2014. december 24., szerda

23.Rész

Kukuuuucs! Boldooooog karácsonyt mindenkinek. Ez az én kis karácsonyi ajándékom nektek:3 Tudom nem a legvidámabb rész, sajnálom. Aki kíváncsi ki is fejlécem alkotója nézze meg a Trailert és a végén megtalálja :*  Nagyon szépen köszönöm a kommenteket és a jó kívánságokat:$ Nagyon sokat jelentenek nekem a komik és ezt nem győzöm hangsúlyozni! Remélem most is írtok véleményt és remélem hogy tetszik annak ellenére hogy eléggé sötét hangulatban telik. Köszönöm hogy vagytok és olvassátok a kis szösszeneteimet és még egyszer boldog karácsonyt az egész családnak!




Jade Wyne szemszög:

-Most komolyan itt vannak?- nézem én is a kis nyomkövetőmet.
-Te is azt látod amit én nem?!- hördül fel Ben.
-De ez akkor is egy sztriptíz bár!- folytatom ugyan olyan hangnemben.
-És mind a három férfi!- tárja szét karjait Ben.
-Ahh istenem menjünk addig se gondolkozom- emelem égnek a tekintetem. Nekik most még koncert van. Elmosolyodom a gondolatra hogy hülyéskednek és szórakoztatják a közönséget. Ben az ajtó mellé áll és megvárja míg én is oda lépegetek.
-Te akarod berúgni vagy enyém a megtiszteltetés hogy az én csodálatos talpamat lássák a gazdag disznók a felvételeken?- mosolyog rám Ben mire csak intek egyet a kezemmel miszerint tessék csak. Öröm teli arccal rúgja be a műanyag ajtót. Előre lendül és szinte rögtön lő is. Nagyot sóhajtok majd én is befordulok fej magasságban tartva a két pisztolyomat. Rögtön megtalálom az egyik bérgyilkost lévén hogy szerintem csakis azért van a kezében egy termetes géppisztoly én nem azért mert ezt akarja a nők bugyijába tömködni. Egyszer húzom meg a ravaszt és rögtön össze is esik. Hallom amint Ben is lő és biztos vagyok benne hogy akkor már csak egy bérgyilkos van. Feszülten figyelek és hallgatózom mikor a gyűrűm forró lesz. Szinte már reflexszerűen gurulok arrébb és nézek a hátam mögé. Abban a pillanatban ereszt rám egy teljes tárnyi AK47-es szépséget. Két fegyverrel egyszerre tüzelek, győzelmemet a halálos ordítása pecsétel meg.
-Hogyan?!- csattan fel Ben miközben felém tart. Érzem amint a kis nyomkövető rezegni kezd és elővéve rápillantva érzem ahogy elfehéredem- Mi a baj?- kérdezi Ben.
-Mennyi plusz tárad van?- kérdezem tőle gyorsan.
-A kocsiba..-kezd bele de máris magammal húzom egy bár pult mögé.
-Kevés lesz- dobom elé a kis kütyüt mire káromkodik egy sort. Őt pöttyöcske tart felénk. Értem én hogy minden férfi imádja a nőket de mindenkinek ebbe kell jönnie?! Hárommal könnyen elbánunk főleg ha mi ütünk rajta. De itt eleve rohadt jó emberek vannak.
-Terv?- kérdezi Ben miközben újra táraz.
-Túlélni- jelentem ki miközben bakancsomból előhúzom a tört.
-Remek ötlet- mondja majd ő is előveszi mind a két tőrjét. Csendben várunk és feszülten. Nézem a kis kütyüt majd a zsebembe süllyesztem.
-3...2...1- számolok vissza halkan majd egyszerre állunk fel és dobjuk el a tőrjeinket. Három ordítás és mi rögtön vissza is guggolunk.
-Kettőt csak elintézünk- mondja morogva miközben kézre fogja fegyverét.
-Miért vagytok ti férfiak ennyire kanosak?- mérgelődöm miközben a fegyvereket magamhoz szorítom.
-Hééé ne általánosíts!- hördül fel Ben de megszakítja a golyó zápor amit a mi kis bár pultunknak szentelnek.
-Enyém a bal- jelenti ki Ben és már el is tűnt az említett irányába. Érzem amint csörögni kezd a telefonom és magamban átkokat szórva húzom elő. Louis... Miért hív Louis koncert közben? Van még belőle körülbelül tíz perc. Idegesen veszem fel és emelem a fülemhez.
-Louis mi a baj? Most koncerteteknek kéne lennie- hadarom el miközben kikukucskálok a menedéket nyújtó fa mögül.
-Zayn...- mondja halkan- menj fel a netre és úgyis mindent megtudsz- folytatja továbbra is halkan.
-Ne haragudj de nem vagyok olyan helyzetben hogy felnézzek a...-eddig jutok ugyanis újabb sorozat lövést kapok ám most a fa megadja magát és párat mellettem átenged- Tartsd- mondom a telefonba majd szélsebesen átfutok. Utánam golyók záporoznak egészen addig míg egy újabb pult mögé be nem hasalok.
-Three? Jól vagy?!- kérdezi aggodalmasan Lou.
-Tudod miért szeretem? Mert ilyenkor nem gondolok rátok- mondom hadarva majd fegyveremet kidugva eresztek el egy sorozatot a levegőbe.
-Mindenki tudja hogy nem csalnád meg Zaynt..
-Örülnék ha elfogadnátok hogy Ericet szeretem- mondom gombóccal a torkomban elcsukló hanggal.
-Vicces vagy.. tudod mikor hallottam valakinek így elcsuklani a hangját?- Kérdezi a telefonban
-Mikor?- Kérdezem sürgetően.
-Ma.. Mikor Zayn a koncerten a Does he know első refrénénél már csak kinyögni bírta körülbelül azt hogy never go back majd fogta magát és elsétált. Az interneten fent van a mai napja. Minden honnan ez folyik. Nem értem miért csinál...-eddig bírom majd kinyomom a telefont. Nem fog megtörni ezzel. Hazudik. Zaynt feldobják a koncertek. Miattam ugyan úgy tud énekelni. Elegem van. Miért nem ért meg senki?! Jót akarok neki. Nem akarom hogy megöljék. Őt annyian szeretik hogy nem tehetem meg vele ezt! Idegességemben felállok majd lassan körülnézek. Orrom előtt suhan el egy golyó mire fegyveremmel egyszerűen ölöm meg a tagot.
-Végre!- ordítja el magát Ben.
-Menjünk, gyorsan- mondom és már kifele futok. Bepattanok a vezető ülésre mire Ben érdekes kémlel ám beül az anyós ülésre.
-Akkor most te akarsz vezetni?- kérdezi kissé félénken mire a gázra taposok és örültek tempójában kezdek Ben-hez vezetni. Haza akarok érni. Minél előbb és aludni. Röpke egy óra alatt levezetem a két órásnak titulált utat.
-Soha többé nem ülök be melléd!- száll ki Ben a kocsiból rögtön amint lefékezem. Nem szólók semmi csak felfutok a szobámba. A szobába ami teljesen illik a hangulatomhoz. Laptopomat elő varázsolva nézem meg a híreket. Zayn Malik kifordul önmagából?! Olvasom a hírt. Rögtön rákattintok és hűrom kis videóval találom szembe magam. Elindítom az elsőt és hüledezve nézem amint leüt egy riportert. A második egy gyorsított videó amin Zayn csak ül....ül és énekel, egész koncert alatt. Félve nyitom meg a harmadik videót már könnyek között. Laptopomból felcsendül a Does He Know és én ezzel együtt zokogok fel.
-Mi történt?- kérdezi Ben rögtön benyitva majd mellém ül. Most jön Zayn szólója. Az első sort elénekli a másodiknál megcsuklik a hangja és háttal fordul a közönségnek. A harmadik sort pedig ki se bírja énekelni, hangja sírásba fullad, látom amint nem is próbálkozik lassan szájához emeli a mikrofont és nehézkesen kiejt még három darab szót.  Never go back. Zokogásom erősödik amikor látom hogy hagyja kicsusszanni kezéből a mikrofont majd zsebre tett kézzel lesétál. Eldőlök ágyamon, oldalamra fordulok és a takarót ölelvén magamhoz húzva zokogok tovább.
-Ne könyörgöm Jade- ölel magához hátulról Ben- Utálom mikor sírsz- mondja rekedtes hangon.
-Sa-sajnálom...- szipogóm miközben még mindig a takarót ölelgetem.
-Senkivel nem akarod tartani a kapcsolatot? Louis? Harry? Niall? Liam? Dave? Ems?- kérdezi sorba a neveket.
-Akarom...de nem lehet- mondom felé fordulva és még inkább össze gömbölyödve bújok pólójába.
-Hívjam Ericet?- kérdezi lenézve rám mire megrázom a fejemet.
-Nyílt helyen kell találkoznunk- szipogóm pólójába majd felülök. Kezembe veszem a telefont és bepötyögőm a számát.
-Szia- köszönök bele.
-Jade- hangja felvirulva köszönt.
-Találkoznunk kéne- mondom kissé feszélyezve.
-Rendben hol?
-A házad közelében lévő kávézóban neked jó?
-20 perc múlva ott- és ezzel kinyomta a telefont. Át sem öltözöm csak a hajamat össze fogom egy copfba és úgy indulok ki.
-Állj meg ezt te se gondoltad komolyan- ránt vissza Ben mire kérdőn emelem rá tekintetemet- Te éppen hős szerelmes vagy. Ha már szenvedsz ne legyen hiába való- dob hozzám gyorsan egy össze állított szettet és hajamból kiszedi a gumit.
-Tíz perc múlva indulunk. Siess!- lök be a fürdőbe majd kimegy. Gyorsan magamra kapom a ruhát és átfésülöm a hajamat.
Szemeim pirossága ellen nem igen tudok mit tenni, lemondóan indulok meg kifele a kocsihoz. Behuppanok Ben mellé és szinte rögtön gázt is ad.
-Nem fogom ezt hagyni- rázza meg a fejét Ben de nem szólók semmit. Homlokomat az ablaknak döntve nézem a kinti napsütéses tájat. Ő most mit csinálhat? Otthon a szobájában rajzol? A tetőn cigizik?- Na mondjuk ezért nem fogom hagyni!- csap a kormányra Ben mire ijedten kapom rá tekintetem- két perce megjöttünk, szólongatlak pofázok hozzád és meg se hallasz. Jade meg fogsz halni! Vagy azért mert felemészted magad vagy mert felemészted magad és nem fogsz figyelni és megölnek!- ordít rám. Minden szó nélkül kiszállok saját kocsimból és elbotladozom a mosolygós Erichez.
-Szia- köszönök neki mire ajkait az enyémekre nyomja. Gyomromat a hányinger fogja el és szinte rögtön undorodni kezdek magamtól is.
-A kamerák figyelnek, megnéztem őket. Csókolj vissza ha azt akarod elhiggyék- ennyi kellett ösztönzésének és rögtön vissza csókolok. Pihegve válunk el majd kezünket össze kulcsolva ülünk be.
-Bocs- mondom már teámat szürcsölgetve.
-Holnap is találkozunk délelőtt?- kérdezi tekintetét rám emelvén kávéja fölött.
-Igen- adom a tömör választ.
-Ennyire kikészít azt hogy szakítottál Zaynnal?- néz rám megsajnálóan- Azt hittem jobban fogod majd viselni- húzza fintorra a száját. Esküszöm csak azért nem ütöm meg és húzok innen a gecibe mert azt akarom hogy Zayn életbe maradjon. Helyette inkább áthajolva az asztalon egy kis szájra puszit intézek.
-Haza kísérlek, gyere- mondja fancsali képpel majd kezemnél fogva felhúz. Ujjainkat össze kulcsolja és úgy kezdünk el Ben felé sétálni.
-Annyira hiányzik- mondom elcsukló hangon Eric-nek miközben a kezeinket nézem. Azt akarom hogy ő fogja így és senki más. Olyan ez mintha megcsalnám. Annyira fájó égető érzés.
-Istenem Jade- ölel magához és belőlem újra előtör a zokogás.
-Nem vagyok elég erős ehhez. Nekem ez nem megy. Egyszerűbb lenne megöletni magam érted?!- nézek fel rá kétségbe esett szemekkel. Miközben arcát nézem érzem ahogy lábam remegni kezd és apró fekete kis karikák jönnek látó terembe- Eric- nyögöm nevét miközben erősebben kezd tartani.
-Jade?! Jól vagy?!- kérdezi aggódva. Válaszolni már nem tudok csal érzem amint tudatom elhagyja a testem és összecsuklok....

Louis Tommlinson szemszög:
Mi az amiről Ben beszélt?! Azóta itt vagyok Jade egykori szobájában de nem jövök rá. Pörgök a székkel már sokadjára. Hallgatom ahogy Zayn feltehetően a piás üvegeket töri sorba össze. Aggódik érte mindenki, de mikor bekopogtam elküldött eléggé szép helyekre. Hallani a hangján hogy részeg. Teljesen kikészül a rajongok szinte meg se mertek szólalni miután lesétált a színpadról. Soha nem volt még ilyen. Mindenkit megvisel az hogy Jade lelépett. Nekem vette fel a telefont egyetlen egyszer. Akkor is gondolom csak azért mert tudta hogy még a koncertnek kéne tartania, és hogy koncert alatt soha nem hívnám. Újabbat fordulok a székkel majd megkapaszkodom az író asztalba. Fölé hajolok és nézni kezdem a képeket. Emlékszem erre a képre, ezt akkor szerezte mikor eljött velünk dedikálásra. Az emlék is megmosolyogtat. Bolond egy lány de én ezért szeretem, kicsit olyan mint én. Kint van mindegyikünk képe amit még a fotózáson adtunk bosszúnk jeléből. Telefonom csengő hangja rángat ki kellemes álom világomból.
-Igen?- veszem fel még mindig a képeket bámulván.
-Louis baj van- hallom meg Ben lihegő hangját és rögtön felpattanok a szélből- Jade elájult. Most viszik kórházba.
-Mi az hogy elájult?! Miért? -kérdezem már kirontva a szobájából.
-Honnan tudjam?! Ericel volt ő hívta hozzá mentőket azt mondta egyszer csak elájult. Én is most rohanok. Ha akarsz gyere- mondja majd lecsapja a telefont. Úr isten. Jade kórházba van. Szinte a lépcsőt átugorva futok le a nappalin át az előszobába. Kapkodva húzom magamra a cipőt és a kabátomat miközben a házhoz rendelek egy taxit fénysebességél rendelve.
-Mi van? Eleanor hívott hogy nincs nála senki?- röhög fel Harry de nem foglalkozva velem a cipőmet kötöm olyan sebességgel mint még soha.
-Haza jöttem elmondom!- hadarom el mire furcsán kezd végig mérni.
-Mi a baj? Mi történt?- áll fel a kanapéból és jön felém aggódva.
-Haza jöttem elmondom!- ismétlem el talán kicsit erőteljesebb, hangosabban és flegmábban. Egy erős rántással lépek át a bejárati ajtónkon és csapom be magam után. Futva indulok meg a Taxi felé és pattanok be gyorsan hátra.
-A legközelebbi kórházba! Nagyon gyorsan könyörgöm!- kérem szépen a sofőrt és rögtön a gázra is lép. Lábaimmal dobolva figyelem idegesen az egybe mosódó tájat. Mi baja lehet? Ericel volt? Akkor talán...tényleg? Áhh nem! Biztos hogy nem csalja meg Zaynt és nem is csalta meg! Mitől ájulhatott el? Méreg? Ben csak nem mérgezi meg...bár már meg is kínozta. De most jóba vannak vagy nem?! Ben-nek aggódó hangja volt tehát akkor ő sem tudjam mi van vele ezek szerint ez a lehetőség kizárva. Mire újabb összeesküvés elméleteket szőnék a taxi megáll és én sietősen fizetek majd futok be a kórházba.
-Jade Wyne- mondom a nevet mire a nővér lustán kezdi keresgélni a gépen. Komolyan mondom mindjárt én magam nézem meg! Hogy lehet valaki ilyen kurva lassú?!
-808-as szóba, harmadik emelet- darálja el mire egy köszönöm szót oda dörmögök és már futok is a lépcsőhöz. Nincs annyi türelmem hogy liftbe szálljak és tétlenül várjak. Ilyenkor értékelem a sok edzést, elég hamar feljutok. Kissé lihegve érek be Eric és Ben mellé.
-Mi történt?- kérdezem rögtön mire Eric rám vet egy sajnáló pillantást míg Ben csak az ajtót szuggerálja amin a 808-as szám látható.
-Bent van az orvos még- mondja halkan Eric. Szúrós pillantást vetek rá majd alaposabban megnézem magamnak. Semmi extra a srác. Ráadásul tuti nem Jade esete! Alig látszik rajta valami a maffiából. Inkább hinném hogy valami köz munkásnak. Teljesen rendezett, tiszta bőr fehérkés árnyalattal. Várjunk csak... Nincsenek szívás nyomok a nyakán... Jade és Zayn nyakán mindig volt legalább egy-egy szívás nyom.
-A nyakad- mondom szemöldök ráncolva mire Eric rám néz értetlenül ám Ben rögtön rám kapja kissé boldogságtól csillogó szemeit most már.
-Mi van vele?- kérdezi meg végre mire felállok és körbe járom.
-Semmi szívás nyom nincs a nyakadon. Jade és Zayn nyaka folyton tele volt szívás nyomokkal. Játékosak- mondom mosolyogva emlékezvén mikor mindannyian elkaptunk egy-egy jelet arról hogy kínozták egymást. Soha senki nem mondta nekik de össze illenek. Zayn olykori komolysága és hülyesége. Bármibe belerángatja Jade-t ahogy ez fordítva is igaz. Az apró mozdulatok amik elárulják rajonganak egymásért és szavak nélkül is megértik egymást. Hogy olykor-olykor nem össze bújnak hanem csipkelődnek vagy épp kikészítik egymást. Ők ilyenek...együtt tökéletesek.
-Más féle a kapcsolatunk. Komolyabb, szeretjük egymást ehhez nem kell folyton kiszívnunk egymás nyakát- mondja egy váll rándítással.
-Zayn és Jade kapcsolata is komoly- vetem oda talán kissé flegmán.
-Csak hogy vége. És megcsalta. Velem- mutat magára és bennem egyre jobban megy fel a pumpa.
-Fogalmam sincs miért kell megjátszani de rohadtul rájövök és gondolom hogy valami irtó nagy hülyeség lesz és lehet te sem akartál belemenni vagy épp te rángattad bele Jade-t de gondolkozz el neki hogy lenne jobb aztán cselekedj tovább- hangom talán még soha nem volt ilyen komoly de talán így ráveszem hogy elárulja mi az isten folyik itt!
-Sajnálom Lou. Mindenki tudja hogy kikészül de ez az ő döntése. Az hogy velem van- mondja fejet rázva és már épp kezdeném az újabb monológot mikor kilépek egy orvos. Férfi és talán nálam öt évvel lehet idősebb.
-Ki Jade Wyne hozzá tartozója?- néz rajtunk végig.
-Én- vágjuk rá rögtön mind a hárman mire a doki egy fél mosolyt ereszt és belenéz a kezében szorongatott mappába.
-Attól tartok Anorexiás. Nem tudják mióta nem evett?- kérdezi felpillantva ránk az orvos.
-Hogy micsoda?!- akadok ki rögtön Ben-nel együtt és szinte szinkronba rogyunk le a székekre amik mögöttünk sorakoznak a fal mellett. Fejemet fogva kezdek gondolkozni.
-Egyszer voltunk egy étteremben és a pincér ledagadtozta de utána mondtuk hogy szép és minden ilyesmi...szinte észre se vettük hogy nem eszik mindig azt mondta evet...úr isten mekkora hülyék vagyunk- csapok kissé fejemre. Ezt nem akarom elhinni. Észre se vettük azt hogy nem eszik. Láttuk hogy kissé karikásak a szemei de könyörgöm most ment a Three azt hittük amiatt. Nem feltételeztük hogy hazudik nekünk!
-Mikor volt ez az éttermes eset?- néz rám a doktor egy fancsali mosoly kíséretében. A koncert elmúlt szóval már este fele van. Sötét is van kint. Órámra pillantva észlelem hogy már este kilenc óra van.
-Négy napja- mondom hiszen délután ettünk ott azóta pedig így négy nap telt el- De van az öt is mivel reggeli volt az utolsó amit evett az nap- mondom szomorúan. Ez nem történhet meg Jade-el!
-Öt kurva napig nem vettétek észre hogy nem eszik semmi?!- áll fel Ben ordítozva de csak higgadtan ülök a székben.
-Te észrevetted mikor nálad volt hogy nem evett 3-4 napja?- kérdezem gombóccal a torkomban ahogy felnézek rá.
-Ne haragudj- mondja kissé nyugodtabb hangnemben. Megértem amiért kiakadt, és jogosan! Ez leginkább a mi hibánk. Hogy nem vettük mi ezt észre?
-Uraim mindegy ki nem vette észre. Jelenleg infúzióra van kötve mivel az ételt kihányja. Ez sokáig nem maradhat így. Vissza kell szoktatni az evésre. Kis dolgokkal kezdjék majd mint a háztartási keksz.
-Rendben- vágja rögtön rá Ben míg én magam elé meredek. Hogy? És miért? Egy pincér nő miatt? Mert egy valaki az mondta neki hogy dagadt....várjunk csak. Nem csak a pincér mondta. Pezz!
-Mikor engedik ki?- zökkent ki Eric hangja.
-Talán egy hét- mondja a doktor újra a mappába pillantva.
-Az nem lehet- néz rá ideges Ben. Hát persze...a three. Könnyű célponttá vált. Pont most?!
-Sajnálom de addig muszáj. És tovább is ha nem tud vissza szokni a normális étkezésre- mondja együttérzően a doki- Manapság sok a testképp zavaros tini. De túl lehet rajta jutni csak segíteni kell.
-Köszönjük- lehelem ki halkan ajkaim közül. Nem akarom elhinni hogy a mi Jade-ünk anorexiás lett...
-Menjetek haza. Úgyis mindig itt leszek a Three miatt. Louis tudom hogy elmondod otthon de akadályozd meg hogy bárki is bejöjjön. Jade el akarja vágni a kapcsolatokat.
-Kussolj már be Ben. Én is maradok. Elvégre megegyezik a szakmánk kolléga- villant felé egy csábos mosolyt mire idegesen mégis remegő lábbakal állok fel.
-Te is jól tudod hogy Zayn vagy detoxba issza magát vagy még te se fogod tudni leállítani- rázom meg a fejem és ezzel elindulok a lift felé. Akárcsak egy élő holt úgy nyomom meg a földszintet jelző gombot. Mintha egy közeli család tagommal történt volna meg ez. De hiszen Jade az is! Ez szörnyű. Tudom hogy nem magamat kéne hibáztatni de ilyenkor ki mást hibáztat az ember?! Én éltem vele egy házba és én nem figyeltem rá eléggé. Lassan baktatok ki a fehér épületből és fogok magamnak egy taxit. Amint elmondom címemet egy kis gondolkozás után máris megindul velem a kocsi. Hogy bírta ki a kemény próbákat kaja nélkül? Ha egy fél napig nem eszek mondjuk a sűrű program miatt, dedikálás vagy fotózások hada miatt már szédülök. Akkor ő? Mit érezhetett minden egyes nap? Próbák közbe? Fent a színpadon?!
-Uram- szól már nem is tudom hányadszorra a taxis.
-Elnézést- rázom meg kissé a fejem hátha rendeződnek a gondolatok majd kifizetem az utamat. Lassan lépdelek a házba és ugyan ilyen tempóban vetkőzöm le.
-Harry, Liam! Gyertek- mondom a nappaliban lévő két barátomnak. Furcsállva néznek amíg a lépcsőig érek majd felpattanva jönnek utánam. Bekopogok Niall-hez és Dave-hez majd mikor kijönnek csak intek nekik.
-Zayn!- kopogtatok ajtóján- Nyisd ki. Kurva fontos. Komolyan- mondom ismét a gombóccal a torkomban. Halk morgás de semmi válasz- Ezt Zayn szobájába fogjuk megbeszélni most mondom- szólók hátra a négy srácnak szigorúan.
-Hidd el hogy érdekelni fog Zayn- mondom halkan- Jaderől van szó- azt hiszem hogy talán a mögöttem állok sem hallják meg de a zár rögtön kattan és egy pia szagú teljesen elázott vörös szemű sráccal találom szembe magam. Mintha nem is Zayn lenne.- Úr isten- nyögjük ki egyszerre mind az öten.
-Mi van Jade-el?!- támad le rögtön míg mi benyomulunk a szobájába. Fintorogva érzékelem a szagot amit csinált alig három óra alatt max.
-Elmész zuhanyozni hogy legyen ösztönzésed. Soha nem csúsztál még szét ennyire Zayn- mondom egy kis sajnálattal a hangomban. Szörnyű így látni az egyik legjobb haverodat.
-Louis ne basszál már fel! Mi van Jade-el?!- ragad meg a pólómnál mire lefejtem magamról a kezeit és hozzá vágok pár tiszta ruhát majd belököm a fürdőbe.
-Mi van Jade-el Lou?- jön felém aggódva Dave.
-Rakjunk rendet. Majd ha Zayn is itt van elmondom- gyors léptekkel tárom ki az ablakot és kezdjük össze szedni az üveg darabokat. Mire Zayn kijön már-már emberi külsővel mi is elfogadható állapotba hozzuk a szobát.
-Üljetek le- intek Zayn ágya fel de senki nem mozdul- Komolyan mondom. Nekem is le kellet- érintem homlokomhoz egyik kezemet. Tudom hogy megijesztem őket de jobb lesz így ha ülnek. Gyorsan zárom be a szoba ajtót és csúsztatom a kulcsot a zsebembe.
-Ezt minek kell?- kérdezi a már sokkal józanabb Zayn.
-Miattad- felelem lehajtott fejjel a már ülő srácoknak- Jade elájult ma. Ericel volt mit tudom én hol de rá is ki akarok ma térni. Hívott hozzá mentőt és bevitték. Én akkor futottam Ben-el együtt. Jade el akarja vágni a kapcsolatot velünk. Na de miért ájult el?! - mosolyodom el fancsalian- Anorexiás lett. Öt napja nem evet. És már nem is tud. Infúzión van. Ha normális kaját akar enni rögtön ki is jön- mondom halkan mire érzem ahogy mindenki sokkot kap. Nem csodálom én is azt kaptam. Sőt talán még mindig sokkban vagyok.
-Ez nem lehet- leheli maga elé Zayn.
-De hát..- kezdi el Dave de meg is akad.
-Tudom!- csattanok fel értve mire akarnak kilyukadni.
-Azt mondta tegnap evett haza felé, vagy nem éhes!- csattan fel Zayn.
-Hogy nem vettük észre hogy éhezteti magát?- mered maga elé kissé sápadtan Liam.
-Senki nem gondolta hogy hazudik- mondom kissé halkan.
-Végül is, miben nem hazudott?- nevet fel kín keservesen Zayn.
-Nincsenek szívás foltjai- mondom rá kapva tekintetem.
-Mi?- néz rám mindenki értetlenül.
-Ahhh ne már!- csattanok fel- Mindenki látta mindig Zayn nyakán lévő szívás foltokat! Ahogy Jaden is volt mindig! Ne is tagadd- legyintek felé- Ericen egy sincs. Semmi. Egy aprócska sem- mosolyodom el.
-Szóval szerinted mert ők nem szívták ki...párszor- akadozik Zayn mire még nagyobb mosoly terül szét az arcomon- egymás nyakát ezért igazából csak megjátsszák. És miért játszanák meg Lou?!- tárja szét karjait.
-Nem tudom! De rájövök. Tuti valami hülye Jade logika lesz!- mutatom fel ujjamat.
-Oké egyet értünk hogy tuti szereti Zaynt?- néz körbe Harry mire mindenki bólint kivéve Zaynt.
-Miért nem törődtök bele? Lehet egyszerűen mást szeret. Ennyi- tárja szét újra karjait mire egy legyintéssel elrendezem.
-Gondolkozzunk Jade-ül!- adja az ötletet Niall.
-Oké... Szakítok veled mert nem érzem magam elég jónak hozzád?- néz ártatlan tekintettel Liam Zaynra.
-Akkor miért mondja hogy megcsalt?- kérdezi Zayn.
-Mert mindenképp azt akarom hogy megutálj- vonja meg a vállát Harry- Én is mindig ezt mondom egy csajnak. Olyankor idegesen elrohan mikor kinyögöm hogy van más- húzza fintora a száját a mi csajozó gépünk.
-Tehát nem akarja hogy kapcsolat legyen...-merengek el. Látom a fényt de még nem érem el!
-Baszki!- ugrik fel Dave- Three!- csapja össze kezeit mire értetlenül meredünk rá.
-He?- kérdezek kulturáltan vissza.
-Mikor feljöttetek azért volt mert kiabáltunk. De az abból indult hogy egyszerűen nem tudtam össze hozni a rádiós telefonos nyom követőt! Akkor mondta hogy már nem kell téged megvédeni!- mondja örülten mosolyogva.
-Mert eltaszít magától!- folytatom Dave szavait.
-Így téged már nem rabolhatnak el és nem leszel veszélyben- fejezi be mosolyogva Liam. Úristen! Hát ezért csinálta mindezt!
-Hülyék vagytok- neveti el keservesen magát Zayn.
-Már miért lennénk?! Gondolj bele! Ez Jade logika!- kezdek hadonászni kezeimmel minden fele.
-Szerezz rá bizonyítékot- mondja flegmán majd eldől az ágyon.
-Hol vannak a rajzaid?!- förmedek rá és az íróasztalához gázolok.
-Minek neked a rajzaim?!- ül fel és lép mellém miközben kezembe veszek egy köteget.
-Ez mind Jade-es?!- nézek rá mikor minden lapon a lánnyal találom szembe magam.
-Lou ezek magán dolgok. Hagyd békén a rajzaimat- kezd el morogni és kivenni a kezemből őket.
-Várj már! Minden rajzra írsz dátumot?- nézek rá reménykedve.
-Akik komolyabban rajzolnak általában igen. Én mindegyikre szoktam- néz rám értetlenül mire felpattanva rohanok az ajtóhoz. A kulcsot szinte beletöröm a zárba és úgy rontok ki.
-Hova mész?!- kiállt utánam Zayn.
-Gyere te gyökér!- kiabálok vissza miközben Jade szobájába rontok be. Rögtön levágódok a pörgős székre és  óvatosan kezdem a falról leszedni a Zaynról készült rajzot.
-Ezt mikor csinálta?- áll meg mögöttem a hős és makacs szerelmes.
-Remélem megtudjuk- mondom majd egy nagyot sóhajtok. Érzem a szobában mind a hatunk feszültségét.
-Fordítsd már meg!- üvölt rám Dave mire megfordítom.
-DÁTUM!- ordítok fel.
-Ezt előző nap csinálta mikor szakított- mondja halkan Zayn.
-És azt mondta két napja csal meg!- ugrok barátom nyakába ám valljuk be elég bizarrul hangoznak mondataink. Zayn ledermedten áll és tart meg. Lassan mászok le róla de továbbra is csak a rajzot nézi.
-Zayn?- legyezget szeme előtt Niall de csak mered a rajzra, mintha azt nézné ám tekintete olyan akárha félúton a levegőt bámulná.
-Haver!- rázogatja meg Harry de semmi hatása.
-Sokkot kapott?- nézi értetlenül Dave.
-Először megtudja hogy anorexiás és kórházba va..-kezdem magyarázni észre vételeimet mikor felkapja a lapot.
-Kórházban van!- ordítja el magát és már ki is rohant a szobából.
-Azt kérte Ben senkit ne engedjek oda- húzom fintorra a számat és egyszerre kezdünk Zayn után futni aki már a kocsival áll ki. Akárcsak a filmekben úgy vetődünk be a kocsiba és Zayn padlógázzal indit.
-Ha ez igaz..- szűri ki össze préselt ajkai között. Soha nem volt ilyen, semmilyen téren. Soha nem érezte még ezt. Ő valószínűleg megtalálta a másik felét.
-Zayn, túleped a sebesség korlátozást- mondja hátul halkan Niall.
-Meg két piros lámpát- sikítja hozzá Harry.
-Ki is szállhattok- húzza most először végre igazi sunyi féloldalas mosolyra a száját.
-A 200-al száguldó kocsiból?!- visít tovább Harry egy kanyarban.
-Fogd már fel hogy tudnom kell igaz-e! Rohadtul nem értitek ezt az egészet! Nekem ő kell. Nem más. Nem érzem azt mint Perrie-nél hogy nehezen de menni fog a tovább lépés. NEM! Nem tudom elképzelni már nélküle a minden napjaimat értitek?! Azt mondják mindenki tudja ha Ő az igazi. Valamelyik kis pillanatban. Fasza én tudom hogy nekem Ő kell és mással soha nem leszek ilyen. Minden téren hasonlítunk!- kezd magából kikelve csapkodni. Megértem a helyzetét és az állás pontját is.
-Azért a melóban nem hasonlítotok- próbálja oldani a hangulatot Niall mire Zayn felnevet és megrázza a fejét.
-Nos ami azt illeti...khm-khm..de- mondja egy kis féloldalas mosollyal az arcán mire lábam átrakom hozzá és rányomom a fékre.
-Mi?!- szalad ki mindannyiunkból mikor félre "állunk". Konkrétan kipördülünk oldalra.
-Ő mondta csak nem hallgattátok meg!- néz ránk értetlenül.
-Mi a faszomról beszélsz te?!- akad ki Dave mire Zayn megint a gázra lép és folytatja ugyan abban a stílusban a vezetést mint idáig.
-Bradford- sóhajt fel- Maffia ott is van. Mielőtt jelentkeztem az X-factorba. Kezdtek kiképezni engem is. Lőni tudtam és még egyesmást megtanultam. Aztán Bumm One Direction! Az alvilág tényleg pletykás egy hely. Jade is hallott rólam és így jött rá. De ezen ne akadjatok fent jó?- néz ránk egy pillanatra majd vissza az útra. Ezt nem akarom felfogni. Zayn bérgyilkos lett volna! Te jóég!
-Ez most.... baszdmeg- nyögi ki Liam.
-Oké tegye fel még a kezét aki alvilági körökben valaha mozgott!- akad ki Harry mire Dave felrakja a kezét.
-Te vagy a...-kerekednek ki hirtelen Dave szemei majd előre hajol.
-Igen- húzza mosolyra a száját Zayn.
-Ezt nem hiszem el!- vágja hátra magát a székben.
-Mi ő az?!- fordulok hátra.
-A Brad Fordi csoda gyerek- röhögi el magát Dave- Megy a pletyka rendesen. Volt egy srác, mint kiderült Mr.titokzatosság akit elkezdtek kiképezni. Az járja hogy még Jade-nel is jobb lehetett volna de legalább is olyan szintet elért volna. Egyszóval oda adtak a kezébe valamit és egy órára rá már ő volt a legjobb. Bevették lassan kiképezték mindenből teljesen részletesen. Egy kincs volt. BrafFord feltörhetett volna. Aztán a srác valamiért kilépett. Innentől sok szálon fut a sztori de végül is ezek szerint az X-factor miatt. Ez akkor sem akarom elhinni. Te jézus isten!- röhögi el magát Dave mi pedig csak ülünk mint az iszap és próbáljuk feldolgozni a tényt miszerint.
A, Jade Anorexiás
B, Jade nem csalja meg Zaynt
C, Jade SZERETI is Zaynt
D, Zayn bérgyilkos lett volna ha nincs a One Direction
E, Jobb bérgyilkos mint Jade
-Ezt már nem bírom- akadok ki teljesen- mikor akartál erről szólni?!- fordulok felé.
-Valljátok be hogy nem hitettek volna nekem- neveti el magát.
-Jogos- dőlök megint hátra a székbe ám homlokom rögtön kíváncsian fogadja a műszer falat lévén hogy Zayn satu fékez és már ki is szállt. Rögtön utána szaladunk a többiekkel együtt.
-Hánya..
-808- kiáltom oda meg sem várva hogy befejezze. Még jobban rástartol és szinte csak most veszek észre apróságokat. Mindannyian edzünk ő mégis mindig mindent jobban bír. Jobban is és gyorsabban is fut. Beérve a portára Zayn-t már sehol nem találjuk.
-Lift vagy lépcső?- kiabálok hátra.
-Lépcső!- kiáltják előre és már szedem is a fokokat gyorsan. Lihegve érünk a 808-as szoba elé.
-Bemenjünk?- kérdezi Dave mire vállamat megrántom de Harry mit sem törődve tépi fel az ajtót.
-Késő- hallom meg Zayn szinte lelketlen és sivár hangját. Esküszöm a pokolban érzem magam attól ahogy kimondta. Kíváncsian lépek be és látom amint a rajzot szorongatva mered a felgyűrt ám üres ágyneműre. Elment. Lelépett. Gondolhattam volna.
-Ha előbb elmondod akkor még itt lenne- ront rám Zayn két puszta kezével. Pólómat ragadja meg akárcsak szobájában és nyom a falnak. A srácok egy emberként mozdulnak.
-Te is tudod hogy nem az ő hibája- rakja lágyan vállára a kezét Liam. Viszont látom hogy mennyi minden zajlik most le Zaynban. Összetört, megint, újra és újra megtörténik. Elveszíti a legfontosabb embert.
-Sajnálom haver- mondom a szemébe nézve ami már nem varázsolja el a lányokat csoki barnaságával mivel csak fakó szürkeség tükröződik vissza benne. Tönkre fog menni ha nem teszünk valamit.
-Én..én- kezd el dadogni majd szépen elengedni a pólómat- Sajnálom, tényleg- mondja lehajtott fejjel majd az ágyhoz sétál és leül a rajz mellé- Soha nem fogom megtalálni ha ő nem akarja- mondja miközben fejét rázza meg lemondóan. Szívszorító látni amikor a haverod lemond arról hogy valaha is boldog legyen és feladja a reményt. A küzdelmet!
-Tudom hogy meg fogom bánni- szólal meg Dave lassan és halkan- de Zayn...Jade az alvilágban él, mindig is ott fog, túl mélyen van hogy teljesen kilábaljon belőle. Te a felszínt kapargattad és a híred nyomult Jade-hez. Ne öljetek meg de szar látni ahogy tönkre megy szóval Zayn ha meg akarod találni mert ő nem lép és a sors sem kegyes....Neked is ott kell mozognod ahol neki hogy megtudd merre jár....

9 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett:)) tegnap kezdtem el olvasni, de már másodjára végeztem vele.:) várom a következő részt:D Mikorra várható??:)) xoxo

    VálaszTörlés
  2. Legjobb karácsonyi ajándék! :) Imádtam, nagyon jó lett. Hamar kövit.
    Xx Amber

    VálaszTörlés
  3. Neeeee! Siess a kövivel! Ennél nincs jobb karácsonyi ajándék! ;)

    VálaszTörlés
  4. Szia. Megin tén vagyok az Clove csak telóról. Remek. Siesss a kövivel!!! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett :) imádoooom ♥♥♥ xx.

    VálaszTörlés
  6. A következő részt mikor hozod? :))
    Xx Amber

    VálaszTörlés
  7. Fantasztikus!!! csak ennyit tudok irni nincs rá más szó!!:)<3<3<3<3

    VálaszTörlés
  8. aztakurva karvaazta :DDDDDD
    na jó
    egyre jobban meghalok
    de komolyan
    mi a faszom van már
    na ne:D

    VálaszTörlés
  9. aztakurva karvaazta :DDDDDD
    na jó
    egyre jobban meghalok
    de komolyan
    mi a faszom van már
    na ne:D

    VálaszTörlés