2014. december 4., csütörtök

19.Rész

 Kukucs mindenkinek! Nos, tudom hétvégére mondtam de ez a rész kifejezetten Amber Moore- miatt került ide fel. Komolyan mondom elképesztő vagy:D Ha nem iratkoztál fel még, akkor ezek után már-már elvárom. Egyébként ezt csak poénnak fogd fel, viszont a komikat nagyon köszönöm! Ne tudd meg milyen jókat mosolygok rajta:333 <3 Remélem mindenkinek tetszeni fog ez a rész, várom a komikat és imádok mindenkit!


-Miért vagy itt?- teszi fel idegesen a kérdést exfönököm.
-Mintha nem tudnád. De jól van... játszunk így. Ben szeretnél itt maradni vagy esetleg kimennél? Nem tudom hogy te tudsz-e mindenről vagy sem?- mosolygok rá de mind hiába mert nem néz rám.
-Maradok- jelenti ki és tovább bámulja a fa darabot kezében szorongatva.
-Rendben akkor nézzük is az első kérdésem. Mióta volt Apám bérgyilkos?- minden izom megfeszül mindenkiben egy pillanat alatt és kijelentésemre Ben felkapja a fejét.
-Mi?!- kérdez rá értetlenül de csak a főnőkőt nézem beszédre ösztönözve.
-Beszélj- jelentem ki mire fegyveremet rá emelem. Látom rajta hogy próbálja eldönteni hogy valóban le lőném-e vagy csak blöffölök. Remélem nem akarja megtudni.
-Úgysem lőnél le- köpi felém a szavakat. Fa arccal lövők el egy kis darabot a füléből- Baszd meg!- csattan fel míg füléhez kap. Látom Ben arcán az ott bujkáló mosolyt amitől nekem is mosoly képződik arcomon.
-Beszélj- ismétlem meg önmagamat megint. A fegyvert lassan eresztem le magam mellé és tovább nézem szigorú tekintettemmel. Jogom van tudni. Mindent! Most, és nem később. Nem várok tovább!
-Az egyik haverja drogos volt. Ő próbálta leszoktatni de ez nem úgy megy hogy egyik napról a másikra hanem csökkenteni kellett az adagot. Ő járt el venni neki hogy biztosra menjen hogy többet nem vesz. Általában én adtam el neki a drogot és lassan kezdtem utána nézni. Kommandós volt! Kiképeznem sem kellett. Gyorsan került bele mire észbe kapott mér bérgyilkos volt! Ráadásul nem akármilyen bár te már rég túlszárnyaltad! Apád nem olyan szent ember mint gondoltad! Mit hittél miért küldtem oda Ben-t?!-ordít rám. Ledermedten figyelem. Apám segített valakin és behálózták. Igen is szent ember volt. Várjunk csak...
-Én át fogalmaztam volna- jelenti ki halkan Ben mire a főnök ijedten rám kapja a tekintetét.
-Te...- mondom halkan mire ráemelem a fegyveremet- Te vagy a hibás! Miért?! Miért öletted meg őket?!- kérdezem tetettet nyugodtsággal.
-Anyád bátyja volt a drogos! De ő meghalt mert titokban szerzett még anyagot az a marha! Anyád lazán törölte a tartozását a maffia felé hogy ne az Ő anyján keressük de az én gépembe senki ne másszon bele...
-Anyám törölte?!- akadok ki közbe vágva.
-Hacker volt. Jó kis családod volt kincsem még ha nem is tudsz róla. Anyád kitörölte ekkor küldtem rájuk valakit de apád megölte. Látogatás tett nálam majd alkut ajánlottam neki- kezd idegesen magyarázni.
-Mert egy szemét fasz fej vagy- veti közbe Ben és a falhoz vágja a fa darabot. Értetlenül nézek rá mire a főnök felé int. Tekintetem újra rá szegezem és beszédre ösztönzöm. Már-már félek a válaszoktól.
-Az volt az alkum hogy képezzen ki és állítson be a szolgálatomba! Mindenki jól járt volna! Anyád, Apád TE!- ordít rám- De nem. Ő nem adja oda a kislányát! Eltörte az orrom! Megalázott! Engem!- ordít rám. A gyűrű jég hideggé válik az ujjamon mire nekem mosolyra húzódik a szám. Apa nem adott el. Megtehette volna de nem tette. Inkább veszélyeztette magukat. Soha nem tudtam miért ilyen ferde a főnököm orra és már tudom hogy apám műve. Mosoly rögtön lehervad amint tovább gondolom a dolgokat. Hogy ha a főnököt megalázta akkor...
-Ezért küldtél?! Mert eltörte a kurva orrod?!- ordít rá most Ben. Miattam haltak meg a szüleim. Mert nem akarták hogy bérgyilkos legyek. Ezért!
-Kurvára ne packázzon velem senki!- ordít vissza mire meredten állok továbbra is és próbálom felfogni ezt az egész helyzetet.
-Azt mondtad hogy "valamit ki kell mondaniuk"! Bassza meg ha tudom hogy az az hogy oda adják neked Jade-et téged öllek meg!- ordít továbbra is. Valamit ki kell mondaniuk. Hogy oda adnak engem. Én vagyok a gyilkosuk. Egyedül én. Nem Ben és nem is a főnök. Azzal öltem meg a szüleimet hogy megszülettem. A fegyvert nézem a kezemben és eljátszok a lehetőséggel. Ekkor megcsörren Ben telefonja és idegesen kapja fel. Mindent egy eltört orrért és egy sérült férfi ego miatt? Ezért szenvedte ezt el a családunk?!
-Mi van?!- ordít bele. Lassan emelem fel a fegyvert magam felé tartva. Mi lenne ha? Végül is magam ellen fogadtam bosszút. Itt lenne az ideje megfizetni az igazi gyilkosnak nem?! Talán akkor én is megnyugodnék végre. Nem gondolhatom tovább ugyanis a fegyver eltűnik a kezemből. Ben ragadja meg a fegyvert és dobja el tőlem miközben arcomat fürkészi.
-Eszedbe se jusson! Én öltem meg a szüleidet a főnök utasítására. Neked ehhez nincs közöd!- csattan fel miközben rám néz. Megrázom a fejem hogy össze szedjem magam egy kis ideig és a feladatomra koncentráljak. Úgy érzem minden darabokra hullott amit eddig nagy nehezen össze raktam.
-Te küldted Ben-t oda hamis infokkal hogy ölje meg őket. Ezért kínozta meg őket. Miattad. Ezért nem szabadott megtudnom. Ha Dave még egy fenyegetést illetve bérgyilkost kap vissza jövök és megkínozlak. Elvégre te akartad hogy bérgyilkos legyek. Egy hetet kapsz hogy eltűnj még a kontinensről is. Ha ezt nem teszed meg megöllek- Hadarom el gyorsan majd kifutok az épületből. Nem tudom hova csak futok. Hallom ahogy csörög a telefonom és megerőltetve magamat felveszem.
-Igen?- lihegem a telefonba.
-Két perc és ott vagyunk érted. Ne menj tovább- hallom meg Zayn hangját mire körül nézek de nem látok senkit. Hogy? Hogy csinálja mindenki ezt?! Mi történt az életemmel?! Úr isten csak nemrég jártam haza a suliból anyáékhoz és most meg?! Mikor történt minden? Mikor lett ilyen gyors az idő?! Kétségbe esetten rogyok lábaimra a járdán és nem törődöm az engem bámuló emberekkel. Anyám mint hacker? Apám mint bérgyilkos? Most szórakoznak velem?! Ha anyu géphez ült akkor süti recepteket olvasgatott! Nem hogy maffia vezérek gépét hackelje meg! Apu is dolgozni ment és embereket kiszabadítani nem pedig a fő hadiszállásra embereket ölni! Miért nem mondták el nekem? Olyan más volt a mi kapcsolatunk mint a többi embernek a szüleivel. Átvitt értelemben miattam haltak meg! A gyűrűt megpróbálom letépni az ujjamról  amint forróvá válik de nem megy. Nem mozdul. Harry Range Rovere áll meg előttem a járdán és pattan ki belőle Zayn. Össze zavart elmével és háborgó szívvel nézek fel az eltökélt srácra.
-Hülye- ennyit mond majd berángat a kocsiba. Nem szólók semmit csak hátul csendben rátapadok az ablakra. Tisztáznom kell magamban a dolgokat. Túl sok mindent!
-Láttunk hallottunk mindent- jelenti ki Louis mire rákapom a tekintetemet.
-Felhívtam Ben-t- jelenti ki Zayn mire elsápadok és hirtelen össze áll a kép. Ezért követték a kamerák a mozdulatomat és ezért termett előttem Ben mikor eljátszottam a keserű gondolattal.
-Nem volt jogotok ehhez- lehelem magam elé.
-De volt- mondja keményen Zayn mire felnevetek.
-Nekem meg ahhoz lett volna hogy egy kibaszott bérgyilkos vagy Zayn! De nem mondtad el! Óhh bocs nem bérgyilkos. Csak kezdetleges mert nem tudták befejezi a kiképzésedet! Jogom lett volna főleg ahogy lehordtál a tetőn! Most kiderül hogy az egész életem egy rohadt nagy hazugság és elvileg ehhez jogotok van?!- csattanok fel miközben ököllel beleütök egyet az ablakba ami ettől apró szilánkokként hull az ölembe és az útra.
-Heeey!- ordít Harry és satu fékezz- Mi a faszom van? Zayn nem bérgyilkos és a családunk tagja vagy tehát jogunk van tudni!- ordít továbbra is rám mire mérgesen kilököm a kocsi ajtót és kipattantok belőle.
-Hagyjatok békén!- ordítom hátra mikor meghallok még három kocsi ajtót nyitódni és csapódni.
-Nem!- ordít rám Dave mire szélsebesen megpördülök.
-A te életed megmentésért fáradtam el oda! Nehogy már neked álljon feljebb! Innen egyedül még Harry, Liam meg Niall életét nem mentettem még meg! De nem tudom mi derülhet még ki! Esetleg hogy Harry egy rohadt autó tolvaj vagy hogy Liam apja egy maffia vezér. Kitudja! Lehet Niall meg ír ország maffia fejese!- röhögőm el magam mikor megcsörren a telefonom és idegesen emelem fülemhez.
-Hümm?- "kérdezek" bele a telefonba.
-Szeretsz?- kérdezi meg tőlem Eric mire élesen szívom be a levegőt és erre mindenki rám néz.
-Szarul kezdődik. Szóval nem. Mi kéne?- kérdezem talán kicsit nyersen mire Eric felröhög.
-Nem szeretnél besegíteni? Miért van az ha én hívlak mindig mérges vagy?- teszi fel a kérdéseket de az első inkább szöget üt a fejemben. Úgy érzem hogy nem fogok tudni megállni a lábamon ezért leülök a betonra mire Zayn aggódva lép közelebb hozzám de kezem felemelem ezzel állj-t parancsolva.
-Valaki mindig felbosszant. Milyen besegítés már megint?- kérdezem halkan mire Zayn arca megfeszül és vissza lép a kocsihoz. Tehetetlenségében a kocsi hátuljába öklözz ami ettől behorpad.
-A kocsim basszátok meg!- dörren fel mérgesen Harry.
-Hallom a srácokkal vagy. Zaynee megint kiakadt? Érdekes egy pár vagytok ti. Egyébként a melóra vissza térve. El kéne kötni egy golyó álló kocsit és leszállítani.
-Te nem is tudsz kocsit vezetni!- csattanok fel- Minek vállalod el ezeket a szar melókat?!- magamból kikelve kezdek üvöltözni- Mit csinálnál ha nem mondanám hogy jó baszd meg segítek?!
-Tudom hogy nem tudok. Nem csinálnék semmit. Megkérnék mást- feleli egyszerűen. Egyre idegesebb és idegesebb leszek.
-Jó- mondom halkan mire látom ahogy Zayn újra beleüt a kocsiba.
-Kurvára nem!- üvölt rám mire megszeppenve nézek a fekete hajú tomboló srácra rá.
-Egy perc- mondom a telefonba majd felállók és az ordítozó Zayn felé sétálok.
-Miért kell mindig belerángatni ezekbe a hülyeségekbe? Miért nem lehetünk úgy egy napot mint egy teljesen normális és átlagos pár elege...- ekkor gyorsan megcsókolóm. Taktikám beválik és elhallgat. Nem kell neki sok és ő is vissza csókol érzem ahogy egyre jobban elernyed a teste. Mikor úgy vélem már nem fog üvöltözni elválok tőle de arca komor és szomorkás.
-Menjünk- mondja egyhangúan és bevágódik az autóba. Nézem ahogy beülnek mindannyian a kocsiba én pedig fülemhez emelem a telefont.
-Gyere a flower street fele. Az út mentén leszek. 10 perced van- mondom majd kinyomom. Lesétálok az útszélére majd leülök a füves részre törökülésbe és elkezdem tépkedni a körülöttem lévő virágokat és fűszálakat. Soha nem fogja elfogadni hogy ez a munkám és vannak ilyen megbízásaim vagy barátaim akikre számíthatok és ezért ők is számíthatnak rám.
-Jade gyere már!- csattan fel Lou mire megrázom a fejem. Hallom ahogy Zayn szitkozódik majd egy ajtó csapódás és végül valaki erősen a felkaromnál fogva felránt a földről.
-Ne csináld már!- morogja oda nekem és komolyan megijeszt a fekete szem pár ami engem néz. Vajon ilyenkor tudja hogy mit csinál? Tudatánál van vagy csak elönti a vörös köd és előtör a kis bérgyilkos?
-Zayn- mondom remegő hangon ahogy szorítása egyre esősebb lesz és tekintete még mindig vészesen sötét.
-Haver- szól rá erőteljesen Harry aki szintén kipattan erre a kocsiból.
-Ne szóljatok bele!- ordít rájuk és ránt egyet a karomon. Elhűlve nézem a fiút akiért bármit megtennék de most elveszti az eszét. Akár csak egyszer fent a tetőn. Újra megtörténik.
-Engedd már el! Megijeszted!- ordít rá most Lou de továbbra is csak néz.
-Zayn ez fáj- mondom halkan még mindig szemébe nézve de nem reagál- Fájdalmat okozol!- mondom eléggé kétségbe esett hangon de szeme sötétje még most is rendíthetetlenül mered rám.
-Elég!- ordítja el magát újra Lou és megragadja Zayn vállát. Mint a villám csapás úgy tér vissza a csoki barna szem pár és mér végig. Amint meglátja kezét kezemen elengedi. Ezzel egyszerre hallom meg a motor zúgását tőlünk balról de nem fordítom oda a szemem. Zayn-t figyelem ahogy ő engem. Meg kell tanulnom kezelni ezeket a helyzeteket mikor elveszti az eszét.
-Sajnálom- suttogja és lassan mozdul felém mire én ezzel egyszerre mozdulok hátra akaratlanul is.
-Hűtsd le magad. Majd megyek- mondom szárazon és még mindig elképedve nézem az össze zavart fiút. Nem törődöm az értetlen és feldúlt tekintetekkel felpattanok Eric mögé és rögtön meghúzza a gáz kart, már csak úgy látom az ordítozó és a hevesen artikuláló Louist aki Zaynnak magyaráz de ő csak dermedten néz iménti helyemre.
-Mi történt?- kérdezi Eric miközben balra kanyarodik.
-Elvesztette a fejét. Nem ez az első alkalom. Nem rég békültünk ki. Mikor eljöttem tőled, Pezzel találtam itthon. Hajts a megfelelő helyre én elvezetem a kocsit a címre te lelépsz. A többit megoldom- mondom szárazon miközben kezeimet dereka köré csavarom és úgy tartom meg magam a száguldó motoron.
-Tehát megcsalt és olykor kelleténél jobban megszorongat. Gratulálok. Jó pasid van! Hülye vagy... A kocsit a Berger és a Hurtan sarkára kell leszállítani. Megállsz leparkolsz kiszállok elsétálsz- hadarja el gyorsan.
-Így kimondva eléggé gáz. De szeretem. És aranyos is tud lenni- mondom fintorogva bár ő ezt nem láthatja. Talán tényleg át kéne gondolnom ezt az egészet Zaynnal. Valóban megszorongatott és ez volt a második alkalom. Meg is csalt. Vajon mi lesz a következő lépése?
-Aranyos mikor majdnem megver. Ebbe nem is tudok hol belekötni- mondja gúnyosan mire belecsípek hasába ettől kissé megugrik a motoron meghúzva a gáz kart is.
-Halottal a Bradfordi csoda gyerekről?- kérdezem ezzel elterelve a szorongatás témát mégis Zaynnal maradva. Hátha letesz erről a témáról, elvégre a remény hal meg utoljára.
-Ja, hallottam egy két dolgot de hogy jön ez ide?- teszi fel a jogos kérdést.
-Zayn az- jelentem ki mire satu fékez és felkenődök a hátára. Mögöttünk a kocsi vészes fék csikorgatással áll meg majd őrjítő dudálásba kezd- Indulj te marha!- kiáltok rá mire nehezen de elindul és eltűnik velem együtt a forgalomban.
-Most azt akarod mondani hogy a pasid aki megver egy kezdetleges legenda?!- kezd ordítozni.
-Nem ver meg. Elveszti a fejét de nem üt meg! És igen kurvára azt akarom mondani hogy majdnem bérgyilkos lett! És ha itt tartunk tegnap kiderült hogy apám is bérgyilkos volt! És had húzzam tovább az agyad ma kiderült hogy a főnökömnek dolgozott és ő rángatta bele de azért ölték meg őket mert anya hackerként eltüntette az adatokat és a tartozást a drogos bátyja után aki miatt először apa belekeveredett. De apa elment a főnökhöz és eltörte az orrát erre a főnök apáékra küldte Ben-t! És tudod miért törte el az orrát?! Azért baszdmeg mert apa felháborodott hogy azt az ajánlatot tette neki a főnök hogy adjon oda neki engem és eltörli a tartozást! Kurvára miattam ölték meg őket! Elegem van erre te is most hívsz holott szerintem az EXfönököm még mindig a székében reszket Ben-nel együtt!- ordítom a sírás határán, most tör ki belőlem minden aminek kellett. Nagy kirohanásom miatt még hátára is ütők mire lehúzódik az út mellé és hátra fordul.
-Na jó Jade- mondja majd teljesen megfordul a motoron így már velem szemben ül és magához húz. Addig ölel míg végül könnyeim elapadnak amik észrevétlenül kezdtek el arcomon leszántani- szóval. Zayn majdnem bérgyilkos lett és ő a Bradfordi csoda gyerek?- kérdezi miközben kezével az enyémet szorongatja.
-Igen- mondom halkan mire lassan és kimérten bólint egyet.
-Apád bérgyilkos anyád pedig Hacker volt és ezt tegnap tudtad meg?- kérdezősködik tovább.
-Azt hogy apám bérgyilkos és már akkor el akartam menni de nem engedtek és Zayn kilőtte a kocsijaim kerekét akkor még nem gondoltam hogy ő a Bradfordi fiú. Ma elmentem a főnökhöz kérdőre vonni mert közben Davidre meg bérgyilkost is küldtek. Ekkor tudtam meg hogy anyám hacker- mondom kicsit érthetőbben és részletesebben.
-Oké. Tehát ma voltál a főnöködnél. Hogy rángatta ő bele apádat?!- kérdezi kicsit értetlenül.
-Apu megpróbált segíteni egy drogosnak leszokni ezért ő vette az adagjait. A főnök behálózta és mire észbe kapott bérgyilkos lett. A drogos persze meghalt tartozást hagyva maga után. De a drogos anyu bátyja volt. Anyu eltörölte a tartozást de erre a főnök mérges lett de apu meg ki volt képezve. Rájuk küldött valakit de azt apu megölte. Elvégre kommandós és bérgyilkos is volt! Elment hogy leállítsa a főnököt, mire tett neki egy ajánlatot hogy képezzen ki és állítson az ő szolgálatába engem. Apa természetesen nem ment bele és az orrát is eltörte. Erre a főnök annyira megalázottnak érezte magát hogy hamis infokkal rájuk küldte Ben-t!- fakadok ki ismét.
-Okéééé. Értem- mondja a távolba meredve- Nos. A családi háttered nem is lehetne jobb. Nem miattad haltak meg hanem a főnököd miatt. Ben csak egy eszköz volt erre. De vissza térve Jade. Zayn bántalmaz téged- néz mélyen a szemembe mire hitetlenkedve nézek rá. Most mondtam el neki az életem történetét és azzal jön hogy a barátom ver?!
-Ezt most hagyd abba. Nem ütött még meg sohasem!- förmedek rá magamból kikelve.
-Még- húzza fintorra a száját- Jade ha esetleg arra kerülne a sor hogy tényleg me...
-Induljunk!- ordítok rá mire hitetlenkedve kutatja szemeimet. Arc vonásai megkeményednek majd bólint egy aprót és újból megfordul. Rögtön meghúzza a gáz kart és már röpülünk is a cél felé. Hogy gondolta ezt?! És én hogy gondoltam ezt?!
-Fegyvered van?- kérdez hátra Eric amivel kiránt kezdetleges gondolat menetemből.
-Egy- húzom elé a gatyám oldalából majd újra töltöm- Elboldogulok ennyivel is egy páncélozott szuper autóban- mondom hanyagul mikor lassítani kezd egy utcában.
-Odáig el is kell jutni- állítja le a motort majd leszáll róla- Együtt megyünk be. Te vezeted a kocsit és a motorom mellett kidobsz. Én lelépek te meg leszállítod?- magyaráz és kérdez mikor már egy nagyobb épület felé tartunk amelyeken garázs ajtók sokasága sorakozik és egyetlen egy sima ajtó ami különcként árválkodik.
-Ja valahogy úgy. Bemegyünk, darálunk, eltűnünk. Megvárjam míg a kocsiért jönnek vagy hagyjam ott?- kérdezem mikor már csak öt méterre vagyunk a szerintem bejárati ajtótól.
-Hagyd ott- mondja majd megszólal a telefonom- Amatőr- röhögi el magát mire zsebembe nyúlok és megnyomom a zöld gombot és kihangosítom.
-Igen?- kérdezem konkrétan a zsebemtől.
-Hol vagy?- kérdezi Dave aminek a végét szinte alig hallom mivel Eric rá lő egyet az ajtóra ami így feladva a küzdelmet kicsapódik.
-Nem tudom- jelentem ki miközben lelövők egy ipsét aki fegyvert ránt ránk- De amúgy már melózok- teszem hozzá mintha talán nem lenne elég egyértelmű.
-Konkrétan végig akarod beszélgetni velük?!- röhögi el magát Eric miközben előre lendülve eltöri valakinek a nyakát. Őszintén szólva eléggé jó a szakmájában a srác.
-Konkrétan leszarom szóval ja- mondom én is röhögve- Amúgy vigyázz- teszem hozzá nemtörődöm stílusban de már el is lövök a feje mellett és ezáltal egy ember újra holtan rogy össze.
-Majdnem megöltél!- kiállt rám mire a vonal másik feléről röhögés hallatszik.
-Egy köszönöm is elég lett volna- ordítok vissza rá miközben egy zárra lövök és berúgom az ajtót. Hármat lövők és három ordítás hangzik el. A negyedik ember rám fogja a fegyverét de én előbb lövök. Lőnék. Kifogyott a fegyverem..- Nemár!- kiálltok fel majd hátra vetődöm- Eric! Kurva gyorsan szerezzél nekem fegyvert!- üvöltök a röhögő egyénre aki nem mérte fel a veszély forrását. Gyorsan hemperedem arrébb és máris golyók pattannak az iménti helyemen.
-Te teljesen hülye vagy! Munka közbe velünk beszélgetsz és még fegyvert se viszel magaddal?!- üvölt a telefonba hangja alapján Lou.
-Hoztam! Csak kifogyott- morgok miközben egy hullát kutatok át és találok két fegyvert is- De most már loptam egy hullától!- mondom és amint kimondom előtör belőlem a nevetés. Megörültem. Hátamon fekve akár a filmekben lövök le egy felénk haladó csoportot akik között felismerem az egyént aki imént rám lőtt.
-Csak egyetlen egy munkát végeznénk el nyugisan- mondom mikor feltápászkodom- Eric?- kérdezem és a gyűrű hirtelen válik forróvá- Oooh baszd meg legalább hangot adj ki hogy hol keveredett bajba a segged!- ordítom el magam majd lehunyom a szemeim. Anyu! Apu! Segítsetek már egy kicsit! Kezdek magamban fohászkodni. Hirtelen tör rám az ötlet ami biztos vagyok hogy szüleim érdeme és ez az ötlet inkább megérzés mikor gyorsan fordulok be a következő folyosóra. Gondolkodás nélkül lövöm le az Eric mögött lévő hús tornyot aki a nyakát szorongatja. Bocsánat, szorongatta!
-Sokkal jössz. Túl sokkal- mondom a csapzott fiúnak- Egyébként miért hívtatok?- kérdezem az elfelejtett telefontól a zsebemben.
-Zayn le akar beszélni a küldetésről ezért addig ordítozott míg fel nem hívtunk de ahogy halljuk eléggé megvagytok- mondja Liam.
-Zayn egyébként meg kurvára értékelném ha nem vernéd meg Jade-t- mondja hangosan Eric míg előre nyomulva nézünk be az összes garázsba.
-Én nem vertem még meg soha sem!- mondja hitetlenkedve Zayn miközben újabb ajtót rúgok be.
-Csak megszorongattad, meg csaltad, titkolózol előtte. Kurva jó pasija vagy mit ne mondjak. Ha sírva fog hozzám jönni megöllek- mondja monoton és zord hangon.
-Eric!- förmedtem rá vészesen magas hangon. Nem jött válasz a vonal másik feléről.
-Ott van! Gyerünk Jade- kiállt rám partnerem mire teljes mértékig vissza húz a valóságba. Szél sebesen futok a kocsi felé és már látom hogy egyre közelebb érek. Feltépem a kormány felőli ajtót és behuppanok. A kulcs ott helyezkedik el benne amiért egy kisebb imát mormolok el. Rögtön beindítom és már a gázra is lépek. Ekkor pattan be Eric és csapja be magára a kocsit.
-Jade ne!- kiállt rám mikor teljes padló gázzal indulok meg a garázs ajtó felé.
-Mi történt?!- kérdezi Zayn hirtelen és ekkor jut eszembe megint a telefon. A garázsajtót kiszakítom helyéről és kifarolok az útra. Hangos duda szó és káromkodások de nem törődöm vele csak balra tekerem a kormányt és még inkább a gázra lépek. Érzem a gumik füstölgő szagát majd elindulok a motor felé.
-Nem állok meg ezt most közlöm- mondom feszülten Ericnek.
-Te jó ég!- röhögi el magát- Aztán hívj fel ha túlélted kislány- kacsint rám majd kinyitja az ajtót és feszülten vár. Izmait megfeszíti és amint a motor közelébe kerülök úgy öt méterre kiugrik. Egy bukfenccel ér földet és sietősen indítja be motorját. Élesen kanyarodok balra amitől az Eric által nyitva hagyott ajtó becsapódik de így szem elől is vesztem a fiút.
-Na jó most már teljesen elérhető vagyok. Kérhetnék egy fuvart? Mondjuk a Berger és a Hurtan sarkának környékén?- kérdezem miközben arra veszem az irányt.
-Ott van egy Nando's!- kiállt fel Niall mire mosolyra húzódik a szám. Ez egészen addig tart míg meg nem pillantok két ismerős motort.
-Oda megyünk felveszünk és közösen elmegyünk a Nando's-ba. Az úgy jó?- kérdezi Zayn miközben hallom hogy becsukják a bejárati ajtót. A motorosokat figyelem mikor az egyik bőr dzsekije alól elő húz egy kis Uzit és a másik és ugyan így tesz. Kétlem hogy minden átlagos motorosnál lenne egy kisebb gépfegyver!- Jade jó lesz?- kérdezi ismét Zayn mire kicsit felfogom hogy válaszolnom is kéne.
-Eszetekbe se jusson oda menni! A Nando's-ba menjetek oda megyek ma..- ekkor az ideiglenes kocsim hátulján golyók kezdenek pattogni. Hálát adok hogy egy golyó állót kellett ellopni nem pedig egy sima hagyományos autót.
-Jade?!- szól aggódóan a telefonba Dave.
-A Nando's-ban várjatok rám úgy fél órát. Ha nem érnék oda időben akkor a szüleim mellé temessetek- Szűröm ki a fogaim között miközben élesen kanyarodom jobbra de a golyók így is követik az utamat.
-Ugye most csak szórakozol Jadey?- sziszeg a telefonba Zayn mire megenyhül a szívem.
-Ha valami csoda folytán oda érnék akkor cézár salátát rendeljetek nekem léci- mondom és ezzel próbálom oldani a feszültséget. Egy golyó pattan mellettem az üvegen mire felsikítok akaratom ellenére is. Az üveg alig láthatóan meg reped te kitart és továbbra is véd. A gyűrű égetni kezd.
-Jade!- kiált a telefonba Zayn aggódva és idegesen is egybe.
-Jól vagyok! Fél órát várjatok tényleg ne többet. Ha annyi idő alatt nem tudom lerázni őket akkor végem!- nyögöm ki miközben újabb sorozatot kapok a csomagtartóra.
-Ne szórakozz velem, hol vagy?!- kérdezi aggódva Zayn.
-Édesem konkrétan hiába mondanám el mert éppen száguldozom. Egyébként tartsd biztonságban a szép kis feneked és tanuld meg kontrollálni magad me..- ekkor a szél védőmet ajándékozzák meg de nem értem mikor és hol vágott elém az egyik motoros. Némán figyelem ahogy lepattannak a golyók.
-Így akarod hogy csirkét egyek? A tudattal hogy mindjárt megölnek?!- visít fel Lou mire elröhögőm magam és áthajtok egy piroson.
-Nem. Szerintem neked is salátát kéne enni- nevetek továbbra is. Belegondolva mit láthat a két motoros? Nevetgélek és magamban beszélek miközben ők lőnek rám. Valószínűleg örültnek néznek. Mondjuk az is vagyok..
-Jade, oda megyünk, elintézem. Könyörgöm hol vagy most?- veszi át a szót Zayn.
-Fél órát várjatok, szeretlek titeket- mondom a legkedvesebb hangomon majd cuppantok egyet a telefonba és még mielőtt bármit is mondhatnának kinyomom ezzel bontva a vonalat. Vissza pillantó tükrökbe nézve figyelem a felém közeledő motorosokat. Morgok egyet majd élesen átvágok egy kereszteződésen kisebb karambolt okozva ezzel. Addig nyomom a gázt ameddig csak tudom, szinte már fájdalmasan koncentrálok az előttem lévő beton útra. Le kell őket ráznom! Muszáj! Egy golyó álló autóban nem ölhetnek meg! Mégis csak szégyent hoznék magamra és mint kiderült híres alvilági kis családomra is. Eric ezért most nagyon nagyon sokkal fog jönni! Hogy tudnám őket lerázni? Nem húzhatom le az ablakot és lőhetek ki mert akkor be is lőhetnek! Ahhh istenem! Na most segítsen valaki! A gyűrűm most hidegre vált de még mindig nem tudom per pillanat ez mit akar jelenteni. Talán hogy nyugodjak meg vagy nem is tudom! Idegesen kutatom a visszapillantó tükröt de csak egyetlen egy motorost vélek felfedezni. Telefonomat előkapva nézem meg hogy alig két perce beszéltem a fiúkkal. A stopperórára lépve elindítom az időt hogy tisztába legyek vele. Idegesen nézek kőrbe miközben a gázt nyomom de nem találom meg a másik motorost. Talán leráztam? Próbálok a hely közelében maradni ahol le kell tennem a kocsit. Idegesen kanyargok és száguldozom London utcáin de egyszerűen sehogy sem tudom lerázni őket és úgy tűnik a fegyverük sem nagyon szeretne kifogyni. Egy kicsit hosszabb egyenes szakaszon rá pillantok telefonom kijelzőjére és ereimben meghűl a vér. 25 perc 31 másodperce kocsikázok már! Sehogy se érek vissza időre! Ujjaim szinte elfehérednek a kormányon miközben agyalok. Hátra pillantok és meglátom ismét azt a két motort. Azt hittem legalább az egyiket leráztam! Látom ahogy újra táraznak. A gázra lépek a viszonylag kihallt útszakaszon majd hirtelen a két motorossal szembe fordítom a kocsit egy farolással. Azonnal a gázra lépek megint és látom ahogy rám emelik a fegyvert. Ha elég hülyék talán bejön. A két motoros is irányt vállt. Amint beérek melléjük rám tapadnak.
-Csak ez sikerüljön- morgom magam elé miközben a kormányt markolom. Mind két motoros rám emeli a kis gépfegyvereket. Hidegvér! Látom ahogy ujjuk a ravaszra feszül. Nagy levegőt veszek majd az első töltény koppan az üvegen és én satu fékezek. Fék csikorogva áll meg az autó és a motorosok egymásba eresztik a tárukat. El se hiszem hogy sikerült! Ismét a gázra taposok és a kocsi lerakási helye felé kezdek száguldozni. 31 perc 12 másodperc. A fiúk tuti tiszta idegek már. Gyorsan zárok ki mindent és száguldok keresztül ismét a városon. Óvatosan leparkolom a kocsit majd a telefonomat megfogva kipattanok. 43 perc. Meg fognak ölni a fiúk. Futva indulok el a Nando's fele. Újabb löketet ad mikor meglátom az utca végén a célomat. Sprintelve indulok oda és erőset rántok az ajtón ami kicsapódik felém. Lihegve lépnék be mikor egy mellkasnak ütközök és ettől hátra tántorodok már épp bocsánatot kérnék mikor rám se nézve kezd ordítozni velem az illető.
-Bassza meg hogy ilyenkor se lehet figyelni! Dave add ide azt a kurva kocsi kulcsot!- ordít először rám majd barátomra Dave-re.
-Elnézést uram- mondom egy halvány mosollyal az arcomon. Zayn rögtön rám kapja a tekintetét és rám veti magát. A lábaim elemelkednek a földtől és úgy forgat meg majd ölel magához.
-Istenem- dörmögi nyakamba de nem rak le.
-Nyugi csak tíz percet késtem Zayn- motyogom én is nyakába.
-Azt hitte megöltek. Már ment volna kivégezni őket. Bár kétlem hogy az ének hangjával ment volna- vázolja a helyzetet Dave mire érzem hogy Zayn lerak és mindentudó pillantást váltunk. Hiába mondtam előttük hogy Zayn bérgyilkos, fel se fogták. Ő pedig nem mondta el.
-Meg van az a cézár saláta?- kérdezem Davet de még mindig Zaynt nézem. Miért nem mondja el nekik?
-Nem. Mi sem ettünk. Nem ment- mondja fancsali képpel Niall.
-Akkor együnk- mondom mosolyogva majd találomra elindulok a legeldugottabb asztal felé. Be csusszanok a legtávolabbi ülésre mellém pedig Zayn csatlakozik. Körülöttünk még a srácok is elfoglalják a helyüket.
-Mit hozhatok- jön oda hozzánk egy fekete póthajas óriási mű mellű lány. Érdekesen mérem végig tökéletes alakját. Valószínűleg ő az álom lány. Kíváncsi vagyok kire szeretne rámozdulni a társaságunkból. Niall válaszolt először és meglepődésünkre csak három nagy adag csirkét kért.
-Én is csirkét- mondta Lou miközben rám nézet egy amolyan "ez tényleg pincér?" nézéssel. Vissza mosolyogtam rá majd megvártam míg Liam is rendel és már mondtam volna mikor Harry megelőzött.
-Én ezt a 7-es menüt kérném és a C változatát, meg a telefon számod- kacsint rá a lányra mire számra tapasztom a kezem és próbálom vissza fogni kitörni vágyó kacajomat. Zayn keze élesen markol combomba de ő is mosolyog.
-Neked mit hozhatok?- kérdezte a lány csábos pillantással Zayn-tól mintha meg se hallotta volna Harry-t. Szóval Zaynra pályázik. Mosolyogva fordulok Lou felé aki éppen fejbe lövést szimulálva terül szét a székén. Ettől akaratlanul is felnevetek.
-Öhm én...- kezdi gyorsan átfutni az étlapot.
-Esetleg ajánlhatok valamit?- kérdezi továbbra is csábos pillantásával.
-Hát, aha- mondja és komolyan azt hiszem észre se veszi mennyire rá mozdultak.
-Hozhatok esetleg egy dupla D menüt- Louissal egyszerre nyerítünk fel mire a többieknek is koppanva a mondat mindenki nevetésbe tört ki. Látom hogy a lány szúrósan néz rám de egyszerűen nem tudom abba hagyni.
-Jó lesz egy 7-es menü mint Harry-nek- mondja mosolyogva Zayn mire csábító mosolyt intéznek felé.
-És te?- kérdezi hirtelen flegmán miközben rám néz.
-Egy cézár salátát- mondom mosolyogva és minden hidegvéremet össze szedve.
-Hát rád is fér a saláta- mondja miközben végig mér- Igen, határozottan jó választás- bólogat majd gyorsan megfordul és fenekét rázva elbilleg. Lesokkolódva ülök ott és nézek a lány után. Dagadt vagyok? Mondta már ezt Pezz is most meg ez a csini baba. Érzem ahogy a gyomrom görcsbe rándul.
-Ugye tudod hogy tökéletes alakod van?- kérdezi gyorsan és idegesen Harry.
-Aha, ja- mondom magam elé meredve és már nem is figyelek arra mit beszélgetnek. Telefonomat előhúzva kezdek sms-t pötyögni az asztal alatt Ericnek.
-Majdnem kinyírtak! Utánam jött két motoros, te jól vagy?- amint begépelem a kis sorokat el is küldöm neki. Nincs kedvem most beszélgetni.
-Utánam senki sem jött. Jól vagy?- kaptam meg a választ.
-40 percembe telt lerázni őket. A golyó álló üveg megepedt!!!!- válaszolok neki tömören.
-Ne haragudj! Meghálálom ígérem! <3 - üzenetét olvasva grimaszba rándulnak ajkaim.
-Kíváncsi leszek rá! Szavadon foglak :* - amint elküldtem vissza csúsztatom zsebembe a telefont és hátra dőlök. Üveges tekintettél nézem a társaságot de nem jutnak hozzám el a hangok. Látom amint Dave és Lou nagyon vitázik valamint és hogy Zayn meg Harry is beszélgetnek. Liam próbál mindenkire figyelni, Niall pedig csak az ételével foglalkozik majd már róla is eltépem a tekintetem.
-Jade?!- hallom meg a nevem hírtelen és Zaynra kapom a tekintetemet.
-Igen?- kérdezek vissza rögtön.
-A kaja. Kihozták. Egyél- mosolyog rám majd végig nézek az asztalunkon és tényleg ott van mindenki kajája.
-Ohh- mondom elcsodálkozva- igen- teszem hozzá miközben enni kezdenek a fiúk. Ránézek a kívánatos salátámra és elmegy az étvágyam. Egyszerűen a tudat hogy mások dagadtnak látnak elveszi a kedvem az evéstől. Villámat felemelve kezdem el turkálni az étkemet. A taktikám hogy széttúrom és akkor talán azt hiszik ettem belőle.
-Holnap már jönnek vissza a táncosok egyébként- mondja Dave tele szájjal mire felkapom a fejem. Nem is emlékszem hogy elszaladt volna az idő.
-Tényleg. Kettő körül érkeznek- erősíti meg őt Liam. Végre lesz élet a házban. Nem mintha nem lenne a fiúkkal de mégis csak dob a hangulaton plusz hét ember!
-Hol lesz a következő turné állomás?- kérdezi Dave mire újra felkapom a fejemet.
-Párizs. Egy hét múlva. Addig lesz még három koncert is itthon- adja a választ Harry mire ereimben meghűl a vér és kiejtem kezemből a villát. Mindenki rám kapja a tekintetét és Davenek rögtön leesik ahogy látom.
-Őhm, én...én nem megyek- dadogok zavartan miközben a villámért nyúlok.
-Mi?! Miért nem?- kérdezi Zayn és Louis egyszerre.
-Londonban kell maradnom a Three miatt- mondom nagyot nyelve mire Dave fintorra húzza a száját.
-Ne....muszáj velünk jönnöd!- mondja Zayn miközben magához húzva ölelő karjaiba zár.
-Akkor megölik haver- mondja halkan Dave.
-Meddig tart ez a verseny?- kérdezi Lou.
-Nem tudom, még az 50 legjobb öldöklés részhez sem értünk el- motyogom Zayn nyakába miközben férfias illatát szívom magamba. El végre egy turné utazással jár- Veletek leszek egy hétig aztán felmondok és kerestek valakit. Ha előbb találtok az is jó. Haza költözöm- mondom ki a szavakat és olyan mintha kést forgatnának meg bennem. Saját magamban forgatom ezt a bizonyos kést.
-Amint vége utánunk repülsz- mondja Liam.
-Én nem megyek ha ő nem jön- jelenti ki határozottan Zayn.
-De te turnézol szóval mész. Én viszont nem megyek mert megölnének- nézek fel a csoki barna szemekkel. Látom ahogy közeledik felém. Szemeit lehunyja és én is így teszek. Várom mikor találkoznak végre ajkaink mikor egy eléggé lányos torok köszörülést hallok. Azonnal szét rebbenünk és szembe találom magam a pincér lánnyal aki szúrós tekintetével illet.
-Segíthetünk?- kérdezi flegmán Dave mire a lány elkezd valamit írni a lapra és átnyújtja Zaynnak. Érdeklődve nézem ahogy szemöldök ráncolva olvassa, de én nem hajolok oda elolvasni.
-Rendezzétek a számlát- mondja csábos mosollyal mire továbbá is kacéran nézegeti Zaynt.
-Őhm, oké- mondja Niall aki hol Zaynra hol pedig rám néz majd a pincér lányra.
-Egyébként nem tartod magad ribancnak?- kérdezi teljes nyugodtsággal Dave a lánytól.
-Hogy mondod?!- vált át magasabb hangszínre.
-Nem tudta hogy titok ne haragudj- mosolygok most én a lányra.
-Már miért is lennék ribanc?!- visítozik tovább az asztalunknál.
-Mert felborítod az üdítőmet a dupla D-s melleiddel és mert a legjobb női barátom pasijára startolsz rá és adsz át neki cetlit illetve a modortalan és kurvás öltözéked miatt. Mondjuk- teszi hozzá hidegvérrel Lou. Belőlem akaratlanul is kitör a nevetés.
-Lou én vagyok a legjobb barátnőd?- kérdezem mosolyogva a fiút mire elpirulva bólint egyet- jaj de aranyos vagy!- mászok át Daven hogy megöleljem Lout.
-Ha már itt tartunk azt hiszem az én legjobb lány barátom szerepét is betöltöd!- röhögi el magát Dave mire őt is megölelgetem.
-Ne haragudj de nem fogadom el az ajánlatodat- szólal meg most Zayn mire érdeklődve kapjuk rá a tekintetünket.
-Persze gondoltam hogy jobb lesz ezt a tehenet kurogatni. Nagyobb a hasa mint a melle- röhög fel a pincér mire kérdőn rá emelem a tekintetem és ő állja ezt. Nagyobb a hasam mint a mellem?!
-Állítsd le magad. A barátnőmről beszélsz- jelenti ki színlelt nyugodtsággal Zayn. Jól esik mikor megvéd vagy mikor azt mondja hogy a barátnője vagyok de most szinte fel se fogom.
-Nem értem hogy ha híres vagy miért adsz ennyire alá?- kérdezi miközben végig mér. Bennem is felmerült ez a kérdés de más szájából hallani finoman szólva is szar.
-Nem adok alá. Egyszerűen szeretem mikor valaki természetesen szép és nem szop le jó pár embert hogy megcsináltassa a melleit és külön ágya legyen a plasztikai sebészeten- adja a választ egy 200 wattos mosoly társaságában Zayn míg karját átveti vállamon.
-Hát jó- köpi a szavakat a lány- azért továbbra is ajánlom hogy hánytasd meg magad minden kajálásod után. Undorító vagy!- röhögi el magát majd elvonszolja a fenekét tőlünk. Szinte rögtön lenézek ölembe és a hasamat kezdem nézni. Valóban nagy? Undorító vagyok?! Ha csak egy ember mondta volna ezt....de nem csak egy ember mondta. Ők látnak kívülről engem és nem én saját magamat...
-Jól nézel ki Jade- suttog a fülembe Zayn.
-Őh..aham, köszi- mondom zavartan- szerintem menjünk- mosolygok rá a társaságra. Dagadt és undorító vagyok?! Változtatnom kell!
-Szép a kamu mosolyod- dicsér meg Dave mire arcomról lehervad a valóban nem túl őszinte mosoly. Előre törve sietek ki az épületből. Testem azonnal feltöltődik amint kiérek a friss levegőre. Mélyet szippantok és dőlök bele Zayn erős karjaiba.
-Gyönyörű vagy hidd el- suttogja a fülembe mire apró mosoly kúszik arcomra és megcsókol. Megszűnnek létezni a dolgok. A hangok, a színek, az emberek maga a világ. Csak ő és én vagyunk. Egyetlen egy dolog jut eszembe amitől el is mosolyodom:
Bad Boy. (Rossz fiú)Good Lips. (Jó ajkak)
-Szerelmesek indulhatnák?- röhögi el magát Liam mire bólintok és szemmel követem ahogy Zayn beül Harry mellé az anyós ülésre. Gondolkodás nélkül mászok bele az ölébe. Amúgy sincs hely!
-Értem én hogy nincs hely de ne az én kocsimba ha kérhetem!- hördül fel Harry mire Zayn a karjába boxol. Bekötöm magam és ezzel együtt Zayn-t is majd elindulunk. Fejét a vállamra hajtja majd egy kis idő után már a nyakamba fúrja a fejét. Apró szuszogása megnyugtat főleg mikor megérzem az apró puszikat amiktől olykor olykor kiráz a hideg.
-Ilyen pincérrel még nem találkoztam- mélázik el Louis. Ekkor Zayn minden előjel nélkül megszívja a nyakamat és akaratlanul is nyögök egyet.
-Igen én is valahogy így érzek azzal a személlyel kapcsolatban mint te Jade- mondja egyetértően Liam mire Zayn felnevet.
-Hát igen. Nem volt szimpatikus- mondom kicsit zavartan de kezem már Zayn combjába mélyesztem mire megfeszül. Bal lábára helyezem a súlyomat és kezemmel kezdem simogatni jobb combját.
-Nem bántok nőket de ezt meg tudtam volna ütni- morgolódik mellettünk Harry. Kezem feljebb és beljebb vándorol mire érzem ahogy a nyakamba harap. Amint kezem eléri a "célt" rá markolok.
-Aha- nyökögi ki Zayn mire elmosolyodom. Kezemmel apró körkörös mozdulatokat végezek ott lent miközben én zavartalanul beszélgetek a többiekkel. Érzem ahogy alul már kezd szűkös lenni neki a gatya és hogy olykor olykor élesen szívja be a levegőt.
-Amúgy mit írt a cetlire?- kérdezi Dave de Zayn csak próbál halkan lélegezni a nyakamba.
-Zayn téged kérdeztek- szólók rá és markolom meg újra mikor nem válaszol már vagy egy perce.
-Se..semmi lényegeset- nyökögi nehezen miközben tovább simogatom lent.
-Képzelem! Na gyerünk nyögd már ki mit írt- kíváncsiskodik tovább Lou. Megfogalmazása miatt felkuncogok és határozottabban, jobban szorítok rá férfiasságára. Vállamba harap de még így is hallhatóan felnyög.
-Szerintem nem szó szerint gondolta hogy nyögd ki- röhögi el magát Harry.
-Hagyjatok!- közli elfulladó hangon én viszont továbbra sem hagyom abba a kínzást. Hallom ahogy rendezi a légzését nagy nehezen és fülemhez hajol- hagyd abba könyörgöm- dörmögi a fülembe a rekedtes hangját.
-Valóban akarod hogy abba hagyjam?- kérdezem meg tőle mire érzem, hogy kirázza a hideg- Szóval nem élvezed- mondom ajkaimat lebiggyesztve.
-Élvezem csak... Jade ne csináld- könyörög halkan boci szemekkel.
-Mit édes?- húzom mosolyra a számat majd szinte lekapom őt. Akaratosan tapasztom ajkaimat az övére. Nyelvei rögtön bejutnak és akaratosan irányítanak. Kezem továbbra sem tétlenkedik és megragadva az alkalmat farmerje alá csúsztatom a kezem. Az alsógatyájának vészesen feszülő anyagát megtapintva hallom ahogy egy aprót nyög csókunkba- Ha rossz akkor abba hagyom inkább- mondom szomorúságot színlelve és már húzom is ki a kezemet. Ölemmel viszont vissza helyezkedem a kényes területre.
-Kínzol- lihegi a nyakamba mire mozgolódni kezdek és hátra fordulok. Érzem ahogy kezei szinte fájdalmasan a csípőmbe markolnak viszont nem csak a kezeit érzem.
-Mikor lesz a következő koncert Liam?- kérdezem meg miközbe fenekem kitolom ezáltal jobban hozzá dörgölőzöm Zaynhoz. Kezei még szorosabban fogják a csípőmet.
-Holnap este- adja a választ mire meglepetten fordulok hátra. Szinte el is felejtem Zaynt de mégis tovább kínzom akaratomon kívül.
-Akkor Dave próbálnunk kell holnap!- jelentem ki majd vissza fordulok.
-Zayn melyik a kedvenc számod?- kérdezem halkan a küszködő fiút.
-Miért?- suttogja a fülembe halkan és keservesen.
-Mert van akinek a nyolcas- mondom mosolyogva és csípőmmel leírok egy apró nyolcast.
-Jézusom- szűri ki fogai között. Megismétlem a mozdulatot csak most a másik irányba és érzem ahogy szinte beleremeg- Hagyd abba vagy itt fogok a kocsiba elmenni a többiek előtt- harap a nyakamba. Kijelentése megdöbbent. Nem gondoltam hogy ennyitől képes lenne elmenni.
-Megjöttünk!- kiálltja el magát Harry és már ki is száll a kocsiból a többiekkel együtt. Zayn egy nagyot sóhajt mikor már mindenki ki szállt a kocsiból. Az övünket kicsatolom lassan hogy azért a látszata meglegyen annak hogy ki akarok szállni.
-Szóval ennyitől elmész?- kérdezem most már normálisan majd újabb nyolcasokat kezdek leírni.
-Jade- nyögi miközben fejét hátra veti az ülésben és aprókat morog.
-Igen?- kérdezem ártatlanul miközben nehezen de átpozicionálom magam úgy hogy szembe üljek vele. Szemébe nézve látom a sötétséget.
-Szállj le rólam- mondja akadozóan mire közel hajolok hozzá ezáltal a csípőmet is mozdítva.
-Akarod hogy leszálljak vagy csak mondod?- kacérkodom tovább vele majd ismét mozgatni kezdem a csípőmet kínzóan lassan előre és hátra. Számat nyakára tapasztva szívom meg legérzékenyebb pontját. Kezeit megtalálják a fenekem mire belemarkol. Apró nyögéssel adom tudtára hogy tetszett a mozdulata és rögtön utána érzem ahogy egész teste megremeg és egy hangosat nyög, pluszba egyet még lök felém alulról majd teste elernyed. Mosolyogva nyomok csókot a szájára majd lekászálódom róla és kiszállok a kocsiból. Az ülésen pihegve kapkodja a levegőt és foltos gatyáját nézve önelégült mosoly terül szét az arcomon.
-Akkor majd szólók a fiúknak hogy levegőzöl még egy kicsit- röhögőm el magam és bemegyek a házba...

6 megjegyzés:

  1. Sziaaa,
    amikor elolvastam, hogy kifejezetten az én kedvemért raktad fel az új részt... :)))) Annyira, de annyira örültem neki, és egyben nagyon meglepődtem...Már amikor az egyik régebbi részhez azt írtad, hogy utazzunk el narniába és együnk rengeteg csokit, már akkor tudtam, hogy halál jó fej csaj vagy, és most ez.. :3 szavakhoz se jutok.
    Te vagy a kedvenc bloggerem! Nem csak a történeted jó (és ahogyan azt megírod), de az olvasóiddal is foglalkozol, ami nagyon aranyos, és kedves tőled.
    Amúgy, csak úgy mellékesen, ez a rész is tökéletes lett. :) Bár az elején nagyon sok infó jött egyszerre, és így tökre koncentrálnom kellett, hogy össze tudjam rakni a sztorit. De ezt is imádtam, mint eddig az összes többi részt. :)
    Csak így tovább. Imádlak.
    Xx Amber

    VálaszTörlés
  2. Majdnem lehagytam a lényeget :D
    Hozdd hamar a kövit!!!!
    Xx Amber

    VálaszTörlés
  3. Ááááááááá, siess a kövivel, mert ez szuper lett!

    VálaszTörlés
  4. Sziaa!
    Imádtamm!
    Gyorsan kövit!
    Clovee ^.^

    VálaszTörlés
  5. Asdfghjkl omg xd. Ez a rész hiperszupermegajo lett❤ szercsi ribanc❤

    VálaszTörlés