2014. október 11., szombat

11.Rész

 Itt is van az új rész. Általában hétvégén fogom őket hozni:) Komolyan szerintem el se hiszitek mennyit jelent nekem egy-egy komi. Feldobja az egész napomat:'D Ha szeretnétek iratkozzatok fel ha bejön ez a történet, ha esetleg valami ötletetek lenne vele kapcsolatban szívesen fogadom mivel az elvem hogy ha már nektek írom úgymond akkor ti is tudjatok dönteni néha. Remélem tetszik ez a rész jó olvasást!



 Jade Wyne szemszög:
 Túl szép hogy ez igaz legyen. Ezt tuti csak álmodom. Ki se merem nyitni a szemem hátha szertefoszlik mind az amire emlékszem. Hogy este megcsókoltam. És ő azt mondta én vagyok az a lány. Hogy védelmezően átölelt és így aludtunk el. Apró puszit érzek a nyakamban mire lassacskán hunyorgova kémlelek körbe.
-Akkor nem álmodtam?- kérdezem félénken.
-Nekem is ez volt az első gondolatom- dörmögi a nyakamba és magához húz. Karjaiban felé fordulok és szemeit nézem. Látszik rajta hogy boldog. Boldog és én is az vagyok. Haja kócosan meredezik és arcán ott van a párna nyoma de még így is kétségtelenül jól néz ki. Tekintete álmos mégis boldogságtól csillog.
-Akkor sem hiszem el- motyogom magam elé mire megcsókol. Nem vadul mint tegnap este hanem lassan és szenvedélyesen. Elhúzódik és arca még boldogabb -Na jó most már talán elhiszem- mondom kislányos zavaromban és mellkasába temetem arcomat. Ő magához ölel én pedig bújok hozzá. Karjaival védelmezően átölel és pedig még jobban bújok hozzá. Kellemes illata járja át minden egyes lélegzet vételemnél az orromat.
-Most olyan jó- motyogja a hajamba mire csak hümmögök egyetértően.
-Nem mertem eddig még bele gondolni se...-befejezni nem tudom ugyanis óriási ordítás hallatszik a nappaliból. Szemeim rögtön kipattannak és már fel is ugrok ahogy Zayn is. Szinte repülök lefelé a lépcsőn aztán meglátom Louist amint a nappali közepén áll és az ablakot nézi.
-Louis- szólók a fiúhoz.- Láttál valakit?- kérdezem miközben érzem ahogy falfehérré válok.
-Nem- mondja halkan- ez vér?- kérdezi már remegve. Körbe fordulok és meglátok pár cseppet a konyha felöl. Sietően megyek befelé, minden izmomat megfeszítem. Ugrásra készen lépek be. Aztán meglátom a konyha ablakát "START!". Szintén vérrel felmázolva. Gyorsan megyek ki a nappaliba még épp időben mert Lou akkor lépne be.
-NE!- kiáltok rá.- Vérrel van de a konyhába ne menj be. Letakarítom őket- mondom már halkabban.
-Mi van a konyhában?- kérdezi aggódva Zayn.
-Start- nyelek egy nagyot miközben kimondom.
-Ennyit a gondtalanságról- húzza fintorra a száját.
-Mit jelent?- néz rám nagy szemekkel Louis.
-A félre érthetetlen jelet. Elkezdődött a Three- mondom halkan mire magamhoz ölelem nyugtatás képen. Újabb ordítások. Pontosabban kettő. Niall és Harry mögöttük pedig meredten Liam és Dave.
-Máris?- néz rám Dave nagy szemekkel mire bólintok.
-Mi a picsa?!- ordít még most is Harry.
-Dave közöld velük- sóhajtok egy nagyot- Addig lemosom őket- mondom szomorúan.
-Több van?- kérdezi értetlenül.
-Konyhában egy giga-mega nagy Start- mondom és már megyek is egy vödörért meg egy rongyért.  Fél óra alatt eltüntetem mindegyiket majd fáradtan lerogyok a nappaliba a srácok közé.
-Add fel- mondja Zayn mire értetlenül nézek rá- Azt mondtad fel lehet adni amíg nem kerülsz be az 50-be. Add fel- mondja kérlelő hangon mire megrázom a fejem- Miért?! Meg akarsz halni?! Pont most?!- akad ki és teljesen jogosan de ő ezt nem értheti!
-Nekem azt mondtad mindent tudnak- néz rám értetlenül Dave mire mindenki rá kapja a fejét- Srácok Hacker vagyok mindent tudok az alvilágról! Azt is tudtam hogy Jade bérgyilkos- röhög fel de most meg se lepődök. Számítottam rá- Szóval nem tudják- nyugtázza magának mikor arcomra néz.
-Mit?- kérdezi Zayn rögtön.
-A top 20 bérgyilkosnak mindenképp be kell kerülnie az 50-be. Elvégre kicsit röhejes lenne ha pont ők nem kerülnének be. Ők nem adhatják fel mivel ha nem kerülnek be akkor a többi 19 bérgyilkos rá mászik. Magyarán itt csak a legjobbak szívnak igazán és ez az ő versenyük. Mivel Niall furcsán néz leegyszerűsítem. Ha Jade feladja a világ 19 legjobb bérgyilkosa azon lesz hogy megölje őt.- Mondja Dave.
-Kösz- morgom az orrom alatt. Nem akartam hogy ennyi mindent tudjanak meg erről a versenyről. Így is többet tudnak mint kellene.
-Megöleted magad?- kérdezi teljes komolysággal Liam mire fintorra húzom a számat.
-Jó vagyok a szakmámban... Csak talán nem eléggé. Nem akarok a top 3-ba bejutni de meghalni se. Márpedig ha nem akarom golyóval a fejemben végezni a top három a cél. Hát Liam a válasz sajnos igen. Nagy valószínűséggel megöletem magam- mondom, lassan oda sétálok Zayn-hoz és az ölébe ülök. Szorosan fonja körém karjait és fúrja fejét a nyakamba. A többiek furcsán néznek de nem nagyon érdekel.
-Kérlek ne- suttogja.
-Viszont küzdök.- jelentem ki mosolyogva a többieknek és ezáltal Zaynnak is válaszolva.
-Segítek- jelenti ki Dave.
-Csak a nevekben engedem hogy segíts másban nem- jelentem ki határozottan- de mint mondtam küzdök. Szóval ha nem bánjátok megyek és elintézem James Eroont- nevetek rájuk és állnék fel de Zayn nem enged el- Ez még csak K.O.-ra megy Zayn- mondom és végig simítok arcán. Ekkor csöngetnek mire mindenki felkapja a fejét és a hang irányába fordul..
-Bármit hallotok ne gyertek ki!- jelentem ki szigorúan. Ismét értetlen nézéseket kapok.
-Nem hiszem hogy máris itt lenne- közli Dave miközben a fejét rázza.
-10 percre lakik innen- jelentem ki és az ajtóhoz megyek.
-Megyek- mondom hangosan majd feltépem az ajtót. Valóban ő áll ott késsel a kezében. James Eroon. Gúnyos mosolyra húzza a száját és már felém is lendül be a házba. Felém szúr a késsel és elvágja a pólóm.
-Ez a kedvenc pizsi pólóm!- hördülök fel. Kézzel indulok meg az illető felé. Felém szúr mire félre ugrok majd eltöröm a kezét amelyikben a kést szorongatja. Hangosan felordít de nem mondja ki a bűvös szót. Öklömmel arcába csapok és a vér beteríti a kezemet. Hasába rúgok és a falnak tántorodik. Ép kezéhez nyúlok és eltöröm a csuklóját. Újabb fájdalmas ordítás.
-Add már fel!- ordít oda hozzánk Dave. James eléggé kitartó így ujjait töröm el. Mostanság sok ember úját eltöröm. Erre a gondolatra elfintorodom. Hajába markolok és arcának találkozót szervezek térdemmel. Hangos reccsenés. Úgy tűnik az orrának is vége van.
-Feladod?!- kérdezem miközben fejét az enyémmel egy szintre emelem. Nemlegesen megrázza a fejét mire elengedem a haját így a földön puffan ezután a konyhába megyek. Érdekesen és ijedten néznek rám a fiúk a kanapéról mikor egy sodrófával térek vissza. Lou elröhögi magát Zayn pedig meredten néz de ő sem tudja elrejteni mosolyát. Tulajdonképpen egy embert verek agyon de ők csak röhögnek. Mit lehet tenni?! Imádom őket!
-Mi a faszt akarsz a..?- kérdezi James majd tarkójára ütök. Keservesen felnyög de nem adja fel. Még egyszer ütök mire össze esik.
-Dave. Elfogadom a segítséged amíg kirángatjuk a kocsijához. Nyertem!- üvöltöm a nappaliba mire tapsolás üti meg a fülem és Dave lép elém. Rám néz aztán az ájult testre végül a sodró fára és elröhögi magát, észre vehetetlenül csinál egy képet telefonjával mire én is elröhögőm magam. Felkapja a hátára és kilépünk a házból. Gyors mozdulatokkal töröm fel valószínűleg James kocsiját és berakjuk a vezető ülésre. Rácsukom az ajtót és vissza megyünk a házba.
-A kezed meg a lábad- szól rám Louis mire az említett dolgokra nézek. Talán egy kicsit véres vagyok...
-Bocsi. Három perc- közlöm és felfutok a szobámba. Gyorsan le zuhanyzom és fel kapok magamra valami ruhát aztán már futok is le. Tény hogy megfeledkeztem arról hogy James vére rajtam maradt.
-Ez négy volt- dorgál meg Lou mire kinyújtom rá a nyelvem és Zayn ölébe telepedek ismét.
-Ezt gyorsan lerendezted- néz rám Niall furán.
-Legalább házhoz jött- rántom meg a vállam.
-És akkor ez már így lesz egy ideig? Csöngetnek te ajtót nyitsz majd véresen belemászol Zaynee ölébe?- kérdezi Lou.
-Nem mindig véresen..- kacsintok rá mire felröhög.
-Na halljam mi történt?!- kérdezi kíváncsian és előre dől majd minket néz. Zaynra emelem a tekintetem ugyanis nem tudom mit kéne mondanom hiszen fogalmam sincs tulajdonképpen mi is történt.
-Szerinte jobban csókolok mint Harry- húzza mosolyra a száját és a hajamba puszil. Pár másodperc kell mindenkinek míg le esik nekik hogy mire utalt Zayn.
-Óóóóó- mondja Dave mikor rájön mit is jelent ez.
-Haver! Végre, ideje volt! De én tudtam! Én végig tudtam! Te meg még le szidtál!- mutogat rám Lou és egy helyben ülve kezd el pattogni.
-Zayn jobban csókol mint én?! Követelek még egy csókot hogy megmutassam tévedsz- akad ki Harry és már fel is áll.
-Harold. Eszedbe se jusson- morog rá Zayn mire elmosolyodom.
-Hát jó. Azért sok boldogságot- morogja és vissza ül de az arcán ott bujkál a mosoly.
-Ez tudod mit jelent Jade?- nézz rám aggódóan Dave.
-Mit? Azt hogy végre rájöttek hogy imádják egymást!- vágja rá rögtön Lou mire Dave megrázza a fejét.
-Azt hogy Zayn-t elfogják rabolni ha Jade túléli a Three-t - mondja mire mindenki megfeszül. Belegondoltam már ebbe is. Hogy mi lesz ha valami csoda folytán bejutok a top 3-ba. Mit csinálok ha elviszik Zayn-t. Úgy tűnik tényleg eddig tartott a felhőtlen boldogság. Kösz Dave! Te aztán tudod hogy kell elbaszni az ember maradék életkedvét.
-Gondoltam már rá- bólintok- sok eshetőség megfordult már a fejembe...- kezdenék magyarázkodni de persze közbe vágnak.
-Milyen eshetőségek?!- vág közbe Dave kicsit idegesen.
-Hát mondjuk hagyhatom magam megöletni így nem jutunk el odáig hogy ez megtörté..
-NEM!- vágja rá Zayn- úgyis megtalálsz. Ott meg már fel lehet adni. Akkor nincs is baj- mosolyog rám de ez csak egy erőltetett mosoly. Aranyosnak találom hogy hagyja magát elraboltatni miattam. Jézusom ez még a gondolatomban is furán hangzik! Könyörgöm melyik normális párnak kell ezzel megbirkóznia? Ja hogy egyiknek se és hogy mi nem vagyunk normális pár...
-Három napja lesz arra hogy megtaláljon. Egész Londonban bárhol lehetsz! Ez irtó kevés idő. Ha kifut az időből megölnek. Tegyük hozzá hogy el is kell hozzád jutnia. Azaz egy csomó kiképzett őrt is meg kell ölnie ahhoz hogy kiváltson téged és csak úgy mellesleg ott senki sem adja fel körülbelül 2 napig aztán kezdenek megtörni- sorolja Dave a problémákat. De honnan veszik hogy túlélem egyáltalán?
-Valami nyom követő? Elvégre te Hacker vagy Jade meg egy bérgyilkos- adja az ötletet Liam.
-Nem jó. 7 évvel ezelőtt volt ilyen verseny legutoljára. De eddig mindig az volt hogy elrabolták az embereket és azt a területet blokkolták. Semmilyen elektromos dolog nem műkszik pont ezért hogy ne tudjanak segíteni a versenyzőknek.- rázza meg a fejét.
-Honnan tudod te ezt? Akkor te 12 vagy 13 éves voltál még csak- nézek rá értetlenül.
-Apám a maffiának dolgozott. Megölték. Hacker volt- jelenti ki mintha azt sorolná milyen idő várható ma.
-Ki volt az?- kérdezem nyugodtan.
-Robert Moon, A keleti rész vezére- mondja lehajtott fejjel. Bólintok miszerint értettem.
-Részvétem haver- mondja fancsali képpel Niall majd a többiek is részvétet nyilvánítanak. De én már a telefonomat nyomkodom.
-Robert Moon keleti rész vezére pontos tartózkodási hely? Megköszönném egy tál kínaival
- írom az sms-t Boby-nak. Mindenki engem néz ezért inkább elrakom a telefonomat.
-Bocsi- mosolygok rájuk- Szóval ott tartottunk hogyha nem engem akkor Zayn-t ölik meg. Amit nem fogok hagyni. Mielőtt megkérdezitek sms-t írtam. Megölöm Robert Moont - mondom egykedvűen akárcsak az imént Dave.
-Te hülye vagy?! Egy maffia vezért akarsz megölni?!- ordít rám Louis.
-Drágám, bérgyilkos vagyok. Egyébként is megölte az egyik barátomat még régebben. Most meg kiderül hogy Dave apját is. Amúgy is kell valami nagy balhé ha azt akarom hogy leszálljanak rólam.
-Ez kicsit nagy balhé lenne Jade- mondja halkan Dave.
-Minek kell a balhé?- kérdezi Zayn és szorosabban ölel magához.
-A balhét általában akkor csinálnak ha meg akarják ölni az adott személyt. Minél nagyobb a balhé annál jobban félnek majd tőle. Jade erre is pályázik nem csak arra hogy az én személyemben bosszút vegyen. De ismét leegyszerűsítem. Elmegy és megöli. Híre megy az alvilágban mit tett. Ezután szinte senki se akarja majd megölni őt pénzért. Minél nagyobb a balhé annál jobb neki- sorolja Dave.
-Tehát ha megöli az jó neked meg jó Jadenek mert félnek tőle és ezért senki nem vállalja el a munkát ami felé irányul?- kérdezi talán még egyszerűbben Liam.
-Igen- adom meg a választ most én.
-Ha garantálod hogy nem lesz bajod akkor talán elengedlek mivel ez neked is jó lenne- mondja Zayn halkan és hangjából kiveszem hogy félt. Szemébe nézve csak megerősítést nyer a gondolatom.
-El ne engedd! Ez egy maffia vezér! Tudod te az milyen?! Gorillákkal veszi körbe magát akik csípőből szitává lövik Jade-t!- ordít Dave mire kérdőn rám néz Zayn.
-Azért tisztáznám hogy még mindig Bérgyilkos vagyok!- adok hangot sértettségemnek.
-Leszarom Jade! Ez még neked is túl sok!- ordít továbbra is.
-Hozd le szépen a laptopodat és nézz utánam milyen melóim voltak eddig Dave- mondom nyugodtan mire feltrappol az emeletre és alig 2 perc múlva levágódik egy fotelba.
-Te most tényleg utána nézel Jade-nek?- néz rá hülyén Harry mire Dave villant felé egy amolyan "minek néz ki?" fejet.
-Ez most komoly? Tényleg ilyen brutális egy maffia vezér?- értetlenkedik Lou.
-Túloz. Majd ha utána néz a karrieremnek lábat is csókolhat- röhögőm el magam mire Dave felpillant.
-Gorge Hoolin?! Te megölted Gorge Hoolint?!- akad ki ismét.
-Ha az áll ott akkor meg. Azt hiszem talán 7 hónapja volt- merengek el mire hihetetlenül nézz rám.
-Ki az a Gorge Hoolin?- néz ránk Niall.
-Óh hát csak az ő férfi ága a Maffia történelme. Ezzel annyit akarok kifejezni hogy valamikor körülbelül 300 éve az ő felmenője rohadt nagy alak volt. És ez nemzedékről nemzedékre szállt. Egész Londont ő irányította. Úgy tudnám leírni hogy ha egy maffia vezér nagy halnak számít akkor Gorge Hoolin a kék bálna vagy az egész tenger. Mikor halál híre ment nagy port kavart de a mai napig csak találgatnak ki ölte meg! Te voltál az Jade! Te jó ég! Nem volt még fia! Kiölted a maffia nagy alakjának a családfáját!- hüledezik rám Dave.
-Húhaa most már nyugodt szívvel elengedtek Robert Moon-hoz?- kérdezem unottan.
-Tudod nekünk elég nehéz felfogni mit jelent az hogy kurva jó vagy a szakmádba annak ellenére hogy 18 éves vagy- Ad hangot ledöbbenésének Liam. Nem hallottam még káromkodni ezért én is ledöbbenek.
-Most azt akarjátok beadni nekem hogy a törékeny vékonyka lány Zaynee ölében olyan brutális gyilkoló gép hogy olyan embert ölt meg akit Dave szavai alapján lehetetlen és meg se próbálnának el tenni láb alól, sőt még a gondolat felmerülte miatt is megkövezik?- röhögi el magát Harry. Átgondolva a szavait végig nézek magamon és tényleg eléggé röhejes ez az egész szitu. Az egész életem tiszta röhej.
-Kurva vicces vagy Harry. Azt hiszem nem fogod fel a dolgok súlyát. Ez olyan az alvilágban mintha Obamát ölte volna meg érted?! Az amerikai elnököt!- mondja eléggé nagy beleéléssel Dave.
-Megölted a Maffiai amerikai elnököt Londonban? Értem én ez minden napos- néz rám Harry és védekezően maga elé emeli két kezét.
-A barátnőm egy legenda!- lelkesül fel Zayn és számra nyom egy puszit.
-Barátnő?!- nézek rá csillogó szemekkel. Azt mondta a barátnője vagyok?! Kész, végem, elájulok. Ezután próbáljon meg bárki is megölni azt széttépem!
-Miért mit hittél?- néz rám csillogó szemeivel és a mosoly ott bujkál szája szélén. Válaszul csak megcsókolom. Hangos Húúú-zás lesz úrrá a nappalin amitől belemosolygok csókunkba.
-Sam Proson? A faszt- hüledezik rám Dave aminek következtében nehezen de elszakadok Zayn szemeitől.
-Ő ki is volt?- kérdezem mivel nem ugrik be hogy ki az. Elég sok megbízásom volt nem tudom megjegyezni mindent. Ez van!
-Ki is volt?! Eldobom az agyam tőled! London legnagyobb fegyver kereskedője!- feje piros színre vált.
-Szerinted mindenkit megjegyeztem?- nézek rá értetlenül.
-Te romba döntötted a fekete piac fegyver ágát több mint egy hétig!- akad ki na most már végleg. Eddig azt hittem kiakadt, de nem. Azt várom hogy a fülein mikor csap ki a gőz. Legnagyobb sajnálatomra ez nem következik be.
-Jól van Dave nyugodj le. Én mondtam hogy jó vagyok egyszerűen ti nem fogtátok fel ez mit jelent. Ez csak egy maffia vezér. Tény hogy kicsit nehézkes de semmi para.- mondom nyugtatólag.- De térjünk vissza a  Zaynt elrabolják témához. Számomra az fontosabb mint hogy milyen munkáim voltak- fordítom a szót ismét komolyra.
-És ha más alapú a nyomkövető? Valamelyik filmben az volt- kérdezi Niall egy váll rándítással fűszerezve.
-Milyen más alapú?- kérdezi Dave flegmán. Még mindig kivan akadva egy kicsit ahogy látom.
-Lehetne telefon alapú- mondom mire rám emeli kíváncsi tekintetét ezzel beszédre ösztönözve engem- csináltam már egy ilyent. Nem az volt a lényege hogy megmutatta hol van az illető, csak üres sms-t küldött percenként. Az utolsó sms-t nyomoztam le hogy hol van. Ha rádiós telefonnal csináljuk meg akkor semmilyen tényező nem zavarhatna be neki elvileg. Onnantól csak az kell hogy ne szúrják ki- mondom szégyenlősen egyik munkámra emlékezvén. Lehet hogy hülyének fog tartani de akkor bejött.
-Te egy zseni vagy!- fut oda hozzám majd Zayn öléből felkap és megpörget- Ezt hogy találtad ki? Ez elég profi cucc lenne ha tökélyre csiszolnám. Más tud erről a módszeröl? Azt hittem mikor azt mondtad hogy tudsz Hackerkedni nem ilyenekre gondoltál- nevet rám és bombázz a kérdéseivel. Na most már el is felejtette iménti munkáim okozta ledöbbenését.
-Akkor is bezavarták a jeleket. Senki sem tud erről csak én használtam de tönkre ment. Egyébként meg a tiéd lehet az ötlet nekem mindegy. Így is hálálkodnom kell- mondom mosolyogva.
-Köszönöm!- emel fel és pörget meg újra. Telefonom hirtelen kezd csörögni. Gyorsan kikapom és felveszem. Minden figyelem megint csak rám terelődik.
-A Hell nevű edző terem alagsorában van. Ez a fő hadiszállása a keleti részen. Most is ott van. 12 perce ment be 7 őr kíséretével de minek is kell neked egy maffia vezér tartózkodási helye? Nem kiléptél?- kérdezi Boby.
-De igen kiléptem. Személyes ügy. Fent vannak emberek?- kérdezem a fontos dolgokat.
-Jade ez egy edző terem. Még jó hogy vannak. Ugye nem?- kérdezi elhaló hangon.
-De igen. Ezekért az infokért 2 tál kínait is kapsz! Ezzel meg lesz a balhém.
-Áhh ne fáradj vele. Fogyózom- hangja utálattal telik meg mire felnevetek.
-Jól van azért köszi Boby, bármi kell hívj- mondom és bontom a vonalat.
-Boby?- néz rám nagy szemekkel Dave- BOBY?!
-Ki az a Boby?!- csatlakozik hozzá már Zayn is.
-Dave előtt lévő informátorom, nyugi Dave nincs semmi para nem csallak meg- jelentem ki de már vörös szint ölt a feje én viszont rá kacsintok.
-Minek kellett neked info? És milyen személyes ügy?!- kérdezi most Harry.
-A keleti maffia vezér a személyes ügy. Megyek elintézem de már mondtam- jelentem ki unottan majd felmegyek a szobámba. Gatyámba szúrok két Desert Eagle pisztolyt, majd mindegyik bakancsomba egy-egy hangtompítót a fegyverekhez és még melltartómba egy-egy plusz tárat. Mindig biztosra kell menni! Hajam lazán Kontyba fogom majd lemegyek a nappaliba ahol még mindig a srácok állnak.
-Mi is megyünk!- jelenti ki Dave mire az állam a padlót surolja. Most ezek tényleg azt mondták hogy velem jönnek megölni egy Maffia vezért?!
-Ti hülyék vagytok?! NEM!- jelentem ki rögtön.
-Azt mondtad neked ez sima ügy, akkor?- néz rám értetlenül Zayn.
-Nekem az. Tudok magamra vigyázni és nem kell másra figyelnem. De rátok most majd kell!- mondom és most én érzem úgy magam mint pár perce Dave.
-Hol van?- kérdezi Dave és csak apró sejtésem van hogy az apja gyilkosának hollétére kíváncsi és talán nem a dugi sütire a konyhában.
-Hell nevű kondi terem alagsorában- mondom megadóan.
-Míg elintézed addig mi edzünk- mosolyog rám önelégülten Niall.
-Fogalmatok sincs semmiről- nyögöm elképedve- közlöm hogy egy MAFFIA VEZÉR fő hadiszállására megyek hogy MEGÖLJEM!- mondom normális hangnemben de pár szónál ordítok hogy tudatosuljon bennük. Nem válaszolnak csak felkap a hátára Harry és már kint is vagyunk mind a 7-en. A hat fiú csak röhög rajtam míg én morgolódom. Harry berak a hátsó ülésre mire kérdőn nézek rá és minden szó nélkül az anyós ülésre mászok. Zayn már nyitná ki az ajtót és ülne be mikor meglátja hogy már ott ülök. Megrántja a vállát és az ölembe ül.
-Zayn!- szólók rá erőteljesen de mint aki meg se hallja. Beköti magát ezzel együtt engem is. Kényelmesen elhelyezkedik az ölemben majd Harry gázt ad.
-Meg kéne tanulnom vezetni- motyogom Zayn hátába ami nekem feszül. Na nem mintha ellenemre lenne!
-Ismered Rob Froson-t?- kérdezi Dave mire morgok egy igent.- Menj el a farmjához. Ott majd megtanulsz és mindent megkapsz amit akarsz- mondja.
-Oké kösz- mondom és Zayn hátára kezdek el köröket rajzolgatni. Válaszol a combomat kezdi el simogatni.
-Harry tudod egyáltalán hol van ez a hely?- kérdezem mikor már 30 perce kocsikázunk.
-Ott- jelenti ki mire kikukucskálok Zayn háta mögül és valóban meglátom a Piros színűre festett edző termet.
-Vázolom a tervet. Bemegyek lekéredzkedek az alagsorba. Ti rögtön mögöttem jöttök de mintha nem ismernétek világos? Utána ti meg megszemlélitek az edző termet. Bármi gubanc van kocsiba pattantok és mentek. Velem bármi van itt hagytok. Bármi történik leszarjátok. Világos?- kérdezem mire egy egyöntetű igent kapok. Zayn kiszáll a kocsiból utána pedig én is. Körbe fordulok gyorsan és felmérem a terepet. Elindulok az edző terem oldalához.
-Jade itt a bejárat ugye tudod?- néz rám hülyén Dave mire legyintek egyet. Körbe járom az edző termet de nem találok másik ajtót ahol elmenekülhetne ez a patkány. Vissza sétálok a fiúkhoz akik nagy szemekkel néznek rám és kérdő jelek tömkelegét küldik felém.
-Tudjátok nem árt megnézi merre léphetnek le- mosolygok rájuk- Csak ez az egyetlen egy ajtó van- mutatok a bejárati ajtóra- mindenki rohadt nyugodt marad. Dave rád bízom őket mivel te tudod mit kell tenni. Remélem...- húzom fintorra a szám mire elmosolyodik aztán komolyan bólint.- Akkor menjünk- csapom össze tenyereimet. Az ajtó felé veszem az irányt és a srácok tisztes távolból követnek. Nem is értem hogy mehettem bele ekkora őrültségbe?! Most már mindegy. Lassan lépkedek a recepció felé miközben elhaladok jó pár szteroidos izomagy mellet. Elismerő füttyentéseket kapok de most nem töröd velük. Megkönnyebbülök mikor elérek a recepció mögött ülő fiatal lányhoz.
-Hello- mosolyog rám barátságosan- miben segíthetek?
-Az alagsorba jöttem inkább- mondom tovább mosolyogva mire elkomorul.
-Megbeszélt?
-Nem. De meg kell beszélnünk a bevételt mivel múltkor is megtámadtak minket a csajokkal mikor épp dolgoztunk volna- húzom fintorra a számat és szinte már elsüllyedek szégyenemben miközben kurvának adom ki magam. De megéri. Remélem.. Mögöttem szinte hallom a hökkenetet.
-Óhh értem. Akkor látod ott az az ajtót?- kérdezi egy szokványos darabra mutatva. Bólintok- menj azon be aztán jobbra le a lépcsőn. Más fele nem is tudsz menni szóval nem tudod eltéveszteni- mosolyog rám.
-Rendben köszönöm- mosolygok vissza és megindulok az ajtó felé. Egy nagyobb hústorony jobban végig mér mire megszólít.
-Kinyalnálak- húzza perverz mosolyra a száját és a haverjai röhögni kezdenek. Rögtön arra gondolok hogy csak Zayn ne húzza fel magát rajta.
-Miért dugni nem tudsz?- vetem oda flegmán mire a haverjai még inkább röhögnek és magamban nyugtázom ezt most megnyertem. Meghallom a 6 srác röhögését is a recepció felől. Óvatosan lépek be az ajtón és rögtön egy másik hústoronyba ütközök.
-Ide nem jöhetsz be kislány. A főnök pihen- jelenti ki miközben már felém nyúl.
-Igen tudom- jelentem ki és már el is töröm a nyakát. Halk puffanással ér a földre. Egyik fegyveremet marokra kapva nyomulok tovább előre.
-Hé ki v...- befejezni nem tudja mivel a fegyverem agyával ütök tarkójára mire ájultan esik össze. Most döntök úgy hogy kell az a hangtompító ezért előveszem bakancsomból és felszerelem gyorsan a fegyverre. Gondolkodás nélkül lövőm fejbe az előttem heverő ájult testet. Nem kell felesleges zűr. Tovább lépkedem mikor meglátom hogy tényleg csak jobbra tudok menni mivel máshol nincs is ajtó sem folyosó. Kikucskálok a lépcsőre ahol éppen két őr jön fel. Magamban káromkodom egy cifrát majd szorosan a falra tapadok. Magamban számolok. Mindig is értetlenül álltam a bérgyilkosokról szóló filmek előtt. Mi sem maradunk teljes mértékben nyugodtak. Átjárja az adrenalin a testemet minden alkalommal. Izgulok, csak uralkodok magamon. Hidegvérrel hajtom végre a feladatot de nem úgy hogy leszarom ezt az egészet mert bérgyilkos vagyok és ez milyen kurva menő, nekem semmi érzelmem meg ilyesmi. Igen is van érzelmünk! Csak félre rakjuk, fel a polcra had porosodjon de minden egyes pillanatban mikor egyedül vagyunk az az üveg leesik és darabokra hullva árad szét a testünkben az érzés. Ölünk. Azért hogy mi éljünk. A tizenkettedik percnél beszélgetve lép el előttem a két őr kiszakítva szomorú gondolataimból.
-Főn..-nem tudja befejezni Mindegyikbe egy-egy golyót eresztek.
-Harold nézd meg mi volt ez a zaj- hallok egy mély hangot. Gondolom Robert Moon lehet az. Harold névről rögtön eszembe jutnak a kint lévők. Köztük Dave és Zayn leginkább. Rögtön erőt merítek magamból és ismét a falhoz lapulok. Fegyveremet fejmagasságba emelem. Amint kilép rajta egy szőke hajú barna szemű srác meghúzom a ravaszt. Gyorsan nyúlok utána és húzom beljebb nehogy a lépcsőn leguruljon az élettelen teste. Mély levegőt véve lépkedek le a lépcsőn. Óvatosan kukucskálok ki és meglátom a kis szobát. A maffia vezér egy fotelben üldögél és a pénzt számolja míg mellette 3 testőr áll és nézi a semmit. 12 rohadt perc volt ezen felsétálni? Most komolyan? Szerintem még meg is őszültem!
-Hol van már Harold?- kérdezi a főnök mire gyorsan szerelem fel másik fegyveremre is a hangtompítót. Ujjaimat a ravaszra feszítem majd gyorsan kilépek.
-A pokolban- jegyzem meg csak hogy stílusos legyek és gyorsan sütöm el a fegyvereimet. A három őr élettelenül esik össze.
-Nos Robert. Megölted a barátom apját. Hány ember élet szárad a kezeden?- kérdezem miközben a fegyveremet nézegetem.
-Ki vagy te?
-Jade Wyne- mondom flegmán.
-Mi kell pénz? Drog? Fű? Megkapod!- mondja idegesen mire lassan megrázom a fejem.
-Nekem a bosszú kell- milyen stílusos vagyok ma! Lassan emelem felé a fegyverem- Sajnálom de ilyen ez a pop szakma- mondom majd meghúzom a ravaszt. Szívénél egy apró piros lyuk keletkezik majd egyre nagyobb lesz. Holtan terült szét a fotelban. Nagyot sóhajtva lefényképezem telefonommal majd fegyvereimről leszedem a hangtompítót és vissza csempészem őket a bakancsomba. Fegyvereimet vissza szúrom gatyám szárába és sietősen igyekszem fel. Kinyitom az ajtót és mosolyogva kisétálok.
-Köszönöm, mindent elintéztem amit akartam- mondom a recepciós lánynak aki szomorúan bólint. Kilépve az edzőteremből egy nagy sóhaj szakad fel belőlem. A kocsinál várok hogy a srácok is kijöjjenek. Már azon vagyok hogy vissza megyek értük mikor végre kisétálnak.
-Hol voltatok?!- förmedek rájuk. Komolyan kezdtem aggódni. Azért mégis csak egy főhadiszállás félén voltunk.
-Szóval dugni nem tudsz?- kacsint rám Harry mire elröhögőm magam és csak megrázom a fejem- Alig tudtuk vissza tartani Zaynt!- röhögi el magát mire az említettre néztem aki szégyenlősen lehajtja a fejét. Előveszem telefonomat és megkeresem a képet amelyiken az exmaffia vezér holtan terül el egy fotelban mellkasán egy elég nagy piros folttal. Kikeresem Dave nevét majd elküldöm neki a képet. Rögtön megszólal a teloja és furcsán néz rám. Arcán rengeteg érzelem fut át amikor meglátja a képet. Könnytől csillogó szemeit rám emeli és minden szó nélkül magához szorít.
-Köszönöm Jade- suttogja a fülembe mire még jobban szorítom magamhoz.
-Ugyan Dave- mondom én is neki halkan.
-Minden rendben ment?- kérdezi mikor már eltol magától és rendezte érzelmit.- Elég sokig bent voltál. Legalább 20 percig- néz rám aggódóan.
-Persze- mosolygok rá és lezártnak tekintem a témát. Megvárom míg beülnek a kocsiba és most én ülök Zayn ölébe.
-Ha megállít a rendőr akkor megöllek titeket- sziszegi Harry mire elmosolyodom. Zayn a vállamra teszi az állát és fejét az enyémnek dönti. Kezeivel átölel és szorosan tart magánál.
-Aggódtam- suttogja majd apró puszit hagy fülem mögött. Érintésébe beleremegek.
-Dave szeretném ha híre menne az alvilágban- mondom miközben hátra fordulok hozzá.
-Haza érünk és elintézem- mosolyog rám. A többi sráctól akik egymás hegyén hátán ülnek értetlen pillantást kapok.
-Ehhez miért kell Dave?- kérdezi Louis miközben próbálja arrébb lökni Niallt és a helyért küzdenek.
-Kiszivárogtatom hogy megölte a maffia vezért és szép lassan terjedni kezd a hír- rántja meg a vállát Dave mire én előre fordulok. Zayn keze a combomon pihen, kezemet rácsúsztatom és össze kulcsolom ujjainkat. Megmosolyogtat a látvány hogy tűnik el apró kezem az övében. Fejét a nyakamba fúrja és érzem ahogy elmosolyodik. Lehelete jólesően égeti a bőrömet. Tekintetem az ablakra vezetem ahonnan már látszik a ház.
-Belegondoltatok hogy mostantól mindig ezt fogják csinálni? Rosszabbak lesznek mint amikor Pezzel volt- jelenti ki Harry mire megdermedek. Miért mindig Pezz-hez hasonlítanak? Nem ő vagyok.
-Ő nem Pezz- mondja Zayn mintha megérezte volna gondolataimat- És egyébként meg igen mindig ezt fogjuk csinálni- nyújtja nyelvét a göndörke felé aki egy percig felénk néz majd vissza az útra.
-Bocsi- mondja nevetve inkább nekem mintsem Zayn-nak. Lassan áll meg a ház előtt majd mindannyian kipattanunk. Sietősen lépkedem a ház felé de nem nyitom ki az ajtót csak az újabb sárga cetlit nézegetem. Rikító narancs színe megfagyasztja bennem a vért is. Gyorsan kapom le az ajtóról és gyűröm a zsebembe.
-Mi volt az?- kérdezi Louis mögém lépve.
-Mi mi volt?- tettetem a hülyét.
-A rikító narancssárga papírra gondol az ajtón amit hirtelen a zsebedbe gyűrtél!- kiállt oda Dave és felhorkanok. Miért tud ez mindig mindent? Gyorsan lépek be a házba és igyekszem a szobám felé.
-A nevet mond már legalább- kiált rám Dave ismét mikor már a lépcsőn vagyok. Megtorpanok majd előveszem a sárga lapot.
-Zelf Sopert- kiáltom vissza majd tovább rohanok a szobámba. Amint becsukom az ajtót az már ki is nyílik és belép rajta Zayn. Nem törődöm vele, lassan szedem ki a két hangtompítót cipőmből és a tőrt. Elrakom a helyükre majd a fegyvereket is kiveszem gatyámból. Ezek után melltartómba nyúlva szedem ki a két plusz tárat. Kerek szemekkel figyeli mozdulataimat. Arcára pillantva elröhögőm magam, lassan lépkedem felé majd karjaimat nyaka köré fonom.
-Hozzá kell szoknom ehhez- dörmögi mély hangján. Mosolyra húzom a számat és apró puszit lehelek ajkára. Ő úgy dönt neki ez nem elég és ajkaim után kap. Forró csókban válunk eggyé. Kezemet hajába vezetem és beletúrok. Imádok a hajába túrni és az csak még nagyobb örömet okoz hogy csak én tehetem meg. Karjait derekamon fonja körbe és szorosabban húz magához. Szívem örült tempót diktál.
-Meg van a.. Úh bocs- nyit be Dave és már ki is megy. Hirtelen válunk el egymástól.
-Gyere- kiabálok utána mire óvatosan bedugja a fejét- nincs semmi baj- mosolygok rá de hangom kicsit rekedtes.
-Szóval meg vannak az adatok. Fél órára lakik innen. Átlagos pasas. 9 éve űzi a szakmát nem csodálom hogy narancssárga a lapja. Egyik évben szabálytalanság miatt kizárták- aprót bólintok miszerint felfogtam. Most még nem megyek el hozzá, először megtanulok vezetni!
-Most megyek megtanulok vezetni, még csak 10 óra de ma már megöltem egy maffia vezért szóval ma nem akarok több gyilkolást. Leléptem majd jövök- hadarom el gyorsan és ugyan olyan tempóban puszit nyomok Zayn arcára és elbúcsúzom a többiektől. Hívok egy taxit ami 10 percen belül dudálással jelzi hogy itt van. Futva rontok ki és ülök be az anyós ülésre. Eldarálom a címet és már repülünk is. Izgatottan várom hogy oda érjünk. A percek csak vánszorognak. Mindig meg akartam tanulni vezetni de feleslegesnek tartom az egész vezető tanfolyamos herce-hurcát. Feketében élek feketében is tanulok meg vezetni! Arra figyelek fel hogy a taxi megáll én pedig sietősen fizetek majd elindulok a tanya irányába.Egy homlok szalagos villogó szemű srác jön felém.
-Szólíts Olasznak- mondja hanyagul.
-Mint az országot?!- nézek rá hülyén mire bólint.
-Vezettél már?- kérdezi miközben megindul egy irányba én pedig nyomában kezdek loholni.
-Soha- vágom rá kapásból. Van egy olyan érzésem hogy Dave már ide szólt várható érkezésemről.
-Biciklizni tudsz?- emeli rám reménnyel telt szemeit.
-Igen. Volt háromkerekűm és tekertem szobakerékpárt.
-Nyalánk. Alig maradt átadni valóm- nevet rám majd int hogy kövessem. Olasz kibújik az ingéből, alatta trikót visel izmos mellkasán. Meglazítja feszes farmer nadrágja derékszíját, felpattan egy böhöm motor nyergébe, és maga elé int hogy szálljak fel. Vonakodva teszem meg de végül felülök.
-Először megmutatom hogyan kell haladni vele. Később azt vesszük át miként tehetsz szert effélékre.
-Ellopni eltudom. Vezetni nem- mosolygok rá mire őszinte megdöbbenés fut végig az arcán.
-Érdekes bige vagy- mondja majd megrángatja a kezét a kormányon. A gép elbődül majd felágaskodik alattunk és kilő velünk. Valamivel később már egyedül ülök fel a motorra és remekül boldogulok is vele.
-Ennyi?!- kérdezem csodálkozva.
-Mások kicsit nehezebben tanulnak. Szerintem tanulj meg kocsit is vezetni. Veszteni nem vesztes semmit és ha ilyen gyorsan tanulod meg azt is akkor én se.- bólintok miszerint egyetértek majd leszállok a motorról. Dél tájba egy dzsipbe szálltunk. Olasz a motor zúgást túlkiabálva kezd magyarázni nekem.
-Ne feledd az utcán emberekkel is találkozhatsz. Gyalogosokkal más autósokkal. Csinálj amit akarsz, de viszonylag kevés ember áldozattal. Csak pénzért gázolj, másképp nem éri meg. Vezess élénk tekintettel reflexesen. A zsarukat ne vedd ember számba és akkor nem lesz gondod- mosolyog rám. Most örülök hogy azért a KRESZ szabályait tudom. Ha ezen az ipsén múlna akkor csak a kocsit tanulom meg irányítani- Akcióba menet egészen más a helyzet! Akkor surranj mint egy kisegér nehogy felfigyeljen rád a kutyasétáltató néni, a parki perces vagy az újságárus. Mert ezek csak azért vannak a világon hogy téged kiszúrjanak. És neked fogalmad sem lesz arról ki jegyezte meg a kocsid rendszámát a fejed formáját. Melóban sose kelts gyanút.- nem tartom fontosnak megemlíteni hogy már nem melózók.
-Ültél már?- őszintén foglalkoztat ez a kérdés ezért fel is teszem és téma terelésnek is elég jó.
-Nem is fogok- kacsint rám mire felnevetek. Elmagyarázza a vezetésről a nagyon alapokat majd élesben is tesztel. Az elején kicsit félénken kezdem de a végére teljesen uralom a járgányt. Élvezem a vezetést de a motor jobban bejön. Nem értem mi nem megy ezen az embereknek? Nem olyan nehéz hogy stresszelni kelljen. Ráadásul még az agyam is kikapcsol közben, nem gondolok semmire.
-Ahhoz képest hogy nő vagy gyorsan megtanultad és elég jól nyomod- mondja csodálkozva.
-Nem nehéz, nem tudom mit kell emiatt úgy oda lenni.
-Itt a jogsid- nyújtja felém. Még én is beveszem hogy ez igazi. Remélem a zsaruk is.- Mit szeretnél? Motort vagy kocsit?
-Motor- vágom rá egyből mire elmosolyodik.
-Azt használd hobbi szinten. A kocsi jobb. Ha rád lőnek az felfogja és mellette szól hogy nem ázol el és több embert is tudsz magaddal vinni- átgondolva szavait sajnos igaza van. Lemondóan sóhajtok majd rá nézek- Golyó állom most nincs de a legerősebb kocsi ami itt van az a Range Rover- mondja és szemeim felcsillannak. Imádom Harry kocsiját és az is Range Rover. Ha jól tudom Zayn-nak is az van bár még nem láttam vezetni. Mindenesetre Harry kocsija tetszik belülről is és kívülről is.
-Tökéletes- csillannak fel szemeim majd nekem dobja a kocsi kulcsait. Sietve lépkedek a matt fekete autó felé. Elkápráztatóan gyönyörű.
-Aztán ahogyan tanultok. Csak lazán- kacsint rám mire küldök felé egy mosolyt. Bepattanok a kocsiba ami most még jobban tetszik mint az előtt. Hasonlít Harry kocsijához de ez jobb. Na jó szinte ugyan olyan de attól még ez az én kocsim szóval jobb!
-Mivel tartozom?- kérdezem kihajolva az ablakon.
-Martin Frolt, örülnék neki ha holnapra halott lenne- néz rám félénken mire fancsali képpel de bólintok. Arca felderül majd felém int én pedig haza kocsikázom. A ház előtt áll egy fehér furgon. Kíváncsian mérem végig de nem ismerős. Nem tudtam hogy a fiúk ma várnak valakit. Nyugodtan sétálok be a házba egy nagy mosollyal az arcomon.
-Megjöttem srácok- kiáltom el magam- Van jogsim meg egy Range Roverem szóval Harry..- megakadok mondandom közben amint elém tárul a nappali. Lesokkol a látvány. A 6 srác ott térdel mögöttük pedig egy 30-as éveit nyomó fazon. Rám mosolyog de szemem megakad fegyver tartó kezén ami egyenesen Zayn tarkójára mutat...

4 megjegyzés:

  1. Hát nem igaz már.. Pont itt kell abba hagyni?? Jó, izgalmas rész lett. Nagyoon várom a következőt.c:

    VálaszTörlés
  2. Nagyooooon jo:DDD
    Köviit...:oo

    VálaszTörlés
  3. A vége... :OO
    Amúgy, jó rész lett. :)
    Xx Amber

    VálaszTörlés