2015. március 29., vasárnap

Második Évad: Huszonhetedik Rész

Kukucs! Nos, nagyon sok bloggerina abba hagyta a blogolást kis időre hogy össze szedjük magukat. Meg is értem őket de én azért hozom a részeket hogy legalább valami vidámság legyen. Ez az egy hét az amit semelyikőnk sem fog elfelejteni. Louisék is szakítottak és én csak ülök és azon gondolkozom mi a bús faszom van a bandával...Mindenesetre majd rendeződik ez is. Remélem tetszeni fog a rész, szavazzatok, komizzatok és pipálgassatok:3 <3 Imádás van drágáim xoxoDestiny


Lustán nyitom ki szemeimet és kell pár másodperc míg felfogom hol is vagyok. Testem elernyed mikor agyam emlékeztet hogy Zaynéknál vagyunk. Nyúzottan fordulok meg és szembe találom magam a már kissé borostás fiúval. Az első éjszaka a szülei házában. Imádok itt lenni. Komolyan. Mintha újra lenne családom. Arca békés, semmi nyoma az elmúlt idők súlyának. Látszik mit tesz vele a család. Apró puszit nyomok még én is fél álomban a szájára. Megrándul és tudom hogy felkelt. Elárulja a békés nagyobb légvétele és a heves szívverése. Végig csókolom állát és így térek át nyakára. Szám súrolja kulcscsontját majd szememet lehunyva lehelek puszit mellkasára. Csillogó szemekkel, kipihent kómás mosollyal szorít magához. Nem szólók semmit csak el fészkelődöm karjaiban. Puszit nyom a hajamba majd felsóhajt.
-Minden reggel akarom ezt- motyogja én pedig felkuncogok míg ujjbegyeimmel tetkóit kezdem átrajzolni- Minden este azt amit tegnap mikor megérkeztünk. Ezt a környezetet is akarom. Csak a srácok hiányoznak és minden csodás lenne. Néha még pár fekete meló is bele férne- Fejem jobban mellkasába fúrom a kellemetlen emlék hatására ami valójába nem is annyira kellemetlen- Akkor is irtó szexi volt- kuncog fel rekedtes hangján és hátamra lök.
-Nehéz hanyagolni vagy élvezed a szenvedésem?- kérdezem teljesen elpirulva.
-Azt hiszem mindkettő- feleli és mielőtt felháborodhatnék már megcsókol. Érzem hogy lustán és nehezen mozognak végtagjai ahogy nyelve is reggel lévén. Élvezem a laza csókot, főleg így reggel. Kezeimmel olyan hanyagul ölelem át hogy szinte nehéz rajta tartanom ernyedt tagjaimat.
-Gonosz vagy- suttogom halkan elveszve barna szemeibe.
-Mégis szeretsz- neveti el magát mire megforgatom szemeimet.
-Ego bajnok- fintorgok neki és ő orromra ad egy puszit válaszul majd kikel az ágyból- Viking félisten bajnok- mondom elolvadva végig nézve testén.
-Azt hittem hanyagolni akarod a témád. Te sex istennő- fordul hátra egy féloldalas lebilincselő mosollyal mire arcon dobom egy párnával. Morogva bújok el a takaró alá és kezdem élvezni az égető meleget. Szemem lehunyom és légzésem egyre jobban lassul. Testem kezd elernyedni és érzem ahogy félálomba kerülök.
-Nem jössz le?- kérdezi halkan Zayn míg lehúzza rólam a takarót.
-Uhm, de- felelem míg újra felébredek kissé és feltekintek rá.
-Nem muszáj- feleli míg puszit nyom homlokomra és én köré fonom a kezeimet.
-De, megyek- mondom kissé alvó hangon mire ő felegyenesedik de nem engedem el így ülő pozícióba kerülök. Elneveti magát és lefejti nyakáról a kezeimet. Pólójába markolok és vissza dőlök mire ő rám.
-Jézusom- ordít fel meglepetten és olyan gyorsan mozdul keze hogy elmosolyodom csak hogy ne essen rám.
-Teljesen nekem való vagy- nevetek fel nézve megfeszült kezeire. Arca pár centire pihen az enyémtől. Tudtam hogy nem fog rám esni, ahhoz túl gyorsan kapcsol és túlságosan is félt. Fejemmel felhajolok hozzá és megcsókolom. Vissza helyezem az ágyra a fejem és ő mozdul velem így nem szakítja meg a csókot. Minden téren közelebb kerül hozzám és szinte már az ágyba nyomódom de nem bánom.
-Halott kiscicák- hajol el tőlem mire felnyögök szomorúan.
-Legalább felkeltem- morgom neki míg a szekrényhez csoszogom.
-Lejöhetsz pizsiben is. Én is csak egy gatyát kaptam magamra- feleli mögém lépkedve.
-Inkább felöltözöm- mondom halkan és gyorsan magamra kapok pár ruhát és össze fogom a hajam.
-Gyönyörű vagy- sóhajt fel és apró puszit nyom arcomra majd szinte kilök az ajtón. Már ha lehet mondani egy nap után de rutinos léptekkel megyek le a lépcsőn.
-Jó reggelt- köszönök vidám.
-Jaj drágáim- rikkant fel Trisha és már kezdek hozzá szokni Zayn okozta öröm kitöréseihez minden percben.
-Jó reggelt- bólint nekünk reggeli kávéja mögül Yaser mire elmosolyodom. Zayn megfogja a kezem és az asztalhoz húz amiért hálás vagyok ugyanis nem nagyon tudom hogy kezelni a helyzetet. Kissé még feszengek de elhanyagolható az érzés.
-Lányok?- kérdezi Zayn magához véve a jól megpakolt tányérját.
-Öltözködnek- sóhajt fel Yaser.
-Megyünk valahova?- kérdezi felvont szemöldökkel Zayn míg a szendvicsébe harap én pedig csak kevergetem a teát.
-Zöld mentás tea. Isteni, majd meglátod- ül le velem szembe Trisha.
-Igen az illata is remek- felelem mosolyogva.
-Vidámparkba készülnek veletek. Csak nektek még nem szóltak- feleli nevetve Yaser.
-Jézus- nyög fel Zayn.
-Mindig ő vitte őket vidámparkba- tájékoztat Trisha. El tudom képzelni ahogy Zayn randira vitt oda valakit majd mentek a húgai is és végül minden fuccsba ment és itthon füstölgött.
-Most már nehezebb őket akárhova is vinnem- feleli motyogva.
-Őket nem zavarja, téged se zavarjon- feleli Trisha egy nyugtató mosollyal.
-Majd miután napi nulla huszonnégyben kamerákat dugdosnak az arcodba és családod arcába utána mond hogy ne zavarjon- kel ki magából.
-Zayn- förmedek rá mire rám néz majd fejét megrázza és a tálát kezdi nézni.
-Ezt csinálják csak nem érdekel- válaszol letörten Trisha mire felnyögök.
-Két percet ha kérhetnék nevelésre megköszönném- nyögök fel kínosan és felrántom Zaynt majd kirángatom a kertbe. A reggeli idő kellemes meleg ám még érezni a kis hideg fuvallatokat.
-Ők fogják a kamerákat?- mutatok be a házba mire felhúzott szemöldökkel mérgesen rám néz- Ők fogják a kamerákat amiket az arcodba tolnak?- kérdezem felvont szemöldökkel kíváncsian én is kikelve magamból.
-Nem- feleli halkan.
-Miattad dugják az arcukba azt a kamerát és mégis elviselik, hozzá szoktak. Ne anyukáddal legyél ilyen. Amint meglát sikongatni kezd hogy ott vagy, csak legyél kedves és ne ilyenkor mutasd ki nekik hogy rossz. Feltöltődni jössz nem pedig veszekedni. Ha morogni van kedved; nekem tedd négy szem közt, ők csak jót akarnak- simítok végig kezén már lenyugodva, hiszen érthető. Felsóhajt majd az égre néz és vissza rám.
-Tudom csak ez dühítő- vakarja meg tarkóját.
-Elég jól tudjuk mind ketten kezelni a düht- nézek rá utalóan mire megrázza a fejét. Besétálok mellette vissza házba és hagyom had tisztázza és nyugodjon le.
-Ne veszekedjetek miattunk- mondja halkan Trisha egy szomorú tekintettel megspékelve amitől össze szorul a szívem.
-Óh ugyan- legyintek és vissza hajolok teám főlé.
-Komolyan, hozzá szoktunk hogy néha ki akad- feleli Yaser.
-Szomorú- felelem megrázva helytelenül a fejem és belekortyolok a teába.
-Na milyen?- kérdezi csillogó tekintettel Trisha.
-Isteni- mondom elképedve kissé rájátszott lelkesedéssel de legalább jobb kedve lesz. A terasz ajtó nyitódik majd belép rajta Zayn.
-Ne haragudjatok- mondja halkan majd lehajol az anyukájához és átöleli. Valami suttog a fülébe mire Trisha szeme rám csillan és megsimogatja Zayn kezeit ami köré fonódnak.
-Én is fiam- olvasom le szájáról és lehajtom a fejemet majd mosolyogva kevergetem tovább a teámat.
-Vagy ő lesz a feleséged vagy senki más- kacsint rám Trisha mire félre nyelem a teát és halkan, diszkréten próbálok megfulladni.
-Én is így gondolom- nevet fel Zayn majd kezét hátamra simítja és én a félre nyelt tea hatására könnyes szemmel felnézek.
-Eljegyzés megvolt már?- röhög fel mögöttünk Doniya.
-Később hugi- emeli a magasba a kezét és újra félre nyelek.
-Anyu!- sikít fel Safaa és lefut.
-Mi az?!- dob el mindent Trisha aggódóan.
-Nincs itthon betét!- visít tovább és gyomrom össze szorul.
-Yaser, mondtam hogy elfelejtettél valamit- csapja homlokon magát Trisha.
-Férfiből vagyok!- teszi maga elé két kezét rögtön védekezően.
-Jade nem tudna adni egyet hogy ki bírja visítás nélkül?- kérdezi unottan Waliyah.
-Nincs nálam- mondom halkan és Zayn aggódva kapkodja a fejét és jól tudom nem tudja mit is csináljon.
-De hát ha megjött volna? Egy nőnél mindig van- mondja cincogó hangon kissé kuncogva- Hacsak esetleg nem vagy te...
-Ezt Zaynra bíznám addig kimennék a fürdőbe- állok fel hirtelen. Nem akarom hallani hogy vajon mit mondhatna. Elbőgöm magam ha azt mondja hogy esetleg nem vagyok terhes. Sietősen lépkedem fel értetlen tekintetek között Zayn szobája felé. Kétségbe esetten rontok be a szobába majd a fürdőbe és dőlök a falnak. Szívem gyors ritmusa vissza ránt a valóságba. Ezek után tuti megutálnak. Te jó ég... tuti nem olyant szántak Zaynnak akiknek gyereke se lehet. Kétségbe esetten túrok hajamba és lehuppanok a hideg csempére. Elvégre mit számít ha felfázok?! Semmit...egyik térdem felhúzom és kezemet megtámasztva rajta temetem arcomat tenyerembe. Fáradtan felsóhajtok majd szaggatottan kifújom a levegőt és érzem ahogy megtelik könnyel a szemem. Nem tudok hozzá szokni a gondolathoz hogy én már nem...nekem már soha nem lesz...
-Óh drágám- ront be valaki az ajtón mire dermedten felnézek Trishára. Könnyes szemekkel húz fel és ölel magához- Nem mondta eddig. Annyira sajnállak szívem. Bármikor beszélgetni akarsz itt vagyok, telefonon is hívhatsz. Segítek bármiben amiben csak kell- hadarja kétségbe esetten szipogva.
-Köszönöm- felelem halkan és magamhoz húzva átölelem.
-Anyu, kimennél?- kérdezi egy rekedtes hang.
-Ne feledd, komolyan. Bármiről- néz rám szemeit törölgetve én pedig még mindig vissza fojtva a sírást mosolyogva hálásan bólintok neki. Amint kilép vissza rogyok a földre és arcomat kezeimbe rejtem Zayn elől.
-Ne haragudj, csak nem akartam ott maradni. Nekem ez nem megy. Sajnálom, komolyan- motyogom kezembe kétségbe esetten de nem nézek fel rá. Légzésem gyorsul mikor gyengéden elhúzza kezeimet arcom elől és magához ránt.
-Sajnálom- suttogja a fülembe és átkarol. Rácsimpaszkodom.
-Őszintén mond meg hogy nőként tekintesz-e rám vagy így már csak mint...
-Teljes értékű nő vagy Jadey- puszilja meg homlokomat én pedig hozzá bújok.
-Menj le és mond nekik hogy készüljenek és mehetünk csak össze szedem magam- mondom eltökélten.
-Senki nem siet sehova- hangja halk és megtört míg hátamat simogatja.
-Csak menj le és mond nekik hogy készüljenek vagy valami- nyögöm ki.
-Jade..
-Kérlek- nyögök fel újra belé rekesztve a szót. Mérgesen kifújja a levegőt majd kezével hajamba túr és erősen rántja maga felé a fejemet. Szám elnyílik a hirtelen mozdulattól de már ajkamra tapad. Kezem mellkasának feszül hogy ellökjem de esélyem sincs ellene. Gyorsan kerekedik fölém és már a fürdő hideg padlójának nyomva csókol vadul. Tehetetlenül válaszolok neki a csókra és egyre mérgesebb leszek rá és úgy durvulok el. Zayn mégis durvábban tépi ajkaimat. Keze elvándorol és megmarkolja mellem mire egyik lábam felhúzom és felnyögök. Nem hagyja abba a csókot és tudatom ködössé válik. Gyorsan tépi el magát tőlem és ránt fel.
-Nő vagy, az én nőm vagy. Anyám a lányának titulált téged szóval el se kell jönnöd ha nem akarsz, azt csinálhatsz amit szeretnél. Komolyan, itt bárkivel beszélhetsz bármiről Jadey. Szeretlek, és tudom hogy ez nehéz csak fogd fel hogy ettől függetlenül te még nő vagy. Nem is akármilyen- kuncogja el a végét rekedten a fülembe. Össze zavarodva hagyom hogy magához húzzon. Kábán hagyom hogy kitereljen a fürdőből és nézem ahogy átöltözik. Mellé lépek és én is elfogadható külsőt varázsolok magamnak. Hazudnék ha az a kis túlfűtött figyelem elterelés nem jött volna be.
-Örülök hogy jössz, félek ha kimegyünk akkor megtámadnak. Apám vigyáz anyámra de tudod a vidámpark nyílt terep. Nem szívesen mennék velük egyedül- feleli idegesen.
-Vigyázunk- felelem higgadtan még mindig kissé a lent történtek és a fürdőszobai dolgok hatása alatt állva de most már legalább az jár a fejemben hogy meg kell őket védeni.
-Még fegyvert se vihetek magammal a kurva fotósok miatt- dörren fel és vissza csapja az éjjeli szekrényt amiben a titkos kis rekesz alatt lapul a Magnum-ja.
-Nyugi- fonom kezem alkarjára majd lejjebb vezetem és ujjainkat össze kulcsolom míg hátának feszülök.
-A húgaim Jade. Ez rohadt fontos- feleli morogva teljesen megfeszülve.
-És figyelni is fogok rájuk- mondom halkan.
-Tudom- sóhajt fel és megfordulva átölel. Elveszek karjai között mikor hallom hogy nyitódik az ajtó.
-Ha valami van, hívtok. Nem érdekel ki hallja az igazat hadarjátok, én is hívlak titeket ha itthon lenne valami. A lányok már be vannak zsongva- hadarja el Yaser majd ki is megy.
-Áldom az eget a bérgyilkos Apákért- mondja morogva. Elenged majd kinyitja az ajtót és megvárja hogy kilépjek. Kissé feszengve megyek le, lehajtott fejjel.
-Sajnáljuk- mondja halkan Waliyha.
-Én sajnálom- mosolygok rájuk majd kisétálok az előszobába és felhúzom a cipőmet.
-Zaynra is vigyázz- suttogja nekem Yaser.
-Mindenkit szemmel tartok- bólintok neki komolyan.
-Nagy fiú vagyok- toppan közénk Zayn míg ő is elkezdi cipőjét húzni.
-És ideges- feleli Yaser hetykén.
-Ezért tökéletes is- vág vissza Zayn.
-Ebbe nem lehet hol belekötni. Sokkal jobb mikor ideges- felelem váll rántva.
-Attól még aggódhatok az egy szem fiamért- horkant fel.
-Hozzá szoktam hogy ilyenektől nem kell titeket féltenem- feleli halkan Zayn.
-Most se kell. Azért edzésben vagyok- fintorodik el Yaser mire elnevetem magam.
-Kész vagyunk- ugrál körbe Safaa.
-Remek- mosolygok rá őszintén majd fel Zaynra.
-Vigyázzatok egymásra- feleli aggódva Trisha és már értem miért is nem tud ő a maffiáról. Így is túlságosa félti őket, elég neki a hétköznapi veszélyforrás ismerete. Nem kell plusz löket neki. Yaser felelősség teljesen rám néz majd Zaynra és elmosolyodunk. Zayn a kezemért nyúl mire furán rá nézek.
-Nem lesz baj?- kérdezem halkan mire szemöldöke a homlokára szalad.
-A nőm vagy- feleli éllel a hangjában és megragadja a kezem. Trisha Yaserhez bújik és úgy mosolyog rám míg én csak kábán nézek rájuk de már kirántanak a házból.
-Lehet jobb lenne ha külön mennénk. Te elől én hátul kombó- felelem halkan.
-Túl feltűnő lenne, így előttünk vannak legalább- rántja meg a vállát. Vihogva ülnek be a lányok a kocsiba én pedig míg szelíden körül nézek behuppanok az anyós ülésre. A lányok hátul röhögcsélnek míg Zayn kihajt és elmosolyodik a visszapillantó tükörbe nézve. Alig tíz perce mehetünk mikor Safaa előre hajol és bekapcsolja a rádiót. Lágy női hang csendül fel és szinte el is hallgat.
-Ilyen a te szerencséd- röhög fel Waliyha.
-Pff- forgatja meg szemeit Safaa. Ismerős dallam üti meg fülemet és rögtön felismerem a dalt.
-Óh Zayn szerenád idő van!- visít fel Doniya mire Zayn rám néz és kacsint egy aprót.
-Stained coffee cup
Foltos Kávécsésze- kezd énekelni halkan és a lányok felsikítanak mire ő félig elmosolyodik.

-Just a fingerprint of lipstick’s not enough
Csak egy új nyomatni rúzslenyomat nem elég.

Sweet where you lay,
Aludj, Ahol lefekszel

Still a trace of innocence on the pillow case
Még mindig ott az ártatlanság nyoma a párnahuzaton.


Waking up
Felkelek

Beside you I’m a loaded gun 
Melletted egy töltött fegyver vagyok- Utalóan néz rám mire felnevetek a lányokkal együtt. Tökéletesen passzol hangjához a refrén pedig eddig úgy voltam vele hogy ez csak Lounak lett kitalálva.

I can't contain this anymore
Nem tudom tovább visszatartani

I'm all yours, I've got no control, no control
A tiéd vagyok, nincs irányításom, nincs irányításom

Powerless
Erőtlen vagyok

And I don't care it's obvious
És nem érdekel ha ez egyértelmű

I just can't get enough of you
Egyszerűen nem tudok eleget kapni belőled

The pedal's down, my eyes are closed
A pedált lenyomom, a szemeim csukva vannak

No control
Nincs irányításom

Taste on my tongue
Íz van a nyelvemen

I don't want to wash away the night before
Nem akarom elmosni az előző estét- Perverz mosolyától elvörösödöm és csak megrázom a fejem.

In the heat where you lay
A forróságban, ahol fekszel

I could stay right here and burn in it all day
Itt tudnék maradni és égni benne egész nap

Waking up
Felkelek

Beside you I’m a loaded gun
Melletted egy töltött fegyver vagyok

I can't contain this anymore
Nem tudom tovább visszatartani

I'm all yours, I've got no control, no control
A tiéd vagyok, nincs irányításom, nincs irányításom

Powerless
Erőtlen vagyok

And I don't care it's obvious
És nem érdekel ha ez egyértelmű

I just can't get enough of you
Egyszerűen nem tudok eleget kapni belőled

The pedal's down, my eyes are closed
A pedált lenyomom, a szemeim csukva vannak

No control
Nincs irányításom

Lost my senses
Elvesztem az érzékeimet

I'm defenseless
Védtelen vagyok

Her perfume’s holding me ransom
A parfümje fogságban tart

Sweet and sour
Édes és keserű

Heart devoured
Belepusztulok

Lying here I count the hours
Itt fekszem és számolom az órákat- Hangja össze olvad a rádiójéval és teli torokból énekel, testemen végig fut a libabőr és csak élvezem a kis koncertet.

Waking up
Felkelek

Beside you I’m a loaded gun
Melletted egy töltött fegyver vagyok

I can't contain this anymore
Nem tudom tovább visszatartani

I'm all yours, I've got no control, no control
A tiéd vagyok, nincs irányításom, nincs irányításom

Powerless
Erőtlen vagyok

And I don't care it's obvious
És nem érdekel ha ez egyértelmű

I just can't get enough of you
Egyszerűen nem tudok eleget kapni belőled

The pedal's down, my eyes are closed
A pedált lenyomom, a szemeim csukva vannak

No control
Nincs irányításom

No control
Nincs irányításom

No control
Nincs irányításom


Powerless
Erőtlen vagyok

And I don't care it's obvious
És nem érdekel ha ez egyértelmű

I just can't get enough of you
Egyszerűen nem tudok eleget kapni belőled

The pedal's down, my eyes are closed
A pedált lenyomom, a szemeim csukva vannak

No control
Nincs irányításom- Hangja tökéletesen tölti be a kocsit és mi a lányokkal szinte megörülünk és most érzem át a rengeteg rajongó miért is sikítozik.
-Az első számú rajongóim anyám után- biccent hátra a fejével- Nem mellesleg- köszörüli meg a torkát- Lányok fogjátok be a fületeket- néz hátra a visszapillantó tükörben mire számomra meglepő de rögtön befogják- Eléggé köthető hozzánk a dal, minden sora- kacsint rám és a lányok felnevetnek. Túl szép lett volna hogy tényleg befogják a fülüket.
-Annyira cukik vagytok- kezd hörögni Safaa mire elröhögöm magam- Egy csajszinak se énekelt még szóval érezd magad megtisztelve- csettint ujjával és Zayn felnevet.
-És végszóra megérkeztünk- állítja le a motort.
-Mától énekelsz nekem minden nap- felelem ajkaira nyomva egy puszit még a kocsiban majd kiszállok a toporgó lányokhoz. Az első hogy körül nézek és bármi furát keresek de semmi. Zaynra nézek és elmosolyodom jelezvén hogy tiszta minden. Körbe néz azért ő is mire megrázom a fejem majd elindulunk. Waliyah a hátamra ugrik mire nevetve cipelem őt a jegyvásárló bódéig ahogy Zayn Doniyat míg Safaa csak ugrál körülöttünk.
-Ezért hiszik hogy a húgom vagy- nevet fel Zayn szavait a hátán vihogó nővérének intézve. Laza mozdulattal túr hajába majd kócolja össze mire Zayn szinte megvadulva kezd pörögni de mégis úgy hogy ne essen le testvére a a hátáról. Nevetve és gyorsan intézik el a jegyvásárlást majd már bent is találom magam hátamon a húgával. 
-Úristen! Oda be kell mennünk!- mutogat a kísértet járatra. Zayn elmosolyodik és elindulunk. Meg se kottyan neki hogy Doniya a hátán van ahogy nekem sem hogy Waliyha rajtam ül.
-Egy csónak- hallom meg határozottan Zayn hangját mire Doniya izgatottan hátra néz és elmosolyodom. Körbe fordulok egyszer és senkit nem látok így vissza fordulok a már előttem toporgó Zaynra.
-Hölgyeim- mutat a fekete alagút fele Zayn. Leszállnak rólunk a lányok és futva érkeznek a kis fekete csónakba- Mi ketten hátra- suttogja fülembe és kezünket össze fűzi majd apró puszit ad számra és én kis híján elolvadok- Ha csak ketten lennénk- rázza meg a fejét míg halkan hozzám intézi szavait. Ugyan kérlek pillantást vetek rá míg elfogadom kezét amivel besegít a csónak hátsó részébe. Hátamat a fának vetem és rögtön Zaynhoz bújok amint beül mellém. Előttünk jó két és fél méterre pedig a három lány nyomorog. Keskeny hajó de hosszú. Míg ők teljesen az elejében vannak mi leghátul nyugodtan és kényelmesen.
-Ha csendben maradnál akkor még lehetne is valami- kuncog fülembe én pedig csak a combjára csapok. Kezét átveti a derekamon és magához húz. Nyugodtan döntöm fejemet a vállának míg a hajó megindul. A semmiből sikít fel egy lány majd a víz bugyborékolni kezd körülöttünk és karok kezdik rángatni a csónakot.
-Mi a fasz?- akadok ki Zaynhoz bújva aki felnevetve magához húz.
-Csak nem félsz?- suttogja rekedtesen a fülembe mire felé nézek és tiltakozásra nyitnám a számat de csak elfintorodom. Mosolyogva csókol meg, lassan. Figyelem a sikolyokat, a hajó mozgását, hogy a lányoknak fogalma sincs hogy mi itt hátul elvagyunk egymással. Mégis a legtöbb figyelmemet Zayn köti le. Nyelve selymessége, puha ajka, ahogy nyelve nyelvemet érinti. Apró cuppanással váll el tőlem és arcomat nyakába fúrom.
-Ne kezd el szívni mert az már nem lesz halk- suttogja mire felkuncogok.
-Jézusom!- sikítanak fel egyszerre mire felnézek és egy akasztott lány mellett haladunk el.
-Nem szeretem az ilyen dolgokat- mordul fel Zayn.
-Mármint a szuiciditással kapcsolatos dolgokat?- kérdezem halkan.
-Igen- feleli komoran.
-Meg van a maga szépsége- rántom meg a vállam.
-Minden átfutott az agyamon csak nem az hogy szép mikor ott feküdtél a saját véredben felvágott erekkel- morogja fülembe hogy a többiek ne hallják- Elhatároztam magam hogy nem beszélek róla soha sem de baszki Jade- dörren fel.
-Mikor nem hallják, ezt akkor- felelem komolyan, ezzel lezárva vitát. Lába remegni kezd és tudom hogy ideges. Azt is tudom hogy nem hoztuk fel ezt a témát és hálás is voltam érte. De azt is tudtam hogy elő fog még kerülni.
-Fúj de undi- szörnyülködik Safaa mikor elmegyünk egy éppen eret vágó lány mellett és jobban össze húzom magam. Zayn karja megfeszül rajtam és szégyenkezve nyomom arcomat pólójának.
-Ne haragudj- mondom megremegő hanggal.
-Majd- sóhajt fel keservesen és hajamba puszil. A lányok olykor sikítanak vagy megugranak, én néha még én is megugrok egy-egy dolog láttán és olyankor Zayn nevetve magához húz, elfelejtve a kisebb össze zörrenésünket pár másodperc alatt.
-Semmi sem tud bántani- suttogja a fülembe.
-Tudom- bújok hozzá és érzem szívének gyors ütemét eme pár szavamra- Biztató- kuncogok fel mire mélyen és elkínzottan sóhajt egyet.
-Döglött kiscicák- rázza meg a fejét mire borostás arcára nyomok egy puszit majd még egyet de fejét gyorsan fordítja el és szájra puszi lesz belőle. Számat nem húzom el csak hagyom pihenni az övén. Lassan kezdi mozgatni a száját és ajkaimat ajkai közé veszi. Egyik kezével megfogja államat és maga felé húz én pedig nem ellenkezem...

21 megjegyzés:

  1. Na ne pont itt most ez komoly hogy hagyhadtad itt abba ajjj.Olyan irtó cuki mukik hogy az hihetetlem ahhh...imádlak siess a kövi résszel!:)❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy ez is tetszik nektek:D Szerintem szerdán hozom ha az úgy jó mindenkinek:) Imádás van <3

      Törlés
  2. Kedvenc napjaim vannak ,amikor részt hozol ☺☺☺
    Kis aranyos bérgyilkosok :DD
    Siess a kövivel ☺ ;)
    Love you ❤❤
    xx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy így is tetszik a blog hogy cukiság van:D <3

      Törlés
  3. istenem de aranyos volt ez a rész :) imádom az ilyen pillanatokat amikor Zayn énekel egy dalt Jadenek. az annyira aranyos *-* remélem nem fogja semmi sem megzavarni a pihenésüket. a lányok meg nagyon aranyosak :D alig vároma következő részt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kiderül minden és örülök hogy tetszik a rész illetve az olyan pillanatok :) <3

      Törlés
  4. Úristeneeem.
    Szóval.Megdöbbentő, hogy négy napja teljesen depressziós vagyok, te pedig egyetlen résszel eltudod érni azt amit még a legjobb barátnőm se tudott:hogy nevessek:)
    Ahj..egyszerűen csak..annyira csodálatos lett és hajjh omajgaad.Próbálom összeszedni a gondolataim, de ilyen rész után nagyon nehéz.:D Zayn és Jadey olyan nagyoon cukiiik együtt, hogy fhuuu:DImádom, bár ez nem hinném, hogy meglepő lenne.:)Zayn családját is annyira imádom:3 Remélem még jó pár részbe beleírod őket.:3 Egyébként túl feltünő, hogy nem volt eddig semmilyen balhé...bár, biztosan lesz so..:D
    Csodálatos rész volt, mint mindig:)
    Nagyon siess a kövivel:)
    Ölel, Aurora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem akarok pont most kegyetlen lenni...:D Komolyan mondom hogy örülök annak hogy nevettél. Ezért hozok részeket..csak hogy oszlassam a buságot. Nem írok most semmi de ezért mondtam miszerint jó ha vannak részek előre. És ez egy ilyen alkalom. Szerdán hozom ha mindenkinek jó persze ha szeretnétek előbb megoldom azt is:) Imádás van <3

      Törlés
  5. Ebben volt minden. Vidámság, szomorúság. De nem tudok mást mondani mit, hogy imádtam. ♥ Kedvenc blogom. :D Várom a kövit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök neki:D minden igaz szerdán de lehet előbb ha lesz rá igény:) <3

      Törlés
  6. Jajj istenem de cukik de vajon meddig tart ez a nyugis csaladias allapot?
    Nagyon birom zayn csaladjat foleg yasert szerettem meg hogy miert arrol gozom suncs de akkor is
    Egyebkent hova lett jade gyuruje? Elo fog kerulni vagy mar el van feledve?
    Es vissza fog menni a korhazas fiuhoz (Dervis??) ?
    Nekem a louisek parosa volt a kedvencem nagyon kiakadtam amikor megtudtam :(((
    Mikor lesz kovi?
    Imadtam ezt a reszt iiiis
    xxManka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán szerdán de lehet előbb. Nos a gyűrű az eleje óta a fejemben van és te vagy az első aki észre vette miszerint nincs most még benne. Vissza fog térni. Úgy 38-9 résznél. Kb. Plusz mínusz három rész:D Dervish is fel fog még tűnni. Imádás van

      Törlés
  7. Imadom hogy boldogok ettol en is az leszek teljesen atelem az o erzeseiket.duuurva sose hittem h ilyen erzeseket hoz ki belolem egy blog 😃 hogy van e igeny a minel elobbi reszre? Meg szep!! barmikor orulunk az uj resznek en legalabbis sose tudom megunni es koszonom hogy tovabbra is irsz nekunk ne hagyd abba mert zayn IDEIGLENESEN ott hagyta a bandat en biztos vagyok benne hogy nem tud majd a sracok nelkul meglenni 😃 ok testverek nem kollegak es hat a testverek orokre megmaradnak, en legalabbis ebben bizakodok siess a kovivel puszi xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is tudom hogy nem fogja nélkülük bírni, ez egyértelmű mindenkinek. Csak a kérdés hogy meddig bírja és mennyire mély nyomot hagyott benne a sajtó és a sok szenny. Ha nem is megy vissza, el tudom képzelni hogy néhány koncerten még fel fog lépni. Vagy csak össze ül a srácokkal zenélni. Megpróbálok hétfőn vagy kedden hozni részt:) Örülök hogy a boldog részektől feldobódsz. Igyekszem könnyíteni a helyzetet már amennyire lehetséges. <3 Imádás van

      Törlés
  8. Mert pont most hagytad abba ?! Ez nagyon joo volt nekem nagyon tetszet :)
    Imadom h szeretik Zayn szulei Jadet :D meg persze azt is a testverei is elfogatadak !
    Jajjjj mar alig varom a folyatatast :DD remelem minel hamarabb lesz!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki ne fogadná el Jadeyt?:DD Örülök hogy tetszett, holnap vagy kedden várható új rész:) <3

      Törlés
  9. Szia!
    Nagyon jó lett. :) Végre mindenki boldog, és minden tökéletes. Ilyen is rég volt már :D :/ Amúgy a rész olvasása közben eszembe jutott, hogy a komája előtt Jadenek volt az a gyűrűje, ami még az anyukáé volt. És ugye az mindig megvédte. Na azzal mi lett? :D Úgy eltűnt a sztoriból...
    Nagyon jó lett, hozd hamar a kövit :3
    Xx Amber

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Második ember akinek feltűnik a gyűrű. Jujci de izgatott vagyok.. Jaj hát annak meglesz a külön ki momentuma:)

      Törlés
    2. :) A következő részt mikor hozod? :3

      Törlés
    3. Sajnos csak holnap:/ Elnézést kérek ezért de még át kell néznem és írni is a következő részhez szóval pfah:D

      Törlés
    4. Oh. :( Kár. De semmi baj :D így is annyi részt hozol mostanában, hogy le a kalappal! :)
      Már nagyon várom a kövit <3<3

      Törlés