2015. március 31., kedd

Második Évad: Huszonnyolcadik Rész

Ideiglenesen...egy ugyan olyan zenéért egyedül...Zayn..Egyszerűen csak csalódott vagyok de ha neki komolyan ez kell, hajrá. De ha a nagy hírnév és a reflektorfény miatt lépett ki miért van meg az első száma egy hét után?
Illetve Louis reakciója miután a NazghtyBoy kiposztolta és napvilágra került a zene: Katt
Magyarul (ha valaki nem tudna angolul eléggé): "Wow @NaughtyBoyMusic Nagyon tapintatlan vagy haver , most komolyan hány éves vagy baszdmeg? Nőjj fel!"




-Zayn muszáj felülnünk az óriás kerékre- húzza ki magát Safaa és vissza tartja Zaynt a tovább menetelbe.
-Miért muszáj?- kérdezi felvont szemöldökkel.
-Mert az ott- mutat kezével az említett játék felé- Egy óriás kerék- két kezével rajzol egy nagy kört míg bólogat bátyjának.
-Jobb érv?- kérdezi nevetve.
-Mikor Zayn tíz éves volt akkor fel kellett lépni az osztállyal és..- kezdi el Doniya de Zayn mögötte terem és befogja a száját.
-Jól hangzik az az óriás kerék- feleli mosolyogva mire elnevetem magam.
-Később- kacsint rám egy szem nővére mire újra felnevetek és rögtön hátra néz Zayn egy csúnya nézést intézve Doniyanak. Zayn morogva adja át a jegyeket és lépked fel hogy be tudjon ülni.
-Maximum négyen ülhetnek be egy kabinba- szól ránk az őr.
-Én lent maradnék- felelem mosolyogva mire aggódva rám néz.
-Nem hiszem hogy ez jó ötlet- lép hozzám közel jelentőség teljesen.
-Egy nőnek előbb segítenek ha elkezdik megverni- kacagok rá majd belököm a kis kosár szerű akármibe. Rájuk csukom az ajtót mikor Zayn felállna és mondaná a magáét. Biztos vagyok benne hogy ellenkezne.
-Uram üljön le- szól rá ugyan az a férfi mire kinyújtom rá a nyelvem míg ő csak komoran néz rám. Le sétálok a kisebb emelvényről és elkezdek nézelődni. Míg azon ők végig mennek az legalább fél óra. Unottan kezdek körbe sétálni és megfigyelni mindenkit. Emberek mennek, nevetnek, sírnak vagy éppen mérgesek. Kisgyerekek szaladnak mindenütt vattacukorral a kezükben. Felnézek az óriás kerékre és az egy negyedénél állnak éppen. Látom ahogy Zayn a földet kémleli majd meg akad rajtam a szeme. Innen látom mekkorát sóhajt, rákacsintok mire elneveti magát. A lányok felém néznek és vadul integetni kezdenek. Zayn mint aggódó bátyó rögtön vissza löki ülő helyzetbe a túlságosan fellelkesült Waliyaht. Elnevetem magam majd célirányosan kezdem követni a táblácskákat amik a wc-hez vezetnek. Megkönnyebbülök mikor végre megtalálom. Sietve nyitok be majd keresek egy üres fülkét. Elvégzem a gyors kis dolgomat és sietve nyitom is ki az ajtót. Hisz Zaynéknak lassan le kell szállniuk. Kezem nyúl a kilincsért de egész testem az ajtónak lökődik amint hátulról megérzek egy kemény talpat a hátamba. Elönt a pánik Zaynékra gondolva de rögtön megpördülök. A láb újra felém szál de megragadom és jobbra csavarom. A drága hölgyemény szó szerint dob egy hasast miattam. Megragadom az alkalmat és kirontok, nem eltűnni szándékozom, csak kijjebb vinni. Ha a wcben megölöm az túl sok nyomeltüntetést igényelne. Lábaimat gyorsan szedem a csoda erdő nevezetű erdős részhez tartva. Bevetem magam a színes és villogó fák közé és megindulok előre. A legjobb esetben csak ő van és rám akaszkodott. A legrosszabb esetben többen vannak és azok Zaynra várnak. Csúnya világ lesz ha valaki a húgaihoz nyúl. Nem fogják érdekelni a kamerák és engem sem. Hogy találtak ránk? Ez a második nap..hacsak. Telefonomat elő kapom és már tárcsázom is Yasert.
-Baj van?- szól bele komor hangon.
-Tarts egy szemlét a ház körül- hadarom neki de a telefon kirepül a kezemből. Kifordulva rúgok hátra és sarkam telibe találja a lány halántékát. Fogalmam sincs hogy marad talpon de még kóválygósan felém üt. Jobb lábam előrébb csúsztatom, bal kezemet éppen felém lendülő kezére fonom és kicsavarom míg jobb könyököm az orrára súlyt. Vére fröccsen, reccsenés, ordítás. Nem tétlenkedem, átvetem rajta bal lábamat is megállok a félig ájult test felett és megragadom a fejét. Hirtelen rántom balra és újabb reccsenés. Gyorsan fogom meg és húzom egy pókhálós bokor alá majd sietősen elhagyom a helyet míg telefonomat felkapom de Yaser már nincs a vonalban. Gyorsan hívom míg egy jégkása árust keresek szemeimmel.
-Mond hogy jól vagy- mondja legkomolyabb hangján és egy pillanatra fel vélem Zayn hangszínét is fedezni benne.
-Egy hullával több a csoda erődben- morgom.
-Megyek körül nézek itt, hívlak titeket ha van valami, legyetek óvatosak- hadarja meg lerakja. Ekkor lépek oda a standhoz amit kerestem.
-Egy pirosat- felelem hadarva.
-Málna, eper vagy piros áfonya legyen?- mosolyog rám de lehervad mosolya a véres pólóm láttán.
-Piros áfonya- felelem mikor meglátom hogy az a legbordóbb szín. Kezembe adja és én sietősen fizetek. Elslattyogok egy kukához majd mély levegőt veszek és hason öntöm magam.
-Ahh- sikkantok fel halkan a hideg miatt. Az emberek furán néznek rám de nem is csodálom. Nem mindenki önti le magát szánt szándékkal. Könnyen dobom ki a maradékot és a jég hideg vörös foltos pólóval futok vissza az óriás kerékhez. Zaynék kiszállnak és látom amint engem keres.
-Veled meg mi történt?- nevet fel Doniya.
-Egy kis gyerek nekem szaladt a csoda erdőben- nevetek fel majd Zaynhoz lépkedem.
-Zayn, dobd meg nekem azt a plüsst- kezd nyafogni Waliyha mint egy ötéves de Zayn csak komoran nézi a pólómat és tudom hogy azon gondolkozik hogy most a képzelete játszik vele vagy jól rakta össze a dolgokat.
-Menjünk, tuti dob neked- mondom nevetve és ők újra előre indulnak.
-Megölted?- lép mellém komoran.
-A csoda erdőben. Felhívtam apukád. Szemlét tart. Hív minket ha van valami- hadarom el neki.
-Jól vagy?- kérdezi aggódva míg össze fonja ujjainkat.
-Azon kívül hogy hátba talpaltak pedig csak wc-re mentem? Remekül- morgom halkan és durcásan- Nem volt kihívás a lány- teszem hozzá halkan.
-Nem vállunk ketté külön még egyszer- szögezi le és kezét átveti vállamon majd magához húz.
-Inkább dobd le a poharakat és nyerd meg neki azt a teknősbékát- nevetem el magam míg felnézek rá. Rám mosolyog majd számra nyom egy puszit és keze lecsusszan rólam majd oda lép.
-Zayn nekem kell az a panda- mondja csillogó szemekkel Safaa.
-Megdobod neki?- kérdezi kiskutya szemekkel Zayn míg előtte már ott az egy darab labda amivel Waliyhanak akar majd örömet okozni.
-Én is egyet- mondom az árusnak mire kinevet.
-Az úr is bolond de maga is ha azt hiszi hogy egy darabbal le tudják dönteni mind a hat poharat. Csak akkor kapják meg a plüsst- feleli és a pultra támaszkodva minket néz. Zaynra nézek aki rám mosolyog. Kezembe fogom a labdát majd felemelem a fülem mögé mint Zayn. Egyszerre dobjuk el és mind ketten letaroljuk az egészet.
-Akkor azt a teknősbékát és az a pandát ha kérhetem- villant egy féloldalas mosolyt Zayn és az árus nagy szemekkel néz ránk. Még mindig hatalmasakat pislogva nyújtja át a lányoknak mi pedig tovább indulunk.
-Oda nézz Doniya- kezd ujjongani Safaa mire mi is oda kapjuk a fejünket- Az nem az a hajó abból a filmből amit szeretsz?- kérdezi kíváncsian.
-Te jó ég Zayn- ragadja meg a karját. Felnevetek majd oda sétálunk.
-Mit kell tennem azért a hajóért?- kérdezi az ottani árustól.
-Hat pálcás- feleli hetykén.
-Vagyis?- kérdezi Zayn.
-Lőni kell Zayn- kuncogok fel- Hat hurka pálca, egy fegyver. Töltényt veszel, ha ellövöd a pálcákat tiéd a rajta lévő tárgy- magyarázom neki míg az árus hozzánk fordul végre érdeklődve felcsillanó szemekkel.
-Mennyibe kerül hat lövés?- kérdezi elővéve pénztálcáját a kis jegyek közt turkálva.
-Öt lövés az uraknak tíz jegy a hölgyeknek öt jegy- kacsint rám. Előhúzza pénztálcájából a sok jegyet majd rám néz.
-Megoldod?- kérdezi egy félmosollyal.
-A hölgyre hagyni ezt? Nem olyan könnyű lőni Uram- nevet fel. Elveszek Zayntól tíz jegyet majd oda adom az árusnak.
-Tíz töltényt ha lehet- mosolygom rá mire elismerően füttyent.
-Tüzes hölgyemény- bólogat hevesen Zaynra míg a kezembe nyom egy légfegyvert. Sötétbarna fa markolat, kissé öreg cső. Jobb kezemmel rá markolok a ravasz feletti részre. Bal tenyeremmel a cső végére csapok egy kicsit és lehúzom a csövet.
-Honnan tudja hogy kell letörni?- néz rám értetlenül a férfi. Zayn elmosolyodik és engem néz ahogy a lányok izgatottan figyelik hogy nyomom a csőbe az első töltényt. A csövet vissza rántom majd vállszélességű terpeszt felveszek. Mély levegőt veszek majd a vállamhoz emelem a fegyvert és kitámasztom. Második ujjpercemet a ravaszra helyezem. Ki küszöbölöm a szöghibát majd meghúzom a ravaszt. Szemem nem hunyom be a hangra és az apró lökésre. Figyelem hol pattan le a festék a golyó miatt.
-Mondtam hogy ez nem olyan egyszerű- rántja meg a vállát a férfi.
-Kár hogy a fegyver eléggé balra húz- felelem majd újra töltöm. Kissé jobbra célzok majd meghúzom a ravaszt. A hurka pálca roppan, Doniya sikít. Megcsinálom ötször nyugodtan majd mosolyogva vissza adom az árusnak a légfegyvert és a maradék három golyót. Donyja meg kapj a nagyobbacska makett hajót miután a lelket is kiölelgette belőlem.
-Mehetünk? Vagy van még kívánsága a hölgyeknek?- kérdezi vidáman Zayn míg mind két karjával átölel hátulról és úgy jön mögöttem ami számomra nagyon is jó érzés még ha tudom is hogy nehézkesen megy de hát ő ölelt át így meg szóval biztos elhanyagolható.
-Mehetünk- mosolyognak rá és érzem ahogy Zayn bólint. Állát megtámasztja a fejemen és így megyünk tovább. Érzem ahogy megfeszül amint kilépünk és elenged. Tudom hogy körbe néz de én csak a lányokra figyelek.
-Hármas kód, hármad kód- kezd pánik hangon beszélni Safaa.
-Kocsiba, megyek én is- hadarja Zayn és lök rajtam egyet. Értetlenül dermedek meg és minden átfut az agyamon aztán meghallom a sikításokat és hogy Zayn nevét kántálják.
-Gyere- ránt kezemen Waliyha és már a kocsiban találom magam, heves szívveréssel az anyós ülésen míg hátul a három lány ugyan ilyen állapotban az ablakra tapadnak. Egy jókora lány tömeget közepén van valahol Zayn mivel hogy nem látszik.
-Ez megint el fog tartani egy darabig- dünnyögi Safaa.
-Ne legyél ilyen, nem az ő hibája- mondja halkan Waliyha.
-Miért nem mondja meg nekik hogy most velünk van és koccoljanak?- kel ki magából.
-Mert nem akar titeket belerángatni- mondom halkan- Ha ezt mondaná akkor a kocsit és megrohamozná és mindenki a legjobb barátnőtok akarna lenni. Ettől óv meg azzal hogy ott marad- adom a magyarázatom.
-De ez a mi napunk volt- mondja keservesen.
-És azt is akarja hogy az maradjon- mondja Waliyha.
-Kettes kód- nyög fel Safaa.
-Mi az a kettes kód?!- nézek hátra újra bepánikolva.
-Intelligencia fejlődés- hadarja Waliyha.
-Mi?- kérdezem értetlenül.
-Mikor az okosabb egyedek fejlődnek és következtetnek- mondja Doniya és elnevetem magam majd kinézek az ablakon és látom amint három lány felénk fut- Ők a rendellenesek- teszi hozzá.
-Oké, akkor ezt elintézem aztán valaki ki oktat a kódokról- felelem és már ki is szállok.
-Jade?!- üvölt rám az egyik lány.
-Ki?- kérdezem értetlenül feléjük lépkedve. Megvédem Zayn húgait még ha csak rendellenes, fejlődő képes rajongókról is van szó.
-Csinálhatunk egy képet?!- kérdezi az egyik sikítva.
-Persze- felelem nyögve mire rögtön mellém állnak és villannak a vakuk.
-Hogy vagytok?- kérdezem egy hamis mosollyal és látom hogy alig bírják vissza tartani a sikolyt.
-Bemutatsz Zaynnak?- kérdezi az egyik izgatottan és csalódottság fut át rajtam. Nem magam miatt, hanem a lányok miatt. Vajon hányszor élték már át ezt?
-Bemutatnálak-e?- kérdezek vissza.
-Igen- sikít fel az egyik- Én vagyok a legnagyobb rajongója, és csodás közös gyerekeink lesznek majd. Mert el fog venni amint rájön hogy mi össze illünk- kezd cincogni egy lány és a gyomrom össze görcsöl- A lányunknak tuti szőke haja lenne és a fiúnknak pedig fekete mint neki é...
-Na takarodjatok balfaszkáim- szál ki ordítva Doniya mire a lányok ledermednek erős hangjától- Nem értitek mit mondtok? Mondjam spanyolul vagy franciául? El lehet húzni- áll be elém és nagy szemekkel nézek a lányra.
-Tipli van csajok. Esélyetek sincs Zaynnal. Nem bírja a ribancokat- hallom meg Waliyha hangját.
-Menjetek vissza kocsiba- felelem halkan.
-Hogy tovább csacsogjon olyanokról amik ki fognak akasztani téged?- hördül fel Doniya és tudom hogy a gyerek témára gondol.
-Kit hívsz te ribancnak?- ordít fel az egyik szőke a három lány közül.
-Téged- feleli unottan Waliyha mire a lány megindul felé. Két lépéssel termek közöttük és ragadom meg a lány kezét ami Waliyha felé száll. Magam felé rántom majd csavarok egyet és már háta feszül nekem míg karját egy fájdalmas pózba tartom.
-Elmentek, most- felelem szárazon.
-Engedj el vagy feljelentelek!- kezd rikoltani.
-Önvédelem volt szívem- felelem halkan majd ellököm magamtól. Duzzogva és minket ócsárolva mennek vissza Zaynhoz.
-Köszönöm- feleli Waliyha- De te honnan tu...
-Én köszönöm- szakítom félbe őket és megfordulok feléjük. Nem kellenek a kérdések. Gyorsan terelgetem vissza őket a kocsiba majd beszállok a vezető ülésre és elindítom a motort.
-Most mit csinálsz?- kérdezi halkan Safaa.
-Hány kód van?- kérdezem míg bekötöm magam.
-Három- vágják rá egyszerre.
-Akkor megalkotom a négyes kódot. Zayn mentő akció- felelem és a gázra lépek.
-Most el ütjük őket?!- rikolt fel boldogan Safaa.
-Helyes útra tereljük őket- adom a válasz- kapaszkodjatok- mondom és satu fékezek. Hallom az övek kattanását amint megtartja testüket. Az előttem lévő lányok felsikoltanak de egyiknek sem megyek neki. Zayn ránk kapja mérges tekintetét de rögtön meglágyul. Átverekszi magát a tömegen míg én beljebb hatolok ezért a lányok kénytelenek arrébb menni. Olyan kis résen jön be Zayn hogy még Safaa is füttyent egyet. Egy lány kezét véletlen oda csukja mire Waliyha felnevet de végül sikerül becsuknia az kocsiajtót. Rögtön lezárom mind a négy ajtót.
-És akkor most mit csináljak? Hajtsák át rajtuk?- kérdezem unottan.
-Ez ijesztő- feleli halkan Doniya míg az ablakát nézni amit a lányok sikítva vernek.
-Örülj hogy ők nem látják az arcod- felelem unottan előre nézve.
-Ez már túlzás- hördül fel Zayn mikor az egyik lány felmászik a szélvédőre.
-Te jó ég- nyikkan fel Safaa.
-Akkor bulizzunk- mosolyodom el majd megnyomom a szélvédő folyadék adagolásáért felelős gombot és vagy tíz lányt telibe találok míg azt is aki éppen a szélvédő ablakát püföli. Hangos röhögés tölti meg a kocsit míg én mindig fintorogva nézem a lányt aki nem tágít és Zayn nevét kántálja. Bekapcsolom az ablak törlőt mire kezét kisöpri és arccal az üvegre esik. Hátul a lányok már szinte visítanak ahogy Zayn is pukkadozik a nevetéstől és már én sem tudom vissza tartani. Egyszerűen ahogy nem bírja felemelni az arcát és mindig arrébb tolja az ablaktörlő lapát. Lassan kezdem nyomni a gázt mire arrébb megy pár lány de a szélvádős nem száll le.
-Ezt haza visszük- jelentem ki és újra megnyomom a gáz pedált.
-Szerinte ha gyorsan megindulnál majd hirtelen fékeznél le esne- feleli Zayn.
-De akkor megsérül- felelem nyüszítve.
-Akkor passz- sóhajt fel és hajába túr. Megnyomom a gázt és ott hagyjuk a lány csapatot míg a szélvédőnél kapaszkodik a lány és sikoltozik de még mindig Zayn nevét és nem azért mert fél. Az ő agyi kapacitása lecsökken arra hogy a kocsiban ül Zayn, és ennyi.
-Ennyi volt!- ordítok fel és lassan leállítom a kocsit. Hátra nyúlok a teknősbéka plüssért és kitépem Zayn húgának a kezéből majd kiszállok. Rásújtok a lányra mire az szinte rám morog én pedig pofán röhögöm. Meg fogom az egyik elülső lábát a plüssnek és az egyik hátsót majd átvetem a fején és hátra rántom. Könnyedén esik a földre egy aprót nyögve.
-Kezeltesd magad- vetem oda és behajolva a kocsiba hátra dobom a harci plüsst majd én is bemászok. Magamra csapom az ajtót és akkor neki csapódik a lány az üvegnek én pedig úgy megijedek tőle hogy felsikítok és kis híján Zayn ölében kötök ki. Zayn felnevet és átölel.
-Mit szólnál egy helycseréhez?- kérdezi nevetve mire bólintok.
-Hogy csináljuk?- kérdezem komoran de kitör belőlem a nevetés.
-Mássz hátra, én átmászok aztán te előre-hadarja el.
-Készüljetek- szólók a fuldokló lányoknak. Hátra vetem magam és elterülök a plüssök és édességek között az hátul ülőkön. Mozgásom egy haláltusát vívó haléhoz hasonlít míg Zayn fejét beverve küzdi át magát  a vezető ülésbe.
-Gáz! Gáz! Kettes kód! Kettes kód!-visít nevetve Safaa és a kocsi meglódul de még látom a lánytömeget ami felénk fut és egyre nagyobb távolsággal. Én mégis a lányok ölébe préselődöm a sebesség miatt.
-Zayn!- sikítok fel egy éles bal kanyarban míg fejjel sikerül levennem az ajtót. Safaa felröhög még hangosabban és már-már agonizál a levegő hiány miatt. Zayn is fulladozva és sírva nevet ahogy mindegyikőnk. Ide oda csúszkálok viszont mikor satu fékezünk én sikítva le esek a lányok lábaihoz. Hassal érkezem a padlóra, vagyis inkább a lányok lábaira míg jobb lábam fent akad, de bal már magam alá kerül. Ugyan ilyen képen vannak a kezeim is. Egyik a testem alá szorulva míg a másik a hátamhoz préselődve. Waliyha már retardált fóka nevetést produkál míg Doniya a hangtalan csapkodó polip nevetést képviseli és Safaa az ordítva sikítósat majd az ajtó nyitódik.
-Az Jade?- ismerem fel Yaser hangját.
-Azt hiszem- nevet fel Zayn és csak a nevetését hallom.
-Drágám, a fényképezőt ezt meg kel örökíteni- kezd el hangosan nevetni ő is. Esküszöm hogy tíz másodperc nem telik el de már látom a vakút és hallom a fényképező hangját.
-Jól vagy drágám?- kérdezi Trisha is nevetve.
-Eh- nyögök fel míg megmozgatom a hátamra lapuló kezemet.
-Nem bírom- visít fel Safaa- Be pisilek- visít tovább.
-Ne- sikítok fel én is- Szedjetek már ki innen- mondom nyafogva de csak újabb nevetés. Safaa valahogy kiesik és akkor már ki mászik Waliyha is míg sikeresen oldalba rúg. Doniya kiszáll és látom amint arccal ér földet a kocsiból majd valaki végre kissé felemel a lyukból és szembe találom magam Zayn vörös és könnyes szemeivel a nevetéstől.
-Csak ne pofán röhögj- morgom neki míg kiszabadítom magam alól elernyedt testrészemet.
-Húzd ki fiam- vonyít fel Yaser.
-Mi?! Ne az fá..- nem tudok mit mondani mert ránt rajtam egyet. Zayn hátra dől a füvön én pedig rá esek egy sikítás kíséretében. Nevetve támaszkodom meg az ő nevető mellkasán míg a vakú újra villan.
-Életem legjobb napja- nevet fel Safaa a földön ülve. Zayn mosolyogva rám néz majd a számra nyom egy puszit és oldalra fordul így ledob magáról. Elhemperedem a fűben és csak fekszem.
-Megtámadtak minket a rajongók- kezd mesélni Doniya.
-Az egyik felmászott a szélvédőre, mire lelocsoltuk, aztán az ablaktörlőt is bekapcsoltuk de csak rá esett az üvegre. Erre Jade kiment és elkezdte ütni a teknősbékámmal- mutatja fel Waliyha.
-Előtte meg Waliyhanak akart ugrani egy ribanc erre Jade leszerelte, a csaj szeme könnybe lábadt!- meséli izgatottan Safaa.
-Hogy mi?- kérdi Zayn rám nézve.
-Kettes kód- nyögöm míg lábaimat mozgatom hogy vissza térjen bele az élet.
-Kiszállt elintézni, aztán felhozta a csaj hogy mutassa be őt neked és akkor majd rájössz hogy össze illetek és csodás gyerekeitek lesznek. Ekkor kiszálltam- nyög fel Doniya nevetve.
-Te jó ég gyerekek- nevet fel Trisha.
-Oké ez tényleg egy rohadt jó nap volt- mondja felülve Zayn.
-Akkor most vacsora- csapja össze a kezeit Trisha és már be is ront a házba.
-Beállok a kocsival- sóhajt fel Yaser és megvárja míg a lányok is befutnak a felhalmozott dolgokkal- Itthon tiszta volt minden- mondja nekem én pedig bólintok. Beül a kocsiba és bemegy vele a garázsba. Zayn rám néz majd megrázza fejét és felnevet.
-Imádlak, komolyan- mondja és esküszöm hogy még a szemei is mosolyognak. Felhúz a földről és magához ránt.
-Szeretlek- mosolygok rá míg orra súrolja az én orromat.
-Rég volt ilyen jó napom- suttogja és homlokát enyémnek hajtja.
-Pedig voltak feszkos részek- nevetek fel.
-Tökéletes nap volt, eddig- kuncog fel.
-Majd teszünk az ügy érdekébe hogy jobb legyen este- felem rekedtesen mire kihívóan felhúzza a szemöldökét de megelőzöm hogy mondjon bármit is és ajkaira tapadok...

28 megjegyzés:

  1. Ohhhh annyira jó lett feldobtad a napom és ilyen jó kedvem Zayn kilépése után még nem volt és ezért IMÁDLAK szoval pörgök mint aki valamit szívott kicsit se néznek hülyének pluszba az egész részt röhögögörcsel olvastam el!!!!!!:)Nagyon nagyon jó rész lett mint mindig remélem ezt tudod siess a kövi résszel!!!!!!!!!:):)❤❤❤❤

    VálaszTörlés
  2. ezt nem értem mért irta ki ezt louis?
    amugy eszméletlen rész volt :D föleg a teknősös rész :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert ilyen gyorsan kipakolták az új dalt, válaszoltak is neki rá mire abban írta h egyértelmű a rajongok felhúzása volt a cél. Vissza vonul hogy normális 22 éves legyen. De akkor ne adják már ki most a számot. Szép és még is...Zayn csak solo karriert akart...

      Törlés
    2. de nem lehet az h zayn nem is tudot róla h kirakja egyből a számot? bár ez elég furcsa lenne

      Törlés
    3. De tudott róla. Meg is osztotta meg ilyenek:/

      Törlés
  3. Jaaaaj de imádlaaak ❤❤❤
    Rohogtem a szereplokkel egyutt :DDD
    Goyrsaaan koviiit ☺☺☺☺
    xx.

    VálaszTörlés
  4. Egy hosszú fárasztó és szomorú nap után feldobtad a kedvem. Olyat nevettem a részen, hogy az hihetetlen Imádlak ♥ :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és erre a Zaynes dologra kitérve. Nekem ez egy "kicsit" szarul esett. :( Nem gondoltam volna ezt róla. Ha szólókarrierbe kezdett akkor miért mondta azt, hogy átlagos egy 22 éves életét szeretné élni, ha most kiadta a zenét? :O Meg ha máris kiadták akkor ő ezt már nem most döntötte el, csak akkor nem értem, hogy miért nem mondta hamarabb és nem kezdte volna el a turnét. Most fujjoghattok meg minden, de én ezt gondolom. Szarul esett és nem ezt vártam tőle. Ettől függetlenül majd meg fogom hallgatni a zenéjét, de most még nem. Nem bírnám. Na csak ennyi lenne a szerény véleményem. Puszi ♥ Várom a kövit! :)

      Törlés
    2. Természetesen én is így vagyok vele és mindenki más is. Mindenesetre Lou megnyilvánulását imádtam. Mivel minket védett. Mindenki ki van Zayn miatt és akkor most kiadják a solo számát....A részről kapott véleményt pedig köszönöm, örülök hogy tetszett:) <3 Imádás van

      Törlés
    3. Igen nekem is tetszett Lou véleménye és igaza van.. Nem valami kellemes érzés. Nem gondoltam volna ezt Zaynről. Nem csaj nekünk szar, de a srácokat is cserben hagyta..

      Törlés
    4. Eléggé szar lehetett nekik hallani Zaynt egyedül énekelni...a tudat hogy ezért hagyta el őket... :(

      Törlés
  5. Oh egek! Jóságos ég! Hogy tudsz te ennyire jól írni? :DD Imádtam! Annyira szeretem a blogodat.<3 Alig vártam, hogy végre felrakd az új részt. Nagyon jó lett, mint mindig. Szakadtam. Tökre vicces, aranyos, szomorú, és izgi rész lett. :) Minden ami kell. Nagyon jóóóóó.<3 Mondjuk kezdek félni, mert egy ideje nem történt semmi szar, és félek, hogy nem sokáig lesznek ilyen gátlástalanul boldogak. Sajnos mindig közbe jön valami. De a lényeg, hogy most mindenki happy. Vagyis Zaynék azok.<3 és az a lényeg! Ami meg az igazi Zaynt illeti. Szánalmas. Nekem még csak nem is tetszett a száma. Így külön szerintem nem fogja sokra vinni. Nem értem minek lépett ki amikor tovább akar énekelni.... Fura. Viszont a Louisos üzenetet azért nem értem, mert ott nem azt írja, hogy Zaynre mérges. Pedig rá kellene mérgesnek lennie. Na mindegy fura. :/ :D
    Már várom a kövit<3<3 Mikor hozod? :3
    Imádás van!
    Xx Amber

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Louis soha nem nyilvánulna meg így Zayn ellen de szerintem elég egyértelmű hogy ha nem is írja le akkor is azt gondolja hogy ezzel átlépett valamit... És örülök hogy tetszett, nem értem mi jó az írásomon. Mármint ezt nem azért írom hogy aztán kapjam a több bókot csak nekem tényleg nem tiszta. Mindenki más is így ír körülbelül mint én csak talán jobban kifejt dolgokat és "költőibb". Annyi hogy ők másról írnak. Viszont köszönöm szépen, mindig jól esnek az ilyenek:3 Holnap hozok új részt mivel minden szerdán hozok :DD <3 Imádás van

      Törlés
  6. Jajj imadtam a reszt es vagy tiz percig rohogtem nagyon birom a lanyokat es siman kialltak jade mellett <3
    Es en is csalodtam zaynben ez gonosz huzas volt tole igazabol eb orulok hogy nem tunt el es nekem tetszik a szam (rongyosra fogom hallgatni) de a fiukkal szemben is gonosz volt es ez kicsit elnyomja a kitoro jokedvem az uj szam miatt foleg hogy ugy tunik kulonosebben hazudott azzal kapcsolatban miert lepett ki nem lett volna elmondani hogy szoloban alarja folytatni es mindig is ugy akart? Bar az tiszteletre melto hogy eddig vegig csinalta miattunk es a fiuk miatt
    Imadtam ezt a reszt is mikor lesz kovi? Sajnos csutortoktol a szunet vegeig nem igszan leszek otthon es valoszinuleg nem igazan lesz wifi igy nem tudok majd komizni se elolvasni a reszt de majd bepotolom
    xxManka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, örülök hogy tetszett a rész és holnap délután amint haza értem dobok fel új részt:) Aztán pedig szerintem hétvégén. Bár attól függ hogy lesz időm írni a szünetben:3 Imádás van

      Törlés
  7. Sziaa!
    Hu..hát én most nagyon összezavarodtam...
    Több ilyen dal is jött ki, de én azt olvastam, hogy kamu az egész, és, hogy hallatszik rajta, hogy ez nem Zayn hangja.Az eddigieknél igazuk is volt, mert ott habár hasonlított Zayn hangjára, ki lehetett venni, hogy ez nem az ő hangja..Most viszont nagyon hasonlít Zayn hangjára, de én személy szerint nem hinném, hogy Zayn ilyet tenne.Bár, én azon a véleményen vagyok, hogy Zaynt kirúgták és nem kilépett most kicsit elbizonytalanodtam...Mert szerintem ha Zayn tényleg kilépett volna, akkor nem kezdett volna szóló karrierbe..De sajnos annyira ködös ez az egész...Na mindegy:D
    A részről..jajj nagyon csodáás lett.:)
    Annyit szakadtam rajta:DFőleg a szévédős lányon, bár van egy olyan érzésem, hogy ha én lettem volna a lány helyébe én is így viselkedtem volna.:DA Malik családot mág mindig nagyooon szeretem:3 Zayn és Jadeeeeeey annyira nagyon cukik:3Siess a kövivel pls:)
    xx.Aurora

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett:3 Nos én is hallottam más dalokat amik egyértelműen nem Zayn énekel de ez mégis az ő hangja (szerintem). Holnap jön a kövi:3 Imádás van! <3

      Törlés
  8. a zenéről csak annyit,hogy azt olvastam hogy ezt már rég felvették .. de kitudja. mindegy azért örülök annak hogy újra hallhatom a hangját..:) a NB-t sosem szerettem szóval nem értem hogy most ezzel mi lesz..hogy Zayn majd vele akar összeállni vagy mi? én ettől nem fogok se haragudni rá és nem is fogom megutálni..az ő dolga .a részről pedig. hát a csajokat egyszerűen imádom :D nagyon aranyos részek voltak.:D a kedvencem az mikor Jade megverte a plüssel a csajt a szélvédőn meg amikor lehúzta a kocsiról :D nagyon jók. :D nem tudom,hogy találsz ki ilyeneket de nagyon aranyos és vicces pillanatok ezek :D és imádom a Zayn és Jade pillanatokat is.egyre aranyosabbak és kicsit olyanok mint egy normális átlagos szerelmes pár :) nem tervezel egy 3. évadot? :D rossz belegondolni hogy egyszer vége lesz ennek a sztorinak is. pedig még azt sem tudom hogy hol járunk.. a negyedénél?felénél? .. m1 de imádom a blogod. annyi érzést viszel egy részbe. :D hangulatingadozásaim vannak néha de amúgy imádom. csak a lényeget írod le. ami kell amit az olvasó tudni akar. siess a következő résszel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj nagyon örülök hogy ennyire tetszik. Bevallom gondoltam harmadik évadra is. Viszont az a négy évről szólna amíg Jade kómában van. Esetleg, ha elkezdeném azt írni. Viszont nem akarok abba a hibába esni hogy addig írom hogy már semmi téma nincs de leírom hogy törik meg a napfény a katicabogár hátán miközben kitines páncélja alól elővarázsolja fátyolos szárnyait amit magdi néni a szomszédban elrévedő tekintettel figyel míg elméje arra a napra tekint vissza mikor pistikével elmentek bulizni. Szóval még meglátjuk. Nem mondom hogy nem lesz de biztosra azt sem hogy igen:D Holnap jön a kövi rész és imádás van<3

      Törlés
  9. Csak most lattam h van ujresz ... Ez fantasztikus volt :D elkepeszto egyszeruen nagyon tetszet :)
    Tele volt vidamsagal es izgalommal egyben :) Szamomra eddig ez volt a legvidamam resz amit olvastam ! :D
    Remelem hamar hozzod a folytatast :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett:3 Holnap hozom a kövit délután^^ Imádás van <3

      Törlés
  10. Szia!
    Bocsi, hogy az előző részhez nem kommenteltem, de a helyzet az, hogy legyőzött a lustaság amiért szégyellem is magam. De most itt vagyok. Az előző és ez a rész is valami perfect lett. *o*
    Annyit röhögtem, hogy a hasam több, mint fél óra hosszát fájt :'D
    Jadey a tökös csaj :DD
    Zayn <3
    Do, Wali, Safaa - az én röhögésem a három lány összekevert nevetésének az összessége volt :DDD (retardált fóka, hangtalan csapkodó polip és a hangos ordibálásos nevetés :'D) Megijedtem magamtól :DDD
    Trisha&Yaser - feltétlen meg kellett örökíteni :DDDD
    Hihetetlen mennyit nevettem. Köszönöm :3
    Imádás van <3 ^*^
    Siess a kövivel <3
    XxEmy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj örülök hogy neked is ennyire tetszett. Semmi baj hogy az előzőhöz nem komiztál örülök hogy most ide igen. Holnap délután jön a kövi:3 Imádás van! <3

      Törlés
  11. réééééééééésszt

    VálaszTörlés