2015. március 21., szombat

Második Évad: Tizenkilencedik Rész

-Táncolj nekem- dörren rám Matt mire kissé remegve ellépek tőle.
-Rendben- mosolygok rá és csodálkozom hogy nem hányom el magam.
-Ügyes vagy- suttog fülembe Zayn mire aprót bólintok. Neki is és nekem is biztatás képen. Matt a kezébe  vesz egy távirányítót megnyom egy gombot és a zene dübörögve betölti a teret. Rám kacsint mire megfordulok. Veszek egy mély levegőt, rá nézek a szellőző nyállására majd beharapom az ajkamat.
-Nekem táncolj- suttogja halkan. Mellkasomban megreked a levegő majd remegve kifújom de elkezdek táncolni. Nem a küldetésért, nem Mattnek... hanem Zaynnak.
Matt élesen füttyent én pedig csak táncolok tovább.
-Inkább ne Zaynnak táncolj- morogja Ben.
-Mintha tehetne mást- motyog közbe Zayn rekedten.
-A hangod alapján vissza kéne fognia magát- nevet halkan Luke. Elmosolyodom majd hajamat hátra csapom utána beletúrok és mozgok tovább.
Fura táncolni egy idegen mocskos embernek, míg Zayn tudom hogy hátulról néz. Ezek mellett tudom hogy a többiek kint mészárolnak és mégis hallom mint beszélnek ahogy a lövések tompa hangját, a testek puffanását a padlón, a nyögéseket és a lihegésüket.
-Gyerünk kis szívem- neveti el magát Matt. A számhoz méltóan hátat fordítok neki és kezdek Twerkelni. Ems elég sok számba bele rakott twerkelős mozdulatokat így nem esik nehezemre előhívva őket és véghez vinni.
-Basszátok meg- mordul fel Ben és hallom a fegyverét.
-Mi történt?- kérdezi Zayn.
-Mennyire tudod húzni az időt Jade?- kérdezi feszülten Luke.
-Kellene mostantól számítva még legalább tizenöt perc. Gránátok- magyaráz Stan.
-Tereld el úgy a figyelmét hogy ne figyeljen fel a rengésekre- morog Zoe és a gyomrom görcsbe rándul. Úgy kezdek mozogni hogy megint a szellőző felé tudjak fordulni.
Kétségbe esetten nézek a fém rácsos lyukra hátha érti Zayn hogy tanácsot akarok kérni.
-Uhm, nem tudom- nyögi ki- Nyolc!- mondja hirtelen és a szemöldököm ráncba fut- A kedvenc számod. A nyolcas- feleli rekedten kissé köhögve. Rögtön le esik mire gondol. A kocsiban mikor az ölébe másztam.- Vigyázok rád de jobb nem jut eszembe sajnálom- teszi hozzá mire bólintok és hirtelen megfordulok.
-Mi az hogy nyolc?!- kérdezi értetlenül Ben.
-Vannak közös emlékeink Ben- feleli zordan Zayn és már térdemet Matt combja mellé rakom. Másik lábamat is felemel és beleülök az ölébe.
-Nahát cica- mordul fel és meg ragadja a csípőm. Tovább táncolok és akaratlanul is dörgölőzöm hozzá. Megérzek egy kisebb rezgést és a fülemben is hallom a robbanást. Gyorsan túrok hajába és húzom magamhoz majd vissza lököm és hajamat megrázom ezek után leírok egy lassú nyolcast mire száját eltátja. Kissé felemelkedek öléből majd vissza, látszólag a szeme csillogásából ítélve nem vette észre a robbanást.
-Baszki fogd vissza magad- hördül fel Zayn.
-Ha bejön neki akkor nem kell vissza fognia magát, úgy is szingli- mondja a tipikus szívós hangján Dave.
-Muszáj ezt most?- kérdezi halkan Zayn.
-Te dobtad őt- hördül fel Dave- Óh Zoe, mögöttetek settenkedik egy csávó. Vissza térve Jadehez pedig, elvállalta és kell az akció sikere szóval ja muszáj.- feleli rögtön hadarva.
-Kösz- feleli rögtön Stan és hallom a kés suhogó hangját.
-Jade nagyon foglald le- nyögi Ben- Gránátok..sok- teszi hozzá. Meg ragadom jobb kezemmel Matt pólóját majd teljesen hátra hajolok. Pólójába kapaszkodom míg hajam már a földet súrolja. Ő mozdul utánam és hátamnál fogva magához húz majd nyakamra tapad. Szemeim elkerekednek mikor meg harapja nyakam. Érzem a rezgés sorozatot ezét újra megtépem haját és csípőmmel előre mozdulok. Elönt a kellemetlen érzés és szívem össze szorul.
-Jade- nyög fel újra Zayn.
-Mi történik ott?- kérdezi Luke.
-Nem akarjátok tudni, csak a kurva akció sikere fontos nektek- feleli komoran Zayn. Hallom hangját és tudom hogy el fog borulni az agya.
-Nyugi- suttogom halkan és Matt rám néz csillogó szemekkel majd bólint egy aprót és vissza dől a foteljába. Kár hogy Zaynnak mondtam
-Mikor így táncolsz ne mond hogy nyugodjak meg, mikor másnak táncolsz ne mond hogy nyugodjak meg, mikor kis híján előttem megbasznak ne mond hogy nyugodjak meg- morog idegesen hangját felemelve.
-Jade meddig vagy hajlandó elmenni Mattel?- kérdezi hadarva Dave. Mintha tudnék válaszolni...Matt a hajamba vezeti a kezét és megtépi. Fejem hátra feszül és apró nyögés hagyja el a számat. Másik keze végig simít testemen és a hideg kiráz az undortól.
-Hadd hozzam ki- csuklik el Zayn hangja és szememet becsukom hogy ne sírjam el magam.
-Megbeszéltünk valamit- hördül fel Ben.
-Mindjárt megdugja konkrétan!- csattan fel és szívem hevesen kezd verni. Elönt a pánik és tudom hogy itt már nem csak táncról lesz szó. Magához húz hajamnál fogva és elkezdi nyakamat puszikkal hintetni de hajamat továbbra is erősen markolja. Kezét végig csúsztatja a hátamon majd le a fenekemre és belemarkolva jobban magára húz. Tehetetlenül engedelmeskedem mozdulatának és teljesen ölébe ülök. Aprót nyög mikor rá ülök férfiasságára én mégis megfeszülök.
-Mikor avatkozzak közbe?! Mikor már berakta neki?!- feleli dühösen Zayn. Emlékeztetni akarom hogy megbeszéltünk valamit, hogy nem jön be értem. Meg mondani neki hogy azt akarom hogy megnyugtasson és ne erről beszéljen. Hallani akarom hogy megvéd. Kitépem magam Matt karjából és elsétálók egészen az egyik falig míg gondoskodom csípőm ringásáról.
-Mond hogy megvédesz- suttogom olyan halkan hogy félek nem fogják meghallani.
-Még jó hogy megvédelek Jadey- nyög fel Zayn. Vissza fordulok a csillogó tekintetű eléggé felizgult Matthez. Rá mosolygom mire ő feláll.
-Táncolj- feleli rekedtesen. El sétálok mellette míg kezemmel beletúrok hajába. Megbabonázottan fordul utánam majd ekkor egy másik zene kezd szólni. A basszus úgy szól hogy szinte a szívemben érzem. Ajkait beharapja és tudom hogy muszáj elkezdenem különben vége a tervnek.
Szeme átvált sötétbe akárcsak Zaynnak szokott ez még sem tüzel fel inkább félelmet kelt bennem. Gyors léptekkel indul meg felém. Keze rögtön megragadja a csípőm és felemel. Lábaimat tehetetlenül fonom köré. Érzem ahogy sétál majd ahogy a fal irtó keményen a hátamnak csapódik. Fejem is koppan és az erő miatt aprót nyekkenek.
-Jól van?!- kérdezi rögtön Ben hadarva.
-Nem- feleli halkan Zayn- Mennyi idő kell még?- kérdezi feszült hangon ami egyáltalán nem nyugtat meg.
-Minél több, míg eljutunk odáig és átküldünk minden infot illetve végzünk az emberekkel. Aligha két perc lesz- feleli feszülten- Mennyire messze ment el?- kérdez újra Ben és felfogva szavait szívem hevesen kezd verni. Több idő?!
-Mindjárt lekapja. Akkor viszont nem garantálom hogy nem megyek és tépem ki Matt nyelvét és dugom le a torkán hogy megfulladjon- feleli idegesen. Matt csak néz engem és jobban a falnak présel- Ez egy állat- nyög fel Zayn és szemeimet lehunyom. Két kemény és száraz ajkat érzek meg számon Alsó ajkamat meg harapja mire szám elnyílik. Nyelve rögtön át tör az enyémbe. Vadul és akaratosan csókol. Kezemmel automatikusan nyúlók hogy eltoljam.
-Baszki!- dörren fel Zayn de ekkora már erőtlen karjaimat a falnak szorítja csuklómnál fogva Matt. Zayn teljesen máshogy csókol, mikor vad vele azt is élvezem de ez undorító és kellemetlen. Tehetetlenül csókolok vissza és érzem amint torkomban nő a gombóc.
-Nem hozhatod még ki, szólni fog ha vészes a helyzet!- dörren fel Ben de hangjában hallom a kétségbe esést. A szorítás csuklom körül enyhül majd teljesen elengedi. Vissza vezeti kezét fenekemre majd elhúz a faltól és végre elválik tőlem. Belehuppan a nagy fotelba úgy hogy én is az ölében vagyok. Zayn tökéletes rá látás láthat a hátamra és a fenekemre. Miért kellett pont így berakni ezt a kurva fotelt?! Kezével közel húz magához és a fejemben próbálom észben tartani hogy a küldetés az első, csináltam már ilyent régebben, Zayn megvéd ha eldurvul. Mégis reszketek és félek. Kezei végig simítanak hátamon míg újra lekap. Félve csókolom vissza és nem kívánatosan de ő csak még durvában reagál rá. Folyton a számat harapdálja ami komolyan már fáj. Sőt szerintem érzem ahogy a vérem is kiserkent már. Ujjaival megfogja a tanga vékony pántját és megtépi. A kényszeredett csókba nyögök ahogy elengedi és hirtelen csapja meg bőrömet.
-Én ezt nem bírom nézni- nyög fel Zayn míg Matt keze végig simít oldalamon. Hirtelen és erősen markol mellembe mire akaratlanul is hátra ugrom.
-Viselkedj- üvölt rám Matt és vissza ránt magához.
-Ben- hörög Zayn és szívem hevesebben kezd verni míg Matt mozogni kezd alattam- Mindjárt elbőgi magát!- szólal fel zordan, Matt gatyája dörzsölni kezd a mozgás miatt és tényleg nem sok kell a síró görcshöz amit kapni akarok.
-Előre is sajnálom Zayn- szólal meg halkan Dave mire egy percre megdermedek- Jadey, gondolj Perriere és hogy Zayn ölében van. Emlékszel mikor épp Zayn nyakát szívta ki?- kérdezi halkan és testemet elönti a düh. Valóban tényleg nem értem miért is érzek kissé bűntudatot. Hisz ő nap mint nap megcsal. Vagyis együtt sem vagyunk.
-Ne csináld- nyögi ki Zayn és nem tudom hogy nekem vagy Davenek címezi beszédét.
-Mindenkinek ez lesz a legjobb- mondja eltökélten Dave.
-Hát azt kurvára kétlem- hördül fel Luke mérgesen és idegesen.
-Mi a baj?- kérdezi rám nézve Matt.
-Csak elgondolkodtam- felelem rekedtesen.
-Nálam ne gondolkodj- morog rám és újra rám tapad. Ajkai tépik az enyémeket de most élénkebben is részt veszek benne. Testem előre mozdul és ő felnyög.
-Te neked ott van Perrie, ne érdekeljen Jade kivel csókolózik- hördül fel Dave mikor hallani hogy Zayn légzése gyorsul. Beletúrok Matt hajába és fejét hátra feszítem mint Zaynnak szoktam. Nem olyan élvezetes mint amikor neki csinálom de Matt láthatólag élvezi. Nyakába harapok mire megszorítja combjaimat.
-Mennyi idő kell még?- kérdezi teljesen higgadtan Zayn és szívem össze szorul. Félek. A hangja nem törődöm és rettegek hogy nem fog kimenteni ha kell.
-Öt perc se, az utolsó gép adati és utána indulunk vissza Jadeyhez- hadarja Ben és megkönnyebbülök. Öt perc.
-Nem bírom tovább- lihegi a nyakamba Matt és felkap. Értetlenül meredek rá amint el kezd velem haladni.
-Ho..hova megyünk és miért?- kérdezem idegesen mikor megnyom a távirányítón egy gombot és egy ajtó kitárul ami eddig észre sem volt vehető.
-Egy külön kényelmes szobába és hogy keményen megdugjalak drágám- neveti el magát majd becsukódik mögöttünk az ajtó amint megnyom egy gombot újra a távirányítón és a félelem úrrá lesz rajtam. Kezében az a bizonyos távirányító amit lazán rá dob egy asztalra amivel az elmémet zúzta darabokra egy másodperc alatt.
-Bassza meg!- hallom Zayn éles hangját majd a hangokat miszerint mászni kezd.
-Én kint jobban éreztem magam- felem félve míg hátrálni kezdek és akkor nézek csak körül a szobában. Szívem még hevesebben kezd verni mikor meglátom az óriási ágyat bilincsekkel és egyéb remek játék lehetőségekkel.
-Mi történt?- kérdi Zoe meg elsőnek feszülten.
-Bevitte egy szobába. Kurvára nem lehet kinyitni. Dave! Keress oda be nekem most azonnal egy útvonalat!- üvölti el magát Zayn. Tudom hogy ott van ahol az imént mi, én mégsem hallom a hangját. Dermedten állok míg Matt mosolyog rám.
-Oké Jade, egy percig tartsd szóval. Próbálj ne abba a helyzetbe kerülni ami eléggé elkerülhetetlen- hadarja Zoe és csak meredek Mattre. Félek. Zayn itt már nem fog megvédeni...

8 megjegyzés:

  1. Ne máár! Ez nem ér! :D Szegény Jade. Isteneeeem. :D Alig várom a kövit! Imádlak ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerdán jön a kövi:) imádás van <3 xoxoDestiny

      Törlés
  2. Ne! Ne! Ne! :c
    Csak ne bántsa Jadet :(
    A rész mit mindig tökéletes :) :3
    Végig izgultam az egészet, előre félek, hogy Zayn nem tud időben segíteni. :(
    Lou amúgy, hogy tudott belebeszélni a kütyübe? :D
    Jaj kíváncsi vagyok.... :)
    Nagyon, de nagyon siess a kövivel <3
    Imádás van ^*^
    XxEmy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh te jó ég... Lou sehogy. Luke akart lenni. Ki javítottam. De jó hogy szóltál köszönöm. Bocsánat csak van pár részem előre megírva és mindig azon jár az eszem mi legyen a folytatás és olykor elkalandozom míg átolvasom és néha elírok neveket. Komolyan köszi hogy szóltál:'D <3 Szerdán hozom szerintem a kövit:) <3 Imádás van és tényleg még egyszer köszönöm<3 xoxoDestiny

      Törlés
  3. basszus ne. miért pont itt kell abbahagyni? ezt te sem gondolhatod komolyan.itt ugrálok,hogy mivan ,mi lesz Jaddel ne csináld .. ma muszáj hoznod még egy részt. és nagyon gyorsan. nem bírom kivárni. istenem csak reménykedni tudok hogy Zayn megmenti.. Dave egy p*cs volt,de érthető hogy miért. Zayn istenem milyen rossz lehetett neki ezt mind látni. de Jadenek ezt átélni hát az még rosszabb. gusztustalan ez a Matt. fuu te jóég.. bepörögtem :D kérlek siess a résszel. a zenéket amiket megosztasz velünk nagyon jók :D remek rész lett..és még egyszer utoljára SIESS a következő résszel :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kapd be:D De komolyan...<3 Eh... oké most felrakom a kövi részt de SZERDÁIG EZ AZ ÚTSÓ:D Hát kifogyok itt az előre megírt részekből baszkikám:D Örülök hogy tetszett egyébként annak is örülök hogy a muszikácskáim tetszenek:3 Na rakom is fel imádás van egyébként <3 xoxoDestiny

      Törlés