2015. március 20., péntek

Második Évad: Tizennyolcadik Rész

Kukucs! Íme a rész, kissé úgy érem túl nagy hatást gyakoroltok rám:D Jön két komi hogy részt és én már rakom is fel. Szörnyű:D Azért remélem tetszik és imádás van:3 <3 xoxoDestiny



-Ha már bevállalta akkor legalább had válasszon ő- szól közbe Dave feszült hangszínen.
-Nem- vágja rá rögtön Ben fel se nézve a tervrajzból.
-Miért?- kérdezem halkan és jobban össze húzom magam a fotelban- Zoet és Stant is azért rakod egybe mert megvédik egymást- mutatok az össze bújó párra.
-Igen, csak ti mások vagytok- néz rám utalóan de nekem még sem esik le semmi mit akarna ezzel mondani.
-Oh igen, jobban meg tudnám védeni- csattan fel Zayn- Végül is, ne adjuk meg neki az esélyt hogy biztonságosan kijöjjön egy kis lelki traumával csak. Hagyjuk hogy megbassza- tapsol párat és elkomorodom. Fájdalmasan csillogó tekintettel rám néz de már érzem ahogy szédülni kezdek.
-Ő mondta hogy elvállalja. Mert neki nincs senkije Zoeval ellentétben- hangsúlyozza ki erőteljesen és látom amint Zayn ugrásra készen megfeszül.
-Te is kurvára tudod hogy vagyunk- morogja neki.
-Tulajdon képen én nem tudom- vetem közbe halkan mire tekintetét a plafonra szegezi és élesen beszívja a levegőt- Viszont még mindig azt akarom hogy ő legyen a társam- teszem hozzá és erre már szaggatottan ki fújja a levegőt.
-Tizenöt perc kell minimum. Nem hozhatod ki addig csak ha kést fognak a torkának- feleli komoran Ben. Egyidejűleg könnyebbülök meg és kezdek el reszketni.
-És ha éppen meg akarja már dugni a te rohadt tizenöt percedért?!- hördül fel Zayn és Ben rám néz.
-Tudja majd kezelni. Tizenöt perc alatt nem fog annyira rá gerjedni- mondja Ben halkan. Szavai ismét ellentétes érzelmeket váltanak ki belőlem. Mellkasom össze szorul még is talán megkönnyebbülök.
-Csak vállald el- nyögöm ki Zaynnak mire villogó tekintettel rám mered.
-Egy percig sem mondtam hogy nem vállalom- feleli halkan mire bólintok.
-Remek akkor végre elmondhatnám a menetet?- kérdezi Ben idegesen Zayntól mire ő bólint és leül mellém.
-Akkor a csapatok, Zoe és Stan. Luke és én meg ti ketten- feleli és nyújtózik egyet.- Matt élete a csajok körül forog. Ilyenkor senki nem zavarhatja. Van egy külön szobája amit csak ő tud zárni és nyitni egy távirányítóval. Ilyenkor senki nem tudja zavarni, ha akarja ha nem. Ez a mi fegyverünk. Jade belejt oda és lefoglalja Mattet. Zayn te a szellőzőben leszel. Eléggé labirintus szerű de rálátás is van szobára és így közel tudsz lenni majd. Zoe és Stan a jobb szárnyat iktassátok ki. Én és Luke a bal szárnyat elintézzük. A gépről minden adat megy Davenek. Kintről irányít mint az előzőnél- hadarja el a térképen mutogatva.- A meglepetés kell. Ezért Jadey megy be először. Amint bent vagy a szobában jelezd és megindulunk egyszerre. Én és Luke biztosítjuk Zaynnak hogy el jusson hozzád. Vagyis a szellőző bejáratát, addig magadnak kell Jade és utána neked már magadnak Zayn. Addig Zoe és Stan ötven méteres körben nem enged senkit sem közel hozzánk. Akik át törnek elintézzük mi. Ez után megy mindenki a maga szárnyába. Minél előbb kell végezni hogy egy ember se maradjon és be tudjunk menni Matthez. Azt lerendezem én, Jade miatt kell sietni- teszi hozzá és elszégyellem magam- Kezdjétek fejbe vésni az útvonalakat- legyint a terv rajzra és mind rá hajolunk.
-Jade te ne- feleli halkan Dave- nem lehet egy apró rezdülésed sem ami lebuktathat. Nem ismerheted a terepet, ha más fele mentek ki ülne rád az idegesség. Esetleg úgy tűnne hogy tudod merre kell menni. Ha olyan helyzet adódna inkább mondom neked én az útvonalat- mondja és én bólintok de nem nyugtat meg. Bemegyek úgy hogy nem tudok semmit, fegyver nélkül, egyedül hogy el lejtsek egy negyed órás erotikus táncot.
-Ez a terv szar- fejezi be hangosan gondolat menetem végét Zayn.
-Meggondolatlan- helyesbítem ki kissé feszengve.
-De már szervezkedik és nincs időnk másikra- húzza fintorra a száját Stan és tudom hogy igaza van még is szar, veszettül szar érzés. Alig egy óra tétlen üldögélés után feláll mindenki és felfegyverzik magukat. Megkapjuk megint a kis mikrofonokat a fülünkbe és egy apró hangpróbával meggyőződünk róla hogy minden hibátlanul üzemel. Szótlanul megyünk a kocsi felé és bepattanok a leghátsó részre. Zayn szinte rögtön mellém esik, oldalunk egymáshoz súrolódik és erre most kifejezetten szükségem van. Muszáj éreznem hogy most itt van mellettem és megfeszül a teste csak hogy megvédjen.
-Vigyázok rád- suttogja a fülembe mire fejemet vállára hajtom.
-Félek- mondom neki halkan és érzem ahogy teste megfeszül.
-Ott leszek, nem érdekel a negyed óra- feleli eltökélten mire megrázom a fejem.
-Tartsd be az utasításokat. Amíg Ben nem mondja hogy hozz ki addig ne hozz ki, különben többet nem lehetünk egy csapatban- felelem szemébe nézve.
-Fogd vissza a táncod. Kérlek- hangja kétségbe esett.
-Kell az a tizenöt perc- mondom gyorsuló légzéssel. Egyik kezét csípőm köré fonja és magához húz- Vigyázz magadra- mondom halkan és elmosolyodik.
-Neked kéne- rázza meg a fejét csüggedten.
-Nem olyan rossz terv, csak számodra tűnik annak- rántom meg a vállam.
-Meg neked főleg hogy azt hiszed nem vagy észvesztő nő- kacag fel keservesen és fejem lehajtóm.
-Hm- ennyit tudok rá kinyögni.
-Ha most nem lennének mások a kocsiban komolyan lekapnálak. Nem érdekel még Perrie sem. Dögös vagy Jadey- suttogja rekedtesen a fülembe. Szívem olyan gyorsan kezd verni hogy légzésem is automatikusan kapkodóssá válik.
-Ne remegj, nem lesz baj- mosolyog rám Luke és Zayn halkan elneveti magát. Hevesen kezdek bólogatni.
-Itt kirakunk. Sétálj oda és onnan elvileg menni fog minden. Nem kell tudnod mi történik majd megyünk- feleli mosolyogva Ben mire lesápadok kissé. Zayn keze sokkal görcsösebben kezd szorítani és meg is értem miért. Lazán fonom karjaimat nyaka köré és ölelem meg.
-Könyörgöm tényleg vigyázz rám Malik- mondom elcsukló hanggal. Kezei össze szorulnak testem körül és egy pillanatra megnyugodom, elfelejtem hogy van félni valóm.
-Mindig vigyázok rád Jadey- feleli halkan és puszit nyom nyakamba. Testemen végig fut a bizsergő érzés és már ki is tépem magam karjai közül és leugrok a járdára. A kocsi elhajt én pedig mély levegőt veszek az éjszakai hűvös levegőből majd megindulok a cél felé. Minden lépésnél a hideg jobban csípi bőrömet mégis kitisztítja elmémet. A járda vonalát követem és elbambulok. Igyekszem össze szedni magam,átgondolni, felkészülni mi is fog történni ha oda érek.
-Hallasz?- hallom meg Dave hangját és kissé megugrok.
-Ühüm- morgom magamnak halkan. Tovább lépkedem mikor elkapják karom felső részét és valaki maga felé fordít.
-Késtél ribanc- sziszegi arcomba és testemen végig fut egy apró düh hullám.
-Nyugi, úgy vár rád mint kurvára. Bocs de csak így tudtuk elintézni. Épp koncerteztetek- hadarja Dave kissé feszengve és hallom ahogy Zayn élesen beszívja a levegőt.
-Sa..sajnálom- dadogom megrendülve és nem kell megjátszanom érzésemet. Erősen rángat be egy épületbe és csodálkozva nézek körbe. Próbálom az eszembe vésni a látottakat.
-Ezt vedd fel. Szexi leszel benne- suttogja a fülembe majd fenekemre csap és hátrébb lépve szemlélni kezd két másik fickóval.
-Előttetek?- kérdezem megremegő hangon mire elröhögik magukat és bólintanak.
-Cseszd meg-hallom morogni Zanyt.
-Nyugodj meg- jön az erélyes válasz Bentől.
-Kurvára nem tudsz semmit akkor ne nyugtass- ordítja el magát én pedig remegő kezekkel nyúlok az egy szem tangáért és melltartóért.
-Ennyi?- kérdezem értetlenül az anyagokat nézve.
-Ennyi- feleli nevetve az egyik gyík arc. Jogos Zayn kiakadása. Előtte nem merek átöltözni nem hogy két idegen előtt. Mégis meg fogom pólóm alját és áthúzom rajta a fejem. Remegve nyúlok melltartóm kapcsos részéért hátul majd már-már szédülve kikapcsolom. Lecsúsztatom a kezeimen és rögtön magara kapom a melltartót. Élesen kezdenek fütyülni és röhögni a srácok.
-Kapcsold ki a rádiót!- mordul fel Luke és síri csend támad a fülemben ami jobban meg rémiszt mint valaha. Remegve tolom le a gatyám és a bugyim. Szint úgy kapkodva húzom fel a kapott darabot. Remegve és kissé könnyes szemekkel nézek fel az előttem álló férfiakra.
Undorítónak érzem magam. Félek, reszketek, hányingerem van és hiányolom hogy minden ismeret nélkül vagyok itt.
-Be vállalnám- sóhajt fel az egyik majd a fenekemre csap egy nagyot újra és szemem a csípő érzéstől könnybe lábad.
-Mi volt ez az ütés hang?- kérdezi rögtön Zayn és fogalmam sincs mikor lett vissza kapcsolva a rádió. Válaszolnék neki de nem tudok.
-Egyenesen te ribanc- húz vissza a hajamnál fogva mikor egy másik irányba kanyarodok. Aprót mordulok de elindulok a kijelölt irányba. Belöknek egy ajtón egy kacsintás kíséretében.
-Jó szórakozást- és ezzel megnyomnak egy gombot. Vörös fény jelenik meg az ajtó felett és hallom a fém súrlódását amint vissza zárja az ajtót.
-Picsába- lehelem magam elé dermedten. Ezt Zayn se fogja tudni kinyitni. Nem baj, ott a szellőző rendszer azon talán sikerül neki. Igen, ott tuti fog.
-Az ajtókat ő irányítja. Most is néz téged valószínűleg valahonnan. Ez már a játék Jade. A többiek elindultak- hadarja Dave és megkönnyebbülök.
-Helyben vagyok- suttogja Zayn alig egy perc múlva.
-Máris?- kérdezi hitetlenkedve Luke.
-Jadeyről van szó- vág közbe Ben és a mosoly ami arcomra húzódna rögtön eltüntetem hisz ha Matt tényleg néz akkor gyanúsnak hatna. Elindulok a hosszú folyóson. Lépteim hangtalanok így csak a teljes csönd ami körbe ölel. Egyszer csak egy szobában találom magam. Egy fotel, benne Mattel. Fakó barna haj meredezik feje tetején és homloka két oldalán már látszik a kopaszodás kezdete. Szemei kéken csillognak. Kissé kigyúrt mégis pocakos. Talán Harryhez tudnám hasonlítani magasságát ami kissé megijeszt.
-Hm gyönyörű vagy- mér végig kiéhezett tekintettel.
-Óh baszd meg Ben- mordul fel Zayn- Pontosan hátulról látlak Jade- feleli olyan hangon amit soha nem hallottam még tőle. Egyszerre feszült és ideges míg fél és remeg de rekedtes. Fura, kiráz tőle a hideg is.
-Mi a fasz van?- kérdezi Luke értetlenül.
-Azon kívül hogy egy szál melltartóban és tangában áll Matt előtt semmi. Azok a fehérneműk nem is az övek- hördül fel- Jade, mi az a fenekeden?- kérdezi még ijesztőbb hangon mire csak nyelek egyet.
-Nem tud beszélni te barom-emlékezteti Zoe.
-Gyere közelebb- emeli fel karját Matt. Zayn aprót nyüszít és én lassan kezdek Matt felé lépkedni.
-Nem hozhatod ki- szólal fel Ben keményen míg kezemhez hozzá ér Matt érdes bőre. Gyorsan ránt közel magához és már csípőmön is van a keze. Megpördít és ezt választom annak az alkalomnak hogy megtekintsem magamnak a szellőző nyílást. Nem látom Zaynt de tudom hogy ott van. Erőss csípő érzés és csattanás. Kezével fenekemre csapott, ma ez már a harmadik. Mi a fasz van?! Itt ez a szokás?!
-Megölöm- hörög Zayn és csak ajkamba harapok- Óh a kurva életbe de meg fogom kínozni- morog tovább és érzem hangjában a frusztrációt.
-Mond hogy még egyszer- feleli negédes hangon Matt mire szemeim elnyílnak.
-Meg fogom etetni vele a farkát- morog tovább Zayn.
-Hallgass el!- hördül fel Ben.
-Mé..még egyszer- felem halkan és kellemetlenül, keze rögtön csattan fenekemen.
-Ne félj- jön az újabb rekedtes hang de ez már inkább meglágyult de még mindig érzem hangjában a rengeteg érzelmet- Vigyázok rád, ígérem- Hangja suttogásként hal el fülemben mégis jobban kezd dobogni a szívem. Matt keze újra csípőmre vándorol és vissza fordít maga felé...

23 megjegyzés:

  1. Ohh. Anyám. Hát imádlak ♥ Mindig meg tudsz lepni. Kíváncsivá tettél Zayn tud-e várni. Alig várom a kövit. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, én is imádlak. Holnap új rész és kiderül :* xoxoDestiny

      Törlés
  2. Nincs szó rá hogy mennyire imádlak!♥:D Holnap ukrán próba tesztem, egész nap kész ideg vagyok, de hála neked, meg a részeknek sikerült lenyugodnom. Imádlak:D Remélem minden rendben lesz ezzel a tervvel..bár.. az valahogy mégsem lenne az igazi. Náluk mindig történik valami. Imádom Bent, és örülök hogy végül megengedte, hogy Zayn Jadel tartson:D És Zayn.. Hát jó cuki már megint. Ahh:3 Imádlak te nő:D♥xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohoh milyen teszt? Sok sikert! Drukkolni fogok:3 Holnap hozok neked egy részt csak ne parázz! Én bízok benned:D Imádás van és köszönöm <3 xoxoDestiny

      Törlés
  3. Neee miért miért pont itt hagytad abba ne tul nagy az izgalom pont itt ez most komoly????
    Ahhh imádlak hogy hoztál még 1 részt és a barátnőmnek is elfecsektem hogy van egy iszonyat jooo blog és azóta ő is olvassa és IMÁDJUK és persze téged is:)!!!!!😄❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bezony pont itt, holnap úgyis hozok még egy részt:* Üdvözöltem a barátnődnek, örülök hogy tetszik nektek:D Imádás van <3 xoxoDestiny

      Törlés
  4. Nagyon jó lett siess a kövi részel!:))

    VálaszTörlés
  5. huh ez egy kicsit durva. most nagyon sajnálom Jadet amiért neki kellett elvállalnia ezt a játékok. és ez a Matt olyan gusztustalan.. de Zayn... egy jobban kedvelem..amiket mond és és hogy vigyáz Jadera. ez nagyon aranyos. :D Perrievel mi lett mostanság? xd hogyhogy nem hallunk felőle? :) nagyon jó rész lett. alig várom a következőt,hogy mi lesz a következménye.. mit fog tenni Zayn Mattel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh nahát, az első ember aki hiányolja Perriet:'DDD Ne aggódj hallatok még róla, holnap jön a kövi és minden kiderül! :3 Imádás van <3 xoxoDestiny

      Törlés
  6. Nagyon jó lett
    Zayn édi volt ❤
    várom kövit imádlak ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett, holnap jön az új rész, imádás van xoxoDestiny

      Törlés
  7. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤IMÁDOOOM❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    #nagyooonváromaköviiit☺☺
    xx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádlak<3 Holnap jön a kövi:3 xoxoDestiny

      Törlés
  8. OOOOOHHHH Honey!!!! neeeeeee..... Bocsi hogy az előzőekhez nem írtam csak a koliba nem lehet úgy netezni!!!! Na de nem is ez a lényeg!!!!! Mondd te tényleg meg akarsz ölni????? Ohhhh majd el olvadtam a féltékeny és inkább védelmező Zayn-en!!!!! Jadey-t meg úgy sajnálom hogy ilyen helyzetbe került.... főleg ezek után..... nem tudták elképzelni miért sírok....sem az legjobb fiúbarátom sem a barátnőim XD Háth ez is egy jó fejezet volt....gyorsan kövit!!!! Love U, Kia XOXO

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. oh my darling:D Imádlak, semmi baj megértem a kolis életet:D Nem akarlak megölni, azt akarom hogy élvezzétek:D Sajnálom hogy sírtál meg hogy nem vágták mi van:D Holnap hozom a kövit, imádás van <3 xoxoDestiny

      Törlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Egyre jobb és jobb.
    Te lány azt akarod, hogyha lyukas legyen az oldalam?! :D Mindig a legérdekesebb résznél hagyod abba azt engem meg megöl a kíváncsiság.
    Szegény Jade :'(
    Zaynee... Mondd meg neki, hogy imádom <3 :'D na meg az a duma: "Megfogom etetni vele a farkát." na azon besírtam :'DD
    Ó hamar a kövi. :3 ^*^
    Imádás van. <3
    XxEmy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Isten ments nem akarlak én átlyukasztani:D Holnap már hozom a részt nem kell sokat várni. Örülök hogy tetszett:D Imádás van bezony! <3 xoxoDestiny

      Törlés
  11. Ó hatalmas Istennő! Papnőd szól hozzád: IMÁDLAK!!!! Ennyi. Nem tudok mást mondani egyszerűen imádlak téged és amit írtál azt is. Nagyon szuper!!!! De siess mert most meg emiatt fog kilyukadni az oldalam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. WAIT A SECOND:D Most keltem fel drágám:DD De okés megyek átnézem a részt és dobom is fel. Én is imádlak:3 xoxoDestiny

      Törlés
  12. Uhh:/ Szegény Jade :(
    Jó lett! :)
    Xx Amber

    VálaszTörlés