2015. március 6., péntek

Második Évad: Hatodik Rész

Kukuucs! Íme a hétvégi rész:3 Remélem tetszik, lett benne egy kis izgalom is szerintem. Kíváncsian várom a véleményetek és a komikat. Tessék írni mindenről ami éppen az eszetekbe jut. Felőlem az unikornis létre jöttéről is írhattok ha ahhoz van kedvetek:D Szóval kommizatok iratkozzatok fel és pipálgassatok én kis vérpingvinjeim <3 Jó olvasást remélem tetszik a rész^^ xoxoDestiny


-Elárulod mi történt ott lent?- kérdezi halkan Zayn még mindig ugyan abban a pozícióban.
-Nem- felem rögtön mire kibontakozik az ölésből épp annyira hogy arcomra nézhessen.
-Miért?- kérdezi nyugodtan mire eltekintek az egyik sarokba majd vissza rá.
-Mert megváltoztatná a kapcsolatotokat. És ha te boldog vagy vele akkor én...én ezt..nem akadályozom meg- nyögöm ki nagy nehezen és látom amint újra könnyek gyűlnek a szemébe.
-Neked nem lenne jobb ha megutálnám őt örökre? Hisz akkor veled lennék. Gondolom- mondja egy meggyötört tekintettel.
-Ne azért legyél velem mert őt utálod- mondom halkan.
-Attól még elmondhatnád- emeli fel fejemet az államnál fogva.
-Nem csalt meg téged. Semmi ilyen. Csak egy régi ügy. Közte és köztem- mondom kissé elgondolkozva hogy ne legyen egyértelmű neki. Hisz mit is mondhatnék neki? Az exed akivel össze jöttél míg én kómában voltam az az ember aki vállon lőtt és ott hagyott megdögleni. Egész jó lenne.
-Miért intéztél el annyi embert a nyugatiban?- jön az újabb kérdés mire lehajtom a fejem.
-Nem szeretném elmondani- nyögöm ki ahogy felidézem magamban milyen képek is jelentek meg szemem előtt és hogy taglózott le a sötétség. Ijesztő. Soha nem hittem volna hogy erre valaha is képes vagyok. Annyi embert tettem tönkre pusztán azért mert elhagyott engem Ő.
-Remélem tudod hogy még mindig bízhatsz bennem- feleli halkan mire kissé felnevetek ironikusan.
-Pont hogy miattad volt. Ide jöttem Pezz belém kötött közölte hogy menjek innen hisz már boldog mindenki beleértve ti kettőtöket is. El mentem a keletibe. Munkáért. Ott volt a legkisebb esélye hogy megtaláljatok. Grubbs azt mondta hogy formába kell jönnöm. Vissza rázódni. Mérges voltam, nyúztuk egymást a legjobb emberével és próbáltam minden dühömet kiszabadítani. Földre vittem. Aztán emlék képek, és letaglózott a sötétség. Jobban, erősebben és kegyetlenebbül mint szokott. Elég volt arra gondolnom hogy tépted a számat és hogy löktél a falnak. Hogy tépted le rólam a ruhát vagy én rólad. Minden hülye játék eszembe jutott. Egyszerűen kétségbe esetten dühös voltam. Aztán már mindenki halott volt és jajgatott körülöttem. Lelőttél és kómába estem. És ne érts félre, egy csöppnyi harag sincs bennem amiért az a golyó bennem végezte. De fáj hogy Perrieval vagy. Viszont elfogadom- mondom vontatottan és lassan az egész sztorit míg a hideg újra kiráz az emlékek miatt.
-Sajnálom- feleli rekedtes hangon és nagyon jól tudom hogy agyában leperegnek azok a képek és emlékek mikor a fejünket elvesztve egymásnak estünk.
-Őszintén szólva szerintem nem- felelem halkan és kiszabadulok össze fonódott testünkből még ha élvezem is. Semmit sem sajnál ő. Egyedül én és talán a többiek. Ő boldog és csak azt sajnálja hogy felkeltem.
-Hova mész?- szól utánam mire megrántom a vállamat és remegő kezekkel elfordítom a kulcsot a zárban és kilépek a folyósora. Sietve megyek le a lépcsőn és Perrie rögtön felugrik majd felfut, nem csodálom. Jobban is teszi.
-Össze jöttetek?- kérdezi csillogó tekintettel Lou mire elmosolyodom.
-Szerinted? Túl lépett rajtam- rántom meg a vállam és levetődöm mellé a kanapéra.
-És te ebbe beletörődsz?!- kérdezi dühösen és fennhangon Lou mire csak rá nézek és látom amint lenyugszik.
-Mintha tehetnék akármit is Pezz ellen- suttogom neki és látom hogy neki is fáj. Átérzi hogy kis híján megörülök a tudattól hogy ők ketten egy pár.
-Tehetnél- feleli csendesen mire ironikus nevetés szalad ki torkomon.
-Egyszer szét mentek miattam. És újra össze jöttek. Szerintem elég indok hogy miért hagyjam- mondom váll rántva.
-Szükségünk van rád- feleli halkan Ems mire rá mosolygok.
-És itt is vagyok- tárom szét karjaimat mosolyogva.
-Gyere vissza táncosnak- kéri kiskutya szemekkel és rögtön megrázom a fejemet, nemlegesen. Nem megyek vissza. Minél kevesebbet találkozom Zaynnal annál jobb lesz, mindkettőnknek.
-De vissza jössz- feleli Harry mire felhúzom a szemöldökömet.
-Jól mondja- vágja rá Lou.
-Nem- jelentem ki keményen.
-Mi nem?- kérdezi Zayn amint lesétál mellette a mosolygós barátnőjével.
-Nem akar vissza jönni táncosnak. Közöld vele hogy jöjjön- mondja zordan Niall és furcsállom a szőke tekintetét amint Zaynra mered. Túl sok minden történt négy év alatt. A társaság komolyabb lett, Ben maffia vezér és Zayn...Ő és Perrie. A területek és az egész világ más lett.
-Szerintem sem kéne vissza mennie- feleli Pezz és csak mosolyogva megrázom a fejem. Látom amint Ben megfeszül majd rám néz de csak szemmel nyugalomra intem. Nem kell a balhé.
-Ben hol vannak a fegyverek?- kérdezi dühös pillantással Lou mire csak kezem a hátára simítom nyugtatás képen.
-Álljatok le- szól közbe Zayn mire mindenki ránéz kivéve én- Kellenek a táncosok. Dave lelépett- feleli halkan mire már felkapom a fejem.
-Hova? Miért?- kérdezem rögtön.
-Maffia- feleli egyszerűen Ben mire lehunyom a szemem és élesen beszívom a levegőt. Halott, lehet hogy még nem de az lesz. Megmondtam neki hogy tartsa távol magát a sok szartól! Megígérte! Dühösen pattanok fel és veszem az irányt az ajtó felé. Hirtelen rántanak vissza.
-Nem- feleli komolyan Ben.
-Engedj el- felelem teljes komolysággal én is míg szemébe nézek eltökélten.
-Vissza jössz táncosnak?- kérdezi Zayn de továbbra is csak Bent nézem aki aprót bólint én pedig kétségbe esetten rá nézek.
-Igen- nyögöm ki nehezen mire hallok mindenkitől egy megkönnyebbült sóhajt. Minek mondtam igen?! Minek?! Nem tudom, mert ő kérdezte. De tőle akarok távol maradni. Kell egy nyugtató.
-Beköltözhetnétek- feleli rögtön Liam mire Ben újra bólint de most jól láthatóan teszi meg.
-Szedd a cuccaid. Mindent úgy hagytam ahogy te...anno- feleli rekedtes hanggal mire megindulok a lépcső felé. Zayn és Perrie még mindig ott áll. Az egyik csak bámul rám kifakult szemekkel a másik pedig meg akar ölni de ez kölcsönös. Perrie oldalát választom, nincs kedvem hozzá érni még véletlenül sem Zaynhoz. Oldalasan próbálok mellette fellépni de vállal belém jön. Konkrétan lép felém egyet csak hogy a vállát belém nyomhassa. Kissé neki lökődöm a falnak és érzem ahogy a levegő kezd megfagyni. Olyan gyorsan mozdulok hogy én sem fogom fel de már torkánál a falhoz szegezem.
-Állj le- suttogom neki míg kinyújtott kezemmel ott tartom a fuldokló lányt. Zayn szeme kikerekedik, látom amint mindenki felugrik még is Ben ér hozzánk a legközelebb de akkor már Zayn egy laza mozdulattal lefejti a kezem barátnője nyakáról.
-Te is- feleli nekem halkan.
-Ha nem te lennél az már rég megöltelek volna- felelem Zaynnak mire apró féloldalas mosoly jelenik meg a száján- Nem viccelek- teszem hozzá halkan mire elkomorodik.
-Te teljesen megörültél!- rikolt rám Perrie és én lassan felé fordítom a fejem- Elvette az eszedet a kóma és hogy Zayn nem szeret! Hogy jössz ahhoz hogy a te mocskos kezedet a torkomra helyezd?- üvölt rám és Zayn ismét csak mozdul mire leintem.
-Gyerünk Perrie- mosolygok rá reménytelenül mire látom ahogy szinte paprika vörösre vállt arca- Mire vársz? Tedd meg te is, alázz meg- suttogom neki közel hajolva hozzá. Apró nőies keze nyakamra szorul és Zayn már ott is van de ellököm őt magunktól, erősen. Perrie keze szorul a torkomon és érzem a kissé fullasztó érzést de csak mosolygom. Kezével a falnak akar tolni mire segítve neki hátra lépek. Vele ellentétben és tudnék tenni ellenne. Örülten mosolyog rám ahogy én is annak ellenére hogy érzem fogy a levegőm. Mégse fogok tenni semmit. Én nem fogom bántani Zayn barátnőjét.
-Gyerünk- lehelem neki- Roppantsd össze a gigámat- formálom lassan a szavakat és szorítása erősödik. A kényszer hogy megpróbáljak levegőt venni nagy de még sem teszem. Eszembe jut mikor én markoltam így annak a bérgyilkosnak a nyakát akit Zaynra küldtek. Amik a szobámban vagy az ő szobájában történtek. Az író asztalok kissé más használatáról is elég sok kép beugrik és érzem ahogy megint elvesztem az uralmam.
-Engedj el- felem neki míg küzdök saját magammal is, olyan mintha valamit vissza akarnál tartani de tudod hogy csak késleltetni tudod. Szorítása csak erősödik mire lehunyom a szemem. Miért is nem akarom őt bántani? Zayn miatt?! Tekintetem újra kinyílik és Perrie pupillája kitágul. Zayn már ugrik ahogy Ben is.
-Vidd ki!- üvölt Ben Zaynra- Mindenki, kifelé!- üvölt a többiekre és szinte minden elmosódik Vállamnál fogva lök vissza Ben falhoz mikor ellököm magam Perrie után. Lábam lendítem  mire össze görnyed előttem. Mégis könyökével mellkasomba üt mire testem össze rándul és szemeimet akaratlanul is behunyom. Újra kinyitom és már máshol vagyok. Az üvegasztal kerete körülöttem és a szilánkok érzem ahogy bőrömbe szúrnak kissé.
-Sajnálom- lihegi Zayn és semmit nem értek. Gyorsan ugrok fel és ugyan ilyen gyorsan is veszem a levegőt- Nyugodj le, Ben is jól van csak kissé véresen. Verd ki az emlékeket a fejedből. Gondolj a hullákra a nyugatiba. Az összesre- mondja gyorsan míg tovább liheg és rajta is látok jó pár karcolást és foltot. Elmémbe rögtön beugrik a sok ember körülöttem véresen. Hogy azt én tettem és most megint megtörtént. Tekintetem könnybe lábad és csak bámulom Zaynt.
-Bántottalak?- kérdezem remegő hanggal és ő csak bámul rám.
-Ki esett minden?
-Ki- nyögöm magam elé meredve félve és végig nézek Ben szét pusztított nappaliján.
-Elég sok ütést be vittél de azt hiszem felismertél vagy nem tudom. Ne haragudj hogy belevágtalak az asztalba de már nem tudtam mit tenni- mondja míg kezével letörli kissé felszakadt száját.
-Hol van Ben?- kérdem körül nézve újra a romos nappalin.
-Kint- feleli és felém kezd lépkedni de felrakom a kezem.
-Ne- nyögöm ki.
-Nem fogsz bántani- leheli maga elé mire csak kezeimmel rá mutatok.
-Pont úgy nézel ki mint akit nem bántottam. Nem akarom tudni mit tettem Bennel- mondom könnybe lábadt szemekkel míg az eshetőségek végig szántanak agyamon.
-Nem bántottál Jade- mondja újra és teljes mértékben nyugodt.
-Nem mehetek vissza táncosnak- rázom meg a fejem.
-De vissza jössz. Erről nem nyitunk vitát- feleli és már kezét a csuklómra fogja majd elkezd kiráncigálni. Amint meglátom Bent lefolyik egy könnycsepp az arcomon. Lila foltok vannak már most mindenhol rajta. Néhol felrepedt kisebb sebek és vágások.
-Nincs semmi baj- jön hozzám mosolyogva és átölel- Jó volt végre igazán verekedni- puszil hajamba és átölelem- Stílusos köszöntés, tudod hogy mi ilyen menők vagyunk- kuncog fülembe kissé nehéz légzéssel és tudom hogy komolyabb baja nem lett mégis gyűlölöm az érzést ami rám tör.
-Ne haragudj annyira nem akartam ezt- mondom míg ujjaimmal görcsösen szorítom pólóját.
-Ideje beköltözni- int fejével és én csak lehajtott fejjel sétálok mellette szégyenkezve. Elvesztettem önmagam...

17 megjegyzés:

  1. Ahh. Már pedig de reménykedtem hogy kinyírják Perriet-.- Jó. Gonosz vagyok. Tudom. Ès mit művelt már megint Dave? Hát mindig bajba keveri magát._. Zayn még mindig hülye. Ès én még mindig megütném. Annak ellenére hogy Jade is megütötte. Hahh. De megérdemelte. Jesszus. Ma már nagyon gonosz vagyok. Ijj. Szegény Ben:c És Louis jó cuki volt már megint:3 Kövit.:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Holnap hozom a következő részt:) köszönöm a komit imádás van még mindig <3 xoxoDestiny

      Törlés
  2. Csak annyit mondok ,hogy PER-FECT *-* *-* *-*
    Imádtaaaam,de ezt tőlem megszokhatoood :)))
    Várom a kövit :))
    xx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm<3 holnap hozom elvileg:) xoxoDestiny

      Törlés
  3. Remélem részletesen írod le hogy hogy öli meg Perriet. Jo a valóságban nincs vele bajom de itt agyfaszt kapok tőle. ;) A rész fenomenális lett. Gratulálok!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenki a halálát akarja:D nagyon szépen köszönöm:3 xoxoDestiny

      Törlés
  4. Megint csodás lett. Hihetetlen jól írsz! Ah, egyre jobban utálom Zayn-t. Perri meg pusztult volna el Jade kezei közt. Hogy lehet ilyen szemét?! Én is szívesen bevinnék neki egy balhorgot. Szegény Jade.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj istenem, köszönöm<3 Ne utáljátok már Zaynt:D Kezdem magam rosszul érezni:D imádás van<3 xoxoDestiny

      Törlés
  5. Uram teremtőm :O
    Ez egy tökéletesen megírt rész. *.*
    Jade - Ohh, hogy küldte volna másvilágra Perriet :D (tudom kedves vagyok :3). Végre újra a régi Jade :)
    Ben - szegény :c rajta csattant az ostor :/
    Zayn - Wahahaha :D remélem észhez tért Jade öklétől :3 Még mindig szeretem <3
    Perrie - Blah! Őt meg egyre jobban utálom. Leonidina bekeményített :DDD kár, hogy a mi főhősnőnk erősebb nála :3
    Louis - óó úgy szeretem :3333
    Jut eszembe a verekedésről... akkora maflást kaptam a padlónktól, hogy hülyébb lettem, mint eddig voltam :D az egész úgy történt, hogy ültem és a kutyám játékból rám ugrott csak, hogy tök elbambultam és hirtelen ért :DDD Egy franciabuleszról mind1 több fölösleges információ:) szeretek veled beszélgetni :DDD
    Imádlak :*
    Már nagyon várom a kövit <3
    XxEmy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áhh a mondatot félbe hagytam xD
      ...Egy franciabuleszról van szó.....
      Bocsi szoktam ilyet csinálni :D

      Törlés
    2. Az oszt igen:D Köszönöm szépen a komit a részhez:3 Ezen a Leonidián még mindig felröhögök:D A kutyád igazából egy harci kutya és maffia része és csak ki akar téged képezni a nehezebb időkre:'D Én is imádom hogy ilyeneket írsz, feldobja a napom:D Imádás van^^ xoxoDestiny

      Törlés
  6. Pfu,csak,hogy olyan Jade-sen fogalmazzak,már nagyon az arcába csapnék Perrie-nek. Mit fojtogatja Jade-t? Ez hülye?! Na meg Jade. Miért nem csinált semmit? A végén még elszáll magától Perrie.:D amúgy nem tudom melyik részben volt még régen,de arra gondolok,hogy ugye amikor Ben kínozta Jade-t,akkor Dave elmondta Zayn-nek,hogy Jade szereti. Na és utána azt mondta Perrie Jade-nek,hogy ha szereti Zayn-t akkor el fogadja,hogy ő Perrie-vel boldog. És ugye utána meg meglőtte Jade-t,szóval elég gáz a csaj..mint már említettem elég szivárvány. Na mindegy,ez csak úgy eszembe jutott. És Dave lehet,hogy meghal?:ooo Ha meghal akkor kiakadok,nagyon. Tök durva,hogy kiborult Jade miután Perrie elengedte. Igazából jót röhögtem azon,amikor Zayn megszólalt,hogy 'Bocsi,hogy belevágtalak az asztalba,de nem tudtam már,hogy mit csináljak.' vagy valami hasonló.:D most lehet,hogy hülyének nézel,hogy ezt mondom,de ez van.:D Örülök,hogy vissza megy táncosnak,így legalább Zayn is szenved majd. Meg Perrie is. Remélem,hogy már nem sokáig lesz Zayn hülye és dobja Perrie-t,mert nem hozzá való,teljesen különböznek. Jade a legjobb.
    Már várom a holnapi részt. Vagyis remélem,hogy lesz holnap rész mint azt írtad az előszóban -vagy mi az,szerintem tudod,hogy mire gondolok.:D-.
    Xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesznek még konfliktusok. Zayn idegesít mindenkit még jó sok ideig. Perrie valóban szivárvány de hogy feldobja a részeket?!:D Daveről is lesz benne szó, fel is fog tűnni a színen Luke-al együtt. Zayn-Jade fajta bérgyilkos humorka:3 Nem nézlek hülyének örülök hogy valaki poénosnak találta:D És értem mire gondolsz, remélem tudok hozni részt:) De szerintem fogok. A komik az én kis éltető energiáim. Azokhoz meg rész kell:D köszönöm a kommentet imádlak <3 xoxoDestiny

      Törlés
  7. remek rész lett :D csak kár hogy ilyen gyorsan elolvastam :( a cselekmény érdekes volt így nem csodálkozom,hogy rövidnek tűnik számomra a rész :D Jade hmm. egy kicsit megijedek mikor kikapcsol és csak pusztít ,de nagyon fáj az,hogy Zayn miatt lett ilyen és a srác pedig.. semmit nem tesz . nem értem ,és az is hogy mást nem tudott mit csinálni csak beleb*szni az üvegasztalba..hát OK..és most komolyan ZAYN ember mit érzel Jade iránt?. jó én sem szeretem hogy ha újból összejönnek és minden happy ,de megbolondítasz annyira kíváncsi vagyok a folytatásra.. Perriet ki nem állhatom ... jobb ha csak ennyit írok. Dave hm kár. remélem visszatér :) egyik kedvenc karaktereim közé került :D 1 dolgot még nem értettem. most hol is gyilkolt Jade? Kelet vagy Nyugat?? xdd egyszer ezt egyszer meg azt írsz így összezavarsz xd de amúgy remek rész lett alig vároma afolytatást. siess a következővel. próbálj meg hozni még egy részt a hétvégén légyszi :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jesus, hol írtam mást?:D Észre se vettem. Nagyon sajnálom:o Ma is hozok részt egyébként ez rész valóban kissé rövidebb lett szóval azért is bocsánat. Dave vissza fog térni egyébként:) Köszönöm a komit és bocsánat a sok szarságért:/ imádás van xoxDestiny

      Törlés
  8. Szia!
    Eddig nagyon tetszik a második évad! Kíváncsi vagyok Zayn mikor tér észhez. :D Nagyon jól írsz, és imádom a történetet. Bár ezt kábé minden rész után leírom. :) Nagyon jó lett ez a rész is. :))))
    Xx Amber

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, örülök neki:3 Nagyon szépen köszönöm^^ xoxoDestiny

      Törlés