2015. január 17., szombat

28.Rész

 Kukucs mindenkinek! Tudom, tudom hogy rövidebb lett. Viszont szóltam is róla. Ezen a héten voltam először suliba a szünet óta (betegség) és rengeteg dologból írtam/feleltem. Nagyon örülnék ha komiznátok, mostanában egyetlen egy komit kaptam. Megértem hogy lusták vagytok, én is az vagyok szóval mindegy is. Remélem tetszik a rész.




-Egy hétig semmi ilyen- morogja Zayn reggeli hangján míg nyakára is puszit adok úgy mint eddig szinte mindenhova a felső testén. Az utolsó nap hogy így kelthetem fel őt.
-Majd Louis- nevetek halkan rá. Kétlem hogy értékelné ha ennél hangosabban beszélnék még. Ahhoz neki túl reggel van.
-Téged jobban élvezlek- húz magára és karjaival szorosan átölel majd fordít rajtunk és rám fekszik.
-Zaaayn- nyögöm nevét míg levegőért küzdök.
-Megfojtalak a szeretettemmel! Élvezd a szeretetem erejét- nevet rám majd csikizni kezd. Vergődve és tehetetlenül küzdök, esélytelenül. Jó öt percbe telik mire abba hagyja, kezeimet a fejem fölött fogja le én pedig kipiroslott arccal nézek fel mosolygós ám de nyomott arcára. Hiába a párna mindig nyomot hagy rajta.
-Elkésünk- mondom még mindig tekintetét pásztázva mire fintora húzza száját.
-Hangulat gyilkos- veti nekem hátra mikor már ruháit keresgéli.
-Én Jade Wyne, örülök a találkozásnak- mosolygok rá míg a takarót magamhoz szorítva felülök és őt kezdem nézni.
-Ha ha ha- mondja éröltetten és tagoltan. Nem mozdulok csak figyelem őt. Hogy hajol le egyik zoknijáért és hogy kutat a másik feléért egy darab fekete csőfarmerban póló nélkül. Épp egy szék alá néz be hasalva mikor hátra néz rám. Csapzott haja, igéző szeme, kis borosta ezért nem tudok kiszeretni belőle- Nem láttad a zoknim?- kérdezi a kis kutya szemeit bevetve mire elnevetem magam és a párnák alá nyúlok. Előhúzom a keresett darabot. Hálásan áll fel és jön felém majd nyúl a zokniért de elrántom tőle.
-A-a!- mondom mikor újra a zokni után kap- Valamit valamiért- rántom meg a vállam mire minden szó nélkül letarol és csípőmre ül. Halkan nyögök egyet ahogy hátra csapódok az ágyon. Rögtön nyakamra veti magát és megszívja. Alig időzik ott de szemeim már csukva vannak. Hirtelen érzem meg ajkait most már számon. Lágyan csókol, nem úgy mint ahogy a nyakamat szívta. Átengedem magam az érzésnek, csak a pillanatnak. Gonosz vigyorral húzódik el tőlem majd meglóbálja előttem a zokniját.
-Ez nem ér! Elvontad a figyelmemet- ülök fel tajtékozva míg mellettem a takaróra csapok.
-Ha nem teszed vissza magadra a takarót akkor te hallgatod Paul üvöltözését mert isten a tanúm hogy nem fogom tudni vissza fogni magam- közli velem mintha arról cseverésznénk hogy hol szilveszterezünk.
-Hát most erre mit mondjak?!- húzom fel vállaimat- Én szívesen hallgatom Paul üvöltözését- szám mosolyra görbül és ő újra hátra fordul és rám néz.
-Nem akarok igazságtalan lenni. A fiúk így is miattam szívnak hogy reggel indulunk- harapja meg alsó ajkát mire hátra dőlök az ágyban és szétvetem végtagjaimat.
-A jó kisfiú- nevetem el magam- Egyébként megértem. Bár bennem nincs ekkora akarat erő- mondom eltűnődve és a csillárt kezdem nézegetni.
-Ezt se csináltad mert most is letepernélek- jelenti ki kissé mélyebb hangon.
-Akkor is letepernél ha éppen foszladoznék- nevetem el magam és hasra fordulva nézem tovább ahogy öltözködik és hozzám vágja a cica nacim és az ingét.
-Nekrofil még nem vagyok. De majd ha te előbb meghalsz úgy egy hatvan év múlva akkor újra tárgyalhatjuk- gondolkozik el majd tovább kezd pakolni.
-Mikor én 78 éves leszek akkor már nem lesz nemi életünk. Hogy nézne már ki?- borzadok el és még a hideg is kiráz a gondolatra.
-Ha 78 éves leszel megbeszéljük- neveti el magát ismét és én is elkezdek felöltözni- Én kész vagyok- jelenti ki az ajtónak támaszkodva. A cipőmet próbálom magamra erőszakolni kisebb-nagyobb sikerrel meg is oldom.
-Én is- mondom a hajamba túrva és ki libbenek a folyosóra.
-Csini vagy- kap el hátulról és nyakamba puszil. A hideg kiráz de csak nevetve elfordítom a fejem és szájára nyomok egy apró csókot. Kézen fogva szállunk be a liftbe és indulunk meg a földszint felé.
-A többiek már ott lesznek?- kérdezem míg a lift falát bámulom.
-Elvileg igen- rántja meg vállait. Szeretném ha a lift megállna, ha itt rekednénk. Csak még egy kicsit. Ki akarom élvezni az időt vele, ez annyira kevés volt. Félek nem látom őt újra. Fejem lehajtom és a lift alját kezdem tovább szuggerálni. Túl kevés időt tölthettem vele, tudom hogy az én hibám hiszen eltaszítottam magamtól. Mégis igazságtalannak érzem hogy az élet máris szét választ minket.
-Beletörődtél ugye?- kérdezi meg míg erőtlenül kifújja magából a levegőt.
-Mibe?- kérdezem rá emelvén a tekintetem. Csillogó szemeivel engem fürkész, keserű mosolyra húzza száját majd megrázza fejét- Zayn- mondom nevét hátha beszélni kezd.
-Abba hogy többet már nem is látjuk egymást- túr bele feszengve és idegesen ébenfekete hajába. Szemeim elnyílnak és szám is "o" alakot formál. Nem tudok megszólalni hisz nem tudom mit is mondhatnék. Én tényleg így gondolom, nekünk már nincs jövünk. Ez az utolsó napunk. Vagy ő hal meg, vagy én.
-Igen- hajtom le szégyenlősen fejemet. Tudom hogy bizakodnom kéne de utálom azt a fajta reményt ami lehetetlen. Bárki más a helyemben kétlem hogy tudna hinni ebben. Csodálom Zaynt, már csak ezért is.
-Fogadjunk- rántja meg a vállát és nyújtja felém jobb kezét mintha csak kezet akarna fogni.
-Miben?- nézek rá értetlenül mire féloldalas mosolyra húzza száját.
-Ha találkozunk még- kezd el gondolkodni, majd látom ahogy megszállja az ihlet- akkor adnod kell nekem egy sztriptíz show-t- csillannak fel szemei. Elnevetem magam majd én is oda emelem neki jobb kezemet.
-És ha nem találkozunk?- kérdezem felvont szemöldökkel mire újra gondolkozni kezd.
-Az így is nagy csapás lesz- rántja meg vállait.
-Ebből csak te jöhetsz ki jól- nevetem el magam mire perverz mosolyra húzza a száját.
-Hidd el hogy te is a tánc után jól jársz- húz közel magához ám kezünk még mindig össze van fonódva.
-Jó legyen, benne vagyok- rázom meg kezét mire mosolyogva ő is leutánozza mozdulatomat. A lift kinyitódik mi pedig kisétálunk rajta. Bőre enyémhez ér és szorosan tartja kezemet.
-Viszlát Schon- int oda a fekete tüsi hajó férfinak. Aprót intek neki és mosolyogva vissza int nekünk. Az ajtó kitárul előttünk és mi kilépünk a reggeli levegőre. Nem mondom hogy meleg van de hideg sincs. Kellemes reggeli hűvös. A nap haloványan dereng az égen ám a hold is látszik még. Pár felhő szeli át az eget jó pár madár társaságában. Zayn nem engedi el a kezemet csak húz tovább egy taxihoz. Minden olyan álom világ szerűen hat. Mintha csak sodródnék.
-A repülőtérre- darálja el amint beülünk és a taxi megindul. Kezét szorongatva nézek ki az ablakon- Nyugi- néz rám és végig simít a kézfejemen.
-Hogy nyugodjak már meg Zayn?!- csattanok fel mire csak rezzenéstelenül az ajkaimra hajol. Ráérősen csókol elhitetve velem hogy annyi időnk van amennyit csak akarunk. Pedig ez hazugság, ez nem így vagy, már egy óránk sincs. A sofőr megköszörüli a torkát mire szétrebbenünk. Zayn sötét pillantást vet a taxisra míg én csak a lábait nézem. Jobb mintha fel kéne néznem a szemébe.
-Beszélünk minden nap- duruzsolja a fülembe.
-Ha két napig nem adok élet jelet, akkor tudd ho...-eddig jutok mert nézésével elhallgattat.
-Three?- kérdez hátra a taxis mire Zayn bólint egyet.
-Ilyen barátnőd van és benevezel a Three-re? Fiam te bolond vagy- mondja rosszallóan mire halkan felnevetek.
-Én vagyok benne a Threeben- mondom halkan mire hátra néz nem törődve azzal hogy egy járművet próbál vezetni. Engem annál jobban izgat elvégre London forgalmas, eléggé jót tesz az egészségnek ha az útra figyelünk.
-Kegyed miért tetszett benevezni erre a szarra?- kérdezi kissé sem tapintatosan mire most Zayn röhögi el magát.
-Hát tudja én nem neveztem- mondom értetlenül, több se kell a férfinak satu fékezve néz hátra.
-Hogy hívnak?! Jade?!- kérdezi elképedve mire aprót bólintok- Hinnya!- ordít fel nevetve- Az asszony nem fogja el hinni! Kaphatok egy aláírást kegyedtől?!- neveti el magát és elém dob egy darab papírt és tollat. Értetlenül és félénken nézve Zaynra firkantom le nevemet- Örök hálám üldözzön! Fiam te meg becsüld meg!- fenyegeti meg ujjával és tovább indulunk. Mind ketten elképedve nézzük a fütyörésző embert. Felvont szemöldökkel és értetlenül fordulok Zayn felé aki szintén ilyesmi arc kifejezéssel méregeti a taxist. Le parkol a repülőtér előtt és mi ki szállunk.
-Tessék, köszönjük a fuvart- nyújtja át a pénzt Zayn a pénztárcájából.
-Jézusom! Nem kell nekem!- ugrik hátra mintha csak egy véres kést akart volna neki oda adni- Nekem a megtiszteltetés hogy a hölgyet szállíthattam- hajol meg előttem kissé majd vissza száll a kocsiba és elhajt.
-Ez megtörtént?- kérdezem a süvítő gumikat figyelve.
-Pontosan ugyan ezt akartam kérdezni- áll mellettem ugyan úgy lecövekelve Zayn.
-Ez nagyon bizarr volt. Soha nem történt velem még ilyen- mondom elmorfondírozva.
-Nos, most már bizonyítékom is van rá hogy a barátnőm nem neve nincs senki- neveti el magát majd megfordul.
-Hülye vagy- mondom utána lépkedve még mindig hitetlenkedve és sokkolódva.
-Jade!- kiállt fel valaki és mind ketten arra fordulunk. Louis fut felém, sprintelve.
-Szerettelek- súgja a fülembe Zayn mire kérdőn nézek rá és már el is fut mellőlem. Ijedten nézek vissza Louisra aki már le is dönt a lábamról és hangosan csattanunk a reptér kövén.
-Úr isten te beteg állat- nyögöm a rajtam fekvő fiúnak- Tegnap le estem egy tetőről ez senkit nem izgat?!- kérdezem még mindig fuldokolva.
-Én is örülök hogy látlak- ölelget magához a földön. Tehetetlenül viszonozom mackó ölelését.
-Szia- köszönnek nevetve a többiek- Lou szállj már le szerencsétlenről- mondja még mindig röhögve Liam mire Lou lemászik rólam nagy nehezen és engem is felsegít.
-Sziasztok- intek a társaságnak majd Harry nyakába vetődöm.
-Ohh mi ez a nagy kivételezés?- kérdezi átölelve derekamat.
-Tegnap nem tudtam normálisan elbúcsúzni- mondom majd füléhez hajolok- nagyon ajánlom hogy ne baltázd el Ems-et!- morgom oda neki mire szorítása erősebb lesz.
-Pet a pasija. Elvesztettem Jade- suttogja vissza.
-Küzdj te féleszű- forgatom meg a szemeimet amint csak Lou és Niall tud röhögni lévén hogy más nem láthatja.
-Minek?- kérdezi fog hegyről mire eltolom magamtól és kérdőn nézek rá.
-Azt kérdezted hogy minek és megüsselek vagy csak rosszul hallottam?- kérdezem meg őt végig mérve.
-Azt kérdeztem minek. Nekem ő nem kell- fúrja zöld szemeit enyémbe és én letaglózom. Füléhez hajolva kezdem leszidni amennyire ez lehetséges suttogva.
-Na ide figyelj Harold. Tudom hogy nem annyira bírsz mint a többiek. Én azért szeretlek de megértem az ellenszenvedet. És ha nem kell akkor miért zavar hogy palija van? Miért akarod őt átölelni elalvás előtt? Gondolkozz el aztán jelentsd ezt ki. Nem sokára tényleg végleg el fogod veszíteni őt Harry- mondom neki szomorúan majd elhúzódom tőle és sorban megölelek mindenkit.
-Aztán vigyázz magadra- kacsint rám Niall mire elnevetem magam.
-Egy rakéta vető ellen ha győzök akkor azt megünnepeljük- mondom míg nyakába csimpaszkodom.
-A Nando's-ba!- nevet ő is majd letesz a földre.
-Figyelni fogok mindenkit ezt már most mondom- nézek mindenkire szúrósan- Főleg téged husiság- mutatok ujjammal Zaynra mire védekezően maga elé rakja kezeit,
-Értettem főnök- neveti el magát majd egyik karját könnyedén dobja át fölöttem és húz magához. Tehetetlenül dőlök mellkasára de meg se kottyan neki- Amúgy legalább most megengedhetnénk magunknak azt a külön kegyet hogy elérzékenyüljünk, nem?
-Próbálom fent tartani az erős nő imadzsemet- nevetek fel rá mire homlokát enyémnek dönti.
-Tudod mennyit sírtam miattad- húzza halvány mosolyra száját.
-Azt terveztem hogy nem sírok és kemény leszek szóval ne csináld ezt- hajtom le fejemet mire lágyan elneveti magát.
-Én is ezt terveztem édes- emeli meg fejemet állam alá nyúlva. Szeme valóban csillog de nem hagyja kibuggyanni a könnycseppet amitől mosolyognom kell.
-Olyan cuki vagy- nevetem el magam mire megforgatja szemeit.
-Majdnem jobb bérgyilkos lettem mint te. Én vagyok a világ legjobb fiú bandájának a titokzatos rossz fiúja és erre azt mondod cuki vagyok?!- akad ki nevetve mire szinte össze roppantom úgy húzom magamhoz közelebb. Érezni akarom a bőre melegét, az illatát. Mindent ami vele kapcsolatos.
-Hiányozni fogsz, nagyon- dörmögöm mellkasába erőtlenül míg tovább csimpaszkodom rajta.
-Jaj de cuki vagy- kezd nekem gügyögni ragyogó szemekkel.
-Ahh kapd be Malik!- ütöm vállba a sértődőtett játszva.
-Azt nem neked kéne?- kérdezi tőlem suttogva hogy biztosan csak én halljam.
-Az már meg volt- mondom elpirulva halkan mire a nyakamba csókol.
-És milyen jó volt- kuncog érdesen fülembe miközben meg is harapja azt. Hiába a hideg végigfut rajtam amitől újra neveti kezd.
-Reméltem is- suttogom vissza fülébe kissé felbátorodva. Tudom hogy bérgyilkos vagyok de hát na! Ő miatta szégyenlős leszek. Az ágyban történő dolgok mások, ott a vágy elveszi az eszemet, megbolondulok.
-Nálam van a tangád amit még elloptam- mondja teljes természetességgel amin már meg sem lepődök.
-Nálam az inged- vágok vissza mire még szorosabbak húz magához erős karjaival.
-De nálam van a szíved is! Nyertem- nyújtja ki rám nyelvét mire nevetve adok nyelvére egy puszit amiből persze csók lesz. Kezei szorosan tartják csípőmet, ajkai tudatosan mozognak enyémeken. Semmit nem kell csinálnom szinte csak élveznem. Élveznem hogy még itt van, hogy szeret, hogy szeretem.
-A te szíved is nálam van- mondom egy kis sóhaj után mire kimérten bólint belegyezés képen egy mosoly társaságában.
-Gyönyörű vagy- mosolyodik el még jobban mire elpirulva és fintorogva nyakába fúrom arcomat- Akkor is. Ott is szép vagy!- neveti el magát.
-Zayn a gép indul öt perc múlva- Szól ide nekünk Lou egy szomorkás arccal mire Zayn komoran int fejével.
-Na ide figyelj- néz eltökélten szemeimbe- egy hét és látlak! Ha addig megmered magad öletni szétrúgom a formás és markolni való feneked, okés? Ha véletlenül ki találod magad nyíratni megkeresem és megölöm a nyomorékot. Megkínozom. Nem viccelek! Ha megtalálsz akkor imádlak, mindent meg adok neked majd amit csak tudok és úgy élünk mintha meg se történt volna ez a szarság. Elveszlek, hozzám jössz, neveled a gyerekeket míg én a srácokkal sörözök jó férj módjára a nappaliban meccs nézés közben és szidjuk a bírókat. Ha nem találsz meg akkor szeretlek, nem a te hibád. Nem fogok érte haragudni. Hidd el minden oké lesz jó? Bírd ki amíg nem leszek itt, egyél minden nap. Valahogy én is átevickélem ezt a pár napot. Szorongasd az ingem én a bugyid. Ölj meg mindenkit! Előbb lő aztán gondolkodik! Ha újra mellettem alszol akkor nem fogsz aludni, ne haragudj- húzza perverz féloldalas mosolyra száját- Tökéletes vagy, gyönyörű, szép, csinos, okos, szexi, csillám póni és az enyém- nyom gyors puszit számra- eszembe se jut más nőhöz nyúlni majd esetleg Louishoz. Minden nap beszélünk minimum huszonnégy órát- nevet boldogan az én könnybe lábadt szemeimbe- Nem akarok csöpögős lenni szóval hogy a picsába és mikor lettél ennyire fontos?!- hajtja le a fejét- Húh, oké. Megjegyeztél mindent? Tuti. Minden kis hülyeséget megjegyzel! Megnyered ezt a szart és elveszlek feleségül- hajol közel hozzám de gyorsabb vagyok és már én tépem az ő ajkait. Vadul, szemérmetlenül és talán szerelmesen.
-A rajzok majd beszélnek helyettem- mondom krákogva még egyszer szorosan magamhoz húzva.
-Komolyan mondom ez volt a legjobb csók eddig- mondja kifulladva mire nevetve nézek fel rá. Barna szemei folytatják a beszédet de ő már így is rengeted mindent mondott. Ha rájön ez a beszédes dolog olyan aranyos tud lenni hogy komolyan mondom elolvadok. Mellette olyan kis hétköznapinak érzem magam. Pedig ő egy sztár, én meg egy bérgyilkos.
-Amúgy imádom a hajad- csúszik ki a számon csak úgy mire kissé elnyílt szemekkel de lemosolyog rám.
-Hát ennek örülök. Legalább nem kell szőkére festetnem mint Niallnek- neveti el magát míg ujjait hajába süllyeszti. Az én kezem is fekete hajába téved és lehúzom magamhoz még egy csókra. Egy utolsóra. Lassú, kényelmes csókra. Egy olyan csókra ami mintha tudná hogy látjuk még egymást, hogy nem kell sehová sietnünk ott van még nekünk az örökké valóság. És talán elhiszem ezt a hamis reményt amit egyetlen egy csók nyújt, talán nem.
-Nem akarlak itt hagyni- suttogja halkan fülembe míg mélyet szippant és biztos vagyok benne hogy illatomat próbálja elméjébe vésni úgy mint én.
-Nem akarlak elengedni- nevetek rá talán kissé kényszeredetten- De menned kéne. Indul a gépetek- mondom neki mosolyogva holott már sírva toporzékolnék hogy itt ne merjen hagyni. Lassan csúszom ki kezei közül és lépek egy aprót hátrább. Végig mér majd rám mosolyog, küld egy puszit majd rám kacsint egyet és megfordul, megfogja a bőröndjét és elindul a gép felé. Ben szinte rögtön mellém lép és átkarolja a vállam. Szipogva de mosolyogva bújok mellkasához.
-Ha azt mondom minden rendben lesz elhiszed?- kérdezi a gépet bámulva aminek ajtaja becsukódik.
-Rohadtul nem- mosolyodom el mi közben egy könnycsepp kicsordul a szememből,
-Szerintem túl fogjuk élni- rántja meg a vállát.
-Nem azért aggódom hogy én túlélem-e.- rázom meg a fejemet mikor azt veszem észre hogy Louis rátapad az egyik ablakra majd szép sorba majdnem mindenki talál egy ablakot magának amin keresztül nekem integethet- Ő élje túl- mondom halkan majd integetni kezdek a gépnek Bennel együtt.
-Túlfogja. Talán még egyedül is- Válaszol még mindig a többieknek integetve egy apró mosollyal.
-Kurvára ajánlom- bólintok aprót de szemem nem veszem le a gépről.
-Előbb éljük túl mi, ne robbanjunk fel, jussunk el oda hogy keresni kell és jöhet ez a probléma- neveti el magát de tudom csak a kedvemen akar javítani ami nem igen megy.
-Már ma mennünk kell?- kérdezem a gépet bámulva ami megindul a kifutó pálya felé. Egyre jobban gyorsul majd felemelkedik. Lassan de biztosan kezd egyre magasabbra törni a gépük. A gép amin rajta van mindenki aki fontos nekem kivéve Ben. Azon a gépen ott van a mentsváram, az életem, a jövőm. És talán már ki merem mondani hogy a szerelmem is...

8 megjegyzés:

  1. Uristen.....ez a rész annyira jo hogy amikor olvastam már majdnem sirtam nagyon jo lett, és olyan cuki volt Zayn!!!!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon szépen köszönöm:3 És örülök hogy tetszik és hogy komiztál <3 xoxoVivi

      Törlés
  2. Alohaaaaaaaa!
    Eloszor is.............miert kellet itt abbahagyni?mieeeert?*dramaian sir*:''''(.Masodszor.......iszonyatosan megsirattal ezzel a resszel te lany.Zayn vallomasa..annyira cukiiiiiii volt*-*(najo ez nem meglepo Zayn is mindig cuki:D)Es Jade......ahj...miert ilyen jo bergyilkos?....ha nem lenne ilyen jo akkor nem kene mennie a three-re es ha nem kene elmennie minden tiszta HAPPY lenne..de sajnos el kell mennie szoval-e csodalatos logikam nem fog teljesulni.Na sebaj.Mellesleg asdgjlytgcffhvffffdivc resz lett.Imadtam Jade-et , Imadtam Malikot , Imadtam Harryt ,Lout mindenkit.De legfokeppen a reszt.

    xoxo.Aurora

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj nagyon szépen köszönöm*-* Nem hittem volna hogy ennyien sírni fognak rajta:D Köszönöm szépen ezt a remek komit^^ <3 xoxoVivi

      Törlés
  3. Sziaaaa! :)
    Nagyon jó rész lett. Zayn olyan édes volt a reptéren :3 és olyan édes hogy el is akarja majd venni valamikor Jadet... egyszerüen imádom őket, meg ahogyan írsz. Nagyon tehetséges vagy, csak így tovább!:)
    Ui: szerintem ez a rész is hosszú lett:)))
    Xx Amber

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyooooooooon szépen köszönöm^^ Sőt azt is hogy minden részhez komiztál nekem, nem is tudod mennyire jól esik:3 xoxoVivi

      Törlés
  4. Szia! Pár napja találtam rá a blogodra... Magával ragadott az írásod! Olyan jól írsz és a történet is izgalmas. Nagyon aranyos a Jade-Zayn páros <3 és Ben is olyan cuki... Szurkolok Harrynek és Emsnek. Kíváncsi vagyok a folytatásra! Kérlek minél előbb jelentkezz az új résszel amennyiben azt az időd engedi.
    XxEmy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, olyan jól esnek az ilyenek. Mint aki beszívott csak mosolygok meg örülök saját magamnak. Szerintem ma már fel is rakom a részt olyan jó kedvem lett:D xoxoVivi

      Törlés