2014. december 30., kedd

25.Rész

 Kukucs! Íme a rész és ismét válaszolok. Azért hoznám hetente a részeket hogy ne legyen az hogy nem tudom betartani az idő korlátot. Megvan a fejemben nagyjából a történet végződése de ez nálam úgy megy hogy ami jön ahogy alakul. És mivel még be se fejezetem a történet ugyanis képzeleteim szerint legalább 35 részes vagy több lesz így előre akarok írni. Hogy feltudjam nektek rakni a részt. Amint befejezném a történetet naponta tolnám fel nektek a részeket:) De sajnos legyetek felém türelemmel ugyanis eléggé nehézkesen van időm de azért szerintem rendesen kaptok részeket. Akik szavaztak azoknak nagyon NAGYON köszönöm <3 négy szavazat lett a Perrie-s blogra és öt a túlkorosodott lovestory-ra. Ha valaki szeretne nyugodtan elmondhatja még a véleményét. Két blogot szintét azért nem vezetnék egyszerre szívesen mert nem akarom hogy az legyen hogy nem tudok részeket hozni időben. Bevallom a Perrie-s bloghoz írtam már pár részt és öszintén szólva nagyon szeretem ott is a Zayn-Perrie kapcsolatot. A túlkorosodott lovestorynál már vannak ötletek egy félig kész Prológus is van. Élvezzétek ki a szünetet, kommizatok nekem, pasizzatok és hódítsátok meg a világot!



Óriási taps Zaynnak. Louis vigyorogva figyel minket mint mindenki más az egész arénában.
-Jade- nyögi ki nevemet a végén- Könyörgöm ne legyél már hülye- neveti el magát mégis látom rajta hogy aggódik. Mit tegyek? Meg kell védenem. Emlékszem mikor átmentem hozzá aludni mert az volt bennem hogyha már meghalok legalább boldog legyek az utolsó napokban. Így kellene cselekednem. Mindig egy kicsit meghalok ha nincs velem, ha nélkülem vesz levegőt.
-Jade!- ordít fel a színpadra Ben mire rá kapom a tekintetem- Megütlek!- ordít továbbra is.
-Segítek Ben!- ordít a mikrofonjába mosolyogva Louis. Nevetve nézek Zayn szemeimbe amik reménykedve kutatnak.
-Mit kell ezen gondolkodnod még?!- ordít most oda Dave és egyre kínosabban érzem magam de Zayn nem szól semmit. Kezei lassan csúsznak le enyémekről és úgy figyel tovább, remény vesztetten. Féltem őt. "Gyerünk már" hallom meg a fejemben anyukám és apukám hangját mire ismét mosoly húzódik arcomra. Már nem tartom magam olyan sokszor örültnek emiatt. Kezdem megszokni. Látom amint Zayn egy fancsali mosollyal már hátrább is lép és megfordul. Elvégre csak állok én nézem őt. Én is azt hinném amit ő...nincs több esély. Vége.
-Ígérd meg hogy nem zuhansz össze és nem lesz bajod- suttogom magam elé mire rögtön megáll. Csillogó szemekkel néz vissza rám de meg se várom mit mond. Kezeimmel húzom közelebb magamhoz őt és tapasztom ajkaimat övére.
-Végre!- hallom meg felkiáltani Louist majd taps vihar. Szorosan húzom magamhoz és csókolom meg hogy tudja mit érzek. Azt akarom hogy tudja ő is akárcsak én mikor megcsókol. Nem akarom elveszteni, utálom ezt a helyzetet. Tudnia kell hogy szeretem, az életemnél is jobban.
-Olyan hülye vagy- válik el tőlem nevetve majd felkapva megpörget.
-Én is szeretlek- mondom vállába kapaszkodva mire lerak és homlokát enyémnek dönti.
-Mond még egyszer- suttogja számra olyan csillogó szemekkel amiket oly rég láttam már miattam tündökölni.
-Szeretlek- nevetem el magam és légy csókot lehel ajkaimra. Épp hogy csak hozzá ér mégis teljes egésznek érzem magam.
-Koncertem van- mondja rekedtes hangon elválva tőlem.
-Ölni jöttem- nevetem el magam vele együtt. Elhúzódom tőle és lassan sétálok le a színpadról de mielőtt lelépnék megint megállít valaki. Kezei derekamat ölelik körbe és fejét nyakamba fúrja.
-Táncolj inkább- súgja fülembe miközben puszit nyom nyakamra és megremegek. Hiányzott már ez a bizsergető érzés.
-Fáradt vagyok, és már nem vagyok táncos, lent nézlek majd Mr.Tökéletes- fordulok meg karjaiba és puszit nyomok szájára és már el is tűnök a színpad szélénél és rá három percre már Ben-el állok a színpadtól kissé távol mégis tökéletesen látom őket.
-Örülök nektek- puszil hajamba Ben mire elmosolyodom.
-Én is de még akkor is félek- húzom fintorra a számat.
-Jó akkor mit szólnál ahhoz ha azt mondanám hogy itt van valahol még két bérgyilkos?- kérdezi fülembe suttogva egy eléggé rossz kamu mosollyal Ben mire megmerevedek.
-Hol?- kérdezek vissza rögtön. Látom amint Zayn rám néz és szinte rögtön leveszi hogy valami nem oké.
-Nem tudom! Csak jelzi hogy a közelben vannak ketten. De az aréna túl nagy, de tuti hogy nem itt bent vannak. Kint valahol- néz rám aggodalmasan.
-A kocsi!- kiálltok fel mire Harry értetlenül néz rám de már a legközelebbi ajtóhoz futok elővéve a fegyverem. Amint háttal nyitom ki az ajtót lévén hogy éppen töltöm a fegyvert látom még hogy Harry megkocogtatja Zayn vállát és felém int fejjel. Fintorra húzza a száját majd kacsint. Mosolyogva pördülök ki és nézek körül. Rögtön megtalálom a kocsimat, alatta két félig kilógó testtel. Gyorsan fordulok be egy fa mögé és onnan eresztem a lelógó lábakba az egész táramat. Fájdalmas ordítások és koppanások. Futva megyek odáig és rántom ki az egyiket. Gondolkodás nélkül helyezem talpam a nyakára és nyomom rá addig amíg meg nem hallom a bizonyos reccsenést majd át térek a másikra. Látom amint Ben felém fut de akkor már kirántom a másikat is. Legnagyobb meglepetésemre nála már fegyver van. Rögtön hátra vetem magam és így a nekem szánt golyó az eget szeli ketté. Hátamra esve emelem fel fegyverem és húzom meg a ravaszt.
-Ne már!- dobom hozzá teljes erőmből az előttem lévő férfihoz a fegyvert mivel hogy kifogyott. De hát logikus mivel hogy annyi golyót lőttem a lábaikba hogy csak na...erre elfelejtem hogy nincs bent töltény. Össze kéne szedni magam! A fegyver orron találja mire feje hátra hajlik de közben a ravaszt is meghúzza, karomat súrolva fúródik a mögöttem lévő fába a nekem szánt golyó. Újabb lövés. Ez viszont már Ben-től. Fejbe lőtte.
-Csodálkoztam is hogy eddig egyszerű volt- mondom kifeküdve a füvön levegőért kapkodva. Hiába, az emberrel ezt teszi az adrenalin és a halál simogatása.
-Senki nem mondta hogy egyszerű- áll meg felettem Ben
-Mindenki kettesével jár?!- háborodom fel miközben felülök.
-Biztonságosabb. A város így is romokban hever. Fél Jack tudod mivel nyomul?! Rakéta vetővel! Szerinted?! Ki akar vele össze találkozni?! Senki.- rázza meg a fejét Ben mire hitetlenkedve nézek rá.
-Fél Jack nevet nem érdemli meg csak azért mert levágtam az egyik fülét- mondom durcásan emlékezvén a dolgokra.
-Te a fél fülét én meg három ujját. És még jó páran vagdostak ki belőle részeket. Örült volt mindig is de most még inkább az..- rázza meg helytelenítve a fejét Ben. A kondi terembe voltam és épp Ben-el bokszoltam mikor elkezdte az amit soha nem szabad nálam. Lebecsült, lekurvázott és a családommal elő jött. Nos a fél füle bánta, de megérdemelte! Onnantól nem sokan baszakodtak velem.
-Az nem őrültség hogy levágod három ujját mert megnézte a fegyvered?- röhögök rá a másik emlék hatására.
-A kedvenc fegyverem volt és össze mocskolta!- kezd védekezni Ben- Ez olyan mintha mondjuk a főnök a te Desert Eagle-ödhöz hozzá merne nyúlni. Bosszút követelne!- emeli magasba az ujját.
-Menjünk inkább vissza a koncertre. Zaynnék Holnap után mennek Párizsba addig pihenhetünk? Meg ott lehetnénk náluk..esetleg- nézek rá boci szemekkel míg vissza megyünk az arénába. A fiúk ahogy látom épp vízi csatáznak. Harry a földön fekszik rajta Liam-el és őket locsolja a többi három srác.
-Idióták- rázom meg lemondóan a fejemet mire Ben felröhög. Zayn felém néz mire rossz fiúsan elmosolyodik.
Imádom mikor ezt csinálja. Levesz a lábamról és ezt szerintem ő is nagyon jól tudja. De mit lehet tenni elenne? Elhatározom hogy szakítok vele hogy megvédem erre jön átvált cukiba és irtó szexibe aztán lebeszél a teljesen helytálló ötletemről. Na jó...lehet hogy bár apró bökkenő van benne. Minden estre szeretem őt, azt hogy ilyen. Össze szorul a szívem a torkom a tüdőm és mindenem a gondolatra hogy itt kell őt hagynom. Hogy mire ő valószínűleg végez a turnéval már rég el leszek temetve valahol. Ha eltemetnek. Lehet csak kapok egy két méteres gödröt egy elhagyatott út szélén. Lehet hogy csak egy tóba dobnak. De Zayn nem lesz ott mikor az utolsó lélegzetemet kifújom. Nem érzem magamat ehhez elég erősnek, most nem. Gyenge és sebezhető vagyok. Főleg hogy szédülök, fáradtnak érzem magam egy folytában és gyenge lettem. Ha az anorexiát nem győzöm le akkor teljes mértékben végem.
-Hé figyelsz te rám?- lök oldalba Ben mire rá kapom tekintetem.
-Persze!- vágom rá rögtön gondolkodás nélkül.
-Akkor szerinted jó ötlet lenne ezzel kicselezni?- kérdezi komoly tekintettel.
-Szerintem beválna- adom a válaszomat bár fogalmam sincs hogy miről beszéltünk. Ben elneveti magát én pedig értetlenül nézek rá.
-Jade arról papoltam hogy ezután Zaynnal hozzám megyünk össze szedünk pár cuccot és vissza hozzájuk. Jó lesz?- kérdezi még mindig mosolyogva.
-Uhm...aham- mondom lehajtott fejjel majd kezét átdobja vállaimon és magához ölel.
-Ne aggódj és ne agyalj. Rendbe jön minden hercegnő- mosolyog rám biztatóan de egy csepp reményt se kelt bennem. Már nem hiszek a boldog végződésben. Az életben ilyen nincs.
-Ezt te se hiszed el ugye Ben?- nézek fel rá egy kevésbé őszinte mosollyal mire fintorogva megrázza a fejét.
-Nézzük inkább a te imádottad meg a többi hülyét- legyint a színpad felé és én is oda kényszerítem tekintetem. Alig egy óra alatt vége is van a koncertnek bár én cseppet sem bántam hogy néznünk kell őket. Újra a régi a banda. Mindenki hülyül persze mint mindig Zayn a visszafogottabb de nincs ellene belemenni a hülyeségekbe. Mosolyogva tűnnek el a színpadról és mi rögtön hátra sietünk. Az őr persze hogy nem akar minket beengedni de Ben kissé ideges lett...Sok a feszültség mostanában. Igazából csak a feje fájhat annyira erőset nem ütött. A lényeg hogy most itt várjuk Zaynt a folyosón.
-Nem tudod hányan lehetünk még?- nézek fel Ben-re.
-Mikor Zaynnék elmennek akkor kapunk tájékoztatót és küldik szét a felvételeket. Akkor telik le az egy hét és jön az újabb. Szerintem most olyan 35-en lehetünk még- vonja meg a vállát.
-Értem...tehát csak mi öltünk mások szerinted nem?!- röhögök rá mire elmosolyodik.
-Nem tudom, de amúgy megnézném milyen mikor fogadásokat kötnek ránk a sok dagadt kurvákkal körülvett gazdag ember és nézik mondjuk ahogy fejbe lősz embereket vagy éppen elvágod a torkukat. Buli lehet- mereng el Ben mire hitetlenkedve fordulok felé- Ne nézz így. Valld be te is megnéznéd ahogy sok hülye gyilkolja egymást- mosolyog rám.
-Én inkább azt nézném hogy azok gyilkolják egymást akik szervezik ezt, és részt vesznek benne ahogy a  fogadásokban is- rázom meg a fejem.
-Hmm ezt meg kéne szervezni- kezdi simogatni képzeletbeli szakállát.
-Idióták- jön ki Zayn egy fekete farmerben és egy feszülős V kivágású fekete pólóban. Az hogy elolvadok tőle nem kifejezés. Szájra puszival köszönt majd újainkat össze fonja és úgy indulunk meg ki egy szó nélkül. A mosoly levakarhatatlanul rajta telepszik arcomon és Zaynén is szint úgy. Ben már nyitná ki a kocsi ajtót mikor feleszmélek és vissza rántom.
-Meg kéne nézni hogy mit akartak a kocsira rakni nem?- teszem karba a kezeimet mire mind a két fiú egyszerre hasal le majd mászik be kocsim alá- Imádlak ilyenkor titeket- röhögöm el magam. Élvezem hogy kijönnek egymással és hogy megtalálják a közös hangot. Olyan kicsit ez mintha a szüleim fogadnák el Zaynt. Fáj hogy soha nem tudom majd nekik bemutatni. Először Ben jön ki a kocsi alól majd Zayn egy kis ketyerével.
-Tíz perc és robban. Hova tegyem?- kérdezi teljes nyugodtsággal mire én lesápadok.
-Mi?!- akadok ki és kapnám ki a kezéből de helyette ajkait enyémekre nyomja és újabb csókot lop.
-Nyugi, semmi extra nem volt- neveti el magát mire egy nagy sóhaj szakad fel tüdőmből végül pedig mellkasára csapok.
-És még én vagyok idióta?!- kezdek hüledezni mire nevetve átkarol és beülünk hátra. Ben szokás szerint a vezető pozíciót foglalja el és már megyünk is. Végig Zayn kezét szorongatom és nézem ahogy eltűnik benne apró kezem. Fejem vállára hajtom és hozzá bújok.
-Hiányoztál- suttogja fülembe.
-Áhh nekem nem, egész kibírható volt- nevetem el magam.
-Nézd majd meg a szobáját- horkan fel Ben mire lesápadok.
-Nem!- jelentem ki.
-Kíváncsian várom mennyire volt kibírható- mosolyodik el. Az út további részében nem szólunk semmit, amint a kocsi lassít én vagyok az első aki kiugrik a még mozgó kocsiból. El akarom tüntetni a sok rajzot. Komolyan szinte Zayn arcain lehet mászkálni abba a szobában, csak őt rajzoltam aztán mérgembe eldobtam így alakítva ki egy saját ZaynArc parkettázást. Amint kinyitnám a bejárati ajtót Zayn hátra ránt és ő lép be előbb.
-Azt se tudod hol a szobám- röhögőm el magam majd felfutok a lépcsőn.
-Megmutatod- jelenti ki röhögve és mikor már rá csapnám szobám ajtaját oda rakja a lábát és belép. Arcomat takarva fordulok és sétálok egészen a sarokig és próbálok meg benne elrejtőzni.
-Könnyen ment neki mint látod- jelenti ki Ben röhögve.
-Kikérem magamnak!- fordulok hozzájuk és azt látom hogy Zayn csodálkozó arccal veszi fel egyenként az össze rajzot.
-Ez komoly?- röhögi el magát mikor kezébe akad az amelyeket úgy csináltam meg mintha a világot szívná el egy cigiben.
-Én csak...őhm.- kezdem tarkóm vakargatni és az ágyam sarkát szuggerálni tehetetlenségemben.
-Össze pakolok magamnak is egy napra- mosolyodik el Ben és kimegy a szobából maga után becsukva az ajtót.
-Szóval nem volt nehéz?- kérdezi hozzám közeledve az összes rajzzal a kezében - Ez igazán tetszik- mutat a legfölsőre. Filccel és ecsettel csináltam, az első ami olyan lehet mintha valami feketeség venné körbe mégis ragyogna. Laza mozdulattal rakja le a kisebb papír halmot a szekrényre és a falnak nyomva akaratosan tapasztja ajkait az enyémre.
-Hiányoztál- mondom szájába suttogva és rögtön vadul meg is csókolom. Ismét a fal és Zayn között vagyok. Azt hiszem ez a kedvenc helyem, itt létezem igazán.
-Rohadtul reméltem- válaszol kissé levegő után kapkodva. Elmosolyodva kutatom barna szemeit.
-Sajnálom- mondom suttogva miközben kezeimet nyaka köré fonom.
-Megszoktam hogy hülye vagy- neveti el magát mire fejemet a plafon felé fordítom és nagyot sóhajtok.
-Nem akarom hogy elraboljanak- mondom még mindig a plafont szemlélve.
-Én se akartam hogy elrabold a szívem aztán nézd meg mit tettél- tapasztja ajkait nyakamra és érzem ahogy újabb nyomokat hagy érzékeny bőrömön.
-Ne most kezd ezt el könyörgöm- mondom határozottan a nyakam kiszívására utalva mire mosolyogva elhúzódik.
-Értem, félsz hogy nem tudsz ellenállni- kacsint rám mire mellkasára csapok.
-Otthon több idő van mindenre- kacsintok rá és kisurranok karjai között. Nyöszörögve hajtja fejét a falnak ahol még imént én álltam.
-Senkinek nincs ilyen csaja mint nekem!- neveti el magát majd levetődik az ágyra a rajzokat nézegetve.
-Ez most jó jelző volt vagy rossz?- kérdezem megállva a fésűm elpakolásában.
-Mondtam rád valaha rosszat?- néz rám értetlenül mire elgondolkozom.
-Biztos csak most egy se jut eszembe- vakargatom tarkómat mire arcon dob egy párnával- Na látod?! Bántalmazol!- gyanúsítom meg és vissza dobom a párnát.
-Pff- forgatja meg szemeit és meg se szólal többet. Röpke tíz perc alatt össze dobok annyi cuccot ami elég lesz amíg ők is itt lesznek. Amint végzek nekifutásból vetődöm Zaynra és fogom le kezeit a feje fölött.
-Értem..lesből támadsz mikor az áldozat nem figyel- kezd hevesen bólogatni mire nyakához hajolok és érzékeny pontjára helyezek egy szépen színezett szívás nyomot. Mikor végzek megharapom kulcs csontját majd puszit nyomok ugyan oda. Nyelvem végig húzom nyaka vonalán majd szájára adok egy apró puszit és mosolyogva elhúzódok. Kínzó tekintettel néz fel rám.
-Érjünk haza- nyögi ki nagy nehezen mire elnevetem magam. Leszállok róla és a kis táskát feldobom a hátamra majd kinyitom az ajtót.
-Mehetünk!- kiállatom el magam majd hátra nézek az ágyon fekvő Zaynra és kisétálok a kocsihoz.
-Hol hagytad a pasid?- kérdezi felvont szemöldökkel Ben.
-A szobában- rántom meg a vállam és beszállok hátra. Három percbe telik mire Zayn megjelenik a rajzaimmal a kezében- Na neeem. Azokat nem!- szállnék ki a kocsiból tiltakozva de rám csapja az ajtót és a másik oldalt be is száll. Ben mellé. Egyedül maradtam hátul.. Rám csapták az ajtót.. Ebből hiszti lesz!
-Te most rám me...- Ekkor kapcsolja be Ben a rádiót és tekeri fel max hangerőre. Elképedve és tátott szájjal figyelem hogy mosolyognak össze. Hát ezt nem hiszem el! Morgolódva húzom elő telefonomat és hagyom had szippantson be az elektronika világa. Ablakomon kopognak és csak most veszem észre hogy megérkeztünk. Boldogan pattanok ki a kis táskámmal amit Zayn rögtön el is vesz és kezem után nyúl és én rögtön el is felejtem hogy éppen hisztizem. Mosolyogva és kézen fogva lépek vele be a házba. Három lépést megyünk mikor Zayn félősen rám néz majd elfut, értetlenül nézek rá a szoba másik felében mikor meghallom a trappolást.
-Most komolyan?!- hördülök rá mire mosolyra húzza a száját. Életem sprintjével tarolom le mosolyogva fogadom az első pár embert akik ránk ugranak szintén. A következő háromnál már fintorogva és többinél már nem látszik ugyanis fény és oxigén nélkül maradtunk itt lent. Testem akaratlanul és Zaynéhoz feszül. Hirtelen érzem meg forró leheletével kísérve ajkait államnál.
-Ez ugye te vagy?- kérdezem félénken mire halk kuncogás a válasz, fejem le hajtom így már ajkaimra tévednek az eltévedt ajkak. Puhán kezdem mozgatni számat míg Zayn csak hagyja, nem csinál semmit. Alsó ajkába harapok mire kissé elnyitja a száját és én akaratosan török át hozzá. Nyelvem hasztalanul masszírozza övét és próbálja táncra hívni nem tesz semmit. Értetlenül húzom el a fejem tőle és ő csak mosolyogva bámul rám. Megelégedvén kezdem magunkról lelökdösni az embereket. Alig fél óra alatt kiszabadulok és a tisztelet köröket is lefutom a többi emberrel. Egy ásítás kíséretében kezdem magam felvonszolni a lépcsőn be a szobámba de mielőtt benyitnék egy kéz ragadja meg a csípőmet és lök meg ezzel tovább menve egy ajtót.
-Szerintem te inkább oda akarsz beköltözni- mosolyog rám huncutul Zayn mire csípőre tett kezekkel mérem őt végig.
-Aztán mégis miért? Hogy hullát játssz én meg figyeljem hogy hogyan bomlasz le?- vonom kérdőre mérges tekintettel de ő csak elneveti magát. Kezét átfonja derekamon a kis táskát ismét másik kezébe veszi és lábbal nyit be szobájába. Egy könnyed hajítással dobja a fotelébe a táskámat és rúgja be lábbal az ajtót majd lök neki és tapad ajkaimra. Nem reagálok akár csak ő. Hagyom neki de nem teszek semmit. Nyelve keservesen próbálkozik ám én is próbálkozom hogy tartsam magam.
-Oké játszunk- villant rám egy féloldalas mosolyt majd az ágy felé kezd terelgetni de én ellenkezem. Nem gondolja hogy ennyivel megadom magam?! Élete legperverzebb mosolyát küldi felém és újra egy fal és Zayn között találom magam.
-Se hang, se mozdulat- néz a szemembe mire lazán bólintok és bele se gondolok mibe megyek bele. Szája nyakamra téved és meg is érzem rögtön hogy szívni kezdi a bőrt. Keze pólóm alját markolja majd le is húzza rólam. Fekete szemét vezeti végig felső testemen majd melltartómat is kikapcsolja és szájával áttér mellemre. Apró csókokat hagy rajta, olykor-olykor megszívja. Torkomból visszafogott sóhajok halk dörmögésnek hallatszanak. Kezemmel legszívesebben hajába túrnék de tartom magam így karjaim csak testem mellet lógnak ökölbe szorítva. Zayn kezei sem tétlenkednek szinte egyik pillanatról a másikra szabadít meg gatyámtól. Forró lehelete égeti a testem, keze után parázslik a bőröm. Nyelvével egészen bugyim szegélyig húz egy nedves csíkot. Fejem hátra hajtom...nem nézem hogy veszi le rólam utolsó ruhadarabomat szájával. Mégis csukott szemmel tökéletesen megelevenedik a képzeletemben. Apró puszit hagy vádlimon és kínzó lassúsággal indul csak meg felfele. Ilyenkor jönne a könyvekben egy gyors vágás és hogy egymás mellett fekszünk kipirosodva. Szerencsétlen könyv béli szereplők soha nem élhetnek meg egy jó szexet sem. Elintézik egy törés vonallal a lapon és már vége is. Gondolat menetemnek is akkor van vége mikor megérzem Zayn leheletét központomnál. Én ezt nem fogom kibírni. Sötét szemeit rám emeli majd amilyen lassan jutott el idáig olyan gyorsan nyal belém egyet. Lábam megremeg fejem újra hátra hajtom. Lassan de mélyen csinálja, meleg nyelvétől én szinte a csillagokat látom és meggyőződésem hogy össze fogok esni. Akaratom ellenére is egy mélyről jövő nyögés hagyja el számat mikor megérzem magamban két ujját és ezzel a rohamosan közeledő mennyei érzést.
-Sss- mondja halkan mire egy aprót a falba ütök.
-Zayn- nyögöm a nevét mikor lábam ismét megremeg. Ujjai gyorsan járnak ki-be nyelve társulása hozzá pedig a vég. Fejem hátra hajtva élvezek ujjai köré ezzel együtt szájába is egy szó nélkül beharapott ajkakkal és nyöszörögve. Csókja váratlan és vad, még saját ízemet is érzem rajta. Kezei combom alatt emelnek fel és visznek az ágyhoz. Fölém mászva csókolja végig testem újra. Alhasam még lüktet mikor újra magamban érzem két ujját. Aprót sikkantok és meg se próbálom vissza fogni magam mikor Zayn abba hagyja és újra megcsókol. Mérgesen lököm hátára és kapom le róla pólóját és nadrágját. Boxere is a földön végzi alig tíz másodperc alatt. Ágaskodó férfiassága hasát csapdossa. Kielégületlenül hagyott...Elhelyezkedem rajta de nem ülök bele férfiasságába. Előre és hátra kezdek mozogni ezzel inkább magamnak okozva örömet első sorban. Füléhez hajolva harapom meg nyakát
-Se hang, se mozdulat- ismétlem el szavait majd gyorsabban kezdek rajta mozogni. Kezeimmel mellkasán támaszkodom, hátam ívbe feszül és fejem hátra hajtom. Így mozgok tovább tarja, már érzem ahogy kezdi elérni nálam hatását csak a dörzsölés és újra érzem az orgazmus közeli állapotot. Számba harapok és úgy kezdek aprókat nyögni. Lenézek Zaynra aki a lepedőt markolássza és szemeit nem bírja eltépni rólam. Szája egy kissé elnyílik és ekkor tör rám másodjára is az orgazmus. Szintén egy mély nyögés kíséri útján de lenézve észlelem hogy Zayn is elment alattam. Mosolyogva hajolok hozzá és csókolom őt meg. Sőt inkább lesmárolom. V vonalán ismét ott hagyom fogam nyomát, és valljuk be nem utolsó látványt nyújt. Főleg hogy már egyszer elélvezett. Férfiasságát kezembe véve kezdem neki verni majd hegyét megnyalni. Fejét hátra vetve kezdi rendszertelenül venni a levegőt. Már most kemény holott az előbb ment el. Mosolyogva veszem a számba és kezdem szopni egészen addig még végül már az egész be fér. Hol gyorsan csinálom hol pedig kínzóan lassan. Most megint gyorsan kezdem és most golyóira is rámarkolok, érzem ahogy megfeszül és ekkor abba hagyom.
-Jade- nyögi ki nevemet és olyan gyorsasággal kezd turkálni fiókjában hogy elkezdek kuncogni. Amint megtalálja nagy nehezen az óvszert remegő kezekkel húzza fel magára majd dönt maga alá. Viszont ez most nem az a rész ahol hagyom érvényesülni. Újra hátára lököm majd magamba vezetem a valljuk be eléggé nagy férfiasságát. Egy kicsit várok míg megszokom majd lassan mozogni kezdek rajta. Lehajolva csókolom meg míg figyelek arra hogy előre hátra mozgassam csípőmet, kezét hajamba vezeti és egy kicsit meghúzza mire ajkaira nyögök és gyorsítok a tempón. Kezdem elveszíteni a fejem megint csak.
-Ha tudnád milyen..gyönyörű vagy..ilyenkor- mondja ki nagy nehezen pár nyögés közbe. Mellkasát végig karmolva gyorsítom tovább a tempót és hajszolom magunkat az élvezet felé.
-Persze hogy annak látsz- mondom ki egy szuszra- Elvégre éppen miattam érzel jót- nevetem el magam miközben hátra vetem a fejem és szinte már pattogok rajta. Ez a pillanat mikor fordít a helyzetünkön,
-Így is szépnek látlak- mondja majd kihúzza magát belőlem és tövig belém merül újra amit egy óriási nyögéssel díjazok- És most miattam érzel te jót- jelenti ki mosolyogva majd lassan kezd mozogni bennem. Kezeinket össze kulcsolja fejem mellett míg ajkaink súrolják egymást és a szemkontaktusunk sem szakad meg. Néhány lökése G pontomat is érinti ekkor öblös nyögéseim szájában halnak el. Férfias morgása csak jobban repít a csúcsra.
-Za-Zayn- nyögöm nevét mikor érzem hogy nem sokára elmegyek.
-Szeretlek- suttogja számba és én robbanok. Farka köré élvezek és szinte önkívületi állapotba kerülök. Érzem ahogy megremeg bennem majd nyakamba nyög ő is.
-Én is szeretlek- lihegem ki nehezen a szavakat miközben még érzem magamban lüktető férfiasságát. Lassan húzódik ki belőlem és dobja a kukába az elhasznált gumit és bujik vissza mellém. Karjával mellem alatt szorít magához míg másikkal fejemnek nyújtja a támaszt. Lassan rendezzük légzésünket és pulzusunkat majd felé fordulok. Mosolyogva figyeljük egymást a takaróval testünkön.
-Tudod, soha senkivel nem szeretkeztem úgy mint veled ebben a két alkalomban- jelenti ki lágyan majd apró puszit hagy számon. Nem tudok erre semmit se mondani csak jobban hozzá bújok. Meleg bőre engem melegít, illata átjárja az orromat. Boldog vagyok. Határozottan ki tudom jelenteni hogy ez a boldogság.
-Boldog vagyok veled- csúszik ki a számon de nem bánom meg mert látom ahogy felragyog Zayn arca.
-Én is- mosolyodik el majd jobban magához húz.
-Ha végeztetek jöhetnétek enni- kopogtat be Harry.
-Harold baszodj meg nem is voltunk hangosak!- válaszol kissé erősen Zayn mire halkan kuncogok a párnába.
-Óhh hogy azt is csináltátok. Én perpillanat arra gondoltam hogy kipakoltátok Jade cuccát de oké!- röhögi el magát és halljuk ahogy elmegy.
-Neemááár- fúrja párnájába a fejét Zayn mire akaratlanul is felnevetek.
-Össze hozod drágám- mászok a hátára és puszilom meg tarkóját.
-Mint mindig- morogja a párnába mire kezem kalandozni indul és fenekébe markolok. Nyögés szerű hangot ad ki a párna és nekem mosoly kezd megjelenni arcomon.
-Igen...Még mindig formás. Határozottan- markolgatom tovább mire Zayn megfordul ezért én leesek hátáról.
-Mi az hogy még?! Miért ne lenne formás- néz rám értetlenül a kissé pírba borult Zayn.
-Honnan tudjam? Egy teljes koncertet végig ültél. Elkezdtél tuti petyhüdtté válni- kezdem nyomkodni karját majd kockáit.
-Szóval petyhüdtnek tartasz?- néz rám nagy szemekkel de látom ahogy próbálja rejteni mosolyát.
-Én egy szóval sem mondtam hogy petyhüdt vagy csak hogy a koncert miatt amit kihagytál lehet hogy a tested má...-szenvedésemnek ő vet véget egy csókkal- Jól nézel ki, nagyon- állapítom meg mikor elhúzódom tőle. Mosolyogva mászik ki az ágyból és kezd öltözködni. Én viszont az ágyból figyelem magas karcsú de izmos alkatát. Vállait, hátát, fenekét, lábait. Lélegzet elállító látvány az tuti.
-Nem öltö...-fordul felém de rögtön közbe vágok.
-Látod?! Erről beszélek! Hogy a gatya ott lóg a csípődőn és így a V vonalad tisztára látható és ilyenkor megint letepernélek!- hadarom el majd a takarót a fejemre húzva begubózok- Ezt kimondtam?- kérdezem félénken meg takarón keresztül a kirekesztett félistentől.
-Ki- hallom meg a rekedtes választ vészesen közel- Nekem nincs ellenemre hogy leteperj megint- jegyzi meg mikor kikukucskálok erődömből. Puszit nyom orromra majd magára kap egy trikót.
-A többieknek már lenne. Menj enni- mondom vissza bugyolálva magam.
-Te is jössz- jelenti ki mire rá kapom rémülten tekintetem de ő csak kegyetlenül kirángat az ágyból. Szó szerint kirángat. Kapaszkodom de a lábamnál fogva húz. Hangosan koppanok a földön mire elneveti magát.
-Aranyos vagy- jegyzi meg majd adogatni kezdi nekem a ruhákat és én szép lassan felöltözöm. Kezéért nyúlok és most én fonom össze ujjainkat és így indulunk le a többiekhez enni.
-Na végre- jelenti ki Louis mire egy mosolyt villantok felé. Leülünk a többiek közé, mellettem kap  helyet Zayn és Louis.
-Jade mintha ki lennél pirosodva- jegyzi meg egy kaján mosollyal Harry.
-Kimásztunk a tetőre cigizni- rántom meg a vállam és dőlök hátra a székben. Zayn keze combomra téved és megszorítja, lassan kezdi simogatni amit egy mosollyal nyugtázok. Imádom ezeket a kis dolgokat amiket csinál. Figyelmes, aranyos, vad, rejtélyes és Zayn. Egyszerűen csak úgy érzem számomra más már sohasem lehet tökéletes csak Ő.
-Értem- nyugtázza egy fintor kíséretében Harry és a győzelem kezdi átjárni testemet. Bár jobb mikor Zayn kezdi átjárni a testem...Elém rakják a húst és a rizst mire fintorra húzom a számat.
-Egyél őt villányival és többet nem kell- súgja fülembe Zayn és még puszit is kapok tőle.
-Miért pont öttel?- nézek rá eléggé elgyötört tekintettel és görcsbe ugrott gyomorral.
-Mert ötször élvezel nekem ma el- súgja szintén a fülembe olyan halkan hogy én is alig hallom. Érzem amint a pír elönti az arcomat.
-De ma mé...-kezdenék bele de egy mosollyal félbe szakít. Biztatás képen kezeinket össze kulcsolja és megszorítja. Mély levegőt veszek majd lenyelem az első falatot. Testem egyszerre őrjöng és örül. Ben biztató mosolyt küld felém Louissal együtt. A következő falat étel is megvan. Már csak három. Nem tudom Zayn mit tervez estére de biztos vagyok benne hogy tetszeni fog.. Mosolyogva veszem a számba a harmadik falatnyi ételt is.
-Holnap utáni reggelen indulunk Párizsba- töri meg a csendet Liam mire rá kapom tekintetemet.
-Nem úgy volt hogy holnap este?- kérdezem a levegőben megdermedt villával rajta az kajámmal.
-Tudod Jade...Zayn nagyon hatásosan tud olykor-olykor érvelni- jegyzi meg mosolyog Liam mire Zaynra nézek. Mosolyogva eszi tovább az ételt és fel se néz.
-Hisztizni, inkább- jegyzi meg halkan Niall mire felé repül egy darabka hús Zayn irányából- Normális vagy ember?! Ez kaja!- akad ki a kis szőke és szinte lesápad. Magamba tuszkolom a negyedik kanált is. Érzem amint a gyomrom nem tetszését fejezi ki. Ez vissza fog jönni....rögtön felpattanok és a fürdőbe kezdek futni. Már a WC felé hajolnék mikor Zayn érkezik mellém ugyanolyan sebességgel és tapad ajkaimra. Először vadul majd fokozatosan lassul és végül már elhúzódik. Fejem a kádnak hajtom és mély levegőt veszek.
-Jobb?- kérdezi Zayn kissé lihegve mire bólintok- Úgy érzed még mindig hogy ki f...
-Már nem- szakítom félbe őt- De még rossz- jegyzem meg majd ránézek. Mosolyogva figyel engem nekem pedig csak fintorra húzódik a szám. Ez annyira megalázó... tudom hogy nem ezt kéne éreznem de akkor is. Tudom hogy ez egy betegség amin egyedül soha nem jutnék túl csak vele de megalázó hogy a WC felett görnyedek vagy az ő csókja tartja bent a kaját. Nem ezen kéne átmennünk..nem ezzel kellene foglalkoznunk.
-Jade ez betegség, emiatt ne érezd rosszul magad- nyúl állam alá és felemeli fejem. Szemei rabul ejtik enyéimet és el is veszek bennük. Akárcsak egy tenger úgy mártózom tekintetében.
-Megalázó és kiszolgáltatott. Ez a két dolog amit utálok ez meg ezeknek az egyvelege- rázom meg a fejem.
-Idióta barom- jegyzi meg lemondóan és nevetve majd feláll. Felhúz magához és átölel- Nem akarom hogy egy ilyen miatt halj meg, akkor legalább már gyilkosod legyen aki ember hogy utána megölhessem- Mosolyog rám majd apró puszit nyom számra.
-Ne merj megölni senkit- jegyzem meg szigorú tekintettel- nem kell hogy te is elkezd, majd Ben elintézi- jegyzem meg mosolyogva és karjai közé bújok. Kezével magához szorít és így megyünk vissza. Nem a többiekhez ülünk hanem a kanapéra és én az ölébe.
-Enned kéne- jegyzem meg hiszen aligha evet többet mint én.
-Majd ha te is- jegyzi meg egy vállrándítással és hajammal kezd játszani.
-Az eléggé később lesz Zayn- jegyzem meg halkan mire elmosolyodik de nem szól semmit.
-Jade, megint kijött minden, lehet hogy vissza kéne menni a kórházba ott legalább infúziót kapsz- ül le velünk szembe Ben- És legalább infúzión keresztül megkapod a tápanyagokat- néz rám szomorú tekintettel.
-Nem hányt, bent maradt minden amit evett- Válaszol Zayn helyettem is.
-De....hogy?- néz rám értetlenül- kifutottál.
-Hát ki..ki is akartam hányni csak jött Zayn- jegyzem meg kissé elpirulva. Nem a legjobb érzés mikor arról kell beszélned hogy hánytál-e és ha nem akkor miért nem. Veszélyez ez a téma...
-Megcsókoltam, vagyis inkább lekaptam- neveti el magát Zayn- De hatásosnak bizonyult- mosolyodik el majd arcomra ad egy puszit. Kezeimet átfonom hasán és hozzá bújok.
-Remek- mosolyodik el ő is- Kár hogy én majd nem fogom tudni lekapni hogy ne hányjon ki mindent- komorodik is el egy pillanat alatt.
-Hangulat gyilkos- jelentem ki mogorván mire elneveti magát- Nem is várom el hogy lekapj. Bizar lenne- húzom fintorra a számat.
-Jade beszélgethetnénk?- jön oda félősen Ems mire karjaimat lefejtem Zaynról- Kettesben- teszi hozzá és már fel is állok és karon ragadva kezdem húzni fel a szobámba. A régibe. Hangosan puffanok az ágyon majd török ülésbe helyezkedem és megcsapkodom magam előtt a helyet. Mosolyogva ül le rá.
-Na mi van Harryvel?- kérdezem szemöldök húzogatva mire Ems elneveti magát.
-Hát, sok minden. Azt hiszem féltékeny- jegyzi meg kissé bátortalanul.
-Azt hiszed? És mire? Vagy kire?- kérdezem kíváncsian.
-Hát nem tudom, van néhány megnyilvánulása mikor azt hiszem féltékeny és meg akar szerezni aztán meg leszar. Teljesen összezavar- akad ki széttárt karokkal mire megértően bólogatok-  És hát miután leléptél- mereszt rám szúrós szemeket mire egy béna mosolyt küldök felé- Azután Dave segíttet és megismerkedtem Pet-el- mondja mosolyogva.
-Várjunk csak. Azzal a szőke Pet-el?- kérdezem mire elröhögi magát és bólint- Úr isten az a srác irtó jól néz ki- mondom nagy szemekkel.
-Igen tudom, szóval vele találkozgatok és nem is tudom. Szeretem Harryt de úgy érzem vele is menne- mondja egy kis bujkáló mosollyal.
-Igen képes ezt kihozni az emberből- jegyzem meg elgondolkodva- És Harry hogy tudta meg hogy van neked ez a Pet?- kérdezgetek továbbra is.
-Hát egyenlőre csak annyit tud hogy talán van egy srác- jegyzi meg lehajtót fejjel.
-Oké, Harry ismeri Pet-et. Mármint egyszer volt vele egy randim ne értsd félre Dave hozta össze és fogadásból, meg mert szerinte így Zayn vissza hódit mert robbanni fog hogy elveszít. Igaza lett mellesleg- jegyzem mosolyogva- Na de szóval buli helyre vitt szóval jöttek a fiúk is innen ismeri. Lemegyünk majd és rákérdezek ha sms-t kapsz, elintézem hogy valakitől kapj egy kamu sms-t oké? - kérdezem teljesen felpörögve.
-Hát nem tudom jó ötlet ez.. Mármint ez eléggé gyerekes nem hogy direkt előtte tárgyalom ki a pasit akivel féltékennyé akarom tenni.
-Hey! Ez Harry, elvonulok veled és hallgatózni fog, fogadjunk- nyújtom felé a kezemet- Össze fogtok jönni mondjuk hat koncerten belül!- Hát ez van ha sokat vagy a One Directionnal. Koncertekben számolod az időt!
-Oké- rázza meg kezemet majd vissza vonulunk a többiekhez. Mosolyogva bújok vissza Zaynhoz.
-Meg volt a helyzet jelentés Harryről?- neveti el magát halkan a fülembe Zayn.
-Hat koncerten belül össze jönnek. Te leszel a kémem! Amúgy kérhetnék tőled egy óriási szívességet?- kérdezem boci szemeket villantva Zaynra.
-Most belerángatsz a csajos "hozzuk össze őket" akcióba?!- nyög fel kelletlenül mire elnevetem magam.
-Először is ez nem csajos hanem nemzetközi szinten van! Másodszor Harry csak fél az elkötelezettségtől amit Ems nyújthatna neki szóval kell neki egy erős löket! Harmadszor nektek is jobb lenne ha nem az lenne a címlapon hogy Harry megint mást fektetett meg! És végül negyedszerre- mutatom fel neki negyedik ujjamat is- nektek is jó ha a megszokott Ems nyögést hallhatjátok és nem kell minden reggel udvariasan bemutatkozni a kurváinak- jelentem ki majd mellkasára bökök.
-Jogos érvek- gondolkozik el eléggé láthatóan Zayn mire szememet megforgatom- Na jó mi lenne a nagy szívesség?- emeli rám unottan arcát mire nagy lelkesedésemben puszit nyomok ajkaira.
-Sms-t kéne küldeni majd Emsnek ha szólók. De csak holnap reggel- mondom egy mosollyal arcomon.
-Tudsz róla hogy mindjárt holnap reggel?- röhögi el magát mire fejem vállára hajtom.
-Igen, szóval halasszuk el azt az 5-ös dolgot következő estére- jegyzem meg halkan a fülébe.
-Csak nem fáradt vagy- neveti el magát majd felkap az ölébe.
-Elmentünk aludni- jelenti ki majd elköszönök a többiektől és már megyünk is fel a lépcsőn. Vagyis Zayn..én csak lógók a karjaiban.
-Egyébként igen is elfáradtam- jegyzem meg mikor bénácskán becsukja az ajtót- Tudd meg nem könnyű lovagolni- jegyzem meg egy kaján vigyorral arcomon.
-Pedig Te eléggé könnyedén és szexin csinálod- jegyzi meg miközben átkarol hátulról.
-Igyekszem- fordulok meg karjaiban és csókot lopok tőle. Nem bírok betelni vele! Kezei fenekemre vándorolnak és meg is markolják mire a csókba nyögök- Hogy fogom így össze hozni Harryéket?- kérdezem mikor már pólóját tépem le róla sürgetően, imádom a testének minden egyes kis részét.
-Még hogy fáradt vagy- csókolja meg mosolyogva nyakamat- Erre te tepersz le engem- nevet tovább miközben ő is megszabadít pólómtól.
-Fáradt is vagyok, csak éppen nem bírok ellenállni- lököm a falhoz és sürgetően húzom le gatyájával együtt bokszerét is.
-Meg türelmetlen ahogy látom- mosolyodik el az én félistenem majd fordít a helyzetünkön és ő kezd vetkőztetni engem. Szintén gyorsan szabadít meg gatyámtól és tangámtól mire mosoly fut át az arcomon.
-Nem vagyok hajlandó állni- mondom ki két csók között- Össze esnék- jelentem ki miközben alsó ajkába harapok.
-Ezt dicséretnek veszem- leheli bőrömre szavait mire kiráz a hideg.
-Annak szántam- mondom ki nehézkesen majd letérdelek elé és számba veszem ágaskodó férfiasságát.
-Jézusom- nyögi ki mire meg szívom a végét aminek hatására nyögése tölti be a szobát. Szeretem mikor miattam esik szét és válik sebezhetővé. Ütemesen kezdem mozgatni a fejem ám egy idő után megérzem ujjait hajamban és elkezdi diktálni a kíméletlen ütemet. Gyorsan hozzá szokom és már mély torokkal szopom gyorsan. Kezemmel rá szorítok mire a nyögései egyre hangosabbak és sűrűbbek lesznek majd nevemet nyögve élvez el a számba és én rögtön le is nyelem. Felhúz magához egy csókra és kezeit fenekemnél fogva fel is emel. Apró nyögést vált ki belőlem ahogy megérzem bejáratomnál falloszát még ha csak éppen hozzám ér akkor is. Gyorsan megérzem magam alatt az íróasztalt. Egy gyors mozdulattal söpör le róla szinte mindent.
-Feküdj hátra- suttogja fülembe mire engedelmeskedően eldőlök a fa felületen. Lábaimat megfogja és lejjebb húz így csípőm pont az asztal szélénél pihen. Egyik ujját végig húzza szemérem dombjaim között mire felnyögök- Milyen nedves valaki- neveti el magát egy rossz fiús félmosoly kíséretében. Végighúzza kezét párszor férfiasságán, felgörgeti az óvszert majd felettem elhelyezkedik. Két keze melleim mellet pihen. Farkával bejáratomat simogatja de többet nem tesz de még ez is nyögést vált ki belőlem.
-Za..Zayn- nyögöm nevét. Nekem több kell. Érezni akarom őt, magamban.
-Igen?- kérdezi nyakamat végig csókolva, csiklómat tovább dörzsölve.
-Könyörgöm- nyögöm ki a szót mikor nyakamat szívja meg és egyik keze mellemet kezdi csipkedni és gyúrni.
-Miért is?- suttogja a fülembe- Mit akarsz?- kérdezi és bennem rögtön felidéződik a szakításunk előtti aktusunk. Egy szobával arrébb, ugyan így.
-Téged- mondom elhaló hangon szájába suttogva- Azt akarom hogy szétfeszíts belülről, baszki Zayn!- mordulok rá mire elmosolyodik.
-Szóval azt akarod hogy szétfeszítselek belülről?- suttogja fülembe mire hevesen rázom meg a fejem miszerint igen kurvára ezt akarom.
-Ne szórakozz már- mondom remegve a vágytól és csípőmet felé tolva hátha de semmit nem tesz.
-Jó nézni hogy ennyire kívánsz- suttogja fülembe miközben tövig belém tolja magát. Már ez olyan jó érzés hogy felér egy orgazmussal, kisebb sikítás hagyja el a számat. Mosolyogva húzódik ki majd tolja vissza magát teljesen amit egy újabb kis sikítással jutalmazok- Mondanám hogy ne fogd vissza magad de nem kéne a többieket felkelteni- nevet a számba mire kezem hajába vezetem és csípőmet felé lendítem ezzel felnyársalva saját magamat. Melleim Zayn mellkasához feszülnek ami plusz élvezetet ad. Gyorsan kezd mozogni bennem és velünk együtt az asztal is. Eltávolodik felsőtestemtől és magát tartva koncentrál arra hogy minél gyorsabban lökjön. Lábaimat dereka köré fonom így még mélyebben belém nyomul. Az asztal szélébe kapaszkodva lök én pedig csak nyögni bírok. Olyan erővel lök hogy szinte már fáj mégis élvezem. Számat harapom be hogy ne sikoltozzak ám még így is elég hangosan bizonyulunk. A hang ahogy hozzám csapodik még inkább felizgat, ahogy mozog velünk az asztal, rázkódik a mellem ahogy lefolyik egy izzadság csepp arcán.
-Mi..mindjárt- nyögöm ki Zaynnak mire fölém hajol és megcsókol és abban a pillanatban kezd el még erősebben mélyebben és gyorsabban már dugni. Lökései elkezdik érinteni G pontomat mire szinte a csókunkba sikítok minden egyes lökésnél. Tudom hogy csak azért csókol meg hogy tompítson de nem érdekel. Megállás nélkül döfköd és én nem bírom tovább. Farka köré élvezek és rá is szorítok mire már ő sem bír tovább csókolni és mordul egyet. Tovább lök olyan tempóban ami az én orgazmusomat csak nyújtja. Érzem ahogy alhasam még lüktet és ilyenkor rászorítok Zayn farkára majd az egyiknél elélvez. Ahogy megremeg bennem férfiassága szinte újabb orgazmust okoz. Lök még párat majd kihúzódik belőlem. az asztalon lihegek felhúzott lábakkal és úgy érzem meg se bírok mozdulni. Fogalmam sincs honnan van Zaynnak annyi ereje hogy még felvegyen és elcsoszogjon velem az ágyhoz.
-Hát ez..jó volt- mondom kissé szégyenlősen és pihegve. Mosolyogva nyom puszit a hajamba.
-Imádom mikor elveszted a fejed- dörmögi nyakamba mire elnevetem magam.
-A te hibád és amúgy is mindig elvesztem ha már póló nélkül vagy. De egyébként én is imádom mikor te veszted el a fejed- nevetem el magam miközben izzadt mellkasához bújok.
-Mindig elvesztem a fejem ha veled vagyok csak türtőztetem magam- motyogja és hallom hangján hogy nem sokára el fog aludni.
-Még jó hogy nem kezded el ugyanezt az ebédlő asztalon- kuncogok tovább hiszen elmém rögtön elképzeli.
-Megtenném de szerintem miután a nevemet kiabálva elélveztél volna lehordanál- hangján hallom ahogy elmosolyodik mire hasára csapok egyet de belőlem is kitör a nevetés.
-Hiányozni fogsz- jegyzem meg halkan miközben felnézek arcára.
-Tudom de te is nekem. Valahogy csak kibírjuk ezt az egy hetet- mosolyog le rám de nem szólók közbe. Nem egy hét lesz. Ha túlélek mindent és kiszabadítom Zaynt az már eleve plusz három nap. És még amennyi ideig meg akarnak majd törni minket. De majd Dave elmondja neki, akkor. Ebből az egy hétből lesz legalább kettő vagy három ha nem több.
-Figyelj tudom hogy nem kéne elbasznom a pillanatot de az utolsó nap legyen boldog minden szar témát mellőzve- kezdem felvezetni idegesen a témát- szóval hogyha...-nyelek nagyot majd egy mély levegőt veszek és össze szedem magam- Ha megölnek akkor ígérd meg hogy nem fogsz össze omlani. Lányok milliói vannak oda érted szóval ne szomorkodj majd, ne hagyd cserben a fiúkat és keress egy szép barátnőt magadnak akivel átélsz minden féle jót oké?- nézek barna szemeimbe de rögtön el is kapom a tekintetemet.
-De össze fogok zuhanni Jade...-mondja halkan- Szóval ne hagyd hogy megöljenek vagy kinyírom a szemetet aki megtette- ölel magához szorosan mire szememből kibuggyan egy könnycsepp.
-Hogyha elrabolnak majd téged és..és én talán nem talállak meg akkor kérlek ne haragudj rám és esküszöm hogy bosszút állok!- hüppögőm mellkasára míg kezével hátamat simogatja és hajamba puszi.
-Nem fogok haragudni ha nem találsz meg. Mosolyogva fogok meghalni ha ez előfordulna de küzdeni fogok én is. Legalább megrugdosom azt aki el akarná vágni a nyakamat- neveti el magát de hallom hangjában hogy már az ő torkában is gombóc van. Mély levegőt veszek és megerőltetve magam felnézek a szemeibe.
-Ha kiváltottalak akkor a videókat ne merd megnézni jó? Csak azt akarják hogy lelki ismeret furdalásod legyen hogy kiváltottalak, de én örülni fogok neki. Komolyan életem legszebb pillanata lenne ha kiválthatlak! Bármi lesz azokon a videókon ne hidd el majd és kérdezgess bátran Davetől ha ma...-ajkai lágyan hívják játékba enyéimet, keze arcomon simít végig ezzel a könnyeket is letörölve. Mosolyogva húzódik el tőlem.
-Ne parázz rá. Minden rendben lesz oké?- lágy hangja megnyugtat még ha tudom hogy most tényleg kellene parázni. Ezt teszi ő velem.
-Oké- mondom halkan mire mosolya még szélesebb lesz.
-Jó éjt- mondja majd puszit nyom ajkaimra.
-Jó éjt- súgom én is oda neki de szemeimet nem csukom le hanem arcát kezdem tanulmányozni. Kócos haját ami miattam áll szanaszét, pirosló ajkait, hosszú szempilláit. Minden vonása elevenen él bennem. Tudom minden egyes grimaszát, hogy a bőre hogy ráncolódik ha fintorog. Mosoly vonalában minden egyes elrejtőzött mosolyát. Hajszálainak irányát, karjában megfeszülő izmok domborulását. Kulcscsontjának élőtűnését rajta a harapásaimmal. Kockáinak elrendezését, tökéletes V vonalának irányát...és végződését.
-Könnyebb lenne aludni ha nem néznél- morogja halkan mire szemeim még inkább elnyílnak- Igen fekete mágia, aludj szívem ha már fáradt voltál- húzza mosolyra a száját csukott szemmel. Átfordulok másik oldalamra így hátam neki feszül testének. Egy szó nélkül húz közelebb magához karjaival és fonódunk teljesen össze. Az íróasztalt nézem, a káoszt ami rajta uralkodik és körülötte a földön. Nehezen de lehunyom szemeimet, hagyom hogy a mögöttem lévő fiú halk szuszogása, mellkasának ütemes emelkedése és sülyedése álomba ringasson..


Gyerünk! Tessék elolvasni a fenti részt!:D (magamból indulok ki, soha nem olvasom el sehol de te tedd most <3)

7 megjegyzés:

  1. Ez egyszerűen PER-FECT, mint a többi!
    Imádom a blogod, ez az egyik kedvencem <3
    Siess a kövivel! :-)

    VálaszTörlés
  2. Olyan jóó a blogod! Imádom :))

    VálaszTörlés
  3. Imádom! <3 Siess a kövivel!!!!! Nagyon szupi lett! A te blogod a kedvencem!

    VálaszTörlés
  4. Már megint nem tudok mit írni, hisz elképesztő, mint mindig. Imádás van.<3 xx.

    VálaszTörlés
  5. Sziaaaa:)
    Regota olvasom a blogod (bar tudom szornyu vagyok sose kommenteltem)es uuuuuuuuuugy imadom^^Hihetetlen jol irsz,es az elso fejezeteket ujraolvasva rajottem hogy azota nagyon sokat fejlodtel iras teren:)





    UI:Remelem masik blognak a zerries storyt valasztod:)

    xoxo.Aurora

    VálaszTörlés
  6. Szia,
    nagyon jó lett, mint mindig. :)

    Ui:. Csak így tovább! :3
    Xx Amber

    VálaszTörlés
  7. Omfg. Ez a rész tele tele olt érzelmekkel, egyik résznél jobban olvadtam,mint a másiknál. Behalok rajtuk. Olyan édesek meg minden. Én is akarooooooom. Na. Olyan jóóóóóóóóó, de olyan szomi is vagyok :(
    Zayn, életem értelme, olyan aranyos <3
    Te is:D
    na puszcsi <3

    VálaszTörlés