2015. április 12., vasárnap

Második Évad: Negyvenedik Rész

-Vérzel- szólal meg halkan sebem oldalán végig húzva kezét. Össze rezzenek, nem tudom miért. Talán mert Ő simított végig rajtam vagy talán a fájdalom a seb körül ami tompán lüktet a zsibbadás miatt.
-Mintha érdekelne- motyogom még mindig saját ölembe. Hátamon érzem még mindig az erős cseppeket.
-Csak gyere vissza és megbeszélünk mindent- rakja kezét hátamra és most nézek csak fel.
-Nem- rázom meg a fejem határozottan.
-Miért nem?!- kel ki magából kétségbe esetten.
-Mi a faszt kéne megbeszélnünk?- tárom szét karomat míg az esőcseppek sokasága között megérzem saját könnycseppemet is.
-Minket- mutat kettőnkre.
-Van olyan hogy kettőnk?- kérdezem elmosolyodva. Egy olyan mosollyal ami jól tudom a szomorúságot árasztja magából.
-Mindig van olyan hogy kettőnk babe- ragadja meg kezemet és össze kulcsolja a már belilult véres kezével. Ha nem állítja meg a kezem nem lesz az övé ilyen. És ez valahogy most még nem érdekel.
-De ha mindig elcsesszük? Ha unsz engem? Ha eleged van belőlem? Minek van még kettőnk?- kérdezem elcsukló hanggal. Barna szemei tompák, nem csillognak. Nem látom benne azt amikor még Perrivel volt. Vagy talán akkor már miattam csillogót...akárhogy is most csak tompa, fájdalmas, kissé megszürkült szemeket látok.
-Könyörgöm ne vedd magadra ezeket- simít végig jobb vádlimon míg kezemet nem engedi el.
-Zayn, te mondod hogy eleged van belőlem. Mi az istent vársz tőlem? Hogy a nyakadba borulok hogy mond még egyszer?!- dörrenek fel idegesen, kétségbe esetten és félve. Nem akarom őt elveszteni. De így nem is akarok vele lenni.
-Te is tudod hogy mikor rám jön ez a...
-Nem tudom hogy folytatni akarom-e ezt- nyögöm ki halkan a folyóra meredve mellettünk.
-Mi?- kérdi élesen és hirtelen. Keze görcsösebben kezdi szorítani enyémet mire lehunyom a szemem.
-Más vagy- nyögöm ki halkan- Olyanokat vágsz a fejemhez amik...fájnak- folytatom kifejezetten folyóra összpontosítva.
-Kérlek, Jadey- nyög fel ölébe húzva. Ha akarnék se tudnék ellene tenni. Karjai közé zárva ölel magához míg lábain ülök. Fejét fejemen támasztja meg és gyengéden simogat- Szeretlek- suttogja meggyötörten a fülembe elcsukló hanggal mire elsírom magam- Mindennél jobban, örökre- szorít magához és én csak tehetetlenül zokogva csurom vizes hideg pólójába kapaszkodva, mellkasára hajtom fejemet. Szíve örülten ver ami nem igazán nyugtat meg.
-Miért vagy ekkora tapló?- szipogóm míg felnézek szemeibe amik vörösek. Azok a szemek újra sírásra késztetnek.
-Nem tudom- simít végig arcomon egy halvány mosollyal- Csak maradj velem, kérlek- suttogja nekem míg homlokát enyémnek támasztja. Annyira fáj vele lennie.
-Újra és újra csak megbántasz- nyögöm ki. Tudom hogy már ígérné hogy nem teszi de én csak engedek a szívemnek. Félve hajolok ajkaira. Érzem ahogy meglepődve beszívja a levegőt de ajkai közé veszi alsó ajkamat. Megremegek és készségesen bújok oda hozzá mikor karjai görcsösen megfeszülnek  körülöttem. Nyelve könnyedén tör át és simít végig az én nyelvemen. Kezemből kimegy minden görcs és elengedem pólóját is. Tenyerem mellkasára rakom és érzem még mindig heves szívverését. Olyan szívesen a hátára lökném de észben tartóm hogy egy hídon vagyunk, szakadó esőben.
-Annyira szeretlek, komolyan- szorít magához mikor elválik tőlem én pedig vizes nyakába fúrom a fejemet.
-Én is- felelem halkan. Érzem szíve újra heves ütemét még sem vagyok nyugodt. Félek...félek mikor lesz újra ez. Mikor fog megint ennyire megbántani.
-Menjünk haza- áll fel és ezzel engem is felállítva.
-Inkább vissza- felelem halkan.
-Biztos?- kérdi rám nézve aggódva míg leint egy taxit.
-Azt hittem kocsival jöttél- felelem amíg lelassít a sárga kocsi.
-Uhm..nem- feleli halkan és beül utánam. Tekintetem kivezetem az üvegen és a szakadó esőt figyelem. Zayn gyengéden simogatja vizes combomat. Fejem vállára hajtóm és csak meredek össze kulcsolt kezeinkre. Biztos jó lesz ez így? Az hogy szeret nem azt jelenti hogy nem fog a földre küldeni. Nem azt jelenti hogy jó lesz a kapcsolatunk. És nem tudom hogy szükségem van-e egy ilyen kapcsolatra. De rá szükségem van. Tudom hogy a pokol teremtette nekem. Köze sincs a kapcsolatunknak a mennyhez.
-Komolyan szakítanál?- tör fel belőle a kérdés fél órányi fészkelődés után.
-Igen- felelem halkan felnézve rá. Keserűen elmosolyodik majd kinéz az ablakon- A szavaid alapján te is- felelem jó pár perc némaság után.
-Mondok hülyeségeket de nem szakítanék veled...nem tudnám megtenni, soha.- rázza meg a fejét és érzem ahogy teste megfeszül. Továbbra is kifele néz az üvegen és én nem tervezek közbe szólni. Nem tudok mit mondani szavaira. Nem én bántom meg őt folyamatosan, hanem ő engem. A taxi megáll, ő fizet és egy szó nélkül kiszáll. Nem mondok semmit, mély levegőt veszek ezzel felkészítve magam mindenre majd elköszönök a taxistól és én is kiszállok a szakadó esőbe. Pár pillanat kell és fejem fölött már az ő dzsekije van. Oldalához bújok és besétálunk a már otthonomnak nevezhető valamibe.
-Sajnálom- suttogja oda nekem mielőtt belépnénk.
-Beszélgetni fogunk!- jön felénk üvöltve Ben.
-Védekezzetek- kiállt oda hozzánk Luke de addigra már eltűnik mellőlem Zayn és elterül a földön hála Ben öklének. Kikerekedett szemekkel nézek fogadott bátyámra aki idegesen áll a fiú előtt aki csak sóhajtva a plafont nézi. Nem mutatja ki hogy fáj és az első gondolatom vajon hányszor verhettek be egymásnak ha ki se akad.
-Öt óra Zayn!- üvölt a képébe- Öt retkes órája futott el!- tárja szét a karját- Tudod te mit tudok csinálni őt óra alatt?!- rántja fel a földről és a falnak csapja.
-Most...közbe avatkozzak?- fordulok tanácstalanul Luke felé.
-Ne tedd, utoljára eltört a kezem mikor megtettem- legyint és mellém áll. Szóval valóban sokszor egymásnak ugrottak már. Ráadásul durván.
-Itt van, épségben- feleli komoran Zayn.
-Épségben?- nevet a képébe majd elkomorodik mikor Zayn csak továbbra is néz rá- Neked az épség hogy megint vagy fél liter vére a városban van valahol mert miattad futott?!- csapja a falnak még egyszer mire össze rezzenek.
-Elég- felelem halkan- Ez a mi ügyünk Ben- hangon csendülése érzelem mentes ami engem is meglep.
-Támogasd hogy szakítson és fog- szólal meg halkan Zayn, most először- De vedd le rólam a kezedet. Nem foglak megütni. Nem előtte- rázza meg a fejét egy keserű mosollyal. Ennyi kell és elmosolyodva lehajtom a fejem, csalódottan.
-Sokáig tartott- biccentek oda Zaynnak majd megfordulva elindulok. Most könyörög nekem hogy ne szakítsunk és máris tapló.
-Mi a faszért nem tudtok ti egy normális fiatal pár lenni?!- ordít utánam Ben.
-Szerinted alkalmas az életünk a normális fiatal pár szerepére?- fordulok vissza idegesen- Kurvára nem! Csinálhatok bármit mert jön egy telefon, sőt még az se jön csak egy fegyveres és annyi volt! Alapozzak arra hogy netán ő lehetne a férjem?! Hogyan ha éppen több száz ember akar megölni mindegyikőnket?!- üvöltök Ben képébe folyton közelebb lépve hozzá- Ne akarja már mindenki megmondani mit baszok el! Kurvára leszarom érted?!- lököm meg a mellkasát- Ide küldtök mert szar vagyok. Ő haragszik rám mert ide jövök. Valamit meg csinálok jól és mindenki leszarja! Ha ennyire szar lettem a szakmában akkor minek vagyok még itt?! Mert lelkiismeret furdalásod van hogy megölted a szüleimet? Hát feloldozlak a bűneid alól, most már kirakhatsz ha nem vagyok elég jó- tárom szét a karom és mondandóm végeztén bólintok egyet.
-Közlöm, az egész a te hibád hogy elbasztad a hétvégénket- sziszegi Zayn Bennek.
-Szerintetek minden az én hibám mindig- emeli fel a kezét.
-Senki nem mondta ezt- szólal meg halkan Luke.
-Te baszol edzeni és Zaynra akarsz folyton hagyatkozni- mutat rám- Te meg itt hisztizel a szaros hétvégétek miatt. Amit amúgy lazán el lehet tolni. Te folyton megbántod és ki akadsz ha sok neki a kapcsolatotok. Mi a faszt vársz?!- ordít Zayn képébe aki rezzenéstelenül tűri- Lelőtted, kómába került, megcsaltad, bunkó vagyok. Csodálkozom hogy nem ölt még meg nem hogy egy párt alkosson veled- röhög fel keservesen.
-Csak a területek miatt vagyunk ilyenek. Mindenki nyugodjon meg!- sétál a harci övezetbe Luke míg kezével arrébb löki Zaynt és Bent majd nyugtató mozdulatokat tesz mindenki felé.
-Takarodjatok haza szerintem- mordulok fel és elsétálok Ben mellett egyenesen Zaynhoz. Lábujjhegyre állva adok szájára puszit de nem reagál. Vissza ereszkedem a földre és csak nézem őt. Szemem lehunyom és veszek egy mély levegőt...ideges. Ideges és ezért csinálja ezt, egyébként mindennél jobban szeret. És én is őt. Meg szenvedtünk azért hogy együtt lehessünk. Lukenak igaza van, a területek miatt vagyunk idegesek. Ha nem változok, senki nem fog változni.
-Szeretlek- suttogom halkan rá mosolyogva és ugyan így lazán sétálok át a fél épületen míg elérem a szobámat. Nem gondolkozom a történteken, nem akarok. Megnyomom a kék gombot a falon mire rögtön felcsendül a drága dokim hangja.
-Igen?- hangja monoton ami még inkább megmosolyogtat.
-Harminchat. Össze tudnád varrni újra sebet?- kérdem halkan.
-Jézus Jade- nyög fel- Már ott is vagyok- ezzel hallom hogy megszakítja a kis rádiós vonalat. Gyorsan kapok be egy szem gyógyszert már most a következő fájdalmak miatt. Eldőlök az ágyon és várom Dreaket. Az ajtó nyílik és ezzel együtt fel is nyög.
-Mit csináltál te idióta?- dörzsöli meg arcát míg lábamat nézi.
-Futottam- felelem felnézve rá.
-Mennyit?! Hol?!- néz rám értetlenül míg az ágyra pakolj a kellékeket és lábamra fúj valamit. A csípő érzés ami vele jár arra enged következtetni hogy fertőtlenítő.
-Öt órát, terepen- sóhajtok fel amint először átszúrja a tűt.
-Idióta- bólint majd vissza fordul combom felé. Telefonom megrezdül mire felkapja a fejét. Feláll és az asztalhoz sétálva nekem dobja majd újra combomat kezdi pesztrálni.
"Újra akarom ezt az időt..." jön a rövid tömör sms Zayntól majd megnyitom a képet.
"Szörnyű fejem van ezen a képen:/" írom meg válaszomat mosolyogva. A képet gáz mivolta ellenére is lementem.
"Vannak rosszabbak is;)" Jön rögtön a válasz és felnevetek annak ellenére is hogy Dreak épp átvág egy cérnát ami miatt bőröm megrándul.
"Mint például ez :3" válaszolok neki majd elküldöm a bizonyos képet is.
"Övön aluli volt:(" válaszára felnevetek és élvezem az érzést ami szívemet fonja körül.
-Hozok még cérnát, sok eléggé meglazult, jó lenne újra át varrni- áll fel nyögve Dreak.
-Rendben, és ne haragudj- húzom fintorra a számat.
-Rád? Soha drágám!- kacsint rám majd ki is lép az ajtómon. Rögtön hívom is Zaynt.
-Nem is értem miért van meg neked az a kép- nevet a telefonba.
-És neked a vidámparkos? Waliyha minek küldte át?- nevetek fel.
-Mert megkértem- kuncog a telefonba- Rá érsz jövő hétvégén?- kérdi halkan.
-Természetesen- mosolyodom el a plafont bámulva. Megkönnyebbült sóhaj jön a telefonból.
-Mit csinálsz?- kérdi egy kis idő után.
-Várom Dreaket hogy vissza érjen a cérnával. A lábam- felelem kissé unottan.
-Oh- ez minden ami válaszként jön és tudom hogy lelkiismeret furdalása van.
-Haza értetek már?- kérdem elnyomva egy ásítást.
-Amikor írtam akkor- feleli mosolygós hangon.
-Meg van a cér..-lebegteti meg nyitott ajtóm előtt Dreak a cérnát de mielőtt belépne arcára fagy a mosoly és lenéz éppen átvérző hasára.
-Baszdmeg- nyögök fel- Dreak!- kiálltok fel amint térdre rogy. Látom amint oldalra pillant majd teste hátra esik az újabb lövéstől. Halkan nyögök fel amikor meglátom fejében a lyukat- Megtámadtak- emelem számhoz a telefont lassan.
-Ott vagyok!- hadarja Zayn és már az ágyra dobom a telefont. Kilépek és Dreak hullájáról felemelve tekintetem találok meg egy fegyveres fazont.
-Mindenki kifelé!- ordítom el magam- Nem gyakorlat!- harsogom amikor előre lendülök. A fegyver elsül de csak egy ajtón pattan a golyó. Hasa felé fordítom és meghúzom a ravaszt. Kitépem a fegyvert majd könnyedén fejbe lövöm azt az embert aki pár perce megölte egy közeli barátomat. Idegesen sétálok vissza Dreakhez és nézem meg alaposan hasát. Hiába, ha abba nem halt volna bele a fejlövés volt a bebiztosítás.
-Sajnálom- mondom remegő hangon és kezem homlokától lehúzva szeméig lecsukom szemhéjait. A dermedt tekintete eltűnik elmémben mégis megmarad.
-Mi a fasz van?- gyűlnek körém a srácok mire mint egy félholt felállok.
-Megtámadtak minket. Nem elég feltűnő?- nézek a kérdést feltevő gyerekre mérgesen.
-És akkor mit csináljunk?!- horkant fel Frank. Vállán támasztom ki a fegyvert és lövöm le azt aki éppen befordulva sarkon volt olyan bátor hogy most fegyvert emeljen ránk.
-Amit tanultatok. Élesbe. Elmentek a fegyverekért. Mindenki a vezető mögött marad, csapat vagytok- felelem komoran.
-A barátod volt?- kérdi halkan Darren Dreakre nézve.
-Hét éve ő volt az első ember mikor ide kerültem aki bekötözte a sebemet. Túl jó barátom volt- felelem bólintva lehajtva a fejem. Az egyetlent fegyvert hátra adom és valaki rögtön kap érte.
-Aki meghal, az így járt. Akkor esélye se lett volna ebben a világban- szólók még hátra.
-De hát egy csapat vagyunk!- nyafog Frank- Meg kell védened!
-Te lennél az első akit oda dobnék- lököm a falnak idegesen- Kurvára elegem van belőled! Akár én is lelőhetnélek, senkinek nem tűnne fel. De tudod mit?! Az se zavarna ha feltűnne- kapom ki újra valaki kezéből az egyetlen fegyvert amit szereztem és homlokának szegezem. A kakast hátra húzom ezzel kibiztosítom a fegyvert és hallom ahogy a golyó helyére ugrik.
-Koncentrálj- húz vissza Darren lágy hangon. Mélyet sóhajtok majd vissza adom a fegyvert annak akitől elvettem.
-Menjetek a kiképző részekre. Szerezzetek késeket és fegyvereket. Nyomuljatok előre tízes csoportokba- adom az utasítást- Ő a főnök. Ha kedve tartja lábon lő titeket- mutatok Darrenre- Sok szerencsét- felelem mindenkinek.
-És te hova mész?! Lelépsz?!- kiállt utánam Frank de nem törődöm vele. Egyet fordulok és már ugrom is. Lábam a férfi dereka köré csavarom. Fegyver tartó kezét feje fölé emelem majd kitépem és így lövőm fejbe. Elterül a teste és már futok is tovább. Testsúlyom jobbra balra majd megint jobbra mozdítom így a következő ember aki fegyverrel hadonászik alá írja halálos szerződését. A földre vetem magam és így elcsúszok lába mellett. Fegyvert tartó kezét megragadva húzom magammal. Féltérde állok és kezét hátra feszítem majd meghúzom a ravaszt. Elterül hátán a lövéssel én pedig elveszem a fegyvert.
-Futás!- ordítok a srácokra akik dermedten néznek. A fegyvert felemelem és egy újabb embert lövök le mögöttük- Szerencsétlen barmok!- ordítok rájuk vissza futva hozzájuk- Gyertek már!- dörmögöm hátra. Lassítom lépéseimet a következő kanyarnál. Kinézek de csak két hullát látok. Rikító piros hosszú haj és a szívem félre dobban.
-Ne- fordulok vissza erősen lehunyva szemeimet- Nemár- nyöszörgöm lecsúszva a falon.
-Ki az?- kérdi lehajolva hozzám Darren.
-Tessa- felelem halkan rekedten felállva össze szedve magam. Elsírnám magam ha tehetném ha a kurva helyzet engedné.
-És ő ki volt?- kérdi halkan míg a vörös hajú lány mellé sétálok akinek kegyetlenül átvágták a torkát.
-Az az ember akivel életem első éles küldetése volt- mondom halkan- Elvesztem a kontrollt- felelem halkan továbbra is az ijedt dermedt lányt nézve aki saját vérében fekszik míg pólóját markolom.
-Mármint?- kérdi idegesen Frank.
-Ha fekete a szemem, hagyjatok békén- felelem halkan felállva- Még jól vagyok, még...de nemsokára nem lesz senkire se szükség hogy kitakarítsam ezeket innen- szűröm ki a fogaim között. Erős léptekkel indulok meg előre. A képek lassan sorakoznak fel az elmémben. Dreak, Tessa. Félő még egy ismerős és elszakad a vékony cérna bennem. Az ajtót kicsapom és ekkor térek magamhoz.
-Azt a kurva- húz arrébb Darren.
-Mi történt?- kérdem kissé lihegve. Végig nézve magamon teljesen elborít a vér. A kis képek beugranak. Lövés, vágás törés. Elhoztam őket a fegyverekig.
-Elvesztetted a kontrollt vagy mi?- kérdi aggódva.
-Csak egy kicsit- felelem dermedten- Vegyél magadhoz sok kést. Te azzal jobban fogsz boldogulni- hadarom neki leülve és megtámasztva fejemet kezeimen. Élesen szívom be a levegőt. Hagyom hogy a sikítások amik kintről jönnek betöltsék az egész agyamat. A hisztérika feltör belőlem. Érzem ahogy elhatalmasodik minden fegyver eldördülésekor és minden halál sikolykor.
-Hol vannak már Zaynék?!- dörrenek fel felállva mikor már minden fegyver elfogyott a negyven főre körülöttem. Talán még negyven...nem tudom.
-Akkor lettél terminátor mikor megláttad a hulláját- néz rám értetlenül Frank mire ledermedek.
-Mi?- kérdezem magas hangon rögtön lecsapva a fiúra.
-Nem!- ordít fel Darren- Nem találkoztunk még vele, nyugodj meg! Nem halt meg. Még nem értek ide...
-Miért hazudsz neki?! Láttad hogy szarrá lőtték!- üvölt fel Frank félve. Szám elnyílik szemem kikerekedik. A szívem zsibbad. Agyam ködös. Nem lehet...ő nem halhat meg! Ő nem.
-Nem..nem halhatott meg- nézek fel halálra váltan reszketve. Zayn?!
-Nem halt meg!- lép mellém Darren- Hazudik. Nézz rám Jade! Nem találkoztunk még vele. Él!- ordít a képembe de csak a hang miatt vélem közelségét. Szemem előtt fekete űr lebeg. Testem elernyed, szívem olyan lassan ver hogy nem is érzem. Lélegezni is elfelejtek. Nincs is rá szükségem a szívem diktálta lassú tempóval.
-Zayn- lehelem magam elé. Képek vetítődnek le. Csúnyábbnál csúnyább módokon öli meg őt az agyam- Hazudsz!- ordítok fel már Franket a földőz nyomva. Feje kékül de csak megrázza a fejét.
-Meghalt!- hörög fel mire elengedem és felállok. Undorodom tőle, nem akarok hozzá érni. Zaynt akarom. Ő túl jó ahhoz hogy megöljék. Képtelenség- Zayn meghalt!- ordít rám amint hátrább lépek párat.
-Mi a faszomat csinálsz?!- ordít rá Darren felém közeledve de megszédülve a falnak esek. A könnynek folyni kezdenek az arcomról és tehetetlenül támasztom meg magam a falnál.
-Öld meg őket amiért elvették tőled őt!- hallom meg tompán Frank hangját. Mintha a víz alól hallanám. Testem össze görnyed a fájdalomtól amit érzek. Torkomból egy erőteljesebb üvöltés tőr fel mint amikor elment Benéktől a kómám után. A gát átszakad. Nem meg reped, nem kinyílik. Átszakad. És a démon feltör bennem...akit hívok...enyhítenie kell ezt az érzést. Megtorlom Őt. Megfogadtam hogyha baja lesz akkor engedek mindent. Kezem remegése elmúlik. Testem kiegyenesedik, lélegzetem vissza fojtom. Mint a szteroid. Tudom hogy egy hadsereggel elbírnék. Elmém lekorlátozódik. Őt szó amit magamban ismételgetek. Egy másodperc alatt vagy százszor fut végig bennem a két kis mondat; Zayn hallott. Bosszú, pusztítás...halálig!



Remélem tudjátok hogy szeretlek titeket, ugye? Én tudom hogy most biztos sokkolódtok szóval kicsit szellőztessetek ki a fejetek majd olvassátok tovább ezt. Ez az utolsó része a történetnek. Amúgy nem:'D De azért jó kelteni még inkább a feszkót. Ez a bizonyos negyvenedik rész amiről már beszéltem. Nos, remélem tetszett:3 Írjátok meg nekem komiba hogy akartok-e harmadik évadot. És ha igen miről szóljon. Tudom hogy még ennek az évadnak sincs vége és most még bármi lehet de azért mondjatok valamit miről olvasnátok szívesen. Illetve ez a rész utószülinapi ajándék is Kia Dorogi-nak akinek szintén tegnap volt a szülinapja de csak ma tudtam meg. Szóval boldogútószülinapot drágám! <3 Illetve hozzá tenném hogy ne lincseljetek meg, unalmas lenne a blog fordulatok nélkül, nem de? *feszült nevetés*

41 megjegyzés:

  1. Ugye nem nem halt meg igaz??? Mond hogy ez csak egy rossz vicc nem halhat meg neee miért? Hogy akarok e harmadik évadot ez kérdés?? Még szép szerintem mindenki akar huu hogy miről olvasnák nem tudom bocsi mert sokkos állapotba vagyok per pillanat de miért pont itt kérlek mond hogy Zayn nem halt meg. Pls....! Nagyon nagyon siess a kövi résszel❤

    VálaszTörlés
  2. Huhh..Kétségbeesést,fájdalmat,szomorúságot érzek! :( Egyszerűen csodálatos lett a rész! Még így is hogy eszerint Zayn meghalt! :'( Bár igaz kicsit olyan lettem mint egy elveszett bárány de hát akkor is! Zayn NEM halhat meg hisz egy főszereplő!!!! :) Azt a Frank gyereket pedig megfolytanám de inkább hagyom Jadenek,Bennek,Lukenak,vagy Zaynnek. Jade,vagy bárki helyében,tutira megkínoznám a kölykött!! Pffu! Gondolom Frank csak féltette az életét ezért akarta hogy Jade változzon terminátorrá! Ebből az emberbő így nem lesz soha bérgyilkos! Hisz egy bérgyilkos egyik legfontosabb szabába hogy nem lehet félni!! Na mindegy is! A rész egyszerűen fantasztikus lett!!! :D Kíváncsi vagyok már most hogy Jade hogyam kaszabolja le az embereket mert azt hiszi Zayn halott! Szerintem a következő részben tuti kiderül hogy él és az is biztos hogy én akkor sikongatni fogok!!! :'D Bár azért remélem Zayn sietni fog nem akarom hogy Jadenek bármi baja legyen!! A kérdésedre a válasz: IGEN! Szerintem mindenki akar majd 3.évadot bár én nem tudom miről szóljon! :/ Rád bízom ha lesz mivel csodálatosan írsz!! :* Imádás van!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Micsoda elméletek:D Szerdán fogom hozni a részt és minden kiderül:3 <3 Imádás van!

      Törlés
  3. Úristen ez a rész egyszerűen fantasztikus volt.Mondd hogy zayn nem halt meg és hogy csak azért mondta az ahülye Frank hogy Jade Mindenkit lemészároljon kérlek Zayn nem halhat meg :'(.Hogy tudsz így írni? A rész elején rám jött a sírógörcs.Akkor zgye most nem szakítanak? És valaki már nagyon megölhetné ezt a Franket.Darren nagyon szimpatikus remélem igaza van és zayn nem halt meg. És persze hogy legyen 3.évad :D.Miről szóljon? Jaderől és Zaynről a többit rád bízom ígyis-Úgyis szuper lesz(már ha lesz);) Kérlek hozd gyorsan a kövit! Ha lehet ma mertígy nem hiszem hogy tudni fogok aludni! Imádlak te istennő :D
    Puszi és ölel Kira !!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett, nem fognak szakítani. Szerdán hozom a részt drágám:'D <3 Imádás van!

      Törlés
  4. Szia!
    Az előző kommentjeidre is válaszolni szeretnék. Az 1.évad azért volt furcsa, mert Zayn, Jade és a maffia is, az hogy a srácok elfogadták őt. Akkor nyert értelmet, amikor kiderült Zaynek is köze volt hozzájuk. A vég tetszett olyan szempontból, hogy engedett a régi életének és kiakarta szabadítani azt akit szeret. Író vagyok, hatalmas fantáziával és szeretem meglepni az embereket. Ebből talán érted miért is nem szeretek kommentelni. Ahogy elkezdem írni mik történhetnének, elő jön belőlem az író. Büszke vagyok magamra, hogy említést tettem erre az előző kommentemben, mert most pontosan az is történt. Támadás!
    Négy év tényleg baromi hosszú idő, az emberek tényleg változnak, de mostanra Zayn elfelejtette hogyan is mutassa kis a szeretetét Jade felé. Ben jogosan még is jogosulatlanul támadott neki, hiszen az egész irány a főhadi szállás Ben szájából hangzott el. Jade valamilyen szinten komolyan gondolhatja a szakítást, össze zavarodott és senki nem segít neki, hogy tisztán lásson. Zayn egy igazi barom kifejezetten, mert nem bír uralkodni magán. Kiállhatott volna Ben ellen, hogy igen kell a kiképzés, de nem marad itt éjszakára, egy csapat fiúval össze zárva. Frank egy igazi kis gyökér, azon sem lepődnék meg, ha szándékosan szította Jadeben a végén a sötétséget. Frankből kinézem, hogy egy tetves kém, akinek a feladata eltüntetni az északiak nagy részét. Tudván és látván, hogy mire képes Jade és amiket mondott, tökéletes fegyver talált. Kiismerte és tudja mi a gyengéje, a szeretett barátja! Biztos vagyok benne, hogy csak kitalálta Zayn halálát. Darren lesz az aki a tökéletesen a csapatba illene, hiszen ő próbálta vissza fogni a sötétségét, csak azt egyetlen egy ember tudja, akinek épp a hálál hírét terjeszti. Bízom abban, hogy a kapcsolatukat is megtudják beszélni, hisz számtalanszor vesztek már össze. Ezúttal Jadenek volt igaza, nehezen birkóznak meg azzal, hogy netalán elveszítik egymást. Nagyon remélem, hogy minél hamarabb rendeződnek a dolgok annyira, hogy csak kisebb akadályokba ütközzenek. Kissé kusza gondolatokkal teli ez a kommentem, mert meglepet a részed vége, de kitűnő ütős is egyben! Kissé fel is húztam rajta magam, mert egyre jobban utálom, hogy ott kell lennie és annak a Frank gyereknek is, akit viszont imádok az Darren neki csak jót tesz ez a kiképzés. Nagyon szeretnék holnap is részt olvasni, oda vagyok a blogodért és az írásodért is!
    Ölelés és puszi, Poppy P. McDonald

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az első gondolatom az volt hogy tudtam. Annyira tudtam hogy író vagy. Nagyon látszik a fogalmazásodon és a gondolkodásodon is:D Épp ezért is nehéz válaszolni a kommenteidre. Lévén ha most elkezdeném ezt megvitatni úgy ahogy szeretném több mint valószínű elszólnám magam jó pár dologról. Viszont ismét csak remek meglátások. Örülök hogy tetszik a blog és az írás stílusom is. Szívesen olvasnék tőled valamit, esetleg egy linket kaphatnék?:) Imádás van! <3

      Törlés
    2. Nagyon ritkán csinálok, olyat hogy koment utáni válaszra is válaszolok! :D Épp ezért nem is írtam, hogy mit szeretnék a harmadik évadban látni. Igen szeretnék 3.évadot, de már annyira bele lendülnék egy kész regényt olvashatnál :) Szeretném veled megvitatni ez tény, mert tapasztalatból tudom jó egy másik író véleményét kikérni jobban át tudja látni a helyzetet és jobban megérti mit miért csinál. Bele tudom magam képzelni a történetedbe és át látni a helyzeteket, aminek örülök. Nekem talán több jön át a részekből, mint másoknak. Mit tehetnék, ha író fejjel gondolkodom ?
      Az írásaim eléggé bonyolultak jelenleg, de ha szeretnél esetleg beszélgetni jelölj be : https://www.facebook.com/profile.php?id=100007823145242
      A most kezdet blogomat is ide linkelnem, csak azért, hogy olvass valamit :D
      http://closebutnotcloseenough.blogspot.hu/

      Törlés
  5. Istenőm!
    Mi van itt??? Egy hétig nincs internetem és a feje tetejére áll a világ! Mi van? Miért lett ilyen Zayn? Nem értem!!!! Meghaladod a felfogó képességemet!!!! Te jó ég! Én ezt most nagyon nem vágom! De még mindig imádlak! <3 És persze, hogy kell 3. évad! Meg mit kellett korábban irni? Lássuk: muffin? Talán Zebra? Nem, valami más volt.... Gnu? Nem, akkkor.... megvan! Antilop! Na meg HarciPegazus! Na! Siess a kövivel! Millió cuppanós puszi: papnődtől!! <3 <3 <3

    VálaszTörlés
  6. Fantasztikus ❤❤❤
    Ez csak Frank beteg vicce volt ugye ? Nem halhatott meg..Még nem..Majd 120 évesen Jadeyvel egyutt.. A végén még én fogom eltenni láb alól Franket.. Nagyon geci volt tőle.. Szeretném ,hogy legyen 3. évad bár rád hagyom ,hogy mit írsz én mindent szívesen olvasok tőled ☺ ❤☺❤
    xx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kövi részbeen úgyis kiderül:3 <3 És köszönöm szépen, imádás van! <3

      Törlés
  7. Imádtam, mint mindig!! Egyszerűen nagyszerű és le merem fogadni, hogy Frank csak elő akarta hívni Jade terminátor énjét. Remélem Zayn nem halt meg!
    UI.: imádtam <3

    VálaszTörlés
  8. Na. Ne. Már. Pont itt?! :O Basszus máár! Ez a Frank felbasz. Wah. Zayn él és virul. Ezt a kis köcsögöt meg ölje már meg valaki! :D Egyébként jó rész lett :3 ♥

    VálaszTörlés
  9. Haaat ööö.. Frank egy nagy kocsog nem akarja mar valaki vegre kinyirni? Szerintem zayn nem halt meg csak ez a gyoker mondta azt hogy jadeybol elotorjon a terminator egyebkent is ha zayn tenyleg meghalna te szinpadiasabb halalt irnal neki nem ilyet uuu alig varom hogy jade kinyirjon mindenkit de ugye csak a gonoszokat fogja apritani? Es zayn erjen oda idoben leeegysziii
    Szegeny dreak en birtam
    Darrent pedig egyre jobban megszeretem
    Es zayn miert ilyen seggfej??? Nem ertem ot
    Es hogy akarunk-e harmadik evadot? Akarunk hat meg jo sokaig szeretnelek olvasni es nem tudom hogy mirol szoljon barmirol
    Siess a kovivel szerdaig meg fogok pusztulni legyszi legyszi
    Puszi
    xxManka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Micsoda érv. Színpadiasabb halált írnék neki:'DDD Jaj te, kövi részben kiderül minden :3 Imádás van!

      Törlés
  10. óó ne ne ne . azeleje is borzalmas volt. vagyis ne úgy értsd kurva jó részt írtál de a cselekmények á te jóég. de örülök hogy végre Ben is kinyitotta a száját és hogy megvédte Jadet . de nem értem hogy Zaynnek mióta lett ez a mániája hogy bunkózik? most komolyan.. és akkor jön a vége . most komolyan a Dreaket meg kellett ölnöd? :( pedig nagyon csíptem a fejét :S és akkor a legeslegvége. nem tudok hinni a fogkrémreklámnak. könyörgöm ne úgy legyen. de remélem hogy azért ezek után Jade elpusztít mindent ami az útjába kerül. úgyérzem imádni fogom a 41. részt alig várom. szeretnék 3.évadot. szerintem jó lenne egy kis folytatás az egész sztoriból. és novellák is hogy mi volt azalatt a 4 év alatt míg Jade kómába feküdt. amúgy nem volt szép dolog hogy viccelődsz velünk a blog végével xd nagyon jó rész volt tele izgalommal és csak úgy faltam a sorokat. komolyan. tetszett az is hogy voltak képek a szerelmespárról:) k*rva jó rész lett komolyan :D és csak remélni merem hogy Zayn és Ben még nem értek oda. muszáj hoznod ma még egy részt. kérlek könyörgööööm :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm. Örülök hogy tetszett:D A novellák jó ötletek. Még át gondolom:D Ahh meglátom, lehet hozok előbb részt. Imádás van! <3

      Törlés
  11. Es mar megint a legjobb resznel hagyod abba :)) ezt nem hiszem el szerintem csak viccel :D
    Valami normalis h legyen hamadik evad ! Mar nagyon kivancsi vagyok mi lesz a kovetkezo reszben :)

    VálaszTörlés
  12. Ugye ezt Te sem gondolod komolyan? Sem azt, hogy Zayn meghalt, mert azt csak ez a kis népművészeti agyagedény (köcsög) találta ki, hogy mentse a hátsóját, és Jade kicsináljon mindenkit, sem pedig azt, hogy csak szerdán hozol részt!!! Anyám! Tudod Te milyen sokára lesz még szerda?!?!?!?!?!?!?! Ezt nem teheted velünk! Nem elég, hogy itt abbahagytad, de még húzni is akarod az agyunkat, hogy "soká" hozol részt?
    Darrent egyre jobban csípem, akár be is kerülhetne az elitbe. De az a kis ... nem tűr nyomtatást, amit gondolok. Nyírja már ki valaki!!! Jade, vagy Zayn, de azt sem bánom, ha Daren, csak pusztuljon már el! Rühellem!!
    Ben kinyitotta végre a száját, de még mindig haragszok rá, mert az Ő hibája a cirkusz! Miért nem lehetett a kiképzést elcsúsztatni? Zayn-ről pedig már semmit sem írok... Kiakaszt....
    Remélem nem haragudtál meg azért, amit írtam előzőleg. Csak azért vetettem fel a dolgot, mert 1 komi válaszodban olvastam, hogy nincs még ötleted a 3. évadra. Bár ha nekiülnél valószínű jobb ötleted lesz, mint nekem. Az én elgondolásom akkor működik, ha az Övék egész London. Nyugi van körülöttük, eltelik pár év, Jade + Zayn örökbe fogad, másik párosunknál megvan a tervezett gyerek. Egyszer csak feltünik 1 ellenséges banda, aki Londont akarja. Ennek érdekében elvesz mindenkitől valakit, aki fontos neki, kis zsarolás.... Pl.: Ben testvére, Luke gyereke, emezen párjainknál is a gyerekek. Különböző helyre rejtik Őket, innentől pedig indulhat a gyilkolászás, hogy kiszabadítsanak mindenkit. Ez lehet neked túl sablonos, de a Te írásodban kíváncsi lennék, mit hozol ki a dologból. Bár nekem mindegy, hogy miről szól a 3. évad, csak legyen.
    Puszi: Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó oké előbb hozom majd a részt de nem tudom még mikor:D Ehh harmadik évad. Igazából abban sem vagyok biztos hogy írni akarok harmadik évadot de ahogy ismerem magam nem fogom tudni abba hagyni a történetet. Valamicske kép már kialakult bennem, viszont túl sok irányba tudnék elindulni ezért még kusza minden. Imádás van!

      Törlés
  13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  14. Na jó. Egy komoly kérdés. Te meg akarsz engem ölni?!
    Hogy lehet itt abbahagyni?! Hmm?! Áhh te nőszemély! :DDD
    A rész csodálatos lett, de akkor most kifejtem a véleményem hosszabban :D
    Szóóóval.... mi az, hogy Zayn meghalt?! Őszintén remélem, hogy csak a hülye pöcsfej Frank találta ki az egészet. Sőt... biztos. Zayn nem hallhatott meg! Csak azért találta ki, hogy mentse a picsáját. Én Jade helyében meg már fejbeb*sztam volna egy golyóval... vagy többel... Bocsi a káromkodós kirohanásomért, de ez a gyerek ezt váltja ki belőlem. Komolyan mikor végére értem a történetnek fel-alá járkáltam a szobában és hisztiztem. Kicsit néztek csak hülyének a szüleim :DDD
    Másrészt... Zayn-t imádom <3 Ben-t pofán ütném egy palacsinta sütővel <3, Luke-ot is zabálom <3 Jade... nos itt aztán ki fog törni a harmadik világháború.
    És a kérdésedre pedig a válaszom: IGEN! Olvasnám a harmadik évadot.. és, hogy miről is szólhatna... Hmm. Például a Zayn-Jade páros összeházasodhatna *.* vagy támadhatnának az oroszok... na jó az oroszos dolgot viccnek szántam :DD De az esküvős dolgot komolyan gondoltam :3 Persze ez csak egy hirtelen jött ötlet, te tuti jobbat összetudnál rakni :) Biztos vagyok benne, hogy tartogatsz nekünk meglepetéseket a harmadik évadra is. (Már, ha lesz, amit nagyon remélek).
    Aztán még valami... Ahogy olvastam a részt Luke mondott valami olyasmit, hogy: "Védekezzetek!" Ezt, hogy értette? Úgy? Vagy Ben ellen? :D Csak, mert, ha úgy nem mindegy? Mert ugye szegény Jade-nek kivették a méhét. :( És hirtelen nem tudtam, mire gondol, mert ugye épp akkor indult meg feléjük Ben. De lehet csak én vagyok ilyen hülye, hogy nem tudom, mire gondoltál :'DDD
    Imádtam a részt :D És remélem minél előbb jön a kövi :3
    Imádás van <3
    XXEmy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És rám mondják hogy perverz. Ben ellen miszerint támadna, úgy értettem a védekezzetek részt:'D Jaj ezen jót kacarásztam:'DDD És válaszolva a kérdésre eszem ágában sincs megölni, komolyan:D És igazából elég könnyen abba lehet hagyni, én tudom mi következik ezért kis élvezet is ad a szenvedésetek:'D <3 De felrakom holnap vagy holnap után a részt hogy azért halálra ne izzguljátok itt magatokat egy hulláért:D Imádás van:3 <3

      Törlés
  15. Te!.....huuuh...mi a?..csak...te!!!
    *kibaszott válagatott fél órás káromkodás*
    Ezt oszt most ezt mér???!!!!!! Jó...totális agyhalált kaptam. Nem érdekel senmi. Zayn él. Jade nem lett démon. Frank halott. Drake él. Ben normális. Minden happy. (kérdésedre válaszolva igen szeretnék 3. évadot) de fuuuhuuu....jó én totál kész vagyok....az elején rettegtem h Jade szakít...aztán megnyugodtam....aztán elkezdődött az öldöklés és mikor mondta h Zayn halott sírva fakadtam....huuuuhh....áááh dehogy vagyok totális érzelmi roncs...😐
    folytatást minél hamarabb drága
    i love ya....de piszkosul haragszok.
    bye

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj drágám<3 nem akartalak meg siratni:o Holnap felrakom a részt ígérem! Ne haragudj:(Imádás van!

      Törlés
  16. Normalis vagy?????? Gyulollek utallak megfoglak foktani!!!!!!!!! Hogy tehetted ezt???? Kitepem a nyelved es vissza varrom a homlokodra.!!!! Normalis vagy? Oszinten azt azert erzed hogy alig tudtam elolvasni az utolso reszet mert nem lattam a konnyektol???!!!! Nagyon remelem hogy az a pocs csak hazudott... legyen harmadik evad. Nem tudom mirol szoljon. Arrol ami a fantaziad. Eddig is szuper volt ezutan is szuper lesz. De meg mindig utallak. Teljesen lesokkolodtam. Kellett harom perc hogy tovabb tudja olvasni. Nem vicces hogy ez az utolso resz. Es remelem ezertkapsz valami buntetest. Ez mar buncselekneny. Az elozo reszekhez meg annyit hogy olyan kedves hogy meg akarsz ismerni minket. Amugy a szulinapom oktober 13. (2000.10.13. Pentek. Telihold- en ilyen kulonleges vagyok:D)
    u.i.: roh*dj meg. Mar bocsanat. Utallak de tenyleg.ezert mar holnap kell hoznod a kovi reszt.!!! Ez parancs!!(vagy keres- mert meghalok...) egyebkent fantasztikus resz. Ha a vegen kiadnad konyvbe en tuti megvennem*.* imadlak(mikozben utallak) csak igy tovabb(persze zaynnel egyutt.
    XoxoVivi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eljött a pillanat mikor félek. Jézusom, ez már komoly fenyegetés:D Ne haragudj, nem akartam senkit sem megsiratni de élvezhetetlen lenne a blog ha nem raknék bele ilyeneket. Holnap pedig felrakom a részt.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Tudom. Es koszonom. Es bocsi:) csak... na az biztos hogy ez nem sablon blog:/ meg ne hogy magadra vedd egyik sertesemet se. Nem komolynak szanom:) imadlak:*

      Törlés
  17. Akkor azt hiszem ez most már nem is kérdés hogy megakarsz ölni minket. Hogy teheted ezt velünk???:oo Kinyírsz minket, aztán majd a jövőben szerzett olvasóidat is or what? Nagyon haragszok csak hogy tudd. Bár valahol érzem hogy nem lennél képes megölni Zaynt, és ezáltal minket, de akkor is. Ez sokkal rosszabb, mint amiket a fejemben előre elképzeltem ezzel a résszel kapcsolatban. Mert igen. Eleve úgy álltam neki elolvasni, hogy előtte jó pár percig nyugtattam magam hogy most akkor nem szabad kiakadnom, kikészülnöm, sírnom, káromkodnom, agyfaszt kapnom és egyebek, de hát.. nem jött össze. Mert rögtön miniidegbajt kaptam, és ha tudtam volna, szerintem én magam öltem volna meg Franket, amiért képes volt ilyen aljas hazugságot kitalálni csak azért, hogy mentse a saját csicska bőrét. Mert ez történt. Mert ennek kellett történnie. Mert nem ölhetted meg Zaynt. Annak ellenér sem hogy mostanában egy paraszt. Hogy szinte minden adandó alkalommal képes Jadet megbántani. Hogy azok után amiket vele tett, és amiken ő, ők ketten keresztül mentek mégis képes néha egy őrjítő seggfejként viselkedni. De mindezek ellenére, és azok után is, hogy néha én is meg akartam ölni, NEM HALHAT MEG. És valahogy azt is képtelen vagyok elhinni, hogy Darren képes lett volna Jadenek hazudni ebben. Ő ennél jobb. Nagyon sajnálom, hogy megölted Dreaket. Tényleg megkedveltem őt ezalatt a pár rész alatt. Azt hiszem, kissé betekintést kaphattunk Ben fejébe is. Most már sokkal jobban átérezhető, hogy mennyire nehéz is ez mindhármuknak. Ez az egész, ami most a területek egyesítése miatt zajlik, és az is, hogy még mindig nem léptek túl azon, ami történt. Bár nem tudom hogy ezen egyáltalán lehet-e. Ismét betekintést nyerhettünk, hogy milyen aranyosak tudnak lenni a mi kis drágáink. Gondolok itt a kép küldözgetős részre. Nagyon kedves volt tőled, hogy legalább ennyi boldogságot adtál nekünk a biztos kikészülés előtt. Jó. Próbálok szarkasztikus lenni. Nem igazán jön össze. De mindegy is. Csak valahogy érzékeltetni szeretném hogy mennyire is haragszom rád. Ami egyébként szintén nem teljesen igaz, mert ezek ellenére is még mindig imádlak. Igen. Na most lehet hülyének nézni. Ahh. Megőrülök tőled. Ès... Mégis milyen kérdés ez?? Még szép hogy szeretnénk 3. évadot.! És hogy miről szóljon azt szerintem nyugodt szívvel rádbízhatjuk, hiszen eddig sem okoztál nekünk sem te, sem a fantáziád csalódást. A 'megfojtalak csak egyszer találkozzunk' érzés ellenére is imádlak.<3xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kész nem bírom tovább:'D Feladom! Komolyan nem hittem hogy ennyire ki akadnátok a blogtól és pár betűtől amik összefüggő mondatok lesznek. Ma este felrakom a részt. Komolyan meg akartok ölni. Ez meg már kezd frusztráló lenni. Ezek ellenére örülök hogy (talán) tetszett a rész. Imádás van

      Törlés
    2. Persze hogy tetszett! Reméltem hogy leesik a sok 'megöllek', 'megfojtalak', 'kikészültem' és 'haragszom rád' közé tűzdelt "imádlak" jelzők miatt. Egyébként, miután túlléptem a 'megölted Zaynt' sokkomon, ami utána átváltott a 'Frank azt hazudta hogy Zayn meghalt' dühöngésembe, átgondoltam a dolgokat. Felsorakoztattam vagy ezer érvet a fejemben hogy miért NEM halhatott meg. Nos.. most ez az egész olyan jól működött, hogy tényleg elhittem hogy él, szóval él. Kész. Pont.:D

      Törlés
  18. Te jóságos ég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bocsi a rövid komi miatt, de most muszáj tovább olvsnom.

    VálaszTörlés