2015. március 13., péntek

Második Évad: Tizenegyedik Rész

Kukuucs! Mivel igen kis rövidke rész lett ez ezért gondoltam felrakom még ma. Szerintem hétvégén nem lesz több rész aztán ez nálam sohasem biztos:D Remélem tetszik a rész és nem akadtok ki megint nagyon. Szeretés van <3 xoxoDestiny


-Maga?!- üvölt felénk egy öreg néni és Ben szeme kitágul- Jó lesz hogyha le állítja a húgát mert irtó hangos!- morog ránk mire Ben rám néz segélykérően.
-Emiatt jöttünk- nyögöm ki Ben pedig csak nézi az öreg nőt.
-Hát jó lenne elintézni végre a kis hölgyet! Négy évig nyugalom volt ebben a házban!- kiállt hátra nekünk míg elsétál a folyosón.
-Ez a néni jobb mint te vagy én. A botjával úgy tud verekedni hogy lehet fel kéne vennem kiképzőnek- forgatja meg szemeit Ben és megpróbálja kinyitni az ajtót. Meglepően nem sikerül neki ezért leguggol. Felemeli a lábtörlőt és körül néz alatta. Szemöldökét össze ráncolja majd felemeli az egészet és rázogatni kezdi. Érzem amint egyre idegesebb leszek és türelmetlenebb.
-Menj arrébb- mordulok rá mire feltekint rám és hátrább lép. Megállok az ajtó előtt majd rá rúgok a zár aljára. Ez is olyan dolog amit Jadetől tanultam. Az ajtó lassan és nyikordulva nyitódik ki és én hátra hőkölök.
-Mi van?- kérdezi Ben ijedten és mellém áll. Nem bírom feldolgozni a látványt. Ben is dermedten áll mellettem. Az ajtó előtt nyomtatott lapok széttépve, látom a képem és a többiekét is, színt úgy darabokban. A fogas leszakadva, egy asztal láb is hever a földön plusz üveg szilánkok. Félek beljebb vinni tekintetem de megteszem.
-Úristen- lehelem magam elé. Teljes káosz és vér. A szívem szinte leáll mégis hihetetlen ütemet diktál. Látom hogy az asztal darabokban van, itt-ott vér tapad rá, a polc leszakadva, a székek szanaszéjjel törve. A fal megrepedve pár helyen. Vér minden egyes tárgyon még ha kevés akkor is. Poharak, tányérok, szekrények. Minden. Ben lefehéredve nézi a hajlékot. Ő látta normális állapotban is én csak így. Lassan lépkedem be a házba reszketve. Nem akarok olyannal szembesülni hogy ő nem él. Nem támadhatták meg. Ezt ő csinálta, még is félek hátha halott. Be érek a nappaliba. Legalábbis annak hiszem. A kanapé feldöntve és az mögé nézve meglátom ahogy a földön ül és bámul ki a fejéből.
-Jade- lehelem magam elé mire megrebben a tekintete és felnéz rám. Azon nyomban felugrik a vértócsából és ijedten rám néz. Tekintetem végig vezetem karcolásokkal teli csupasz lábain. Vértől átázott hasán és biztos vagyok benne hogy háta is ilyen állapotban van. Szemügyre veszem nyakát amin teljesen kivehetőek a lila új nyomok majd meg akard szemem a kezein.
-Ne- nyögöm ki mire ő elsírja magát- Csak mond hogy nem- szelem át a szobát pár lépéssel és megragadom karjait. Kézfején szinte bőr sincs mégis alkarját szemlélem amik tele vannak vágásokkal és még most is folyik belőlük a vér apró csíkokban már-már megalvadva. Tele van vele az alkarja minden féle irányban és minden fajta mélységben. Szemmel tekintetét keresem és tudatosul bennem hogy újra elkezdte. Újra vagdossa magát és öngyilkos próbál lenni, miattam..
Nem bírok magammal, egyszerre vagyok csalódott, mérges, reménytelen, szomorú és egyszerűen le sokkolódtam ahogy nézem a kezeit. Érzem ahogy tekintetembe gyűlnek a könnyek és egyszerűen nekem fáj hogy ezt látom. Mindezt azért mert én hülyén azt feleltem neki hogy jobb lett volna ha meghal. Pedig dehogy lett volna jobb, szörnyű lett volna. Nem bírtam volna elviselni. Felnézek arcára újra ami ijedten pásztáz engem és látom amint szája remeg. Letekint a saját kezére majd újra rám mintha ő se hinné el amit tett majd újra rám néz és én csak megrázom a fejem.
-Én...te azt mondtad hogy...azt akartam hogy...miért vagy itt?- kérdezi értetlenül és tudom fel sem tűnik neki Ben jelenléte. Elengedem kezeit és magamhoz ölelem olyan szorosan mint még soha. Nem érdekel ha a sebei ez miatt fájni kezdenek, most nem. Aprót nyög én pedig csak nyakába temetem az arcom és az sem érdekel ha véres leszek.
-Annyira szeretlek- nyöszörgöm neki és érzem megdöbbenését- Ne tedd ezt könyörgöm- mondom neki halkan és érzem amint rázkódni kezd- Nem élném túl ha elveszítenélek- suttogom fülébe.
-Össze vérezlek- nyögi ki és válaszul még szorosabban húzom magamhoz. Kezei ügyetlenül érintik hátamat mintha ez lenne az első ölelése amit nem tud hogyan kellene csinálni. Érzem amint a vére átitatja fehér pólómat és ahogy csupasz bőrömhöz elér a vére még sem érdekel.
-Azért mondtam mert különben jobban beléd szeretek, de én nem bírom ki hogy így gyere haza hozzám, hogy még egyszer lent kelljen tartanom téged a fertőtlenítőben a kádban míg te vergődsz és ordítozol alattam. Nem bírom a tudatot hogy bármikor meghallhatsz. Nem akarlak így szeretni- teste rázkódik és érzem hogy ő is szorosan húz engem minél közelebb magához. Egyik kezem térd hajlatához rakom és minden szó nélkül felemelem. Nyakamba kapaszkodik és zokogva arcát mellkasomba fúrja.
-Hívd Liamet. Mond neki hogy legyen ott a magán orvos mire vissza érünk- hadarom Bennek és vállal meglököm hogy induljon ne pedig Jadeyt bámulja halálra váltan. Gyorsan indul meg lefele a lépcsőn ahogy én is. Előttem ér le míg én a karjaim közt viszem a halkan síró véres lányt. Ha megkérdezik mik az előnyei annak ha valaki bérgyilkos ez lenne az első amit felsorolnék. Sokkos állapotban is tesszük amit kell és nem időzünk sokat. Itt cipelem a nőt a kezem között akiért mindent megtennék és mégis távol tartanám magamtól legszívesebben de csak szedem a lépcsőket. Ben látja hogy a húga elvérzik újra a karjaim között de fut és már gondolkodik.
-Soha ne csináld ezt. Kérlek- nyögöm amíg a lépcsőn szaladok le vele.
-Azt mondtad jobb lett volna ha meghalok- szipogja és kezeivel pólómat szorítja. Akkor csinálja mikor nem akarja hogy elmenjek és mégis el akarna lökni. Tudom, ismerem.
-Soha nem gondoltam komolyan- mondom elcsukló hanggal és gyorsabban kezdem szedni a lépcsőket, szinte ugrálok le rajtuk míg azt nézem hova lépek nehogy elessünk.
-Nem akarok vissza menni, nem akarok semmit. Csak rakj le és hagyj itt- mondja kérlelő tekintettel.
-Még egyszer nem veszíthetlek el- jelentem komolyan és tovább szedem a lépcső fokokat. Háttal csapódok a bejárati ajtónak ami így kinyílik és ki viszem őt.
-Zayn...vége- mondja halkan mire megdermedek a járdán. Könnyes szemekkel néz fel rám és én egyszerűen csak nem tudok megszólalni. Soha nem szakítottunk. Egyértelmű volt hogy nem vagyunk együtt jelenleg de nem szakítottunk.
-Minek?- kérdezem kétségbe esetten.
-Ennek, mindennek- mondja és remegve kifújja a levegőt- Túl messzire mentünk el. A képembe vágtad hogy jobb lett volna ha meghalok- néz fel rám és kezével tolja el magát tőlem- Csak rakj le és éld az életed- suttogja sírva míg kezeivel küzd ellenem. Nézem hogy feszülnek meg az izmai és hogy keni össze vérével a pólómat de nem engedem el. Látom amint erőlködésére és keze megfeszülése miatt újra folyni kezd a vér sebeiből.
-Jade- nyögöm ki a nevét de nem tudok mit mondani. Ennél több nem megy.
-Mit Jade? Mit?!- kérdezi ingerülten míg felnéz rám újra- Azt hittem lehetünk még barátok ha már Perriet választottad, de nem. Még ismerősök se lehetünk. Tudom milyen míg elönt a sötétség és olyankor az ember reálisan, külső szemmel látja a dolgokat! Én tudom hogy te lelőttél és ezek után még cserben hagytál majd mondhatni megcsaltál de úgy tűnik én mégis jobban tudom uralni mert soha nem mondtam ki!- hangja felemelkedik de még nem ordibál. Kezével nagyot taszít rajtam és képtelen vagyok elengedni. Lába halkan ér földet de csípője után kapok és vissza rántom magamhoz.- Ha szívesebben látnál halottnak akkor most mit csinálsz Zayn?- kérdezi míg tekintetét enyémbe fúrja- Mert az volt az igazság. Akkor miért vagy itt? Minek kellett utánam jönnöd? Meghalnék ahogy akarod, mert meg fogok halni Zayn!- taszít mellkasomon de meg se mozdulok. Szóval ezt gondolja, végig ezt gondolta...jogosan. Hátba szúrtam és még úgy gondolkodtam hogy ő tehet róla pedig nem. Bennek igaza van. Mindent én okoztam, Jadenek igaza van. Halottként akartam látni. Akartam! De már nem! Én hülye vagyok, ő is tudja! Ő nem halhat meg...nem...ő Jade Wyne. Halhatatlan!
-Szeretlek- nyögöm ki neki és ijedten rám néz. Tekintete ide-oda ugrál arcomon majd lehajtja a fejét. Érzem szívének heves ütemét ami meg mosolyogtat.
-Nem- nyögi ki és a mosolyom lehervad. Hogy mi?- Ha szeretnél nem mentünk volna át mindezen. Nem ilyen lettél volna ha szeretnél, nem ilyen lennél ha szeretnél- rázza meg a fejét és látom hogy a könnyek végig folynak arcán.
-Ez te se gondolhatod- mondom kétségbe esetten. Azt hiszi nem szeretem? Ez egy szar vicc.
-Mit gondoljak négy év kóma után?!- ordít a képembe és szégyenkezve lehajtja a fejét- El fogok ájulni- mondja és kétségbe esetten rám néz. Nem attól fél hogy talán kivérzik a vágások miatt. Hanem a kóma miatt.
-Nem lesz semmi baj- mondom neki gyorsan és már fel is kapom.
-Ha kómába esek megint akkor öljetek meg- nyögi ki mire rámorgok.
-Nem lesz bajod, vigyázok rád- mondom neki és már a kocsi felé futok.
-Tényleg szeretsz?- kérdezi ártatlanul csillogó szemekkel de nem válaszolok neki. Érzem amint kétségbe esetten össze szorítja pólómat válaszra ösztönözve és lenézek rá. Látom amint tekintete homályosul még sem válaszolok neki. Lelőttem, ott hagytam és megaláztam. Azt kívántam bárcsak meghalna, össze jöttem Perrievel és mérges voltam rá mindig amiért ezt tette velem. Amiért kómába esett pedig az én hibám volt. És ha tényleg szeretném össze kellett volna roskadnom miatta, nem tehetem meg vele hogy azt mondom neki hogy Szeretem. Mert ő nem hiszi el. Mert jogosan nem hiszi el. Miket tettem? Tettünk? Mi történt velünk hogy ide jutunk?! Nem hiszi el hogy szeretem és ez csak az én hibám. Senki másé.- Nem akarom hogy vége legyen.- mosolyog rám szomorúan és erőtlenül pedig tudom hogy azt hiszi nem szeretem amiért nem válaszoltam neki. Szívem félre ver mire lenézek rá de szemeivel már túl laposokat pislog. Látom szemében hogy sötétül a világ számára.
-Én se- nyögöm ki a teljesen elhagyatott testnek.

27 megjegyzés:

  1. Ómájgád.
    Először is nagyon sajnálom , hogy amióta megkezdődött a második évad nem is komiztam.Legszívesebben elásnám magam ezért , de sajnos nagyon kevés időm volt egyáltalán olvasni , a kommentelésre pedig főként nem jutott időm :c
    Szóval , ez a rész is olyan asdsajhghnkghhjgfmn lett :o Nagyon sok blogot olvastam / olvasok , de szerintem nyíltan kijelenthetem hogy nagyon kevés olyan bloggerina van , aki ilyen jól tud írni mint te.
    Egyébként...hogy várhatod el tőlünk hogy ne akadjunk ki?:o
    Szinte minden rész után vérzik a szivem , és alig várom hogy hozd az új részt , hátha abban Zayn és Jade happy lesz.
    Imádom a zerrie párost , én is egy ilyen blogot írok , de ebben a történedben már csak azt kívánom hogy bárcsak Ben végre tényleg kitörné Perrie nyakát.:D
    Remélem Zayn megelégeli végre Perriet és szakít vele , hogy bebizonyítsa tényleg szereti Jadet.
    Jade ahj jaaaaj.:D Olyan egy hülye nőszemély.:DMegértem hogy fájt neki amit Zayn mondott , de miért ilyen makacs?:D Nagyon nem kellett volna eret vágnia.Asszem nem leszek mostanában jóba Jade-el.:D Bár , ha így haladunk Zaynnel se.Perriet pedig meg sem említem:DBent még miiindig nagyon imádoooom:3
    Az elmúlt 4 év alatt nagyon sokat változott a banda és ez nem jó.Nagyon nem jó :'c
    Najó , nem untatlak tovább az értelmes gondolataimmal:D
    Még mindig imádom a blogod , és nagyon remélem hogy hétvégén megajándékozol minket még egy résszel.:D
    Lávollak , Aurora.<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj istenem hát de imádlak:D Nem baj hogy nem komiztál megértem hogy nem mindig van rá idő:3 Örülök hogy legalább most írtál. Tudom hogy kiakasztóak a részek de szerintem még nem is vagyok annyira brutális. Talán még egy olyan csavar lesz benne amitől hanyatt estek:'D (előre is bocsánat) <3 Tudom hogy a banda sokat változott de hát szerettem volna szemléltetni hogy négy év az mégis csak négy év. A szerelmi dolgokra csak annyit tudok írni hogy majd kiderül minden :* Jadey makacs, régen is voltak szuicid problémái hát gondoltam előhozom. Amúgy is makacsa nőszemély, szemléltetni kell:D És nyugodtan untathatnál, szeretem mikor "untatnak". Imádom olvasni a mindenféle gondolatokat egy komiban:3 nem zavar ha hosszú^^ Lávollak én is:D <3 xoxoDestiny

      Törlés
  2. Ne már! Pont itt?! Ez hihetetlen. Olyan jól írsz. Egyzserűen imádom. Várom a kövit! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De már, igen pont itt csak hogy szenvedjetek egy kicsit:D Nagyon szépen köszönöm <3 Lehet mégis csak lesz hétvégén rész:'D imádás van xoxoDestiny

      Törlés
    2. Imádom a blogod. :D Mindig várom a részeket. :) ♥

      Törlés
  3. hát ha az volt a célod hogy megsirass akkor elmondom neked hogy sikerült. Zayn egyszerűen túl hülye volt és a saját önzősége miatt nem látta át a dolgokat.nem értette meg a tettei következményeit. nem hitt eléggé Jade-ben...
    Jade meg már túl sokat szenvedett ebben az életben.nem csodálkozom hogy öngyilkos akart lenni. reménykedem benne,hogy az ez utáni részben lesz egy aranyos rész ahol majd Zayn bizonyít .. Perrie-nek a szűrét meg már ki kéne rakni.Ben helyében még ha egy haver barátnője.. akkor sem nézném el neki a tetteit. komolyan Zayn hogy szerethet egy ilyen lányt?hogy nem gondolkodik? nem emlékszik,hogy mit tett vele a múltban? vagy hogy milyen boldog volt Jade-del..? komolyan az ilyeneket nem értem. a rész remek volt és igazad volt egy egy kicsit rövid volt. remélem hozol még egy részt a hétvégére és még abban is reménykedem hogy Zayn összeszedi magát és harcolni fog Jade-ért :) siess a következővel:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, három komi kellett hogy eldöntsem hozok részt még a hétvégén:'D Nem akartam senkit sem megsiratni de olyan fura mikor össze jön:D Sajnálom <3 Zayn túl hülye volt de el árulom hogy azért ez volt Zaynee tetőpontja. Kapott eszet meg minden:D Jadey...szegénykém szörnyű életet teremtek neki:/ Szóval igen a szuiciditása érthető:D Szegény Perriet komolyan már sajnálom, mindenki ki akarja rakni, megveretni vagy még talán meg is ölni:D Úgy érzem a blogom túl sok agresszivitást szül:D xoxoDestiny

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh my gosh honey, why???:D Miért kellett eltávolítani?:D xoxoDestiny

      Törlés
  5. De ezt a reszt is imadtam
    xxManka
    ( ez lemaradt felulrol)

    VálaszTörlés
  6. Imádom imádom és imádom remélem Zayn visszabirja szerezni Jadet és hogy maj ujra bolfogok leszne huuu örülök hogy Dave is vissza tért nagyon örültem mikor megláttam hogy van uj rész és ezért ejtettem egy öröm táncot szoval a suliba kicsit se néztek hülyenek hamar kövi rész!:)😄❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hétvégén hozok még egy részt. Örülök hogy teszik és a részekkel kiderül minden szép lassan:) Imádás van xoxoDestiny

      Törlés
  7. Neeeee..... Ajjj te nő!!!! Fuh.... Várj... Szedjem össze a gondolataimat..... Nah.... Ez igen.. Már mondhatni kezdem megérteni Zayn gondolkodásmódját!!! De mi az már hogy nem tudja Jadenek elmondani/kimondani azt hogy szereti???? És Perrie megint csak belekerült a képbe.... Akármennyire azt gondolom h a való életbe szép párt alkotnak Zaynnel, itt akkor is gyűlölöm.... Főleg meg mikor megtudtam h ő volt az aki hátbatámadta ott a tónál..... Mondhatni a kolis szobatársaim enyhén meglepődtek a dühkitörésemen!!!!! :') Sírva nevettem az arckifejezésükön... :')Megint jó részt írtál... És ez egyre csak jobb és jobb lesz!!!! Mikor lesz kövi???? Love U, Kiara!!!! <3333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Naa dee ajj te nő:D Csoda, te vagy az első aki kezdi átlátni:D Perrie mindig bekerül a képbe. Elnézést kérek a kolis szoba tárasaidtól:'D Köszönöm szépen a véleményt:3 Kövi rész szombat v vasárnap. I love u too darling^^ xoxoDestiny

      Törlés
  8. Mikor elolvastam, hogy mit írtál a rész elé, már rögtön úgy álltam hozzá hogy én itt nagyon ki fogok akadni. Mondjuk.. a dühkitörés és a sokk most elmaradt, amiért iszonyat hálás vagyok:D Nem tudom hány olyat bírnák még ki:D Szóval.. ami a részt illeti.. az öreg néni iszonyat nagy forma:D tejóég:D akkor még viszonylag "boldogan" olvastam.. ami aztán, mily meglepő, megint elmúlott._. Ne értsd félre, imádom a blogod minden részét!(még a nagyon kiakasztóakat is) Sooo.. Ami Jade öngyilkossági kísérletét illeti, azt hiszem most az egyszer nem voltam meglepve. Talán, mert éreztem, hogy valami ilyesmi, vagy fogalmam sincs. És igazad van. Zayn itt érte el az úm. tetőpontját, de attól én még mindig mérges vagyok rá>.< Megint bekerült a képbe Perrie. Igen. Khmm. Ja. Remélem hogy mihamarabb eltűnik. Mondjuk..ezt mindig elmondom. Mindegy is. Amúgy.. az egyik komihoz azt írtad hogy "talán még egy olyan csavar lesz benne amitől hanyatt estek:'D" Ne. Előre látom szomorú sorsomat, ami egy sokkhatással, majd egy dühkitöréssel fog folytatódni. Már ha olyasféle csavar lesz. Remélem nem. Uhh. Nem akarhatsz kinyírni. Vagy mégis?! Igen, elismerem, néha piszok sok hülyeséget összehordok itt neked, de akkor is. Ajjmár. Mindegy. Bármi is legyen az, kíváncsian várom. (nem ölj meg pls:c) Imádlaak.♥ xx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem biztos hogy hanyatt estek tőle csak úgymond az lesz az utolsó nagy "következmény". Szeretem a következményeket.:D Örülök h örültél h volt rész:D ma is feldobok egyet szerintem és akkor hétvégére ennyi volt:D Nem öllek meg, miért ölnélek meg?:D Imádom mikor mindenfélét írnak szóval nyugodtan csapongj ki. Sajnálom hogy nem válaszoltam talán mindenre csak épp egy film hatása alatt vagyok:'D xoxoDestiny

      Törlés
  9. Te...te nőszemély! Itt abbahagyni?! :D :c
    Tökéletes részt hoztál nekünk, mint mindig :3
    Jaj Jade... Mit is vártunk tőle?! Sajnálom szegény lányt :( semmi sem jön össze neki :c
    Zayn.. Pozitív, hogy bevallja magának, hogy nem Jade, hanem ő a hibás... Jó arról nem tehet, hogy Sam "kilyukadt" és a golyó Jadben végzett, de arról igen amit addig tett míg Jade kómában volt. Viszont ez az én meglátásom, persze ez Zayn szemszögéből is érthető. Azért szeretem <3
    Annyira örültem a + résznek, hogy az izgatottság miatt majdnem szívinfarktust kaptam :) na jó igazából ittam és amikor megláttam, hogy fent a rész sikítani akartam, de ugyere közben ittam és majdnem megfulladtam :DDD
    Várom a hétvégi részt ^^
    XxEmy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már csak az kell hogy elhalálozzon egy olvasom:D Ma úgyis rakok fel részt, nem kell félni:D Neked is annyit írok hogy sajnálom h nem válaszolok rendesen csak egyszerűen egy film hatása alatt vagyok és még kába tőle. Köszönöm a komit meg minden <3 ma jön rész imádás van xoxoDestiny

      Törlés
  10. Ne máááááár.. Hogy lehet itt abbahagyni?! :'( :D
    NEM hiszem el, hogy ennek a blognak CSAK 32 követője van, hisz ez a LEGJOBB BLOG, amit valaha olvastam.. pedig én sok blogot olvasok. Bocsi, hogy eddig nem írtam még megjegyzést, de általában telefonról olvasom és onnan nem tudok írni. ://
    Imádom, hogy gyakran vannak részek és hogy általában hosszúak. Nem unalmas a történet és nem lehet tudni, hogy mi is fog történni Jadey-vel és Zaynie-vel. :33
    Imádlak téged is és a blogod is. ♥
    xoxo Andii. *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj istenem nekem ez a 32 is álom szám:D De nagyon szépen köszönöm <3 Semmi baj hogy eddig nem írtál, örülök hogy most igen:) Imádás van <3 xoxoDestiny

      Törlés
  11. Jajj ohh úristen ez nagyon jó remélem Jadenek nem lett semmi baja csak elaludt áááááááááá nagyon jó <<<<3333 <3 Bogi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Átnézem a részt és már rakom is fel. Egy órán belül kint lesz szóval megtudjátok mi is van vele. xoxoDestiny

      Törlés
  12. Oh my MOM!!!! ZAYN!! Nem lehetsz ennyire hülye!?...
    Nagyon imádooomezt a torténetet!!! <3 hamaaar folytatááást.....

    VálaszTörlés
  13. OH. TE. JÓ. ÉG!- első reakcióm miután elolvastam.
    Ezt nem hiszem el. Ez olyan szomorú. Miért csinálja ezt magával Jade? És miért kényszeríti Zayn őt ebbe a helyzetbe?! Mi lesz velük?? :(
    És mikor nyírja már ki valaki végre Perriet?!
    És miért kell mindenkinek ennyire kurvára hülyének lennie?!
    Tudom, ez nem illik ide, de Bennek miért nincsen csaja?
    És..... Miért minden ilyen rossz Zayn és Jade között? Már nem is tudom, hogy mit akarok, hogy jöjjenek össze megint, vagy szakítsanak véglegesen és felejtsék el egymást. Most nagyon nem bírom Zaynt, és eléggé sajnálom Jadet. :/

    UI.: Amúgy jó rész lett nagyon :D Csak KICSIT(nagyon) mérges vagyok a történésekre.

    Imádás van :D
    Xx Amber

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm. Nos igazából nem tudom miért nincs Bennek csaja. Erre nem is gondoltam:'DDD Sajnálom a történéseket de már kezdenek jóra fordulni a dolgok ha tovább olvasod:) Imádás van <3 xoxoDestiny

      Törlés