2015. március 1., vasárnap

Második Évad: Negyedik Rész

Kukuuucs! És erre a hétvégére senkinek nem lehet panasza:D Remélem tetszeni fog ez a rész és örültök hogy Jade nem mindig hülye. Mert van mikor nem az! Kevésszer de akad:D Szeretném megkérdezni hogy ti szeretnétek-e hogy válaszoljak a komijaitokra. Ha szeretnétek szívesen teszem, de ha nem akkor sem baj:) Remélem tetszik ez a rész is hogy jó volt így a hétvége:D Komikat, véleményeket és pipákat várok! xoxoDestiny




-Pezz beszélnünk kell- mondom rögtön és a hangulat fagyossá válik amint vissza érünk Ben házába.
-Van valami hír?- kérdezi elsőnek Lou pirosló szemekkel és az én gyomrom rögtön össze szűkül fájdalmasan. Ő nagyon jóban volt Jadeel. Mondhatni hogy ő is húgaként tekintett a lányra. Nekem a szerelmem volt és most még sem sírok. Egy apró könny csepp se míg láthatólag Lout nagyon is megviseli hogy elvitték a testét.
-Jade volt itt?- kérdezi Ben megállva barátnőm előtt mire megforgatom a szemem. Nehogy normálisan le tudjuk rendezni, nem! Támadjuk le, remek. Bravó. Jár taps!
-Mi?- kérdezi rögtön mindenki és Perrie csak érdekes néz Benre.
-Jade?- kérdez vissza értetlenül és szemem elkerekedik. Egy millió emlék ugrik be régről mikor vissza kérdezett valamire nyilván valóra... Idő húzás miatt.
-Ez nem mondhatom Perrie, hazudtál?!- kérdezem mérgesen míg most már én tornyosulok felé.
-Még semmit nem mondott Zayn- húz hátra Ben de kezét lerázom magamról.
-Vissza kérdezett!- üvöltök rá mire nagy szemekkel pislog rám.
-Nem ő volt itt. Egy férfi, a semmiből jött és a falhoz szorított!- mondja nyüszítő hangon és megenyhülök. Pedig tudom hogy hazudik még is elhiszem neki. És ez teljesen paradoxon!
-Jade felkelt?- kérdezi halkan Lou mire megrántom a vállam és elszörnyedve néz rám.
-Nem tudjuk- adja a rövid és tömör válaszát helyettem Ben mire senki még csak meg sem szólal de a levegő is megfagy.
-Ez mit takar?- kérdezi felcsillanó tekintettel Ems.
-Azt hogy valaki pusztított a nyugatiban. Akik élnek azok a fekete szempárokról nyöszörögnek és épp most tűnt el- mondja ki Ben és így hogy csak ennyi érvünk van arra hogy ő él rettentően kevésnek tűnik. És csak egy ábrándnak.
-Szóval Jade él- szögezi le Lou egyre gyorsabb légzéssel és ismét elfog egy rossz érzés. A bűntudat. Hogy én így reagálok pedig van remény hogy az egykori nőm él. Mert ő az egyetlen nőm. Csak csajaim és barátnőim voltak de Ő? Ő a nőm volt, az életem és a szerelmem. Most mégis a szívem azt akarja hogy az igazság az legyen hogy elrabolták. És fáj hogy így érzek. Annyira ellentétes minden amit érzek.
-Srácok nem akarok ünneprontó lenni de Jade kómában volt négy évig. Az orvosok észrevették volna ha felkel. Valakit felkeresne hisz nincs is hova mennie- mondja csüggedten Pezz és látom hogy mindenkiben nő felé az ellenszenv. Talán bennem is.
-Ha nem akarsz az lenni akkor tégy egy szívességet és fogd be- dördül rá Lou. -Ha nem megy magadtól akkor pedig Zayn farka segít hogy kussolj- folytatja egy bájos mosoly keretében de engem hidegen hagy míg Pezz megbotránkozik. Érzéketlenebb lettem ez biztos. De könyörgöm, Pezz tudja miként reagálnak az ilyesfajta megnyilvánulásaira. Akkor meg minek kell ezt csinálnia? Intézze el maga...

~Jade Wyne~

-Muszáj itt maradnod- mondja egy váll rándítással Grubbs azaz a főnököm.
-Nem zavar hogy rajtam kívül alig pár embered maradt?- kérdezem még mindig falfehéren. Nem tudom, nem akarom elhinni hogy erre képes voltam.
-Nem, mivel itt vagy te. És jobb vagy mint az egész szervezet szóval nem. De most neked kell majdnem minden munkát elintézned és ha lelépsz következmények lesznek. Örülj hogy nem vágtam még el a torkod- mondja míg lepillant rám a sétálgatása közben.
-Miféle minden munkát?- húzom fel a szemöldökömet figyelmen kívül hagyva számomra érdektelen fenyegetést.
-Figyelem felkeltés, rendbontás, kis ölés, megfélemlítés, megfigyelés esetleg szálítás- mondja lassan és unottan. Nem is értem hogy lehet ő egy terület vezetője.
-Egyedül én intézem a szervezet egész melóját?- kérdezem döbbenten mire csak bólint egy aprót.
-Lévén hogy tönkre tetted az egész szervezetet. Az első pedig hogy tudd meg mi történik az északiban. Tudnom kell hogy az új főnök mit szervezkedik és hogyan. Eléggé előre törtek ami azt illet. Frusztráló.
-Ki az új főnök?!- kérdezem rögtön míg elfáradt testemen egy energia bomba száguld végig.
-Ben Isgar- mondja áttolva elém egy aktát mire érzem hogy megszédülök és kezemmel megálljt mutatok. Ben mint az északi főnöke?! Ráadásul ezek szerint nagyon is jól halad az egész területtel. Mindig is tudtam hogy jól irányítani mégis döbbenetet okoz hogy valósan ő irányítja.
-Nem- jelentem ki fejemet rázva. Nem fogok ellene kutatni, kizárt.
-Tudom hogy együtt voltatok a Three-s versenyben de..- innentől agyam kikapcsolt és újra átélem az egészet. Minden kínzást, fájdalmat és vércseppet. Minden kétségbe esett könnyemet és minden ordításomat. Zayn és Perrie románcát ahogy néztem kikötözve egy székbe, ahogy Zayn bejött és lelőtt. A fájdalom ami szét akar hasítani felfoghatatlan. Előrébb hajolok mintha csak hánynom kéne de ez sokkal rosszabb, szorító. Mintha a belemarkolnának a mellkasomba és össze akarnának roppantani. Szám elnyílik és csak bámulom a lábaimat a földön. Minden apró tánc és koreográfia beugrik, minden koncert és minden dal. Minden egyes verekedésem az idő alatt míg Zaynt megismertem. A bérgyilkos akit megkínoztam a tetőn mikor megtudtam hogy Zaynért jött. Ahogy futottam az erdőben. Az ahogy Zayn teste neki szorított a fának és olyan vágyat éreztünk amit nem lett volna szabad.
-Jól vagy?- lép mellém de csak gyorsabban szedem a levegőt majd bólintok párat. Nem futhatok előlük. Meg fogják tudni hogy élek, ha már nem tudják most. Csalódni fognak bennem és válaszokat akarnak majd. De minek? Miért nem mondhatnám a képükbe hogy nem tartok igényt a barátságukra? Talán mert nem menne. Nem mert túlságosan szeretem őket.
-Ebben nincs választásod. Kellenek a nevek hogy kik dolgoznak benne- mondja egy szomorkás pillantással Grubbs és már fel is állok és ki sietek. Volt barátok, új életet kezdtem. Nélkülük ahogy ők is nélkülem. Ha számítottam volna nekik ott lettek volna mikor felkelek, nem lett volna elszáradva annyira a virág és lett volna valami nyomuk. De ők lemondtak rólam. Ennél még az eutanázia is jobb lett volna komolyan. Kusza gondolatokkal kezdek futni az épület felé ami régen munkát adott. Alig fél óra stressz levezető futás vagy inkább kétségbe esett rohanás után meg is látom a raktár épületet. Lihegve ülök le az egyik téglából épült ház aljába. Várok amíg a légzésem vissza áll az eredeti állapotába majd felállok. Örömmel érzem hogy sajog minden végtagom. Boldogsággal tölt el. Hiába volt négy éve az utolsó emlékeim hogy kikötve vagyok az életem utolsó egy hetében folyton. És egy mondat amire ha rágondolok a szívem félre ver, a tenyerem izzad és gombóc nő a torkomba. A világ könnyfátyolba borul és elszürkül. "Örökké elraboltad a szívemet hercegnőm..." Ez az utolsó amire emlékszem. Hogy a fülembe súgja a mély rekedtes hangján és én boldog vagyok. De az hogy örökké elraboltam a szívét nem volt elég ahhoz hogy ne lépjen túl. És ez így van rendjén. Mégis fáj, jobban mint kellene. Négy év. Fel sem tudom fogni mennyi idő ez. Annyi mindent történt. Észre véve magam már bent sétálok, régi ismerősként. A falak fel lettek javítva van néhány újabb folyosó és én mint egy kis gyerek úgy nézek körbe. Egy férfi jön velem szembe és rám csodálkozik. Rá mosolygok.
-Ne haragudj- mondom neki ártatlanul, közelebb lép gondolom hallja a kérdésemet. Kár hogy azért mondtam mert meg fogom ölni. Amint kartávolságban van torkára sújtok és hörögve a földre esik. Nyugodtan lépkedem tovább a folyosókon és olyan érzésem van mint amikor Zaynt mentem kimenteni majd végül három embert váltottam ki és ez vezetett a halálomhoz. Mert én meghaltam ott mindenkinek. Éltem és halott voltam. Örülnék ha olyan kómában lettem volna mint amikről írnak. Hogy hallasz mindent csak mozogni nem tudsz. De én nekem teljesen ki esett az az átkozott négy év! Miért csinálom ezt? Miért bujkálok előlük? Ben biztos nyomorultan érezte magát és most is így érezheti magát. Hisz ellopták a testem. Vagy épp sejti és felőrlődik hogy miért nem veszem fel vele a kapcsolatot... Perrie biztos nem mondta el nekik hogy ott jártam. Miért menekülök az egyetlen ember elől aki csak segített mindig? Megölte a szüleimet de nem tudta miért! Én ezt nem csinálom, nem tudok betörni hozzá, képtelen vagyok. Nem tudok itt árnyékként viselkedni. A saját bátyámat nem tudom hátba szúrni. A kérdés hogy csak vele vegyem fel a kapcsolatot vagy mindenkivel. Zayn túllépett rajtam. De a srácok? Louis. Bele sem gondoltam mit érezhetnek. Futva indulok ki pár ember sápadtra válva néznek rám míg kifele futok és nem törődve velük lököm félre őket.. Az utcák össze mosódnak a hajam az arcomba kúszik de kisöpröm míg olyan gyorsan futok mint még soha. Szükségem van rájuk. Nem bírom Ben és a srácok nélkül. Mikor végre volt családom nem lökhetem el őket magyarázat nélkül. Zayn túllépett majd én is túllépek rajta de Ben az egyetlen családtagom! Lihegve állok meg az ajtója előtt és neki feszülök de nem nem nyílik ki. Pánik lesz úrrá rajtam és csak azt tudom hogy be kell jutnom és szükségem van egy ölelésre Bentől. Dörömbölni kezdek az ajtón, csöngetek mikor végre kitárul előttem. Perrie. Szemei elkerekednek.
-Egyszer meg foglak ölni, mikor senki nem lesz a közeledben és nem lesz aki megvédjen- mondom a képébe és nem fogom vissza a hangerőmet sem. Gyors léptekkel lépek be mellette. Kővé dermedt tekintetek néznek rám amint megtorpanok a küszöbön.. Mindenki itt van akiket utoljára is láttam. Végig nézek Harryn és Emsen majd Niallt és Liamet is szemre veszem. Lou könnyes szemeitől a gyomrom görcsbe rándul és csak most veszem észre zihálásomat. Rá nézek Zayn döbbent és fagyos arcára majd Benre és kitör belőlem a zokogás. Lou az első aki felpattan és átölel, szinte elsodor lendületével. Elveszem ölelésében és én csak sírok. Négy évet kihagytam az életükből. Erőtlenül ölelem át a szipogó fiút és magamhoz szorítom. Arcom mellkasába fúrom és beszívom illatát.
-Annyira hiányoztál- súgja a fülembe és arcomat kezdi fürkészni.- Senki nem lett a répa tesom- nyögi ki elcsukló hanggal és én újra csak hozzá bújok. Ben lépked sápadtan felém mire elmosolyodom míg újra feltör belőlem a sírás de csak mosolyogni tudom. Nélküle elveszett vagyok. Szemeivel végig mér újra és újra majd a nyakába ugrom. Erősen csimpaszkodom rá míg lábujjhegyre kell állnom hogy felérjem mint mindig is. Kezei döbbenten lógnak majd végül lassan körém fonja őket. Soha nem szorított még így magához. Érzem ahogy ő is rázkódik és én is, hihetetlen jó érzés végre megölelni őt. A kezei alatt véreztem el kis híján, négy évig kómában voltam. Még le is léptem és neki ezt ki kellett állnia.
-Annyira sajnálom. Sajnálok mindent én csak egyszerűen mérges voltam, össze voltam zavarodva ne haragudj- nyöszörgöm mellkasába mire még jobban szorít magához.
-Még beszélgetünk ígérem de a többiek is sokkolódva vannak mint én- mondja míg elenged és megtörli arcát. Én is megdörzsölöm az arcom majd a többiek felé fordulok.
-Remélem együtt vagytok- mutatok Emsre és Harryre majd Ems az aki felugrik és megölel. De úgy hogy még fel is emel míg kissé elsikítja magát. Mosolyogva hangtalanul hullanak a könnyei és csak bólogat. Nem várom hogy felkeljenek és hozzám jöjjenek egyszerre ugrok Liam és Niallhez és húzom őket egy ölelésbe. Kezük erőtlenül ölel vissza. Fogalmam sincs én hogy reagálnék egy ilyen helyzetben. Harry kap ki a szorításukból és pörget meg majd lerak és szinte burokként telepszik rám.
-Köszönöm- suttogja majd elenged. Miután nagy nehezen rá mosolygok és megtörlöm a szemeimet Zaynra nézek. Engem néz, dermedten míg Perrie szinte már-már védekezően és támadásra készen előtte áll. Mintha érne valamit.
-Szia- nyögöm ki elsőnek de ő csak néz. Pezz dühös tekintettel néz rám míg Zayn csak néz. Fogalmam sincs mire gondolhat. Utálom az érzést hogy túllépet rajtam, hogy Pezzel van kitudja mióta. De az én lábaim még mindig megremegnek a nézésétől és a puszta jelenlététől. A hasamban a pillangók életre kelnek. Négy elfeledett év után, a nagy hajtásban biztos vagyok benne hogy néhány pillangó még öngyilkos is lesz. De Zayn vajon így érez? Pezz azt nyújtja neki amit én tudtam? Vagy talán többet? Úgy veszti el a fejét egy féloldalas mosolyától mint én? Azokat a mosolyokat és fintorokat váltja ki belőle amik nekem sikerültek? Vele cigizik? Nevet mikor a képébe fújja a füstöt? És Zayn? Vadul tépi az ajkait akármikor kettesben vannak? Idióta játékokat játszanak mint mi tettük? Kiszívják egymás nyakát? Elnézve a tekintetét nem tudom. Nem tudom mi foroghat a fejében és ez megrémiszt. Emlékszem hogy téptem meg az ajkát először.
És hogy ő hogy tépte meg miután a szobában voltunk. 

Emlékszem hogy én nem bírtam magammal. Emlékszem minden vad érintésre és minden gyengédre is. Érzem nyelvem hegyén az ő zamatát. Egyszerűen beleszerettem. Bonyolultan még is egyszerűen. Fogalmam sincs hány perce nézzük egymást de egy kosza könnycseppet letörlök amint észreveszem hogy kibuggyant. Nem kell szólnia semmit még is tudom hogy köztünk már nincs semmi. Neki négy éve volt az a nap. Nekem tegnap. Hiába is vagyok szerelmes belé ő már Pezz barátja. Talán jegyese? Netán férje?! Érzem amint a gondolatra megszédülök majd nyelek egy nagyot.Aggaszt hogy nem tudom mi járhat a fejében, aggaszt az egész hogy semmit nem tudok ki olvasni szürke szemeiből. Mert szürkék. Soha nem felejtem el a szemének a csillogását de ez most nem olyan mint volt. Talán nem szereti Perriet? Akkor miért lenne vele és miért nem ölelne magához? Miért nem szól hozzám?! Mondana bármit, üvöltene, szidjon vagy sértsen meg csak mondjon valamit. Nem megy hogy tudjam mire gondol csak az arcára pillantva. Most nem megy. Olyan kétségbe ejtően nem megy mintha elfelejtettem volna járni. Régen ment és most nem. Talán utál? Hisz kómában voltan négy évig, megeshet. Annyit akarok hogy szóljon hozzám, öleljen meg és mondja hogy nem lesz semmi baj.  Tekintete még mindig az enyémmel van össze kapcsolódva mikor fintorra húzom a számat szomorúan, mert nem fog ez történni mert őt nem érdeklem. Ez az miért haragszom rá. Nem azért mert lelőtt és kómába kerültem. Hanem mert ő képes volt túllépni rajtam. Ha meghaltam volna akkor örültem volna neki, de így? Élek! Ez így nem ugyan az! Fejem lehajtóm és ezzel megszakítom a szemkontaktust, túl gyenge vagyok ehhez, szívem dübörög ahogy fejem is. A gondolatok tompák és bugyuták. Fogalmam sincs mi történt az elmúlt egy órában..Órában?! Napban! Nem is, az elmúlt kibaszott négy évről fogalmam sincs! És ez aggasztó, felfoghatatlan hogy csak így kiesik minden, ez lehetetlen hogy velem történjen meg. Lehetetlen hogy már ne szeressen mert...már mért is lehetetlen? Ott van Perrie. Volt már vele...ahogy velem is. Megrázom fejem hátha helyre állnak a gondolatok de nem. Ugyan úgy keresztül kasul szövik egymást értelmetlen végig kifejleteket teremtve. Testem meg remeg és végig fút rajta a hideg ahogy egyszerre fel is fogom hogy elvesztettem mindent. Lassú léptekkel indulok meg a konyhába a néma csend közepette. Boldognak kéne lennem hogy felkeltem de nem vagyok. Nem tudok az lennie. Jött volna össze bárkivel de ne Pezzel. Ha meghalok elfogadtam volna, annyira komolyan mondom... De ne így? Könyörgöm... Így ne. Nem megy!
-Jól vagy?- lépked mögöttem Ben míg töltök magamnak egy pohár vizet és csak remegő kezeim között nézem ahogy a víz lötyög benne. Próbálom megállítani a remegést, koncentrálok de nem megy.
-Azon kívül hogy szerelmes vagyok a kint álldogáló srácba aki belém már nem?- nézek fel elgyötörten Benre.- Ahhoz képest tök jól- rázom meg hozzá igenlően a fejem hogy talán legalább én elhiggyem...

29 megjegyzés:

  1. Hát ez nem igaz. Komolyan mondom hogy részről részre jobban haragszok Zaynre és képtelen vagyok megérteni hogy hogyan tehette ezt Jadel. Most is.. Nem hogy odament volna és megölelte volna mint a többiek, vagy bármi.. Nem. Ő még csak hozzá sem szól. Hát kész vicc, komolyan._. De viszont annak örülök hogy Jadenek végre megjött az esze, és elment a fiúkhoz. Uhh. És szegény Louis. Basszus.. el is felejtettem hogy őt is mennyire imádom, és hogy ők mennyire szeretik egymást a mi kis főhősnőnkkel.:D És Ems, meg a többiek. Huhh:D Amúgy.. most így belegondolva.. hol van Dave?? :oo Perriet továbbra is utálom. Bent pedig imádom. Ahogy téged is.<3 Mikor megláttam hogy hoztál ma nekünk még egy részt komolyan 5 perces sikító rohamot kaptam:D Nagyon-nagyon-nagyon tökéletes lett. Okéé. Huhh. Azt hiszem sikerült megnyugodnom. Vagyis.. nem, még nem. A következő részig még biztos vagy százszor el fogom olvasni:D Imádlaaak♥ xoxo.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Daveről is lesz szó és kiderül vele hogy mi is történt vele négy év alatt:) fura hogy észre vetted hogy ő nem volt ott:D A következő részben ígérem kissé megenyhülsz Zayn iránt:D Nagyon szépen köszönöm a komit, imáádlak:3 xoxoDestiny

      Törlés
  2. OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!! *-* Végre egy jó döntés :D de azért remélem minnél hamarabb összejönnek újra :) Pezzt meg nem szerettem eddig se xd és Dave hol van????? Baromi jó lett *-* ^-^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenkinek feltűnik Dave?! :D A következő részekben kiderül hogy van a mi kis Dave-ünk. Nagyon szépeen köszönöm <3 Imádlak:3 xoxoDestiny

      Törlés
  3. Juj, de orultem az uj resznek :))))
    Na kezdem ahogy szoktam :D
    Jade - vegre visszament :3 kivancsi vagyok az eljovendo reszekre (ahogy eddig is az voltam)
    Zayn - attol meg szeretem :3 <3 hibazott, de o is ember es az o szempontja is ertheto.
    Louis - Jajj :3 az en repamakim :3 hianyzott a draga <3
    Ben - no comment :3 <3
    Perrie - kis banya :D vagy inkabb Leonidina? (300 Leonidasz csak no valtozatban-bar nem tudom lattad-e a filmet) ha erdekel honnan jott akkor annal a resznel amikor Zayn ele allt, hogy "megvedje maganak " xD
    Harry es Ems <3
    Liam es Niall se maradjon ki <3
    A resz mint mindig T.O.K.E.L.E.T.E.S.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óh igen láttam azt a filmet:DDD Ezen most jót röhögtem:D Nagyon szépen köszönöm a komit, imádás van:D xoxoDestiny

      Törlés
  4. Eddig nem haragudtam Zayn-re,de most haragszom. Miért állt csak ott mint egy darab fa?? Komolyan nem értem. Legalább köszönt volna vissza vagy nem tudom,de nem ő csak állt és nézett ki a fejéből,mint aki szellemet lát. Bár nem nagyon állt messze az igazságtól,hiszen azért mégis négy év,de akkor is. Remélem lesz még rész ebből a jelenetből,csak mondjuk Zayn szemszögéből. Kíváncsi vagyok,hogy miért nem mozdult meg. Határozottan örülök neki,hogy Jade elment Ben-hez,mert így legalább volt támasza,meg lesz is,Zayn hülyesége miatt. Én is hiányolom Dave-t. Nekem ő volt az egyik kedvenc karakterem,remélem megint benne lesz a történetben. Egyébként engem nagyon idegesít ez a Zayn-Perrie páros. Mármint Zayn-t bírom,de Perrie-t eleve nem szeretem,szóval így meg különösen,mert úgymond elveszi a lehetőségeket a Jade-Zayn párostól és ugye nekem az a favorit az egész történetben amikor ők együtt vannak,ha nem is felhőtlenül boldogok akkor is.
    És az előszóban -itt arra gondolok,amit a rész előtt írsz,nem tudom ,hogy hívják azt- feltett kérdésedre a válasz pedig,én szeretem,ha válaszolnak az írók a kommentekre,véleményekre.
    Várom a következőt,és szerintem belebolondulok,hogy ki kell várnom a következő hét végét.
    Amúgy most hirtelen eszembe jutott az a dal amit egyszer akkor linkeltél be a részhez mikor Jade ment a főnökéhez,hogy kiderítse hová vitték el a három elrabolt legfontosabb személyt. Na nekem az a szám az egyik kedvencem lett,és ha ideges vagyok különösen imádom.
    Bocsi a hegyi beszéd miatt,de általában tőlem nem lehet mást várni.
    Siess a következővel.;) xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meret Zayn is hülye:D A következő rész onnan folytatódik ahol itt abba hagyták a beszédet Zaynnal szóval lesz. Daveről lesz szó és fel is fog tűnni de csak a 10. rész környékén:D Látom Dave holléte mindenkit felzaklatott:D És akkor válaszolok továbbra is komikra:3 Téged is imádlak:D Kevesen szeretik a Hollywood Undeadet de én imádom:D Na meg az a szám tökéletes illik Jadehez is. Imádom a hegyi beszédes komikat szóval duplán imádlak <3 :D Nagyon szépeen köszönöm:3 xoxoDestiny

      Törlés
  5. Ez is nagyon jo mint az osszes eddigi imado
    Ahogy irsz rs higy mindig olyan fordulatot hozol bele amire nem is gondolnank! Remek👏 siess a kovi resszel mar nagyon varom remelem megint emglepsz minket es hamarabb hozod❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm<3 Ha úgy tudom írni a történetek ahogy most és van időm akkor már lehet hogy szerdán lesz rész. Csak szeretem mikor több rész meg van írva hogy mikor esetleg nincs időm akkor is tudjak hozni:) xoxoDestiny

      Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez.... Annyira ,de annyira megleptél és.. Nem tagadom még bőgtem is olvasás közben ... Végreee.. Jade felfedte magát *-* Tudtam ,hogy nem tud élni a kis társaság nélkul ☺☺
      Bátran kijelentem ,hogy nem volt még blog /és nem is lesz/ amit ennyire imádtam volna *-* ♥♥♥
      xx.

      Törlés
    2. Jaj istenem nagyon köszönöööm<3 :D Imádás van xoxoDestiny

      Törlés
  7. azt a k*rva :D IMÁDLAK :D ennyi részt egy héten? :D imádlak nagyon imádlak . először én szeretném ha válaszolnál a kommentekre.nos a részről pedig . huhuhuhuuu :D ez aztán a meglepetés :D jade hirtelen gondolt egyet és tádáám :D istenem nagyon megörültem hogy odament Benékhez.. azt hittem,hogy Zayn majd az örömtől felkapja és megpörgeti nem pedig ott áll mint egy f*sz xd de m1.azért bizakodjunk tovább.. kíváncsi vagyok hogy most akkor tényleg mit érez Zayn Jade iránt .. Lou annyira aranyos volt ahogy annyira örült Jade-nek xd :) jó rész lett. a következő rész mikorra várható?:D siess a következővel:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádlak:D A komikra akkor mostantól kérdés nélkül válaszolok:D Zayn valóban kissé fasz lett de a következő részben majd cukibb lesz ami SZERDÁRA várható. Talán. Nagy talán. Attól függ hogy állok majd a részekkel:D Hogy őszinte legyek még én is kíváncsi vagyok mit érez Zayn Jade iránt pedig én írom a történetet:D Nem vagyok annak a híve hogy minden úgy történjen ahogy kellene. Pl.: Happy End vagy szerelem első látásra bonyodalmak nélkül vagy éppen hogy egyszer igen egyszer nem:D Szóval még meglátjuk mi sül ki ebből:3 Köszönöm a komit és ismételten imádás van:D xoxoDestiny

      Törlés
  8. I.M.A.D.O.M.😍😍 NAGYON NAGYON IMADOM. vissza szivom az elozo reszhez irt komimnak azt a reszet hogy Jade meg mindig hulye. Nem az. Legalabbis most nem:P. Orulok hogy vissza ment es remelem valahogy otthagyja a nyugatit es megy Benekhez. Zayn nekem se a szivem csucske.es meg mindig lecsapnam. Perriet meg vizbe folytanam:D olvasom a komikat es csak akkor veszem eszre hogy tenyleg mivan Davevel?!:) nem is tudom hogy nem tunt fel amikor az elozo reszekben meg az eszemben volt.mind1 nagyon kivancsi vagyok a folytatasra ugyhogy letszi siess vele mert nem birnek ki sok idot. most kicsit telhetetlennek erzem magam. De ez csak is a te hibad lehet. Mivel valami eszmeletlen jo ez a tortenet. en szemely szerint orultem anikor valaszoltal a komimra, mert van olyan blog ahol nem nagyon figyelnek ilyesmikre. Megegyszer leirom hogy imadtam ezt a reszt is ahogy a tobbit is.*.* varom a kovit *.* nagyonnagyonnagyon. Nekem szemely szerint feldobtad a hetvegemet a reszekkel.:) hamar hozd a kovit mert tenyleg nagyon nehezemre esne varni mert marmost szetizgulom a fejem pedig csak most olvastam el vagy tiz perce.:D♡♡♡♡♡
    U.i.: kb mikorra varhato a kovi resz?
    Ismet kommenteltem:*
    Meg igy egy utolso fenyegetes hogy nem merd abba hagyni ezt a blogot az irast pedig vegkepp ne vagy felkereslek es levagom a labod majd azzal agyon is verlek.xd:D remelem hatasos fenyegetes volt es megerte ideznem egy bolcs bergyilkost (megha nem is pontosan).igy utoljara meg azt hogy imadom a blogot a tortenetet a fantaziadat es teged is amig hozod ezeket az eszmeletlen reszeket*.* de szerintem utana is imadni foglak de ne bizd el magad.xd:D na mindegy csak igy tovabb es soksoksoksoksok ihletet neked;*
    U.i.2.: ezt legepeltem telefonrol egyszer es erre elmemt a net. Es kitorlodott. az elso probalkozasom hosszabb es jobb volt de nem emlekszem ra igy csak ezt kapod remelem ez is osztonoz egy kicsit hogy hamarabb hozd a reszt(*.*) mint tervezted mar hogyha ez lehetseges.bocsi csak elegge telhetetlen vagyok.:D. de ez a te hibad. Nem tudom hogy kene befejezni... de inkabb csak elkoszonok mert jobb nem jut eszembe.xd szoval almodd meg a kovi reszt hogy holnap marcsak le kelljen irnod*.* es nagyon szep es jo ejszakat*.*:);* (ezer bocsi a helyesirasert)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jézus Isten. Hát imádlak:D Úgy tűnik senkinek nem sikerült elsőre elküldenie a kommnetjét:D Nagyon köszönöm hogy újra írtad még és hogy így is ilyen hosszú lett! Szerdán ígérem hogy hozok egy részt:) Addig valahogy csak kibírjátok:D Jelenleg még most is épp egy részt írok. Köszönöm a lelkesítő szavakat és egyenlőre nem terveztem abba hagyni sem a blogot sem pedig az írást:D És Daveről fog még hallani mindenki, lassan de ő is vissza kerül talán a történetbe, mindenesetre említések lesznek róla. Nagyon köszönöm a hosszú komit és nagyon nagyon imádlaaak <3 xoxoDestiny

      Törlés
    2. Eztmegint masodjara irom le es mar kezd duhito lenni a benazasom:@ tehat:
      Szivesen irtam hosszu kommentet mivel sztem megerdemled mivel te is hosszu reszeket hozol nekunk amit ugyerzem nem halalunk meg elegge(nem is ertem mert voltam eddig ilyen lusta hogy nem irtam komikat). Tehat en most nagyonnagyonnagyon megszeretnem koszonni neked hogy irod a reszeket meg minden♡. Alig varom mar a szerdat*.* es most igy vissza olvasva meglattam hogy azt irtam le az elozo komimba hogy "nem a szivem csucske Zayn" de onnan kimaradt az hogy "most" tehat csak most nem a szivem csucske egyebkent imadom es nem tudom mennyire volt leveheto de en is a Jade-Zayn parost szeretem:D . Telefonrol egyebkent tenyleg hosszunak tunik a komi amit irtam de hat geprol nem tudom hogy mennyinek latszik de mi lett volna ha az elozot sukerul elkuldenem?!:D meg csak annyit hogy amikor feljottem a blogra es meglattam hogy uj resz van (ket perc sikitas utan) es azt a mozgo kepet hozza(vagy tudom is en minek hivjak) azt hittem Zayn szemszogebol lesz az a jelenet ss valahogy igy szedi ki Perriebol az igazsagot. aztan amikor mar olvastam es csak 8-10 sor valasztott el a keptol azt hittem hirtelen fognak egymasnak esni es go szobara. De bem es itt kezdtem nagyon duhongeni Zayn viselkedese miatt:@@ meg minden. Na most viszont ez a komi hosszabb lett mint az elozo mert tobb dolog is eszembe jutott.xd
      meg csak annyit hogy most nyultam egy koszonest.xd szoval meg oldodott a befejezes peoblemam.:D
      XoxoVivi<3

      Törlés
    3. Es az le maradt hogy "mint ahogy irtam en is imadlak<3*.*" csak mar elkuldtem az elozo komit( ami megint eleg hoszzu lett szoval bocsi hogy ennyit kellett olvasnod megint csak nem tudom befogni a csacsogokamat pedig jo lenne mar ha elaludnek igy kilenc percel ejfel elott.:D) meg egyszer koszi hogy itt vagy velunk es ne feledd en orok rajongod maradok<3*.*
      u.i.: megint nem akartam ennyit irni de csak jomnek a szavak:) szoval sorry. Na good night;*
      XoxoVivi<3

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    6. Imádom a hosszú komikat szóval csacsogj csak nyugodtan:D Köszönöm hogy most már írsz komit és a hálát is. Gépen is hosszúak nem csak telefonon de szeretem a komikat olvasni és örülök hogy ha az hosszú. Egyébként a mozgó képet "Gif"-nek hívják. Nem hiszem hogy lenne Zayn-Perrie párti. Mondjuk tettem is érte eleget hogy ne legyen:D Fél kettőkor befejezve az írást én nekem is menni kéne aludni:D Nagyon szépen köszönöm mindent, imádlak a hosszú komik és vélemény fejtés miatt is:D Lehet hogy ebben a komimban lesznek furiságok de már túl álmos vagyok miközben pörög az agyam szóval bocsánat:D Még egyszer köszönöm és örök hálám neked xoxoDestiny

      Törlés
    7. Egyebkent engem az is erdekelne mi lesz/van Lukeval? Es nem tudom minek koszonheto hogy ennyire varom vagy hogy ennyire jo a resz de ezzel almodtam:D es igen tenyleg lehet hogy van egy kis kozod hozza:D:)
      XoxoVivi<3

      Törlés
    8. Minden régi szereplő feltűnik a színen. Legalábbis Luke és Dave tuti:D És örömmel veszem hogy valaki a bloggal álmod:'D xoxoDestiny

      Törlés
  9. Szia
    Nagyon jó lett, mint úgy mindig. Egyszerűen nagyon szuper a második évad is. A karakter változások...hát azért megharagudtam pár emberre.
    Jade-háát nem szívesen lennék a helyében. Biztos nehéz lesz neki.
    Zayn-na őt egy kanál vízben fojtanám meg. Hogy csinálhat ilyet szegény Jadedel? Béküljenek már kiii!
    Perri-na róla max annyit, h megvagdosnám és fejjel lefele fordítanám, h nézze Zayn is ahogy kivérzik. Fuuu, azt a boszorkány mindenit....egyszerűen..ahh...mért. Kavarja. Állandóan. A. Sz@rt??
    A többiek-imádom őket.
    Mindenkit imádok a sztorit meg főleg. De Perri...likvidálni kéne a pecsába.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj egyelek meg:D <3 szegény Zaynt most mindenki nagyon utálja:D A következő részben ígérem kicsit megenyhültök majd:3 Köszönöm a komit és a kedves szavakat ^^ Imádás van xoxoDestiny

      Törlés
  10. Jaj egek! Ez is olyan jó lett. :)))
    Xx Amber

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj egek köszönöm:D Olvass csak:* xoxoDestiny

      Törlés
  11. Te jo eg! Vegig sirtam... ^^
    xxSarah M.

    VálaszTörlés