2015. március 19., csütörtök

Második Évad: Tizenhatodik Rész

Kukuucs! Új rész, tessék örülni. Íme a nagy csapat. És tessék feliratkozni. Még harminc ember baszarintotta ezt megtenni. Ha nem tudjátok hogy kell írjátok azt csak okozzatok már valami:'D <3 Remélem azért tetszik a rész:) Imádás van mindenkinek <3 xoxoDestiny

-Én megyek Grubbshoz- felem eltökélten- Én tudom hol az irodája!- kelek ki magamból erőteljesen és dühösen. Nem lehet itt mindenki ennyire idióta!
-Én vele megyek- köti ki Zayn félve rám nézve.
-Felejtsd el- inti le Ben- Nem engedlek össze titeket. Téged meg nem engedlek Grubbshoz- mutat rám mire tekintetem felemelem és morgok egyet a plafonra.
-Majd megyek Jadeel- mosolyog rám Luke és én is elmosolyodom. Kissé átbeszéltem vele a dolgokat. Ő az egyetlen akinek van egy lánya és mivel úgy tekint rám mint lányára így át tudtam vele beszélni ezt az egész szart. Adott önbizalmat miszerint nő vagyok a javából de még nem igen tudom hogy kezelni magamat, furán viszonyulok mindenhez.
-Én védeném a legjobban- mordul fel Zayn.
-Ebben egyet kell értenem. Mi is egymást védjük a legjobban- feleli Stan és össze mosolyognak Zoe-val.
-Látod- tárja szét a karját Zayn értetlenül és idegesen.
-Azt mondtam nem!- dördül fel- Ők nem váltanak át démoni szemekbe ha elborul az agyuk. Meglátjátok egymást vérezni és neki álltok válogatás nélkül gyilkolni- feleli keményen.
-Haver- mordul fel Luke- Ez azért fájt- biggyeszti le ajkait mire elnevetem magam.
-Kész!- kurjant fel Dave és felénk fordítja laptopját- Az összes kamerát mozgatom és bent vagyok a rendszerben. Jade leírásai helyesek voltak- bólint majd vissza húzza maga elé.
-Kösz a bizalmat- motyogom orrom alatt.
-Had menjek Jade-el- néz komolyan Zayn Benre.
-Egyedül megyek- sóhajtok fel- Komolyan, úgy vagyok a legjobb. Nem aggódók senkiért. Tudok vigyázni magamra- mondom fintorogva.
-Luke és te mentek az edző termi részhez. Keleti szárnyat ki iktatjátok és rohantok a furgonhoz. Zoe, Stan ti középre mentek. Tükrözzétek egymást ahogy haladtok mivel tietek a középső rész. Segítség kell sikítotok és megy Jade és Luke. Én és Zayn elmegyünk Grubbshoz és a rendszert megsemmisítjük.
-És fizetek egy adósságot akkor már- teszi hozzá Zayn mire megforgatóm a szemem.
-Senki ne féljen segítséget kérni. Egy konkrét területet iktatnánk ki alig tíz perc alatt. Dave te végig figyelmeztess minket mindenről- feleli Ben.
-Tegyetek le a bosszú szomjatokról oké?- nézek rájuk mire egyszerre rázzák meg a fejüket.
-Nem- jelenti ki zordan Zayn és a kését kezdi forgatni az asztalon.
-Heves természet- neveti el magát Zoe.
-Túl fájdalmas emlék- helyesbíti ki Zayn és rám néz egy elgyötört tekintettel. Tisztán él az elmémben a kép ahogy elerednek könnyei miközben le nyom és saját magával is küzd.
-Szép pár voltatok- sóhajt fel Luke- Most is azok vagytok- rázza meg a fejét mire az asztal alatt lábon rúgom.
-Értem- bólint egyszerre Zoe és Stan.
-Vigyázz Zaynra- felem Bennek- Egy karcolása sem lehet. Holnap koncert- világítok rá a lényegre.
-Tudtok magamra vigyázni, és neked is koncert- forgatja meg a szemét az említett.
-Csak előtte ne szívj el egy cigit sem és tudsz majd vigyázni magadra talán- mosolygok rá mire megdermed. A többiek felhúzott szemöldökkel néznek ránk- Nem lenne jó ha amiatt kifulladnál és szitává lőnének, a kátrány gyorsan ragad- teszem hozzá mire a többiek felkuncognak de ő csak kissé fájdalmasan néz rám. Köcsög vagyok vele? Igen. Megérdemli? Igen. Akkor erről ennyit.
-Mindig ilyenek?- kérdezi Zoe ránk mutatva.
-Rosszabbak mikor együtt vannak- legyint Dave.
-Mindenki tud mindent?- kérdezi egy taps kíséretében Ben mire mindenki bólint- Akkor hajrá- feleli fáradt hangon és felállunk mind majd beszállunk a furgonba. Hátul körbe van ülés a "falak" mentén míg elől Dave kütyüijei vannak. A hátsó sarokba ülök ugyanis mi megyünk be legutoljára az épületbe. Először Zoe és Stan. Rá fél percre Zayn és Ben majd mi Luke-kal.
-Aljas volt- súgja a fülembe Zayn mire megrántom a vállam.
-Mindig aljasak vagyunk egymással- felelem és a fegyvereimet kezdem átnézni.
-Nem, te mindig vad vagy velem- kuncog fülembe és el mosolyodom.
-Nem tudom ki nem tudja soha vissza fogni magát- tekintek fel rá míg hosszú hajamat össze fogom egy copfba. Keze köré csavarja majd hátra rántja épp hogy csak érezzem a feszülő érzést.
-Te se tudod- suttogja fülembe majd el is hajol tőlem.
-Vegyen mindenki egyet. A fületekbe nyomjátok. Elég kicsi, nem fogják észrevenni akkor sem ha belevilágítanak a fületekbe. Ez az előny, a hátrány hogy nehéz kiszedni. Nem fáj, mágnest kell rakni a fülhöz és az ki vonzza- mosolyodik el és mindenki tenyerébe rak egy apró kis bőrszínű valamit. Nagyon kicsi.
-Négy év kóma után ez neked olyan lehet mint a repülő autó- nevet rám Dave mire felmorgok és bal fülembe rakom. Jobbra döntöm a fejem és érzem amint lejjebb csúszik a fülemben.
-Kapd be- felelem egyszerűen. Imád a kómával szívatni és hogy őszinte legyek ezzel kezdem el fogadni és már alig érint érzékenyen ez az egész téma.
-Hall mindenki?- beszél egy rádióba és én teljes mértékben élesen hallom még sem bántja a fülem. Bólint mindenki.
-Azt hiszem helyben vagyunk- kiállt hátra a kormány mögül Luke és ő is behelyezi a kis rádiót.
-Sok szerencsét- felelem Stannak és Zoenak majd nézem amint kiugranak.
-Vigyázzatok magatokra- nézek jelentőség teljesen Zayn és Ben szemébe. Ben nem néz rám csak az óráját figyeli.
-Ne feledd utánunk húsz másodperc és mentek- szól rám erélyesen. Zayn előveszi a kis Uzi-ját és két kézre fogja. Rám mosolyog majd kiugranak Bennel a furgonból és elindulnak.
-Kemények ne aggódj- szól rám Luke.
-Belépő zóna tiszta- mondja artikulálva Dave- Egyes csapat előre nyomul- feleli és gyomrom görcsbe rándul- Induljatok- szól nekünk és már futunk is. Desert Eagle a kezemben pihen erősen szorítva markolatát, lövésre készen tartva tartom magam előtt.
-Megyek előre- feleli és bólintok. Belép majd én is mögötte. Elindulunk jobbra és követem míg tekintetemmel figyelek szinte mindent. Hallom ahogy a másik két csapat is kommunikál egymással.
-Kettes csapat, egy ember áttört. Hátulról számítsatok rá fél percen belül- suttogja Zoe és szívem félre dobban. A kettes csapat Zayn. Az egyes Zoe és Stan és mi vagyunk a hármas.
-Zayn vettétek?- kérdi Dave. A ravaszom meghúzom és egy ember holtan terül el míg Luke épp elvágja valaki nyakát- Zayn?!- harsogja Dave. Gyomrom görcsbe rándul és Luke rám néz- Ben jelentsetek az isten bassza meg- morog tovább Dave.
-Ott a kamerád te hülye. Ha az a célom hogy ne vegyen észre nem fogok pofázni- mondja unottan Zayn- Jól vagyunk- teszi még hozzá és én újra teljes mértéken a környezetemre figyelve haladok tovább. Annyira megszoktam hogy nem egy pontot figyelek hanem mindent. A periférikus látásomat is kitisztítom és mindent magamba szívok. Egyszerűen ez a látás mód számomra olyan mintha egy másik világot szemlélnék, ezét ha nem muszáj is így járok-kelek az utcán.
-Egyes szektor megvan- jön a következő információ Stantől.
-Hatos szektor tiszta- feleli Luke míg értetlenül kémlel körbe. Felosztottuk részekre a területet. És itt csak két ember volt. Tudom hogy sokakat már megöltem de ez kevés.
-Kettes szektor tiszta- feleli Zoe és az aggodalom úrrá lesz rajtam majd meghallom a fegyverek tompa hangját.
-Nyugi- feleli Luke és bólintok. Mély levegőt veszek majd benyítok a következő szobába.
-Ben az ajtó mögött két férfi, fegyverrel. Zayn jobbra egy nő- harsogja Dave- Zoe mögéd került egy férfi. Stan tőled van a srác két méterre ha elfordulnál- morogja és hallom a lövés hangokat. Luke és én simán nyomulunk előre, semmi megerőltetés, pár ember. Könnyen elintézzük őket.
-Mi a..?!- hallom felcsendülni Zoe hangját.
-Mi történt?- kérdezi Ben élesen.
-Az emberek kikerülik őket és más fele mennek- feleli Dave motyogva.
-Jade!- ordít fel Luke és már meg is fordulok. Sorozatba lövőm ki a ránk törő embereket.
-Mi a picsa van Dave?!- kérdezem lihegve míg Lukeal futni kezdünk de néha vissza lövünk.
-Nem tudom, a ti részetek felé mennek- hadarja Dave- nem minden helyiségben van kamera fogalmam sincs mit csinálnak- feleli.
-Zoe, Stan menjetek a bejárathoz és akik rá mennének a hármas csoportra iktassátok ki- feleli Ben. Értetlenül szedem a lábaimat és próbálom meg jegyezni merre futunk. A táram üres, gyorsan cserélek és folytatom a tüzelést de az emberek nem fogynak el. Mint a zombik.
-Túl sokan vannak- feleli kissé már lihegve Luke mire bólintok. Erősen rántom vissza mikor előttünk is megjelennek a fegyveresek.
-Oldalra!- üvölti el magát élesen Dave és Luke beugrik egy ajtó mögé míg én is egy másik mögé. Golyó zápor én pedig újra futni kezdek.
-Szét választották a hármas csoportot! Zoe Stan mi a faszt csináltok?! Továbbra is mennek az emberek!- üvölti el magát Dave. Szívem hevesen ver.
-Akik erre jönnek azokkal végzünk baszdmeg- morogja Stan.
-Mi történik?- kérdezi szapora légzéssel Zayn és a szívem újra megdobban.
-Jade nincs rajtam senki- nyögi ki Luke és szemeimet erősen lehunyom.
-Ez csapda lesz- leheli Zoe.
-Oké. Ben, Zayn menjetek Grubbsért. Zoe, Stan irány a keleti részleg- hadarja idegesen Dave- Oké Jade fordulj jobbra ott csak ketten vannak- lelkesül fel Dave. Teszem amit mond és élesen kanyarodom jobbra. Nem habozok rögtön lövők.
-Merre?- kérdezem erősen zihálva.
-Jobbra aztán a másodiknál fordulj balra- hadarja el és én futok. Jobbra kanyarodom, egy lehetőség balra aztán feltűnik a második és ott is befordulok. Erős ököl száll a hasamba. Akaratlanul is felnyögök és össze görnyedek. Könyököm előre szúrom majd fel csapok vele. A férfi feje hátra bicsaklik. Felugrok majd ahogy vissza érkeznék ismét könyökkel a torkára sújtok.
-Az igen- leheli Dave de már futok tovább.
-Ez az edző terem- felelem a levegőt kapkodva mikor berontok és bezárom az ajtót.
-A picsába!- hallom meg felüvölteni Zayn hangját- Hozzátok ki Jadet! Most!- ordít tovább én pedig nagyot nyelek. Lassan fordulok meg és szembe találom magam Grubbsal.
-Hello- mosolyog rám a szívem pedig a torkomban kezd dobogni.
-Jade hol vagy?!- harsogják egyszerre a fülembe.
-Edzőterem, itt van Grubbs- felelem halkan mire Grubbs tekintete elnyílik.
-Tarts ki- hadarja el Zayn és már hallom ahogy fut.
-Srácok az összes ember az edző termet védi- feleli Dave.
-Hogy a picsába nem vetted észre te ezeket?!- kezd üvölteni Stan én pedig megdermedve állok.
-Az egész szervezetet tönkre tetted- üvölt a képembe Grubbs és közelebb kezd lépkedni hozzám- És még le is léptél!- hördül fel- Vegyétek el a fegyvereit- legyint felém.
-Siessetek- nyögöm ki és már előre lendülök. Kezemben a fegyvert emelem és fejbe lövőm az egyik férfit. A másik már a hátamra ugrik és én hangosan puffanok a földön. Aprót mordulok és már elő is rántom a késem és ahogy megfordulok úgy vágom el a rajtam lévő férfi nyakát is. Vére rám spriccel de ez érdekel legkevésbé.
-Gyerünk árasszon el a sötétség! Ölj meg mindenkit!- ordít nekem Grubbs.
-Ne hagyd el magad- feleli komoran Ben és hallom hangjában a fáradtságot és aggodalmat. Rám küldi maradék őt emberét egy kéz mozdulattal és én lehunyom a szemem. Lábam megremeg de nem hagyom hogy eluralkodjon rajtam ez az egész. Nem várhatók a többiekre.
-Állj- emelem fel a kezemet benne a késsel mire megtorpannak előttem- Komolyan nem akarlak megölni. Családod van. Gondold át mit teszel- felem remegő hangon.
-Öljétek meg- üvölt fel. Biztos kézzel emelem magam elé a kést és testemet megfeszítve várom őket. Amint az első eléri a két méteres privát körömet kilendülök. Karom nyújtva és úgy vágom el a torkát. Vállánál támasztom meg az amelyik nekem rohan majd a kést a hasába döföm és felrántom. Erősen ránt hátra két marok és a kést ott hagyva a holtan elterülő srácban a falnak csapódom. Nyekkenek ahogy a hátam a falnak csapódik és puffanok ahogy leérek a földre.
-Zayn!- hallom felüvölteni Bent a fülemben olyan élesen hogy szemem lehunyom. Oldalamat erősen megrúgják mire elmosolyodom.
-Dögölj meg- sziszegem fogaim között nehézkesen. Lába újra lendül de azt már megfogom és kicsavarom. Fél térdre állok és továbbra is fogom a lábát majd rávágok a térdénél. Hangos roppanás majd üvöltés. Az ajtó kivágódik és csak elmosódva látom az alakot és tudom hogy Zayn az. Olyan könnyed mozdulattal vágja el az utolsó ember nyakát hogy szemem kikerekedik.
-Van még képed?- löki a falnak ordítva Grubbsot aki kikerekedett szemekkel figyel rá.
-Következményeket hoznak a döntések- sziszegi ki fogai között. Olyan gyorsan kezd járni Zayn keze hogy követni alig bírom. Ordítás tölti be az egész teret míg Grubbs gyorsan kezd vérezni itt-ott. Nyögve állok fel és lépkedem feléjük. Tudatosul bennem hogy Zayn tökéletessé vált. Úgy bánik a pillangó késsel ahogy én sohasem fogok. Grubbs halott még ha most szenved és lélegzik is. Zayn megöli, lassan. És én is ilyen lassan lépkedem feléjük kissé kábultan és fájósan, érzem hogy néhány seb felszakadt a hátamon. Kezem Zayn vállára rakom mire megdermed. Kikapom kezéből a pengét és lazán vágom át az ordító Grubbs torkát.
-Célpont ki iktatva- lehelem maga elé és szorosan magamhoz ölelem Zaynt. Ha nem jön meghalok.
-A rádiót kikapcsolom. Valaki próbál beleférni. És inkább bebiztosítom magam. Gyertek ki amint megvan ami kell- hadarja Dave
-Elintézem- vágja rá Ben- Menjetek ki, Luke te gyere és biztosíts be azért- teszi hozzá és egy apró sípolás majd csend. Felnézek Zaynra akinek a szeme szürkés de szép lassan vissza áll barnára.
-Köszönöm- mondom neki elég halkan. Kezeit körém fonja és fejét fejemre hajtja. Mély levegőt vesz majd magához szorít.
-Több ilyent ne- nyögi ki és én hevesen kezdek bólogatni.
-Jobb vagy nálam- nézek fel rá mosolyogva. Büszke vagyok rá, komolyan.
-Hogy mi?- kérdezi kissé elmosolyodva.
-Jobb vagy nálam Malik- ismétlem meg most már fintorogva. Rekedtes hangon felkuncog és újra magához húz. Belepuszil a hajamba majd csípőmön átdobja kezét és oldalához húzva kezdünk sétálni.
-Köszönöm- néz le rám mire csak bólintok neki egy halványat és a hullákat kezdem nézni a folyóson.
-Meg van az első terület- sóhajtok fel.
-Nincs vissza út- rántja meg a vállát.
-Ijesztő- felelem mire érzem hogy szorítása erősödik- Ha nem jössz meghalok- felelem beharapott ajkakkal míg átlépünk egy hullát.
-Természetes hogy megyek és megmentem a hercegnőt- kacsint rám mire elnevetem magam.
-Legközelebb nem hozzuk magunkkal azt akit meg akar ölni a célpont- neveti el magáz Zoe majd a nyakamba ugrik.
-Jogos- biccentek neki. Stan és Zayn mögöttünk lépked és hallom ahogy halkan beszélnek. Leginkább Zayn pusztításáról mikor meghallotta hogy épp a falhoz vágnak.
-Szeret téged- súgja nekem Zoe mire elmosolyodom.
-Nem eléggé- nézek rá fancsalian.
-Nem láttad amit én- rázza meg a fejét.
-Az a baj hogy de- felelem továbbra is halkan mire értetlenül rám néz.
-Úgy pusztította az embereket egy kis nyekkenésedre hogy meg sem tudtunk mozdulni már meghalt mindenki- suttogja nekem erőteljesen.
-Hidd el, bárki nyekkent volna ez lett  volna a vége. Luke, Zayn vagy én de elsötétült volna a tekintetünk. Nem hagyunk meghalni senkit- felelem komoran.
-Főleg téged nem hagylak meghalni Jadey- teszi hozzá suttogva Zayn míg gyors léptekkel mosolyogva elhalad mellettem. Ledermedek ahogy Zoe is.
-Ezt már nem lehet kimagyarázni- lök meg elnyílt szemekkel mire elmosolyodom.
-Nem is akarom- nézek rá és kocogva sietünk a furgonhoz és beszállunk. Türelmesen megvárjuk míg Ben és Luke is ki ér majd mosolyogva és megkönnyebbülten elindulunk vissza az eredeti területünkre. Mert az északi most megkaparintotta a nyugati részeket is. És hiába felhőtlen az öröm...mindenki tudja hogy ebből már nincs vissza út és gyorsnak kell lennünk...

20 megjegyzés:

  1. Buuu..jó lett :3 siess az új részekkel :D

    VálaszTörlés
  2. Megkaptam amire vágytam *-* *-*
    Imádlaaaak /de ezt már tudhatod/ ❤❤❤❤
    Kis aranyos bérgyilkosok :DDD
    Várom a kővit :)))
    xx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök:D Bezony kis aranyoskák és én is imádlak. Ha minden igaz holnap is rakok fel részt de lehet hogy csak szombaton:) xoxoDestiny

      Törlés
  3. Úr isten nagyon jó, tök jó volt mikor bejött Zayn <3 Zoe tök jó fej de ááá nagyon jó <3 köööööööövitt szee<3 Bogi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett:D Pénteken vagy Szombaton jön a kövi:) Imádás van <3 xoxoDestiny

      Törlés
  4. Te jó isten imádlak! és Zayn annyira jó hogy hamar oda ért ahogy meg ölte azt a szemetet ohhhh imádom és téged is hamar kövit!!!:)😃😃❤❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te jó isten köszönöm:D Örülök hogy tetszik:) Imádás van <3 Pénteken vagy Szombaton jön az úr rész:) xoxoDestiny

      Törlés
  5. Tök jó volt mikor Zayn á ❤
    Jade ❤ imádlak várom kövit ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett:D Pénteken vagy Szombaton jön az új rész:) Én is imádlak <3 xoxoDestiny

      Törlés
  6. IMÁDTAM! <3
    Luke visszajött :3
    Dave :) :D
    Ben álomtesó *.*
    Zayn annyira, de annyira szeretem <3
    Jade a tökös csaj :D
    Zoe&Stan :)
    Jó kis csapat. A végén tök szomorú voltam :c olyan lelkesen olvastam azt egyszer csak elfogyott :c
    Perfect ^^
    Imádás van :3
    Várom a kövit.
    Sok-sok puszi Emy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszer csak elfogyott:DDD <3 Hát imádlak:D Pénteken vagy Szombaton új rész :* <3 Imádááás van<3 xoxoDestiny

      Törlés
  7. egy szó van rá : TÖKÉLETES :D húh nagyon beleéltem magam :D beraktam egy jó kis zenét és csak olvastam amíg észre nem vettem hogy vége. :D nagyon beleéltem magam. Zayn kezd visszatérni. és csak egyre jobb lesz. és amikor csak úgy futott Jadehez hogy megmentse hát az nagyon aranyos volt és vagány ha mondhatom ezt :D az új párosunk is jók és aranyosak. jó lesz hogy Zoe ott van Jadedel. remek rész lett és hogy ma is hoztál egy részt hát ez remek :D alig várom már a folytatást. az első bevetés sikerült és nagyon jól írtad le az egészet . :) siess a következővel :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm<3 Imádás van *-* Péntek vagy Szombat és hozom a kövit:) xoxoDestiny

      Törlés
  8. Nincsenek rá szavak hogy mennyire imádlak<3 Istennő vagy! Zayn végre közeledik a fény felé. Hahh. Büszke vagyok rá!:3 Davet, Luke-ot és Bent még mindig imádom^^ Ahogyan ezt az egész történetet. The Best!:D Ès ez a kis bérgyilkos csapat. Hmm. Jók a kilátások:D Nyaa. Imádlaaaak.<3 xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imááááádlak! :D <3 Hát igen, Zaynee sötét, zord elméjében feltűnt az apró fénysugár:3 Örülök hogy tetszik^^ xoxoDestiny

      Törlés
  9. Ómááájgád.
    I'm sorry.Nagyoon nagyon nagyon nagyon és még annál is jobban sajnálom hogy nem komiztam.:c
    De, most itt vagyoook:D
    Kezdeném azzal, hogy másokkal ellentétben én még mindig gyűlölöm Zaynt :D
    Valószínüleg, gyűlölni is fogom, addig amíg nem szakít Perrievel.:D
    Őszintén megleptél azzal, mikor Jade azt mondta Zaynnek hogy jobb bérgyilkos mint ő.
    Nem tudom, nekem Jade lesz mindig is a legjobb<3:D
    Luke-ot, Bent,és Dave-et pedig még mindig imádoom:D<3
    Zoet és Stant, már most megimádtam szóval remélem sokáig bent tartod őket a történetben.:D
    Végre, Jade-nek is lesz egy lány társa:D
    A Grubbs-os jelenetnél nagyon féltem, hogy megint megöleted Jade-et de aztán jött Zaynie:3
    Még mindig csodálatosan írsz, és nagyon sajnálom hogy most csak ilyen rövid kommentet írtam:c
    Ölel:Aurora

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh my fucking god honey:D Semmi baj ha nem írsz minden részhez. Örülök hogy most írtál:) <3 Szerencsétlen Zayn, nagyon megutálandó karaktert formáltam belőle:D Jade és Zayn is bérgyilkos, Jade régebb óta az de igazából mégsem. Tudom hogy ez így most annyira nem érthető de úgyis lesz erről szó még a részekben. És még civakodás is lesz hisz ezek min nem civakodnának?:D Zoe és Stan, nos igazándiból csak mellék szereplők annyi előtérbe helyetést nem kapnak de tervezem a tartós maradásukat:D Köszönöm szépen <3 És ismételten csak annyit mondanék hogy örülök hogy komiztál és egyáltalán nem rövid <3 Imádás van xoxoDestiny

      Törlés