2014. augusztus 10., vasárnap

4.Rész

 Sziasztok itt a 4.rész. Remélem tetszeni fog. Kérlek írjatok véleményt és komikat.
                                                                                                      


Az ágyban tapogatok a telefonom után, mire már az egészet feltúrom lustán kinyitom a szemem és meglátom hogy az éjjeli szerényemen pihenget. Kezembe veszem hogy megnézzem mennyi az idő. Mikor 8:23 percet mutat lustálkodva nyújtózkodok egyet majd ablakomhoz sétálva húzom el a függönyt. Az erős fény miatt becsukom a szememet aztán lassabban nyitom ki és így már egész elviselhető a világosság. Ablakomat kinyitom hogy bent friss levegő legyen majd lassan csoszogok vissza az ágyamba és dőlök bele úgyis még mindenki alszik. Valahol az ébrenlét és az alvás között lebegek teljes nyugalomban mikor meghallom a könnyed huppanást az ablakomban. Továbbra is úgy teszek mint aki alszik kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Érzem hogy mellettem megsüppedt az ágy és ismerős illat csapja meg az orromat.
-Tudom hogy nem alszol- hallom meg rekedtes hangját.
-Ha nem mászkálnál át talán aludnék-morgom a párnámba.
-Én viszont nem tudok aludni- mondja és máris a hátamra fordít.
-Szóval én se aludjak? Egyébként is mindenki azt mondja a nap 24 órájából te 16-ot alszol.- beszélek hozzá még mindig a párnámon keresztül.
-Egyenlítek- nevet rám mire én felé fordulok és szemeim elkerekednek. Egyik kezével magához húz az ágyon. Kis kifli nagy kifli pózban fekszünk mikor elkezdi megint csókolgatni a nyakam.

 

Puha ajkai után bőröm parázslik és csak nyöszörgök karjai között.
-Zayn
-Hmm?- férfias morgást ad ki miközben fülem mögötti érzékeny részt kezdi szívni és akaratlanul is hozzá feszül a testem.
-kérlek hagyd abba- lihegem mire felkacag.
-Ezt mondod de közben a karom között nyögdécselsz, vissza kapod a tegnapit- búgja a fülembe, és máris megbánok mindent amit tegnap csináltam.
-Pe-Perrie- mondom miközben beleharap a vállamba majd puszit nyom ugyan oda- barátnőd van Zayn- próbálok rá szavakkal hatni.
-Nem csókollak meg, meg nem fekszem le veled, ez nem megcsalás- szavakkal nem sokra megyek most valamit ki kellene találnom eléggé hamar, úgy lehetőleg most, gyorsan. Kifordulok a karjából és csípőjére ülök ő pedig szorosan tart. Közel hajolok nyakához, ajkaim súrolják a nyakát akár csak az ő ajkai tegnap engem. Míg előredőlök szorosan dörgölöm hozzá csípőmet. Mire fenekembe markol és férfias nyögés hagyja el a száját.
-Miért csináljuk ezt?-kérdezem miközben álla vonalát puszilom végig.
-É-én nem tudom-dadogja mivel csípőmmel kis köröket írok le és a dudor egyre nagyobb lesz, felkacagok. Hergelni akarom, vissza adni neki azt amit csinál velem, bepucsitva még jobban nyomom magam csípőjéhez. Ujjai combomat szorítják miközben fejét ívesen hajtja hátra és elhallóan felnyög.- Nyertem?-kérdezem miközben számat beharapom.
-Most nem- suttogja majd lefordít magáról és csuklóimat lefogja egyik kezével. Tudnék tenni elenne de inkább maradok így, nem nagyon bánom hogy ezt csinálja. Egyik kezével derekamat simogatja miközben engem néz. Kezét lecsúsztatja egészen a belső combomig és most ott simogat.- Most én fogok nyerni- combjaimat szét nyitom hátha abba hagyja a simogatást. Rögtön meg is bánom ugyanis testével lábaim közé helyezkedik. A dudor amin eddig nevettem most nyögéseket vált ki belőlem mivel most ő dörgölőzik hozzám.-Azt hiszem megerőszakollak- mondom de végét elnyögöm ugyanis fülembe harap míg ismét hozzám nyomja csípőjét.
-Megerőszakolsz? Ilyet se mondott nekem még nő, de legalább már álmos nem vagy- kuncog rajtam.
-Hagyd abba-lihegem neki mire szája súrolja az enyémet és úgy kezd el beszélni.
-Majd ha nyertem- simít végig alsó ajkamon amibe beleremegek.
-Nyertél!- vágom rá mire elmosolyodik.
-Egész jól bírtad-mászik le rólam de még egy utolsó puszit nyom a szám sarkába majd megindul az ablak felé és mielőtt még elrugaszkodna a tetőre vissza szól- Az állás egy-egy -nyújtja ki rám a nyelvét és már el is tűnik. Az ágyon pihegve próbálom felfogni hogy mit csináltunk és hogy mit csinálunk. Nagyot sóhajtva kelek ki a már most sokat látott ágyamból.
A szekrényhez csoszogok és kiveszem az egyik ülepes gatyát amiben imádok táncolni és egy rövid pólót hozzá egy fekete Vans-t. A fürdőbe fogat mosok és össze kötöm egy kontyba a hajamat. Egy halvány sminket felviszek aztán a kezemre is teszek alapozót hogy eltüntessem a lila ujjnyomokat. Nyakamat elnézve azt is bealapozozom ugyanis aprócska szívás nyomok díszítik.

 

Az étkező asztalnál ott van mindenki felöltözve és a kávéját issza de Zayn sehol. Gondolom vissza feküdt aludni, nem csodálkoznék. Leülök a többiek közé és én a tejeskávémat szürcsölgetem mikor megjelenik Zayn és megint mellém ül le. Látom hogy sms-t ír mire Louis csak felhorkan.
-Azaz hívd ide nem volt elég tegnap.
-Louis ezt tegnap megbeszéltük.-hangja erőltet nyugodtságot sugároz.
-Te beszélted meg Zayn! Engem kurvára idegesít hogy bármit megtehet.- mindenki nagy szemekkel figyeli őket de nem folytatják ugyanis Pezz ebben a pillanatban lép be az étkezőbe. Ő nem köszön és senki más se csak Zayn-hoz megy oda és lesmárolja. Nem tudok másra gondolni csak hogy az száj amiben most Pezz turkál az imént engem hintettek apró csókokkal. De gondolataim áttérnek arra hogy múltkor is pofont kaptam amiért itt ültem szóval most rutinosan felállok és elsétálok sétálok.
-Jade, maradj- hallom Louis kemény hangját.
-Louis hagyd abba. Nem baj- mosolygok rá.
-Jobb is ha mész- mondja oda Perrie és látom hogy mindenki megint megfeszül akár csak tegnap.- Jézusom ilyen alakra ilyen póló?- szörnyül ködik míg végig mér majd lenézek a hasamra és csak nyelek egy nagyot látom hogy többen nyitnák szólásra a szájukat de nekem most nem kell a vita.
-Negyed óra múlva mindenki a próba teremben van! Fiúk ti csak fél óra múlva gyertek. Aki nem lesz ott időben megkeresem és lerángatom. Nem viccelek- Hangom komolyan cseng majd megfordulok és felmegyek a szobámba. Nem tudom hogy mennyire rossz az alakom vagy mennyire jó de inkább úgy döntöttem átveszem a fölsőmet és egy kék trikót meg egy farmer shortot veszek fel.

 

 Meg kerestem a telefonomat és már mehettem is a próba terembe. Most először jövök ide be. Elég nagy és hangulatos, az egyik oldala tükörből van végig. A parketta csúszós pont amennyire kell de még nem esünk el rajta. Elég jó próba terem de mégis olyan átlagosnak hat és ettől rögtön megtetszik.

 

Mikor beléptem már ott voltak 4-en a táncosok közül.
-Gyere mutatok pár dolgot-mosolyog rám David amint belépek majd magával húz egy szekrényhez amit kinyit és a szemem elé tárul hogy a szekrényben semmi se férne már el ugyanis teljesen kitöltik a hangfalak- Erre rákötheted a telod és a zene már meg is van ha a fiúk nincsenek itt.-és már húz is tovább az egyik tükörhöz ami az oldal falon van. Megállunk előtte ő meg csak mosolyog mint egy vadalma.- Hát őhm nagyon szép tükör David- nyögöm ki ugyanis mást nem nagyon tudok mondani de erre ő elröhögi magát a többi táncossal együtt- Jade, valóban fasza kis tükör ez de mögötte egy titkos szoba van, Pánik szoba! Niall miatt, ő kérte hogy építsék be de csak a fiúk tudják hogy kell bemenni- ledöbbentem hogy ebben a házban van egy pánik szoba. Oda húzott az ajtó mellé és rámutatott egy táblára ami a padlótól a mennyezetig futott és képek voltak rajta.-Ide kikerül minden táncosról egy kép illetve a fiúról és na meg persze a vicces és a ciki pillanatok is- elmosolyodom ahogy végig nézek a képeken. Mire vissza mentünk a terem közepére már mindenki ott volt időre. A terem közepére leültek egy körbe.
-Oké srácok.-vettem egy nagy levegőt majd belekezdtem- Először is azért vagyunk itt negyed órával előbb mert szeretnék néhány dolgot közölni a próbákról.
-Wuhúú még egy Peter lány kiadásban- A hang irányába fordítom a fejem és Jack-et vélem felfedezni a hang tulajdonosaként.
-Na igen erről akartam beszélni. Adjatok esélyt mert nem Peter vagyok. Én azért táncolok mert szeretek és ez nem kényszer hanem színtiszta öröm. Tudom hogy én vagyok a koreográfus de bárkinek bármilyen ötlete van az nyugodtan szóljon. Felőlem kajálhattok is itt bent, ihattok vagy aludhattok nem köt le. Szeretnék néha csak táncolni. Ez alatt azt értem hogy tudatosan nem készülünk a koncertre csak egy kis utcai stílusba táncolunk egymásnak és a magunk örömére itt bent akármilyen zenére. Mindenki ki adhatja magából a dolgokat olyankor és a mozdulatokat majd felhasználjuk de azokon a próbákon mikor ilyen lesz csak felszabadultan táncolunk semmit több- mosolyogva nézek körül és értetlen arcokat látok már kezdek félni mikor végül mindenki mosolyra húzza a száját és rám ugranak miközben röhögnek. Míg levegőért küzdök hallom hogy ez remek lesz és hogy nem fognak csesztetni többet mivel tetszenek nekik az ötleteim. Ez megmosolyogtat de ez is csak addig tart amíg nem nyílik ki az ajtó.
-Legalább átöltözött-hallom ki a szőkeség hangját. Ezek szerint letelt a negyed óránk. Mielőtt válaszolnék neki már az 5 fiú is rajtam van azt ordítozva hogy kicsi a rakás és a táncosokkal együtt azon vannak hogy megfulladjak és össze nyomjanak.
-Niall te fogtad meg a fenekem?-hallom Louis sokkal magasabb hangját mint eredeti hangszíne.
-Öhm, nem-mondja zavartan az ír manó.
-És megakarod?- magam előtt szinte láttam ahogy húzogatja a szemöldökét és belőlem pedig kitör a nevetés. A táncosok már lemásztak rólam de az 5 fiú még mindig rajtam van.
 Éreztem magam felett a mocorgásokat, noha én erre képtelen voltam, csak arra kaptam fel a fejem, hogy Harry valahogy kiszabadította magát a még mindig vadul vigyorgó Louissal. Pár pillanatra megnyugodva lélegeztem fel, hiszen nem volt mindegy, hogy öten vagy csak hárman tehénkednek rajtam. Éreztem valakit a csípőmön ülni, egy mellkas teljesen hátamnak feszült, miközben a piros kockás ing tulajdonosa két oldalamon megtámaszkodott és lehelete szinte már az arcomat perzselte. Zavartan fordítottam el a fejem, hogy megtudjam ki is ücsörög rajtam ilyen békésen, magán még két fiúval, mire tekintetem szinte azonnal találkozott Zayn féloldalas titokzatos mosolyával, és elképesztően csillogó szemeivel. Éreztem, ahogy az arcom pírba borul, hiszen vele nem ma találkoztam először. Zayn zavartalanul ücsörgött rajtam Niall-el és Liam-el együtt.
-Kényelmes vagyok?- értetlenkedtem, utalva hogy leszállhatnának rólam. Zayn a fülemhez hajolt és úgy suttogott hogy csak én halljam míg körülöttem mindenki röhögött persze kivéve Pezz-t
-Mondhatjuk- lehelete még mindig perzselte bőrömet- de csak szeretek felül lenni- ezzel leszállt rólam és én meg se bírtam szólalni.
 Nagy nehezen talpra állok majd értetlenül nézek a szőke démonra.
-Perrie? Te is táncolni fogsz?- húzom fel a szemöldökömet mert akkor én itt most lemosom tánc terén. Kivételesen akarom hogy itt maradjon és táncoljon. Kíváncsi vagyok mit tud.
-Igen. És megnézem hogyan roppansz össze a nyomás alatt.- nevet rám mire látom hogy Zayn súg valamit a fülébe és megmerevedik.
-Srácok ti is fogtok táncolni-közlöm mosolyogva mire Harry oda ugrik és elkezd velem keringőzni nevetve táncolok a göndörkével. A következő forgásnál Niall-be ütközök és most vele folytatom míg Harry Louissal keringőzik tovább és szép lassan mindenki elkezdi kivéve Zayn-t és Perrie-t. Nevetve rogyok a földre és kérem hogy álljon le mindenki.
-Oké ti keringőzhettek majd a színpadon de néhány elemet megtanulhattok majd- pihegek a földön ülve.
-Már el is fáradtál mikor konkrétan semmit nem csináltatok- szúr le rögtön Pezz.
-Igazad van. Táncoljunk- oda sétálok a hangfalakhoz és rákötöm a telefonom kikeresem az egyik kedvenc zenémet és elindítom. Zayn meglepődve néz rám mikor meghallja a zenét de én egy váll rándítással elintézem részemről. Senki nem kezd el táncolni mire fintorra húzom a számat.
-Azt hittem itt táncosok vannak- nevetek fel- Ems, gyere ide.- oda jön hozzám kissé megszeppenve a fülébe mondom hogy mit csináljunk elmosolyodik majd egyszerre kezdünk el mozogni teljesen összhangban.



Le sétálunk mindketten és lepacsizunk. Mindenki minket néz mire felnevetek.
-Na jó mi is túléltük ne féljetek a véretekben van. Jack gyere- hívom most őt magamhoz és most ő mondja mit csináljunk na ez már haladás majd megint beállunk.
-Egy, Két, Há- majd elkezdjük egyszerre a megbeszélt mozdulatot.

 

Vele is lepacsizok majd nézem hogy táncolnak a többiek. Kezdem magam rossznak érezni mivel remekül táncolnak de rögtön felcsillan a szemem hogy legalább szenvedni nem fogok. Ismét én kerültem középre.
-David- emeltem rá szemeim mire kérdőn rám nézett hogy húzza az agyam.
-Tánci tánci?-rebegtettem meg pilláimat mire nevetve sétál mellém és a fülembe súgta hogy csak én halljam.
-Tánci-tánci de csak viccesen, túl feszült mindenki. Mondjuk kéz jobb bal fej felett, csípő, fej hátra fogyatékos fej. Bár amit most vágsz az is jó lesz- neveti el magát ismét mire én oldalba löktem majd mozogni kezdtünk.


Mindenki elkezdett röhögni a végére mi belőlünk is kitört. Furcsa hogy egy mozdulatot sem gyakorlunk be és alig beszélünk ráadásul nem is érthetően hozzuk egymás tudtára a mozdulatokat mégis mindenki teljesen összhangban van és tudja mire gondol a másik. Bent maradtam középen nagyot sóhajtottam ránéztem Zayn-ra aki éppen Pezzt ölelgette miközben a szemembe nézett és inkább elkezdtem táncolni.




-Hűha ez mind- hallottam a cinikus hangot. Majd bemutatott valami félig tánc félig taps kombot én pedig abba hagytam a táncot.


-Köpd ki a rágod mielőtt megfulladsz, bár mondjuk én személy szerint nem bánnám.- Álltam meg előtte és hergelni akartam hogy ellenem táncoljon. Egy kicsit pimaszabb mozdulatot sikerült össze hoznom mint eredetileg terveztem. Ezután ránéztem és a rágóját egy papír zsepibe köpte ki majd gondoltam akkor én még addig mutatok valamit így elkezdtem egy nagyon laza twerk-et ami inkább hülyéskedés lett.
 
Közben Zayn-ra néztem hogy megkeressem tekintetét de nem kellet keresnem ugyanis engem nézett miközben hülyéskedve ráztam magam mire elmosolyodott. Pierre leállított és elkezdte ő a táncát.
 
Louisból kitört a röhögés és még jó pár emberből de én próbálom tartani magam.
-Pezz ez nem tánc! Ezt akkor csináld mikor Zayn kanos és meg akar dugni- mondta könnyezve Louis.
-Ez durva volt Lou!- szóltam rá. Pezz értetlen tekintetét láttam magamon majd megrázta a fejét.
-Mutass te valami szexit amire mindenki a nyálát csorgatja.-jelentette ki egyszerűen.
-Jade eddig is szexi volt- mondja Zayn rekedtes hangon a falnak dőlve mire majdnem mindenki oda kapja a fejét. Sőt még én is. Alig akarom elhinni hogy ezt kimondta ráadásul a barátnője előtt de úgy tűnik megint játszunk. Most érintések nélkül, és megint minden lelki ismeret furdalásom eltűnik egészen addig míg rá nem nézek barátnőjére.
-Rendben Perrie mutatok valami szexit- mondom miközben Zayn szemébe nézek ami pár árnyalattal sötétebb a szokásosnál és már mindenki engem néz. Egyetlen egy egyszerű mozdulatot fogok csinálni és már tudom is mi lesz az.

 
Az utolsó pillanatban engedem el a trikómat körbe nézek reakciókra várva. Mindenki csak bambul és hmm-ög ebből tudom hogy utolsó mozdulatom volt a kegyelem döfés. Perrie mérgesen szemlél és düh csillog a szemében aztán rögtön Zayn-ra nézek. Elmosolyodok ahogy teljesen vörös fejjel bámul rám és kezével elmutogatja nekem hogy 2-1 az én javamra. Elnevetem magam hogy még most is ezt csináljuk úgy hogy a barátnője is itt van.
-Zayn mit mondtál?- hüledezik Pezz mivel gondolom nekem már nem igen tud mit mondani. Tudja hogy táncban most nem tud legyőzni és igazából a pasija most mondta mindenki előtt hogy szexi vagyok amire csak most tud reagálni.
-Azt hogy Jade jól táncol- néz rá nagy szemekkel. Kezdem azt hinni nem is tudja mit mondott rólam.
-Azt mondtad hogy ő eddig is szexi volt!- emeli fel a hangját barátnője.
-Hát igen. Tényleg szexi volt- vakargatja tarkóját kisfiús zavarában és több se kellett a szőke haj zuhatag megindult felém.
-A pasimmal flörtölgetsz?- áll meg előttem a velem ugyanolyan magasságú lány.
-Feltűnt hogy csak táncoltam?- húzom fel egyik szemöldökömet hogy nyomatékosítsam én nem tudom miről beszél. Pedig ha reggel a szobámban lett volna. A gondolatra arcom lángolni kezd.
-Ne beszélgess Zayn-al és akkor talán nem teszem tönkre az életed- sziszegi oda nekem mire az említett ellöki magát a faltól.
-Ebbe nekem is van bele szólásom. Én szeretnék beszélgetni Jade-el. Elvégre a koreográfusunk!
-Szerezzetek másik koreográfust!- hangja vagy 2 oktávval magasabb.
-Pezz kettőnk közül nem én csaltalak meg három alkalommal szóval szerintem kussolj és ne féltékenykedj- hangján érződik hogy ideges. Szóval ezért csináljuk. Mert Pezz meg csalta őt és így akarja vissza adni.
-Mindent értek már- mondtam közömbös hangon de belül a fájdalom csak nőtt. Tudom hogy mindenki azt hiszi hogy most arra értem hogy Perrie miért ilyen velem. De azt is tudom hogy Zayn-nak leesik hogy ezt neki szánom és a mindig feltett kérdésünkre válaszoltam "miért csináljuk ezt?". Zayn-nak lennék egy gyerekes vissza vágása Pezz-nek. Én meg azt hittem hogy...hogy nem is tudom mit hittem fel se fogtam a dolgok súlyát hiába tudtam hogy barátnője van. Mire gondolataimból feleszmélek mindenki kínosan figyeli a terem közepén farkas szemet néző párt előttem pár méterrel. Mentsük ami menthető alapon szólalok meg.
-A próbának vége- hadarom el majd telefonommal sem törődve mosolyogva sietek ki a próba teremből. Szinte száguldok be a szobámba és csukom be az ajtót mögöttem.
-Hé, Jade minden oké?- kérdezi tőlem Liam az ajtón kopogtatva.
-Persze- nyitom ki az ajtót és beengedem, utána be is csukom az ajtót még Zayn értetlen tekintetével találkozom miközben ketten ordítoznak vele az egyik Perrie a másik Louis- Csak elegem van Perrieből. Folyton lekurvázz, bárhol vagyok elkezd üvöltözni velem hogy másszak le Zayn-ról. Én ezt már nem bírom! Ma még közölte azt is hogy dagadt vagyok- érzem hogy a gombóc nő a torkomban.
-Figyelj Pezz nehéz eset- nevet fel kínosan- de csak féltékeny. Most éppen rád.
-Nem is flörtölök Zayn-nal!- persze nem flörtölök csak a nyakam szívogatja. Mardos belül a bűntudat.
-Jade, mi most tudtuk meg hogy háromszor megcsalta Zaynt és..- kijelentésén megdöbben azt hittem ők tudták és ennek hangot is adok.
-Ti nektek sem mondta el?-képedek rá.
-Nem, nekünk se. Ezért viszont megértem Perrie-t. Gondolj csak bele megcsalod a barátodat...
-Nem csalnám meg!- vágok közbe sértetten.
-Mondom csak gondolj bele- nevet rám ismét- tehát megcsalnád a barátodat. Háromszor! De ő vissza fogad, benned nem motoszkálna hogy már nem olyan kapcsolatotok és hogy szinte semmit se tudnál csinálni ha ő megcsalna. Így már érthetőbbek szerintem a kirohanásai feléd.- Néz a szemembe és percekig meg se szólalok. Nem tudok mit mondani. Igaza van. Zayn-nak pedig csak a játéka voltam hogy bosszút álljon Pezzen.
-Szerintem beszéld meg vele- adja a tanácsot Liam.- biztos hogy itt van még az ordítozásokból ítélve. Eddig fel se figyeltem a hangzavarra. Hirtelen ölelem meg Liam-et.
-Köszönöm! Nagyon sokat segítettél, nem is sejted!- ölelem továbbra is szorosan.-megyek beszélek vele.
-Csak nyugodtan és ha baj van szólj és ha tudok segítek- mosolyog rám majd egyszerre megyünk ki a szobámból. Biztató mosolyt küld majd lemegy a lépcsőn. Elindulok a hangzavar irányába és megállok Zayn ajtaja előtt. Nagyot nyelek majd bekopogok. Semmi nem történik ugyan úgy ordítoznak. Ismét bekopogok erőteljesebben. Megint semmi.
-Elég!- ordítom el magam az ajtó előtt mire abba marad bent a vita.-Azonnal nyissa ki valaki ezt az ajtót vagy berúgom!- hangom komolyan cseng szerintem azt hiszik viccelek pedig már lépek egyet hátra hogy megtegyem ígéretemet majd az ajtót Zayn nyitja ki mérges tekintettel mered rám állkapcsa megfeszül keze ökölbe szorul. Válla fölött elnézve Perrie haragos ám kisírt szemével találkozok.
-Pezz- mondom kedvesen- Gyere beszélgessünk.- Zayn nagy szemeket mereszt rám, Perrie pedig még nagyobbakat.
-É-én?- dadog felém meglepetten.
-Hívnak itt mást így?-mosolygok rá biztatóan- na gyere, Zayn te meg nyugodj le!-rivallok rá amitől kicsit meglepődik miközben Perrie mellette kilép majd kérdőn rám emeli tekintetét. Megfogom a kezét és gyengén húzom magam után a szobámba. Beérve még mindig kérdőn néz rám, becsukom az ajtómat. Nagyot sóhajtok miközben leül az ágyra és belekezdek mondandómba.
-Nem szeretnék tovább rosszba lenni veled. Most a tánc próbán amik elhangoztak sok mindenre felnyitották a szemem. Megértem miért viselkedsz így velem és talán én még durvább lennék a helyedben. De meg kell bíznod Zayn-ba és nem letámadni minden nőnemű egyedet úgy mint engem. Ha nem fogsz benne megbízni akkor hogy várod el hogy ő bízzon benned? Elvégre, sajnálom de háromszor csaltad meg! Most neked kell teperni érte ha szeretnéd.- őszintén gondolom minden szavamat és látom hogy el is gondolkozik a kis monológomon.- Nem hazudok neked Pezz. Zayn irtó dögös-nevetek fel kínosan- Épp ezért is figyelj oda rá és tartsd meg a kincset.-mosolygok rá mire leülök mellé. Lehet hogy megint felpofoz vagy elhord minden kurvának de most nem érdekel. Megsajnáltam őt.
-Sa-sajnálom.-dadogta nekem olyan halkan hogy még én is alig hallottam. Amint felfogtam egyetlen egy szavát őszinte megdöbbenés ült ki az arcomra. Erre azért én se számítottam.
-Ne nézz már így- nevetett most fel ő keserűen.-Tudod mostanában elég rossz a kapcsolatunk. Az hogy én megcsaltam- alig bírja kimondani eme szót és látom rajta tényleg megbánta. Fájdalmam ugyan úgy nő ott bent látva hogy tényleg szereti őt és valószínűleg az a félisten is szereti őt. Nagyot sóhajtva folytatja- Szóval hogy megcsaltam az csak még inkább rátett egy a lapáttal gondjainkra holott pont most kellett volna kitartanom mellette.
-Nem mondom hogy egyik percről a másikra vissza kaphatod a bizalmát de szerintem szép lassan igen. Tudod nem hittem volna egy órával ezelőtt hogy így fogunk beszélgetni- nevettem fel mire ő is.
-Szent a béke?-nyújtotta felém kis ujját mire csak nevetve akasztotta az enyémbe és ráztuk meg. Tipikus csajos dolgokról beszélgettünk és hülyültünk. Olyan hirtelen fogadtuk egymást bizalmasunknak hogy megdöbbentünk mindketten mikor éppen valami olyant meséltünk ami számunkra fontos.
-Ne már hogy üvegezés közbe volt meg az első csókod- hüledezek Pezz-re mikor erre kerül a szó. Nem gondoltam volna róla ezt. Nem nagy dolog ez tény de azért mégis csak ő szép lány és nem ezt gondoltam róla.
-Pedig de-nevette el magát- sőt az irónia kegye az hogy Zayn-nal is így volt az első csókunk és utána jöttünk össze. Ha a fiukkal leállsz üvegezni- legyintett egyet.
-Milyen meghatározóak az üvegek az életedben- röhögtem el magam
-Az üvegek és én kikérjük magunknak!- mondta teljesen komoly hangon mire mindkettőnkből kitört ismét a nevetés. Halk zörejt hallottam ajtóm felől mire elkezdtem még inkább röhögni és kerestem gyorsan ez tollat meg papírt miközben nem hagytam abba.
-Nem mondod komolyan Pezz?! Zayn-nak?- adtam ki hülledezet hangot mire oda adtam neki a papírt amire írtam
-"Az ajtónál hallgatóznak, nevess tovább!"
arcán megdöbbenést láttam mikor elolvasta a szöveget majd gonosz mosolyra húzta a száját és kivette kezemből a tollat.
-"édes a bosszú ;)"- Az én szám is gonosz mosolyra húzódott.
-Pedig mondom- kezdte a szín játékot- az az anyajegy pontosan ott van!- kitört belőlem a nevetés mire az ajtóm túl oldalán is halk kuncogást és morgást hallottam amit már Pezz is észre vett.
-És az ágyban milyen?- kérdeztem tőle és próbáltam vissza fogni kitörő nevetésem mire intettem neki és oda mentünk az ajtó elé.
-Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni- én pedig végszóra kinyitottam az ajtót ahol az 5 fiú esett be mi pedig már a földön sírtunk a röhögéstől mint mindenki más. Persze kivéve Zaynt.
-Kis bohóc?!- hördül fel mire mi pedig még jobban nevetünk. Az ágyhoz lépve kezébe veszi a lapot és egy megkönnyebbült sóhaj hagyja el a száját.
-Azt hitted komolyan gondolom?-borul barátja karjaiba Pezz még mindig röhögve.
-Hagyjál- morogja orra alatt Zayn miközben fejét barátnője nyakába fúrja.
-Na jólvan szent a béke, mindenki között-mondom- de most tessék engem békén hagyni- hessegetem ki a társaságot a szobámból.
-Ennyire zavarunk- tettet felháborodást Harry.
-Jobban mint hinnéd-fogom meg és lököm ki őket Pezzt pedig megölelem.
-Majd beszélünk még- kacsint rám.
-Ajánlom is-nevetem el magam mire mindenki furán néz minket csak Liam mosolyog önelégülten.
-Majd elmesélem nekik-nevet és kimennek a szobámból. Nem hittem volna hogy a nap végére jóba leszek Perrivel. Erre! Nem is olyan mint amilyennek először gondoltam, sokkal kedvesebb és nagyom jó fej.
 Mosolyogva megyek be a fürdőbe és újra be alapozom a kezemet és egy kicsit a nyakamat a szívások miatt. Kintről hallom az őszinte nevetéseket és egyre frusztráltabb leszek ezért inkább kimászok a tetőre. Átsétálok a kert felőli oldalra és leülök a tető szélére. A lábamat lóbálva nézek le és kezembe kerül megint a penge hátsó zsebemből. Kezeim közt forgatom mikor azon kapom magam hogy megint arra gondolok hogy csak egy vágás és könnyebb lenne minden. Mostanában megint egyre többet gondolok arra hogy ez talán megoldás lenne. Nem tudom mióta ülhetek itt de a nap már éppen lemegy és egyre inkább körülvesz a sötétség. Tekintetem az égre emelem ahol egyre több és több csillag jelenik meg. Hideg szél simít végig arcomon és kap bele a hajamba. Remegve fújom ki a levegőt és szemem becsukom. Kezeimet gyengének érzem mégis biztosan fogom jobb kezemben a pengét és lassan emelem bal kezemhez miközben az eget nézem. Érzem ahogy az éles fém a bőrömhöz ér. Meg tegyem vagy ne? Olyan sok embert öltem meg. Egyre nehezebb számomra ez a tudat. Túl sok rosszat tettem már. Akaratlanul is eszembe jut hogy mindent a szüleim miatt csinálom de mégis úgy érzem hogy szégyent hozok rájuk. Ezen gondolkozom miközben tekintetem még mindig a távolba mered. Egy kezet érzek a vállamon, ez olyan váratlanul ér hogy kezem akaratlanul is megrándul ezért kicsit belevágok a kezemben majd ki is repül a kezemből egyenesen le a kertbe.
-U-Ugye nem azt akartad amire gondolok Jade- csokoládé szemekkel találom szemben magam amikből aggódás sugárzik.
-Én csak- nem tudom befejezni mert nem tudom hogy fejezhetném be ezt nem mondhatom. Azt mégse mondhatom hogy nem volt semmi a kezembe mert biztos látta és azt is hogy mi az.
-Miért?- szemei próbálták leolvasni az arcomról a fel nem tett kérdésre a válaszokat.
-Hagyjuk- állok miközben kezemre nézek ahol egy vér csepp ujjaimról a penge után hull. Belenézek még egyszer Zayn csillogó szemébe mikor szólásra nyitja a száját de nem jön belőle hang, szép lassan indulok meg ablakom irányába hogy bemásszak mivel tudom hogy most nem fogja elkapni a kezem. Lehajtott fejjel kapkodom a levegőt már bent a szobámban, majdnem megtettem! Megint!
-Basszameg- suttogom magam elé a gondolat miatt hogy mi van ha ezt megtudja Ben?! Mi van ha megteszem? Olyan hirtelen mint fent a tetőn érzem hogy valaki szorosan ölel magához de illata elárulja őt. Próbálom eltolni magamtól de nem engedi. Felnézek a szemébe és látom hogy könnytől csillog.
-Ezért csináltad? Ezért "játszottunk"? Mert megcsalt?- félek a választól mégis tudni akarom. Remegek karjai között de nem válaszol.-Mindent elárultál ezzel- bementem a fürdőbe miközben nagyot nyeltem a gondolatra hogy tényleg csak játszott velem. Kihúztam az egyik fiókot és az aljára felragasztott fegyvert leszedtem majd nadrágom derekába csúsztattam a csövét, és trikómat is ráhúztam a kilógó fegyver markolatra. Kimentem és Zayn még mindig ott állt. Nem törődtem vele oda sétáltam az ajtóhoz és bezártam. Nagy szemekkel figyelt hogy mit csinálok mikor megindultam az ablak felé.
-Hová mész?- Ragadja meg pont a fájós kezemet amitől fel szisszenek.
-Levegőzők. Ha nem engedsz el én fogom megbánni azt amit teszek Zayn- mondom halkan mire egyből elengedi a kezem én pedig stílusosan távozok. Kiugrom az ablakomból ismét. Az erdő felé veszem az irányt, szükségem van most a magányra. Egyszerűen nem érdekel semmi. Vihar dúl bennem az ellentétes érzelmek miatt. Örülök hogy Pezz-el jóba lettem és talán máris a barátnőmnek mondhatom őt. Örülök hogy ugyan így ilyen hirtelen Louist is a barátomnak mondhatom ahogy a többi fiút és táncost is. Viszont legszívesebben ordítanék és tombolnék amiért Zayn játszott velem. Tudom hogy azért kezdte ezt amiért Pezz megcsalta őt. Tudtam hogy nem helyes mert barátnője van. Hiába nem csókolt meg és hiába nem feküdtünk le, akkor is. Élveztem minden egyes érintését. Azt sem tudom hogy magyarázom ki neki majd a tetőn történteket. Mit mondjak neki? Ezen gondolkozva szép lassan felhúzom magam majd arra jutok hogy SEMMIT! Miért is kéne neki akármit mondanom?! Senkim se ő nekem, max a főnököm. Amúgy is elég hülyén hangzana az igazság. Ebbe belegondolva akaratlanul is felnevetek. Mit mondhatnék neki?
-Hja csak azért szerettem volna eret vágni mert bérgyilkos vagyok hogy megbosszuljam a szüleim halálát, és elég szar érzés hogy több embert megöltem mint a te és az én korom együtt véve.
Ezek között a gondolatok között nézek fel a holdra mire nyomasztó érzés fog el. Nem egyedül vagyok. Nem látok vagy hallok senkit mégis tudom hogy még van itt valaki. Megérzés amik nálam nagy részt bejönnek. Kezemet hirtelen kapom fegyveremhez és rántom elő szorosan tartva magam mellet bármelyik pillanatban kész arra hogy lőjek. Feszülten kémlelek körbe és hallgatózok. Mélyet szippantok az esti levegőből majd hirtelen balra kapom a fejem. Fekete árny suhan mellettem el. Nem vesz észre én pedig szorosan a nyomában vagyok és követem. A ház felé igyekszik. Az ablakokat végig nézem az emeleten hogy kik lehetnek ott. Az én szobámban látom a magas, izmos ám vékony sziluettet. Tehát Zayn nálam van még mindig. Egyedül Liam szobájában látok még mozgolódást máshol nem. Az alsó szintet pásztázva a nappaliban ég a villany és ott van a ház többi lakója halvány sejtésem szerint. Az előttem suhanó árnyat akiről nyíltan kimerem állítani hogy férfi, szemem nem veszem le róla és lépéseimre figyelve továbbra is a nyomába szegődök. A házhoz érve gyorsan mászik felfele és az első gondolatom hogy a tetőre megy. Figyelmét leköti hogy észre vétlen maradjon a házban lakók számára, csak velem nem számolt. Gyorsan futok a ház előtt lévő fára és onnan ugrok az ablakomba mire Zayn rám néz és már nyitná szólásra a száját.
-Kuss! Csukd be az ablakot és ki ne gyere- sziszegem oda neki parancsaimat ő meg csak nagy szemekkel bambul rám majd egy újabb gyors ugrással a tetőn termek. A férfi épp a Zayn melletti ablakba néz be úgy hogy kihajol mire kiegyenesedik és menne tovább a következő ablakhoz mér mögötte vagyok és jól hallhatón kibiztosítom fegyveremet mire megdermed.
-Kit keresel?- szegezem neki rögtön a kérdésemet.
-Ki vagy?- hangja mély és félelmet keltően hat még sem ijedek meg.
-Nem vagy olyan helyzetbe hogy kérdezz.-jelentem ki majd újra felteszem a kérdésemet- Kit keresel?!- Hangomat épp hogy érezhetően felemelem.
-Meg kell ölnöm valakit- mondja száraz hangon amitől én egy pillanatra levegőt is elfelejtek venni. Ezt kihasználva pördül hátra és üti ki kezemből a fegyvert és most ő fogja rám a fegyverét.
-Most te nem vagy olyan helyzetben hogy kérdezősködj! Ki vagy?- szegezi nekem a kérdést. Válla mögött megpillantom Zayn-t amitől nagyot nyelek szemei kikerekednek és ismét szólásra nyitja a száját mire szúrósan ránézek majd újra vissza az idegenre.
-Jade Wyne- mondom neki hangomban teljes dühvel, idegességgel és vakmerőséggel. Látom hogy arca elsápad.
-Ja-jade Wyne? Az a Jade Wyne?-kérdezi remegve.
-Sajnálom- mondom nagyot sóhajtva Zayn-nak címezve majd egy hirtelen rúgással az én fegyverem után küldöm az övét is. Meglepetten néz rám majd felém rúg mire megfogom a lábát és csavarok rajta egyet amitől a földre esik mielőtt oda érnék felpattan és oldalba rúg. Hasam befeszítem hogy valamivel tompítsam de így is fáj de ezt most kizárom elmémből és magamhoz szorítom a lábát bal kezemmel majd jobb lábamat lendítve fejen rúgom majd ismét csavarok a lábán és megint a földön van. Most nincs ideje felállni már rajta ülök és a torkát megragadva szegezem a földhöz.
-Ki a célpont?!- sziszegem neki kérdésemet mire csak hörög ezért kicsit engedek a szorításomon éppen csak annyira hogy levegőt kapjon.
-Za-Zayn Malik- hörgi továbbra. A név hallatán minden izmom megfeszül a férfi szemeiben látom az én szemeimet amik most feketék a dühtől.
-Ki küldött?! Ki a megbízod?!- Ordítok rá.
-Ne-nem tudom!- dadogja nekem de cseppet sem érint meg.
-Ne hazudj!- üvöltök rá ismét.
-Ki a főnököd?!-Szegezem neki az újabb kérdésem
-Esküszöm hogy fogalmam sincs! Ha tudom hogy veled van ez a fiú el se vállalom!- egyedül ilyenkor élvezem hogy milyen hírem van az alvilágban. A nevemtől már megrémülnek általában.
-Ide figyelj te gyökér!- sziszegem neki érthetően a szavaimat- Mivel tudod ki vagyok nem értelek miért nem közlöd a főnök nevét. Tudhatnád hogy jól tudom név nélkül nem dolgozunk, és azt is hogy minden információt megszerzek. Így vagy úgy. Szóval felvázolom a helyzetet. Ha nem közlöd a főnököd nevét akkor megkínozlak és megöllek itt helyben majd eláslak az erdőben. Ha közlöd a főnököd nevét elengedlek mivel tudom hogy úgyse jönnél vissza.- mondom és hangomtól még én is meghökkenek egy tized másodpercig. Érzem Zayn tekintetét rajtunk de ez most nem érdekel. Tudnom kell hogy ki küld bérgyilkost Zayn-ra!
-Hiába hallom rólad a legendákat nem akartam elhinni hogy egy kislány ilyenekre képes, de tudhatnád hogy a megbízó nevét soha nem adjuk ki!- mondja nekem a férfi újra megtalálva félelmet nem ismerő énjét.
-Mi a neved?-kérdezem tőle normális hangnemben.
-Greg- feleli határozottan
-Nos kedves Greg. Utoljára kérdezem meg. Ki küldött?- tekintetem az övébe fúrom mire csak nemlegesen megrázza a fejét. Lemondóan sóhajtok és nagyot nyelve nyúlok bal kezemmel jobb karjához mivel másik kezem még mindig a torkán van. Bal kezemmel megfogom középső ujját és hátra feszítem miközben jobb kezem a szájára tapasztom. Reccsenés és az elfojtott nyöszörgés.
-Azt a kurva nevet kérem és elengedlek!- mondom miközben kezem újra a torkát fogja.
-Ha elmondom Ő öl meg!- mondja nyöszörögve. Kezem ismét kezére téved és a maradék négy ujját is eltöröm. Reccsenések sora hallatszik majd az elfojtott üvöltése mivel kezem szájára tapasztom. Nem szeretem ezeket a módszereket alkalmazni de most ez nem nagyon érdekel. Az érdekel hogy ki akarja megöletni Zaynt és legfőképpen hogy miért.
-Mond.A.Nevet.- Tartok szünetet minden egyes szónál hogy nyomatékosítsam őket.
-Ben. Ben Isgar- mondja ki legjobb barátom nevét és én azonnal lesápadok

2 megjegyzés:

  1. Te jó ég. Egyszerűen imádom. Nagyon jól írsz. :))

    VálaszTörlés
  2. charlieeeeeeeeeeeeeee. rám ragadt,amúgy megint nagyon jóóó lett:3 xd

    VálaszTörlés