2014. szeptember 14., vasárnap

7.Rész

Itt az új rész eléggé hosszú lett szerintem:) Nagyon örülnék valami vissza jelzésnek hogy jó vagy rossz esetleg mint változtassak. Mindenesetre jó olvasást:))




-Mi a faszom volt ez?! Azt hiszem jogos a kérdésem!- lép elém Harry miközben ordít.
-Hey- szól rá Zayn de meg se hallja.
-Kést dobáltok asztalt törtök! Bele állítottad a lábába az üveg darabot! A kés dobolására vissza térve majdnem fejbe dobtad ráadásul mi az hogy bérgyilkos vagy?!- ordít tovább mire a földre lök és ott is maradok inkább. Ha felállnék talán csak hergelném és én őt nem fogom bántani!
-köszönöm- motyogja Lou.
-Mégis mi a faszt?! Hogy szétbaszta a nappalinkat?!-ordít a göndörke most már Lou-ra.
-Segg fej! Azt hogy megmentett- ordít rá Harryra válaszként.
-Nem kellett volna megmentselek ha nem keverlek ebbe a helyzetbe- mondom halkan mégis mindenki figyel rám- sajnálom Zayn, megmondtam hogy ez lesz.
-Tehát te tudtál róla?!- akad ki most Niall.
-Nem mondanám hogy mindent tudok. De talán a legtöbb dologról igen- mosolyog rám majd leül mellém és átkarol- szerintem ők is megértik ahogy én.- mondatára falfehér lettem és nagyot nyeltem.
-Az első reakciód és a következményét nem éppen megértésnek mondanám- fordulok felé és csoki barna szemei fájdalomtól csillognak. Nem értem hogy tud ennyi mindent kifejezni a szeme. Szemezésünket Liam szakítja meg.
-Nos, fogalmam sincs hogy mi volt ez. De magyarázattal tartozol.-jelenti ki mire csak bólintok egy fájdalmasat. Zayn erősen megszorítja a kezem majd bele kezdek akárcsak a tetőn.
-15 évesen arra értem haza hogy megölték a szüleimet. Megkínozták őket brutálisan. Azok a képek a mai napig elő jönnek álmaimban vagy éppen akkor ha becsukom a szemem- az emlék hatására kiráz a hideg mire Zayn szorosabban ölel magához és kezét oldalamon jártatja föl-le.- Megfogadtam hogy bosszút állok értük. Ekkor egy férfi jelent meg az ajtóban aki mára a főnököm- egy pillanatra megakadok majd kijavítom magam- vagyis eddig a főnököm volt. Azt mondta hogy ha nem vele megyek akkor árvaházba kerülök. Nem akartam egy árvaházban felnőni. Vele mentem. Fizetnem kellet amiért "eltartott" de pénzem ugye nem volt. Ezért...- mondanom közbe Niall vág.
-Mond hogy nem szexuálisan fizettél- kezei ökölbe szorulnak a gondolatra és érzem ahogy Zayn is megfeszül. Nagyot sóhajtok mire aggódó pillantásokat kapok.
-Nem.-mondom ki mire egy megkönnyebbült sóhaj hagyja el a szájukat- őt nem. Viszont mikor oda kerültem a Maffiába akkor megerőszakoltak. Lány voltam és nem tudtam magam megvédeni akkor még. Nem egy ember tette meg velem- jelentem ki rezzenéstelen arccal és nem tudom mire reagálnak így. A maffia szó hallatára vagy arra hogy megerőszakoltak? A mai napig mély nyomot hagytak bennem az emlékek. Zayn karja megáll a mozgásban és érzem ahogy egész teste még jobban megfeszül.
-A lényeg hogy bérgyilkost faragott belőlem a főnök. Mára a 2. legjobb vagyok. És aki itt volt az Ben. Az az ember akiben ebben a két évben eddig megbíztam és már olyanok voltunk mint a testvérek. Ő tett profivá. Ő a legjobb bérgyilkos Londonban. De az egész világon is körülbelül. Viszont a top 5-ben tuti benne van. Ahogy én is- hajtom le a fejem- szóval igen bérgyilkos vagyok. Azért küldtek hogy megtudjak egy infot. Egy nevet. De kiléptem. És nem tagadhatom hogy Zayn miatt. És engem ezért meg fognak ölni- mondom szárazon mire mindenki rám kapja ijedten a fején.
-Hogy mi? Miért?!-kérdezi kétségbe esetten Lou mire ő is leül mellém és átölel. Szívesen viszonozom mackó ölelését.
-Tudod a maffiából nem lehet kilépni. Az egyetlen kilépési lehetőség a halál. Mivel kijelentettem hogy kilépek ezért most sok embert rám küldenek hogy meg öljenek és mivel a főnök kis kedvence voltam most valószínüleg az egész Londoni maffia rám akaszkodik. Tudjátok vagy vissza megyek a maffiába vagy megölnek. Van hogy az illető szeretteit kínozzák meg.-nyelek egy nagyot de látom tekintetükben hogy nem értik kivéve Zaynt ezért folytatom- Nekem fontosak vagytok mindannyian- gördül le egy könnycsepp az arcomon- és félek hogy titeket fognak bántani. Eddig ezzel nem kellet törödnöm mivel Ben volt az egyetlen aki fontos volt. Ő viszont megtudta magát védeni. Soha nem aggódtam de most félek. Nem magam miatt én kibírom ha megkínoznak valamilyen szinten de ti..- halkul el a hangom majd jelentőség teljesen rájuk nézek- Ezért ha bármi fura dolog történik azonnal szóljatok. Ha nem biztos akkor is.- mondom szipogva mire három szem pár csak meredten bámul és Lou tovább ölelget.
-Én nem ítéllek el. Részvétem a szüleid miatt. Rám bármikor számíthatsz csak nyugodj meg hercegnő- suttogja a fülembe mire szorosabban ölelem magamhoz. Nem ítél el nem vág a fejemhez semmit. Csak megért.
-Annyira köszönöm Lou- mondom miközben pólóját áztatom könnyeimmel.
-Bazdmeg- nyögi ki végül Niall. Harry és Liam csak maga elé bámul továbbra is.
-Hát őhm. Nem mondom hogy megértem mert szerintem helytelen embereket ölnöd de mivel azt mondtad hogy otthagyod ezért úgy ahogy elfogadom. A szavaidból kivéve csak az lép ki aki tényleg nem bírja. És így a hapsi szavai is érthetőek amiket hozzád vágott. De szerintem te jó ember vagy csak rossz kártyákat osztott az élet- mosolyog rám a szőkeség mire felugrok és megölelgetem neki is elmorgom a nyakába a halk köszönömöt.
-Egyet értek Niall-el- mondja Liam és oda lépve megölel.- persze eléggé furcsa hogy hát izé...-nyökög de teljesen megértem.
-Ha ki akartok rúgni megértem és megyek is nem baj. Ez is elég hogy nem teljesen ítéltek el- motyogom magam elé mire Lou felnevet.
-Dehogy rúgunk ki! Nekem akkor is hercegnő maradsz ha bérgyilkos vagy. Szerintem tiszta répasztikus! Bár ijesztő is de legalább van egy ilyen ismerősöm is.-nevet rám és oldalba bök. Megmosolyogtat mint mindig.
-Ezt nem hiszem el!- csattan fel Harry- Én igen is kirúgnálak!- ordít továbbra is mire Zayn elé tornyosul és valami mond de nem értem hogy mit.
-Leszarom mi miatt ilyen! Egy gyilkos bazdmeg! Jusson arra a sorsra mint a szülei a világnak csak jobb lesz!- ordít továbbra is Harry mire ereimben megdermed a vér.
-Te tök hülye vagy bazdmeg?!- ordít rá Lou.- megölték a szüleit! Megkínozták! Te meg még őket hozod fel?- ordít továbbra is mire megindul felé de vissza rántom.
-Harry!- szól rá fenyegetően Liam. A következő pillanatban már Zayn mögött vagyok és vissza rántom a karját amivel Harryt akarná megütni. Nem kell nekem hogy miattam akárki is megüsse Harryt.
-Hagyd!- közlöm nyersen majd Zayn elé lépve állok meg Harry előtt. Pár centi van csak köztünk.
-Ismételd a szemembe- mondom fa arccal.
-Gyilkos vagy és jobb lenne a világnak ha megölnének vagy tudod mit?! Megölnéd magad- mondja normális hangon a képembe.
-Te gyökér ha tudnád most mit mondtál neki!- ordít rá Zayn és ekkor ugrik be az egyik tetős jelenetünk ismét. Mikor pengével a kezemben ültem. Mosolyogva nyúlok rövid gatyám oldalához és húzom elő a kis pengét amit Harry orra elé tartok.
-Jade ne- mondja Zayn de egy kéz mozdulattal leállítom. Hangja megremeg és hallom szapora légvételeit.
-Megteszed nekem a szívességet?- kérdezem komor arccal Harryt aki habozni látszik. Elé nyújtom bal kezem és a karkötőket egyenként leveszem. Tekintete megakad a hegeken. Sötét van szóval csak ő látja a többiek maximum a csuklómat kémlelő Harryt. Mindig sok karkötőt rakok erre a kezemre hogy rejtegessem a hegeket.
-Két éve a szüleim miatt, egy éve mikor kiborultam hogy embereket ölök, az pedig nemrég- mondom mire mindenki furán néz ránk de ő érti. Kezébe nyomom a pengét és zöld csillogó szemeit enyémbe fúrja. Lassan fogom meg jobb kezemmel övét és emelem fel bal kezemhez. Keményen nyomom rá a fém darabkát bőrömre.
-Hagyd már abba!- ordít rám Lou de halk morgásomra ott marad ahol volt.
-Tedd meg! Meg szabadíthatod a világot egy ilyen embertől mint én. Sőt még a maffia is köszönetet mondhat neked- mondom miközben kezem az éles tárgynak nyomom amitől egy apró piros csík keletkezik majd egy piros csepp ami lepottyan a földre. Szemét össze préseli és eldobja a pengét.
-Ígérem legközelebb ha jönnek értem eleget teszek a kérésednek és a szüleim után megyek- szavaim halkak mégis ordításnak tűnnek a kegyetlenül csendes éjszakában. Ezt szántam végszónak többre nem vagyok kíváncsi ezért megindulok a ház felé. Az ajtón belépve a táncosokat látom amint értetlenül néznek.
-A fiúkat kérdezzétek- mondom majd felmegyek a szobámba. Ajtómat nem zárom be úgyis ha valaki akar valamit akkor nem fogja megállítani a zár. Lassan csoszogom a fürdőbe ahol le öblítem csuklómat és fáslit teszek rá. Így legalább a lila ujjnyomok sem látszódnak. Kiérve a fürdőből hiány érzet kap el. Sokáig töröm a fejem mire rájövök mi hiányzik a szobámból. Zayn. Ő hiányzik. Arra eszmélek fel hogy már ajtaján kopogtatok. Elvégre ha nemsokára meghalok legalább addig jól érezzem magam. Hangos trappolást hallok majd kivágódik az ajtó.
-Nem bocsájtok meg Harry és ne tőle...-nem tudja befejezni mivel bemegyek a szobájába. Nem is törődök vele hogy mit mondott csak megölelem míg ő lábbal becsukja ajtaját. Tipikus fiú szoba de mégis olyan Zaynos. A falak sötét kékek. Egy francia ágy van az ablakkal szembe, jobb oldalt egy íróasztal a falon pedig rengeteg rajz. Felfedezek még egy szekrény sort és egy fotelt majd még egy ajtót. Gondolom a fürdő szobáé.
-Én annyira sajnálom- motyogja hajamba mire csak nemlegesen megrázom a fejem és szorosabban bújok hozzá.
-Nem lenne baj ha itt aludnék?- kérdezem remegő hanggal mire felkacag.
-Örülnék neki- mondja majd térd hajlatomon és a hátamon erős kezeket érzek és a talaj már el is tűnt a lábam alól. Kezeimet nyaka köré fonom és egy puszit nyomok arcára amitől elmosolyodik. Óvatosan rak le az ágyra és fekszik mögém. Egyik karját a fejem alá teszi míg a másikat csípőmön pihenteti. Szorosan ölel magához és szuszog nyakamba. Lehelete forró mégis csikiz.
-Miért nem mondtad el hogy...-meg akad és nem tudja folytatni. Tudom mire gondol mégis egy halvány remény van bennem hátha másra érti.
-Hogy?- kérdezek vissza még mindig reménykedve. Hallom ahogy egy nagyot nyel.
-Hogy...megerőszakoltak- mikor kiejti az utolsó reményem is elszáll és érzem ahogy teste ismét megfeszül.
-Nem vagyok rá büszke- jelentem ki semmit mondó hangon.
-Mi az hogy nem vagy rá büszke?! Hiszen nem a te hibád!- mondja csodálkozó hangon.
-De az én hibám Zayn. Nem tudtam magam megvédeni. Ha megtudtam volna akkor nem történik meg- akkoriban 15 évesen csak lőni tudtam. Harcolni vagy bármi mást nem. Így könnyen játékszerré váltam.
-Uram isten Jade- mondja és maga felé fordít.- ez nem a te hibád. Azoké akik ilyen gerinctelenek hogy megtették veled. Annyira sajnálom hogy ezeken is át kellett menned- szemei őszinteséget sugároznak és egy halvány mosolyt küldök felé. Fejem nyaka hajlatába fúrom és férfias illatát mélyen szívom magamba.
-Tudod Harry nem gondolta komolyan csak kiakadt- igazából gondoltam hogy kiakadt. Sőt meg is lepődtem hogy csak ő. De a szüleimmel túl messzire ment. Ezért is tettem azt amit.
-Megértem- motyogom még mindig a nyakába.
-Ugye nem gondoltad komolyan hogy a következő embernek hagyod magad?- kérdése elgondolkoztat. Fogalmam sincs. Lehet egyszerűbb lenne ez az egész. Nem ölök meg több embert csak hagyom hogy végezzenek velem így senkinek nem esik majd baja- Jade mond hogy nem, kérlek- hangja könyörgően megremeg mire tekintetem rá emelem. Szeme aggodalmat és féltést sugároz felém. Csak a szemébe kell néznem és már tudom is mit fogok tenni. Küzdök a végsőkig.
-Nem fogom hagyni magam- motyogom mire szemei felcsillannak. Puszit nyom a homlokomra majd szorosan magához húz. Elmosolyodok és még mielőtt elragadna a gondtalan sötétség egy mondatot még elsuttogok mellkasába.
-az állás 2-2 úgy érzem.- suttogom neki és érzem hogy jobban magához szorít. Így ragad el a kellemes tudatlanság. Az Ő karjai között.
***
 Reggel amint felébredek nem nyitom ki a szemem azonnal. Még csak tunyulok. Kezeim között érzek egy izmos meleg testet. Na erre már kinyitom a szemem. Zayn hosszú pilláival találom szembe magam, kicsit elnyílt szájával és kócosan meredező fekete hajával. Karjaival szorosan ölel. Hirtelen eszembe jut minden a tegnapról. Akaratlanul is elmosolyodom kicsit a tegnap estémen. Egyszerűen csak jó volt vele aludni és kész. Emlékszem ő hogy keltett fel mikor velem aludt. Most én jövök! Közelebb húzódva hozzá kezdek apró puszikat hagyni mellkasán. Áttérek nyaka és álla találkozásához és ott is apró puszikat hagyok. Apró morgást hallat mire abba hagyom és elhúzódok.
-Kelthetnél így minden reggel. Azt hittem valami gonosz dologgal fogsz a párnás miatt- motyogja reggeli rekedtes hangjával ami megbabonáz. Vissza húz magához közel és puszit nyom a hajamba.
-Van más aki így keltsen- mosolyodok el hozzá bújva mire ismét csak morog egyet.
-Mégis átjöttél ide hogy velem aludj és mégis te keltettél így- érzem ahogy elmosolyodik és újabb puszit nyom fejem tetejére- és én mégis élvezem- hangjára ismét végig fut rajtam a hideg. Nem tudok mit mondani hiszen ő is tudja jól hogy győzött. Hirtelen fordít úgy hogy rá kelljen feküdnöm. Szemei játékosan csillognak miközben mind két keze csípőmön pihen én pedig rajta fekszem egész testemmel.
-Mi a program mára?- kérdezi egy féloldalas mosollyal ami engem is mosolygásra késztet.
-Egész napos próba, nemsokára koncert. Ma össze rakunk mindent és megtanuljuk. A koncertig már csak néha gyakorlunk. Tényleg nektek nem kéne próbálni?- teszem fel a kérdést ami igazán foglalkoztat.
-De kéne.- húzza fintorra a száját- de jobb titeket nézni mint hogy gyakoroljunk. Remélem ma is végig nézhetem a táncolásotokat vagyis inkább csak a te táncolásodat! Jó ez hogy van külön csajos rész, támogatom azt az ötletet hogy minél több legyen- fintora egy perverz mosollyá alakul mire csak felhorkanok.
-Persze Liam- halljuk meg mindketten tompán azt a bizonyos női hangot. Perrie-ét. Hirtelen ugrok fel de az ablakot kinyitni és kimászni már nem lenne időm. Az ajtón se mehetek ki mert félre értené. Zayn aggódó pillantást vett rám majd a szekrényre néz. Értem a célzást és már bent is vagyok. Pár ruha mögé bebújva váltok át rejtőzködőbe. Lélegzésemet szabályozom hogy ne hallják és meredten állok nehogy valamit is megmozgassak ami zajt csapna körülöttem. Olyan mérhetetlen Zayn illat uralkodik itt bent hogy lábaim szinte megremegnek. Az ajtó már ki is vágódik és hallom ahogy Pezz halkan felkuncog. Zayn hangját nem hallom így gondolom hogy alvást színlel. Miért pont most kellett megjönnie? Nem lehetett volna megvárni míg kimegyek valahogy? Apró cuppanásokat hallok. Tehát valami olyasmi módszerrel szeretné felkelteni mint én. Hát tényleg van más aki így keltse.
-Pezz- hallom meg morogni- aludnék- mondja flegmán mire elképedek.
-Ugyan már Zayn- motyogja Pezz mire akaratlanul is kikukucskálok a szekrény két ajtaja között lévő apró résen. A szőke lány úgy helyezkedik el rajta akárcsak én ám Zayn karjai saját maga mellett lógnak és a plafont bámulja míg barátnője nyakát csókolgatja. Egyre lejjebb halad mire Zayn felmordul és fordít a helyzeten a szőke lány elmosolyodik egészen addig amíg Zayn meg nem szólal.
-Nincs kedvem- jelenti ki szárazon mire Perrie a tarkójánál fogva húzza magához és csókolja meg. A helyzet megint fordul és Pezz úgy csókolja tovább míg a takarót a földre dobja. Kezei kalandozni kezdenek.
-Mondom hogy nincs kedvem!- csattan fel Zayn miközben Pezz megint ráveti magát és kezei a "lényegre" markolnak. Halk morgást hallok és eldöntöm hogy nekem ez itt elég. Halkan nyitom ki az szekrény ajtót és lépek ki fa arccal. Magam után halkan be is csukom. Az ajtóhoz sétálok teljesen nyugodton, egy félpercig megállok előtte hallgatózni hátha van-e valaki a folyosón.
-Úgy látom mégis csak van- motyogja Pezz mire én halkan nyomom le a kilincset és gyorsan lépek ki a szobából és ismét halkan csukom be magam után az ajtót. Szobámig sietősen sétálok majd amint beérek elengedek egy nagy sóhajt. Körül nézve a szobámon egy apró sárga cetlit pillantok meg ablakomon kívül. Oda sétálva elolvasom az írást.
"Three, James Eroon" Szemeim elkerekednek és remegve olvasom át vagy 100x még azt a lapot mikor egy kéz érinti meg a vállam.
-Mi ez a Three meg ki ez a James Eroon hercegnő?- hallom Louis hangját mögülem mire csak megrázom a fejem. Gyorsan nyitom ki az ablakot és nyúlók a sárga cetliért. Kezemben összegyűröm és Louisra mosolygok.
-Semmi, de most felöltöznék. Szólj a táncosoknak hogy próba léci. Ha szeretnétek ti is jöhettek.- hadarom el miközben ajtóm felé terelem.
-Jó de ezt még megbeszéljük- mondja majd becsukom az ajtót. A sárga összegyúrt lapocskát az ágyra dobom és sietősen zuhanyoztam le. Egy fekete feszülős farmert, egy szürke fölsőt kapok magamra. A szekrényemben megpillantom az egyik imádott sapimat ezért azt is felveszem és még egy fekete Vans-t húzok magamra. A póló szövege miatt perverz mosolyra húzódik a szám.
A kis cetlit felkapva begyűröm a zsebembe majd átfutok a próba terembe.
-Hello- köszönök rájuk és felmérem hogy még 4 táncos hiányzik de mindenki más itt van. Még Zayn és Pezz is.- Többiek?
-Davidet úgy kellet kirángatni az ágyból szerintem mindjárt beesik, Jack szintén ebben a helyzetben van, Karen még eszik de ő is nemsokára betoppan és Rob a húgával beszélt telefonon mikor utoljára láttam- sorolja Ems.
-Oké köszi- mosolygok rá- akkor addig próbáljuk el a csajos táncot- mondom majd azokkal akik jelen vannak elkezdjük. Mire pont a végére érünk addigra beesik Karen is és csatlakozik hogy tovább gyakoroljuk. Mire harmadjára próbáljuk el mindenki megérkezik. A Fiúkkal is elpróbáljuk az övéket párszor majd össze rakjuk a teljes táncot. A fiúk számai mennek sorba mire támad egy ötletem és leállítom a telefonomat. Mindenki kérdőn néz rám.
-Fiúk gyakoroljatok mi pedig majd táncolunk az élő zenére.- mondom mire Zayn szeme felcsillan és már fel is pattan. Elkezdik énekelni a számot mi pedig össze rakunk rá egy koreográfiát. Minden szám körülbelül 6x hangzik el. Addigra már megvan a tánc csak be kell gyakorolni. Tehát összesen húsz perc alatt megvan egy tánc. Így megy ez egész nap egészen addig amíg meg nem tanuljuk az összes koreográfiát és a fiúk sem felejtik el itt ott a szövegüket és minden hang tiszta. Este fél nyolckor végzünk mindennel.
-Úhh srácok ez kémény volt. Egészen a koncertig ami két nap múlva lesz minden nap elpróbáljuk őket! Egyenlőre ülepedjen le mindenkinek. Nagyon ügyesek voltatok- mondom majd telefonomat a kezembe véve a sárga lappal hívom fel egyik haveromat. Boby rögtön felveszi.
-Igen?-kérdezi.
-Three, James Eroon. Tudsz nekem segíteni?- kérdezem miközben az ajtó felé lépkedem hogy elhagyjam a termet. Lou hirtelen kapja rám a tekintetét míg mindenki más értetlenül követi mozdulataimat egészen addig míg ki nem lépek.
-Three?! Hogyhogy? Úgy tudtam amíg nem egyezel bele még te és Ben addig nem kezdődik el- kérdezi tőlem Boby. Egy éve ismertem meg egy munka miatt. Remek Hacker. Én is értek hozzá de ő tényleg profi. Nem dolgozik senkinek csak magának. Minden féle ember megkeresi őt valamiért. Ebből él. A maffiának is dolgozik de korántsem esik abba a hibába hogy behálózza magát.
-Kiléptem a Maffiából és hozzá vágtam Benhez hogy elindítom a three-t. Ma reggel pedig már a cetli fogadott az ablakomon- motyogom már a szobámban.
-Értem. Hát sok sikert kislány. Átküldök majd mindent amit találok róla. Vigyáz magadra, én is tudom azért hogy mi következik miután valaki kilép.
-köszi Boby de ne félts tudod hogy jó vagyok- nevetek a telefonba.
-Meg persze szerény is, na hello- köszön el tőlem és ki is nyom. Elégedetten dobom le telefonomat az ágyra. Lassan lépkedek le a lépcsőn és igyekszem a konyhába valami ehetőért. Egy szendvics kíséretében telepedek le az asztalhoz. Tervbe veszem hogy mostmár tényleg el kéne mennem vásárolni. Hirtelen ül le mellém valaki akiben Louist vélem felfedezni.
-Mi ez a Three és ki ez a James Eroon?- kérdezi rögtön a lényegre térve.
-Louis, kérlek ne. Jobb ha nem tudsz róla- mondom halkan nehogy akárki is meghallja.
-Vissza mentél?! Mégse léptél ki vagy mi a fasz?! Megint hazudni akarsz nekem?- ordít rám mire szendvicsemet lerakom a tányérra és felé fordulok. Ismét az öt srác tekintetét élvezhetem ki. A táncosok már nincsenek itt lent aminek megint hálát adok. Nem értem hogy lehet ekkora szerencsém hogy soha nincsenek itt mikor erről van szó.
-Kiléptem.- válaszolok egy szóval az első két kérdésére majd tovább eszem szendvicsemet.
-Miről van szó?- kérdezi feszülten Niall.
-Semmiről- mondom de közben Louis is beszél.
-Arról hogy reggel mikor bementem felkelteni már fent volt és az ablaka előtt állt, szólongattam de nem reagált- lemondó sóhajjal adom tudtára hogy nem tetszik amit csinál- oda mentem és egy sárga lap volt az ablakon kívül miszerint "Three, James Eroon"- mutat a levegőbe idéző jeleket- megkérdeztem mi az de nem válaszolt most meg felhívott valaki ezzel de nem hajlandó elmondani hogy mi ez az egész!- mondandója végén az asztalra csap.
-Three? - kérdez rá Zayn majd leül az asztalhoz. A többiek is követik példáját. Látom már hogy itt vallatás lesz!
-Ki az a James Eroon?- kérdezi Liam.
-Nem tudom- felem őszintént egy vállrándításal.
-Elmondod nekünk mi ez az egész?- kérdezi ismét Liam.
-Jobb ha nem tudjátok- mosolygok rá és már állnék fel de vissza ránt Zayn.
-Jobb ha tudjuk- emeli rám sötét tekintetét. Nem tudom ilyenkor mi játszódhat le a fejében de tőle képes vagyok ilyenkor megijedni.
-Egy verseny féle- nyökögöm ki de senki sem ért meg. Nagyot sóhajtva kezdek bele- Ezen a kontinensen játszódik tehát ebből is rájöhettek hogy irtó nagy verseny- húzom fintorra a számat- Akik itt laknak vagy jelenleg itt tartózkodnak és Bérgyilkosok azok mind benevezhetnek. Aki szeretne itt kivesz egy házat és már bent is van a versenyben tehát minden honnan jönnek bérgyilkosok. Akkor kezdődik el ha a top 20 bérgyilkos legalább 50%-a belegyezik. Eddig 9-en támogatták. Én és Ben persze nem. És még rajtunk kívül 9 ember ugyan ezen a véleményen volt. Mielőtt megkérdezitek igen benne vagyok a top 20 bérgyilkosban. Mikor kiléptem az azért volt mert Zaynra bérgyilkost küldtek amit én nem tűrtem ezét felhí...- kijelentésemre mindenki Zaynra kapja tekintetét és közbe vágtak.
-Hogy mi?!- visít fel Harry.
-Meg bántottam Jadet ezért az erdőbe futott. Gondolom ott találkozott össze az illetővel. A szobájában vártam hogy vissza jöjjön de csak az ablakban jelent meg és annyit vágott hozzám hogy csukjam be az ablakát és maradjak kussban. Én nem értettem szóval utána másztam mint szófogadó egyén, a tetőn az fogadott hogy fegyvert szegeznek a fejéhez. Ez előtt nem tudom mi volt csak hogy utána. Kiszedte belőle hogy ki küldte és miért. Eléggé elintézte a srácot. Nekem akkor mondta el de én nem úgy reagáltam mint ti hanem mint Harry.- hajtja le szomorúan a fejét- Nem csak Louist mentette meg de engem is.- mondja halkan mire most mindenki rám kapja a tekintetét.
-Szóval most már ezt is tudjátok. De mikor kiszedtem nem a legszebb módszerekkel az illetőből hogy ki küldte akkor megtudtam hogy Ben. Azaz a volt legjobb barátom. Felhívtam és közöltem vele hogy ha bárkinek baja lesz ebből a házból és köze lesz hozzá elindítom a Three-t. Ezután a volt főnökömet hívtam és közöltem vele is ugyan azt amit Ben-el. Azaz ha valakinek baja lesz megölöm. Majd azt is közöltem hogy kilépek. Nos úgy tűnik gyorsan terjednek a hírek. Elkezdődött a Three. Ezért van a sárga lap- nyúltam a zsebembe és az asztalra dobtam a kis lapot- Mint mondtam ha elkezdődik mindenki nevezhet de van akinek kötelező. Ilyen a top 20 bérgyilkos is mondván hogy érdekes legyen. Ezért döntünk mi róla hogy elkezdődik-e vagy nem. Ha elkezdődik olyan mintha mi magunk is beneveznénk. Akik beneveznek azokat egy rendszerben kezdik el vezetni és egymás ellen sorsolják őket. A következő egy hétben mindenhová elterjed a hír mivel már hét éve nem került megrendezésre. Rengetegen fognak jelentkezni. Akik eddig beneveztek már azok kapnak egy nevet mint én. Mindig máshogy hozzák a versenyzők tudtára mikor kezdődik a "játék". És mikor elke...-hibába próbálom részletesen mindenre figyelve magyarázni nekik valaki közbe vág ismét.
-Eddig milyen "tudtára hozások" voltak?- kérdezi kíváncsian Lou.
-Volt hogy paintball puskával kaptál egy lövést. Pecsét a kezeden reggel mikor felkelsz. Egy vízipisztoly a ház előtt benne vérrel. Kés a falban. Vér a kádban. Ilyesmik amiket nem tudsz félre érteni- mondom lazán.- Na de szóval mikor elkezdődik a játék akkor azt az embert akit kaptál. Mint én most ezt a James Eroont meg kell találnod. Vagy ő talál meg téged. A verseny eleje csak K.O-ra megy vagy feladásra. Tehát ha az ellenfél nem tudja folytatni akkor nyertél. Meg kapod a következő nevet. A cetlik színe fontos. Az enyém mint látjátok inkább citrom sárga. Ez azt jelenti hogy az illető nem nagy cucc. A citrom sárga a semmi extra és az élénk narancs a legveszélyesebb. Ezek a színek jelzik hogy mennyire készülj fel és mire számíts. Egészen addig kapunk sárga lapokat amíg el nem jutunk addig hogy már csak 50-en vannak versenyben. Azután már piros lapok jönnek. Ott már élet halál harc van. Vagy megölnek vagy te ölöd meg őt. Ezért is nem volt már hét éve ilyen verseny. Túl sok jó bérgyilkos halt meg. Senki sem örült a rengeteg veszteségnek és a sok hullát is nehéz elrejteni. Veszélyes és értelmetlen verseny. Konkrétan nem volt gyűlés hogy elkezdődjön és én se mondtam el a másik 19 tagnak tehát valószínűleg Ben műve. Veszélyes verseny. Ezért nem szerettem volna ha tudtok róla. Nem akartam hogy aggódjatok. Ezen a versenyen 3 szabály van. Az első hogy családot és barátokat tilos belevonni. A második hogy bármikor fel lehet adni míg be nem kerülsz az 50-be. A harmadik hogy nincs kegyelem. A játék neve "three" mint tudjátok. Ez azért van mivel csak 3 ember maradhat életbe az 50-ből. Ezek után azt a 3 embert megpróbálják megtörni. Aki a legtovább bírja és nem adja fel győzött.- mondom a szendvicsemet bámulva mivel az hirtelen érdekesebbnek tűnik. Percekig csak néma csöndben ülünk.
-Tehát konkrétan ellepik a kontinenst a bérgyilkosok és össze verekednek míg 50-en nem maradnak, aztán azok megölik egymást és a maradék 3 a győztes?- néz rám értetlenül Harry.
-Értelmetlen öldöklés- bólintok rá.
-Mit értesz a alatt hogy megtörik a maradék 3 embert?- néz rám aggódóan Zayn.
-Elrabolják a legfontosabb embert az életükben- jelentem ki miközben a fekete hajú herceg szemébe nézek- a feladata egyszerű. Meg kell találnia. Ez már konkrétan Londonban játszódik. Ha tudod hogy hol is van akkor oda még be is kell menned érte. Talán ez a legnehezebb része. Emberek őrzik őket akiket szintén meg kell ölnünk hogy ha azt akarjuk ne legyen baja a számunkra fontos személynek.- mondom átgondolva szavaimat.
-Ennyi? Ez hol megtörés? Az a három ember már profi nem?- néz rám értetlenül Liam.
-Ha megtaláltad a személyt akkor ki kell váltanod- nézek le inkább kezeimre.
-Mivel?- Teszi fel a logikus kérdést Niall.
-Inkább kivel. Három napod van megtalálni a személyt utána megölik. Ha élve bejutsz hozzá akkor magaddal kell kiváltanod- próbálom uralni a hangomat hogy véletlenül se érződjön benne semmi félelem mégis akaratom ellenére megremeg.
-És? Mi van utána?- kérdezi Louis.
-Megpróbálnak megtörni. Nem csak engem. A személyt akit kiváltok azt is- jelentem ki szárazon.- De ezzel nem kell törődni- mosolygok rájuk- úgyis megölnek még az 50-ben- jelentem ki szárazon majd minden további szó nélkül felsétálok a szobámba. Azonnal a laptopomat kapcsolom be az ágyon ülve. Az e-maileket nézve megtalálom Boby-ét is. 189cm magam szőke hajú barna szemű srác adatait nézegetem. 26 éves és két éve tevékenykedik a szakmában. Az anyja drogos az apja a sitten rohad. De ami számomra a legfontosabb a címe. Rögzítem az adatokat fejemben majd válaszolok Bobynak egy köszönőmmel. Tehát már tudom ki is ez a James Eroon. Lecsukom a laptopom tetejét és a fiókomat kihúzva veszem elő az egyik kedvenc törőmet. Azt tisztogatom az ágyon mikor kopogtatnak az ajtómon. Gyorsan rakom párnám alá.
-Gyere- mondom kicsit hangosabban hogy biztos meghallja az illető. Ekkor Harry lép be.
-Hello- mondom neki komoran mire maga mögött becsukja az ajtót.
-Szia- mondja majd megáll az ajtó előtt. Csendben nézzük egymást. Nem mondok semmit elvégre ő jött ide gondolom beszélni. Pár perc némaság után ő töri meg a csendet- É..én sajnálom Jade, csak hát nem minden nap közlik velem hogy a koreográfusunk egy bérgyilkos. Tudom hogy a szüleidet nem kellett volna felhoznom de tudnod kell hogy nem gondoltam komolyan azokat amiket mondtam. Rá jöttem hogy úgymond a sorsod kényszerített ezekre a lépésekre és hogy szörnyű életed volt és nem is tudom mit érezhetsz mert...- befejezni már nem tudja mivel örömömben a nyakába ugrok.
-Köszönöm szépen hogy megérted!- mondom boldogon miközben rajta csimpaszkodok. Pár másodperc kell neki mire vissza ölel.
-Akkor nem haragszol és szent a béke?- kérdezi kiskutya szemekkel.
-Perszeee- mondom miközben hátára ugrok. Nevetve ront ki a szobámból egészen le a nappaliig.
-Szent a béke- ugrándozik be velem és ahogy tudok kapaszkodok belé.
-Miért vesztetek össze?- kérdezi David mire Harry abba hagyja az ugrálást én viszont kapásból válaszolok.
-Ellopta a pizsimet- nem hazudtam neki elvégre igaz volt.
-Azt megnéztem volna- húzza perverz mosolyra a száját David.
-Csak a szekrényemben lévő ruhákra nem gondolt senki- mosolygok vissza rá mire az 5 fiú egyszerre csap a homlokára egy "basszus" vagy egy "tényleg" kíséretében. Röhögve szállok le Harry hátáról és pattanok Lou ölébe.
-Ti nem izgultok a koncert miatt? elvégre holnap után, után fellépés- mondom.
-Mi? Ugyan már mi már hozzá szoktunk- mondja Harry miközben legyint egyet.
-Azért kell először mindig kilökni téged a színpadra- nyújtja rá a nyelvét Zayn.
-Téged meg azért kell magammal rántanom- viszonozza a nyelv nyújtást mire Zayn egy párnát dob felé amitől akaratlanul is felnevetek.
-Egyébként a koncert után minden táncos haza megy. Utána már az új házhoz jöttök mivel a következő koncertek máshol lesznek. Mi itt maradunk mivel addig fotózások, interjúk meg dedikálások is lesznek- húzza fintorra a száját Lou de én csak meredek magam elé. Nekem nincs hova haza mennem. Vagyis lakásom van de otthonom nincs. Talán tényleg jó lesz addig elmenni innen úgyis itt van ez a verseny és maffia is.
-Te itt maradhatsz ha szeretnél- súgja a fülembe Lou mire rá emelem a tekintetem. Biztatóan mosolyog rám mire suttogva válaszolok.
-Nem szeretnék zavarni.
-Legalább lesz aki segít nekünk átcuccolni a másik házba. És egyébként is te nem zavarsz- borzolja össze a hajamat.- Srácok Jade itt marad arra az időre míg a többi táncos haza megy ha nincs ellene kifogásotok mivel nem hiszi el hogy nem zavarna minket.- mondja normális hangon mire elszégyellem magam és arcomat egy párnába fúrom.
-Miért nem mész haza a szüleidhez?- kérdezi David. A hangulat egy pillanat alatt lesz feszült.
-Mert nincsenek szüleim- mondom halkan miközben arcom elől elveszem a párnát és ránézek. Arcán megdöbbenés látszik.
-Meghaltak? Kitagadtak?- tudtam hogy David nem egy illedelmes ember de kérdésére könnyek szöknek a szemembe.
-Autó baleset- motyogom miközben kibuggyan az első könnycsepp mindenki aggódva néz rám mire Lou szorosabban húz magához Zayn pedig aggódó tekintetével kutat.
-Sajnálom- motyogja David- Ezek szerint nem rég történt.
-Dave!- morog rá Zayn.
-Hagyjuk- mosolygok rá amennyire tőlem telik.
-Egyébként meg persze hogy nem zavarsz ne légy buta- mosolyog rám Niall.
-Biztos?- kérdezem félénken.
-Biztos- vágják rá mind az öten. Telefonom rezegni kezd a zsebemben ezért elő véve nyitom meg az újabb üzenetet. Már nem zavar hogy a fiúk is láthatják.
"Kényelmes Louis ölében? Nem hittem volna hogy a híres Jade Wyne sírni is tud x)" nagyot sóhajtva nézek körül. Ismét az erdőre tippelek hogy onnan figyelnek. Louis és Zayn arcán a rémület fut át mivel ők látják telefonomat. Gyors léptekkel sietek az ajtó felé mire Zayn ragadja meg a karomat.
-Emlékezz mi volt múltkor. Kérlek ne menj- suttogja fülembe. Erre újra sms-t kapok.
"Elmondod mit suttog neked a barátocskád?:P" ennyi kellett még egy pillantást vetek Zaynra majd a telefonomat szorongatva lépek ki. Lassan megyek az erdő felé úgyis tudja hogy megyek ha akar akkor elfut, ha akar akkor megvár. Újabb rezgés újabb sms.
"Jade Wyne felém jön!" megtorpanok de utána rögtön folytatom utamat az erdő felé. Egyre beljebb megyek de nem találok senkit. Nem hallok és nem látok senkit.
"A fekete hajú a barátod aki az erdő felé jön? Köszöntsem helyetted?" Amint elolvasom rohanni kezdek vissza a ház felé. Meglátom Zayn-t az erdő felé jönni. Olyan gyorsan futok amilyen gyorsan csak tudok. Pár méterre vagyok még tőle mikor megpillantom homloka közepén a piros pontot. Amilyen gyorsan tudok ugrok rá és tarolom le. Újabb rezgés.
"Pedig már majdnem" idegességemben felállok és újra körül nézek. A kis piros pont most a hasamon van. Újabb sms.
"3...2...1...bumm" amint elolvasom fájdalmat kezdek érezni a hasamban. Zayn ijedten néz rám de én már felfogtam mikor azt a másfajta fájdalmat megéreztem.
-Úristen úristen úristen- hallom Zayn hangját amint ezt ismételgeti. Fintorogva nézek rá mivel a hasam fáj de azért kibírható.- É-Én Jade én téged én...- dadogja.
-Nyugodj meg, csak paintball.- mondom mosolyogva mire végre a hasamra néz ami tényleg úgy néz ki mintha meglőttek volna. Piros színű festék golyó.
-Uram isten- ölel magához szorosan.- Én azt hittem hogy te... Nem akarlak elveszíteni- szemeiben könnyek gyűlnek és már a többiek rohannak oda hozzám miközben ők is csak azt hajtogatják hogy "Jézusom" vagy éppen "te jó ég". Liam már hívná a mentőket mire leintem.
-Csak paintball és piros festék- motyogom majd a telefonom újra rezegni kezd.
"Aranyos hogy aggódnak, legközelebb éles lesz ha nem gondolod meg magad" már csak a fejemet rázom. Zayn kiveszi a kezemből és elolvassa körbe adja a telefont míg mindenki el nem olvassa az üzeneteket. Zaynnal akad ki a végére megint és elkezdi olvasni a többit amit kaptam. Látom hogy nem görget tovább ezért kíváncsi vagyok mi fogta meg ennyire. Felállok és mögé sétálok megnézzem melyik hagy benne ekkora nyomot. Három üzeneten legelteti a szemét már vagy 5 perce.
"Nem félsz hogy leesel?" rögtön utána a "Akár le is lőhetlek kislány!Nézz le ;)" és amitől az én gyomrom is görcsbe ugrik "Szörnyű milyen hangosak nem? Legalább ne a nevét kiabálná". Gyorsan ugrik le telefonom a most kapott üzenethez.
"Fordulj meg;P" gyorsabban reagálok mint Zayn. Rögtön megpördülök mire két idegen maszkos férfival találom szembe magam.
-Fussatok!- mondom nyugodtan ám parancsolóan és már lendülök előre. Kihasználva hogy ledermednek mondandóm miatt az egyiknek torkára ütök és ettől fuldokolva rogy össze. A másik közben hajamat megfogva ránt le a földre. Látom ahogy a fiúk dermedten bámulnak minket. A rajtam lévő férfi egy kést ránt elő.
-Süketek vagytok?!- ordítom el magam mire Liam észbe kapva löködi a fiúkat befele. Hárman próbálják a házba tuszkolni Zaynt és Louist. A Férfi még mindig felettem tornyosul késsel a kezében. Hirtelen vágja ketté pólómat ezáltal láthatóvá téve melltartóm.
-Szép látvány- hangja visszaránt a valóságba és hirtelen csapok arcába könyökömmel. Kicsit meginog de még mindig rajtam van. Még egyszer megütöm mire lefordul rólam. Hirtelen pattanok fel és futni kezdek az erdő felé. Még egyszer vissza nézek hogy tervem mükszik-e. A válasz igen. Mind két fickó felém fut. Az ablakban pedig meglátom az 5 fiút és azt hogy Zayn valamit motyog. Ezt most ki kell zárnom. Gyorsan kezdek gondolkodni. Amint beérek az erdőbe jobbra kezdek futni majd egyre beljebb. Legalább 20 méter előnyöm van. Gyorsan kapaszkodom fel egy lombos fára. Meg sem moccanok csak támadóimat nézem. Most futnak el a fa mellett. Le török egy ágat majd elhajítom tőlem messzire. A két fickó rögtön a hang irányába kezd el futni. A fáról látom a házat aminek most nyílik ki az ajtaja és Zayn rohan felénk.
-Bassza meg!- sziszegem de talán túl hangosan. Kés áll a fába mellettem talán 10 centire.
-Takarodj vissza abba a házba Malik!- Ordítom el magam mire az említett személy megtorpan de a 2 fickó rögtön felé veszik az irányt. Hirtelen rántom ki a kést a fából és ugrok le a földre. Majdnem oda érnek Zaynhoz mikor a hozzá közelebb lévő felé lendítem a kést. Pontosan a hátába áll amitől össze rogy. Zayn üveges tekintettel néz mélyen a szemembe mikor a másik fickó oda ér hozzá és nyakát átkarolva tartja maga előtt.
-Engedd el!- szólítom fel az ismeretlen miközben Zaynra nézek dühösen. Minek kellet kijönnie? Most jobb hogy bajban van?! Mekkora egy hülye! A többiek miért nem fogták meg?
-Ha velem jössz esetleg- mondja szárazon. Ő az akit először torkon ütöttem.- Élvezném- undor fut át rajtam mégis gondolkozás nélkül vágom rá a válaszom.
-Rendben. Engedd el és nem bántalak.- mondom szárazon és még mindig Zaynt nézem. Hiszen kitudja lehet utoljára látom őt.
-Vázolom a tervet- mondja feszülten- elengedem ezt a kis buzit- sziszegi mire engem elönt a düh. Hogy meri így hívni?
-Mond még egyszer és esküszöm hogy megöllek. Húzz csak fel! Tudod jól hogy akkor mire vagyok képes!- sziszegem neki és látom hogy megrémül. Ahogyan Zayn is.
-Szóval elengedem megnézed ahogy bemegy a házba aztán hozzám sem érsz és tűrsz mindent- sziszegi. Ez most tényleg ilyen hülye. Próbálok arcomra egy kis félelmet vinni. Onnan tudom hogy sikerült hogy Zayn kétségbe esik. Nem hiszem el hogy ilyen ostoba faszokat küldenek rám! Ez már sértő!
-Rendben- mondom kis félelmet vegyítve hangomba. Egy igazi színész vagyok. Elengedi Zaynt aki felém indul meg.- Ne- mondom neki halkan mire még mindig felém jön- Takarodj a házba és ne okozz nagyobb bajt - Szomorúan rázza meg a fejét és jön közelebb még mindig. A maszkos férfi mögém lép és a kést a torkom elé tartja. Zayn szeme fekete színt ölt mégis tiszta aggódást mutat felém. Nagy nehezen de elindul mikor már három méterre van a háztól akkora megragadja hajam és az erdő felé kezd húzni. Nem tétlenkedem mikor már biztos vagyok benne hogy Zayn beért rögtön megpördülök és a fickó arcába csapok. Megtántorodik de szerintem nem eléggé. Lábamat emelve fordulok ki. Ez a rúgás elégnek bizonyult hogy térdre essen. Szomorúan lépek mögé és töröm ki a nyakát egy mozdulattal. Keserveset nyögve kutatom át mind a két férfit de egyiknél sem találok semmit. Nehezen vonszolom testüket az erdőben egy fa tövéig. A következő emberek akiket rám küldenek majd eltüntetik. Mérgesen rontok be a házba és örömmel észlelem hogy csak az 5 fiú néz rám aggódóan. Nem törődök azzal hogy mindenki felpattan és örömittasan néznek rám és látszik rajtuk a megkönnyebbülés. Azzal sem törődöm hogy a pólóm szét vagdosva lifeg rajtam. Egy mozdulattal lököm Zaynt a falnak és nézek vele farkas szemet végül kifakadok.
-Te teljesen hülye vagy?! Tudod hogy egy mozdulata lett volna és megöl? Szerinted mi a faszt csináltam volna ha eltöri ott helyben a nyakadat?! Mi lett volna ha nem dobom hátba a másikat?! Meg akarod öletni magad? Vagy engem? Minek kellett kijönnöd egyáltalán? Szerinted mi a faszomhoz kezdenék nélküled te gyökér?!- utolsó mondatomtól még én is meghökkenek. Egy kerek perc kell hogy össze szedjem magam saját magamtól- többet ne csináld ezt és tedd azt amit mondok- motyogom majd elindulok fel.- Kösz- suttogom még az négy srácnak és végleg felfutok a szobámba. Az ajtót magamra zárom és az ablakot is leellenőrzöm hogy biztos zárva van-e. Nincs kedvem Zanyhoz. Úgy döntök hogy most nem érdekel hogy piszkos vagyok-e vagy sem de nem zuhanyzok. Nem érdekel semmi. Egy pólót gyorsan magamra kapok és bedőlök az ágyamba. Az ajtómon kopogtatnak.
-Jade?- hallok meg egy bizonytalan hangot de nem válaszolok hátha azt hiszi alszom.- Engedj be kérlek.- nem méltatom válaszra az ajtóm túloldalán lévő személyt.- Berúgom- hangja eltökélt. Kétlem hogy berúgná az ajtómat. Üres fenyegetések szavai. Nem vagyok rá kíváncsi ezt felfoghatná most.
-Srácok!- Ordítja el magát- Bocs de be kell rúgjam Jade ajtaját mert nem nyitja ki!- Ordít tovább mire meglepődötten ülök fel. Tényleg berúgja az ajtómat?! Hallom ahogy lábával rárúg egyet és az ajtóm beleremeg.
-Zayn te hülye vagy?!- hallom hüledezni Louis hangját mire már felállok és az ajtó felé veszem az irányt. Még időben ugrok el mikor az ajtó kiszakad helyéről. Zayn mérges arcát és 4 amolyan "mi a fasz?!" fejet látok. Az enyémet nem is tudom hova sorolnám.
-Az ajtóm!- Hüledezek Zayn-ra.
-Én figyelmez tettelek!- mondja majd leül az ágyamra. Segély kérően nézek a többi 4 srácra mire ők is leülnek az ágyamra. Meredten nézek rájuk majd az ajtómra ami a földön hever.
-Mi a..?- hallom meg David hangját miközben az ajtómat nézni mellette 7 értetlen szem szegeződik még rám.
-Berúgtam- mondja Zayn szárazon.
-Óhh igen csak berúgta. Ez minden napos dolog mit vagytok úgy ledermedve? Ti nem rugdostok ajtót? Hát élet ez így?- kezdek gúnyolódni mire Zayn feláll és a falnak lök majd elém tornyosulva suttogni kezd hogy csak én halljam.
-Szóval mihez kezdenél te nélkülem?- suttogja fülembe mire ellököm.
-Nincs itt semmi látnivaló oszolj!- szolok a táncosokra és megragadom az ajtómat és betámasztom a keretbe. Legalább már ne lássanak be.
-Legalább nem sokára elköltözünk és akkor nem kell így használnod az ajtódat- mondja nyugodtan Niall mire szúrós pillantásokat vetek rá.
-Ezt most miért kellett?- nézek rá Zayn-ra aki csak megrántja a vállát.
-Nem engedtél be.
-Ezért be kell rúgni az ajtómat?!- sipítozok.
-Jobb mint a Seherezádé- löki oldalba Harry-t Louis. Válaszul kihúzom a fiókomat és neki dobok valamit. Azt se nézem mit.
-Szerinted ez normális dolog?!- fordulok vissza Zaynhoz aki kajánul vigyorog viszont ez mér tényleg nem tudom mire vélni. A következő pillanatban arcon dobják az egyik tangámmal. Várjunk mi?!
-Az meg mi?!- akadok ki újra.
-Te vágtad hozzám hercegnő! Bár egy illedelmes hercegnő kétlem hogy ilyen szexi darabot viselne- röhög Louis a fekete csipkés tangámon. Hördülve nyúlok bugyim után mikor Zayn elrántja és felemeli a magasabba. Bárhogy ugrálok nem érem el.
-Három másodpercet kapsz hogy ide add vagy lábon rúglak úgy hogy össze esel- mondom szúrósan de csak mosolyog- Egy- kezdem el akárcsak egy gyereknek- Kettő!- harsogom- Kettő és fél!- mondom hátha segít de ekkor gyorsan kikerül az ajtót egy rántással eldönti majd kifut tangámmal a kezében.
-Három!- ordítom el magam és utána futok a többiek nevetve követnek. Zárt ajtóba ütközök.
-Nyisd ki vagy én egyetlen egy rúgással bent termek!- ordítozom mire megint az összes táncos is itt van.-Te akartad!- közöltem majd rárúgok a zár alatti kis részre egy nagyot. Az ajtó engedelmesen kicsapódik de csak Zayn önelégült vigyorával találom szembe magam.
-Hol a tangám?!- ripakodom rá mire lábbal berúgja saját ajtaját és a falnak lök.
-Megkapod ha válaszolsz. Mihez kezdenél nélkülem?- suttogja fülembe mire ismét ellököm magamtól. Az ajtó abban a pillanatban kicsapódik mire Ems-et látom meg.
-Mi a faszom folyik itt?!- Ordítja most ő el magát.
-Hát Zayn berúgta Jade ajtaját akinek látszólag megtetszett ez a módszer ezért ő is berúgta Zayn ajtaját ja és közben hozzám vágta a tangáját amit most Zayn kaparintott meg. Bár szerintem neki nem állna olyan jól mint Jadenek- hadarja el Louis mire mindenkiből kitör a röhögés.
-Van aki azt mondta hogy formás a fenekem- mosolyodik el kajánul miközben rám néz és én értem a célzását.
-Persze mivel Pezz elfogult- Zayn arcáról egy pillanat alatt tűnik el a mosoly mivel csak ő és én tudom hogy ezt bizony nem Pezz mondta- de ha formás is feneked attól még a farkad érdekes lenne benne.- szögezi le Louis. Mindenki hangos röhögésben tör ki kivéve engem és az említettet. Zayn még mindig csak áll és mered maga elé. Lassan sétálok ki végül a tangám nélkül. Beérve a szobámba az ajtót a fal mellé rángatom és bedőlök az ágyamba nem törődve vele hogy az ajtó  kereten mindenki beláthat a szobámba.

4 megjegyzés:

  1. Szia! Jó a blogod de kicsit télleg sok a káromkodás! Továbbra is olvasni fogom :)
    Puszii: Clovee <3

    VálaszTörlés
  2. Szia,
    Imádom a blogodat.
    Ennél a résznél:
    "-Zayn te hülye vagy?!- hallom hüledezni Louis hangját mire már felállok és az ajtó felé veszem az irányt. Még időben ugrok el mikor az ajtó kiszakad helyéről. Zayn mérges arcát és 4 amolyan "mi a fasz?!" fejet látok."

    Percekig csak röhögtem. :D Komolyan, te egyszerre tudsz olyan komoly és szívszorító dolgokról is írni, hogy tele idegekel, ülök a gépem elött és el se tudom képzelni mit írsz következőre. Máskor viszont halálra röhögöm magamat. :DD És ezen kivül, azt is nagyon szeretem, hogy minden fejezeted hosszú.
    Szóval összeségében imádom a blogodat. :)
    És csak remélni tudom, hogy továbbra is ilyen jó részeket hozol.
    Xx Amber

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök hogy tetszik a blogom♥ remélem a késöbbiekben sem okozom csalodást neked. Ha gondolod íratkozz fel:) szereznél neken egy csodás napot:D xoxoVivi

      Törlés
  3. Vivkóóóóóóóó,kezd izgi lenni,még akkor is ha negyedszerre olvasom el :3333
    luv<3

    VálaszTörlés