika- suttogom képébe de tovább is löknek. Unottan, szomorúan ballagok le a lépcsőn és tűröm hogy rángassanak. A lakok undorodva néznek rám ahogy levezetnek én pedig csak megrázom a fejem. Ha tudnák az igazságot! Kiérünk...vagyis engem inkább kilöknek az ajtón és rögtön villantok egy féloldalas mosolyt Benék kocsija felé. Fejemet lenyomják és már be is nyomtak a rendőr autó ülésére. A villogó kocsi elindul én pedig előrébb hajolok hogy kezemnek legyen helye. Megfogom kezemmel a másikat majd kinyújtom kezeimet. Jobb könyököm behajlítom így be ugrik bal kezem mögé. Nem engedem el kezeimet. Jobb könyököm felfele irányítom, bal kezemet balra húzom, fejemet lehajtom majd nagy nehezen áthúzom a kezemet fejem felett. Felsóhajtva nyújtom ki elől a kezem és dőlök vissza.
-Mi az isten!- nyög fel elől az egyik rendőr mire elfintorodom és már most elkezdem jobb hüvelykujjam forgatni másik kezemmel. Elég nagyok a karpercek. Ha be pattintom a hüvelykujjamat akkor ki tudom húzni belőle a kezem szerintem. De majd csak ha szökni kell, vagy nagyon idegesít. Egyenlőre elég hogy nem törik ki a kezem. Továbbra is az eget nézem és nem figyelek arra mit beszélnek körülöttem.
-Át küldjük már most a képeket vagy elég ha végeztünk a helyszíneléssel?- jön a recsegő hanga rádióból.
-Küldjétek át. A lányt elszállítottátok már?- kérdi épp az a rendőr amelyik nem vezet.
-Még a minták- sóhajt fel. Talán lehettem volna rendőr is. Állhatnék a jó oldalon, küzdhetnék a jó ért és dolgozhatnék fehéren. De ezek buták- A belei is kitüremkedtek- sóhajt fel undorodva a rádió végén lévő személy.
-Nem értem hogy képesek erre ezek a mocskok!- dörren fel a kormány mögötti míg rám néz a vissza pillantó tükörben egy lenéző pillantással.
-A fegyvereseket nehogy számításba vegyék a többi szobába!- csattanok fel idegesen- Milyen rendőrök maguk?!- kérdem undort vegyítve a hangomba- És csodálkoznak hogy ott tartunk ahol- nevetek fel keserűen. Miért nem rendőr vagyok? Mert van eszem.
-Akkor gyanúsítottként viszünk be- rántja meg a vállát a sofőr.
-Csak valakit vigyünk be, igaz?!- nevetek fel.
-A celládba nem leszel ennyire jó kedvű- nevet fel gúnyosan a bal oldali aki előttem ül.
-Oh ugyan kérlek- sóhajtok fel- Szánalmas amit csináltok. És még rossz is.
-Akkor miért voltál ott?!- kérdi a sofőr értetlenül rám pillantva- Valami közöd van hozzá.
-Lakó is lehetnék- rántom meg a vállam- Ha elsírom magam a fotelba és azt mondom hogy végre kiértek, óráknak éreztem ezeket a szörnyű perceket akkor most forrócsokit kapnék nem bilincset- rázom meg szemem előtt.
-Tedd vissza a hátad mögé vagy lelőlek azzal hogy szökni próbáltál- dörmög a sofőr.
-Abszolút törvényes- hunyorgok rá míg lábaimat felhúzom és átbujtatva rajta a kezeimet máris a hátam mögé kerül újra.
-Mert te megtestesíted azzal a törvény hogy megölsz egy ártatlan lányt- kezd mozgolódni az előttem lévő.
-Haver, nem öltem meg. És a saját törvényeimhez hűséges is vagyok- dőlök hátra lazán.
-Kifele- sóhajt fel az előttem lévő újra mire kiszáll én pedig csak ülök. Az ajtót feltépi mellettem és mély levegőt veszek amíg tűrőm hogy kirángasson. Éles füttyentést hallok mire rögtön arra kapom a fejem.
-Kit hoztál nekem Bewar?- lépked felénk egy barna rövid hajú egyenruhás fazon.
-Megölt egy lányt, még a belső szerveit is kitépte, vigyázz vele- lök oda neki.
-Kitéptem?! Meg se öltem- meredek rá hitetlenkedve.
-Ezt folytassuk a kihallgatáson- suttog a fülembe mire rá emelem furcsálló tekintetemet. Nem tudom mit tervez de lehet meg ölöm ha olyant ami nekem nem tetszik. Erősen fogja a felkaromat míg én csak nyugodtan nézelődöm körbe.
-Hidd el hogy nem tudsz majd megszökni- nevet rám- Ismerem ezt a bámészkodást, itt én vagyok a legjobb cicám. Add fel- nevet míg belök egy ablaktalan szürke szobába ahol van egy asztal és egyetlen egy szék. Kezem kirántom az övéből és míg a székhez sétálok megismétlem a rendőrkocsis mutatványom. A bilincs újra elől van- Hé!- dörren rám.
-Ügyvéd nélkül nem kellene beszélnem, nem hallottam a jogaimat mikor behoztak egy szó nélkül, nem keresnek bizonyítékot, molesztált. Szóval kussoljon, húzza meg a seggét és ne szóljon be mert így kényelmesebb- dőlök hátra a széken unottan.
-Nem először van dolga a rendőrséggel nem igaz?- kérdi mosolyogva mire felhúzom a szemöldökömet.
-Nem most kezdődött a önbecsülési problémád igaz?- kérdezek vissza egy szép mosolyt áldozva neki.
-Ideges vagy?- kérdi komoran.
-Kettőnk közül te vagy ideges. Talán a sok felgyülemlett szexuális feszültség- hümmögök rá meredve.
-Akkor ezt most kikapcsoljuk- komorodik el egy távéranyitóért nyúlva. Fel emeli az egyik sarok felé majd a másik felé végül az egyetlen magnót is kikapcsolja az asztalon- Nos drágám, egy beszólás, egy pofon. Kussolsz és válaszolsz- hajol az arcomba undorítóan vigyorogva.
-Nem vagyok a drágád. Ha megütsz, meghalsz- villantok rá én is egy mosolyt.
-Egy beszólás- sóhajt fel majd sóhajtása vége egy üvöltésbe megy át és keze csattan az arcomon. A padlót nézem míg nyelvemmel végig simítok belül a számban bal oldalt a sajgó területen.
-Szóval- rázza meg a kezét büszkén- Mi a neved?!- kérdi a legkevesebb kedvességgel. Nem válaszolok. Rossz embert ütött meg- Azt kérdeztem- hajol újra arcomba mire elszántan nézek szemébe- Mi a kurva neved?!- ordít rám. Jobb szemöldököm felhúzom, lassan pislogok egyet majd rá mosolygok.
-Szóval te vagy itt a legjobb?- kérdem kíváncsian míg bal kezemmel megfogom jobb hüvelykujjam és megrántom. Apró kattanás ahogy a csont kissé kiugrik. Kis feszegetéssel leszedem csuklómról a bilincset.
-Én- villantja rám fogsorát. Gyorsan állok fel hátra lökve lábammal a széket, fejét a vas asztalba verem. Hangosan nyög fel de már mögötte vagyok. Könnyű szerrel szerzem meg fegyverét és biztosítom ki míg tarkójára nyomom.
-Dobd el!- nyit be az a férfi aki átpasszolt ennek a szemétnek azt hiszem Bewar- Azt mondtam dobd el!- hadonászik rám a fegyverrel.
Keserű mosoly fut a számra ami már inkább az agyfaszom első jele de felemelem kezeimet benne a fegyverrel. A nyomorék aki képes volt megütni könnyedén szedi ki így a kezemből és fogja rám ő is. 
-Úgy tűnik az épületben már én vagyok a legjobb- kacsintok rá mikor kivezet Bewar. Nem szól hozzám semmit de én újra feltérképezem a terepet. Cellák...Cellák?!
-Innen szabadulj ki- mosolyog rám mikor belök.
-Szívesen kötnék fogadást- mosolygok rá míg körbe nézek. Gyenge a rács alja az ablaknál. Az üveget is ki tudnám rúgni. Az őrök mászkálnak. Könnyű lesz.
-Nehezítsünk rajta- hadarja és már el is kapja a kezemet és kihúzza a rácson kívülre. Tehetetlenül kenődök fel arccal a rácsra míg kint össze bilincseli kezeimet.
-Komolyan?- rántok kezeimen de azokat nem tudom behúzni a cellába mivel meg akad az egyik vas rúdban.
-Szokj hozzá- rántja meg a vállát és az őrhöz sétál. Túl szorosak. Ebből nem tudom csak úgy kihúzni a kezem.
-Ki ez?- kérdi a magas rövid fekete hajú két ajtós szekrény szintét rendőr ruhában.
-Vigyázz vele. Hasba lőtt egy huszonhat éves lányt. A belső szerveit is épp ki akarta szedni. Valami elmeháborodott- rázza meg a fejét. Szemöldököm újra felszalad és csak megrázom a fejem hitetlenkedve. Ezek hülyék. Ezek ostoba idióta barmok! Egyre jobban színezik a történetet. Mit kezdtem volna a beleivel?!
-Értesítettétek a lány családját?- kérdi szomorúan a fekete hajú míg undorodva mér végig. Mosolyogva biccentek neki mire tekintetét vissza vezeti beszéd partnerére.
-Polgári temetése lesz, a szülei rég meghaltak. Az öccséről pedig senki nem tud semmit. Lehet szerencsétlen kis srácot is megölte- sóhajt fel. Fejem a rácsba ütöm tehetetlen agyfaszomban. Felém néznek majd vissza fordulnak egymás felé.
-A holnapi turnusba temetik a Frigerobi áldozatokkal együtt?- kérdi a fekete a hajú mire szemem felcsillan.
-Igen. Berakták a holnapiba. Legalább szép lesz neki, és emberek is lesznek. Megérdemli amilyen kegyetlenül halt meg- sóhajt fel drámain mire megforgatom a szemem, újra. Ha tudná én mit láttam..
-Mióta hoztak be?- kiálltok oda nekik mire rám terelődik figyelmük.
-Úgy két és fél órája de ne aggódj lesz még több is- biccent felém majd ki siet.
-Jaj drágám ne légy ilyen!- kiállt oda neki a mellettem lévő cellában lévő lány.
-Fogd be Avery!- kiállt hátra és lazán kisétál.
-Mikor épült ez a cella?- kérdem fel futtatva tekintetem a rácson.
-Két éve vagyok itt, akkor volt talán öt éve- szól hozzám unottan- Jól kihúztad a gyufát ha így kikötött- nevet fel.
-Semmit nem csináltam csak meg akartam tudni valamit- felem orrom alá motyogva.
-Mégis mit?! Hogy milyen itt bent rohadni?! Kis anyám- nevet fel élesen- legalább megtudtad?
-Meg- villantom rá fél oldalas mosolyomat.
-Te aztán nem semmi vagy- füttyent.
-Mit szólnál ha azt mondanám kijuttatlak csak legyen háttal nekem az őr úgy három percig- nézem a bilincset kezeimen.
-Kijuttatsz?- nevet fel- Jó vicc volt- kacsint rám majd ledől az ágyára.
-Egy próbát neked is megér- nézek rá míg két kezemet két egymás melletti rácsra rá fonom. Méreget pár percig majd oda sétál a minket elválasztó rácsokhoz.
-Mi a terved?- kérdi halkan össze szűkített szemekkel.
-Így is késébe vagyok szóval gyorsak leszünk. Az őr nem engem néz. Felmászok, ki hajlítom a rudat és kiszabadítom a kezem. Aztán úgy hogy már szabad a kezem rá segít az őr sorsára. Meg van a kulcs és lelépünk- hadarom.
-Ugye tudod hogy őt már mindenki próbálta megfojtani, megkéselni, megtépni?- kérdi nevetve.
-Más vagyok mint akik bekerülnek- felelem komoran mire látom hogy ő is elkomorodik.
-Adj egy percet- sóhajt fel majd a kis cellája másik felére sétál és valamit súg az ott lévő lánynak. Az is átsétál a cellája másik oldalára és mond valamit a következő lánynak és így tovább. Felnézek újra a plafonra és csak remélem hogy alul erősítették meg nem pedig felül.
-Rohama van!- sikít fel egy lány hosszú folyosó végéről. Az őr megindul és amint háttal van nekem már fel is ugrok. Kezemmel meg fogom a bilincset össze kötő rész és kitámasztom magam. Lábaimat a rácsra rakom és pár pillanat alatt már a tetején vagyok. Majdnem így kellett kötéllel fára másznom egy kiképzésemen régen.
-Azt a kurva- leheli mellettem a szőke Avery. Lábaimat kibiztosítom a rácson majd egész testemmel azon vagyok hogy ellökjem magam onnan. Öt méter magasan vagyok de még így is megéri hogy le essek ha a bilincset ki tudom legalább szedni. A rúd meghajlik. Aprót nyögök és még inkább húzom- Csessze meg- leheli újra maga elé engem nézve.
-Nézd mikor jön vissza- sziszegem fogaim között mikor rántok újra egyet kezeimen. Erősen váj a bőrömbe a bilincs de most nem ezzel törődöm csak jobban húzom. Már látszik egy kis rés a rúd és a plafon között. Meg lesz!
-Jön!- pisszeg le engem és ebben a pillanatban a kis résen áttör a bilincs. Szemem elnyílik ahogy hátra csapódom de lábaimat rögtön hátra lendítem. Felgyorsult légzéssel érkezem guggolásba de előre dőlök mivel kezem még mindig össze van kötve. Gyorsan állok fel és rakom kezemet úgy a rácshoz mint volt. És csak remélem hogy nem veszi észre hogy most már bent van az össze kötő szár.
-Hé maci- intek neki fejemmel mosolyogva mire felém néz- Nem akarok tolakodó lenni, de az ott mi a cellám sarkába?- kérdem értetlenül még hátra is fordulok hogy megnézzem a semmit. Értetlenül felhúzott szemöldökkel unottan lép felém. Két kezemet vissza húzom majd úgy igazítom egy másod perc alatt hogy mind kettő kiférjen a rácson. Öklöm lendül előre és hörögve térdre rogy ahogy torkon találom.
-A rádió!- jajong Avery mire megkapaszkodom az egyik rúdban és egy jól irányzott mozdulattal kifele állon rúgom. Ájultan terül el én pedig rögtön le guggolok. Gyorsan, kissé nehézkesen fogom meg az ájult őr lábát és közel húzom cellámhoz. Övéről le akasztom a kulcsokat majd rögtön ki nyitom a bilincsemet majd még inkább sietve nyitom ki cellám ajtaját. Az ígéretemet betartom így Avery celláját is rögtön kinyitom.
-Engem is!- kezdenek ordítani a lányok.
-Kuss vagy itt hagyok mindenkit!- mordulok fel. Avery kezébe nyomom a kulcsot mire értetlenül rám néz.
-A te barátaid. Én téged szabadítottalak ki. Ha börtön lázadást csináltok elég sokan kijutnak szervezd úgy hogy te is ki juss de én már késésben vagyok- hadarom neki.
-Köszönöm- néz rám nagy szemekkel de már kifele igyekszem lágy léptekkel. Kezeimet hátam mögé kulcsolom mivel jól tudom hogy véresek, ráadásul szerintem új sebet szereztem rá a bilincsekkel. Az iroda feléig jutok mikor már látom a kijáratot és ezzel együtt Bewart is. Szeme elkerekedik én pedig morogva futni kezdek felé. Látom hogy fegyvert ránt mire be vágódom oldalra és sikerül pont kiszúrnom egy női rendőr apró papír irodáját.
-Van kése?- kérdem komoran mire dermedten és hulla sápadtan megrázza a fejét- Remek- dörmögöm majd kihúzom fegyverét a tokjából.
-Hé- dörren fel.
-Térden lövöm ha nem kussol- nézek rá még mindig guggolva.
-Kikérem magamnak és Rendőrnő vagyok méghozzá nem akármilyen rangba...- eddig jut mivel térdébe eresztek egy golyót. Felordít mire elfintorodom. Mit kell túl játszani?! Oké ezt én sem gondoltam át. Egy rendőrőrsön meglövök valakit. Oké..gondolkozz mielőtt reagálnak. Fegyverrel a kezemben de felugrok- Legyen tánc!- ordítom el magam mire mindenki idiótán mered rám, sokkolódva. Még Bewart is. Előre lendülök és csak akkor ocsúdik fel mikor mellette futok el. Könnyedén fegyverezem le és gáncsolom ki. Mind a két fegyvert a kezembe fogom. Félautomata marok fegyverek. Futás közben nyomom meg a egyszerre mind kettőn a tárkioldó gombot a szán és a markolat héj találkozásánál. A tárfenék kicsapódik és a tár könnyedén csusszan ki. Eldobom őket hisz már használhatatlanok. 
-Fogják már meg!- hallom meg felordítani.
-Hívjanak mentőt!- jön egy újabb hang de már ki is rontok az ajtón. Nem állok meg, rohanok tovább. Miért nem vagy inkább rendőr..Ezért! Csak ennyivel akkora káoszt okoztam hogy utánam se jönnek rögtön. Ez nálunk az alvilágban egy laza reggel kacarászva. Amint két utcával elhagyom a rendőrőst be is pattanok egy taxiba. Kissé lihegve darálom el a címet. Látom hogy félve néz rám a taxis de elindul.
-Nem az én vérem- nyögök fel mire látom hogy szeme elnyílik és görcsösen kezdi markolni a kormányt- Mármint, nem fogom bántani! Komolyan- emelem fel a kezemet nagyot nyelve. Nem szól semmit csak jobban a gázra lép. Hátra dőlök az ülésen és lehunyom a szemem. Töketlen bagázs...és ettől félnek az emberek? Még csak ujjlenyomat se vettek, megvertek, kiszöktettem az összes rabot. Viszont megígértem Dervishnek hogy megtudom mikor temetik a nővérét. És holnap fogják.
-Köszönöm- sóhajtok fel mikor megáll a ház előtt. Kiszállok és hajolnék az ablakon be hogy elmondjak mindjárt hozom a pénzt de már padló gázzal indul is. Megrázom a fejem majd az ajtó felé kezdek sétálni. Halkan nyitok be és rúgom le magamról a cipőt. Dermedt tekintetekkel néznek rám én pedig rájuk. Dervish nincs itt, Zayn sincs itt.
-A kölyök a szobájában, Zayn elaludt miután kirontottatok- tájékoztat halkan Louis.
-Beszéltetek vele?- fordulok Luke-ék fele akik csak állukat megtámasztva merednek maguk elé.
-Nem igazán hajlandó beszélni- sóhajt fel Luke- Rendben kijutottál?- néz rám.
-Idióta vagy- szól közbe halkan Ben.
-Gond nélkül- motyogom magam elé kissé elmerengve az elmúlt négy órámon körülbelül- Lezuhanyzok aztán bemegyek hozzá- kezem indul hajam felé hogy tehetetlenségembe bele túrjak de útközben megáll rájővén hogy tiszta vér, illetve hogy kezem is sebes a bilincsek miatt. Úgy tűnik jobban megvágta mint számítottam rá.
-Gond nélkül?- néz rám Ben felvont szemöldökkel.
-Mindenkit megbilincselnek mikor beviszik nem?- kérdem váll rántva eljátszva az értetlent. Elindulok a szobám felé. Halkan nyitok be hogy Zaynt nehogy fel keltsem. Kiveszek egy rövid gatyát szekrényemből és egy bő pólót. Gyorsan megyek a fürdőbe és ugyan ilyen gyorsan szedem le magamról az alvadt vért. A ruhákat a szennyesbe dobom és már máris sokkal frissebben úgy hajnali fél öt körül kilépek anélkül hogy Zaynt felkelteném. Szegény rendesen ki van ütve. Máskor azt észreveszi ha felsóhajtok mellette míg ő alszik. Most meg azt sem hogy ki-be mászkálok. Remélem nemsokára jobban lesz...ő is.
-Sok sikert- motyogja oda nekem Ben mire megtorpanok.
-Ugye tudod hogy ez most az én hibám volt- nézek vissza rá nem törődve a többiekkel.
-Egyszer végig néztem már egy ilyent, ezt valahogy nem akartam. Attól függ honnan nézzük, ez is az én hibám- temeti tenyerébe arcát.
-Engem nem is né...
-De- vágja rá mire szemem elnyílik- Szerinted ki hívta a főnököt? Láttam ahogy lerogysz a földre és sírva fakadsz. Hallottam a fenyegetésedet is- néz rám csillogó szemekkel és szám elnyílik. Mindenki csendben hallgat minket én pedig csak nézem őt. Hol volt hogy nem vettem észre?!
-Hívd fel Stanéket hogy mi a pálya és jöjjenek- terelem el a témát.
-Oké- feleli Luke, Ben helyett.
-Én rángattam bele a srácot- mondom halkan Bennek és nem szentelve több időt ennek a beszélgetésnek elindulok Dervish szobája fele. Hallom a hüppögést és a szívem szorul össze.
-Bejöhetek?- kopogok be az ajtónak dőlve. Nem jön válasz így benyitok- Mondtam hogy vissza jövök- mosolygok rá majd magam után becsukom az ajtót. Kétségbe esetten néz fel rám.
-Meghalt- mondja halk, rekedtes hanggal és szomorúan bólintok. Tudom milyen az mikor felfogod mind ez mit is jelent. Először csak sírsz. Aztán rá jössz hogy mi mindent jelent ez. Ő már nincs.
-Holnap lesz a temetése. Valamilyen másik áldozatokkal együtt. Elmehetünk ha szeretnéd- ülök le az ágyra óvatosan a rengeteg kép közé. Szemem lassan végig vezetem rajtuk. Az egyik képen a nővére nyakában csimpaszkodik és nevet a mellette levő képen pedig már az ő hátán van a nővére míg előre nyújtott karral mutatja előre az irányt a lány. A kép ugyan ott készült, látszik. Dervish büszkén kémlel fel nővérére kissé elnyílt ajkakkal nevetve. Egyszerűen sugárzik a képről hogy igazán imádták egymást.
-Szeretnék- vágja rá ő is a képeket nézve.
-Lehet hogy mással kell oda menned. Elkísérlek de elég nagy zűrt okoztam és nem szeretném hogy kiszúrjanak és oda legyen a temetés- mondom halkan.
-Szeretném hogy ott legyél- mondja halkan. Hangja meggyötört és megtört de nem is várok mást tőle.
-Tudom hogy még nem igazán akarsz segítséget de hidd el ebben a házban bármit kérsz azt meg kapod. Ha azt hogy játszanak veled akkor játszanak. Sőt ők akarnak majd veled- nevetek fel halkan meglökve kissé a vállát- Ha beszélgetni akarsz akkor is számíthatsz rájuk. És a hadiszálláson kis király vagy már most- kacsintok rá mire értetlenül néz rám.
-Miért? Semmit nem tudok- nyög fel keserűen elmosolyodva.
-Mert velünk vagy. És aki téged baszogat az minket baszogat. És ki baszogatja a főnököket?- kérdezem értetlenül mire kicsit felnevet.
-Ugye te fogsz kiképezni?- néz rám szomorúan.
-Egyértelmű!- rázom meg a fejem- De a srácok is- mutatok hátam mögé jelezvén a házba tartózkodó személyekre- Illetve még Stan és Zoe. Házasok, ők is a csapatba vannak- mondom mosolyogva.
-Értem- leheli halkan.
-Figyelj- sóhajtok fel- Mindenki azt mondja a bosszú szörnyű és semmit nem old meg- nézek rá szomorúan- Pedig igen is ad megnyugvást de az emberek becsapják saját magukat hogy ne kövessék el ezeket. A mi világunk még ha mocskosnak is mondják igen tiszta. Itt az érzelmek vezérelhetnek ha van hidegvéred. Itt nincs önámítás csak az igazság- mosolygok rá bátorítóan.
-De Ben még él- néz rám értetlenül.
-Ben bizony él- nevetek fel- Ez elég hosszú történet. Akarod hallani?- kérdem kissé elkomorodva de még mindig vidámabban mint ő.
-Igen- adja rögtön válaszát egyszerűen.
-Tizenöt évesen arra értem haza hogy megkínozva a nappalimba vannak a halott szüleim. Akkor fogadtam meg hogy meg bosszulom bármibe is kerüljön. És igazából ez lett itt a vége- tárom szét a karomat- Őszintén mondom, jól jártam- nevetem el magam- Nos a főnök betoppant az ajtón és felajánlotta a lehetőséget amiről fogalmam sem volt akkoriban mit is jelent igazán. A kiképzésem annyi volt hogy oda dobott négy férfi közé és össze vertek minden nap. Aztán egyik nap eltörtem az egyik kezét mivel eléggé meg ellegeltem és innen már csak fejlődtem. Két évig nem tudtam hogy Ben ölte meg a szüleimet. Persze elég csúnyán adta tudtomra- gondolok vissza a jó öt éve történt eseményekre- Elrabolt, betört a régi házba és míg a többiek a pánik szobából néztek addig engem szarrá vagdosott és hipót öntött rám. Volt ott még több finomság de ne menjünk bele- legyintek.
-Menjünk bele- néz rám elkerekedett szemekkel.
-Zayn és én akkoriban kavartunk. De volt barátnője- fintorodom el- Mikor kiszabadultam a kötél fogságából majdnem megöltem mindenkit de...nos nőként ez a szakma nem jó. Szenvedünk. És ráadásul nagyon kevesen vagyunk és az elején védtelenek is- próbálok célozgatni.
-Téged...- hal el a hangja.
-Nem egyszer- fintorodom el- Talán ez az egyetlen élet helyzet amiben a mai napig elbukok- mondom elkomorodva.
-Zayn?!- hördül fel idegesen.
-Jaj dehogy!- sápadok le ijedten- A délkeletinél kurvát kellett játszanom és jóra sikerült- nevetek fel.
-Oh- mered rám.
-Nőként ez az egyetlen előnyünk. Bárhova be engednek- kacsintok rá.
-Jogos- sóhajt fel.
-Szóval, mikor Ben rám küldött egy kiéhezett állatot és azt is megöltem akkor megkérdtem Dave-t...
-A hackert?- vág közbe.
-Igen. Szóval megkértem hogy mondja el neki hogy szeretem őt. Nos besültem. Úgy voltam vele hogy elegem van a két évből ami történt velem szóval csak lazán letérdeltem Ben elé hogy húzza meg a ravaszt. Hiszen akkor tudtam megy úgy fél óra alatt hogy ő ölte meg a szüleimet és hogy Zayn nem gondolja komolyan. Igazából komolyan gondolta csak hát Perrie- nyögök fel.
-Wow- néz rám hitetlenkedve.
-Nos, párszor valóban majdnem megöltük egymást de aztán jött a Three- húzom el a számat beletúrva hajamba.
-Three?- néz rám értetlenül.
-Huh... ez bonyolult. Fel tudnád most fogni?- nézek rá keserűen.
-Próbáld meg- rántja meg a vállát.
-Néha összejön egy gyűlés, a világ húsz legjobb bérgyilkosa. És ez az a gyűlés amiért nem éri meg a legjobbnak lenni- nevetek fel- Ha valami baj van meg kell szavaznunk mi legyen. Nos úgy négy éve mivel össze vesztem Bennel ezért az ő szavazatával és az én komolytalannak gondolt fenyegetésemmel elindítottuk újra versenyt. Ha tíz embernél többen támogatják akkor elindul. De ez egy szar verseny. A világ összes bérgyilkos erre a kontinensre jön és ezzel nevez. Neveket kapsz, le kell győznöd őket. Egészen ötvenig nincs is vele baj, de amikor eljutsz a top ötvenhez- rázom meg a fejem- Vagy ölsz vagy megölnek elven megy tovább a "játék". Ez már Londonban játszódik. A húsz legjobb bérgyilkosnak viszont mindenképp bele kell kerülnie a top ötvenbe különben a másik tizenkilenc megöl. Hisz neked elvileg könnyű bekerülni. Nos bekerültem. Ekkor már Zaynnal voltam. Azt akartam hogy megöljenek- folytatom lazán de hallom ahogy meghökken.
-Miért akartál meghalni?!- kérdi kétségbe esetten.
-Mert csak három éli túl. Akkor Zayn még nem volt bérgyilkos. Vagy is ahh- temetem arcomat kezeimbe- Nem tért vissza szakmába- pontosítom magam- Nos a világ ötven legjobb bérgyilkosa közül marad három.
-Ez hülyeség. Minek ölitek meg egymást ha ti vagytok a legjobbak?! Akkor csak a szarok maradnak- néz rám értetlenül.
-Tudom, az előtt nem is volt már hét éve verseny. És mindenki örült is neki. Persze volt akik szerették. Ezt az egészek a gazdagok szervezik és néznek minket, minden kamerán, minden össze tűzést, minden halált végig néznek és fogadásokat kötnek ránk- mondom magam elé meredve.
-Ez szar- néz ki az ablakon szomorúan.
-Nos, a három legjobbat aki életben marad azt a megtiszteltetést kapja hogy elrabolják a legfontosabb embert az életében- nevetek fel.
-Mi?!- kapja rám értetlenül a tekintetét.
-Elrabolták Zaynt, Ben húgát és Luke lányát. Ben kómába volt mert meglőttek, Lukeot akkor még nem ismertem. Akkor még rettegtem tőle mivel fekete szemű volt- sóhajtok fel.
-Fekete szem?! Neked is olyan- néz rám értetlenül.
-Ezt már tényleg később- nevetek rá- Szóval ha a szerettedet nem találod meg három napon belül akkor megölik őket. Ha megtalálod akkor kiválthatod őket. A szüleim mint kiderült elégé benne voltak a Maffiába. Apám nem csak katona volt de bérgyilkos is mivel a főnököm bekebelezte. Anyám pedig hacker. Apám eltörte a főnök orrát ezért rájuk küldte Bent egy hamis indokkal. De ezt a verseny miatt tudtam meg. Megöltem A főnökömet és közbe még azt is meg tudtam hol vannak elrejtve a három ember. Hisz ő volt hozzájuk a kapocssóm. Viszont élvezettel tettem.
-Honnan tudtad meg?!- néz rám értetlenül de hangja után rögtön jön egy halk kopogás.
-Gyere- szólalok meg és meglátom a vörös hajat. Dervish szeme elnyílik én pedig elmosolyodom.
-Szóval te vagy az új Elit csapatunk tagja akire remek kiképzés vár!- rikkant fel Zoe.
-Óh Haver! Üdvözzelek a családban- jön oda hozzánk mosolyogva Stan míg megborzolja a kissé ijedt Dervish haját akit szinte már úgy ölel Zoe hogy elfekszenek az ágyon.
-Ő Zoe és Stan- nevetek fel. Ránézek Stanre és ő rám.
-Tudjátok?- tátogóm neki kérdésemet mire bólint de kezével rögtön tudtomra adja hogy hézagos a sztori.
-Bármi kell szólj!- nevet fel boldogan Zoe- Komolyan bármi. Ha zsiráf kell, szerzünk neked egyet- néz rá teljesen komolyan mire Dervishből kitör a röhögés.
-Szeretnék majd veletek beszélni- mondom inkább Stannek mint sem az elkábult Zoenak.
-Miről?- kérdi Stan értetlenül.
-Elmennétek vele a temetésre? Most szabadultam a börtönből, könnyedén felismernének- húzom el a számat. A temetés említésére Dervish újra elkomorul kissé.
-Lazába- mosolyog barátságosan Zoe Dervishre.
-Én is ott leszek csak távolabb- tájékoztatom őket.
-Mekkora galibát okoztál a rendőrőrsön?- nevet rám Stan.
-Nem nagyot- rázom meg a fejemet legyintve.
-Képzelem- fogatja meg a szemeit Zoe.
-Honnan veszítek hogy nem surrant csa...
-Tisztázzunk valamit. Ő itt Jade Wyne- mutat rajtam végig a kezével nevetve Stan- Ha munkáról van szó akkor minden lealacsonyít. Szinte biztos vagyok benne hogy már most országos körözés van a fején. Ha más helyzetéről van szó, akkor terminátor és azt is eltúlozza hogyha megvágod magad a papírral. Lassan rájössz majd- legyint nevetve.
-Kikérem magamnak!- nyögök fel.
-Kérd- kacsint rám Zoe- Nem jöttök ki hozzánk?
-Szerintem még nem, aludnunk is kéne- húzom el a számat.
-Okés, egy életen át fogunk még találkozni úgyis!- legyint hátra.
-A kérdés hogy az az élet holnap déliig tart-e vagy tovább- kurjant fel Stan felkapva hátára a feleségét.
-Ehhez nem fogok tudni hozzá szokni- mered az csukott ajtóra Dervish.
-Elég könnyedén belerázódsz majd- mosolyodom el sunyin. Láttam a szürke szemét. Nem hiszem hogy beképzeltem. Úgy tűnik ez a fekete szem dolog mindenkit a közelembe irányít. Persze remélem hogy neki nincs ez. Így is szenved rendesen.
-Köszönök mindent- néz fel rám pár perc csend után.
-Idővel abba is bele rázódsz hogy ne köszönd meg ezeket. Sajnálom hogy ez történt. Tudom hogy miattam kerültél bele és ígérem próbálom a lehető legkönnyebbé tenni neked- mondom halkan fent tartva a szemkontaktust még ha nehezen is megy.
-Egy idő után belehúzott volna az utca- rántja meg a vállát lehajtva a fejét.
-Bármi van számíthatsz rám, oké?- tartom felé öklömet.
-Oké- mosolyog rám. És bizony ezt a mosolyt is ismerem. Ez a semmi nem állíthat meg mosoly. Ökle csattan az enyémmel és egyszerre mosolygunk egymásra. Azt hiszem lett egy öcsém...


Kukucs! Dupla rész mivel kiderült van még egy szülinaposunk! Szerintem annyira örültök neki mint majd ő saját magának:'D Boldog születés napot kívánok egy friss olvasómnak:3 Néz szerint Lulu Szabo-nak! Imádás van! <3 (Kövi rész szigorúan szerda!)

27 megjegyzés:

  1. Te jó jézus szent Mária!!!. Juj olyan cuki hogy Zayn bealudt miután Jade elment azt hittem majd örjöngeni fog de csak aludt de persze hinni a templomba kellXD a vége pedig irtó cukii lett.... Azt hiszem a kedvenc napom a szerda lesz ezen a héten!!!:)❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy ennyire tetszett a rész:3 Imádás van! <3

      Törlés
  2. Sajnálom Dervist .. végig nézni a halált annak akit nagyon szeretsz szörnyű...de szerencsére ott volt a srácnak Jade aki már átélte ezt.. néha csodálkozom hogy milyen jószívű is a mi Jadeünk.. és segítőkész. most komolyan ki nézné ki egy bérgyilkosból?? Nagy szíve van ami miatt még jobban szimpatikus.És ugyan mi az neki hogy ki kell szabadulni a bilincsből meg a börtönből? Ez neki semmiség :D Nevettem azon hogy Zayn fel sem ébred. Aranyos:D Aztán ahogy Jade ott volt Dervisnek.. mint egy nővér .. nagyon aranyos hogy így kiállnak egymásért.Zoe is nagyon cuki volt ahogy letámadta a srácot. Alig várom a következő részt. :) Remek rész lett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett. Nos igen, Jade eléggé szerethető karakter. Szerdán hozom a kövit, imádás van! <3

      Törlés
  3. Szia!
    Boldog Szülinapot mind a 2 olvasódnak! Nincs valakinek még ma szülinapja? :))
    Megint alkottál, Ó írónők gyöngye! Ezt a részt is imádtam! :)
    Dervisht nagyon sajnáltam, hogy meghalt a nővére. Jade szépet alkotott a börtönben, a rendőrök igazi p*csök voltak. Remélem ebből nem lesz Jade-nak baja a későbbiekben. Vagy ez nála már megszokott? Jade-nak sem egyszerű ez a helyzet, visszaemlékezni az akkor átéltekre, amikor a szülei meghaltak, de Dervishnek jó, hogy Jade ott van mellette. Zoe és Stan végre visszatért, már hiányoltam Őket. Cuki a rész vége! Eddig is "pátyolgatták" egymást, mi lesz ezután? :))
    Várom a kövit!
    Puszi: Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kétlem hogy lenne még másnak:'D És nagyon szépen köszönöm a megnevezést:3 Örülök hogy a rész tetszett, szerdán jön a kövi. Puszi!

      Törlés
    2. Anyumnak a munkatársának is ma van :D Csak ő nem az olvasod :/

      Törlés
  4. Szia Destiny!
    Ez csodás egy rész lett! Imádtam :D Kár, hogy a kövi részt szigorúan szerdán hozod. :/ Mondjuk így is kitettél magadért! :D De azért remélem a komizók majd megváltoztatják a mostani álláspontodat, és kedd lesz belőle….. :DD
    Na de hagylak! :'D
    Még egyszer, imádtaaaaam :)
    Xx Amber

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett:3 Mostanában nincs annyi komi és most ezzel a plusz egy résszel remélem ki bírjátok szerdáig:3 Nem egy olyan idegtépő vége lett:) Imádás van! <3

      Törlés
  5. Ohh Szent Mári Kleopátra... :O Nincs véletlenül valakinek holnap szülinapja??! :D *nevetés* Na jó térjünk a részre :) Egyszerűen imádtam!! :* Csodálatosan írsz!! Eddig kevés bloggernek volt olyan szerencséje hogy sírtam a részen :/ Igen sírtam mert szegény Gret meghalt.Nem mondom hogy átérzem a fájdalmát Dervishnek vagy Jadenek de tudom milyen érzés ha egy fontos személyt veszítessz el :/ Mint mindig most is tetszett minden jelenet.A börtönös rész nagyon bejött! :D Ahogy Jade tök egyszerűen kiszabadítja magát :'D Komolyan ezek a rendőrök egy p*csök!! ;) Szerencsém hogy én eddig csak kedvesekkel találkoztam!! Remélem Dervish hamar rendbejön! Kedvelem a srácot. :D Jade és Dervish jó testvérek lennének!! Úgy is viselkednek egymással ;) Zayn.Nos Zayn igazán aranyos hogy minden akciót végig szunyálja :'D DE! Ilyet sose mondam és szerintem nem is fogok egyhamar.Igaz hogy Zaynről szól a történet de olyanannyira brutáisan jól írsz hogy el is felejtettem hogy most valójában ő egy nagyon fontos főszereplő!! :3 Egyáltanán nem hiányoltam! Sőt tetszett is hogy egy részben nem volt nagyobb jelenete! ;) Jó ebbe a részbe is volt egy alvós jelenete de úgy nagyon nem is csinált semmit az alváson kívül! Ne érts félre! Nem kérem azt hogy a következő jelenetekebe ne legyen benne most nem azt szeretném ha Zayn nem lenne többé! Ritkán,vagyis inkább soha nem szoktam senkit megdicsérni azért mert egy főszereplő nem volt benne egy részben! Jajj,össze-vissza beszélek/írom itt neked sőt lehet hogy az őrületbe kergetlek a marhaságaimmal.Szóval leegyszerűsítem egy mondatba a kesze-kusza gondolataimat! Oly' annyira jól tudsz írni hogy még Zayn jelenléte nélkül is izgultam a rész miatt! Egyszerűen fenomenálisnak tartom azt hogy csak egy kicsit hiányoltam Zayn de ennek ellenére is egy olyan részt írtál hogy..uhh istenem ugye érted mit akarok itt kibökni??! Hjajj bocs a hülyeségeim miatt még egyszer :/ Sorry..csak hát szuper lett a rész és azt se tudom mit írjak ezért írok mindent össze-vissza :'D *kínos nevetés*
    Na mindegy..Várom már a szerdát!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de aranyos vagy. Örülök hogy ennyire tetszett a rész és hogy nem volt olyan nagyon zavaró Zayn "hiánya". Egyáltalán nem tervezem kiírni vagy kevesebb szerepet adni csak egyszerűen ez a történet olyan mint egy hógolyó amit legurítok a dombról. Egyre nagyobb. És olyan szálak vannak amikről már én nem tudok. Most ugye javítgatom az első pár részt és már ott vannak utalások ide. Pedig akkor fogalmam sem volt arról mit akarok írni. Na szóval, ez is eléggé kesze-kusza lett. A lényeg hogy örülök miszerint az írás stílusom eléggé bejövős és hogy nem zavart hogy most a többi karakter kapott helyett. Annyi van már szerintem hogy még így is rengeteg karaktert elhanyagoltam már. Próbálom emberré formálni őket. Különböző szokások, stílus miegymás. És hát igen, azt hiszem kicsit kicsúszott a kezeim közül a történet:'D Na de azért ismételten örülök hogy a rész elnyerte a a tetszésedet:3 Imádás van! <3

      Törlés
  6. TE JÓSÁGOS JÉZUS ATYA ÚRISTEN DESTINY!
    Esküszöm a sírba viszel! Ma már kétszer okoztál nekem majdnem szívinfarktust, te lány!
    Először? Lazán fellépek a blogodra, hogy hátha van új rész, erre mit látok? VAN RÉSZ, MERT NEM CSAK NEKEM VAN SZÜLINAPOM. Dobtam egy hátast. Eldöntöttem, hogy tojok a matek házimra, mert könyörgöm, ez a 14. szülinapom, hadd szánjam arra az időt; amire én akarom! Így született meg a komment az előző fejezethez. Egy rakás mindent leírtam, mert én bloggerként tudom, hogy rossz az, ha nincs komment, én se kapok igazán...
    Másodszor? Fogtam magam, és megint felugrottam ide, és mint ahogy a kisgyerek várja a cukorkát, olyan izgalommal vártam, hogy betöltsön az oldal, és megnézhessem, hogy válaszoltál-e. Láttam az új részt, de először nem akartan elhinni, így a kommenetet néztem meg először. Megsúgom akkor már, hogy igen, Darren Shan könyveire gondoltam, de nem olvastam az összeset.
    Utána rávettem magam, hogy rákattintsak erre a részre. Elolvastam, de végig azt hittem, hogy már bealudtam, és álmodom, aztán amikor megláttam, hogy csak azért, mert nekem is szülinapom van, lett még egy rész, azt hittem, káprázik a szemem, és ájulás közeli állapotba taszítottál. Imádlak!
    A rész? Brilliáns, de jobban jellemzi az, hogy PER-FECT. Mi a véres halálom az, hogy Dervish nővére nár most meghalt?! Szegény gyerek... A történelem kicsit ismétli önmagát, nem?! Hú...
    Zayn simán bealudt?! Értem én azt, hogy az idegméreg nem játék és fáradt is az aranyom, viszont azért láttam amgam előtt, hogy mi lett volna, ha felébred. Jade börtönben?! Ez csaj sehogy se szorítható sarokba népek?! Imádom ezt a leányzót! Na, ahogy kiszabadult, az se semmi! Agyam mindjárt eldobom... Dervish és Jade olyan aranyosak voltak :))) ZOE AND STAN ARE BACK!
    Küldöm neked az egyik blogom linkjét, ezen van a legtöbb cucc, de onnan eljutsz majd a többire is ;) http://butterfly-onedirection.blogspot.hu/?m=1
    MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖM TE LÁNY, IMÁDLAK ÉS ABBA NE HAGYD AZ ÍRÁST!
    PUSZI ÉS OLYAN GIGAMEGA ÖLELÉS, HOGY EL SE FÉR A HÁZBAN:
    LULU

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen de aranyos vagy! Hát ezen nagyon jót nevettem. Imádlak és valóban hatalmas ölelés neked! Drága vagy hogy össze hoztál nekem egy ilyen csodálatos és hosszú komit! Ígérem be nézek a blogjaidra:3 Örülök hogy tetszett a rész és hogy örömet tudtam szerezni vele! Imádás van! <3

      Törlés
  7. Szia!
    Elsőnek kommentelek. Első évad vége fele csatlakoztam, és én veled ellentétben blogot fordítok,na de nem untatlak tovább. A blogod csodálatos, a részekről nem is beszélve. Ilyen bloggal még nem találkoztam (jó értelemben természetesen). Brutálisan jól írsz és gyorsan hozol részeket amit imádok. Megpróbálok többet kommentelni ezentúl. Kérlek szépen soha ne hagyd abba az írást!!
    Egyik olvasód: YourBestFan

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj nagyon szépen köszönöm! Blogot fordítasz? Woaw. Őszintén szólva szerintem a blogolás terén a ti munkátok a legnehezebb. Mivel a részek megérkezése nem csak tőletek függnek de rajtatok keresik. Illetve gondolom hogy angol blogot fordítasz. Általában azt szoktak. És hát mit mondjak, fordítani szó szerint nem könnyű. Az angol és magyar nagyon eltér főleg a tizenkét igeidő miatt amik mind más hangsúlyoznak. Én például csak úgy tudok fordítani hogy leírom gyorsan miközben olvasom és pár óra múlva újra olvasom és rájövök mennyire magyartalan és át kell fogalmaznom, de még hűnek maradni az eredeti szöveghez. Persze ezek csak angol házik:'D Szóval minden elismerésem neked, és egyáltalán nem untatsz:3 Örülök hogy ennyire elnyerte a blog a tetszésedet:3 Nem tervezem abba hagyni az írást:D Imádás van! <3

      Törlés
  8. Kukucs!:)
    Tudom mondtad,hogy nem kell bocsánatot kérni,ha nem komizunk,de azért sorry,hogy nem írtam azt hiszem 5 részhez komit.Most röviden leírom a véleményem az előző pár részről.
    Imádtam azt a jelenetet,vagy mit,mikor Luke és Jade beszélgettek,olyan jó volt,mintha az apjával beszélt volna,nagyon tetszett. Nagyon vigyorogtam,mikor írtad,hogy Luke ismerte valamennyire Jade szüleit.:') Én már azt hittem,hogy rég megölte valaki azt a gyökeret amelyik megkorbácsolta Jade-t ,Ben,Luke vagy akár egy idegen,de hinni tényleg a templomban kell.:D Imádtam azt a vízi csatás részt,és utána nem kicsit meglepődtem,mikor Zayn hirtelen elesett. Elrontotta a családi idillt az a valaki.:/ Kis köcsög. Szegény Jade,ez a fekete szem dolog nagyon durva,eléggé elintézhette a srácot az elmondottak alapján. A nénivel való beszélgetés,olyan elgondolkodtató volt még nekem is,imádtam azt is.:') Eléggé fájhatott mikor visszaépítette Jade az egyik 'gátat'. Sajnáltam akkor nagyon.:/ Már vártam nagyon,hogy feltűnjön Dervish,de azt hittem,hogy valahogy nyugisabban fog betoppanni a történetben,de így sem volt semmi,sőt. A második gát építés is elég sz@r lehetett,ha így kiborult Jade,és azt mondta,hogy rosszabb volt mint mikor fertőtlenítőbe nyomta Zayn.:/ Elég viccesnek találtam azt a részt mikor leparasztozta Dervish Zayn-t.:D Legalább őszinte.:D Ebben a részben Dervish-t nagyon sajnáltam,hogy előtte halt meg a nővére,de jó,hogy most ott van neki Jade. Hát igen,a rendőrök többségének az esze egyenlő egy hangya méretével a valóságban is.:D Nagyon nagy volt,ahogy Jade kiszabadította magát.:) Nem lehet nem szeretni a karakterét.:) Nagyon jó,hogy Stan és Zoe is ilyen jól viszonyul Dervish-hez. A zsiráfos résznél nagyon nevettem.:D
    Visszamenőleg válaszolok a kérdésekre,ha nem baj.:)
    A kedvenc könyvem Jamie McGuire-tól a Gyönyörű sorscsapás. Kedvenc íróm nincs. Sajnos fogalmam sincs,hogy találtam meg a blogodat,de örülök neki,hogy megtaláltam.:) Én nem változtatnék semmin a blogon,de mivel most eszembe jutott valami ezt leírom,nem sértésből. Néhány igénél mint például látok,írok vagy nem tudom,na szóval ezeknél néha úgy írod le,hogy 'látók a távolban egy fegyvercsövet.' vagy nem tudom,hogy hívják azt a kis bigyót a fegyvereken. Lehet én értelmeztem félre néhány mondatot és az nem írok hanem kifejezetten írók akart lenni,akkor bocsi. Egyébként ezt is csak akkor veszem észre,ha másodszorra olvasom át.;) Szóval ez nem kötekedés volt,csak leírtam.:)
    Bocsi a kis regényért.:D
    Várom a kövit.
    Xoxo.<3:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de örülök hogy komiztál! Már kezdtelek hiányolni!:3 És ismét semmi baj hogy pár részhez nem tudtál írni:) Örülök hogy tetszettek azok a részek is és ezek a részek is. Nos az észrevételt pedig köszönöm bár tudni kell hogy a helyesírásom az kegyetlen. De komolyan, akkor kezdtem el jobban oda figyelni rá és tanulgatni mikor el kezdtem írni. De még mindig pocsék pedig mérföldekkel jobb lett mint anno:D Szóval valószínűleg neked van igazad:) Természetesen nem veszem kötekedésnek. Legközelebb megpróbálok oda figyelni rá:) És a kisregényért hálás vagyok. Jó őket olvasni:3 Imádás van!! <3

      Törlés
  9. Uram teremtőm!
    Ez egy hipi-szupi-rész *o*
    Apám azt se tudom mit mondjak!
    Először is megsirattál megint! :') Szegény Dervish :( és szegény nővére. :C
    Másodszor is: tök beszartam amikor Jade-t bevitték. Te megakarsz engemet ölni! :DD Tudom, én tudom :D Tudod, hogy imádlak :'D <3
    Aztán Zaynie <3 Mikor lesz jobban? Mikor lesz újra a régi? Egyáltalán újra a régi lesz (meggyógyul)? És mi lesz a közeledő hétvégével? Válaszokat és részeket akarok NOW! :DDD :3
    Ben :( ne már D: <3 Vissza akarom kapni!!! <3
    Luke bácsi :'D <3 A családja gyarapodik már... :D Van egy lánya-Jade, egy fia-Dervish (legalábbis még nem, de majd tuti tuti befogadja :3 remélem :D ) ott van neki a lánya és hát a csodálatos feleség szerepet betöltő Ben. Fogalmam sincs honnan jött :'DD Bocsi, de most tiszta zizi vagyok annyira tetszett a rész :3
    Jaj szerdáig várni... ejnye-bejnye! :C Most addig maradhatok nyugton a popómon :( na nem baj addig is rágom a körmöm izgalmamban :DDD
    Bocsi, hogy mindenféle hülyeséget összezagyváltam itt :'D
    Imádom a blogod <3
    Imádás van! <3 ^^
    XxEmy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csodálatos feleség szerepét betöltő Ben. Szakadok:'DDD Oh te jó ég:'D Most ezentúl azt fogom gondolni hogy melegek pedig nem azok!:D Jézusom be kell csajoztatnom őket is>.< Hú te:'D Örülök hogy tetszett a rész és hogy imádod a blogomat. Én téged imádlak! <3 :3

      Törlés
  10. Eloszor is sajnalom hogy egy ideje nem irtam csak most osszejott minden deee visszatertem
    A reszrol uristen fhuuu ez lett az egyik kedvencem ebben az evadban es dervish lett a kedvenc mellekszereplom nagyon sajnalom a novere miatt majdnem ugyanaz tortenik vele mint anno jade-el jol egymasra talaltak foleg ugyhogy ugy nez ki jogy dervishnek is van feketesege szegenyke meg nem tudja mi var ra
    Ees megjott zoe es stan mar hianyoltam oket
    Jade jol elintezte a rendoroket baar az o utjaba semmi sem allhat (jo talan egy dolog:zayn de nem baaj) es ugye nem ismerik fel majd es .nem bukik le?
    Mar alig varom a kovit
    Utolag is boldogat a szulinaposoknak
    Ez a resz is csodalatos lett imadlaaak
    xxManka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy ennyire tetszett:3 Ki fog majd derülni mindeeen:3 <3

      Törlés
  11. Úr Isten megint hoztál nekünk egy ilyen csodálatos részt!! Haza jövök az iskolából és ez vár bearanyozod a napjaimat te nő! A rendőrös rész nagyon szupi volt ezeket az akció dúsabb részeket olyan élethűen írod le! Gratula. Na igen szegény Dervish. Amúgy most neki is fekete a szeme vagy mi!? Ahj és az az utolsó mondat olyan cuki volt. Ja igen és remélem a következő részben Zayn nem csak aludni fog hanem csinál valamit.Várom akövit.
    Puszil Kira!!!;

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre a mondatodra kérlek emlékezz hogy "következő részben Zayn nem csak aludni fog hanem csinál valamit" Úgy három részig tartsd ezt az eszedben:'DDD És örülök neki hogy a rész elnyerte a tetszésedet:3 Imádás van! <3

      Törlés
  12. Mindig lenyűgöz Jade tehetsége. :D Imádtam ♥ :3

    VálaszTörlés
  13. Sziaaaa
    nagyon nagyon nagyon nagyon sajnálom hogy nem komiztam de elkaptam vmi hányós szart és inkább nem kíséreltem meg a telóm a kezembe venni. Na e rész(ek) megint csodás(ak) lett(ek). Sajnálom Dervisht nem lehet jó elveszíteni egy testvért. Jade meg milyen jó fej már hogy segít neki? Az utsó mondat az nagyon betett. Hát az milyen aranyos volt máááár. Meg mikor Stan és Zoey berontott hát az is naaaggyon cukker volt. Remélem hogy mostmár Zayn is rendben lesz és végre megkéri Jade kacsóját h utána kiderüljön h újranőtt a méhe vagy vmi ilyesmi és szüljön neki porontyokat aki egy nagyon édi bédi bérgyilkos babuci lenne. (Tudom h az IQm megüti egy sültkrumpliét) am mikorra tervezed a befejezést?? Csak mert lélekben fel akarok készülni. Ugye jó soká lesz még??
    With LOOOVE
    Én

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is semmi baj, másodszor pedig jobbulást:3 Örülök hogy a rész(ek) tetszett(ek). Befejezést? Uhm...jó kérdés. Hatvan részig minimum lesz. De szerintem jóval több lesz:'D Szóval igen, szerintem jó soká lesz még:) Imádás van! <3

      Törlés