2014. október 26., vasárnap

14.Rész


Idegesen parkolok le a házunk előtt. Félek hogy mi fog történni. Mi van ha szakítunk? Ha elküld? Ha Perrivel van most?! Te jó ég ezzel le kell állnom! Rendesen felidegesítettem magam ahhoz hogy kiszálljak és az ajtó felé sétáljak. Hajnali három óra van. Kétlem hogy bárki is fent lenne. Lassan lépkedem a házba mikor Dave pattan elém.
-Nem mész tovább!- jelenti ki és vállaimnál fogva megtart- ha igen akkor más nem történt csak amit látnál! De nem mész be!- közli idegesen és egyre rosszabb érzés fog el.
-Jöttem megbeszélni Zayn-nal a dolgokat tudod Eric rádöbbentet mekkora barom vagyok én is meg ő is és sze...-eddig jutottam mert közben kikerültem őt és a nappaliba léptem. Ledermedten figyelem Pezzt és Zaynt. Az ajtó keretnek dőlök és figyelem a párost. Pezz ott ül Zayn ölében és a nyakát szívja ahogy látom. Zayn pedig csukott szemmel élvezi kezei pedig a lány csípőjén pihennek. Nem zavarom meg őket. Még nem. Dave oda jön mellém és az ajtó félfa másik oldalának dől. Tekintetét rám emeli együtt érzően nekem pedig kibuggyan egy könnycsepp. Úgy tűnik még is megcsal. Nem is tudnám leírni ezt az érzést ami most bennem kavarog. Mintha oda adtátok volna minden bizalmatokkal együtt a szíveteket valakinek aki a szemetek láttára vagdossa és sózza be majd hajt át rajta egy kocsival és dobja be az oroszlánok közé. És ha csak ezt érezném esküszöm még jobb lenne. Látom hogy Niall és Louis jön le a lépcsőn szólásra nyitnák a szájukat de csak feléjük intek mire megtorpannak majd utána mutató ujjamat a szám elé teszem. Kérdőn nézek rám és ismét megindulnak lefele aggódóan és értetlenül mikor nem csak egy könnycsepp bújik ki a szememből hanem egyre több. Hangtalanul sírok. Nem tudok mást tenni csak ennyit. Amint leérnek a srácok és meglátják amit én, Louis rögtön elordítja magát.
-Mi a faszt csinálsz?!- na igen. Ez bennem is megfogalmazódott. Én meg jöttem volna bocsánatot kérni. Zayn Louisra kapja a tekintetét. Engem még nem vett észre. Talán nem is ment olyan messzire a képzelő erőm. Dave azt mondta még az ajtóban hogy nem csináltak többet. Azért ez se olyan dolog amit kellene csinálnia.
-Minek néz ki Lou? Össze jött az ex barátnőjével- azt terveztem hogy fog hegyről oda hányom de hangom megremegett. Zayn most gyorsan kapta rám a tekintetét és láttam ahogy elkomorodik.
-Barátnőd van ember! Ráadásul nem akármilyen!- mondja Niall aki szintén megemeli a hangját.
-Volt. Ennek itt vége- jelentem ki de nem mozdulok az ajtóból. Fáj kimondani a szavakat, még nagyobb fájdalmat okozok magamnak de ezt már nem fogom eltűrni. Vége!
-És te? Élvezted Ericet?- veti oda nekem Zayn mire szemeim elkerekednek. Fejem lehajtóm és nézem ahogy a könnycseppjeim koppannak a padlón- Tehát igen- jelenti ki és érzem a lenézést hangjában.
-Zayn én nem csaltalak meg- jelentem ki halkan. Azt hiszi képes lennék megcsalni? Jó ő sem csalt meg Dave szerint. És Pezz-el is ugyan ezt csinálta csak épp fordítva, akkor én szívtam ki a nyakát. Annyi hogy mi nem buktunk le.
-Tudod hogy jött be ezen az ajtón Zayn? Hogy Eric rádöbbentette mekkora barom volt és szeretne gondolom bocsánatot kérni mert befejezni nem tudta mivel meglátott téged. Nem is értem miért akart volna bocsánatot kérni tőled mivel te basztad el. És most még inkább elbasztad.- mondja szintén olyan halkan Dave mint én. Legalább ne Pezz-el csinálta volna! Pont ő vele? És én elhittem hogy én vagyok az a lány.
-Azt hiszem már mindegy- mondom és felemelem a fejem. Remegve fújom ki a levegőt.- É..én felmegyek!- jelentem ki és már indulok is a lépcső felé. Louis fog meg és húz magához. Előtör belőlem a zokogás. Nem érdekel hogy Pezz és Zayn is látja. Szorosan ölelem magamhoz Lout és most ő ad nekem erőt.
-Jade ne sírj könyörgöm- mondja Lou elhaló hangon és akaratlanul is még jobban rákezdek a sírásra. Miért csinálta ezt velem?!- Zayn takarodj innen vagy megütlek- morog most már Zaynra.
-Jade én azt hittem hogy...-eddig mondja Zayn és a levegőben lóg tovább a befejezetlen mondat. Mit hitt? És miért? Ennyire megbízhatatlan vagyok? Ennyire jelentéktelen?
-hogy megcsaltalak. Azt hiszem nekem még jogom is volt ezt hinni- szipogóm Lou pólójába mikor folytatom az ő félbehagyott mondatát- a kettőnk közötti különbség hogy te megcsaltál én pedig nem. Az a baj Zayn hogy én tényleg szerettelek- mondandóm erejéig valahonnan össze szedem a maradék önuralmam. Eltépem magam Lou karjai közül és a lépcsőn fel rohanok. Magam után dühösen csapom be az ajtót majd zárom kulcsra.
-Miért?!- kérdezem magamtól halkan. Lerogyok a szoba közepére és sírok. Meglátok egy poharat és teljes erőmből a falhoz vágom. Minden játék volt! Ennyit érek? Pezz szép én meg nem. Pezz híres én pedig nem. Pezz tökéletes Zayn-nak én pedig nem. Ennyi.
-Jade? Mi volt ez? Baj van?- Hallom meg Harry hangját ajtóm másik feléről. Ekkor eszembe jut hogy van egy kocsim, amiért nekem fizetnem kell. Mára kell hogy halott legyen az ipse. Gondolkozás nélkül veszem ki a szekrényemből az MP5-ösömet. Kinyitom az ajtót ezzel félre lökve Harryt és lefele indulok. Ez legalább majd lenyugtat! A lépcsőn betárazom majd a kezemben hagyva sétálok lefele, nem törődöm vele hogy könnyeim még mindig folynak..
-Ne ölj meg!- néz rám ijedten Perrie. Eddig erre nem is gondoltam. Őszintén szólva most átgondoltam ezt a lehetőséget. És valljuk be hívogató lenne, de nem ő a hibás. Hanem az aki megcsalt nem az akivel megcsalnak. Pezz szereti Zaynt még jó hogy belement. De Zayn?! Nincs mentsége
-Jó tipp de neked nem csak egy golyót szánok- vetem oda flegmán és látom hogy döbbenten bámul rám- Munka- jelentem ki szárazon és már át is sétálok a tömegen.
-Vissza álltál?- kérdezi Dave mire mellé érek és fülébe suttogok.
-Nem. De ezt Zayn-nak nem minden képen kell tudnia. Tudod azt hiszem ismét kergetem a halált- suttogom fülébe mire látom hogy lefehéredik. Nem vagyok kíváncsi a további kérdésekre ezért kilépek az ajtón. Rögtön a kocsimba pattanok és a fegyvert az anyós ülésre dobom. Tárcsázom Boby-t. Soha nem haragudott meg érte ha az éjszaka közepén hívtam. Túl sokkal tartozom már neki!
-A nevet!- szól álmosan a készülékbe mire kihangosítom és a műszer falra teszem.
-Martin Flort- mondom és közben elszáguldom a kocsival. Ismét.
-Ma sok nevet kérsz tőlem nem gondolod? Three?- kérdezi és ismét hallom ahogy pötyög a számítógépén.
-Tudom. Majd meghálálom ígérem! Egyébként még ez sem Three-s. A kocsimért fizetek ha megölöm. Egyébként azért most megyek mert Zaynt rajta kaptam az exével. Szerinted?- Bobyval mindig is lehetett beszélgetni. Ha nem értett a témához akkor is adott tanácsot. Tény hogy volt olyan tanácsa miszerint vetessem ki a méhem mikor arról panaszkodtam hogy piros napokat élek és kicsit ingerültebb vagyok. Minden esetre lehet rá számítani bármi baj van. Lehúzódok a hosszú út szélére mivel fogalmam sincs hol lakik az illető felesleges bolyongást meg nem akarok és kedvem sincs hozzá.
-Az igen! Megölted őket? Megérdemelnék! Elég sok kezdő van ha gondolod akik munkára várnak.
-Megijedt Perrie mikor fegyverrel lementem. Azt hiszik vissza álltam a maffiába. Nem szeretném őket megölni. Egyenlőre.
-Megtehetnéd mert jogos lenne! Meg van a cím!- kiállt fel diadalittasan. Lediktálja a címet majd elbúcsúzunk. Elég messze van. Két órát kocsikázok mire oda érek. Hajnali fél hatkor betoppanok hogy megöljem. Ügyes vagyok. Leállítom a kocsit és kiszállok. Megnézem a telefonomat és idő érzékem nem is olyan rossz. 5 óra 19 perc van. Rengeteg sms és nem fogadott hívás. Majd később elolvasom. A fegyver pólóm alatt lapul majd megindulok a kertes ház felé. Halkan töröm fel a zárat és lépek be a házba. 10 perc után megtalálom a hálószobában fekvő klienst. Rá emelem a fegyvert és meghúzom a ravaszt. A fehér ágyneműt lassan színezi be a piros vér. Legalább azt sem tudta hogy meghal. Nyugodtan lépkedem ki a kocsimhoz majd bepattanok. Elhajtok a háztól. Egy óráig vezethetek mikor megállok egy Nando's előtt. Leparkolom a kocsit és nyugodtan bemegyek, kiszemelek magamnak egy üres boxot és oda leülök. Felveszik a rendelésem majd megnézem a telefonomat. Négy nem fogadott hívás Zayn-tól, Hat Louistól, Nyolc Dave-től és még a többiektől is kettő-kettő. Ezek után áttérek az sms-ekre. Először Zayn-tól kapottakat olvasom el. "Ne haragudj nem történt semmi se köztünk!" "Csak a nyakamat szívta ki, kérlek Jade!" "Vissza álltál a maffiába?!" "Hol vagy már?" "Jade én..Szeretlek téged". Az utolsó sms-t olvasva újabb könnycsepp gördül ki de legalább a rendelésemet kihozzák közben. Dave-től kaptam még sms-eket. "Zayn itt sír, elküldte Pezz-t" "Azt hiszik vissza álltál. Vagyis csak Zayn. A többieknek elmondtam" "Mi az hogy keresed a halált? Hol vagy?" "Jade ha valami hülyeséget csináltál megütlek!" "3 órája elmentél. Hol vagy?" "Egy munka nem ennyi ideig tart!" "Megsérültél? Elfogtak? Megöltek?!" Ezek az sms-ek viszont megmosolyogtatnak. Még sem válaszolok neki. Most kell az egyedül lét. Elpusztítom a kajámat majd fizetek és távozom. Lassan autózom haza ami annyit tesz hogy az egy órás útból másfél órásat csinálok. Keservesen állítom le az autót. A fegyvert továbbra is a kezembe fogom majd besétálok.
-Azt hittem meghaltál!- ugrik a nyakamba Louis és a többi szerencsétlen is. Zayn csak ül a kanapén és meredten néz.
-Bárcsak Lou- mosolyogtam rá. A legszomorúbb hogy tényleg így is gondoltam. Túl sok mindenért már nincs értelme élnem. Nadrágomba tűzőm a fegyvert hogy ne zavarjon.
-Ne mond ezt- mondja halkan Zayn. Megvető pillantást vetek felé. Tudom hogy sírt miattam de akkor is!
-Nem mondom. Érzem- mondom fa arccal mire lehajtja a fejét.
-Vissza álltál?- kérdezi továbbra is halkan.
-És ha?- kérdezem fog hegyről és már megyek is a lépcső felé. Valaki hirtelen elkapja a karom és vissza ránt. Rögtön tudtam hogy Zayn ezért próbálom kitépni a karom ami legnagyobb meglepetésemre nem megy.
-Megöleted magad, nem hagyhatom- jelenti ki és magához húz.
-Megöltél te engem hajnali háromkor Zayn. Nem kell ehhez a maffia. Egyébként alkalmi munka volt ha kurvára érdekelne- saját szavaimtól ismét könnyek gyűlnek a szemembe.
-Én..
-Te csak nem bíztál meg bennem. Te csak félig megcsaltál. Te csak játszottál. Mit akarsz még tőlem?
-Nem akarlak elveszíteni- tekintete keservesen kutatja enyémet de csak a kezét nézem ahogy fogja az enyémet.
-Már megtetted- olyan halkan mondom hogy szerintem meg se hallotta. Nem is tudom mi lenne jobb.
-Ne mond ezt kérlek- ezek szerint mégis meghallotta. Most mit mondjak neki? Eljátszotta azt a bizonyos dolgot ami lét eleme egy kapcsolatnak. A bizalmat. Felnézek igéző szemeibe és látom ahogy épp kibuggyan egy könnycsepp. Össze szorul a szívem. Sír. Tényleg sír és miattam. De ha megteszi? Újra megteszi? Bízok benne most? Nem...
-Félek hogy újra megteszed. Nem bízok benned Zayn- ennyit tudok mondani. Ez az igazság. Szeretem de nem bízok benne. Nem megy.
-Bizonyítok!- jelenti ki határozottan. Nem hiszem hogy képes lenne kibírni. Talán egy napig fog törni értem aztán feladja.
-Elmegyek aludni- jelentem ki mikor újra sírni kezdek és már fel is viharzok a szobámba. Az ajtót kulcsra zárom de az ablakomat kinyitom. Régen szellőztettem és el kell a friss levegő, titkon talán azt remélem hogy a frissesség kihord belőlem minden rosszat, tetteket, vágyakat, emlékeket. Nem törődöm az üveg szilánkokkal a földön majd össze takarítom holnap. Nyúzottan dőlök be az ágyba és húzom a fejemre a takarót. Nem akarok mást csak aludni és felejteni! Nem kell sokáig várnom a kellemes sötétségre.

***

Lassan nyitom ki szemeimet. Rögtön a telefonom után nyúlok. Délután 4 óra és kint süt a nap. Hirtelen azt hiszem álom volt ez az egész aztán oda pillantok a földre és meglátom az üveg darabokat. Egy könnycseppet elhullajtok majd keservesen levonszolom magam a konyhába. Össze dobok magamnak egy gyors rántottát ami annyit tesz hogy körülbelül 15 tojásból csinálom meg a kaját. Úgyis megeszik a többiek. Komótosan fogyasztom el az ételemet Niall együtt aki rögtön lejött amint betöltötte a házat a rántotta illata.
-Van még? Mond hogy van még!- esik le a lépcsőn Dave mire elmosolyodom.
-Konyha- mondom és már fut is. Nem sokkal később ő is leül közénk.
-Hogy vagy?- kérdezi két falat között mire fintorra húzom a számat és ezzel mindent elárulok- Értem. Adj neki esélyt- rántja meg a vállát mire értetlenül kapom rá tekintetemet.
-Minek?
-Mert szereted és mert szeret- feleli egyszerűen Niall. Kár hogy nem ilyen könnyű. Vagy csak én bonyolítom túl? Nem...Megcsalt!
-Nektek nem kéne fotózáson lenni vagy dedikálást tartani? Tudod mint általában a hírességek- kérdezem Niallt terelve ezzel a témát.
-Húú ma este lesz valami de nem tudom hogy mi- vakargatja Szőke fejét.
-Dedikálás este 7-kor- mondja Liam majd ő is leül közénk egy tál rántottával- Isteni lett Jade!- válaszul csak biccentek neki egyet.
-Nem jöttök el velünk? Vicces szokott lenni- kérdezi most már Lou aki szintén leül hozzánk egy tál kajával. Én megmondtam hogy ha enni akarok akkor legalább 10x annyit kell csinálnom!
-Nincs jobb dolgom szóval de- mondom unottan- már ha Dave is jön, csak akkor.
-Megyek- jelenti ki, ezzel meg van az esti programom- Hol voltál egyébként?
-Martin Flort-nál. Fizettem a kocsimért- rántom meg a vállam.
-Ugye megölted?- kérdezi kikerekedett szemekkel Harry aki szintén kajával ül le közénk.
-Ez eléggé betegen hangzott de igen Harry. Nem vagyok kurva- jelentem ki és a tojás rántottámat piszkálva. Bérgyilkos vagyok miért hiszik hogy a testemmel fizetnék?!
-Még jó hogy nem kurva- hüledezik Zayn aki szintén az én tojásomat kajálja.
-Jön velünk Jade meg Dave is- veti oda Louis. Elintézik egy hümmögéssel majd elmosom a tányéromat. Felmegyek és feltakarítok a szobámban is. Még csak 5 óra de nem tudok magammal mit kezdeni. Kiülök az ablakomba és csak meredek magam elé úgy a semmibe. Tudom hogy fent van a tetőn. Érzem a cigit. Könnybe lábadt szemmel mászok ki. Nem Zayn puszta jelenléte miatt hanem a vállam miatt. Amint felnyomom magam a hátamra fekszem és össze szorult szemekkel várok míg elmúlik a fájdalom. Hiába nem sikítozom ez csak önuralom. Ha fájdalmat érzek én is ugyan úgy érzem. Kicseszettül fáj a vállam!
-Jól vagy?- jön hozzám aggódva Zayn mikor gondolom meghallja a kicsit szaporább légzésemet.
-Őszintén?- kérdezem és kinyitom a szemeimet. Bólint egyet- Kurvára szarul vagyok Zayn- jelentem ki és felülök. A frissen meggyújtott cigi ott lóg a szájában. Hát nem egy utolsó látványt nyújt mégis megtöröm ezt a varázst és kikapom szájából a cigit. Már majdnem bele szívok mikor megdermed a kezem. Átvitt értelembe Pezz nyakát csókolgatnám ha beleszívnék. Erre a gondolatra kiráz a hideg és inkább vissza nyújtom neki.
-Csak ő szívta ki az én nyakam. Nem volt több- mondja miközben felém nyújt egy érintetlen szálat. Számba veszem és hagyom hogy meggyújtsa. Mélyet szippantok belőle majd mélyen a szemébe nézek.
-"Csak"- felelem mire lehajtja a fejét. Tudom hogy megbánta de ezzel nem tudok mit kezdeni. Nekem ettől nem jobb.
-Sajnálom.
-Tudom Zayn. De tudod mit nem tudok?- nézek rá mire felkapja a fejét.
-Mit?
-Hogy hogyan mászok vissza- nevetek fel keserűen.- Még fáj a vállam, kimászni is kegyetlen volt- Feláll majd lenéz az ablakomra.
-Megbízol bennem?- kérdezi komolyan mire felröhögök.
-Nem Zayn- jelentem ki határozottan. Látom hogy fáj neki amit mondok. Valahogy a lelki világa annyira nem érdekel. Cigim utolsó slukkját lopom majd elnyomom.
-Bemászok hozzád te pedig leugrasz. Én elkaplak és...
-Inkább sírva de bemászok- jelentem ki. Én nem fogok a semmibe leugrani!
-Jade. Ha nem kaplak el eltörheted a nyakam- feleli komoran mire felhorkanok.
-Ha le esek én töröm el a saját nyakamat. A tiedet amúgy is bármikor eltörhetném- mosolygok rá- Na mássz be és ugrok. De ha le esek a szellemem kísérteni fog téged! És szerintem Dave is beverne egyet-jelentem ki miközben az ablakomon mászik be. Lenézek és biztatóan rám mosolyog. Két kezét kitartja és felső testével is kint van.
-Jöhetsz!- mondja kicsit hangosabban és én a perem szélére sétálok. Hát így azért magasnak tűnik a ház hogy tudom le kell ugranom és Zaynon múlik minden.
-Elvégre a halálért rimánkodom- jelentem ki kicsit zordan. Hátast vetek a mélybe. A mély egészen egy méterig tart körülbelül mert fent akadok két kézen. Lassan emel be a szobába, közben megtekinthetem ezer wattos mosolyát is. Óvatosan lerak és amint biztosan érzem két lábam alatt a talajt elengedem őt.
-Köszönöm- mondom halkan és lehajtom a fejem.
-Sajnálom Jade- mondatára felnézek és apró puszit nyom az arcomra.
-Én is Zayn- felelem halkan- de most teperned kell. Viszont ott kínozlak majd ahol tudlak- mosolygok rá mire felnevet és megrázza a fejét. Az ablakhoz lépdel és könnyen kimászik rajta.
-Hatra itt vannak értünk szóval készülj!- kiállt be hozzám Lou.
-Oké- adom a tömör válaszomat. Úgy döntöttem kicsit kínzóm ma a férfi népet de inkább Zayn-t ha már megígértem neki. Szép leszek. Vadító. Szexi. Meg ami kell... Szoknya vagy rövid gatya? Szoknya! Derékig belemerültem a szekrényembe mire megtaláltam azt a gyönyörű bőr szoknyát amit még Pezz-el vettünk. Amint meg találom magam mögé dobom az ágyra. Milyen felső? Mintha az égiek hallották volna kérdésemet úgy akadt a kezembe a tökéletes felső vele együtt egy szürke kardigán. Gyorsan magamra kapom és kiegészítésnek egy övet is felrakok plusz egy gyűrűt.
 A hajamat gyorsan kifésültem majd megnéztem magam a tükörben. Hát kétség kívül jobban néztem ki mint szoktam. Meglepő hogy erre is képes vagy! Széppé tudom magam varázsolni.
-Jade gyere már! Elkésünk!- hallom meg Harry-t kiabálni. Gyorsan kinyitom az ajtóm és a lépcsőn kezdek lefele lépkedni. Azért nem futni mivel modelleket megszégyenítő sarkú cipő ékesíti a lábamat. Könnyű benne menni nem értem mi ezen a nehéz más lányoknak. Viszont félek hogy ha futnék akkor elég nagyot villantanék ebben a szoknyában.
-Mielőtt kimegyek ígérjétek meg hogy nem fogtok meredten bámulni vagy leszólni!- kiáltom ki a lépcső közepéről ahol még nem láthatnak.
-Olyan szarul nem öltözhettél fel!- röhögi el magát Lou. Hát jó... Megindultam és amint megláttak persze hogy meredten bámultak. Komolyan mondom kezdem megszokni hogy felöltözöm az öt perc bámulással jár.
-Mintha azt üvöltözted volna Harry hogy késünk- legyezek a göndörke felé de semmi reakció- Hahóó- legyezek mindenki felé most már.
-Azt a kurva- nyögi ki végül Niall. Szem forgatás a válaszom.
-Gyönyörű vagy- néz végig rajtam Zayn talán tizenkettedjére.
-Köszönöm- mondom és érzem hogy elpirulok. Ez van. Túl könnyen zavarba lehet hozni néha.
-Te egy irtó nagy marha vagy Zayn- mondja Harry és Liam egyszerre akik még mindig engem néznek. Ezt megunva megyek az ajtóhoz.
-Ne! A! Fenekem!- taglalom a szavakat hangsúllyal.
-Fekete mágia!- neveti el magát Zayn ami engem is megmosolyogtat. Amint kilépek a szél a hajamba kap de rendíthetetlenül indulok meg a busz felé.
-Jade remélem tudod hogy 6 fiúval leszel bezárva egy buszba!- kiállt oda nekem Harry.
-Na ne! Nem lehetek kettesbe veled Harry? El se megyek ha nincs abban a buszban egy francia ágy!- kapok ijedtséget szimulálva mellkasomhoz. Hirtelen váltok át "Hülye vagy" nézésre.
-Megőrjít ez a nő!- csattan fel Niall majd bemászik a kisbuszba. Megvárom míg felszállnak de Zayn nem megy fel.
-Miért nem mész?- kérdezem kíváncsi tekintetem rá emelvén.
-Hölgyeké az elsőbbség- mondja és közben meghajol.
-Tudod ennek a hölgynek rövidke a szoknyája oda meg nagyot kell lépni szóval hátul nem akar az úrfi képébe villantani- mosolygok rá bájosan mire látom hogy ledöbben. Tekintete automatikusan lábaimra téved.
-Nyugodtan menj előre- mondja egy perverz mosollyal a száján. Megforgatom a szemem majd fellépek a buszra. Azon igyekszem hogy a buszon lévők ne lássanak semmit. Hallom hogy Zayn egy nagyot nyel. Körül nézek a buszon és látom hogy mindenki elfoglalta a helyét már csak egy darab kettes hely van és az is leghátul.
-Miért érzem azt hogy ez nem véletlen?- kérdezem miközben beülök leghátra a kettes ülésre.
-Mert nem véletlen!- röhög hátra Liam- Zayn mi van? Nem jössz?- szól le a buszról.
-De! Hogyne!- vágja rá rögtön és felpattan.
-Komolyan nem tudom mit szoktál vele csinálni- rázza meg a fejét Harry mire felnevetek. Becsukják az ajtót és megindul a busz. Zayn szó szerint be esik mellém. Megmosolyogtat szerencsétlensége mégis az jár a fejemben hogy hosszabb szoknya kellett volna. Óvatosan rám mosolyog majd nagyot sóhajt. Kezét a combomra csúsztatja és ott is tartja. Nem lököm el de nem mutatok semmi érdeklődést utána. Míg ők beszélgetnek a kezét kezdem nézem. Ott pihen a combom. Szinte beteríti mégis passzol hozzá. A combom passzol a kezéhez? Megörültem. Agyamra mentek a dolgok. Lehet hogy megörültem a szüleim halálakor és egy gumi szobában vagyok bezárva és csak képzelem ezt az egészet. Hogy profi gyilkos lettem hogy a híres tini banda koreográfusa vagyok.
-Bizonyítanod kell- lehelem magam elé a szavakat amire csak Zayn figyel fel. Megfogom a kezét és áthelyezem saját combjára- Dave!- kiáltok előre barátomnak.
-Jade!- kiállt vissza nekem lányos hangon ami újabb mosolyt csal az arcomra- Nem cserélek veled helyet ha ezért ordibálsz.
-Nem ezért. De most mond meg őszintén. Téged én csak képzellek? Most én egy gumi szobába vagyok mert megörültem?- teszem fel a kérdést mert komolyan valóságosabb lenne mint ez.
-Srácok azt hiszem megörült- jelenti ki határozottan Louis. Hát ez! Én is ezt hiszem!
-Az előbb azon kaptam magam hogy Zayn keze illik a combomhoz! Szerintem is megörültem! Lehet hogy össze roppantam mikor megölték a szüleimet és csak elképzeltem azt hogy profi gyilkossá faragnak és hogy a táncosotok leszek és Zayn-t is csak képzelem mert egy gumi szobában vagyok éppen és én csak a fanatikus rajongotok vagyok vagy nem is tudom!- adok hangot kételyeimnek.
-Szóval a combod meg Zayn keze illik egymáshoz- mélázik el Harry- mit keres Zayn keze a te combodon?
-Már nincs ott! De a lényegre figyeljetek! Én most titeket csak beképzellek vagy valósak vagytok? Lehet hogy most vagyok elég erős ahhoz hogy rájöjjek álom világban életem 2 évig és a dokik árgus szemekkel figyelnek egy üveg ablakon át ahogy rá döbbenek ez csak a saját elmém kitalációja!- ijedek meg mire mindenkiből kitör a röhögés. Zayn mellettem a hasát fogva nevet majd rám néz. Lemondóan megrázza a fejét.
-Ez minden valóságos Jade- jelenti ki majd ismét kitör belőle a nevetés.
-Igazából nem tudom mire számítottam. Ha az agyam szüleményei vagytok akkor úgyis azt mondjátok amit hallani akarok- rántom meg a vállam mire Niall furcsán hátra néz.
-Te teljesen kigondoltad hogyan örültél meg elvileg- jelenti ki hitetlen kedve.
-Profi vagyok- kacsintok rá mire elneveti magát újra- Egyébként ha nem fog történni semmi izgalmas akkor feldobom a hangulatot valahogy. Nincs kedvem unalmas dedikáláson lenni- jelentem ki.
-Ha vetkőzni fogsz akkor azt én is nézem- jelenti ki Harry és hiába csak a hátát látom tudom hogy perverz mosoly ül az arcára és megjelennek a kis gödröcskéi amitől annyi lány olvadozik.
-Rúdtáncra gondoltam csak ahhoz rudat kell szereznem- jelentem ki teljesen komolyan.
-Még viccesebb hogy az egyik munkája miatt tényleg tud rúd táncolni- röhög fel Dave. Ilyenkor kicsit idegesítő hogy Hacker.
-Milyen munka volt az?!- hördül fel Zayn.
-Tudod lányból vagyok. Könnyebben bejutok bárhova. Több munka. Több lehetőség. De majd valamivel feldobom ha unatkoznék- jelentem ki- Adjatok jelet ha unatkoztok!- röhögök fel.
-Jó mi legyen a jel?- kérdezi Liam és már a többiek felé fordul.
-Mondjuk hogy a hajunkba túrunk- jelenti ki Niall mire felröhögök és felém néznek.
-Ti mindig a hajatokba túrtok- röhögök fel. Ez igaz is. Naponta akárhányszor rájuk nézek szinte a hajukba van az egyik kezük.
-Jó akkor majd elordítom magam hogy RÉPA- adja az ötletet Louis.
-De te mindig ezt ordítozod- jelentem ki- Tudjátok mit?! Úgyis észre veszem ha majd majdnem bealszotok- röhögöm el magam és végszóra megáll a busz.
-Utolsónak szállok le!- jelenti ki Zayn mire szúrós tekintettel jutalmazom. Megvárom míg leszállnak előttem majd én is leugrok. Magassarkúban ugrani. Hát igen. De sikeresen földet értek és nem villantok! 7-en indulunk meg a hátsó bejárat felé ahol szerencsére nincs senki. Amint beérünk a fiúk leülnek egy asztalhoz mi pedig a fal mellé húzódunk Dave-el. A biztonságaik kinyitják az ajtót és a sikítozó tömeg befelé kezd futni.
-Félek- jelenti ki Harry majd magára erőltet egy mosolyt mikor a sikítozó lányok oda érnek hozzájuk. Gyorsan kezdik firkálni a papírokat és váltani minden lánnyal pár szót. Ha talán 1 percig ott van egy lány akkor sokat mondok. Dave-re nézek és egyszerre tör ki belőlünk a nevetés.
-Mikre gondoltál mikor azt mondtad hogy ha unalmas felpörgeted?- kérdezi kíváncsian mire gonosz mosolyra húzódik a szám.
-Tudod a lányok lelki világát felkavarná ha egy meleg is közéjük állna- röhögőm el magam és megvárom míg le esik neki. Először döbbenten mered maga elé majd elmosolyodik.
-Kíváncsi vagyok az arcukra- jelenti ki- De mire kérjek tőlük alá írást?- néz rám és én egy pillanatig ledöbbenek hogy tényleg megteszi. Ekkor megpillantok egy képet az egyik lánynál, rögtön oda sietek hozzá.
-Mennyiért adod ide ezt a képet?-kérdezem tőle egy ezer wattos mosollyal.
-Max ha megölelnek mind az öten! Kopj le és nyomtass otthon- veti oda flegmán.
-Jó gyere meg ölel mind az öt srác csak kérem a képet és nekik ne szólj semmit- kacsintok rá mire a lány szemei bizonytalanul felcsillannak. Nem hagyok gondolkodási időt csak magammal rángatom a fiúkig.
-Srácok ő itt... a.... régi szomszédom... Ő...
-Sophia!- nyögi ki a nevét.
-Sophia. Szeretném ha megölelgetnétek- nézek rájuk boci szemekkel és Zayn már fel is pattan. A lány csillogó szemekkel adja át a fényképet. Vissza sétálok Davehez aki az egészet végig nézte.
-Melyik kép nyerte el így a tetszésed?- röhög rám mire átnyújtom neki és elismerően füttyent egyet.

-Hát mit mondjak? Nő létemre ki tudom jelenteni hogy ezt a képet otthon kirakom a szobám falára- röhögök rá- Na állj be egy kicsit homárkodni- röhögök rá.
-Nekem csak úgy nem éri meg! Valamit kapok érte cserébe- röhög rám.
-Mit szeretnél?- nézek rá kíváncsian.
-Azt hogy kibékülj Zaynnal szóval menj el az egyik haverommal randizni!- mosolyog rám mint egy vadalma de csak döbbenten próbálom értelmezni szavait.
-Dave mond mit?- hüledezek továbbra is. Menjek randizni valakivel aki nem Zayn de azt akarja hogy béküljek ki vele.
-Zayn féltékeny lesz és valamit majd kitalál te meg jól jársz és elgyengülsz majd! Na benne vagy?- nyújtja felém kezét mire a srácok felé nézek. Épp minket néznek kíváncsian mire gonosz mosolyra húzom a számat és megrázom Dave kezét.
-Benne- röhögőm el magam. Elmegy és beáll a sorba. A falat támasztva figyelem ahogy össze görnyedve megy a lányok között hogy a fiúk észre se vegyék. Kicsit közelebb megyek hogy halljam a beszélgetésüket majd. Egyszerűen rájuk nézek és vigyorra húzódik a szám. Egyre furcsábban nézegetnek rám majd oda ér Dave és elkezd sikoltozni mint a lányok.
-Ha tudnátok mennyire imádlak titeket! A szobám tele van poszterekkel rólatok! Uram isten Harry azok a kezek!- mondja és Harry kezét kezdi tapogatni, eddig bírom. Sírva kezdek rajtuk röhögni- ez a kedvenc képem rólatok! Tudjátok olyan szexi! Főleg Zaynee- kacsint rá Zaynra és egy székbe ülök mert nem bírok talpon maradni.
-Igazán köszönjük!- mondja nevetést vissza fojtva Niall.
-Úristen Niall Horan hozzám szólt!- ordítja el magát és elkezd össze vissza ugrálni mint egy hülye. A srácok se bírják és kitör belőlük a röhögés. A körülöttük lévő lányok is ugyan így reagálnak- Na köszi srácok- mondja Dave és küld feléjük egy puszit majd oda lejt hozzám.
-Végem!- mondom miközben a könnyeimet törölgetem. Leül mellém és ő is ugyanúgy röhög. A srácokból is feltör néha néha még a röhögés- Hát te irtó jó buzi vagy Dave- mondom és újra kitör belőlem a nevetés.
-Igazán köszönöm. Igyekeztem. Itt a kép amúgy- nyújtja felém és megszemlélem a most már aláírt képet. Rajta van az 5 név illetve még ennyi "Örültek vagytok!:'D" ismét felröhögök és ekkor Zaynból is ismét kitör a röhögés. Újra a képekre pillantok és megállapítom hogy nem mostanában készültek mivel sokkal több tetkó van rajtuk most. Főleg Zaynon és Harryn.
-Most te csinálj valamit! Unalmas őket nézni- csattan fel Dave majd felállok és a fiúk mögé sétálok.
-Tudjátok nem mintha növelni akarnám az egotokat de ez a kép otthon kikerül a falamra! Szexuális képek ezek!- mondom kacéran és rájuk se nézve vissza megyek Dave-hez aki ott röhög a székben.
-Mit mondtál nekik?! Tudod hogy elvörösödtek?! Még Harry is!- röhög tovább és már a combját csapkodja. A fiúk felé nézek ahol a srácok tekintetével találkozom.
-Annyit hogy kikerül a falamra ez a kép- mosolyodom el.
-Ebbe a ruhába tudsz táncolni?- kérdezi engem végig mérve.
-Ebben nem igazán- húzom fintorra a számat- nem gondoltam bele hogy a világ leghíresebb tini bandájának a dedikálásán táncoljak David Torrenel- röhögőm el magam- kivételesen egyszer csinibe vágtam magam!
-Annál a lánynál répa van?!- mered a srácok felé Dave meg se hallva mondandómat. Kiszúrom én is a lányt és tényleg egy répa van nála! Na jó kérdem én miért hoz valaki répát magával?!
-Szerinted azzal mit akar?- kérdezem de már meg is tudom. Amint oda ér Louishoz a szájába nyomja a répát. Lou kikerekedett szemekkel fogadja szájába az istenített zöldséget míg a lány a csillogó szemekkel tuszkolná le a torkán. Sajnos egészbe amit Lou nyelőcsöve és légző rendszere fulladozásban fejez ki.
-Mély torok Lou!- kiáltom oda de ismét a könnyeim folynak. Dave a padlón röhög majd eltalálja egy répa. Az a répa ami az imént Lou szájában volt. Tovább röhögök, egyszerűen nem tudom abba hagyni.
-Ez is a ti művetek?- ordít oda hozzánk Louis mire csak nemlegesen megrázom a fejem mivel hang nem jön ki a torkomon. 5 perc után Dave vissza mászik mellém a székébe.
-Hát ez kurva jó volt- mosolyodik el újra. Egyetértően bólintok egyet.
-Azt a lányt nézd! Annál egy tanga van!- hördülök fel mire Dave rögtön kiszúrja a lányt.
-Szerinted ezt meg Harry torkán nyomja le?- hüledezik és kijelentésére ismét felnevetek. Ekkor már a fiúk szerintem tudják hogy várniuk kell valamire.
-Most ér oda!- mondom Davenek. Egy ideig semmi nem történik majd mikor Zayn-hoz ér a fiú kezébe kezdi nyomi. Zayn értetlenül néz a női alsóneműre majd a lányra aki a kezébe nyomkodja. Elvezetik a biztonságaik mi pedig hitetlen kedve nézünk Zaynra. Oda sétálunk a srácok mögé mire Harry hátrafordul.
-Ezt te küldted?- kérdezi azzal a bizonyos mosolyával.
-Harry rajtam még van bugyi és amúgy is neked küldeném- röhögök fel mire a göndör rám kacsint majd előre fordul. Röpke 6 másodperc múlva vissza kapja rám a fejét.
-Mi az hogy még?!- néz rám értetlenül mire megrántom a vállam.
-Egyébként rajta fekete tanga van. Ez meg piros- húzza gonosz mosolyra a száját.
-Malik!- hördülök fel- Te kukkoló!- morgok rá. A többiek csak elröhögik magukat és tovább firkálgatják a nevüket a képekre amiket a rajongók sírva hálálnak meg.
-Szóval mikor érsz rá? Addigra felívom Pet-et. Holnap után este 8?- kérdezi és direkt olyan hangerővel mondja hogy a srácok még pont meghallják.
-Tökéletes. De azt közöld hogy hova visz majd- röhögök fel. Dave már a telója után kap és már a füléhez emeli. Látom hogy mind az 5 srác fülel még ha nem is néznek ide akkor is.
-Szia Pet
-Aha leszerveztem, holnap után 8. Azt kérdi hova viszed.
-Érdekes de oké
-Én bárkivel leszervezek neked egy randit haver, na hello- mondja majd kinyomja.
-Érdekes?- nézek rá kicsit félve.
-Bulizni mentek!- röhögi el magát- szerintem eléggé röhejes egy randinak de ahogy érzi- kacsint rám és hümmögök egyet válaszul.
-Randi?!- kérdezi Zayn miközben alá firkant egy képet.
-Akkor értem már azt a "még"-et. Bár 2 napig ugyan az a bugyi- hallom Harry hangját.
-Randi, és a bugyimról szálljatok le. Amúgy se teljesen fekete!- kötök bele Zayn-ba elég nagy fázis késéssel.
-Csipkés, tényleg bocs de attól még fekete- veti oda fog hegyről. Dave-re nézek aki csak mosolyogva lémondóan megrázza fejét. Oda tipegek Zayn mellé.
-Fekete csipke, de elől piros masni van rajta. Sajnálom ezt most buktad- suttogom a fülébe és érzem hogy megfeszül. Már hajolok el mikor vissza ránt.
-Elölről még nem volt módom megnézni. Majd mindjárt- közli és elenged. A hideg futkos a hátamon de fogalmam sincs hogy mitől. Erre rá körülbelül 10 percre vége van az egésznek. Sietősen szedem a lábaimat a kisbusz felé. Én pattanok fel elsőnek most sikeres villantás nélkül. Beülök leghátra a kettes ülésre. Kívül helyezkedem el hátha nem mászik át rajtam és valaki más ül mellém le. Ő száll fel utolsónak majd felém jön. Kérdőn mér végig de csak az előttem lévő ülést figyelem. Gonosz mosolyra húzza a száját majd elkezd befele mászni. Keze szoknyám szegélyéhez ér.
-Milyen masni? Piros?- suttogja kérdését a fülembe és én rögtön belülre huppanok.
-David mikor megjelentél meleget játszva azt hittem abba kell hagynunk mert annyira röhögtünk- nevet fel ismét Liam és erre én is elmosolyodom.
-Honnan szereztétek a képet?- kérdezi Zayn.
-Betámadott egy kis csajt oda vitte megöleltetni és tőle. Eléggé ravasz volt- adja meg a választ Dave.
-Azt hittem régi szomszéd kislány- hüledezik Niall mire felnevetek- erre kiderül hogy ilyen képe van rólunk..ilyen...
-Szexi?- fejezem be a mondatát és tudom hogy fülig pirul- Azt hiszem ezek a legjobb képek amiket láttam rólatok így egybe- nevetem el magam- vajon hány lány nyálcsorgatását láthatták azok a képek?-merengek el
-Uhm. Hagyd abba- morogja Harry. Előveszem a képet és jobban szemügyre veszem.
-Harry azt hiszem a tied már inkább erotikus fotózás volt. Mondjuk nincs ellenemre. Kidolgozott felső tested van. De tetkókkal jobb- mondom még mindig a képet tanulmányozva.
-Harold Edward Styles-t zavarba hozta egy lány!- kezd el saját ülésében pattogni Louis.
-Lou nálad meg igen feszül a gatya. Már értem miért is van ennyi rajongotok- nevetem el magam és Lou is abba hagyja.
-Senki meg se szólaljon!- mondja rémülten Liam.
-Te is jobban nézel ki tetkókkal meg lenyírt hajjal, de a te képed is kifejezetten vonzó bár elől az a párna kicsit zavaró, anélkül jobb lenne- nevetem el magam. Várom mikor szólal meg a maradék két áldozatom.
-Megörült! Lehet tényleg csak a képzelete szüleményei vagyunk!- kezd pánikolni Niall.
-Niall eddig ez a kép tetszik rólad a legjobban. Nem hiába kerül ki a szobám falára. És ha onnan eltűnik akkor valakit szívbaj nélkül lövők le. Még ha szexi akkor is- teszem hozzá és halk morgások jönnek válaszul.
-Csak én maradtam- veti oda Zayn mire a képre pillantok. Közel hajolok hozzá és suttogni kezdek hogy csak ő hallja.
-Jól néz ki a direkt kócos hajad, az hogy befeszíted magad, a kevéske tetkód amit díjazok hogy most több van, a kidolgozott felső test, hogy a gatya a csípődig csúszik le ami ha kijössz a fürdőből is szintén ilyen hanyagul lóg, és a "V" vonalad sem elhanyagolható ami magával ragadja tekintet és elgondolkodtat mindenkit hogy hogyan folytatódik a farmer szegélye mögött- motyogom fülébe észrevételeimet. Elkerekedett szemmel figyeli az előtte lévő ülést. Ujjai elfehérednek a karfán.
-Lou! Helycsere vagy megerőszakolom!- kiált fel Zayn mire elröhögöm magam. Ő már fel is pattan és indul keresni magának egy helyet de mindenki csak furán nézi.
-Jade most komolyan áruld már el mit csinálsz vele ilyenkor!- csattan fel Harry.
-Játszom- felelem egyszerűen egy vállrándítással.
-Ha vissza kell ülnöm oda akkor a ti bajotok lesz a sikoltozása mert én rávetem magam az tuti!- mondja Zayn miközben a busz elejében áll és figyel engem. Küldök felé egy puszit majd a számba harapok. Látom ahogy tekintete még inkább elsötétül és megfordul majd leül a földre.
-Láttátok a szemét?!- hüledezik Dave- kajakra fekete!- röhög fel. Engem is megmosolyogtat de inkább az hogy látom hogy nekünk háttal ül Zayn és fejét a térdére hajtva szívja be élesen a levegőt. Kezdi vissza nyerni a bizalmamat de még nem eléggé. Viszont kétség nélkül tudom hogy belezúgtam Zayn Malikba...

7 megjegyzés:

  1. Oh God.
    Nem jutok szóhoz.
    Eszméletlen.
    Bár Perrie-t most fejbe vágnám egy vaslapáttal. Meg az elején Zaynt is.
    Uhh.
    Szuper lett.
    Kövit.!
    xoxo

    VálaszTörlés
  2. ÚR. ISTEN! Csak ezt tudom rá mondani. Vasárnap találtam rá a blogodra és rögtön végig is olvastam egészen idáig. Nagyon jó blog. Izgalmas, vicces és minden ami kell. Ez az egyik kedvencem. Alig várom már a következő részt. Nagyon kíváncsi vagyok már. Fantasztikusan írsz és remekül fogalmazod meg. Gratulálok. Csak így tovább!
    Egy új olvasód: Enci <3

    VálaszTörlés
  3. Kedves Vivi! Nagyon tetszik a blogod,most találtam rá nem olyyn régen,de már végig olvastam az egészet. Tetszik,hogy nem sablonos a sztori pl.a lány összefut az egyik taggal-összejönnek-minden happy(félreértés ne essék az ilyen sablonosabb blogokat is szeretem). Imádom az olyan blogokat amik különlegesek,a szokványostól eltérőbb és a TE blogod pont ilyen.Remekül írsz. Lett egy új olvasód,felíratkozód.
    U.i: nagyon várom már az új fejezetet.
    U.u.i: bocsi a "regényért"
    Xoxo Dóri <3

    VálaszTörlés
  4. Szia! Kurva jó a blog! Már bocsi a kifejezésért!
    Pusziii: Cloveee :3 ^.^

    VálaszTörlés
  5. OMG!
    Nagyon jó!!!! Zaynee milyen édes volt a végén :D Nagyon jól írsz, csak így tovább. :)
    Xx Amber

    VálaszTörlés
  6. Imadooooom. Az egyik baratnom mutatta a blogod, es meg csak itt jarok, de probalom minnel hamarabb vegigolvasni.:D<3

    VálaszTörlés
  7. Aztakurvaéletdecuki a vége,és Zayn wááááááááá,pillow talk :D <3
    puszcsi

    VálaszTörlés